Új privát üzeneted érkezett!

Reméltem hogy jó hírekre jövök :D

Lituka! Gratulálok a kis Mátéhoz! Úgy örülök, hogy végre kibújt! :wink:

Kritta! Neked is nagy gratula Fruzsinához! Szorítok értetek, hogy minden rendben legyen!!!


Úgy látszik a front meghozta hatását!

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


Sziasztok! Gratulálok minden újdonsült anyukának!

Köszönjük a hiányolást, jól vagyunk! :)

A szopi továbbra sem megy, de már nem is erőltetem, nekem elektromos Aventem mellszívóm van, használtam vettem a vaterán...én dicshimnuszba foglalnám a nevét! Egyre több tejem van, már ott tartok hogy 3 és fél óránként simán megvan a 200ml! így napi 180 ml megy a fagyasztóba. Api baba 130-140 ml eszik, úgy 3 óránként, éjjel alszik (csak én nem, mert én akkor is szorgalmasan fejek :) Este 9kor eszik majd 5 körül, de utána néha még alszik 8ig...nappal sokat van ébren, de nyugis éjjel után nem annyira fárasztó.

Terhességi csíkok: végy sima testápolót (én világ életemben Niveát használtam) nyomj a tenyeredbe egy kellemes adagot, adj hozzá 3 csep 100% tiszta fahéjolajat kend be és várj. Pár per múlva égni fog picit, bepirul, utána kellemesen meleg érzés. Már másnap! lehet látni az eredményét! A legjobb ha zuhanyzás után teszitek fel és még annál is jobb, ha nyomtok pár felülést ennek örömére :)!

Majd teszek képeket is, de ha jól hallom éhezik odabent valaki... :)

Kép
be_be
 
 


Gitkával és Sirkicivel mi lehet? Valakit értesítenek, ha megszülnek?
Mert már csak mi hárman maradtunk... hát nagyon úgy néz ki én leszek az utolsó :?

KépKép

KépKép
gabcika
 
 

 
 

Pumpókának reagálnék a szex témára!

Szerintem nem kell kivárni a hat hetet. én még a neten is utánanéztem. Igaz nem úgy írják, hogy rögtön vágjunk a közepébe...hanem szeretgessük egymást, simogassuk egymást...

Hát mi már túl vagyunk egy ilyen szeretgessük egymást dolgon.... :oops: 4 hét után...
Már én sem bírtam...
:oops:
Nem csinálsz kárt nyugi.

öltöztetés!

Mi se adunk rá kardigánt meg ilyenek. body, rugi ha szeles az idő vékony takaró meg extra vékony sapi.

Gratulálok Litukának és Krittának.
Bocsi, de többre nem emlékszem, csak átfutottam itt a termést, de tényleg csak átfutottam...
na megyek, mert Bogi felébredt...éhes.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ja tegnap voltunk az 1 hónapos tanácsadáson és a kicsi lányunk 2400 g születési súlyról 3250 g-ra hízott.
ügyik vagyunk?

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Hali Csajok!

Látom beindult újra a topik! :D

Lituka,
Szívből gratulálok Mátéhoz! Sok boldogságot a kis családnak!! :D


Kritta,
Nektek is hatalmas gratula! Drukkolok, hogy minél hamarabb meggyógyuljon Fruzsina!


Nagyon aranyos minden babánk, olyan jók a képek!

Magi,
drukk a vizsgáidhoz!

Törp,
üdv köztünk!

Tim,
köszi a hiányolást!

Mango,
nálunk Lizát viseli meg a kistesó. Őt nagyon szereti, nem mondanám féltékenynek, inkábbb nagyon érzékeny lett. Mindenen elsírja magát. És hiányzok neki, mivel azért kevesebb időm van rá. annyira tudom
néha sajnálni. Hiszti mondjuk nincsen szerencsére.

Celesztina,
nálunk azért már viszonylag nagyok és jól elvannak együtt, úgyhogy nem gond a szoptatás. Max ha Liza kakil, akkor kell ugranom, persze általában akkor jön rá, ha szoptatok. :D

Pumpi,
öltözéssel én is gondban vagyok. Mondjuk Beni nagyon fázos. Annyira tudja remegtetni a száját!

Szöszi,
nálunk is van pár patti, de nem vészes. én sem csinálok vele semmit.

Olyan jó nektek, hogy tudtok együtt sétálni! Majd ha apa megy Bp-re lehet felmegyünk vele mi is és akkor tudunk csatlakozni hozzátok!

Napirend,
nálunk elég változó, attól függ, mikor kel Beni, általában fél 8 és fél 9 között. Most még alszik. Napközben 3 óránként szopizik. Délután sétálunk egyet, elhozzuk a gyerekeket az oviból. Este 7-8 között fürdünk, utána alvás. Általában fél 2 és fél4 között ébred. A probléma az, hogy szopi után félálomban annyit nyüglődik, persze ilyenkor cumi kiesik és kelhetek újra fel hozzá. Ma ez majdnem 1 órán keresztül csinálta. Aztán a végén pukizott egy nagyot.

Tegnap voltunk hallásvizsgálaton, utána meg hasi UH-n. SZerencsére minden rendben. De tök kiakadtam, olyan paraszt volt a dokinő. Mondtam neki, ha hasi UH, akkor nézze már meg, hogy látható e Beni heréje (mivel ugye nem szállt le neki). Erre közölte, hogy ez nem az ő gondja, kérjek egy új beutalót, és majd jöjjek vissza, mert ő azt most nem hivatott megnézni. Pedig semmiből nem állt volna neki. :twisted:

Csajok, még egy kérdés,
már 3 hete elmúlt a vérzésem, ma reggel viszont újra van vmi. Igaz elég lightosan. Lehet ez már a mensim? Danival fél év után jött meg újra, Lizával 3 hónap után. De most még csak 6 hete szültem???
:shock:
Dokihoz sajna csak hétfőn tudok menni 6 hetes kontrollra.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Mary,
nagyon ügyik vagytok! Szépen fejlődik Bogi. Csak így tovább!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Sziasztok MAmik!!

Litunak és Krittának Hatalmas gratula!!!
Litu nagyon ügyi voltál!!
Kritta, remélem minden rendben lesz a pici lánykáddal!!!

Felsoa
NEkem 5 hét után jött meg, és majdnem egy hétig megvolt, de dokinéni az mondta, h ha a tej nem lett kevesebb és baba elfogadja, akkor nincs gáz!

Téjé/Judit
De jó h írtál!!!! NAgyon örülök, h kezdtek szopi területén rendbejönni!! Ne haragudj, lógok még Neked egy levéllel.. :oops: , kicsit be vagyok mostanában lassúlva, és csak ide a fórumra írok..
Séta: Várlak nagyon, jó lenne, ha lenne akivel lehet császkállni!!
Mennék én is, de jogsi az nincs :cry:

Rólunk
Maszat nekünk is tegnap nagyon nyűgi volt, alug aludt egész nap, és enni is többször kért. Ennek köszönhetően borúlt a napunk, így a fürcsi kimaradt, nem akartam még azzal is fárasztani.
Remélem csak a frontott érezte!! :roll:

És végre sikerült huncut mosolyos képet csinálnom!!
Annyira édes!

Kép

Kép

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 20:59-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 20:59-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Már vagy tizedszerre kezdek el írni, de mindig közbe jön valami/valaki...

A napirendünk nekünk is úgy alakul, mint általában itt mindenkinek. 6szor esznek egy nap 100-akat. A tejem most még elég, nem tudom mikor fognak többet akarni enni, de akkor majd már pótolni kell. Most fitolacot iszok meg urticát eszek, de ennél többet nem tudok tenni az ügy érdekében.
A baj csak annyi a napirenddel, hogy nálunk egy etetési procedúra másfél órás és utána nagyon nehezen alszanak el. Tulajdonképpen mire elaludnának, kezdhetjük elölről az egészet, úgyhogy én mást se csinálok egész nap csak kajáltatok meg altatok.

Babyteve! Te ezt hogy bírod? Mert én már nagyon sehogy.

53 kiló vagyok. Nagyon gázul nézek ki. Olyan vagyok mint egy anorexiás szilikonmellekkel és hatalmas táskákkal a szeme alatt.

Na még gyorsan pár kép.

És mindenkinek gratulálok a babákhoz. Tényleg minden topikbaba nagyon cukorka. Jó lenne majd egy babás tali.

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Lituka, Kritta gratula a babókhoz! Kritta, drukkok mennek pluszban! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mikor kell menni csípőszűrésre, meg ilyen-olyan ultrahangokra? (Nálunk ugye, se doki, se védőnő...megnéztem a kórházi zárójelentést, szoros gyeremekorvosi ellenőrzést kér...még jó....) Egy hónaposan nem kellene méreckedni a rendelőben? (Vagy vmi?....)

Kép
babyteve2
 
 


Wow, szia Kamilla! Végre újra itt! Babók gyönyörűek! De jó, hogy van tejed! (Szvsz ne adj pótlást, mert akkor még kevesebb tejci fog termelődni, plusz lustábbak is lesznek szopinál, így megint csak kevesebb lesz a tej. Ha éhesebbek, akkor többször szoptassál. Nálam sajna, semmi sem vált be, de még azért reménykedem abban, hogy csak a költözés miatti stressz nem hagy kibontakozni :D ) Egyébként ugyanez, szopi-alvás, bár én nem altatok senkit, mert ha hozzászoknak, még 5-6 évesen is csak így fognak elaludni...egy 3 kilós babónál nem gáz, de egy 20 kilós kölöknél, pláne, kettőnél...(Tegnap volt jó, párom hívott többször, mert aggódott a lázam miatt, és állandóan le kellett ráznom, hogy etetés van...szopi közben tudok beszélni, de utána még jön az üveg, utána meg a fejés, szóval, nem egyszerű...)
Kitartás, ügyes vagy! :D

Kép
babyteve2
 
 


Litukának hatalmas gratula!!!! És Krittának is. :)

Pumpi, ezen a cex kérdésen én is gondolkodtam már, de én kivárom. Pont a házssági évfordulónkon telik le a 6 hét :roll: 8) Mindenesetre élvezem hogy Jani újra NŐként néz rám, tök jó :D

Kép Kép
szõlõ
 
 


Gratulálok Litukának és Krittának!
Kritta nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a pici lánnyal.


Pumpóka, sajnálom, hogy ilyen figyelmetlen a párod, hogy nem veszi észre, hogy ez neked rosszul esik.:( a szerelem ilyen. ezt más úgyse érti, csak te tudhatod miért vagy vele. kívülről könnyű okoskodni. hogy jó döntés-e, az majd elválik. na baromi bölcs voltam:)

Maszatnak gyönyörű ez a mosolya:)

Andi, tényleg jó nagy paraszt ez a dokinő.

Be-be hol veszel és milyen fahéjolajat? meg érdekelne, hogy mennyi ideig tart, míg lefejed a tejed ezzel az elektromosal?

Szössz, nekem is kicsit patis az arca Marcinak, de nem nagyon, most volt itt a védőnő, azt mondta akkor kell cselekedni, ha nagyon csúnyán az egész arca olyan.

egyébként megérzik a babák a frontot nagyon. az enyém is meg volt hülyülve tegnap, másoktól is hallottam. Marci pl. alig evett. és nem kellett neki cumisüvegből sem. most már betudom a frontnak.

remélem ma minden ok lesz, mert iszonyú stressz eza szopatás nekem.

lolka_zs
 
 


Szőlő, te nőként is érzed magad? én totál nem:( pedig megy le a hasam, a párom imád, de sztem anyukásan néz rám:) el van olvadva a fiától. de én meg egy iszonyatos nagy tejcsárdának érzem magam. a párom este etetni lát vagy fejni vagy mellett ápolgatni:)
pedig minden nap felöltözöm, rendbe szedem magam, a sétára szépen felöltözöm(de ugye ő akkor nincs otthon)
mellesleg jó, a valmait fel tudok venni, el kellett mennem vásárolni, mert semmi nem jött fel a csípőmre. úgy szétesett szüléskor. pedig a terhesség alatt semmit sem híztam csípőre:(

Kamilla gyönyörűek az ikrek. és ismét le a kalappal az ikresek előtt. én ezt nem bírnám. megmondom őszintén nekem rémálmom volt, hogy ikreim lesznek. persze annyira cukik együtt:)

lolka_zs
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:10-kor.
Vendég
 


[quote="téjé"][ írta:téjéu]Aventes mellszívótól kivoltam én is, és elvittük a szervizbe. Féléves garancia jár rá. (XIV.dorozsmai utca) a csillagot, szelepre váltották, és azóta egy csoda! Pedig csak azért nem vágtam a földhöz, mert 16.000 volt. Többször sírógörcsöt kaptam tőle.


Téjé,
Ott rögtön megcsinálták? Mi a pontos cím?
Kell blokkot is vinni?

Kép
1bambi
 
 


Gratulálok Litukának Máté babához!

Kép
1bambi
 
 


Lolka, igen. Amekkora hasam volt meg ahogy jártam, hát elhízott pingvin, ahhoz képest most fürge gazella vagyok :lol: :lol: Naná hogy nem jön rám semmi régi ruci, de ez van... Kilóban egy tizes így is lement.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Pumpóka!

Nekem is hétvégén esett ki egy jó 10 centis varrat....pedig már tegnap négy hetesek voltunk... :roll:
Hát én is csodálkoztam... :shock:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Téjé én nem értem mit csináltak a mellszívóddal?

hol van ez a Droozsmain? mihez esik közel?

nagyon köszi

zs


Pumpóka, én is megőrülök már a szexért, de nekem még odébb van:( kivárom, mert ismerős a doki és kikapok:) végülis úgy sincs időnk rá....

lolka_zs
 
 


[quote="1bambi"] írta:1bambi
[quote="téjé"][ írta:téjéu]Aventes mellszívótól kivoltam én is, és elvittük a szervizbe. Féléves garancia jár rá. (XIV.dorozsmai utca) a csillagot, szelepre váltották, és azóta egy csoda! Pedig csak azért nem vágtam a földhöz, mert 16.000 volt. Többször sírógörcsöt kaptam tőle.


Téjé,
Ott rögtön megcsinálták? Mi a pontos cím?
Kell blokkot is vinni?


Ugyanez itt is!!!! Aki azt a csillagot kitalálta pofánverném úgy igazán!!!! Remélem blokk nem kell mert én a kórházban vettem...

Basszus de bunkó vagyok!!!!

PUMPI!!!!

Köszönöm szépen a minibodyt :) Egyszer már volt rajta sanszos hogy többet nem tudom ráadni :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


sziasztok lanyok!

Gyorsan feldobok par kepet.

Igy alszunk!
Kép

Kertben!
Kép

Szepruhaban!
Kép

Katica ma!
Kép

Zolika ennyi idosen!
Kép

Katica!
Kép

Magiy
Vendég
 


sziasztok
csak beköszönök.

május 15én megszületett Kristóf fiunk.3540g és 56cm.50perc alatt meglett ugyhogy minenkinek ilyen gyors szülédt kivánok ha van még 1ben valaki.:)
tegnap jöhetünk haza.tejcsi van elég sok szopi után még 40-80között tudok fejni:) rem.ez meg is marad :P
gratulálok mindenkinek aki megszült vissza nem tudok olvasni:)
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:11-kor.
Vendég
 


Igen nálunk is nagy a nyűglődés. Néha jól jön, hogy az anyám itt van a szomszédban. Az ő kezébe bealudt. Most is sírdogál, de talán tudok írni, és elalszik.Lassan úgyis indulni kell a dokihoz, védőnőhöz.


Avent boltja: 1142 Budapest, Dorozsmai u. 52.
Tel./Fax: +36 1 363 29 03
Web: www.pro-mama.hu - www.avent.hu
E-mail: pro-mama@pro-mama.hu

Párom volt, nem tudom hova esik közel.
Kell a blokk, és igen azonnal kicserélték. Igaz előbb egy kiscsaj közölte, hogy persze, hogy rossz, mert fordítva van benne. Na ja, látszik, hogy őőőőő nem küzd vele.5 nyomás után pukkan és mehetünk az ideggyógyintézetbe, mert állandóan szétszedni vissza, és újra csillagbehelyezés. Szóval aztán a párom picit erősebben szólt, akkor jött egy pasi kivette ANdrás kezéből és visszaadta a csillag helyett beletett szeleppel, és én meg azóta boldogan használom. Qva drága volt ahhoz, hogy a szemétbe végezze.

Nici várom, csak 12.45re van időpontunk a dokinénihez, utána gyógyszertár, meg valószínű kocsiba etetés, mert nem érünk haza.De majd nézem a hívást!

Lolka
megértem a nyűgödet, én is ezt csináltam végig. Szörnyen rossz, a 9 hónap alatt nem sírtam annyit, mint az első 3hétben.

Kritta szorítunk a bébidért. Lituka itt is GRATULA, de majd szóban a többit.

Kép
téjé
 
 


Lekri! Gratula Kristófhoz! Ém még 1ben, remélem nekem is ilyen gyors szülésem lesz, szerencsés vagy!!! :wink: Levi mit szól az öcsihez?


Babák gyönyörűek!!!

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


Lolka!

Eleinte csak az egyik mellemet fejtem le egyszerre, de egyik nap tök begyulladt sajna a jobb így átálltam arra hogy 3 és fél (éjjel 4 óránként) mindkettőt megcsinálom. Az elején kb 8-9 óránként került sorra ugyanaz a cici és kb 170ml-t fejtem le fél óra alatt. Most a kettővel végzek 20+20 perc alatt és 200ml mindig megvan, reggelente a "sok" alvás után még picit több is. Ennél a mellszívónál te tanítod a gépet fejni, diktálod a ritmust. Itt lehet tévedni. Most pár napja rájöttem hogy az a helyes, ha a babát utánozva nem pumpáltatom mint állat, hanem kettőig számolok egy lenyomáshoz. Igy olyan vákum van hogy ihaj.

Fahéjolajat én bioboltban vettem. A lényeg az hogy 100% tisztaságú illóolaj legyen (az enyém Helen Natur Cosmetics márkájú 430 Ft volt) de tökéletes az Aromaxos is. Ami fontos hogy Cinnamomum Ceylanici legyen ráírva (mert a cejloni az igazi!) Előtte csinálj egy kis bőrpróbát. Ne ijedj meg ha bepirul, mert az a dolga, meg az elején tényleg éget (zsírégető hatása is van!) ez csak kb 1-2 percig kellemetlen utána tök jó meleg érzést kell tapasztalnod. Az arányokkal lehet játszani te egy szokásos adag testápolóhoz szerintem 2-3 cseppnél ne tegyél többet!

Kép
be_be
 
 


Nagy-nagy gratula Litukának, Krittának és Lekrinek!

Kép
ágnes27
 
 


hú, be_be, az szuper. én 20 perc alatt a kézivel kemény 20 ml-t tudok lefejni.
igaz én kocafejő vagyok,mint Szössz.

fahéjolajat köszi, nekem nincsenek terhességi csíkjaim, régebbi fogyási csíkjaim vannak, remélem segít rajtuk. igaz nem vészes, de hát jobb, ha eltűnik:)

Lekri gratula neked is!!!!

lolka_zs
 
 


Lolka, hát igen, én is kézivel kezdtem, de mivel állandósult a helyzet, hogy Api nem szopik és kezdett előjönni a ínhüvelygyuszim mindkét csuklómban jobbnak láttuk gépesíteni. A vaterán egész jó áron szoktak lenni elektromosak...mi 18 ért vettük, de tök új. A kézimet használom egyébként csak az elektromos fejet tettem rá, én is tovább akarom majd adni, ha "végeztem" :). Nagyon sokat nem lehet bukni rajta sztem. Ha pedig újat veszel 16 körül megy el használtnak...Érdemes befektetni, ha hosszabb távon gondolkodsz és sok a tejcsi. Az elektromos egyébként rendes szeleppel működik. Ha olyan a helyzet hogy nincs áram és nincs nálam elem sem akkor kézzel is gyorsabban végzek mint régen a csillag szeleppel!

Kép
be_be
 
 


Lituka, Kritta és Lekri! Gratulálok a kis jövevényekhez.

Kritta sok-sok erőt kívánok neked, és remélem mihamarabb otthon lesz a pici. Sajnos tudom milyen érzés nélküle, mondjuk nálam ott maradt a kórházban a PICII-en, és legalább ott a közelemben volt. Hidd el, jó kezekben van, hamar felgyógyultok ti is.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Lekri, Lituka, Kritta!

Isten hozta a kis emberkéket a nagyvilágban!
Sok boldog órát, rengeteg tejcsit és átaludt éjszakákat! :)
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok,

LITUKÁNAK, KRITTÁNAK ÉS LEKRINEK SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK!!

Kritta, remélem minden rendben lesz a Kicsivel!!

Lekri, nem semmi, 50 perc alatt szülni :) Te bevetettél valami praktikát?

Bebe, de jó, hogy itt vagy :)

Kamilla, nagyon szépek az angyalkáid, nem lehet egyszerű velük!! Azt hiszem egy napon születtek az én kicsi fiammal :)

Hát én elégé nőnek érzem magam, rám jön az összes régi cuccom, sőt még egy olyan farmerem is, ami a 2. terhesség előtt nem... csak az feszélyez, ha Apa úgy lát, hogy a gyerek szájából lóg ki a cicim.. akkor biztos nem néz nőnek, pedig szeretek szoptatni és ő is azt tartja jónak, ha szoptatok...

Kép
Kép
mango.
 
 


Andi - Nekem is most kezdődött újra vmi vérzés-szerűség .. pedig kb. 2 hete már csak elvétve barnáztam :( Fogalmam sincs, mi ez .. ma megyek a dokimhoz, és megkérdem. Lehet ez már mensi akar lenni .. passz, majd megmondja. Ez a 6 hét biztos vízválasztó .. a lányom kipattogzott, én vérzek és elég fáradékony vagyok (bár utóbbi lehet a fronntól ...) Este megírom, mit mondott a doki ;)

Köszi a patikra a sok reagálást :)
Egyelőre nem kenem akkor (bár a mi gyerekorvosunk bepanthent ajánlott rá... lehet kipróbálom .. de várok még pár napot)

Lolka - Én már egyáltalán nem fejek :oops: :oops: :oops: :oops: pedig lehet nem ártana egy kis tartalék a hűtőbe .. csak nem akarom bekavarni a szopit :roll: :roll: :roll: úgy örülök, hogy nem kell pótolgatni, mindig elég van ...

Jajj .. tegnap Alíz vot nyűgös, ma Én ..

Nono - Én is sok mindent adnék egy kiadós alvásért ..

Tegnapról mára viszonylag sokat aludt Alíz .. 9-től fél 4-ig, mégis hulla vagyok .. ráadásul a fél 4-es szopi után úgy bealudtam, hogy nem keltem fel a nyöszizésre (pedig az első nyekkenésnél kipattannak mindig a szemeim), és 720-kor arra riadtam konkrétan álmomból :shock: :shock: hogy Alíz keservesen üvölt a szobájában :oops: :oops: Rohantam, pelusoztam .. mindent összekakilt amint lekerült róla a pelus (ami szintén tele volt), hiszti volt ezerrel, én meg alig bírtam nyitva tartani a szemem. Aztán evett és nagyjából megnyugodott, és 8 körül elaludtunk ... ha összeszámolom, sokat aludtunk .. mégis nyomi vagyok :(

ÉS kár, hogy ilyen szar idő van .. így a séta is kimarad valószínű ... és még nyűgösebbek leszünk mindketten estére ..

Kép
szösszenet
 
 


Kamilla - Édesek a Picik!!!

Én nőnek érzem magam, bár nem jön rám semmim .. :lol: :lol: :lol:
Viszont sokkal inkább jobb nőnek érezném magam, ha sikerülne újra a bűvös 60 kg alá mennem :oops: :oops: :oops: ill. eltűnne az úszógumim :lol: :lol: :lol:
A mai orvosi kontroll után végre elkezdek tornázni, az biztos segít majd.
Mondjuk annyi biztos, hogy idén nyáron nem leszek nyilvános strandon fellelhető :lol: :lol: :lol:
A szex-szel mi is megvárjuk a mai kontrollt .. pedig én császáros voltam. A lényeg, hogy minden OK legyen ... előttünk még az élet, kibírjuk :D és nyugisabb lesz így, mint aggódva, hogy nem korai-e .. :roll: :roll: :roll:

Kép
szösszenet
 
 


Nici, Magika, Celesztina Köszönöm szépen a féltékenységes reakciókat! Hát igen nálunk a kis korkülönbség ennyiben okoz nehézséges, de tudatosan vállaltunk így gyereket. Csenge nagyon el lett volna kényeztetve. De az tuti,h. harmadik gyereket csak akkor szeretnék, ha már ez a kettő elér arra a szintre, hogy nem csak sírással tud kommunikálni :) vagy legalábbis nem az a fő fegyvere..

Felsoa, nálunk is ennyi a gond kb., h. nem tudok annyit foglalkozni Csengével, mint előtte. Szegénykém néha csak téblábol a lakásban :( de van, amikor szopizás közben hoz egy könyvet és azt tudjuk nézegetni :) De ha türelmetlen akkor elkezd hangoskodni és akkor meg Öcsi nem tud elaludni... és akkor nem tudok vele foglalkozni és akkor még hangosabban kiabál.. és akkor öcsi nem alszik :)

Celesztina
A játszótér a házunk mögött van, minden reggel 10 óra körül megyünk le. Délelőtt rengeteg anyuka van itt gyerekekkel, mert a környéken ez a legnormálisabb játszótér. Sajnos nem a legtisztább, de ez van :( Itt már tényleg majdnem mindenki ismeri egymást, úgyhogy a babakocsik a homokozó mellett sorakoznak.. Ketten-hárman járunk le most kisebb gyerekkel és általában egymás mellé állítjuk a kocsikat, amikben a babák alszanak. Ha Csenge nagyon elkolbászol, akkor kocsistól megyek utána, ha nem akkor nem, mert itt mindenki figyel a másik gyerekére is. Jó, nyilván nem hagyom másra a gyereket, de ha elkezdene sírni, akkor szólnának. Kb. 1-1,5 órát maradunk, aztán ebéd és alvás :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Szösszenet, a patik lehetnek attól is, hogy valami olyat ettél, ami nem jó a kicsinek. Kisati is kipattogott egyik nap (persze mert nem bírtam megállni,h. ne egyek pár szem epret...) de ezek maguktól elmúlnak

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok!

Most én is aggódok, mert úgy érzem kevesebb a tejem, és Liza is kisebb ütemben hízik pár napja :( Most megint odafigyelek, hogy mit eszem, hogy mennyit iszok, meg iszom a laktoherbet, kecskerutafűteát, + elkezdtem a homeós bogyeszt is, remélem segít. Jah és + minden szopi után fejek, bár ált. nem jön semmi le, csak az inger miatt. De aggaszt nagyon, mert annyira élvezem a szoptatást, nem szeretném feladni :(

Pumpó, mi nem vártuk ki :oops: :oops: :oops: csak a 3 hetet.
Már Katánál sem vártuk ki :oops:

Enyim gyerek is kipattogott kicsit, és nem tudom hogy mitől :) Lehetett a meleg is, meg a zeper is, bár epret folyamatosan eszek midnen nap, és eddig nem volt baja tőle. Inkább a tegnapi meleg a gyanús.

Öltöztetés: enyimet abban viszem ki, amiben itthon van, (ez hol body+tipegő, hol body-hari, kisnadrág felső, hol body-hari, és ruha)

+ viszek neki egy vékony takarót, meg sapit és ha kell betakarom. Ha nagy a szél, akkor viszem a mózes takaróját, jó szélfogó.

Ma hűvös van, eggyel vastagabb takarót viszek :) jah meg kap horgolt sapit ő is.

Avent mellszívó: nekem nincs bajom vele, csak nekem sztem nem csinál elég nagy vákumot, így gondolkodom egy elektromos medela beszerzésén...de nem tudom megéri-e rá költenem...
De annak nagyobb a vákumja jóval...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Pumpi,
én vagyok apa kicsi csillaga, a kisujjam köré csavartam. (szerintem)

Szöszi,
köszi, kiváncsi vagyok mit mond a doki, írd meg akkor lszi. Én sajna csak hétfőn tudok menni. Addig még mi is tartóztatjuk magunkat.

Lekri,
hatalmas gratula Nektek is!

Be-be
Köszi a praktikát, kipróbálom, nekem sajna vannak csíkjaim, de még az első terhességtől, remélem így is használ.

Kiscica,
Köszi Neked is. Nekem mind a két nagynál voltak szopigondok mikor megjött. Azt mondják változik a tej íze.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Micsoda hírek!
Lituka, Lekri, Kritta, gratulálok nektek a babákhoz! Kritta, remélem, hogy minél előbb együtt lehetsz a babáddal!

Kamilla, Babyteve, hát nem semmi, amit ti az ikrekkel csináltok. Minden elismerésem és persze jó erőnlétet kívánok hozzá!

Mary, ti is nagyon szépen gyarapodtok.

Kiscica, nagyon édes a babád mosolya! Sőt, szinte vigyorog. Én még várom az első tudatos mosolyt.


Pöttyök: ezek nálunk jönnek, mennek. Eddig még nem volt annyira durva, hogy foglalkozzam vele, a védőnő és a gyerekorvos sem tartották jelentősnek.

Levegő: most pont kinn van a kertben, ahol a nagyi és a dédi vigyáz rá. Annyira jó, hogy van ez a kicsi kert! Hoszú ujjú body meg ujjatlan rugi van rajta, félig betakarva, meg odakészítve a kissapka és a kardigán.

Tej: én továbbra is csak hébe-hóba fejek, csak hogy legyen egy kis tartalék. Illetve mikor tovább egy-két alkalommal tovább voltam távol, hogy valamivel itthon meg tudják etetni.

Napirend: hát, én ugyan csak egy gyerekkel vagyok, mégis Nono-hoz hasonlatos a rendszertelenségünk. 2-3 óránként enni kér, és mindig olyan hévvel eszik, mint aki még életében nem evett és nem lakott jól. Ez a biztos pont a napban. A fürdetés úgy 7.30-8 körül van, és utána ha sikerül hamar elaludnia (sajnos nem mindig), akkor van kb 3 (esetleg 4) órám, amikor vagy csinálok amit akarok, vagy igazodva az ő bioritmusához alszom :lol: . Mert úgy éjfél után 2-3 óránként ismét enni kér. Én pillanatnyilag örülök annak, hogy a két órákról tágul az evések közti idő háromra, és hogy nem kell ébrsztenem. De hát egy 4100 grammosnak talán már illik is így..

Tegnapról megint egy kép. Csak mert annyira elérzékenyültem, muszáj volt fotózni (hiszen eredetiéleg ezen a hétvégén kellett volna megszületnie):
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza a kórházból! Boglárka nagyon édes baba, a szülés hosszú volt és nehéz. Nemsokára leírom a szüléstörténetemet, ha végre lesz egy kis időm.
A nevéről annyit, hogy azért nem lett Zsófi, mert aznap volt pont Zsófia nap, és nem szerettem volna, ha egybeesik a szüli- és a névnapja! Plusz apának jobban tetszett az Ibolya...

Itt látható az én aranybogaram 1 naposan:
http://harmat.atw.hu/bogibaba

A vonalzómat mindjárt javítom. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Látom, sok baba született azóta, sok boldogságot, egészséget és sok tejcsit nekik!!!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Pumpi: apa kicsi csillaga vagyok és a pici ujjacskám köré fontam (ujj köré fonni szokás, ugye? vagy csavartam? nem is tudom, magyarul melyiket hazsnáljuk : :oops: :

Tegnap -hétfőn- front volt? Lau félőrült volt és ma meg kisangyal (egyelőre)

Mango: szerintme igazad van, Csengének biztos jót tesz a tesó, mi is ilyemsiben reménykedünk Launál, rá is ráfér :roll: aztán sok embertől hallottam, akinek hasonló a korkül. 2 gyerkőc közt, hogy az első év nehéz, utána már tök jó :) Milyen , hogy figyeltek egymás gyerekére, errefelé ilyen nincs sajna. és a közeli játszók vagy nem kerítésesek vagy túl nagyok kocsival loholni a nagy után vagy rossz a kerítés zár...

Zsuzsófi: egyik bababoltban lehet kölcsönözni is elektromos mellszívót, még szülés előtt olvastam

Kép Kép
celesztina
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:12-kor.
Vendég
 


De visszaolvasnám, mi történt itt azóta, mióta befektettek a kórházba! De esélyem sincs! Bogi nagyon cicis! Rengeteg tejem van, már másnapra volt előtej, harmadnapra pedig belövellt. Folyton a cicin lógna Bogi, ha ébren van! Éjjel semmit nem aludtam, végig fent volt, kiságyában nem hajlandó aludni, csak velem, mindig "ellenőrzi", ott vagyok-e mellette, és ha nem talál, iszonyúan sír! A cicin viszont olyan jól elalszik már 10 perc alatt, hogy hihetetlen! De, ha észreveszi, hogy ki akarom húzni a szájából (még nem alszik olyan mélyen), akkor eltörik a mécses. :(

Egyébként nagyon erős, életrevaló baba, 9-es lett az Apgarja! Annyira imádom, órákig el tudom nézegetni (bár ezzel gondolom minden mama így van!)!!! :D

A szüléssel nagyon megszenvedtem, mert a méhszájtágító zselé csak másnapra hatott, kedd délben feltették, és másnapra délre is csak 2 ujjnyira volt nyitva. De majd bővebben a szül. tört.-emben. Most megyek is, vár a baba! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Bolygó! Gratulálok nektek, nagyon édes baba!
A kórházban az volt az instrukció a cicivel kapcsolatban, hogy nem szabad kihúzni a szájából, majd ha őnagysága elengedi. Mikor bealszik rajta, próbálkozom, aztán néha újra rászorít és még morog is hozzá. De van, hogy kiesik a szájából, ahogyan bealszik.
Vendég
 


Celesztina, hooool??? Érdekelne :)

Nekem is van hírem, a front úgy látszik bejött :)

"Tegnap este fél 11-kor megszületett Anna lányunk. 4kg, 52 cm, síma szülés volt. Ha minden ok, szombaton hazamegyünk. Gitka."


Nagy nagy gratula nekük, és külön köszöntöm a jányom komáját :)

Van még pocakosunk?

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


[color=red]Gitka gratulálok Annához, sok tejcsit kívánok.[/color

Lányok! Ki lesz a finiselő kismami?

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?