Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk mindenki baromi aktív, biztos mindenki aktíviát eszik! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kb. 15en leszünk, mert nem mindenki ér rá! Majd kiderül!
Szerintem elég nagy feltünést fogunk kelteni a városban! :shock:

dita75
 
 


ez már a 3. laptetőm a babaneten :) Nemrég értesültem arról, hogy ez jó jel 8) - ha megjön, nem is tudom mit gondoljak :)
Vendég
 


sziazstok Csajok!


Hát ma nem bírtam ki és teszteltem!
Természetesen negatív lett :cry:

Szóval most ki vagyok borulva de igazán.

A párom édi és próbál bízatni hogy ettől még lehet hogy jön a baba de én teljesen elkenődtem!

Minek vannak tüneteim (érzékeny mellbim..., émelygésmagas hő 37,2-37,3) ha nem sikerül?
Legalább akkor nem élném bele magam a dologba!

Asszem nekem ez a hónap lesz a mélypont ha tényle gjön a piri :oops:

De nem akarok senkit traktálni a hülyeségemmel!
Túl leszek ezen is...

Szépséges estét mindenkinek!!!

Niki

Kép
pamilla
 
 

 
 

Gioia
Ez hülyeség ne ebben higgyél. Bocsika, de van egy csomó negatív példáim is!
Mi már nem hiszünk benne!

Az iwiw-n meg tudlak találni? A többi lánnyal már rég megjelöltük egymást. Egész más egy archoz beszélni mint egy nickname-hez! Elküldöm a nevem priviben, és ha gondolod megjelölsz. Myvipen is vagyok!

dita75
 
 


Niki, egyáltalán nem traktálsz senkit sztem. Én sem várom...És már az elmult hónapban mensi előtt tesztelgettem és mindig kiborít.
Hülyék vagyunk nyilván :)
De most hogy kitört a nyár, ugy döntöttem higgadok.
Vendég
 


Niki
Nehogy elkezd nekem temetni a ciklust, a hőd egyszerűen fantasztikus. Nekem 14 hetesen volt kb. ennyi. Szerintem jó jelek, csak valszeg korán teszteltél. Próbáld meg két nap múlva ha addig nem jön a piri reggeli első pisiből, és ne feledd a halvány csík is + !!!! Fel a fejjel amig nincs piri, nincs gond. Igyál palástfűteát szorgalmasan! Még négy nap van hátra, úgyhogy semmi sincs veszve! Nyugi!

dita75
 
 


Dita: köszi, én is küldtem privit :)
Vendég
 


Édik vagytok köszi a bíztatást!

Sokkal könnyebb a lelkem! :lol:

Jó hogy olyan emberekkel tudom ezeket a dolgokat megbeszélni akik megértik hogy min megyek, megyünk át!

Szóval kösz ia lelkifröccsöt :lol: :lol: :lol:

Máris jobb!!!!

Niki

Kép
pamilla
 
 


Niki,

teljes mértékben osztom Dita véleményét, fel a fejjel. A legjobb baárnőm most 6 hetes terhes,és amikor tesztelt pénteken még tiszta nega volt a tesztje aztán hétfőn meg olyan pozitív ahogy az a nagy könyvben meg van írva.
Úgyhogy tessék +-nak lenni! Ok?

DIta,

ha lemásolod a dvd-t azt nagyon megköszönném és a talin majd odaadod.Persze csak ha nem leszünk addig mindketten babásak. :wink:
Fogalmam sincs hogy mikor kéne tesztelnem, azt sem tudom, hogy amit én annak hiszek pé volt-e, és mivel a hőmet nem mérem így semmilyen támpontom sincs.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MOnic, nem tudom láttad-e fentebb a linkeket 2 könyvről, amit beraktam. Az aviva tornáét. Érdemes megnézni azt is.
Te Kaálizol nemsoká, ugye jól emléxem?
Vendég
 


Gioia!
Küldöm a nevem!

Monic!
A múltkor ugyan nem jött össze a közös ciklus, de hátha most!
Ha egyikőnknek sem lesz piri akkor június 2!

Niki!
Én nem lennék elkeseredve. A tesztek többsége a várt mensi napján mutatja ki teljes biztonsággal a terhességet! Úgyhogy csak + - an mert a nega hangulat a legrosszabb ilyenkor!

dita75
 
 


Gioia,

nagyon szépen köszi a linkeket, majd a cégtől nyomtatok :wink:
10 nap múlva megyünk a Kaáléiba, addig még van egy vv és az összes eredményemet elkell hoznom a dokiktól. Úgyhogy nem fogok unatkozni...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

akkor hajrá június 2!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Túl van tárgyalva! :wink:

dita75
 
 


Niki: Milyen erősségű teszt volt? Simán lehetett még korai a teszt...
Nekem a 16. napon is halványka volt. Tuti jó a hőd! Naaa...ne lógass semmit!

Drukk mindenkinek!!
jaimee1
 
 


JAimee, akartam már írni, hogy annyira édes a babád!!
Vendég
 


Gioia
Megvagy!
Hogy te milyen csini vagy!
Igazi sportlady! Na ezt rólam nem lehet elmondani, még annak ellenére sem, hogy nemrég közel 20 kilót adtam le. Igaz 4 már visszajött! :oops:

Nincs babám! A kislány a nővéremé, amúgy 5 gyerek van, és ő a legkisebb. A többiek már huszonévesek!
A kissrác pedig a férjemé! Már csak ezmiatt sem lenne jó még egy fiú. Ördögből egy is elég. Iszonyú neveletlen és irdatlan rossz szokásai vannak!
Amikor összejöttünk a párommal még az elején kezelhető volt, de pár hónap múlva kimutatta a foga fehérjét! Nagyrészt az apja hibája, mert elkényeztette, minden meg van neki engedve, az orránál fogva vezeti az apját!

dita75
 
 


naaaa Dita, nem panaszkodhatsz, nagyon szexisek azok a képek! Tök jól nézel ki!
Nálunk is vannak gyerekek a férjemnél (3!). Kettő az anyjuknál - a fiúk, a lány meg most megy el messzire középiskolába, így együtt tudunk új életet kezdeni, ha végre összeköltözünk (azt hiszem írtam, mindegy, ismétlem: mi még távházasságban nyomjuk) Jófejek a gyerekek nagyon, de....más a saját...Ugyanakkor már gondolkodtam azon is, hogyha nem jön össze vmi miatt, akkor talán örökbefogadnánk.
Bringázni imádok, rám is fér, 30 után vhogy nem mennek le könnyen a kilók, úgyhogy az ülőmunka áldásosnak nem nevezhető hatása ott virul derékban - de takarom!! 8)
Vendég
 


Gioia
A képek még fénykoromban, vagy 15 éve készültek, ösztönzőnek tettem fel, illetve aki így ismert az most elmenne simán mellettem az utcán!
De jövő héten úgy is kiderül minden, én nem tudom takargatni a hájamat, mert ahhoz egy szkafander kéne! :oops:

Mostanában én bringával járok dolgozni, de azt hozzá kell tegyem, hogy két utcányira van a melóhely. :oops: Mégis úgy kapkodom a levegőt, hogy majd megfulladok! :shock:

Három gyerek! Nem semmi! Ezek szerint a pároddal nem sok gond lehet, ha végre összeköltöztök szerintem semmi akadálya nem lesz már a terhességnek! :wink:

dita75
 
 


Ja én is gondoltam az örökbefogadásra!
Amúgy rengeteg történetem van erről is, közvetlen környezetemben ikerpárt fogadtak örökbe és rá 5 hónapra sok-sok inszem és három lombik után spontán terhes lett a csajszi, így most már három gyerek van!
Másik pár 10 évig várt a babára, épp mentek volna aláírni a papírokat, és kapták volna a babát, erre vissza kellett mondani mert a csaj pozit tesztelt!
Satubbi, satubbi!

dita75
 
 


a páromat már megvizsgálták, doki mondta, hogy vele kezdjük. Mondjuk így negyvenen túl azér tényleg érdemes volt és őt meg roppantmód szórakoztatta :D És hát persze hogy minden rendben vele. Fenébe, hogy a pasiknak ez ilyen egyszerű!!!
én is bringával járok melóba, de elég messze, 25 km oda-vissza. Nos ez klasszul hangzik persze, de Pesten nem túl élvezhető sajnos. tele van idiotákkal. 2 hete is akkorát estem, hogy agyrázkódásom lett, nekem vágódott egy másik bringás. Azóta bukóban nyomom mint a nagyok 8)
Vendég
 


Hú csajok!

Ezért az nem lehet könnyű ha a mási kfélnél már van gyerek!

Nálunk úgy volt hogy van a páromnak gyereke ,de aztán kiderült hogy csak behúzták a csőbe!

De nem volt könnyű az az időszak!
Kitartást és minél hamarabbi babásodást!!!
Hogy jöjjön a saját
:lol: :lol: :lol: :lol:

+ tesztelést mindenkinek!!!!!!!!!


Niki

Kép
pamilla
 
 


Nekünk most csak a távházasság miatt nehéz, mert a gyerekekhez is kell igazodni. Sztem ha a férjemmel végre összebútorozunk ez már nem lesz gond, mert nagyon jól kijövünk velük.
Meg aránylag normális az exével is a kapcsolat - még a wiwen is bejelölt...Már-már nyálas a mi sokszögünk :P
Vendég
 


Akkor csatlakozom a gyerekesekhez, az én férjemnek egy 12 éves lánya van.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


:D Hát kedves Sorstársak. Akkor a férjeinkkel legalább nincs gond. Érett, komoly személyiségek, gyermeknevelési tapasztalatokkal :wink:
Monic: ti együttéltek a gyerkőccel? Jól kijöttök?
Vendég
 


Gioia
Szórakoztatta? Ez nem semmi! Mondjuk a prosztata vizsgálat után mi is úgy jöttünk haza hogy a kocsiban végig röhögtük a hazautat!

Nekem nem könnyű, mert minden szabadidőnkben velünk van a gyerek, de majd csak kirepül egyszer!

Megtaláltam a kismacsekot, a szekrény mögött aludt, kivittem, de egyedül nem marad el, majd széttépte az ajtót!
Most itthagylak titeket foglalkozom vele míg el nem alszik, vagy mig elő nem kerül az anyja!

Jó éjt!

dita75
 
 


Gioia,

nem lakunk együtt a férjemlányával de minden nap suli után itt van nálunk és 2 hetente hétvégén is. Jól kijövünk szerencsére. Már ő is nagyon szeretne kistestvért. Hétvégén 2-szer szedtem az ebédből és megkérdezte, hogy mi a helyzet, talán már 2-en vagytok? :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: De édes ez a kislány! A férjem lánya (14 éves) is mindig kérdezgeti, csak én már lassan kínosan érzem magam attól hogy mindenki kérdezősködik...Főleg a mhelyemen rossz. Multkor a főnököm pl. azt kérdezte, hogy miért nincs gyerekem még, nincsenek bennem anyai ösztönök..stb.? Mindezt persze viccesnek szánta, de majd eldurrant az agyam...Nyilván nem fogom neki elmagyarázni, hogy próbálkozunk, sak nem sikerült egyelőre
Vendég
 


Gioia,

Nekem a munkahelyen szerencsére nem kérdezték, a főnöknek én jelentettem be, hogy meddőségi kezelésben veszekrészt. Jól fogadtaés szurkol nekünk. Nekem nagyon jó fej főnökasszonyom van

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mázli! Nekem 2 főnököm van . Az előző kérdést a ffi tette fel. A női főnököm a minap meg azt kérdezte plasztikáztattam-e a mellem vagy terhes vagyok, mert ő úgy látja napok óta hogy nőtt.... :shock: Nnna, ezen a ponton már nem tudtam hogy reagálni, csak röhögni 8)
Vendég
 


Akkor válogatott főnökeid lehetnek... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szasztok!
Az én főnököm pénteken azt mondta, hogy most már nagyon meg vannak számolva a kolléganőm napjai. Mondtam neki, hogy ha el akarja küldeni sos vegyen fel valakit helyette, mert egyrészt egyedül nem bírom el a boltot, másrészt ha megbabásodom, márpedig meg fogok, akkor totál senki nem lesz az irodába!
Ilyetszólt hogy a töke tele van a babaprojektemmel.
Ő úgy gondolta, hogy amig élek a cégében húzom az igát, és nuku magánélet. Valahogy épp mindig peteérés környékén húzza el a párom programjait (Ja Monicon kívül ti nem tudjátok, hogy egy munkahelyen dolgozunk) Pl. ma is hajnali kettőkor kelt és este hétig biztos nem kerül elő. Igy elég necces összehozni egy gyereket, ha egy hónapba csak hétvégeken tudunk együttlenni.

dita75
 
 


Dita,

b..i főnök monnyon le! :evil: :evil: :evil:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
A "leszarom tablettát" bevettem, úgyhogy nem nagyon érdekel, hogy ő neki mivel van tele és mivel nem..... :wink:

Kép

dita75
 
 


Sziasztok! Már régen jelentkeztem.

Nekem hál' istennek rendes főnököm van, bár nem tudom, hogy mit szólna ha terhes lennék.

Nekem ma kell megjönnie, de nem nagyon van jele, de nem bizakodom, inkább legyen kellemes meglepetés ha netán babás vagyok. Lehet, hogy holnap reggel tesztelek ha addig nem jön meg.

Monic jó lenne már babásodni. Meg persze mindenkinek.
timejka
 
 


Timejka,

nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg és +++++++++++ a holnapi teszthez! :wink:
És gyere ám holnap a hírekkel :wink:

Nálunk ez egy spontán hónap hormonok nélkül, úgyhogy nagy reményeim nincsenek, majd 29-én megyünk a Kaáliba és ott majd megmondják a továbbiakat.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic mindenképpen jelentkezem holnap. Egyébként aranyos vagy. Tudod, hogy én is hogy drukkolok neked, hogy végre legyen már babád?

És mindenkinek!
timejka
 
 


Timejka: Drukk drukk!

Monic:
[quote]N írta:álunk ez egy spontán hónap hormonok nélkül, úgyhogy nagy reményeim nincsenek


Ezt meg sem hallottam... :wink:
jaimee1
 
 


Jaimee,

ok :wink:
Jó lenne ha 2 hét múlva azt írhatnám, hogy neked volt igazad :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Neki van igaza! :wink:

dita75
 
 


Timejka,

köszi a drukkokat, szerintem lesz baba mindenkinek, csak ki kell várni...
Én szerncsére már nem vagyok annyira negatív mint 1 hónapja, de azért a nagyratörő remények még nem tértek vissza. Azok majd a Kaális látogatás után jönnek :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Úgy legyen Monic!! :)

én ma elég nyűgös vagyok, ezt a nemvárható mensim előjeleként konstatálom és ez nem tesz túl vidámmá egyelőre.
Vendég
 


Gioia
A mensis tünetek teljesen egyformák a terhes tünetekkel!
Tegyél már fel egy vonalzót! Vagy kivárod míg babás leszel, és akkor már babás vonalzóval rukkolsz elő? :wink:
Teszt? Csináltál?

dita75
 
 


Dita: írd már meg priviben ezt a vonalzó-izét :)
24. napon vagyok. nem csinálok még tesztet, múlt hónapban is hülyét csináltam magamból magam előtt 2 teszttel meg az összes tünettel, ami terhesség esetén szóbajöhet (émelygés, hányinger, szédelgés, gyomorsav- mind megvolt, de megjött). Ugyhogy akkor úgy döntöttem többet ilyet nem csinálok, mert lelkileg vágom magam taccsra
Vendég
 


Gioia,

szerintem is igazad van, én sem vagyok híve a korai tesztelésnek. :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Gioia
Az én vonalzóm most innen van:
http://ticker.7910.org/eng

de a www.noivonal.hu egy magyar oldal és elsőre lehet ott kéne próbálkoznod, mert nem is olyan egyszerű ez az egész művelet.
De te ügyes csajé vagy, megoldod. Válaszd ki a neked tetsző vonalzót, és ha megvan akkor kapni fogsz egy kódot amit be kell másolnod egész fent a segédleteknél a profilba.
Majd ha kiválasztottad a vonalzót és bővebb infora van szükséged a dologhoz, mert nem megy egyedül akkor szólj és megoldjuk.
Én kb. egy hétig vacakoltam elsőre, de most már profi vagyok, még avatarképet sem tudtam feltölteni, pedig milyen édesek ezek a kis ikerbabókák, nemde?
A mostani vonalzóm remélem szerencsét hoz ennyi lóherével, és a végén ott vár az a kis rózsaszín masnis kislány, álmaim netovábbja!
:wink:

dita75
 
 


Gioia,

ha megadod priviben a neved akkor bejelölnélek iwiwen. Nagyon kíváncsi vagyok rád, én is megírom a nevem priviben :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: megvagy! Bejelöltelek:-)

Dita: köszönöm. Rákúszok a nőivonalra és igyexem. Addig is jelzem, ma van a 24. napom, cicim nagy, pocim húz, hiszti van. 8)
Vendég
 


Gioia
Remélem a babától.
Az én pocim is furán szúrkál, de nagyon picit csak és nem egyfolytában, éreztem már ilyet de egyrészt még korai is lenne bármit éreznem másrészt pedig nem tulajdonítok nagy jelentőséget neki. Júni 2-án minden kiderül, vagy előbb.
Amúgy nagyon jók a jeleid, hőt mérsz?

dita75
 
 


Nem. Elromlott a lázmárőm. Amugy is nekem eleve alapjáraton mindig magas, tehát becsapós lenne! :)
Megcsináltam ezt a vonalzót a női oldalon, most nem tudom hogy kell berakni, azaz bemásoltam, csak nem tudom megjelenik-e, no lássuk 8)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?