Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

KÖszi szépen a sok gyógyot, és a drukkot is meg a sok jó szót, elég ide bejönni és már okésabb a helyzetKépKépKép

Henke, nem pszihológus, hanem nőgyógyász kell... és megyek is vissza... Bár a ciklusom rendbejött, sztem van még egy-két dolog, ami nem kerek... de ezt hosszú lenne kifejteni és nem is ide való.

Pusza Nektek!
Beja+Bácus

UI: Holnap megyünk kontrollra, kisfiam folyton a bölcsivel nyúzKép HihetetlenKép remélem, mehetünk...
beja

Cory!

Korina mindjárt két éves és nekem is hat hetes kora óta megjön úgy 23 naponként. Én is nagyon unom már. Gyógyszert nem szedek, hogy beálljon normálisra, mert szeretnék még egy kisbabát. Rajtam már csak egy pocaklakó segít.Kép De neked ott van Zsoma! Majd megpróbálok utána nézni mit is lehet tenni.

Henke!

Köszi a drukkokat! Látod, ha nem a worldbe írok már észre sem veszem, hogy nem tartok szünetet. Ismerős az érzés. Amikor Korina született ugyan ezen járt az eszem. Minden rendben lesz veletek is. Megjött már a dokid? Tudod rövidtávú a memóriám.Kép

Beja!

Drukkok a kontrollhoz! Bácus ennyire szereti a bölcsit? Az nagyon jó, ha jól érzi magát ott.Kép

Márti!

Utoljára 19 évesen "paráztam", hogy késik. De rémes volt. Most azon izgulok, hogy végre ne jöjjön meg.Kép
linato

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a képre szóló dicséreteket!

Laura!
A kis vigyori Riki, Petim inkább nagy komolyan ül. De jó, hogy már most ilyen házias Romi.
Apukáddal a sztori tényleg inkább szomorú, mint nevetséges!

Henke!
Ez igen, ekkora pocival két esküvő!

Nyuszimanó!
Nagyon ügyes vagy, hogy már most az eredeti súlyod alatt vagy! Hogy sikerült?

Zafi!
Hát, mivel holnap van 12-e, olyan gyorsan akkor már biztosan nem tudunk szervezkedni. Editék 25-én utaznak el Németországba.

Tényleg, mit szólnátok a szombat délutánhoz, mint babamentes tali időponthoz? Edit pénteken jön ki hozzánk Rikivel, itt alszanak , ezért biztosan tudom, hogy szombatra még nincsen programja.

Márti!
Hát Ármin fantáziáján mindig ledöbbenek, ennivaló, ahogy társakat talált ki Ókusmókusnak! Még egy-két ilyen diéta és te is a versenysúlyod közelébe jutsz!

Norci!
Korábban jött haza a párod? Ezt a brokkoli krémlevest én is kipróbálom.

Ágci!
De jó, hogy jelentkeztél! Én is megkuksiztam a honlapodat, a menüt le is mentettem.

Peti tegnap óta egy angyal, szinte rá sem ismerek a fiamra, de azért nagyon élvezem a helyzetet. Pedig ma itt volt az asztalos és állandóan fúrt, vágott, olyan hangosan, hogy nekem fájt a végén már a fülem, de Peti így is másfél órát aludt délben és egyszerűen imádja a hapsit.
Frissítettem a profilom, a tegnap esti pancsinál készült képpel.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Most délután hirtelen el kezdett fájni a bölcsességfogam, mint régen, mikor Dorka pár hetes volt. Akkor voltam dokinál és mondta, hogy mindenképpen műteni kell, csak én ugye szoptattam. Most felhívtam a dokit, hátha felveszik és tudnak nekem időpontot adni, hát nagyot nyeltem, mert rögtön műtét időpontot adtak, hogy minek konzultálni, ha már másfél éve megbeszéltük...
Egy gondom van, mert a műtét után biztosan 1 hétig antibiotikumot kell szednem. Nem tudjátok mennyi idő után ürül ki a szervezetből??? Babaprojekt kezd egyre komolyabb lenni nálunk, ezért nagyon fontos, hogy hogy tervezzük a tesót, mert félek az antibigyó hatásától.

Henke: örülök, hogy egyben vagy még, de gondolom most már egyre nehezebb minden neked!! Drukkolok, hogy a dolgozatokkal hamar kész legyél!

Márti: Ármin saját maga találja ki ezeket a neveket? Nagyon ügyes és milyen fantáziája van! Biztosan nagyon jó meséket találsz ki neki!Kép
Mikulásra pár énekkel kellene készülnünk, amit elénekelhetnénk a tesódnakKép, ha kibírja. Majd keresek linket, ahol van pár Télapós ének.

Beja: meg tudlak érteni. Tudod múltkor is együtt voltunk terhesek, most már csak a fogorvosomon kell túlleni és meglátod jönnek a tesók!!!Kép Orvost fogsz váltani, ha a dokink tényleg a HIETe-re ment? akkor én nem hiszem, hogy követem. Jól tönkretették, értetlen vagyok az egésszel szemben.

BMárti: mi van veletek? nagyon csendben vagy.

Dzsili: ugye nem Napocskával van gond????? Írj, hogy legalább tudjuk, hogy mi van veletek!!!

Nyuszimanó: ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan visszaszerezted a súlyodat! Gratulálok!Kép

Laura: Kép, még szerencse, hogy a férjeinket és a barátainkat mi választhatjuk meg!Kép

most nagyon berezeltem a fogorvostól, alig tudok gondolkodni, megyek fürdetni.

Sziasztok!
Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Sajna nem annyiszor jutok ide, mint amennyit szeretnék... pedig annyi mindent írtam volna már múltkor is... :-(

utólag ugyan, de BOLDOG NÉVNAPOT a Rékáknak! KépKépKépKépKépKépKépKépKép .. a "kicsinek" és a "nagynak" is Kép

előre meg szeretnék BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNI a Szilviknek, mert ki tudja, hogy mikor fogok írni megint KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Kép

Henke
Igen, újabban Banczik rendelője van a Petőével együtt, nem csoda, hogy őt adta meg Kép ... én bírom, de gondolom inkább szeretnél a jól megszokott dokidnál... úgyhogy Prücsöknek bentmaradóKép-k KépKépKépKépKép
Amikor rendelésre megyek, mindig eszembe is juttok, hogy Ti is ide jártok, csak máskor, és esély sincs, hogy ott összefutnánk KépKép
Dolgozat készen lett/lesz? .. de jó Neked Kép

Márti
Én is szeretem nagyon a kruplit.. de szerintem ez csak addig tartana, ameddig nem lenne kötelező enni... a kedvenceimtől is meg tudok undorodni olyankor... persze csak ideiglenesen Kép
Kitartást a diétához! ... a versenysúlyom nekem is csak álom ... meg nosztaliázás a régi cuccaimat látva... Meg a szégyenkezés, hogy anno milyen nagyseggűeknek gondoltam azokat, akiknek akkora nadrág kellett, mint most nekem ... Kép

Beja
DRUKKOK! ... dokihoz is, babóhoz is ... Kép

linato
Csengét tavaly azzal szekálták, hogy kisebb a veséje az átlagosnál... De a dokink is úgy volt vele (mivel semmi egyéb gond nincs), hogy az EGÉSZ gyerek kisebb picit a mostani átlagosnál, miért pont a veséje legyen akkora Kép

Asszem én a mázlisták közé tartozom .. 2001 február óta nekem is csak 3x jött meg... meg most még egy ideig nyugi lesz Kép .. Mit ne mondjak, nem hiányzik Kép Múltkor is csak azért vártam, hogy tudjam, kb. mikor várhatom a picurt... Bár tevezni ezzel a 3-mal sem tudtam... Kép

Annyira hiányoznak a talik... Kép Szerintem Csengének is ...

.. már megint belém szorul az írhatnék, de mennünk kell végre haza ... ugyanis még mindig a szüleimnél vagyunk, mert CSenge későn ébredt (nem, aludt el, amíg ide nem értem Kép), későn mentünk cipőt venni, későn fürdött...

Zsuzsi
DRUKKOK a fogműtéthez!!!

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Beja!
Remélem már sokkal jobban van Bácus! Még biztos, ami biztosKép gyógyókat küldünk!
A Kistesóhoz pedig ezerrel mennek a DRUKK-ok!KépKépKép

Cory!
Teljesen megértelek...Nekem Zsani születése után majd 3 hétig megvolt, 2 hét "pihi" után pedig újra megjött és azóta minden hónapban napra pontosan(kivéve most április ótaKépKépKép) Pedig azt mondták, hogy szoptatás alatt nem lesz mensi...igaz szinte észre sem vettem, mert semmim se fájt.Kép Azt hallottam, hogy azoknál az anyukáknál nem marad el a mensi szopi alatt, akik "túl termékenyek"(?)...

Rebi!
KösziKép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Laura!
Takarito Romola Kép

Marti!
Rosszullet Kép
Dieta Kép Pedig en is nagyon szeretem a krumplit. Probaltad mar az edes krumplit? Azt hiszem, igy hivjak Magyaro.-on. Olyan narancssargas a belseje. Es mas az ize, de meg mindig krumpli. Talan feldobna a dietad.

Nyuszimano!
Gratula a fogyasodhoz!Kép

Henke!
Westend Kép
Barni es a kemeny es a kipufogocso KépKép

Norci!
Drukk a ferjed uj napirendjehez Kép

Linato!
Drukk a jo eredmenyhez a vizeletvizsgalatnal. Kép

BSzilvi!
Nagyon ari a pancsizo Peti Kép

Zsuzsi!
Bolcsessegfog Kép Drukkok mennek a mutethez. Nekem a ket alsot kellene kimuteni, ha szeretnek fogszabalyzot. Sajnos ferden nottek/nonenek tovabb ha lenne nagyobb helyuk Kép Most meg nem nagyon latszik a fogaim nem tokeletes allasa, de ha tovabb novekszik a bolcsessegfogam kifele, akkor lehet, hogy elnyomja a fogaim. Igy hamarosan nekem is ra kell szannom magam. Kép

BOLDOG NEVNAPOT UTOLAG MINDEN REKANAK!

Ma itt volt a Fatus baratnoje nalunk, nem volt ma suli Kép Majd mikor hazavittem a kis lanyt megneztem a kistesojat. Holnap lesz egy honapos. Olyan aranyos volt. Kép
Madike mostanaban minden altataskor befogja a szamat, hogy ne enekeljek neki. Kép) A ferjem szerint vegre van a gyereknek zenei hallasa. Kép)
A hetvegen kiprobaltuk a mozizast a Madikevel. A vartnal sokkal jobban viselte. Mi delutani eloadasre mentunk, olyankor itt sokkal halkabb a mozi a gyerekek miatt. Az ELF cimu csaladi filmet neztuk meg. A legfelso sorba ultunk, ott oriasi labhely van. Igy Madike egyszer-ketszer felallt, de megis vegignezte a filmet es lathatoan tetszett neki Kép

Andysj
andysj

Sziasztok!

Rebi: köszi! Hogy álltok a költözéssel? Mi is a szakdolgid témája (ha nem túl bonyolult, leírod)?

Andysj: szájbefogásKépKép Dorka elkezd nemezni, ha nem megfelelő éneket vagy mesét énekelek/mondok. Szerintem csak másik éneket vár tőled, lehet, hogy unja a megszokottat. Nálunk is többször kell cserélni a repertoáromatKép
Bezzeg ma már nem is fáj a fogam, de túl kell lennem ezen, mert ha a következő babót is ilyen hosszan fogom szoptatni, akkor sosem megyek el műtétre.

Mi is Boldog névnapot kívánunk minden Rékának!!!Kép

Bszilvi: milyen nagy már Peti is!Kép én nagyon régen láttalak benneteket, talán az Orczy kertben utoljára.

Szilvi: egy kis beszámolót írhattál volna Zsaniról és a pocaklakóról! Nevek vannak már??? 3D uh-ra mentek?

Képzeljétek barátnőmnek, aki ikrekkel terhes, kislányai lesznek. Ez azért furcsa, mert a rendes uh-on fiú-lány párosítást mondtak és arra is álltak be. Picit nagyot néztek, mikor a 3D-s uh-on 150%-os kislányokat mondtak!!!KépKépKép

Jó napot mindenkinek, megyünk JÁTSZÓTÉRRE (Dóri kiabálja)!

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Képzeljétek, ma azt hittem reggel, hogy elfolyt a magzatvíz! De nem. És be se pisiltem! KépKépKép

Rebi! Nem tudtam, hogy neked Banczik a dokid! Csengus is nála született? Mondta Pető doki, hogy megbízik benne, azért nyitottak közösen rendelőt. Jó, hogy végre nem csak egy fantom! Kép Igaziból nem izgatom magam, ha véletlenül még nincs itt a Pető a szülésnél, a sulim sajna jobban frusztrál... (De azért fogadom a drukkokat, és direkt nem köszönöm meg őket - még! Kép)
Dehogy vannak kész a dolgozataim! Kép Kellene egy 6-8 oldal műfordítások elemzése tárgyból, legalább ezt szeretném leadni, akkor a 15-20 oldalas fogalmam-sincs-mi fekete Afrika jelenkori irodalmából - ehhez kellene elolvasnom min. 6 regényt, de inkább többet; valamint a szakdolgozat, amit ugye nem adtam most le, de hogy március 31-ig készen lesz-e??? Próbálok minden anyagot összegyűjteni hozzá, amit lehet, hogy legalább azzal ne kelljen utána foglalkoznom, de marha nehéz egyszerre 3 dolgot csinálni, ahelyett, hogy kizárólag az egyikre tudnék koncentrálni. Kép Elvileg lesz még egy amerikai töri vizsgám is idén, jövő félévben pedig Anglia története 1-2. - ezeket már számtalanszor elhalasztottam... Plusz még egy nyelvészet spec vizsga, és még két afrikanisztika tárgy... Meg a szakzáróvizsga, na ehhez is rengeteget kellene olvasnom! Legszívesebben halasztanék még egy félévet, de Andris folytatja az MBA-t, és két iskolás egy családban több a soknál... Bár ezt te is tudod!...
Te mikor mész oroszból? És más vizsgád van még?
Többiektől bocs az offért.

Érdekes, hogy sokan így tévéztek, meg máris moziztok - Barni abszolut nem néz tévét. Párszor látta már bekapcsolva Kép, de még soha semmit nem nézett végig. Nem mondom, hogy nem érdekelné, de szerintem úgyis jön majd az az idő, amikor elkerülhetetlen lesz, így addig szeretnénk kihúzni nélküle, amíg csak lehet. Már azt is megbeszéltük, hogy kiiktatjuk a tévét a nappaliból, és felhozzuk a fenti vendégszobába. Aztán ha különköltözik a két gyerkőc - akkor lehet, hogy végképp megszabadulunk a tv-től! Kép

Barniról egy kicsit, aztán rohanok:
Ma reggel mondta nekem, hogy anya, ott a puncijód!
Pár napja pedig mindenárom meg akarta fogni Apa fütyijét, Apa rejtegette előle, aztán viccesen megkérdezte:
-Mi lesz belőled, urológus?
-Nem, markológus! KépKépKép

Olyan drágaság egyébként, egyfolytában énekel, most megint rákaptunk az olvasásra (nyáron kevesebbet igényelte), képes 1 órán keresztül egyhelyben hallgatni a mesét-éneket. És ő is próbálja mindegyiket megtanulni, énekel, táncol... És kérdezi, hogy "Mi van odaírva?"...

GOrsi! Neked akartam írni, hogy mi úgy oldjuk meg a futkározást, hogy én ülök egyhelyben Kép, és valamit dobálok neki: gumilabdát, pingponglabdát, lufit, vagy most valamelyik gabonapehelyben volt egy idétlen gumi játék, amit el lehet lőni, és Barni vígan apportíroz velük! Meg Andris vett neki a Megatoysban boxzsákot, olyan, mint egy hosszú lufi, alul homokkal, hogy megálljon, azt szokta püfölni meg körülrohangálni. Kellenek az ilyen trükkök, én sem bírnám máshogy!

Beja! Ezek szerint Bácus is nehezen jött össze? Nem akartok elmenni a Bolgárkerék utcába a családtervezőbe? Neked és Zsuzsinak is Herczegh volt a dokitok?

Zsuzsi! Essél túl minél hamarabb a műtéten, az antibigyóról pedig biztos el tudják mondani a hatásait! Mi úgy tűnik, megúsztuk a holdtöltét! Kép

Puszi mindenkinek, ennyi szabim volt! Kép

Heniék
gesztenye

Sziasztok!
Hú, nehogy már azt higgyétek a fogyás kapcsán, hogy jól is nézek ki!!!! Még mindig van rajtam 9 kiló plussz, csak már az is nagy szám, hogy ideág eljutottamKép

BSzilvi!
Az egész titka az, hogy 2 gyereked legyenKép Így garantáltan nincs időd nap közben lazítani, legalábbis nekem sosincs üresjárat. Majd meglátod!Kép

Heni!
És ti-felnőttek- nem is néztek tévét? Mondjuk én is csak 2 műsort nézek, hétfőn este a Rexet, kedden este a Jóbarátokat és ezzel kifújt, a többi nem érdekel. Nálunk a páromnak viszont állandóan mennie kell a tévének, mondjuk ő inkább filmeket néz-dvd-n, vagy számítógépről.
Barni nagyon ügyesKép És a makrológus mit vizsgál?

BMárti!
NAGGGYON eltűntél? Hogy vagy? Babaprojekt hogy áll?

Hú mennem kell, pussz, Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Gyors megkönnyebbülés: kész az egyik dolgozatom!!! Hip-hip-hurrá!!!

Kérdés: MÁRTI: 1. Kell a MÁV-ba vinni popsitörlőt, pelenkát a picinek? (Mintha azt hallottam volna, hogy nem adnak) És a többit: alkoholt, vattát, olajat?
2. Ti mikor adtátok oda Árminnak Vilka ajándékát: amikor először bement hozzátok a kórházba, vagy amikor hazaérkeztetek?

MENTA: Neked ki lesz a választott szülésznőd?

Köszönöm!

Puszi,
Heniék
gesztenye

Sziasztok!

Heni: mi akkor, mikor hazahoztuk Zsomát, bár Balu akkor látta először.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nyuszimanó! De igen - ha Barni alszik! Amíg egész pinduri volt, szoptattam tévézve, de aztán ezt is beszüntettük. Napközben eszembe se jut bekapcsolni, Andris időnként szokta, ha itthon van, de olyankor nem egy konkrét dolgot néz, hanem kapcsolgat. Azt nagyon nehezen viselem, de szerencsére már majdnem leszokott. Kép (Nem miattam, hanem Barnika miatt!)
Mi tegnap a Vészhelyzetet néztük. Nem volt szívderítő, de jó film szerintem.
Látszik, hogy Barni nagyizik, egész nap én boldogítalak titeket! Kép

Puszi,
Heniék
gesztenye

Cory! Köszi! És te hány napot voltál bent?

H.
gesztenye

Henke!

Hát így, hogy nem biztos, hogy a dokink ott lesz még a Máv-ban, így nem biztos, hogy ott szülök, de ha igen, akkor Hegedűs Saroltát, Sacit választanám. Már beszéltem vele 1x. De azt mondta hívjam föl az utolsó hónapban, mert akkor tudja konkrétan megmondani, hogy el tud-e vállalni.
Menta
menta

Sziasztok!

Heni: éjjel nappal 5 napot (minden nap bejöttek hozzám ezalatt Laci és Balu), aztán még 8 napot úgy, hogy reggel be a kórházba, este haza.

cory

cory
Budapest

Heni!

Igen, kellett pelenka! Popsitörlő is! Olajat, alkoholt, popsikenőcsöt adnak, de kenőcsből csak a neogranormont, amit én nem szeretek használni, úgyhogy popsikenőcsöt is hozattam Andrással! Mikor hazajöttünk Vilkával, akkor jöttem rá, hogy köldökcsonkot fülpiszkálóval lehet tökéletesen tiztítani - pláne, hogy neki ún. bőrköldöke volt, aminek nagyon alá kellett nyúlni! Úgyhogy azt is javaslom!

A motort akkor kapta meg Ármin, amikor hazajöttünk. Mindennap volt bent a kórházban nálunk, de Vilkát csak üvegen át látta. Első nap nem is törődött vele, csak velem és a szopizással (másfél órát egyfolytában!), másnap már megnézte, aztán már meg is tudta mutatni, hogy az ott a Vilka baba. Itthon anyukámmal várt Ármin, míg András értünk jött a kházba és amelyik mozdulattal Vilkát letettük hordozóstul, hogy nézze meg jobban Kép, azzal a mozdulattal már adtuk is a motort, hogy nézd, ezt a Vilka baba hozta neked ajándékba! Azonnal felpattant rá és mondta, hogy moto és bababa KépKépKép Persze, Barni már sokkal többet fog érteni is az egészből, mint Ármin! Kép Olyan jó, hogy kérdezted: nagyon jó volt most visszagondolni a hazajövetelünkre Kép

Dolgozat: nagyon ügyes vagy, hogy megírtad!!! Kép

Nálunk is itt egy nagymama, ezért tudok írni Kép A markológus nagggyon tetszett KépKépKép

DRukk továbbra is, és olyan jó lesz!!!! KépKépKép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Dzsili! Remélem minden rendben és nincs semmi baj. Nem tudunk valamit segíteni? Írhatsz priviben is.

B Szilvi! Nagyon helyes Peti a habos képen. Nagy zajban alvás.Kép

Zsuzsi! FogműtétKép Az antibiotikum szerintem gyorsan kiürül csak legyengíti az immunrendszert egy-két hétre.

Rebi! Megnyugtató, hogy neked is ugyanazt mondta az orvos csak fordítva.Kép

Szilvi! Akkor üdv. a túl termékenyek klubbjában.Kép

Andysj! Köszi a drukkokat. Holnap délután megyünk a leletért. A moziért irigy nagyon. Mi utoljára 4 éve voltunk.

Zsuzsi! Barátnődnek gratula az ikerlányokhoz.Kép
Nem volt hideg a játszótéren?

Henke! MagzatvízKép
A lányok is érdeklődtek apa kukaca iránt,mert ugye nekik olyan nincsen. Remélem most már olvashatóbb vagyok.Kép

Nyuszimanó! De igenis azt hisszük, hogy jól nézel ki.Kép Legyél büszke rá, hogy már ennyit sikerült leadni.

Zafi! Hogy áll a költözés?

Borcsa! Merre csavarogsz?

Norci! Ma is volt fincsi reggeli?
linato

Linato!
Volt, de én csináltam Kép és tegnap a "cég ajádékaként" el kellett még mennie valahová, így későn este jött, de ma többnyire itthon volt Kép
Holnap reggel meg én nem leszek itthon mert vévrvételre megyek Kép Holnapután rmeélem megint lesz reggeli.

Mi is játszóterezünk minden nap. Hideg van, de nagyon felöltözünk.

Zszusi!
Fogászat Kép , viszont tök jó, hogy a babaproject nálatok is komolyra fordult Kép drukkok Kép
Ha jól értem Dorka most már egyáltalán nem szopizik?

Henke!
Dolgozat, ügyes vagy Kép
Én már most is szoktam gondolkodni azon, hogy hogyan is lesz, ha majd hirtelen négyen leszünk. És hogy mi lesz addig mig szülök, ill m1g a kórházban leszek?

Vili is benyit ha zuhanyzok és ő is nagy anatómus "didi, kettő", "punci ott". Apát látja, akkor meg "fütyi" és rohan utána, ő is szeretné közelebbről is megvizsgálni.

Borcsa!
Mi van veled?

BMÁrti! Dzsili?
Merre vagytok?

Márti!
Miért nem szereted a neogranormont? Sokszor hallottam már, hogy hormont tartalmaz, de állítólag ez baromság, mert ha jól emlékszem körömvirág kivonat. Nekünk más nem is nagyon használ, ha épp szükség van popó krémre.

Megcsináltam a céklakrémet, most más lett (jobb), mint tavaly (kevesebb hagymával és ecet helyett citrommal) Vilinek is nagyon ízlett, ezt is tunkolta Kép, az eredményről majd teszek fel képet a profilomba Kép

Lányok én nem értem azt a Herczeg dokis dolgot. Ha hibázott, akkor mi az, hogy a MÁV-ban nem dolgozhat, de máshol igen? Ha meg nem hibázott, akkor miért nem dolgozhat a MÁV-ban? Ti értitek?

TV. Mi se nagyon nézzük, max a híradót, ill. néha (mikor Vili már alszik) filmeket dvd-n. Most hogy nem lehet annyit kint lenni, meg Vili idpnként egész jól eljátszik egyedül próbáltam tévézni, de szerintem minimális nézhető műsor van, különösen délután, ezek az eszement show műsorok és mindig a szexről, vagy sorozatok. Nem is értem kinek szólank és hogy mehetnek azokban az időpontokban.

Sziasztok:
Norci
norci

Sziasztok!

Én egy nagyon halványKép vagyok. Kép
zebra

De jóóóó KépKépKép Bárki is az, de jó! Kép Nem is merek tippelni ... Beja, nem te mégismégismégis????? Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Nyuszimanó, most látom: nem maKRológus, hanem maRKológus!!! Azaz az az orvos, aki a markológépet vezeti!!! KépKépKép (Gondolom Kép)

Norci! Mi már szervezzük a dolgokat, de tartok nagyon Barni reakciójától...

Márti! Neked is köszönet! Akkor így lesz! Nekem is szép emlék a hazajövetel Barnival, bár az autózás helyett inkább az állva buszozást választottam volna Kép

Nyuszimanó! Bundáskenyeret v. -kiflit próbáltad? Barni így ette meg elsőre a kenyeret, illetve szendvicssütőben készült melegszendvicsként.
Ja, tegnap volt az úgynevezett Megasztár-válogatás, amatőrök közül keresnek tehetséges énekest - hát rég szórakoztunk ilyen jót!!! Látta még valaki? (Bár a beszólások durvák voltak a zsűri részéről Kép)

Menta! Ha nem a MÁV-ban, akkor hol? Orvost keresel inkább, mint kórházat? Nem tudom sajna, ki a Saci - talán ő a nagyon kis vékony, aki szokott beszélni az előadáson is? Azt tudom, hogy nekem egyedül a Terike nem volt szimpi, pedig a szülésem java részén ő volt bent. A másik ügyeletes szülésznő vagy a Saci vagy az Ottília volt - csak arra emlékszem, hogy ő nagyon kedves volt, fura névvel...

Nekem is érthetetlen az egész HSZ-os botrány. Még azt sem tudom, hogy tulajdonképpen mi is történt.

Andi! Luca hogy van? És TE???

Dzsili, BMárti, Borcsa, nagyokat hallgattok!!! Irgum-burgum! Nem is néztek erre, vagy csak nem írtok?

Én megyek! Kispocok olyanokat fúr a fejével, hogy csillagokat látok!

Puszi,
Heni+Barni+Kép+Andris (aki stikában mindig elolvassa a babanetet... úgyhogy nem is írok többet róla!)
gesztenye

Kedves Zebra!!! Gratulálok, de szépen kérlek, gyorsan áruld el, ki vagy, mert kibújik a babám a kíváncsiságtól fúródott lyukon! KépKépKép

Ui: Linato??? Beja???

Ui2: Linato! Persze, így sokkal jobb! Örök hálám! Kép

H.
gesztenye

Sziasztok!

Találtam böngészés közben pár Télapós dalt, amit énekelhetnénk. Szerintem elkezdhetnénk otthon tanítani a gyerkőcöknek, hogy ismerős legyen, mikor énekeljük!: (lehet, hogy sok helyet foglal, bocsi, de így egyszerűbb, mint egyenként emailezgetni)
Télapó
Fehér hóból puha ágyat vet a tél,
Ázva - fázva didereg a kósza szél.
Letette a puttonyát a Télapó,
Karácsonyra készül ő is, jaj, de jó!
Színes gyertyán libben- lobban pici láng,
Csillagszóró száz sziporkát hint le ránk.
Csilingelő csengő dalol a fákon,
Azt énekli; óh be szép a karácsony.
(Láng - Kövesdi)
Kotta:
d- r / m d / r-m-r-d / r-m d /
d r / m d- / r-m-r-d / r-m d /
l,-l,-l,-s, / l,-l,-l,-s, / d-r m /
d- r / m d / r-m-r-d / r-m d //

Hull a pelyhes fehér hó, jöjj el, kedves Télapó!
Minden gyerek várva vár, vidám ének hangja száll.
Van zsákodban minden jó, piros alma , mogyoró,
Jöjj el hozzánk várunk rád, kedves öreg Télapó!
Nagyszakállú Télapó jó gyerek barátja,
Cukrot, diót, mogyorót rejteget a zsákja.
Amerre jár reggelig, kis cipőcske megtelik,
Megtölti a Télapó, ha üresen látja.
(Nyugat-Európai gyermekdal - Rossa)
Kotta:
d-d-s-s / l-l s / f-f-m-m / r-r d ://
s-s-f-f / m-m r / s-s-f-f / m-m r /
d-d-s-s / l-l s / f-f-m-m / r-r d //

Itt kopog, ott kopog,
Megérkezett Télapóka, hopp!
(Gyermekdal - Donászy)
Kotta:
s s-l / s s-l /
s-s-s-l / s-f-m-r / d Z //

Pattanj, pajtás, pattanj, Palkó,
Nézd már nyílik ám az ajtó.
Kinn pelyhekben hull a hó,
S itt van, itt a Télapó!
(Népdal- Szőnyi Z.)
Kotta:
d m / s f / m r / m d ://
m m / r r / l l / s Z /
f f / m m / r r / d Z //

Télapó itt van, hó a subája,
Jég a cipője, leng a szakálla.
Zsák, zsák, teli zsák, piros alma, aranyág.
Két szarvas húzta, szán repítette,
Gömbölyű zsákját százfele vitte.
Zsák, zsák, teli zsák, piros alma, aranyág.
(Gyermekdal - Donászy)
Kotta:
m r-r / d r / m r-r / d r ://
m s / m-m s / m-r-m-r / d-d d //

Üdv: ZsuKép
zsu26

Sziasztok!
Gratula a zebrának! KépKép Egy bánatom van: nem én vagyok.

Köszönöm a hiányolást, olvasok, csak írni nem írok.

Réka, Zsombi! Bolog névnapot!

Dilemmázó lányok! Azt javaslom, alaposan gondoljátok meg, hogy bármilyen szuperdoki kedvéért átvonuljatok a Szabolcs utcába. Mert egyfelől mellette szól, hogy ott van az ország egyik legjobb PIC-e, másfelől egyéb előnye nincs neki. Még a '93-as MÁVos viszonyokhoz képest is - hogy fogalmazzak szépen? - eccerűekKép a körülmények.
(Alternatív vajúdási lehetőségek: fexel az ágyon v. ülsz az ágyon, a WC előterében tengődő pár tucat mosatlan ágytál, összesen talán 7 rooming-in ágy, szigorúan nappali!)

Minthogy miközben írok, Luca maratoni ciciváltóval küzd az elalvás ellen, lassan befejezem.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Menta!
Nem tudom, ugyanő-e, de Rékát is egy Saci nevű szülésznő segítette világra.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szia Borcsa!

De rég írtál! Találtam Rékának egy kis versenyt, hátha érdekel benneteket (unoka-nagyszülő számítógépes verseny):
http://koloknet.hu/program/verseny.htm

Zsombinak én is boldog névnapot kívánok!

Zebra???

Üdv: zsuzsi
zsu26

SZiasztok!

Zsuzsi: én csak a Hull a pelyhesre meg a Télapó itt vanra tudok vállalkozni. A többit még sosem hallottam, így a ritumást sem tudom.

Rékáknak utólag, Szilviknek előre: BOLDOG NÉVNAPOT!

Zebra: végignéztem a táblázatot, és az alapján a tippek:
1. Tikk (már nyárra születne, tehát elvileg ok a sulival)
2. Beja (bár nemrég azt mondta, azt hitte, de mégsem)
3. Zsuzsi (bár ott a fogműtét)
4. BMárti
5. linato (bár szerintem még nem volt itt, mikor a legutóbbi névtelen zebránk volt)
6. Edit
7. BSzilvi
Na, aki után "bár" van, ő rájuk nem tippelek, csak a többiekre Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Márti
Nem bántottál meg a Télapóval, szerettünk volna menni, de az alkalmazkodás nézetem szerint ránk is vonatkozik és ha ez valami miatt most nem megy az nem a ti hibátok!
A férjem vállalta hogy beöltözik Mikulásnak és vettünk is rucit neki hozzá mi is, a fiúk meg már előre röhögnek hogy mi lesz ha Napocska felismeri és rötyögve szalad oda hozzá, hogy "Apicika".

Az az igazság hogy ahogyan közeledik az év vége és a december, a Télapóval, a szülinapommal és a Karácsonnyal együtt, úgy sűrűsödnek a gondjaim, és sokszor inkább begubózom, mint hogy mindenkire rávessem a problémáimat. Napocska egész jól van bár megint kezd kicsit nátháska lenni, köszönjük az érdeklődést!

Heniéknél játszott fa macikkal amiket kilehetett rakni három részből, az nagyon tetszett neki, és most láttam és vettem is neki is egy hasonlót na most az a kedvenc ügyesen rakosgatja és mindenhova cipeli magával.

Zebrára nem is tippelek Cory már levezette logikusan!
Viszont kiváncsian várom hogy ki lehet!!! KépKépKép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Most rohanunk az oviba. De elárulom,a zebra nem én voltam.
Majd jövök.
linato

Szila! Szilvi!
Nagyon boldog névnapot nektek!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti++
márti

Minden kedves Szilvinek nagyon boldog névnapot!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

IstenazatyámKép, nekem télleg megvolt az utóbbi pár napban, nem én vagyok sajna a zebrus!
De bárki is vagy, gratulaaaaaaaaaKép és irigyirigy...

MÁVos szülésznők: Saci nagyon jó fejKép Ő mérte Bácust, miután megszületett, és nagyon jopofikat mondott, akkor még mosolyogni is tudtam, de már nem emléxem, mit is mondott. Én Kun Irénnél szültem, nagyon aranyos volt!!!!!!! És Ottília is nagy ász, Ő pedig nekem a szülés utáni hetekben segített, mind lelkileg (felhívhattam telkón), mind fizikailag (katéter be-ki, stb.... Kép)

Hogy én maradok-e a Herczeghnél? Várjatok, előbb várandósnak kéne lennemKép De a viccet félretéve, nekem nem szimpi a Szabolcs utcaKép Ha maradnék a MÁV-ban, akkor Szabó doki vagy Pető doki.

Henke, Te ugye Pető dokis vagy????? Szeretnék róla többet megtudni... Írok mailt, jó? Arra, ami a profilodban van...

Pusza mindenkinek,
Beja

UI: Bácus már meggyógyult, holnap mehetünk fényképezésre a bölcsibe, ott lesz egész délelőtt + ebéd, aztán hétfőtől minden a régi kerékvágásban...
B.
beja

Heni!
Az Ottilia olyan furcsán jár, mert beteg a lába és szemüveges. Saci festett szőke.

Borcsa! Simán lehet, hogy nála született a MÁV-ban Réka, mert ő már kicsit idősebb.

Az én tippem BMárti. A második helyen pedig Zsuzsi! Kép Gratulálok!!!!

Dzsili! Elhiszem, hogy így aztán be tudnak sűrűsödni a gondok. De valahogy próbáld meg jól túlélni. Ne izgasd magad, ha valamilyen ajándék nem jön össze! Úgyis te vagy a legnagyobb ajándék a gyerekeidnek is és a férjednek is!!! És gyere nyugodtan panaszkodni!

Szilviknek Boldog NévnapoT! Kép

Puszi!
Menta
menta

Itt is vagyok! Visszaolvastam kicsit, így már értem a zebra dolgot. Sajna nem én, pedig igyekszünk ám!Kép

Norci! Vérvételhez drukkok.KépKépKép Én nem rajongok érte.Kép
Cég ajándéka apának nálunk is szokott lenni. Nem különösebben szeretem. Azt jelenti, hogy ő elmehet velük vacsizni, természetesen péntek vagy szombat este. Nehogy már velünk lehessen legalább hétvégén.Kép

Henke! Megasztáron én is nagyon jót mulattam. Azért nem lehet könnyű a zsűrinek sem. Bár egy- két beszólás tényleg erős volt. Mikorra vagy kiírva? Még mindig lyukas a memóriám itt-ott.Kép

Zsuzsi! Jók a dalok. Ha lenne zongorám még le is tudnám pötyögni rajta. Majd fejből próbálkozom. Én sem ismerem mindet. Nagyon aranyos a rénszarvasos mikulás gif.Kép

Borcsa! Szabolcs utca négy évvel ezelőtt is nagyon gáz volt. Két éve sem láttam javulást amikor uh-ra oda jártam. Bár az ultrahangjuk profi.

Dzsili! Télapu cipőjére figyeljetek. Azon szoktak a legtöbben "lebukni". Napocskának puszik Koritól.Kép Neked meg antigubózások mennek.KépKépKépKépKép

SZILVIKNEK MI IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!Kép
linato

Linato! Profinak profi, de én pont kifogtam, a Hajdu drnőnek egy pocsék napját. Mogorva volt, és kérdésre se volt hajlamos magyarázni. (A genetikain kívül a többi uh. a SZTK-ban volt)
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa!

Nekem a saját dokim csinálta az ultrahangot és ő is profi e témában. Mindig nagyon kedves és mindenre válaszol, még ha butákat kérdezek is.

Nem tudom miért ma megint megjött, pedig másodikán múlt el. Most mikor menjek el a dokihoz? Várjak még ,hogy legközelebb rendes időben fog megjönni vagy ha elmúlt rögtön nézessem meg. Kérem a tanácsotokat. Légyszi.Kép
linato

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszett a dalos hozzászólásom, én sem ismerem mindet, de hátha ennyien kitaláljuk, hogyan is kell őket énekelni! Kép

Én is minden Szilvinek boldog névnapot kíívánok!!!

Ma délelőtt itt voltak nálam a barátnőmék, mind pocakos (az ikres is), így volt 2 gyerek plusz 3 pocakban, nagyon vicces volt. Megnéztük a 3D Uh-felvételeket az ikrekről, fantasztikus volt! Látszik a kis "fal", ami elválasztja őket. Az egyik ül a másik fülén Kép Kerestük a lába közüket, de nem jöttünk rá, ki milyen nemű lehet!Kép

Beja: barátnőmmel szívesen meglátogatnánk, pici méretű ruhák kellenének neki az ikreinekKép Mikor jó nektek általában? A bolt működik?

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Ma hajnali 4-kor megszületett Boldizsár 4kg, 57cm Kép Óriási gratula Heniéknek!!

cory

cory
Budapest

Órási gratula Heninek, Boldizsárnak és az egész családnak!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Drága Zebránk! Ne feszegesd soká az idegeinket!KépKépKép Lécciléccilécci!KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

KépKépKépKépKépHeniék!!!!!! Óriási gratula az óriási Boldizsárhoz!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti+Ármin+Vilka+András
márti

Boldizsár!
Isten hozott Kép Kép Kép . Óriási gratula az egész családnak.

Zebra!
Neked is gratula, de nem ér ennyit csigázni a társaságot. Kivele, hogy személyesen nektek gratulálhassunk.

Linato!
Mióta van jó uh gép az Istávnban Kodaj doki ott csinálja az uh-t.
Szerintem a legbiztosabb tanácsot maga Kodaj doktor adja, nyugodtan hívd fel és beszéld meg vele. (Én így szoktam)

Szilvik!
Boldog névnapot!

Norci
norci

Sziasztok!

Henke!
Óriási gratula Boldizsárhoz!Kép Látom Nektek csak nagy babáitok születnek.Kép Sok boldogságot kívánunk!Kép
Ezek szerint mégiscsak valami magzatvíz kezdett el szivárogni?...Kép

Zebrácska, csak tipp...ecc-pecc...: szerintem BSzilvi vagy!Kép

Mindenkinek köszi a névnapi jókívánságokat!Kép
Az elmaradt beszámolóKép: Zsani most épp dáthás, de amúgy kutya baja! Naphosszat az új (összecsukott)esernyőmet használja mikrofonnak és apait-anyait beleadva, néha becsukott szemekkel teljesen átszelleműlve énekel.Kép Pocaklakónk fickándozik rendesen és egyre jobban felnyom mindent odabent. Viszont a hasam állandóan keményedik, még egy csigatempós sétánál is, sőt mostanában már voltak rövidebb mensis görcseim is.Kép A dokimat is felhívtam ezügyben és ha komolyodna a dolog, irány a kórház. Hát remélem csak a stresszes napok miatt voltam rosszul. Igyekszem kímélni magamat, amennyire lehet. A pocakom még mindig átlagon aluli(már hozzászoktam), de a legutóbb már 5 hónaposnak is kinéztek!Kép Igaz már lassan a 8.-ba lépek...Kép

Zsuzsi!
3D-s UH-ra nem megyünk. A nevek úgy látszik megvannak: Dávid Tamás(ez már 2 éve), Nikolett(az eddigi Adrienn helyett, de ez már remélem végleges) Igazából a Kispapimon múlik a lánynév(és Ő ugye fiút érez) és ezért olyan macerás.KépKépKép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(30.)
sztigris

Henke, Andris és Barnika!

Hatalmas nagy gratula Boldizsárhoz!KépKép

Itt is van egy friss táblázat:
<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni (Henke) Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker. Boldizsár (2003. november .13.)
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kőbánya pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Linato Korina 02.01.26 Miléna (1999.09.01)
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Krita Nelli 02.04.19 Nyíregyháza
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
</pre>

Névnapi gratulákat köszönöm szépenKép, virtuálisan küldök nektek sütit meg kólát/ásványvizet/ki mit szeretKép.

Pocakosok, pihenjetek sokat!Kép És remélem, senki nem betegecske, most nem tudok olvasni, mert vendég jött, úgyhogy megyek is.

Szila
szila

BSzilvi! Neked is boldog névnapot és bocsánat, hogy az előbb kifelejtettelek! KépKépKép Kicsit kaotikus eza mai nap...

Márti++
márti

Sziasztok!

Henke: Sok szeretettel gratulálok Nektek! Nagyon szép baba lehet a méretek alapján!!!KépKépKép

Na most van időm hosszabbat írni, Dorka az elmúlt 2 órában az éhség miatt hisztizett megint egy szokásosat, nem értette meg, hogy jobban lesz, ha eszik egy kicsit. Aztán végre evett. A vendégség miatt 1-körül adtam volna neki ebédet, pedig előtte palacsintáztunk (jól sikerült, tehát jól megtanítottátok nekemKép).

Szóval kedden megjött, gondoltam, akkor bejelnetkezek a fogorvoshoz, hogy ha fáj is, meg nincs tesó. Erre másnapra elmúlt a vérzés és hányingerem lett. Gondoltam 500,-Ft-on ne múljon, csinálok egy tesztet, nehogy baj legyen a fogorvos dologból. Már dobtam volna ki a tesztet, mikor természetes fénynél észrevettem egy nagyon-nagyon halvány 2. csíkot. Aztán vártam még 5 percet és bepirosodott a 2. csík. Na nagyot néztem, mert ugye közben meg vérezgetek... Azóta túl vagyok egy 2. teszten, az is kimutatja halványan a 2. csíkot. De közben van egy kis barnás pöttyözésem. Szóval semmi sem biztos, lehet, hogy még elmegy Kép Családnak nem is fogok szólni, csak ha 12. héten túl vagyunk. Dokihoz meg nem is tudom hova menjek, de most úgy is várok még 1-2 hetet. Szóval ez van. Férjem feltűnően örül és meg van győzödve, hogy kislány lesz.

A fogam most is fájogat, de csak jövő héten mondom le, mikor már jobban tudni, hogy mit akar ez a poronty.

Üdv: zsuzsi
zsu26

próba
zsu26

Sziasztok!

Dorka nagy kanállal eszi az életetKépKép:
Kép

Üdv: zsu
zsu26

Sziasztok!

Hát, megjöttünk. Bár végül a program változása miatt nem sokat láttunk Prágából, csak első este ill. a vacsi után, de Linzet tisztességesen bejártuk. Régen pihentem ennyit, régen beszélgettünk ennyit apával. És rég mászkáltam csak úgy, céltalanul, feladat nélkül egy városban J Szóval jó volt!

Itthon megtudtam, hogy Dani 39 fokos lázzal fekszik, hasmenés, hányás, stb. Ezt már ismerem. Szerencsére ő már tudja egyedül intézni az ügyeit. Nagyon gyenge és folyton alszik. Tallán jobb is, így kialussza magából a betegséget.
A lányok szépen helytálltak és a ház sem dőlt össze Kép
Tomi állítólag egy angyal &#8211; anyósom szerint. Semmi gond nem volt vele. Ma reggel, ahogy a bölcsinél leállítottam a kocsit, totál kivoltam, hogy meglessem őt, amint anyósom behozza, de aztán legyőztem magam, mert sokkal rosszabbat tettem volna vele, ha megjelenek ott, örülünk egymásnak, aztán meg beviszem a bölcsibe és várhat délutánig. De nem volt könnyű L

Norci: rossz lehet éjjel rosszullenni L Na, azért nem olyan vészes a kajáltatás J Azért ne reménykedj nagyon abban az apai napirendben &#8230; Láttam én már karón varjút &#8211; legalábbis a saját házunk táján &#8230;

Dzsili: jó, hogy jobban vagytok!!!

Zsuzsi: Dorka nagyizás J Fog L

Ágci: még nem néztem meg, de szuper, biztos J

Henke: GRATULÁLUNK BOLDIZSÁRNAK !!! Sok-Sok tejecskét kívánunk!!!
Andris L de hát végülis férfiból van &#8230; Hát, azért az túlzás, hogy akkor van pihenés, mikor beteg a gyerek &#8230; néha inkább a munkahelyemen van 20-25 percem pihenni Kép Majdnem bepisiltem a röhögéstől a &#8222;markológus&#8221;-tól Kép

Szilvi: nem semmi Peti a CD-vel J

Beja: gyógyok Bálintnak J J J Petőre szavazok J

Laura: jaj a Toncsi-baba/Romola történet L Romi takarítás J

Nyuszimanó: tényleg úgy el tudja felejteni az ember, hogy is nézett ki a picibabája, hogy őrület J

linato: vizelet eredmény???

cory: a megjövésre nem tudok vígasztalót írni, csak azt, hogy részvétem L

Andysj: mozi J

Zebra: légyszi!!! Egyébként gratula J J J

pusz mindenkinek bogancsi
Ui: rohanok Tomiért, remélem, megismer Kép
Ui2: bocs, de most ismet wordben irok...

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Hali, itt Beja és Zafi! (átjöttek hozzánk)

Zsuzsi, elsőként gratulaaaaaKép Persze nagyon szorítunk, hogy elmúljon a barnázás, nem lesz semmi bajKép Örüljetek NekiKépKépKép

Zafi szenved a nettelenségtől, reméli, hogy hamar újra bekapcsolódhatKép

Zafi: "Írjatok E-mailt, arra tudok válaszolni!!!"Kép

Pusza,
Zafi+Réka
Beja+Bácus
beja

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?