Új privát üzeneted érkezett!

Köszöntéseket köszönjük!

tegnap voltunk a Berényi állatkerteben hát Robi nagy jól elvolt,és este teljesen egyedül sétálgatott na azóta sem,de olyan kis büszke vagyok rá!

Pedikűrös ide is beugorhatna :D

Kép

Kép
katlina

Szami: Tanulás ügy tényleg nagyon egyéni, nekem nem egy ismim volt, aki alig tanult otthon suli után, kb. 7 kor letette a lantot. Aztán mégis választhatott, hogy Műegyetem vagy Közgáz, mert mindkettőbe felvették. :oops:

Judit: Ha már elfelejtett kérdések....A héten intézzük a keresztelőt, még semmi konkrétum nincs, csak az én fejemben. Ott már le is zajlott az egész keresztelő. A héten valszleg megvesszük a kisruhát, mert anyósom ezzel macerál, és kb. megállapodunk a plébánián az időpontban. Meglátjuk....

Dorka: Gratula a járáshoz Szabinak,de ügyi! :P

Pedikűrösnél még életemben nem voltam. :oops: :oops: Nagyon gáz vagyok? :D :D Meg is vizslatom mindjárt, milyen a "patám"....Olyan gyönyörű bizti nincs, mint Rékáé... :D
jaimee1

Háj!

Dorka!
Tényleg gratula, milyen korán kezdte Szabi!!!!!!!!!Ha csinálsz videjót felteszed???? :lol: Azért a hajad csak nem vágatod le????? ugye???? :wink:

Mennyiért dolgoznak most a pedikűrösök???

Judit!
Pósteleken egy régi Wenkheim vadászkastély van sajnos már csak romokban... :( Időnként le szoktam csekkolni hg mennyi van még belőle...10-en éves koromban elhatároztam hg majd megveszem az önkormányzattól és saját kezűleg fogom kigyomlálni.... :roll: :lol: még egy pár milla hiányzik hozzá... :mrgreen:

És nem is gratuláltam a fogyihoz.....mikor lett felrakva rólad kép épp akartam mondani hg sztem látszik is!!!!!......Csak nem mertem nehogy belekotyogósnak izé-mizé.....de ügyes vagy!!!

fanna3

Judit.: Köszi a táblit, nagggyon klassz! :P :wink:

Nekem nagyon bejön a fr. manikűr. Lábon is.
jaimee1

amúgy meg röhej de itt áztattam épp a lábim.....és én sem voltam még pedikűrösnél.......gáááááz..... :D

fanna3

Úgy tünik, akkor én vok a kakukktojás... Nem szeressem ha be van lakkozva a körmöm a lábamon... :lol:

Erika! Még nem tudom, hogy mi program van holnapra... nektek van vmi, mert azt nem akarjuk keresztül húzni.
szilbee

Pedikűröst küldjétek ide is! Nálam mostanság a hajmosás is wellness-programnak minősül...

Mai napunk eddigi mérlege: sok sírás, kicsi alvás ( az is kb. 4 részletben ). Most igaz, alszik már 1 órája, de nyugtalanul. Lehet, h. tényleg jön a front?

Képzeljétek, ma meginterjúvoltak a munkahelyemről, h. Dorka 2 vagy 3 éves koráig szeretnék itthon maradni ( a helyettesítés miatt ). Hát én eddig ezen nem is gondolkoztam :oops: Lassan 1 éve itthon vagyok :roll:

Ja és kérdésem van: hogyan öltöztessem ilyen időkben? Tudom, h. minden baba más e téren is, de olyanokra gondolok pl., hogy rövidujjút mikor adhatok rá? Vagy erre nincs semmiféle " ajánlás"? Eddig hosszú ujjú body, plusz alul persze gatyó, zokni minden. Ugyebár azt mondják, h. a nálunk egy réteggel többet adjunk. Na de pl. tegnap még pucéran is melegem lett volna. Idebenn 22-23 fok van. Lassan bentre kell felöltöztetni, kintre le...

donkoaniko

Ja próbálkozom új vonalzóval.

donkoaniko

sziasztok!
na élek virulok..bár azért szaladni még nem bírok....de egész türhető a járás is meg minden.

csak most cici baj van mármint Bettike részéről.....megyek is puszika

Kép
kbernadett

Holle!

Dorka: a kék az anyáméké, akkor megyek azzal, ha itt vannak és az áll kívül. Amit láttál (mert ezek szerint nem kapálóztam hiába :lol: ), az a mienk, jellemzően ezzel száguldozok a városban :lol:

Bbj: vasárnap... de mindegy, ezek a vizsgák már nem lesznek túl komolyak (remélem).

Tudja valaki, hogy melyik az az ovi, amelyikről a szombati Néplap írta, hogy elszökött onnan egy ovis (de meg lett)?

Anikó: jól gondold meg a 2 vagy 3 évet... nekem némi problémám most emiatt van... Öltöztetés: szerintem ilyen melegben nyugodtan adhatsz rá rövidujjú bodyt vagy napozót, vékony pléd vagy pelenka úgy is van a babakocsiban, amit ráteríthetsz. ( Ezzel az öltöztetéssel nekem is mindig problémám volt) Ha esetleg Doroti teste apró piros pöttyös lenne (háta, nyaka, hasa), ne ijedj meg, lehet, hogy csak meleg kiütés... Bencének mostanában is szokott lenni, és hintőporral szórom be.

Jaj, még egy témaindító: Ketteske Egyeskével legyen egy szobában kezdetektől vagy ne?

Még én sem voltam pedikűrösnél soha, de kozmetikusnál is talán 3-szor.

Szami: akkor szerencse, hogy Máté olyan kis ügyes! És nem is mondtam, hogy tök jó lesz a fürdőszobátok.

Holnap megyen G.B. vérvételre... én már rosszul vagyok... de nem én viszem ám... az ilyen brutális beavatkozásokra apa viszi..ájulós vagyok. Mikor megszültem is....már magamhoz tértem...akkor láttam meg, hogy a bal csuklómban egy kanül van... rohantam azonnal a szülésznőkhöz, hogy azonnal vegyék ki belőlem, mert ettől fogok mindjárt elájulni :lol: (vannak azért problémáim... :lol: )

Egyébként van itt valaki? még alud a gyerekem...

Kép

Kép
szolkata

Hála égnek, hogy jól vagy Betti, Bettike is otthon van ezek szerint... vigyázz a térdedre!

Kép

Kép
szolkata

Betti! De jó! Végre otthon! :lol:

Hu de fáradt vok... menek és hunyok, mielőtt a fiú felkelnek.

Ja DK Mo-on esik a jég! :shock: :(
szilbee

Kata! Hold útiból :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kata, így már o.k., képben leszek! :)
Miért kell a vérvétel?
Tesó: mi most úgy tervezzük, amíg nagyon pici lesz a tesó, velem alszik majd, de ő már nem lesz velünk 1 éves koráig sztem, csak pár hónapig. de vannak itt tapasztalt anyukák!!

Anikó, mi is rövidujjúban voltunk ma lent (Hawaii mintás ing :), meg egy vékony 3/4-es naci, zokni, cipő, kissapka. Doroti bár kisebb, de neki is meleg a meleg, így sztem is jó a rövidujjú, csak legyen nálad kistakaró, ha feltámad a szél, vagy ilyesmi.

Betti, gyógyulgass, és Bettikézz! :)

Anna, hát persze, hogy van vidijó, most töltöm a netes albumba... Majd hozok...

Katlina, gondoltam, hogy bizti Robika is elindult, annyira mindent együtt csinálnak ezek a fiúk! :) Gratula nektek is, és jó lehetett az állatkert!

Anna, csak a vállamig ér most már a hajam, így még össze tudom kötni....

pedikűr: 2x voltam én is, nem járok ám hetente.... :oops: asszem olyan 1200 ft, lakkal együtt.
Kozemtikus: 2-3 havonta... talán....

muszáj mennem, Szabika hív! :)

Kép
Kép
dorkáék

No ennyi volt a pihi...

Elfelejtettem ragálni.

Kata! Mi külön altatjuk a skacokat. Ennek egyik oka, hogy Levente elég hangosan dumál lefekvéskor, meg ki be járkál, mikor intézi (most már tök egyedül) a pisilést és olyankor csapkodja az ajtókat.
Én most még egy darabig itt tartom a mi szobánkban Dávidot, mert éjjel csak kel még enni. Majd ha felhagy ezzel a szokásásval és túl van a fogzásos időszakokon, vmint Levente feje lágya is be nő annyira, hogy ott merjem hagyni az emeletes ágy felső szintjén, meg ugye mikor már biztonsággal tud fel-le közlekedni a lépcsőn... no akkor majd egy szobába kerülenk a fiúk. Nagyon várom ám már azt a pillanatot... pedig még milyen soká lesz. :roll: :roll:
szilbee

Elin! szupi megint az idézeted akkorát röhögtem!

na gyorsan, rohanok Grétiért az oviba a frissen pedikűrözött, és franciára kikent, és matricázott lábujjaimmal, hogy csakazértis ósdi legyek....

Fanna!
1700 pénzt fizettem, és ingyen volt a matrica, festés, de a csaj csinál hennát, szóval egy hét múlva arra nevezek be, a lábfejemre szeretnék egy hosszanti, valami bájosat....

dehoyg szóltál volna bele! én nem vagyok sértődős fajta, szóval csak monnnnnyad! meg egyébként is van tükrünk, de a múlt héten, már hallottam egypár embertől, hyog fogytál??? na ja mondom! én kis ügyes!

Katlina!
nagyon ügyi kicsi fiad van, Neked is.. ezek a skacok ennyire összhangban csinálnak mindent?

Dorka!
jó ötletek, csak anyóséknak nincs kocsijuk, úgy meg nehéz, apa meg állandóan icereg- mocorog, és anya kijelentette, hoyg ő iylen helyre nem megy vele, mert állandóan szólongatni kell, mint egy gereket, hoyg üljél már nyugodtan.. régen volt bérletük egyébként....
de azt az övtáskát meggondolom! az jól jöhet! van hajójuk, és szoktak hajókázni, majd nyáron mennek 10 napra lecsorognak a Dunán a Fekete-tengerig, és az nagyon jól jöhet! na lehet ez lesz a favorit! sztem ilyenje úgy sincs!

Betty!
Üdv újra itthon! gyors felépülést, kívánunk! Pedig gondoltam si rá, yhog most akkor Bettyke leszokik a ciciről, de akkor csaknem....

Anikó! Virág, és aki nem kapott mailt, dobjatok már mailcímet, a múltkorit ez a hülye gép nem mentette le...! meg nektek hiányzik adat... egyébként topikos tábliról van szó!

majd még jövök, maradtak bennem gondolatok!

na mentem, kisgizi éppen kapargatja a matricát a lábamról!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Csak beköszönök, el vagyok havazva az irodában.

Hétvége jól sikerült, de elég is volt. Oda-vissza nappal szemben vezettem, iszonyú fárasztó volt.

Majd jövök, ha egy kicsit összeszedtem magam, de rengeteg meló van az irodában.

Ja, csak annyit, a Hervis egy nagy nulla. Az akciós cuccokból már szinte alig volt, a többi meg nem jött be. Egyébként is ezren álltak a pénztárnál.

Fanna, áhhh, szóval láttál.... legalább te megismertél :wink: :lol:

Betti, gyors gyógyulást!

Évi és
Kép
csongianya

Kata!
Bár mi zusammen együtt aludtunk még akkor, de nem raknám őket külön együtt... nem szeretném, ha a nagy amiatt nem aludna, mert a kicsi felébreszti, nyugodt legyen az éjszakája,... volt, hyog ő is felébredt, ha valami gond volt, és akkor ő sem tudott visszaaludni, ami szerintem neki nagy gáz...

na megint mennem kell...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hű....mi úgy tervezzük, hogy NÉGYEN egy szobában alszunk majd, ha itt lesz a második kisbaba (ha lesz...) Másik lehetőség a nappali. Vagy lakáscsere, de előbb be szeretném fejezni a családtervezést. A gyakorlatban is.
jaimee1

Lányok, most telefonált a tanító néni! Máté 5. lett a megyei versenyen, 39 pontja lett az első helyezettnek, neki meg 36! Nagyon szoros volt a verseny!!!

Olyan büszke vagyok rá!!!

És ami még nagyon jólesett: anyukám megdicsért, hogy ezek szerint jól készítettem fel Mátét...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Haller :)

Nacsak gyorsan: én sem voltam még pedikűrösnél, de nagyon szeretnék! Judit, a "tiéd" csak Miklóson megy házhoz? :roll: És ebben benne van minden? Saroklegyalulás, körömrendberakás, ilyesmik...

Jaimee, akkor Apa mégis hajlik a második manóra? :D

Anikó, mi is rövidujjúban nyomtuk ma (adtam volna Huncira spagettipántos felsőt is...már úgy értem, hogy csak azt :D , de azt naptej hiányában nem mertem :roll: ), meg halásznaciban. Most is csak egy rövidujjú body van rajta, nuku zokni, nadrág :) Én tavaly nyáron itthon már ilyenekben sétáltattam (csak akkor még kissapit azé adtam rá, mégiscsak újszülött volt :) ), és ahogy Dorka írta, vittem kistakarót, biztos ami biztos :D

A Kárpátiához akartam még a múltkor - előrebocsátom, nem leszek népszerű :mrgreen: Bár lehet eddig se...namind1.
Szal nagyon jó az ötlet, csak a srácok vérszegények a produkcióhoz. Ezekhez a dalokhoz (és át/feldolgozásukhoz) komoly zenei (különösen ének!) tudás köllene. Nodelegalább rengetegen megismerik ezeket a fantasztikus nótákat :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Szamóca, gratulálok! Mindkettőtöknek :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin: Ja, oké, akkor módosítok. Én tervezem. :D Hááát, Apa nem ígér semmit. De a múltkor a jövőről beszélgettünk és úgy utalt az utódainkra, hogy "gyerekek"....Ez jó jel, nem? :) Úgy érzem, a családunk még nem teljes, és amíg így érzem, addig tervezek. Aztán meglátjuk...

Szami: Gratula! :D Dobjál már néhány fotót a körutatokról!!!! .....akkor csak egyet!
jaimee1

Tyűű, a vonalzóm lassan középre ér. :shock: :shock: És 8 nap múlva lejár a TGYÁSom! Ááááá!
jaimee1

Hát igen a fiúk jól összehangolódtak! :D :D :D

dorka!
Szerdára van valami programotok???
Apósom megy a Földhivatalhoz és akkor mi is bemennénk talizhatnánk,csak még nem tudja hogy délelőtt vagy délután!

Anikó!
Szerintem levetkőztetheted,habár én sem mertem csak tegnap elősször meg ma,sapi kérdésben meg még most is tanácstalan vagyok!

Kép

Kép
katlina

Szami Gratula neked is és Máténak is!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Judit!

mail cím:varadivirag@chello.hu viragb88@freemail.hu valamelyikre csak sikerül:) előre is köszi

Anikó!

Nekem azt mondta a védőnő hogy ha megyünk sétálni akkor mindenfélekképp legyen ami takarja a lábát meg a karját szval hosszú ujjú ha itthon vagyunk akkor meg úgy ahogy én is öltözök ja meg mondta hogy mindig vigyek takarót mert ha elkezd fúni a szél akkor elkél a takaró meg azt mondta hogy vigyek hőmérőt és tegyem mellé hogy meleg van vagy nincs a babakocsiba és anak megfelelően vegyem le vagy tegyem rá a ruhát.Hát remélem tudtam segíteni.

Dorka!

Szabinak gratu a járáshoz!

Rólunk:ma voltunk Cegléden a kardiológián az osztályvezető főorvosnál Dr.Retkes Tamásnál mint magánbeteg nagyon kedves volt megvizsgálta védit mondta hogy olyan egészséges mint a makk kérdezem hogy mennyivel tartozom és azt mondta hogy SEMMIVEL Hát ilyen doki is ritka mint a fehár holló!

Na Védike hív!

KépKép
viragb88

Jaimee!
Na most éppen reklám van! :wink: ne izélj már, mondom én is hoyg együtt aludtunk jó pár hónapig!

Mi az, hoyg nem voltatok pedikűröztetni? csak én vagyok itt repedtsarkú?

Judit!
Ja benne van úgy kezdte, hyog áztatás, kapirgálás mindenütt, aztán lábradírozós masszázs (ezt egészen a térdemig), aztán körömrendbetétel, nem kihagyva a körömágyat sem, festés, dupla sorral, és fixáló, aztán újból krémes masszázs, és megint valami körömágyápoló... nagyon fincsi volt... én nem sokalltam az 1700-t ennyiért, és sztem szép lett.
mellesleg szolnoki a csaj, eredetileg, majd megkérdezem...

Anikó!
Én is most vettem le a harit... meg lekerült a hosszú ujjú is, bár még reggel van farikabi/poncsó az oviba, de délután már nem kell. itthon uaz, mint kint.

na vége a reklámblokknak.. megyek röhögni

Judit,
Kép
Kép
bbj

Betti, dejó, újra otthon! :D Azért vigyázz magadra!

Jaimee, nah, akkor Apuka kezd púúúúhulni :) Ehh...nem félreérteni...
Eggen, vonalzó kapcsán én is csak lesek; cserélhetem le nemsoká 2 évesre :shock: :D

Tudtamám, hogy paraszt vagyok! Dorka, nem is mondtam semmiccse Szabi mutatványára :oops: Gratulálok az önálló lépésekhez! :D

Katlina, én adok sapit (nyáriasat :) ) Huncim fejére, 2 okból is: egyrészt nagyon bántja a szemét a nap, ez a kalpag meg jól árnyékolja a szemecskéit, másrészt meg ne tűzzön a nap közvetlenül a kobakjára...

Jah! Vettünk ma szandált a kisasszonynak a 101 Kiccipőbee, fajintos :D Az ára is :roll: 8.790.-...gyereknapi akciósan...SuperFit... De nagyon jól áll neki, majd teszek fotót :D

Nah, minnyán jön Hajós. Jóccak!

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit, sztem sem drága az 1700 pénz. Heh, hát én sajna nem azért nem voltam még, mer csodásak a csülkeim :? Rájuk férne a rendszeres karbantartás.

Natélleg menek :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Katlina!
képek az állatkertből?

én meg hajpántot adok, amit mi fülvédőnek használunk! Meg jönnek sztem a héten a horgolt sapik is, majd azt....

Szilbee!
Már én is várom, hyog együtt aludjanak a láynok! én meg apával... :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Próbálok újra becsatlakozni. Olvasagattam az elmúlt napokban is, majd este megpróbálok reagálni.

Most csak pár szó rólunk: Mindkét csajszi itthon van, Dorcsit sem vittem bölcsibe, nehogy hazahozzon valamit, amíg kicsit meg nem erősödik Kata. A hét vége felé kell visszavinnem a dokihoz, laborértékeket ellenőriz.
9-re vinném Őket fodrászhoz, de ebben az időben nem biztos.

Majd még jövök. Puszi mindenkinek!

Niki

Kép
Kép
csni

Itt vannak a képek! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Hall!

KAtlina! Én is imádom a berényi Zoo-t! :D Jók a képek!! Jajj anno Levente is leállt / ült kavicsozni ott,,, hehe... :lol:

Na én tegnap élőben is láthattam Szabit menni! :D Annyira zabálni való egy kissrác!! 8)

Niki! Örülök, hogy alakultok!! :)

Judit! Én még nem apa miatt akarnék összeköltözést a fiúknál... Szerintem azért nem tudom kialudni magam mert folyton felébredek Dave forgolódásaira. Lehet ha nem kuksiznám állandóan, simán aludna is tovább, de nem bírom ki, hogy ne nézzem meg miért fészkelődik. :oops:
szilbee

Szió, gyors leszek:

Katlina, holnap de. 10-től olyan 3/4 11-ig Höcögtető, amúgy ráérünk, gyertek! Akár höcögni is, ha épp akkor jöttök! A képek jók!
Mi is hordunk spait, olyan nyárias légiós, tarkóvédős, napellenzőset! Pont azé, amit Judit írt!

Judit, képet a szandiról, nekünk is kék mán venni, kíváncsi vagyok! :)

Niki, 2 csajszival most gondolom nincs sok időd, azért remélem jobb időben összefutunk vhol!

Tegnap én meg Dévet fogtam, meg nevetgéltük egy sort, olyan drága, nyugodt baba! Levente meg pacizott, zebrázott, elefántozott az apjával! :) Corához menjetek ki, aki tud, a cirkusz állatait lehet megnézni, teve is van. (Kicsiteve is! :))

Ditke, merre jártok? Jöttök holnap? Rég írtál, jól vagytok????

jah, a járásunk:
ez jóóó móóóka! :)

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee!
Milyen ez az új avatar? én is én is!!!!!!! csak tanítónénisen leírva, természetesen!
Én várom, hoyg csak mi ketten legyünk apával egy szobában, a lányok meg susmusoljanak a sajátjukban.... bár biztos nem győzök majd átkiabálni, hoyg alvás!!!!!

Leti is sokszor fent volt az éjjel, megint a foga, így a füle is....

Katlina!
De jó! én még sosem voltam ott, de leeht el kellene menni, már többen is mondtátok, hoyg jó... de még Abonyban sem voltunk....

Dorka!
Jaj, nagyon fajin, és miylen biztosan megy, már pár nap után! nagyon ügyes!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hella :)

Dorka, defajin videó, mutattam Apának is :lol: Nagyon kis ügyes Szabi!

Igen, igen, Szilbee, nagyon tuti az új avatarod! :D Nekem a pislogó izé is teccett :wink:

Katlina, látom Robikának bejöttek az állatkák :lol:

Mennem kő, anyásak vagyunk.

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit: Fotók mikor lesznek készen? Hű, már olvasni is jó volt amit a pedikűrös művelt veled. :D Showder Klub megvolt, hát teli hólyaggal nem szabad leülni nézni. Ott az endoszkópos vizsg. utáni villamosos poénnál majdnem....hát öregszem na.

Jászberényi Állatkert szupi hely, imádom!!!!! Abonyi sem rossz, de a dzsesszbörény az 1000x jobb.

Balwin: hát ilyenek az árak sajna...És még akciós is volt!! :shock:

Dorka: Nagyon ügyes SZabi!!! Meg lehet zabálni! :D Tényleg, milyen biztosan megy... :o

Sapit mi is mindig hordunk, olykor késve veszem észre, hogy az arcát is fedi, de teljesen...Réka cica nem szólna ám, gügyög tovább, mintha mi sem történt volna. (Ez olyankor van, ha átfordítom a kocsi tolóizéjét, amúgy rá szoktam nézni a gyerekre!!)
jaimee1

Nagyon jó a videjóóóóó,Robi azért még nem ilyen bátor úgy megy mint a részeg katona :D
Majd dobok délután sms-t hogy mikor is megyünk!

Azért kérdeztem a sapit mert annyian kérdezték már tőlem hogy minek a gyerek fején sapka,és hát mindíg ezzel érveltem én na meg ha fúj a szél a füle stb......de olyan furán néztek rám de most már megnyugottam

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Most figyelem, hoyg neked is váltós az avatarod! nagyon nehéz megcsinálni?

jaj az oylan jó az a részeges menés, annyit lehet nekik nevetni....

Jaimee!

Az ovisak sztem a héten készen leszenk, a fotós srác pedig a június 4-5-6-i hétvégén hozza, ha jól írtam a napokat, na szóval azokon a napokon....
majd megpróbálom felvarázsolni, még a múltkori adagból sem tettem, de nem értek a szkennerhez

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Bár most felénk nincs meleg. Talán ennek köszönhető az éjszakánk: 11-kor szenderült álomba ( nagy nyűgösködés után, puki nélkül ), fél 4-kor ébredt enni, aztán nem aludt vissza fél 6-ig, akkor bevágta a szunyát 9-ig! Na én is visszaaludtam vele reggel, úgy voltam vele, hunyok egy órát, aztán ébreszti az éhség, ehhez képest fél 9-kor riadtam fel, ő meg aludt mint a bunda! :shock:
Mondjuk reggel volt nálunk dörgés-villámlás-kiadós zuhi, a hőm. is most kinn csak tizenakárhány fok. Lehet ez az oka, lehet az, hogy kipihente a tegnapi nappalt, ami hát elég húzós volt. na mind1, jót aludt.
Én ettől függetlenül jó úton haladok a zombivá válás útján, reggel sikerült a friss-fress kamillateát beleborítanom a mosogatóba :evil:

Judit! Az emailem: donkoaniko@citromail.hu, vagy donkoaniko@freemail.hu. Akartam írni, hogy én a múltkor nem kaptam meg a recepteket, csak mindig elfelejtettem. :oops: A táblázathoz írd meg, milyen adatokat küldjek és hová!

Katlina! Jó lehetett a kirándulás! Alig várom, hogy Dorkát is lehessen cűgölni! ( Pedig az még nem mostanában lesz... )

Dorka! Annyira ügyes fiacskátok van! Egy kis idő, és futhatsz utána! :)

Betti! Pihengess, majd gyere, ha tudsz!

Jaimee! A blogodnak aktív és lelkes olvasója vagyok, kezdek függővé válni. :lol: Akartam már kérdezni, hogy Rékának honnét vásárolod a sapikat? Nagyon tetszenek, felénk nem igazán van választék ( mint ahogy másból sem. )

donkoaniko

Judit:Szkenner? Nem digi géppel fotózott?

Anikó: Köszi! :D Réka is későn feküdt, reggel sokáig aludt. A fodros szélű kalapka, ami a blogban van, az Corás. Kép
Ez itt Tesco-s.

A többi sztem Kengurus ill kölcsön is kaptunk néhányat.
jaimee1

Ja, a vonalzón is a fodros kalap van.... :oops: :oops:
jaimee1

Halll... csak 1 röpke pillanatra. Köszke a dicséreteket! :mrgreen: Elin ajánlotta ezt az oldalt: http://www.banner-maker.net/ Innen a animated giff banner maker-t kell letölteni. Aztán a progiba giff fájlá alakított képeket beilleszteni... stb.

Ha vki 2 képeset akar, akkor 60x60-as képek kellenek hozzá. Ha 3 képeset (ld. enyém), akkor 50x50-es képek... egytől egyig giff-ként elmentve!

No ennyi! Robogok tovább, mert még sok a dolgom... :roll:
szilbee

Sziasztok!

Csak gyorsan ( semmire nincs időm!)

Dorka, megyünk holnap! Talizunk előtte az Intsp-nál? Megnéztem én is a videót, nagyon tetszik, hihetetlne milyen ügyes már Szabi! 1 éves koára simán megy majd!

Balwin Ti nem jöttök el? Tücsökzenére jártok még? (ha már a megválaszolatlan kérdéseknél tartunk :wink: )

Egyébként le merném fogadni, hogy Kata Juditék Hármaska projektjére gondolt, mint megválaszolatlan kérdés. ( azt hittem, direkt nem válaszol, bár az is lehet :wink: )

Robkának is gratula a lépésekhez, tényleg nagyon egyszerre csinál ez a két kissrác mindent. Jók a képek is, Katlina!

Mi is akartunk Zsófinak szandit venni, de olyan pöttöm lába van, hogy a legkisebb méret a 18-as is óriási nagy rá, pedig már áll meg bútor mellett lépeget. Pedig több gyártó több modelljét is felpróbáltuk, egyedül a Superfitnek olyan kicsi a 18-as szandija, hogy az jó rá, de szombaton még 11 ezer Ft volt a 101 kiscipőben, nem tom miért nem mondta a csaj, hogy hétfőtől akciós lesz?!

Balwin, köszi, hogy írtad! Bár ez is elég sok pénz érte, de jobb, mint a semmi, délután vissza is megyek!

Betti, örülök, hogy már otthon vagy, gyógyulgass!

NA PUSZI, BOCSI, HOGY CSAK ENNYI VOLTAM, DE MÁR AZ IS CSODA, HOGY ENNIYR ÍRHATTAM.

Kép

Kép
ditke2007

Ditke, örülök, ha Cica-mica lábára sikerül pipellőt venni! Tényleg nme egyszerű móka ám! Még jó, hogy nem vettétek meg akció előtt!
Holnap akkor a szokásos 3/4 10, Interspar előtt!

Judit, szandi cipő? Addig rágom a füled, míg nem teszel képet! :)
Annalucus hogy van??? Rég láttam a nalllányt!
Gyertek mán el holnap ti is!

Szilbee, Katlina, én is lestem az avatarotokat! Tök jó!
Kata, várom az sms-t!

Anikó, nemsoká már jobbak lesznek az éjjelek, ez a vihar is bekavarhatott! Szabi is össze-vissza aludt az éjjel....

Járás: hát télleg lassan futás lesz az életem, bár néha még mi is lambadázunk egy sort... Köszke a reagálásokat, aranyosak vagytok! :)

Találkoztam Nikiékkel, már jól vannak, szerencsére!

Egy barátnőmmel meg a kisfiával mi mához egy hétre akarunk jászberéniy állatkertezni.

Kép
Kép
dorkáék

Hali Mindekinek!

Hát visszaolvasni nme igazán sikerült még na de folyamatban..

Gratula az ,,elindult" babóknák bár már mint olvasom lassan szaladnak. :D

Katlina!

Szupik a képek! :D

Judit!

Ovis ajándékozós támához hozzászólva? ( bár már régebben írtad)
Ettől én is kiakadtam amikor Trixi ovis volt, sokan olyan ajándékokban gondolkoztam, hogy leesett az állam

egyébként meg most a suliban a tanítónéni névnapjára [color=red]KELL
vinni virágot :shock:

egyesek anyák napjára is vittek a tanítónéninek olyan nagy csokrot, hogy csak na[/color]

phpBB: Kép
kati74

Ja!

Mostanában bringával nyomjuk. Kaptam egyet az én kis drágámtól. A régi már megette a kenyere javát. Nagyon szupi, úgy féltem mármint ha valohova le kell zárnom. Szonja is szereti.

és Judit! mán megint

Én is fogytam egy pár kilót de persze a nyári gatyáim nem jönnek még fel. A combom felénél megállnak :? Pedig sokat szenvedek, tornázok, figyelek a kajára stb. Érzem, hogy kicsit több az izom rajtam na de ezt zsír fedi :mrgreen: NA mindegy, nem adom fel.

és persze köszi a táblit

kati74

Judit!
Nekem Nóri csinálta én csak beillesztettem :oops:

Kép

Kép
katlina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X