Új privát üzeneted érkezett!

És már a dolláron is te szerepelsz?
Kép

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Na jó! Nem huncutkodom tovább!
Hol vagytok???

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Sziasztok!

Ide értem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka!
Remélem, apukádnál minden rendben lesz a műtétnél és gyorsan felépül ++++++++++++++ NAgyon szorítok nektek :!: :!: :!: :!: :!:

Huncutka!
Ez az Annus mindenhol ott van :wink: :wink: :wink: :wink: Nagyon népszerű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Hogy lehet, hogy egy hete fájnak cickóim és reggel 37 volt a hőm :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Ezt mondja meg valaki!!!! És vécézni is alig tudok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Már bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Hahó!!!!!4
Annus!
Hol vagy?

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Jaj itt vagyok!!!!Kedves h hiányoltok...ma alig tudtam kikelni az ágyból...biztos azért mert odakinn ilyen pocsék idő van....pedig tanulnom kéne ám!!!!
Kép Kép

Látjátok,télleg mindenütt ott vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
Már anno hülyéskedtem ezzel!Csináltam a családnak is.Öcsémet vmi kirakat fotóba tettem,és mondtam neki h láttam Pesten a képét kirakva :lol: :lol:

Huncutka!
Amint csendesedik az eső megyek a bankba utalni!!!És nem is említettem neked azt a storyt hogy névrokonok vagyunk :wink: Az esküvőnkön a vőfély csak úgy hívott minket h a huncut ifjú pár!Ezt a címet rögtön kiérdemeltük nála,nem is tom h mért 8) :lol:

annus11
 
 


Szióóóóóóó! :lol:
Gondolkodjatok helyettem kicsit, mert tanácstalan vagyok.
Szóval: 18-án az lh tesztem pozitív volt, 19-én szintén annyira, hogy a tesztcsík erőssebb volt mint a kontrolcsík. Bórzasztóan feszült fájt a méhem, olyan mindjárt eldurran érzésem volt, több órát nagyon kellemetlenül szúrkált, ülni nem tudtam tőle. Ilyet még sosem éreztem, pedig nem vagyok már mai csirke. Ebben a hónapban kezdtem a peteérésig málnalevél, utána palástfű teát és barátcserje kapszulát is ettől a hónaptól szedek. Gondolom ez turbózta fel ennyire a petesejtemet. Délután piros (véresnyálkás) nem barna pöttyözésem volt kb 1órát, még ilyet sem tapasztaltam sosem, gondolom ez volt a tüszőrepi, mert azóta sincsen semmi. A méhem megkönnyebbűlt, puha lett, kiváncsiságból megmértem a hőm 37,3 volt. Éjjel lehúzott redőnynél alszom és nem szoktam felébredni, de most felébredtem, autómatikusan mivel azt hittem, hogy reggel van hőt mértem, 36,2 volt, utána időt néztem de csak fél 3 volt, 22kor feküdtem le. Visszaaludtam és szokásos időben fél hétkor keltem. a hőm akkor 36,6 volt mit 4. napja mindig. Izgatott, hogy ez nem lehet, hiszen szerintem volt tüszőrepi és rá egy órára újra mértem és 37 fok volt. Az lh-m még mindig pozitív. Ti milyen hőt írnátok be?
Azért írtam ilyen részletesen, mert kíváncsi lennék a csak olvasók tapasztalatára is.

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Zsu!
Annak a kúpnak nincs ilyen mellékhatása????
Ha rámhalgatsz nem hiszel ezeknek e jeleknek,már befürödtem vele én is!!!Jövőhéten jön az átjárhatósági!!!!!Aztán meg mehet az akciózás!!!!Tuti baba lesz ott hamarosan :wink:

annus11
 
 


Huncutka!

Érdekes ez az egész...reméltem h felmegy a hőd ma reggelre,főleg azok alapján amit írtál.Írd be a 36.6ot,majdnem mindegy!Elméletileg fel kell majd mennie a hődnek!A palástot még ne kezd el,csak ha már biztos tudod h megvolt a pé!Amikor nekem ilyen szép vonal volt pé elött,akkor az utolsó napra tette a pét!Tehát ha holnap reggel felmegy a hőd,akkor azt jelenti h ma volt a péd!Szerintem...

annus11
 
 


Annus ez ma éjjel történt.
Most mértem 37 fok.

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Szerinted a 3 napja pozitív lh és a vérzés nem pé?

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Mindjárt rakok fotót.

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


De,szerintem pé!
Na most a hőmérsékletet napközben nem érdemes mérni,mert az folyton változik...attól függően h mit csinálsz napközben stb.A reggeli hő az alaphő,ez a mérvadó!!!Nem véletlenül kell h minimum 5 óra alvás meglegyen stb.Az is elképzelhető h csak próbálkozott a tüsző megrepedni,de még nem sikerült neki.Vagy amit te szurkálásnak érzel,az nem a tüsző repedését jelenti voltaképp,hanem azt h a tüsző nő....tehát lehet h mostanra szép nagy,meg fog repedni..vagy már megrepedt hajnalban!

annus11
 
 


Esetleg a nyálkát kéne még figyelni!Az többet elárul!Szóval ne aggódj,sajna csak pár nap múlva fogjuk megtudni h volt e pé télleg!!!!Ez a hőmérőzés már csak ilyen!Mindig utólag tudja meg az ember!!!!Tehát ne foglakozz az épp aktuális hőddel,mert úgyse fogod látni a görbén h na ma van a pé...erre még várni kell pár napig :(

annus11
 
 


Ja és várom a képeket :lol: :lol:

annus11
 
 


Kép
Sajnos nem sikerül élesebbre, minden nap egy az utolsok az elmúlt 3 nap.

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


A palástot tegnap óta iszom, ne bízzak az lh-s full pozitívban?
Szerinted ez nem pé?
Már ma is ittam két pohárral?
Ti mikor kezditek a palástot? Nem a pozitív tesztnél?

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Hónapok óta alig van nyálka. Most a pötyinél átlátszós volt a széle a közepe sűrűbb és hát a vér.
Amúgy alig van nekem.

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Sziasztok!

Huncutka!
Szerintem is a 36.6-ot írd be, a szokásos időpontodat! Valószínű, hogy holnap vagy holnapután fog feljebb ugrani :shock: :shock: :shock: :shock:

Annus!
Én pé-re gyanakodom.... már nem fájnak annyira cickóim sem :shock: :shock: :shock: Iszom a málnalevelet, remélem segíteni fog :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nem!!!!A múlt hónapban pont Encinél volt hogy elöbb kezdte el inni,és aztán nem jött meg neki....
Én úgy szoktam h megvárom amíg biztosan megvan...pár napig semmit nem iszom,csak utána kezdem el!!!Az h + az lh az nem jelenti h megvan a pé!!!

annus11
 
 


Zsu!
De csak az 5. napon vagy.Nem?Ilyen korán lenne pé?Vagy én nézek rossz görbét?

Huncutka!
De ha már iszod,akkor igyad.Csak azért figyelj oda,ha vmi nem stimmel akkor hagyd abba!

annus11
 
 


Encike csak két decit ivott naponta, Te mennyit iszol?

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Én max 2 bögre.De van h csak 1et!Általában reggel és etse szoktam inni a palástot,eddig nekem nem volt vele gond!De mondom,mindig csak pár nappal a pé után kezdtem el inni!

annus11
 
 


Egyébkét szerintem ma van a péd! :lol: Holnap úgy felmegy a hőd,hogy csak na!!!Ja holnap zht írok 8tól,szóval csak később leszek!!!

annus11
 
 


Annus akkor a vér mi lehetett tegnap?

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Lehetett mástól is...olvastam erről vhol vmit...csak már nem emlékszem tisztán,hülyeséget meg nem akarok írni!De a vérzés utalhat a pére,vagyis az a kérdés h ez jelenti e a pét,vagy csak azt h már nagyon nagy a tüsző!Lehet a nyálkaháryta is jó vastag már.

annus11
 
 


A középidőben fellépő színes folyást, pecsételő vérzést másnéven ovulációs vérzésnek is nevezik. A ciklus közepén fellépő vérzés oka az ösztrogén hormon szintjének átmeneti csökkenése.

Na ezt találtam,akkor úgy értelmezem h ma van a péd,mert ugye az ösztrogén az megnő a pé után!De még kutatok tovább....

annus11
 
 


Az ovulációt számos jel mutatja. A leggyakoribb és legjobban felhasználható jel a középidős fájdalom és vérzés. Természetesen ez is csak akkor középidős, ha a ciklus 28 napos, egyéb esetekben eltolódik, ezért helyes lenne ovulációs fájdalom és vérzés névvel illetni. A fájdalom rövid ideig tartó, néha erős, görcsös vagy késszúrásszerű, és nem tart egy napnál tovább. A vérzése egy-három napig tartó, többnyire a mensesnél jóval enyhébb, néha csak barnás maszat.

Oka az, hogy a tüsző megrepedése és a tüszőfolyadék kiömlése a hashártyára fájdalommal és kisebb hasűri vérzéssel járhat és a vér a petevezetőn át megjelenik a hüvelyben is. A középidős vérzés megjelenése tehát nagyon jó jel, mert jelzi, hogy van ovuláció és a petevezető átjárható. Ezt a napot kell "kihasználni", a vérzés ellenére is. Aki a vérzés miatt ilyenkor tartózkodó, az nagyon hatásos fogamzásgátlást alkalmaz.

Na ez elég részletesen leírja!!!!

annus11
 
 


Hasonló a helyzet az LH csúcs jelzésére alkalmazott tesztekkel is, ezeket a gyanús napokon minden reggel el kell végezni, és így elvileg a termékeny nap megtalálható. Sajnos azonban ez a csúcs igen gyorsan alakul ki, és hamar csökken, és mi nem is a vérben kialakult, hanem késéssel a vizeletben megjelenő csúcsot mérjük, gyakran már későn.

annus11
 
 


Tehát,elméletileg a tegnapi vérzés jelentette a pete kiszabadulását Kép Kép Kép


Akkor ez azt jelenti h a hőd később reagál a peteérésre.Ennyi!

annus11
 
 


Köszi Annus!
Akkor, ha tegnap elött éjjel volt az utolsó akció a kislányosodás miatt, elviekben a katonák tegnap termékenyíthették meg a petesejtet?

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Szia Huncutka!
Ha lh-zol és palástot akarsz inni, akkor ugy igyad, mikor több nap pozi után, elöször lesz nega a teszt. Tehát, ha elsö nega, akkor kell kezdeni a palástot. Mult hoba én is igy ittam, de a hőm nem ment fel és ez kavart nálam be.
Őszinte leszek, én már nem bizom a teákba, de ennek ellenére mégis iszom. Ha ebbe a hoba is szarakodik, akkor abba hagyom.

FONTOS!!!!
A párom ma kapja a kötelező védőoltását. Szerintetek lehet gyereket csinálni, hogy ezt kapja vagy várjunk? Azt hiszem hepatitis ellen kap meg ilyesmiket.
encike 2
 
 


Enci!
Biztosan lehet!
A teák nálam is teszt alatt vannak, azt vártam, hogy ne a 19. napon legyen pém, hát most 21.-en vagyok. :cry:

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Én ma vok a 14. cn-on. Kivi leszek mikor lesz pé, az lh igaz 2 csikos, de halvány még.
A szuriba nincs olyan anyag, ami ártana a babának?
encike 2
 
 


Biztos, hogy nem kerül bele a spermába az oltóanyagból.

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Enci!

Ezt sajna nem tudom...nem kérdezi meg a párod a dokitól hogy mi a helyzet?Nehogy aztán baj legyen!Bár még nem hallottam ilyenről!

Huncutka!
Akkor a kislányoknak kedvez az tuti!!!!

Ami a teákat illeti,én ugye csak palástot iszom,nagyon csekély málnalevelet a closty miatt.De eddig nem volt gondom....

annus11
 
 


Huncutka!
Utaltam!!!

annus11
 
 


Pontositok: Kullancs ellen kapta. Elfelejtette megkérdezni, pedig ráparancsoltam!!!
Nem hiába férfi!!!
encike 2
 
 


Kullancs ellen!Azt az én uram is kapott még az év elején vmikor...szintén munkahelyen :lol: De akkor még nem próbálkozhattunk,így nem érdekelt.

annus11
 
 


Csak nem hagyott nyugodni a téma. Még jo, hogy megvan a védőnő száma. Felhivtam és nem lesz semmi gond, mivel ez ellen van. De ha viszont kullancs csipte volna meg és elkapott volna vmilyen fertözést, na viszont akkor nem lett volna szabad együtt lennünk.
Már megnyugodtam!!!
encike 2
 
 


Na,ez tök jó!
Az én uram is most fog kapni megint.Fel is hívtam,most mondja h még nem ment el érte...
Képzeljétek,én előző héten találtam magamban kullancsot....szerintetek?nem tudom honnan szedhettem össze....De még nem fészkelte belém magát,vagy már kifelé jött....Szóval csak éreztem h van ott vmi,ahogy megsimítottam a bokámat és a kezemben maradt :lol: Egy kis piros pötty volt,lehet épp befelé igyekezett....

annus11
 
 


Az egyik ismerösöm honaaljába volt, de iszonyat nagy. Nem érzett semmit, csak mikor törölközött, akkor vette észre. Azonnal dokihoz ment, ő vette ki. Bennem még sose volt!
Ugyhogy este apára fel, igaz tegnap is volt hancurozás. Lehet elég lenne 2 naponta, hogy jo spermát kapjak.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Na kitakarítottam és jól el is fáradtam. Még mennem kellene könyvtárba, meg vásárolni, de elalszom itt ülve :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Szóval lehet, hogy inkább alszom egy órácskát és utána leülök tanulni. Aztán holnap délelőtt megyek könyvtárba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bennem már volt kullancs, szerencsére nem lett semmi bajom :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Enci!
Azt mondják h minden másnap az a megfelelő.Ha minden nap csinálod akkor lehet h nem lesz elég jó a sperma,de mondjuk ha pé körül 3 napig sex van,szerintem az még nem vészes!!!Inkább a "sexnapok"elött kell szünetet tartani,így jó minőségű lesz a kiskatona brigád!

annus11
 
 


Igen, az orvosok is a kétnaponti szexet ajánlják..... nálunk is volt reggel pudingozás, erre megint vérezni kezdtem megint, de csak egy kicsit :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szia Zsu!
É is kezdek fáradni...ebéd után iszom vmi erősítőt :lol: vmi kávére gondolok,nem másra :wink:
Bennem még gyerekként volt kullancs,de bajom sose volt belőle.Kiszedtük és kész!

annus11
 
 


Hmmmm...lehet h akkor más oka van a vérzésnek,vmi olyat is olvastam h ilyenkor fokozott a vérellátás odalenn,és onnan is lehet vérzés...meg ugye ez több napig is eltarthat.Szóval 2-3 napig is lehet középidős vérzés,na de h ilyenkor melyik nap van a pé...azt meg nem mondom!

annus11
 
 


Képzeljétek most teszteltem és csak fele olyan erős csak a tesztcsík mint a kontrol, tehát úgy tűnik, hogy megvolt a pé. A méhem most is fáj, mindjártmegjön érzésem van. A hőm 37,2.
Akkor igy már végképp nem értem a reggeli hőmet, nekem mindig olyan szép esés és emelkedés szokott lenni pénél nem vonalzós :cry:

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Huncutka!
Reggelre okosabbak leszünk!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Én már most szeretnék nagyon okos lenni!!!! :lol: :shock: :shock: :shock:

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Huncutka!
Te máris nagyon okos vagy,nyugi!
Az h kicsit más a jellege a görbédnek,lehet a teától és a barátcsrjétől is,de az is lehet teljesen más oka van.Ezzel ne foglalkozz,teljesen jó ez így!!!!!!

annus11
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?