Sziasztok!
MINDEN HÓFORDULÓSNAK SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!
Niki! Gyógyuljatok, próbáljátok felejteni a benn töltött napokat!
Szami! Ha ilyen fürdőnk lenne, én ki se jönnék egész nap, wellneseznék meg minden -bár ehhez Dorkánknak bizi lenne egy-két szava... Szóval tényleg nagggyon szép lesz, kicsit irigykedem
Szilbee! Nálunk BCG annyira pozitív, h. már másodjára kezd begyűlni ( 1szer már kifakadt ) , védőnő szerint nem gond, biztos kicsit több oltóanyag került be, ne aggódjak. Hát nem tudom, azért nem egy szép látvány, bár nincs neki begyulladva, fürdésnél azért alig merem megmosni a bal karocskáját. Na de majdcsak elmúlik már ez is.
Dorka! A krumpli-ügyhöz: fel vagyok háborodva! Mit merjünk még enni? Mi az utóbbi időben 1ébként mindig olyan krumplit vettünk, ami pár nap állás után kicsírázott, pedig jó helyen tároljuk!! Hát az sem jó, de akkor azon talán nem volt vegyszer? Vagy azon másfajta volt... Hát már nem tudja az ember, mit merjen enni.
Rólunk: hasfájás TALÁN múlóban, remélem, jó messzire elment, vissza se jön! Pár napja aludNÁNK, ha édes kicsi lányunk vissza tudna aludni. Éjféltájt ébred, csendben, sötétben megetetem, szeme kipattan, kb. 2 órát fenn van. Az elején beszélget, nevetgél, aztán az utsó fél-1 óra nyöszörgés, ásítozás, nyafizás, fáradt, de nem tud elaludni. Napközben is többnyire kézben alszik el. TIPPEK???
Szopi:múlt 7végén kisebb válságon mentünk keresztül, Piroska bekopogtatott, bár inkább csak hasfájás meg egy kis jelzés formájában, de épp eléggé ahhoz, h. nehogymár jól érezzem magam
Dorka egész 7végén másfél-2 óránként kért enni, én etettem szorgalmasan, ettem-ittam-pihentem, úgy néz ki, tejcsi visszatért, mensit elzavartuk. Most legalábbis semmi jele, Dorka ált. 1 ciciből jóllakik, szóval bizakodunk...