Sziasztok!
Szóval, a mai NST-m jó lett, így eltávot kaptam vasárnap estig. nagyon örültem, iszonyatosan hiányzott a férjem
Azt hittem,hogy a kórházban többet fogok pihenni, de nem. Reggel 1/2 7-kor a takarítók kivágják az ajtót, ébresztő, hétkor szívhang, vérnyomásmérés, utána fürdés, reggelizés, vizsgálatok, stb. És még a napi három vizitről nem is beszélve
Szóval itthon tényleg többet feküdtem.
De van jó oldala is, hogy bent vagyok. Mégpedig, hogy nem keményedek annyit. Nyugodtabb vagyok,hogy ha bármi lenne, akkor percek alatt tudnak lépni a dokik.
Egyébként a méhszájam már kinyílt, a belső még zárt (5110-es). A dokival megbeszéltük,hogy császáros szülés lesz. Már csak azért is, mert inszemem volt, vérezgettem a terhesség elején, első szűlő vagyok és hogy ikrek. Nincs beprogramozva, de én nem szeretném tovább vinni a 38. hét utánig, mivel az már nem igazán jó az ikreknek, nem táplálja úgy őket a méhlepény. De a doki nyugtatott, hogy ha most születnének meg, az sem lenne gond, szép fejlettek és jók az uh. eredmények is. Annyi gond van már csak, hogy a méhszáj nyitott, de a belső még zárt.
Ne haragudjatok, ha nem tudok mindenkinek külön írni, de megyek és pihenek tovább.
Nagyon drukkolok mindenkinek, kitartás csajok. Pussz!