sziasztok
nem vesztünk ám el! olvastam, csak v időm v ihletem nem volt írni
sokat voltunk kint is.
éeltjelet meg azért nem tudok adni, mert ha elkezdek írni, akkor regény lesz belőle.
majdnem úgy, mint Etusnak, csak egy kicsit kevésbé
írom, ami még eszembe jut így 3 nap távlatából:
szegény Bea-fog
marha jó minden fotóóóó!
ceruzát én már adtam - de nem rajzolási céllal
úgy még nem próbáltuk. viszont én úgy tudom h még jó sokáig nem igazán érett a ceruzafogásra a kéz csontozata, előbb vmi marokba fogható krétát érdemes, meg ujjal, tenyérrel festeni ilyesmik. viszont Hanga nagggyon profin csinálja!!
nagyon jó lehet a finommotorikája.
Ági, többet légyszi ne panaszkodj arról h Zita nem eszik!!
ilyen hízás mellett igazán minek is enne több szilárdat!!
tegnap eddig bénácska szomszéd-lakóbizalmi, aki mindog mondta h jajjjj, mennyit sír Viki, most szerzett egy jópontot: megjegyezte h xy gyereke milyen kis duci, mintha nem mozogna eleget (pedig vszeg igen különben, de ez most mindegy), nem úgy, mint Viki, aki látszik h lemozogja és jól néz ki!!
egy kertbéli szomszéd meg azt mondta h milyen jó kis duci a keze.
egy-két napja Viki is jókat evett - de ez nála vhogy mindig időleges...
Kata, én nem értettem h miért hibáztatod magad? pláne, ha a széltől is óvtad.
én nem vszínű h viszem Viit strandra - magam se voltam úgy saccperkábé 20 éve, úgyh asszem nem most fogom kezdeni. persze, vele majd fogok azért menni, de én is úgy vagyok h most talán még nem "muszáj" és nem akarom kitenni én sem fertőzésveszélynek. na, meg a tűző napnak
Vicuska - jó a fürdőruci is. tök nagylányos!!!
de nekem a kalap jön be a legjobban!! én kötő nélülit nem merek adni Vikire - még a kötőset is leszedi
Bea, tudtommal van ilyen h a születés idejében sűrűbben felébrednek, bár azt nem tudom h pontosan mi a magyarázata. nálatok volt vmi komplikáció? úgy rémlik, nem. az én fejemben ez vhogy azzal függ össze. sztem csak kicsit nagyobb korban lehet ezzel "terápiásan" vmit kezdeni - játékban, rajzban, beszélgetésben/átélésben. olvastam egy olyat h egy baba köldökzsinórral a nyakán született és ő is vhogy így hajnalban mindig megébredt, mígnem az anyja elvitte 3 éves korában a szülészetre és megmutatta neki a tett színhelyét és elmondta h pontosan mi is történt. onnantól aztán végigaludta az éjjeleket. mondjuk bennem az is felvetődik h mi van a napközben, kisebb-nagyobb komplikációval született bébikkel?
Mary azóta nem jött, mióta szo. azt írta h majd jövök még később
Szilvi se nagyon jelentkezett...
szal mi ez a pangás?!
Anido meg totál eltűnt...