Új privát üzeneted érkezett!

Brumi, az allergia az szar dolog. Nekem még nincs, a párom szenved néha. Balatonon mindig én nyírom a füvet, mert van valami illatos fű, amitől fuldoklik. :cry: Jobbulást nektek!

skrisz72

Lányok!
Nagyon köszi a válaszokat. Long protokollom lesz, és most úgy érzem reggelre meg fog jönni. (remélem így is lesz, mert eddig minden este ezt éreztem)

Jó lenne, mert akkor hétfőn mehetnék uh-ra és vérvételre, és akkortól már egy 2. szurkát is szúrhatunk. Hurrá! Már alig várom.

Mindenkinek napsütéses, csodás hétvégét kívánok!
lapulevélke

Jó reggelt!

Brumi :D Krisz :D

Az allergia rettenetes, én szinte minden pollenre az vagyok, így febr.-márc.-tól egészen novemberig szenvedek. Vmikor jobb, vmikor rosszabb. :? Persze gyógyszert nem szedhetek, mert az allergiadoki azt mondta, ha gyereket szeretnék ne szedjem. :shock: Így idén homeós bogyókat próbáltam, s most(lekopogom) rendben vagyok. Igaz az első hét szörnyű volt, minden tünet felerősödött.

Jó hírt kaptam az intézetből:
10 termékenyült meg. :lol: :lol:
Remélem jól osztódnak, s mehetnek a fagyóba is belőlük jópáran. :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu!
Hurrá!Szép eredmény!!!
Krisz!
Neked is kívánok legalább ennyit!!!
Hanna!
Babaragacsok!!!
Lapulevélke!
Na,megjött?Hajrá első lombik.

Nem is merek sokat írni,valami gubanc van a géppel,mindig azt írja ki hogy hibát észlelt s leáll,az adatok amikkel dolgoztam valószínű elvesznek.Nem tudom miért csinálja,remélem ezt el tudom még küldeni.
Vendég

Zsu!
Ezt nevezem! Csak így tovább!
Nyulasz!
Persze hogy nem jött meg, most már kezdek ideges lenni, mi van ha nem is fog megjönni magától? A 37. napon vagyok. Elfogynak a tűim is.
lapulevélke

Lapulevélke!
Szerintem tesztelj egyet,hátha...
Ha meg mégsem,mivel elpazarolsz egy tesztet,álltalában bosszantás képpen megjön.Forró fürdő,futás is segíthet.Ha mégsem,hívd fel az orvosod.
Vendég

Zsu, nagyon ügyik voltatok! Csak így tovább! :lol:

skrisz72

Sziasztok,

Zsu,
ez nagyon szép!
+++++++++++++

Krisz
+++++++++++++

Sajnos az allergiát én is ismerem, ráadásként nekem még asztmával is párosul.
Vendég

sziasztok!

hanna, zsu, krisz: drukk++++

bella: ölelést küldök neked.

levélke: drukk++++

rólam: már csak kicsit köhögök. lassan elmúlik most már. kedden megyek vissza a házidokimhoz, ill. aznap elmegyek vérvételre is. (ez még a múltkori, amit kénytelen voltam elhalasztani)

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Sziasztok!

Hú, Zsu, óriási gratula! Nagyon örülök, hogy ilyen sok embrike lett! Hányat fogsz visszakapni? és beszéltetek már arról, hogy hány gyerkőcöt szeretnétek minimum? :)

Katica, örülök, hogy jobban vagy! A táblát köszönjük szépen! :)

Hanna, én is küldöm a babaragacsokat! Mikor mész vérvételre? vagy a Kaáliban ez hogy megy?
Vendég

Lapulevélke, kitartás! csak megjönnek már... ha nem kéestt még soha ennyit, akkor azért én beszélnék az orvossal, hátha tud segíteni valahogy..

Nyulasz, a mi internetünk is szarakszik, már elnézést a kifejezésért... Kívánom, hogy meggyógyuljon mindkettőnké, oké?:)
Vendég

Katica, végre már meggyógyulsz! :lol: Irány a vérvétel! Aztán hisztero, aztán babababababa :lol: :lol: Köszönjük a táblát.

Bella, köszi a drukkot! Rámfér, izgulós vagyok. :oops:

Zsu, mikor mész az embrikékért?

Hanna, picit ritkábban jössz, de azért nagy sok babaragacsot küldök! Hajrá "szmatis" babák!

Persze hajrá többi baba is, csak elfogult vagyok a dokinkkal. :wink:

Brumi, neked a két hónap alatt folyamatosan ellenőrzik a vasadat?

Alle, mindjárt te is kezdesz. Pajzsmirigy és IR rendben?

skrisz72

Krisz,
Kicsit hosszú lesz, itt csak a vasvizsgálatról írok, lányok:
Nem folyamatosan, aki műtött az ominózus vérveszeteségnél mondta, hogy 2 hónapnál előbb nem érdemes megnézni a vérképem. Megnéztük 2 hónap és 1 hét után, és a hemoglobin szuper, középérték, ami a vérjképzéshez kell, de a vas még mindí alacsonyabb, mint kellene, a meddőségis orvosom mondta, hogy akinek vashiánya van, annak 6 hónapos a kura általában. De a 2 hónap alatt majdnem normál lett a katasztrófálishoz képest: 8.1 lett, 8.7 től normális. Érdekes. Így oké, mivel én annyi vért vesztettem, hogy majdnem vért kellett adjanak, örülök, hogy idáig feltornáztam. legközelebb közvetlen a beülti előtt azért majd megnézetem. Elvileg augusztusban, akkorra már a 6 hó is lejár. (Zárójelben: a meddőségis orvosom nem küldött vasvizsgálatra most 2 hónap után, én kértem a háziorvostól beutalót laborba, és vittem a meddőségisnek a leletet. És akkor mondta, hogy hát, júliusra tegyük akkor a beültit, vagyis augusztusra, mert ő szabin van júliusban. Ha nem viszem a leletet, akkor meg lett volna már a beülti. ő biztosra akar menni, és talán elfelejtette mondani, hogy azért nézzük meg a vérképet beülti előtt. nagyon nagyüzem van ott, ahova én járok, és már 2-en toporognak ott az ajtóban ...gyi nélkül, amikor én leszállok az UH székről. Így gondoltam majd én kezembe veszem a sorsom, hát, így csúszunk, és így lett vasvizsi.
Vendég

Sziasztok!

NYulasz, Lapulevélke, Krisz,Bella, KAtica,Brumi

Köszönöm szépen, hogy velem örültök, s szurkoltok nekünk. :lol:

Katica :D

GYógyulj meg minél hamarabb. KÖszi a táblát. :D

Brumi :D

Mi kettőt szeretnénk visszakapni, így beszéltük meg a párommal és a dokival. Min. két gyerkőcöt szeretnénk, de lehet több is. :wink: Jó, hogy a kezedbe veszed a sorsod, csak így tovább. Aug.ra mindened rendben lesz, s jöhet a baba. :wink:

Krisz :D

Holnap kapom őket vissza. :lol:

Elbúcsúzom, mindenkinek jó éjt! Holnap du. jövök. PUsz

kobzoszsu

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni a lombikom már legalább egyszer túljutott lányokat, ( kekem pénteken 16-án volt az ET)
hogy mindenki azt mondja normális életvitelt éljek, de én már szinte e punkció előtti egy két naptól úgy érzem magam mint egy lui. Elvileg a dokim azt mondta nagyok lettek a petefészkeim azért fájhat a hasam, ami igazából nem is fáj néha bele bele szúrkál a kát p.fészek körül, de ez semmi, viszont nem tudom magam még fekvés közben sem olyan pozba tenni, ami kéynelmes lenne, állítólag az ET napján a nagyobbodott p.fészkek mellette hasűri folyadékot is látott a doki, ami a fészkek nagyoibbodása miatt van....de annyira feszítem az egész mellkasomat és hasamat emiatt a fura érzés miatt, hogy ebbe fáradok bele.Szóval a nornmális életviteltől messze vagyok....mennyi ideig tart ez a dolog....? volt valamelyikötöknek hasonló tapaszatlata....

üdv
Gyöngyi

gyongyike

Sziaszok,

Katica,
jobbulást!

Drukkok mindenkinek!

Gyöngyike,
Sok-sok folyadékot igyál és fehérjét egyél. Túró, joghurt, csirkehús, hal, pulyka, sajt és folyadék, folyadék, folyadék. Lehet, hogy kicsit túlstimulálódtál, nekem anno 1-2 nap alatt elmúlt.
Vendég

Sziasztok Lányok!

A hétvégén hirtelen felindulásból elmentünk a telekre :D , ezért nem tudtam jönni a 2 nap alatt.

Zsu, gratulálok a 10 kiscsillaghoz, és drukkolok a beültihez!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem az allergia eddig szerencsére kimaradt az életemből :D , a férjem szenved tőle nyár végén. Együttérzek veletek :evil: !!!

Nyulasz, remélem, holnap jót mond a dokid a konzin!!! Valami jó közeli időpontot mondjuk :wink: :)

Lapulevélke, mensi?

Krisz, drukkolok az UH-hoz! ++++++++++++++++++++++++

Hanna, babaragacsok mennek. Mi újság? Mikor tesztelsz?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica, köszi a táblákat, és most már végleges gyógyulást kívánok!!!!! De tényleg meggyógyulni, te lyány!!!!

Brumi, borzasztó a várakozás, de így tényleg biztos lesz a dolog... ahogy írtad is, a dokid biztosra akar mennni :wink:

Gyöngyike, valószínűleg egy picit túlstimuláltak, én is csak azt tudom javasolni, amit Bella: rentgeteg folyadék és fehérje.

Kép
petne

Sziasztok,
csak egy gyors bejelentkezés...Gyöngyike, Bella és Petne már megmondták, mit kell tenned, de ha nem javul a helyzet 1-2 napon belül, akkor irány az intézet, ahol az ET volt, nézzenek meg UH-n is, mi a helyzet. A túlstimu lehet veszélyes is, ha nem figyelnek rá.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!
Brumi, nem irigyellek. :? Marhára utálok várni. De a lényeg, hogy rendben a vasad. Vagyis már majdnem. És milyen protokollod lesz?

Rólam: ma reggel voltam UH-on. A jobb oldalon 4-5 közepes nagyságú tüsző van, a bal oldalt valamiért nem látta a doki. Valami olyasmit mondott, hogy el van ernyedve a bal petefészkem. :roll: Szerdán megint megyek. Kaptam még 300ml Gonalt. Szerintem szépen megnőnek majd szerda reggelre. Ha nem, akkor pénteken újabb UH. Megcsinálták a próbakatéterezést is. Nem volt kellemes. Megint elakadtak a nyakcsatornában, de aztán kiderült, hogy elég nagy szögben vált irányt a csatorna a méhüreg felé, ezért meg kell hajlítani a katétert. Szmati és KP együtt csinálták, így a tuti. Azt mondták, hogy majd ne egyek, és igyak sokat, hogy a hólyagok megteljenek, és akkor felfelé nyomják a méhet, és nem kell "derékszögben" irányt váltani. Nem lesz könnyű dolguk. Azért remélem minden rendben lesz majd.

Petne, hogy vagy? Minden oké?

Zsu, mi újság? Gyere!!

skrisz72

Sziasztok!

Itthon vagyunk, két csodaszép embrió boldog szülei vagyunk.
A többi 8 ment a fagyóba. Azt mondta a biológus, hogy tökéletesek.

MOST pár napig szigorú fekvés van, két hét múlva vérvétel.

Szerdára mennek a tüszőnövelők.Nekem rendben volt a katéter, s jó helyre tudta a doki "benyomni" a két picurt.MIért csináltak neked próbakatéterezést?Ez ott szokás?

Megyek pihenni, jók legyetek!Majd jövök, csak már elzsibbadt a kezem. :D

kobzoszsu

Zsu, grat a két babához no meg a 8 fagyishoz is. Ritkaság, hogy ennyi fagyibaba legyen.
A pihenést meg csak addig szerintem, amíg jól esik. Nekem a doki azt mondta, nem kell ágynak esni. Jobb, ha finoman mozogsz, sétálsz, jót tesz a vérellátásnak, segítheti a beágyazódást. Persze nem gyalogtúra, meg emelni sem szabad :wink:

Krisz, te szegény...megszenveded a katétert :( De biztosan rendben lesz minden, pláne, ha ketten is ott lesznek dokik. Csak ügyesen. A tüszők meg megnőnek (én január 5-től kezdtem szúrni és 23-án volt a punkció, szóval kitartás, ilyen is van. És 11 petikém lett)

allegrobarbaro

Szia Zsu!
Pihengessél, aztán ha jobban leszel, vidd el a kicsiket, és mutasd meg nekik a mackókat! :wink: Alle, jól mondja, picit mozogni is kell, csak kíméletesen.

Alle, már ha rámnéz egy doki, az is fáj. :( Már tökre félek a fájdalomtól, mert mostanában elég sok kijutott belőle. Ha most nem sikerült volna a katéter, akkor megint mehettem volna egy újabb kisműtétre. Már nem akarok több kórházat látni... :(

Ja, Zsu, nem szokás, csak nekem el volt záródva a méhnyakcsatornám, ezért korábban volt egy tágításos műtétem. Most megnézték, hogy jól sikerült-e, nehogy a transzfernél derüljön ki, hogy nem tudják betenni a kicsiket. Nem irigylem a dokikat, szerintem picit nehéz dolguk lesz. De remélem találkoztak már ennél kacifántosabb dologgal is, talán nem lesz baj. Bízom bennük. :!:

skrisz72

Zsu, gratulálok! Én is csak azt tudom megerősíteni, amit a lányok mondanak. 1. alkalommal nagyon vigyáztam magamra, majdnem végig feküdtem vagy ücsörögtem. Most a keddi beülti után szombaton már lementem 3 emeletet, elsétáltam a férjem elé pár 100 métert, majd 3 emelet fel. Minden nap növeltem a távolságot, és biztos vagyok benne, hogy ez volt az oka, hogy az 1. próbálkozás sikertelen volt, a második pedig sikeres. Kell a vérkeringés a megtapadáshoz.

Krisz, nem semmi, amit el kell viselned, de így legalább biztos lehetsz benne, hogy a beültinél nem kell izgulni, biztosan bekerülnek a lurkók. Viszont nehezebben pottyannak ki :oops: :wink: :D
Köszi, jól vagyok, néha émelygek, de ha eszem, akkor jobb. Na, ettől hízik az ember lánya :wink:
A hasam viszont estére úgy felfújódi, mintha már 4 hónapos lennék. Már várom is, hogy a kollégák, ismerősök mikor kérdeznek rá, terhes vagyok-e. Pedig még nem akarok róla beszélni.

Alle, ti most hosszú pihenőn vagytok?

Hanna??????????????????????????????????????

Kép
petne

sziasztok

SOS kellenének lázcsillapítási módszerek. Már hívtam a dokit is.

kobzoszsu

Sziasztok!

Köszi az infót ...elvileg ezt a doki el is mondta...de még konkrétan nem nevezte hiperstimulációnak ( bár nekem annak tűnik)...aszem legjobb lesz ha reggel rájuk csörgök és ha kell inkább az intézetbe vitetem magam a férjecskémmel, nem pedig a javasolt területileg illetékes nőgyógyászatra...akkor te vagy az aktuálisan izaglmas eset ( ET ügyben) neked és a többieknek is drukkolok...

üdv

gyongyike

Jaj Zsu...elfelejtettem megkérdezni...nem lehet hogy a hormion hatása...nekem csak őrült hőhullámaim vannak....bár én is mérte még két napja de persze a láz az láz...azért írd meg lécci dokibá mit javasol... remélhetőleg gyorsan elmulik...

a méhnyálkah. vastagás mekkora az ideális ( jó mi egymástól kérdezzük) ez ott per pill eszembe sem jutott...???
üdv
jó éjt
Gyöngyi

gyongyike

Zsu,
hidegvizes borogatás csuklóra, bokára

allegrobarbaro

Petne, mit értesz hosszú pihenőn?
IR miatt hagyunk ki többet 3 hónapnál, meg talán a lelkem miatt is...nem éreztem késznek magam rá, hogy áprilisban újra kezdjek mindent...

allegrobarbaro

itt vagyok.

Még 1/2 8-kor hívtam a dokit, hogy hőemelkedésem van, 37,6. Azt mondta, hogyez előfordulhat, de ha lázam lesz vegyek be etgy algopirint, s majd hívjam fel, mert tudnia kell róla.
A hideg vizes borogatás megy, s már bevettem egy algopirint, mert 38,1 volt. most lement 37.4-re, de ingadozik.

kobzoszsu

Zsu...

Remélem jól vagy.... semmi hőemelkedés, sem láz...amúgy egy kérdés ...a fagyibabaák hány sejtesek lettek, amikor lefagyasztották?

ü

gyongyike

Zsu, hogy vagy? Lázad?

Petne, csak óvatosan az evéssel! :lol: Vegyél sok gyümölcsöt, meg zöldséget. Abból annyit eszel, amennyit csak akarsz. Vagy inkább a paprikás szalonnát kívánod? :wink:

Rólam: holnap reggel UH!! :wink:

skrisz72

Sziasztok,
Zsu,
jobbulást, remélem minden rendben lesz és lemegy a lázad.

Krisz
Holnap mész Uh-ra, hányra kelle menned?

Hanna
+++++++++++
Vendég

Bella, 9-10 között. Te is jössz?

skrisz72

Sziasztok!

Köszönöm szépen, egész éjjel nem volt lázam szerencsére. (lekopogom 8) )

Gyöngyike :D

Megmondom őszintén, elfelejtettük megkérdezni, hogy hány sejtesek. :roll: Így nem tudjuk. De látni mindegyiket láttuk. 8)

Holnap megy a drukk az Uh-hoz. Addig növesztgesd a tüszőket. :D

kobzoszsu

Jól van Zsu ez jó hír....az ember soha nem tudhatja mi a komoly és mi a kevésbé komoly tünet

gyongyike

Krisz,
nem én most nem megyek
Csak azért kérdeztem, hogy mikorra várhatjuk az infókat tőled
Vendég

Zsu, örülök, hogy jól alakultak a dolgok, és már nincs lázad! :)

Gyöngyi, én nem tudom, mi az ideális, de azt igen, hogy 8 alatt nem csinálják meg az ET-t.

Alle, a 3 hónap kihagyást értettem hosszú pihenőn. Remélem, azóta a lelked is javul, és az IR is OK lesz.

Krisz, itt omladozik előttem egy kupac narancs, de a sósat kívánom... ha nem is a paprikás szalonnát :D Illetve ez is ingadozik. Néha rámjön, hogy azonnal édeset ide nekem, néha meg meghalnék, ha édeset kellene ennem.
Drukkok a holnapi UH-ra! Talán már a másik oldalon is lesz valami :wink:

Hanna, merre vagy? Olyan kíváncsi vagyok már!!!!!

Kép
petne

Petne, akkor sózd meg! :wink:

A méhnyálkahártyát mikor ellenőrzik, hogy milyen vastag?

skrisz72

Az Uh-nál szokták azt is megnézni.
Vendég

De melyiknél? Nekem már a harmadik jön, és lehet, hogy pénteken punkció.

skrisz72

Mindegyik tüszőnézőnél szokták nézni én úgy tudom. Azt is bediktálja a doki az asszisztensnek, sőt a beültinél is meg szokták mondani úgy tudom.
Vendég

sziasztok!

hanna, zsu, krisz, gyongyike: drukk+++++

ma voltam végre vérvételen, jövőhéten lesz eredmény.

katica
katica30

Jó reggelt!

Hanna, Zsu, Skrisz
++++++++++++

Gyöngyi,
hogy vagy?
Vendég

Sziasztok, ma zsúfolt napom lesz, de drukkolok mindenkinek!!!

Kép
petne

Sziasztok!
Teljesen elromlott a babanetem,most is már harmadjára zárja be az oldalt.
Október 12-re írt be a doki,aztán még alkudoztam vele egy picit,szept vége,okt eleje lesz a következő.Szerencsére tekintettel volt arra,hogy már az 5.jön,mert valahol decembernél tart a sor vége.Küldött hormont nézetni,kariotípust ott rögtön levettem,mondtam neki elmegyek IR vizsgálatra,és még pszichomókushoz is elküldött.Azt mondta a nyarat nem javasolja olyanoknak,ahol rossz a spermakép,mert a meleg még ront rajta,de azt mondta,ha voltam jósnőnél,és azt mondta augusztusban terhes leszek,akkor megcsinálja.Mondtam neki,akkor felírom a listára a jósnőt is,hátha... :lol: :lol: :lol:Najó,ez csak viccből mondta,mert nem lehetne augusztusban,legalábbis úgy telik le a következőig amit kötelező kihagyni.
Zsu,Hanna,Krisz,Gyöngyike drukk!!!!
És mindenkinek!
Dezsi!
Mindjárt mentek apukáddal pihenni.Remélem jól vagy!
Brumi!
Hajrá vas!
Petne!
2 nap múlva kérsz időpontot?Vagy akkor mész?
Vendég

Nyulasz,
Én jövő héten hétfőn megyek majd hozzá. Én is szeretnék vele alkudozni, mivel engem meg okt. 19-re írt be. Hátha összejön. De rám is vár addig egy kihagyhatatlan lapar+hisztero.
Vendég

sziazstok!

Most csak olvaslak benneteket, természetesen jelentkezem jövő kedden az eredménnyel

üdv

gyongyike

Bella!
akkor drukkolok,hogy hamarabb kapjál te is időpontot.Sajna nekünk már az 5.lesz,és mondta,hogy tekintettel van rá.Ahogy nézegette az időpontokat,és rálátni a monitorra,hát minden napján volt vagy 10 név beírva.De akkor minnél előbb csináltasd meg a műtétet,és ha minden rendben van,hátha ad hamarbb időpontot.
Vendég

Hali, megjöttem.
Még két szuri, és pénteken UH. Hétfőn 10:30-kor lesz punkció, ha minden oké. Szépen nőnek a tüszőim, van két nagy, a többi közepes. Nem tudom pontosan hány darab, majd pénteken már tényleg megkérdezem. :oops: Azt tudom, hogy 5 biztosan van.

Bella, nem irigyellek a lapar miatt. Elég szar volt nekem is. Nem ijesztgetni akarlak, de ezek sosem kellemesek. :?

Nyulasz, Katica, majd gyertek az eredményekkel!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?