Új privát üzeneted érkezett!

Na itt.

Dorka!
jó, akkor beírom, nem találtam semmit
Mit néztek anyóspajtással? meg mit vált Peti? Meg honnan jönnek anyudék haza? tudod, én ilyen kis kíváncsi vagyok....

Szami!
Nagyon jó a fürdő, nem is írtam! nekem nagyon tecc, de ahoyg mondtam a következő, nálunk is sötét lesz! :wink:

A Ti fotóitokra már naggyon kíváncsi vagyok!

igen, mostanában többen megjegyezték hoyg kezdenek nagyon hasonlítani egymásra a láynok...

Gratu Máténak ismét..

Olga!
++++++++++++++ a vizsgákhoz! Mi ez a sok baromság? 21???? én még iylet nem hallottam, de ezt már a múlt vizsgaidőszakba is kiveséztük....

Ditke!
Nem baj, majd szeptemberben is felköszöntjük.. bár Judit névnapokkor is ez van anyáék szokták kérdezni, hogy mikor is köszöntünk most vagy dec-ben mondom ekkor is akkor is.... :D

Szilbee!
Na hátha Ed sikerrel jár... és igazad van minek fizetünk tb-t? én először azt hittem, hoyg negatív, hoyg nincs vele baj, de most már értem... na kíváncsian várom a fejleményeket...

Jaimee!
Fábry megvolt? :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka! Mi ma estére gondoltunk... Du-án kinézünk. Megkeressük a sátrat, aztán ha megvan, akkor kin szunyálunk, ha nem akkor meg legfejjebb meglocsoljuk a virágokat! :lol:

Szabi! Boldog 11. hónapot!!! :D Anyának lehet leadni a tortarendelést, meg a kívánságlistát! ;)

Balázs! Boldog másfeledik Évet! :D
szilbee

Lányok! Gyűjti vki a Libero pontokat? (Már ha még van ez az ákcija, hogy be lehet őket váltani ajándékokra.) Mert nekem van egy rakat... és nem tudok vele mit csinálni...

Szóljon, aki igényt tart rá!! :)
szilbee

Jó reggelt,

Szilbee, ma mentek?? ÉS 4-en a sátorban? vagy hogy csináljátok???
KÖszönjük a köszöntést, Dévnek [color=green]BOLDOG FÉL ÉVET!!!!![/color]
Kép

Judit, a Feketeszárú cseresznyét nézzük meg, nagyon dicsérik!!!
Apa munkát vált... Anyumék meg egy kis előszezoni görög úton voltak/vannak.

Szami, ez a fürdő tényleg különleges!

Kép
Kép
dorkáék

Jav.: BOLDOG FÉL ÉVET KICSI DÁVIDNAK!

OLGA, BALÁZSNAK IS SOK BOLDOG MÁSFÉL ÉVET!!!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Még van pár percem, megyek a városba, csináltattam 140 db fényképet, tegnap lett kész (remélem). Meg benézek már a Hervisbe, próbálok nem egy vagyont elkölteni :wink:

BBJ, én az evaboka@gmail.com címen futok az evcarucin, 1530 Ft lesz, természetesen szállításba beszállok. Akkor ma át is utalom, hogy a pénz már ott legyen időben. És akkor a postaköltséget Te utalod, és utána szétosztjuk?

Szami, nekem nagyon tetszik a fürdő!!! Annyira jó! Hú, Barca stadion? Képet kérek!
Kinek szurkol Csongi? Hát ez változó. Kezdődött az AC Milánnal, jött a Barca, majd az Arsenal, most pedig a Manchester United-nál járunk :wink:
De a focimezekre iszonyúan rákapott, már egész ruhatárunk van!

Olga, 21 vizsga??? Anyám, hát ez sem normális... mi a fenének ennyi??? Kitartás!!!

Na, lépek a városba, ha valaki meglát a Pláza, DM környékén nyugodtan kiabáljon rám!

Évi és
Kép
csongianya

Dorka! Á nem... Dév még kicsi hozzá. Csak Ed és Levente. De ahogy nézem az időjárás előrejelzést... elég vacak esős idő lesz du-án és este. :(
szilbee

Jó reggelt!

Akkor a hófordulós fiúknak! Balázsnak, Szabinak, Dévidnek, majd Robikának:
Kép

Dorka!
Húúú de jó anyudéknak! még annyira nincs is pokol ott sem, biztos szép helyeken is voltak! helyileg hol is?

Én is jókat hallottam az előadásról, már volt egy ismink, azt mondta, jó...

Peti állást vált? húúúú!

Évi!
Várom a hervises beszámolót! megy még valaki? annyira nagy akciók vannak, csak nem tudom, hoyg ez most csak nyitási, vagy ez lesz egy pár napig, és mennyire készletfüggő.....

na léptem, ma jön a fotós, és ki kellene találnom, milyen rucikba leszünk, hyog ne kanári család vigyorogjon a képeken...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
Akartam kiabálni csak apa félszemmel rámnézett és azt mondta"Meg ne próbáld" :oops: ,így aztán nem kiabáltam

Szilbee!
Nekem kellenének a libero pontok mert mi mindíg beváltjuk!

Niki!
örölük hogy otthon van már a család!

És akkor!
Szabi!!!!!!!!
boldog hófordulót!!!!!!!!!
Mindjárt 1éves betojás,hogy nőnek!

Dávid!
Boldog fél éves szülinapot!

Balázs!
Neked is boldog hófordulót!!!!!

Kép

Kép
katlina

Köszi a köszöntést! :D

Katlina! Pü-ben küld már el a címed! vagy a tábliban benne van? Pócstázom, akkor amint tudom! 8)

No nekem megjöttek az evcás rucik! :D
szilbee

Sziasztok!

Niki, örülök, hogy már otthon vagytok! Gyógyulgassatok, pihenjetek. Aztán majd várunk vissza!

Judit, tényleg nagyon hasonlítanak a lányok! Mikor kiskori képeket tettél fel, nem tudtam eldönteni, hogy most Leti vagy Gréti van a képen...Nagyon csini az új szoknyi, meg a poncsó is nagyon tetszik!
Ovi ajándékozáshoz annyit, hogy anyukám is képzelhetitek a 30 év alatt mennyi felesleges porfogót kapott...!Tényleg elég lenne egy szép csokor virág, vagy cserepes növény, de ha annyira költeni akarnak, ajándékkosár...azt legalább meg lehet enni :P

Szilbee, grat az almakóstoláshoz! Hogy eltelt ez a fél év! Az ortopédiához annyit szeretnék Neked írni, hogy nekünk a MÁV kh-ban azt mondta a doki, hogy nincs semmi baja Zsófinak. De Hídvégi doktornőnek csak nem tetszett, hogy enniyvel elintéztek, ő mondta, hogy vigyem el máshová is. Kövesdi tök alapos volt, csináltatott röntgent is, és terpeszpelust kellett hordaunk vagy 2 hónapig, holott a másik doki szerint nem volt semmi baja...szal azt akarom csak ezzel mondani, hogy lehet, nem jártok rosszul, ha inkább magándokihoz viszitek...sajnos lassan már ott tartunk, hogy ha normális ellátást akarsz, magánrendelésre kell menni...

Judit, Dorka, Nektek küldtek a lencseboltól e-mailt, hogy mikor érkezik a lencse?! Majd szétvet a méreg, múlt héten rendeltem én is lencsét, egész héten vártam a mélt, nem jött. Erre ma beállít a pasi a csomaggal, persze nem volt itthon annyi kp, hogy ki bírjam fizetni! :twisted: :twisted: Úgy hogy ülhetünk itthon hétfőn egész nap! (És tutira akkor hozzák majd, mikor az ebédért megyünk)

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

MINDEN HÓFORDULÓSNAK SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!

Niki! Gyógyuljatok, próbáljátok felejteni a benn töltött napokat!

Szami! Ha ilyen fürdőnk lenne, én ki se jönnék egész nap, wellneseznék meg minden -bár ehhez Dorkánknak bizi lenne egy-két szava... Szóval tényleg nagggyon szép lesz, kicsit irigykedem :wink:

Szilbee! Nálunk BCG annyira pozitív, h. már másodjára kezd begyűlni ( 1szer már kifakadt ) , védőnő szerint nem gond, biztos kicsit több oltóanyag került be, ne aggódjak. Hát nem tudom, azért nem egy szép látvány, bár nincs neki begyulladva, fürdésnél azért alig merem megmosni a bal karocskáját. Na de majdcsak elmúlik már ez is.

Dorka! A krumpli-ügyhöz: fel vagyok háborodva! Mit merjünk még enni? Mi az utóbbi időben 1ébként mindig olyan krumplit vettünk, ami pár nap állás után kicsírázott, pedig jó helyen tároljuk!! Hát az sem jó, de akkor azon talán nem volt vegyszer? Vagy azon másfajta volt... Hát már nem tudja az ember, mit merjen enni. :evil:

Rólunk: hasfájás TALÁN múlóban, remélem, jó messzire elment, vissza se jön! Pár napja aludNÁNK, ha édes kicsi lányunk vissza tudna aludni. Éjféltájt ébred, csendben, sötétben megetetem, szeme kipattan, kb. 2 órát fenn van. Az elején beszélget, nevetgél, aztán az utsó fél-1 óra nyöszörgés, ásítozás, nyafizás, fáradt, de nem tud elaludni. Napközben is többnyire kézben alszik el. TIPPEK???

Szopi:múlt 7végén kisebb válságon mentünk keresztül, Piroska bekopogtatott, bár inkább csak hasfájás meg egy kis jelzés formájában, de épp eléggé ahhoz, h. nehogymár jól érezzem magam :evil: Dorka egész 7végén másfél-2 óránként kért enni, én etettem szorgalmasan, ettem-ittam-pihentem, úgy néz ki, tejcsi visszatért, mensit elzavartuk. Most legalábbis semmi jele, Dorka ált. 1 ciciből jóllakik, szóval bizakodunk...

donkoaniko

[i]BABÉ-nap: június 3., Szolnok, Korona Patika

Ditke! Köszi! Ez igen hasznos infó! Nem gondoltam, hogy ennyire nem értenek ott a saját munkájukhoz. :? :( [/i]
szilbee

ditke!
Van hoyg jön mail, van hogy nem, én mindig 2 hétre számítok, de én is jártam már úgy, hyog kopogtasson át a szembeszomszédba a maradékot ott fizetik :oops:

ajándékkosárra is gondoltam, jófajta csokik, tea, kávé, meg egy csopikép aláírva...hoyg na mégis...

Anikó!
Egy szó, következetesség... ha egyik nap így csinálod, a másik nap ne legyen másképp. ragaszkodj egyhez...

az egyik ismink babakocsival SZALAD! úgy alszik el csak a ygerek... én azon gondolkoztam, hoyg ez hogy jutott eszébe, jó nagy marhák vagyunk igaz, ami igaz, de gondolom csak úgy, hoyg egyre gyorsabban tolta, míg a futás vált be.. jó kis testedzés....

na mentem feltörlöm a teraszt, meg elrobogok Grétiért...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ditke, nekem se küldtek e-mailt, majdnem megütött a guta miatta... :roll:

Dávidnak boldog félévet! :lol:

Anikó, képet hozol?

Most mentem, holnap este jövünk csak haza, barátozunk-barátnézunk-vásárolunk kicsit.

Ja, és utalták a hitelünket, minden rendben van! Ujjjé!!!!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Réka éppen egy nagyáriát ad elő a kiságyában. Hehe...

Boldog hófordulót Szabinak!

Anikó: Piri anyó nem kerülgetett téged sem sokáig. Nekem is akkor volt a legnagyobb tejválságom, de ahogy piri elment, visszajött a tej. Következetesség, ahogy Judit mondja. Ezek a picik már ilyenkor is nagyon furmányosak.

Niki: Elhiszem, hogy fáradt lehetsz, jó pihit a hétvégére. Gyógyuljatok meg mielőbb!

Szami: Gratula a versenyeredményekhez Máténak. Vizuális típus vagyok, szinte látlak téged és Jázmint, ahogy kuncog. "Anyu pipil. "

Judit: Nem mondod? Fábry volt tegnap? :shock: :cry: Nohát mi el voltunk foglalva 8-12-ig a pukival.
Kocsival szalad? És milyen terepen? Mert Réka már azóta régen agyrázkódással kórházban lenne.... :? :?

Fanna: Már itthon?
jaimee1

Ja, fotó update:

Kép
jaimee1

Jaimee!

nagggyon tünci Rékababa!!!!

Képzeld, földúton, merthogy tanyán laknak... vagy legalábbis gondolom, nekem is így mondták...

Fábry elején voltak az a naezatutitutituti, meg az idősebbik a 4 gyerekes, meg még egy... nem tartott sokáig, de jókat röhögtem azon a kevesen is....

elment fotósbácsi (25év kb.) nagyon jó beállítások lettek a kertben, hintán, hintaágyon, csúszdán, virágszagolgatás, csüccs a fűben....nagyon kíváncsi vagyok... Gréti már a vége fele megszólalt, hogy ő már úgy unja tegnap is fotózás, ma is... szegény.. majd sajnálom, ha lesz időm....

Fanna!
Tuti, hoyg itthon már, tessék mesélni!!!!!

Szami!
Képek akkor már sose lesznek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

hali,

Ditke, én kaptam visszaigazolást, megnéztem a postaládámban! Elég szarul jött akkor ki, hátha hétfőn elcsíp otthon benneteket!
Védőnéni mit mondott?
Kiccipőt kaptatok?

Anikó, ügyesen csináltad! Hátha vége a hasfájós korszaknak!
Hmm, altatás: van, aki az egyujjas hajsimogatásra esküszik...
nálunk is csak az idő vált be: egyszer úgyis elalszik... Bár ez éjjel a legkevésbé sem vigasztalt minket sem... igazából ninsc tippem...

Holnapra sok boldog hófordulót Doroti babának, és Robika nagyfiúnak!

Rékáról naggyon jó ez a kép, milyen nagy már!
Judit, É-Görögországban vannak, asszem NEipori vagy hol... Mióta mi kirepültünk, szerencsére "benne a bugi a lábukban", szeretnek utazgatni, persze nem nagy volomenű Maldív-szigeteki holiday-re gondolj.. :) Csak lájtosan!

Nekünk is megjött az evcás csomi, nem voltunk itthon, de a pócstás beadta az alattunk lévő óra-ékszerbe, így nem kellett külön elbattyognunk a postára, jól jött ki!

KÖszönjük a hófordulós köszöntéseket!

Torta ügyben kérnék infót: Zagyva cukiban igen gagyik a formatorták, viszont nem szeretnénk a Marcipánból sem rendelni, honnan lehetne még formatortát rendelni? VAgy valami tipp???
Kösszke!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
Akkor a felső azon felül van, amit most kaptál?

Háát, téynleg nem egy remekmű volt a zagyvás katicánk, de isteni.. ami mindent visz, még harmadik nap a szomszédasszony is kérincsélt, és oylan volt, mintha éppencsak kihűlt volna....

most is olyat eszünk, ők si azt rendelték éppen, bár nem forma, csak sima kerek torta...ill. én majd csak reggel... :lol: lassan közeledek a -4 kg felé! :D

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!

Zsófi!
Bár így utólag de attól amég nagy szeretettel köszöntünk névnapod alkalmából.

Na most sajna ennyi. MAjd megpróbálok visszaolvasni.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74

Dorka! Az a cukrász, aki a ti és a mi esküvői tortánkat is csinálta, nagyon finom torát sütött anno Levente 1. szülinapjára! Én Dave-nek is onnan fogom rendelni az első, ha nem én csinálomt meg mégis...

Jaimee ajánlott egy oldalt, ott is van egy 1 szülinapi tortás recept.

www.finomvolt.freeblog.hu
szilbee

Jó reggelt!

nehoyg eltűnjön mindenki a hétvégére!

Szilbee!
nem is írtam, hyog múlt vasárnap megcsináltam a túrógombócot... a lényeg, Gréti imádja, szóval sűrűn fog az asztalra kerülni... el is fogyott gyorsan... meg anyósék is vittek, mert aznap én főztem nekik is (segítettek Misinek pergetni)

Kata! Na sikerült visszaolvasni?

Dorotinak , és Robikának!
Kép

na mentem Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Robika! Boldog Hófordulót!! :D

Judit! Örülök, hogy bejött Grétinek a gombóc. :)

Mi az a pergetés? Gondolom mézzel kapcsolatos ...

Virág!! Mi a tejcsivel? Gyarapszik már rendesen Véda??

Kata! Jöv hét keddtől lesz Ed szabin. Remélem jó idő lesz és ki tudunk ruccani a Nefagra! ;)
szilbee

Sziasztok!
Van egy kis szusszanásnyi időm! Túl vagyunk a mai ebéden (epres túrógombóc), és a holnapi ebéd is kész 75%-osan. Gyerekek sziesztáznak a szobában, majd irány az udvar amig az idő engedi.
Bbj! Köszi a telefonszámokat, sikrült velük kapcsolatba lépnem, őket kerestem.Jövőhét csütörtökön jönnek is mérni az ablakokat.
Örülök hogy a kis betegek meggyógyultak.
Utólagosan is köszöntök mindenkit név- ill. születésnapja, hóforduló alkalmából. Kép Kép

Kép
Kép
bmárti75

Szilbee!
Ja a mézpergetés.. beindult a szezon, holnap is mennek....

Ed megint szabin? de jó Nektek! Misi se volt most két napig, de az egyik nap méhészkedett a másikat meg végigaludta, mert előző éjszaka pakoltak...

Márti!
epres túrógombóc? hmmm- itt a rengeteg eper, apa most is vett a piacon, de csak műzlibe ették meg (pedig már finom hazai, bácsikától vett), na majd most a gombócba is teszek... de előtte, vagy az öntete az? nem egészen világos....

örülök, hogy ügyi voltam! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hola :)

Újra itthon... :mrgreen: Próbálom felvenni a fonalat, de már meggen úgy elhúztatok előlem, hogy a határba se látlak benneteket :oops:

Kata lánykának továbbra is jobbulást!

Szamóca, ismét csak gratulálok Máténak a nagyszerű teljesítményeihez, szurkolok majd a megmérettetéseken :D Remélem azok eredményéről is beszámolsz :)
Nagyon tetszik a fürdőszobás látványtervetek! Nem is gondoltam, hogy ilyen jól mutat majd :D Mostmár akkor a ház többi részébe is illik némi japános hangulatot csempé(s)zni :wink:

Jaimee, Réka gyönyörű, mint mindig :wink: Végre hallunk rólatok :wink:

Hófordulós Nagyfiúknak Boldog Betöltöttet! :D

A Féléves Dávidnak és a Másféléves Balázsnak is a legjobbakat a jeles alkalomból! :D

Druszám, gratu a közel 4 kilódhoz...mínuszban! :lol: Ügyi vagyol!

Nomost ennyi fért a zidőmbe...ha nem reagáltam valamire, az azé van, mer bunkó vagyok :mrgreen: Vagy esetleg nem volt rá időm.

Judit
Kép

Kép
balwin

Hm, mennyi kacsintós szmájli....sztem a felét nevetősre akartam...namindegymán.

Judit
Kép

Kép
balwin

http://ferences.hu/

Aki esetleg még nem nyilatkozott az adója 1%-áról....Nagyon jó helyre kerül!
jaimee1

Judit!
Hát anyira azért nem húztunk el... ma sem.... :cry:

mi coráztunk délután, és senkivel nem taliztam, pedig vizslattam a népet!

na jó éjszakát!

Judit,
Kép
Kép
bbj

www.gyerekcipobolt.hu a 101-nél olcsóbban cipik... most töltöttek....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szió!

Csa 1 szóra jövök...

Betti írja, hogy egyre jobban van. Valszeg hétfőn engedik haza. Nagyon hiányzik már szegénynek Bettike!
szilbee

Csákó!

Jöttünk.... csak még nem volt időm végigfutni a termést...

Évi!
Én láttalak a DM-ből....csak épp fizettem ....dejazért örülök hg felismertelek!!!:)))

Amúgy meg örülök hogy hiányozgattam!!! :roll: :roll: :roll: :wink:

Szal ki nem pihentem magamat....minden este csajsöröztünk-dumáltunk és alig aludtam....de mivel messze lakik a barátnőm ilyenkor maratoni dumálni kell....No meg Nimi felsöpörte a sétálóutcát
Kép
Én meg úgy soppingoltam egész héten hogy nem kellett figyelnem csak magamra meg az élvezetre....(el sem tom mondani...)csak próbálgattam-nézegettem-röpültem a sorok között-szoliztam-zabáltam meg ilyenek :D
Voltunk Pósteleken
Kép
Szóval összegezve sűrűbben kellene vagyonokat költeni utazásra meg vásárlásra.........Esetleg ha vki az adója 1%át............... :shock:

Ja igen Judit!
másik Judit jól megfogalmazta a tutit! Ilyenkor nem kell semmilyen halálesetre gondolni, egyszerűen csak a gyerekek látják az angyalokat, tündéreket amíg ki nem neveli belőlük a realitás sajnos. Szóval lehet hogy a saját védőangyalát látta vagy egy másikkal játszott, ez teljesen normális! Az angyalok csak úgy is jönnek a babákhoz és szórakoztatják őket, a babót meg megnyugtatja :D Niminek a szobájába én több angyalos képet is raktam, mutat rájuk ha kérem....meg ő is szokott a levegőbe születése óta kapkodni....(először én is gondoltam hg talán vmi gond van szellemileg vele....))) és mosolygott, gügyögött hozzá. Letinek már jó mert ő már mondani is tudja hogy mit lát:)))))))

No most rövidre zárva ennyi....majd visszakapcsolódok és veszem a fonalat......

Szolkata!
Nagyon tetszettek az írásaid!!!!!!

fanna3

Fanna!
Húú de jó dolgod volt! Már én is tervezgetem a nyaralást, hoyg így meg úgy lesz, márcsak a magam szórakoztatására is.

Mi van Pósteleken? Látom ott van

Angyalok, ja, abban is hiszek.....

Bettynek kitartást, és már csak egy nap.

na mentem kezdődik a nap!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Fanna: Amint közhasznú alapítvány leszel, utalok.
jaimee1

Sehol senki?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Én vagyok :lol: Ez az ebéd utáni sziesztám, aztán ülünk a környezethez Mátéval, mert a drágámnak tegnap este 10-kor jutott eszébe, hogy, ja, a tanító néni küldött valami könyvet, amit át kellene nézni a hétfői versenyre :roll:

Judit, ha minden jól alakul, Máté szobája lenne még ilyen kicsit keleties: bordó-tört fehér falakat akar, fehér rongyszőnyeget, fekete ágyat (kinézett egy tök jó andantésat, amit üléshez (ha-ha... inkább ugráláshoz) akar használni, meg ha jönnek a haverjai, ott beszélgetnek majd (ismét ha-ha, amint ők ülve beszélgetnek...), meg valami keleties szekrényt. Na, ezt nem tudom, hogy jön össze, mert a tetőtér miatt ide kellene készíttetni, s nem vagyok benne biztos, hogy találunk olyat, ami mindenben tetszik majd neki.

A versenyekről majd mesélek, de hogy én ezt hogy bírom majd idegekkel :oops: :roll: Lehet, hogy hüle vagyok, de jobban izgulok, mintha én mennék... :oops:

BBJudit, lesznek majd képek is, de olyan nagyok, hogy le kell kicsinyíteni őket , na meg, válogatni, mert közel 400 képet senki se akar végignézni... :roll: :wink:

Anna, üdv újra itthon, remélem, hétfőn jó hírekkel tudok jönni hozzád! :lol:

Jaimee, 3 gyerek nem jelent rögtön közhasznú alapítványt? :wink: Mert akkor ide is utalhatsz :lol: Halkan súgom meg: lassan olyanok lesztek nekem, mint a reggeli újság: ahogy elolvasom azokat, megyek a blogodba és megnézem, mi hír felétek :oops: :lol: A fotóktól, de főleg a kiscsajtól, továbbra is behalok... Ja, és az én párom is allergiás: fűfélék és gabonák virágpora...és a mezőgazdaságban dolgozik... és az 5-ös skálán kb 10-es értéken van most :oops: :roll: :?

Bettynek mielőbbi teljes gyógyulást és nagy-nagy türelmet kívánok!

Niki, Ti hogy vagytok?

Szilbee, volt sátorozás?

Márti, de jó, hogy írtál! Nincsenek új képek? Máté mindig kérdezget titeket... Hátha a nyáron ismét össze tudunk futni!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Halihó!

Szülinaposoknak, féléveseknek,másféléveseknek,hónapfordulósoknak sok boldogságot!Betegeknek jobbulást!

Rossz híreket hozok :( Képzeljétek pénteken voltunk oltáson kapta Védike a pneumot is és mondta a dokinő hogy tudja hogy vannak olyan infók hogy ingyenes lesz ez az oltás de ő a múltkor volt ilyen konferencián és mondta hogy nem tudja hnnan vették az infót mert még a gyártó és az illetékesek se tudnak ilyenről hgy ingyenes lenne szeptembertől.Szóval úgy néz ki hogy ez egy jó nagy kacsa!

Szilbee!

tejcsike van még bár nem sok tápszerrel pótoljuk már fél kilót hízott meg 4centit nőtt másfél hét alatt és végre már csak 4 óránként eszik :lol:

na megyek mert Védike kéri a jussát :lol:

KépKép
viragb88

Virág: A mi doktornénink ugyanezt mondta. :cry: :cry: A másik fórumba írtam is erről a héten. Lebegtetik, hogy 2010-től...talán, de szeptembertől tutira nem, mert arról már az orvosok kaptak volna fentről infót. Ez van. Valahogy nagyon nem is lepődtem meg.

Szami:

[quote]J írta:aimee, 3 gyerek nem jelent rögtön közhasznú alapítványt? Mert akkor ide is utalhatsz

Háááát....
jaimee1

hali,
hulla vagyok, de igyekszem agyilag felpörögne egy hsz erejéig:
Judit, igen, azon felül van ez a pulcsi!
A katicás torta az télleg jól nézett ki, még emlékszem, röhögtünk is, hogy Anna írta, hogy tán lovat nyelt ez a katica?! Amiket mutattak, azok viszont nem voltak meggyőzők... dalmata, meg dínó, meg hal....

Anna, Judit, újra itthon! Mostmár ííírjatok!
Nimi csuda édes, és te is nagyon jól nézel ám ki! Jó lehetett ez a pár nap...

Szilbee, gondoltam én is a cukrászra, de ő sem csinál formatortát, nem? HA meg már körtorta lesz, akkor zagyvás lesz. Még nem tom...
A sütőm íííírtó szarul süti a sütiket (he-he, könnyebb a sütőre fogni), bele kéne tennem végre az aljára a cserepeket, hogy ne égessen annyira... így inkább a tutira megyek....

Betti, nemsoká otthon, Bettikénél! JObbulást!

Virág, nekem is azt mondta a dokinéni, hogy ő nem bízik abban, hogy ingyenes lesz, ezt még Horváth Á. ígérte meg, ugye....
Védike akkor gyorsan pótolja a súlyát! Szabi is így csinálta, 2 hét alatt 77 dkg-ot hízott, mikor kapott végre elég tejcsit+tápszert...
a meningococcus ellenit ha 1 éves kor alatt váltja ki az ember, 2-3000 Ft, és 1 éves kor után 1 db kell. Mi kiváltjuk júni elején, júni közepén meg beadatjuk Szabinak.

Rólunk: Szabi már 2-3 m-t megtesz egyedül járva, nagyon tetszik neki, végkimerülésig mászkált szombat este Tatától Apáig, Apától asztalig, asztaltól tatáig... stb....stb. Annyit ment, hogy egy negyed kilót fogyott a héten! Na jó, még az étvágya sem a régi, az igaz...
Újabb fogacska tört át, éjjeli parádé nélkül!!!! Szegénynek pont akkor bánthatta az ínyét, amikor amúgy is beteg volt, és Nurofent kapott.... De kint van, végre...

No jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Van egy kis meglepim a számotokra.... mailben ment... aki nem kapott, írjon már, nem tudok mailcímet, hisz az egész topiknak szól!

húúú de titokzatosra sikeredtem....

na jócca!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Deügyivagy, köcce :D De minket mijé költöztettél át? :lol: Majd megírom a címem :)

Megyek punny, majd holnap (ma..) gyüvök.

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit! Én nem kaptam, de szeretnék meglepit! :)

Dorka! Mi azért nem formatortát vettünk, mert a Marcipánban azt mondták, hogy csak (nehéz) asszem vajas krémmel csinálják (hogy ne essen össze a torta a marcipn alatt), az meg első szüli tortának nehéz lett volna Leventének... még édességet se evett egészen addig. A máodik szülinapra is neház lett volna, de most lehet majd megpróbáljuk a 3-ra... :) Nekem annyira tetszik Letiék (másik topik) tök alakú, egeres tortája. 8)
szilbee

Úgy lehet, még én sem voltam első, jó reggelt!!!
Borzasztó ez a hétvége, nem sűrűn jutok gép közelébe.

Szamóca: nagyon ügyes Máté, hajrá-hajrá neki... bár tudom, hogy a mi gyerkőceinkre is ilyen feladatok várnak, mégis úgy sajnálom őket. Már szinte nem is gyerekek, állandóan tanulnak, meg külön órákra járnak...

Fanna: Kicsit irigy vagyok, hogy ilyen jól érezted magad :lol: , de hát jól van na, mindenkire ráfér :lol: Nimi is olyan nagy már!

Bbj: köszönöm szépen a meglepit, talán csak annyi javításom lenne, hogy a mail címben a nevem között egy "_" van. (Nem kötőjel, hanem alulvonás)

Szilbee: még "jó" hogy a hétre nem mond túl jó időt... esetleg csak a vége felé, amikor lehet, hogy B. kint lesz a nagyanyjáéknál... vasárnap szigorlatozom... De még semmi nem biztos. Ja, szombeton voltunk fodrásznál.. B.-nek a haját lenyírattuk, nagyon cuki lett, rendesen látszik megint, hogy golyó feje van.

Betti: reméljük végre ma hazamehetsz!

Megjegyzés: azt figyeltem meg, hogy vannak kérdések (nem feltétlen az enyémekre gondolok), amikre nem adatik válasz... pedig én is sokszor olyan kivi lennék rá...

Kép

Kép
szolkata

No mire megírtam, nem is lettem első... szia Szilbee!

Kép

Kép
szolkata

Dorka: tegnap reggel (na jó, délelőtt 10 előtt) rettenetesen kalimpáltam Nektek autóból... itt a gyerekvárosnál... , hopp.. és tudtam, most jutott eszembe, hogy a múlt héten az érdekes kék autóval épp a szomszédasszonyunkat vittem be dolgozni, csak a piacnál szoktam kitenni, és már fordultam is haza, amikor száguldoztam. :lol: Éreztem, hogy valamire nem válaszoltam Neked.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Judit! még egyszer bocsi, javítottam, Szolkata a tiedet is, bár nem látható, de alulvonást tettem.

Szilbee!
ment Neked is!

Milyen jó ez a topik, ötletgyűjtés.. anno én is Katáék katicás tortaötletét loptam el....

na ötlet.. mit vegyek apa, anyósom szülinapjára? mivel mindenkinek megvan mindene, én valami kép a valahol(bögre)-ra gondoltam ezek mennyire jók?

Dorka!
jaj nagy gratu az elinduláshoz, most már akkor nincs megállás! jó hamar nekilendült a kis kommandós! apa ma kezdett az új helyen, vagy majd a hónap elejétől? sok sikert neki!

Kata!
Vasárnap? ez már magában kegyetlenség!
Hát sok sikert, ha mész, ha nem!
Én arra nem írok választ többnyire, amire nem tudok, még nem érintett... maradékban meg elfelejtek, mire odakerülök, hogy írok... bár ezért írok gyakrabban, mert én nem tudom a gondolataimat úgy összeszedni, ment egyesek, akarom írni kettesek...

Szami!
Én is belegondoltam, hoygha majd érettségiznek, emlékszem anya is tiszta ideg volt, amikor mi mentünk, én is biztos az leszek, ha már most rágondolok így jó 15 évvel előtte is görcsbe rándul a gyomrom!

Ma jön hozzám pedikűrös, már alig várom, remélem bejön... már oylan sokat kipróbáltam, de vagy jól megcsinálta a talpam, de a körmömhöz hozzá se nyúlt, csak úgy kipingálta, ráadásul nem úgy, ahoyg én kitaláltam, mondván az most nem divat (követ akartam bele, és francia festéssel, és a kő egy virág közepe lett volna, sztem nem gagyi), vagy immel-ámmal mindenhol, de a festést Grétire is rábízhattam volna... Vagy én vagyok igényes? ez a csaj még fest hennával is, arról is lenne elképzelésem a lábfejemen.. na majd kiderül, vagy beborul. De legalább házhoz jön, úgysincs időm elmenni ilyen helyekre!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép jó napot kívánok!

Kata, Mátéra ez (szerencsére) nem igaz. Komolyan mondom, átlagos iskolai napokon egy betűt nem tanul itthon! Kb. 10-15 perc alatt megbeszéljük az órai dolgokat, kijavítjuk az iskolai hibákat, bepakol - és ennyi. Most, vasárnap, a verseny miatt kb. 1,5 -2 órát olvastunk, beszélgettünk - ez volt a készülés. Neki talán a plusz a gitár, ez hetente 2*fél óra a zeneiskolában, naponta 10 perc itthon. A hétvégék, a 4 óra utáni délutánok játékkal, szaladgálással, olvasással, kirándulással telnek.

A kérdésekkel kapcsolatban: az ember lánya sokszor elsiklik felettük, mert pl. én a legritkább esetben tudok úgy idejönni (kivéve éjszaka), hogy minden porcikámmal a netre koncentrálnék. De ha engem igazán érdekel valami, amire nem kaptam választ, megkérdezem újra. És ha esetleg én nem adok választ valami, nyugodtan kérdezzetek újra! :oops: :lol:

Judit, én nem kaptam semmit :cry:

Dorka, gratula a fogacskához! Jázminnak is most jön kettő, szerintem tegnap az alsó miatt nem tudott olyan könnyen elaludni: ma reggel láttam, hogy kicsit véres is neki az ínye ott.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit! Ez nagyon Király!! :mrgreen: Ja és ment :arrow: Kép

Kata! Ááá.... akkor szokott csak igazán jó idő lenni, mikort rossz időt jósolnak.
szilbee

Kata, aztán gondoltam, de mondom ez az ótó még nem ismerős, a kékben már megismertelek volna! Még milyen autót figyelgessek, hogy hátha ti vagytok benne? :wink: Meg ugye túl sok ismerősöm nem is lakik arrafelé, ebből is gondoltam, hogy te lehetsz! :)

Judit, köszi a meglepit! :) Aranyos vagy!
Színház jegy, esetleg bérlet? Mi volt, hogy azt adtunk anyósomnak. ÉLményt kapott így, mert neki is mindene megvan, mégis személyre szabott volt, mert szeret színházba járni.
Apának meg valami nyári szett: fürdőnaci, jó kis sportpapucs, vagy övtáska, én ilyenekben gondolkodom.
Persze a fényképes meglepiknek sztem mnidg nagy sikere van!
Apa holnap kezd, ma pont szabin van a "főnök", közjegyzőnek lesz a a helyettese.

Én csüt. meygek pedikűröshöz. Akkor én nagyon divatjamúlt lehettem a szülőágyon, mert nekem is francia "pedikűr" volt a lábamon, egyik körmömön egy apró kövecske volt a kisvirág közepe.... :) he-he, nagyon ráértem babó születése előtt! :)
Ma meg fodrász! Apa megunta, hogy a lakás legkülönösebb helyein is az én hajszálaim vannak.....
Babó azóta is "futkos", bár még nehezen megy neki, amikor utcán vagyunk, gondolom a cipő miatt.

Kép
Kép
dorkáék

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?