Új privát üzeneted érkezett!

A második képen nézzétek meg, milyen egyformán alszanak!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Eszti,
nem semmi ár. Amúgy milyen m2 árak vannak? Benyó olyan sokat nőtt. Jó a járgánya. :) Ügyi a pisiléssel!!!
Lidke,
mennyire édesen alszanak. Lidi is mindig olvasgat a wc-n. :D Déva olyan kis szépség. Jó a csajos cucc, kész nőci benne. :) A névmizéria szörnyű. Szóval Kevin meg Vanessza lehet valaki, de Déva nem. ÁÁÁ...
Annácska,
hajrá! És drukk a kiscsajnak! Igyekezzen, hogy kis Bika legyen. :D
Ildi,
Jó programod lesz az oviban. :) Szerinted Natasa kibírná, hogy kifesd? Az orros sztori is borzasztó, én sem értem, hogy miért csinálnak ilyeneket. :shock: A darazsak meg szintén ijesztőek lehettek.
Edit,
Lidi túlságosan is bátor. Kiváncsi leszek mi lesz az oviban. Szegény haverotok.

Ma Lidinek reggel hasmenése volt, de csak 1szer. Amúgy tök jó a kedve és rosszalkodik rendesen. Szerintetek lehet, hogy a Danette puding az oka? Azt vettem észre, hogy ha azt eszik, akkor utána ez a helyzet.

Tegnap megint cipeltette a fenekét. Ettől kész vagyok és mondtam neki, hogy tönkre fog menni a hátam. Erre ő: "majd veszel újat anya".
angi79
 
 


Angi, szerintem simán lehet a Danette puding a ludas. Lehet, hogy érzékeny Lidi valamelyik összetevőjére.
Vendég
 

 
 

Milyen nagy lett Déva!!! :shock:
Hihetetlen gyorsan nőnek! és milyen kis nőcis! Nagyon aranyos!

Mamik tudnátok segíteni?
A babakötvényt szeretnénk intézni. A védőnő azt mondta, hogyha Áronnak anno nem intéztük akkor most egyben lehetne a kettőt.
Ti foglalkoztatok ezzel két éve? Bevallom én azt hittem, hogy ez automatikusan működik, nem is foglalkoztunk vele... :oops:
A MÁK-nál kell ezt is ha jól tudom... pénzintézetet pedig nekünk kell választani... ezt mi alapján érdemes? Tudom nagyon béna vagyok de ez van... :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Köszönjük a dicsiket!

Mamacka!
Először kell igényelni a gyerekeknek adókártyát. Ha az megérkezik, akkor lehet elmenni a papírokkal bankba, és ott megkötni a szerződést. Érdemes lenne Apának elmenni előbb, összeírni, hogy adott banknak milyen papírok kellenek, mert nekünk háromszor kellet visszamenni, mire minden az eszükbe jutott, hogy még mik kellenek. Egyébként működik magától is (ez az egyetlen), a baba születésétől gyűlik, és kamatozik is, tehát nem fosztjátok meg semmitől a gyereket, ha nem teszitek át bankba.
Egyébként mi újság veletek?
Dokinéni egy hónapja azt mondta, hogy súlyra is, és hosszúságra is ekkorák a félévesei, mint a Déva. :shock: Kicsit sajnálom. Nekem mindkét gyerekem olyan gyorsan lett nagy, nem volt időm kibabázni magam. :cry:

Angi!
Lehet a Danette, barátnőm fia a Kubura allergiás, és semmi másra.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok :)

Györgyi :)
Ez így nagyon jól hangzik :D Nem semmi, hogy már Lilinek van külön hálója és játszószobája is :D Hamarosan csinálhattok neki külön fürdőt is :D

Ildi :)
Igazad van, hogy legalább szólhatott volna előre az Elmű
Remélem is, hogy lesz szabad ágy, bár én azt sem bánnám, ha ambulánsan szülhetnék :D

Lidke :)
Nem semmi ez a névmizéria :shock:
Tényleg nem vagyok képes felfogni, hogy nem lehet egy ilyen ősi nevet anyakönyvezni. Annak a honlapnak a szerkesztője ahol szerepel mint ősi név nem tud segíteni? Hátha ők többre mennek.
A gyerekek nagyon édesek :D Tuti tükröt raktál közéjük :lol:
Dáva meg ezekkel a cofikkal :D Zabálni való :D
A házipraktikákat bevetettük :wink: , a nyákdugó távozott is, de a szülés mégse indult be :?
Lépcsőzni nem önszántamból lépcsőzünk, mezeien nincs liftünk és a harmadikon lakunk :lol: :lol: :lol:
Bábakoktél rémlik, bár nem tudom beválik-e. Te ittál a végén?

Angi :)
A Danette tényleg ludas lehet. Már mástól is hallottam, hogy hasmenést csinált :roll:

Mamacka :)
Nekünk annyit mondtak, hogy a szülés után a baba és a szülők irataival az Apeh-be kell igényelni adószámot és az adószámmal lehet startszámlát nyitni bármely pénzintézetnél. Automatikusan egyébként nyitnak egy számlát, amin elhelyeznek egy bizonyos összeget, de ti arra számlára nem tudtok befizetni. A gyerkőc meg 18 évesen juthat majd hozzá.

Holnap a ctg után megpróbálok jönni (vagy előbb :lol: )

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Igyekszem emlékezetből nyomni, hirtelen átolvastam az elmaradásaimat. Bocsi,ha kihagyok vmit!

Annácska: nagyon csini vagy! Szuper a pocid, Peti is édes! Drukk Nektek!

Ala, Benyó, Lidike, Keve gyönyörűséges nagy kétévesek! Én se tudok mást mondani,de hihetetlen,hogy nőnek. Jó régen láttam már őket!
Déva kisasszony pedig meseszép kis hercegnő!

Edit, durva, ami a barátaitokkal történnek! Reméljük vége egy időre. Levi orra már teljesen rendben?
Te jársz még melózni? Erről semmit nem tudok... :oops:

Angi, köszi mégegyszer a külön érdeklődést, aranyos vagy! Csajodtól kész vagyok! Mennyire nőcis. Botinak is tetszett ám! :cool: Mondja,h Lidi megy úszni! :D

Eszti, sajnálom a telket, drukk az igazihoz most már! Benyófi is olyan édes. Én kíváncsian várom (vagyis inkább nem várom),hogy fog kinézni Boti,ha bekerül közösségbe. (vagy szegény kis "áldozatai"... :? :oops:)

Lidke, durva ez a névmizéria. Komolyan, szavakat nem találok rá! Jóga szuperjó! Nagyon bejött! Egy óra nyújtás, lazítás; fél óra relaxáció! Hihetetlenül el tudtam lazulni, nagy valószínűséggel bebóbiskoltam a relaxáció alatt, mert nagyon furin tértem magamhoz. :lol: Remélem, ez is fog segíteni.

Ági, mi is készülünk a talira. Én írtam a csajoknak,hogy én lehet, nem utaztatnám meg a husit, salit, inkább üdítőt, rágcsát vinnék. De még egyeztetünk!

Ildi, kerüld a darazsakat! De komolyan, ijesztő lehetett. Na, és a gyermekeid a orrbedugaszolással. Boti meg mindenét az ujjával dugja be... :? Ez se jó: orra, füle, köldöke! HOnnan jön neki. Most meg mintha két napja a körmét rágja. Nem tudja még lerágni, de veszi folyton a szájába. Ez miért lehet? Cumihiány? vagy más lelki dolog?

Mi jól vagyunk. Voltunk ma pocaktesóbabával dokibánál. Minden rendben. Én egyre jobban érzem magam. A rosszullétek még egy hete sincs,h alábbhagytak, sőt lassan talán kijelenthetem,hogy el is múltak. Ideje volt! Nem vagyok már annyira tompa és fáradt sem, mint az elején. Egészségileg meg ha lehet, még tökéletesebben,mint Botinál. Semmi barna, semmi vérzés, mint a nagyfiúnál volt. Kopp-kopp-kopp.
Tesóbaba nagyon aranyos volt ma is, most már egyre valóságosabb, hogy tényleg bővül kis családunk! Valószínűleg azért is,mert érzem a kis hullámokat, bugyborékokat. :D Picikét már most nagyobbacska ő is (betöltött 16 hét, már több mint 10 centi :D), de annyira nem,mint Botuci volt. Még sok van hára, majd meglátjuk. (én azért reménykedem,h nem lesz olyan nagy...) Jövő héten AFP, kezdenek felgyorsulni az események.

Az én nagyfiam is lépést tett a szobatisztaság felé. Az összes itthoni pelus nélküli pisi bilibe megy egy-másfél hete kb, szól ügyesen. Szintén egyik napról a másikra nálunk is, előtte sose ültettük rajta. Még messzemenő következtetést nem vonok le, de talán nyár végére lesz belőle vmi!

Most már lépek!

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Annácska!
Az jó, ha a nyákdugó távozott! Akkor csak puhul! Dolgozzatok még rajta, hátha!
Bábakoktélt ittam. Először csak picit mertem, nem lett semmi hatása, utána leküldtem a teljes adagot. Attól lett egy hasmenésem, de csak egyszeri, görcsök nélküli, aztán semmi. Utolsó este is próbálkoztam fél adaggal, de mint később kiderült, fölöslegesen, mert azok nem csak jóslók voltak. De sokaknak bejön!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke :)
Az előbb jól beelőztél :D
Hű akkor lehet, hogy jól jönne nekem a recept :lol:
Küld át kérlek, köszi :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Annácska!
Fél deci pálinka, 30 ml ricinusolaj, 2 deci baracklé. Én a pálinkát kihagytam, mivel a császár után nem akartam kockáztatni, hogy ha kellene, akkor ne legyek műthető, meg valami miatt betegesen ragaszkodom hozzá, hogy terhesen nem iszom alkoholt. :roll: :wink:
Mindig azt hiszem, mikor látom, hogy hozzászoltál, hogy van valami! :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke: ez nagyon durva már, amit a névvel művelnek :(
Hányás attól volt, hogy a fülben vannak az egyensúlyozó szervek, és azt persze elfelejtette mondani a dokinő, hogy ne hideg (szoba hőmérsékletű) cseppel nyomjam, hanem melegítsem meg előtte, és akkor nem szédülök. Mióta melegítem, nincs is vele semmi gond.

Annácska: hajrá :)

Egy kép mostanában:
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Gyöngyörű copfos kislányok. :) :)
Vendég
 


Boti,
boldog névnapot Neked!!! Kép
angi79
 
 


[size=24]Boti, boldog névnapot![/size]
Vendég
 


Hmmm, ez szép lett így... :oops: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Látjátok, ha nem írok, akkor írtok dögivel :lol: :lol: :lol:

Lidke!
Hááát, bakker... mivel eteted Dévát????? Komolyan mondom kész vagyok, hogy milyen nagy! Légyszíves ne szólj egy rossz szót se többet a tejedről... Ilyen növekedőszer nekem is kéne... örülnék még vagy +3 cm-nek :lol: :lol: :lol:
A név mizériával meg elmennek a jó büdös francba!!!!!!! Csak van valami felettese annak a nőnek. Körbekérdezek, hátha mégis összehozunk valami értelmeset, mert ez felháborító. Miaz, hogy ő nem engedélyezi??? Ki ő????? ááááááá

Anita!
Botinak boldog névnapot innen is! :D
Jajjj, de jó, hogy minden rendben veled, meg kettskével :D És szerencsés vagy, hogy már nem vagy rosszul! :) Kép a Botiról? Őt is rég láttuk....

Eszti!
Benyó még mindig cuki. :D Bölcsit még minidg szereti?
Képzeld, én pont ma kaptam idegbajt a gondozónőtől. Mondja nekem, hogy öltöztessem át a Hannát kinti ruhába, mert reggeli után mennek ki. Mondom, jó, de inkább maradjon addig a harsinya és adja rá a gatyát. Erre kifejti,h ogy ő egyedül van és ez neki nem fog menni. Az, hogy a Hanna folyton megfázik amiatt, hogy bent van és ott meleg van, kint meg hűvösebb, arra meg szarik. Naaaagyon morsoc lettem rá. Egyébként nem hozzá tartozik a Hanna, csak az ő gondozónője ma nincsen. grrr... Utálom a lusta embereket.
Te, a festéket meg elfelejtettük.... :D:D:D Mi legyen vele????

Ildi!
Ez a darázs cucc durva.... Eddig csak filmen láttam rajzást, de még úgy is gáz...

Angi!
És mi bajod van az új hátvétellel?? :lol: :lol: :lol: Jó fej a kiscsaj! :D
Az enyém is cipelteti magát és nagyon boldog tőle. :D:D Ö közli 2 lépés után "anya, elfáradtam" :D:D:D

Annácska!
Hajrá, hajrá! :D:D
Én még 1 hétig húztam nyákdugó nélkül..... :(

Rólunk:
Semmi exra... :D Szerencsére! :D Azon az gondozónőn kívül egész jó hetem volt. Voltam fejvadászcégnél és jó ajánlatokat kaptam. Remélem bejön. Már nagyon beleéltem magam a más melókba...

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Köszi a köszöntéseket!

Közben este eszembe jutott két dolog, amit tutira kihagytam! (Biztos van több is.)

Coryéknak jobbulást! Nagyon szép a csaj!

VokEszti, durva volt a pénzes sztori is... jajjjj :( Meg a kórház se volt semmi. Nem semmi a gondozónő... :twisted:
Nagyon szép lett a leányzó. Milyen nagylány ő is!
Drukk az új melóhoz!

Na, készülődünk ki! Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Jó reggelt :)

Lidke :)
Köszi a receptet :D Lehet, hogy ezt is bevetem a végén :wink:
Este már nem mertem írni, nehogy frászt kapj :lol:

Cory :)
Gyönyörű Liza :D Ezek a cofik :wink:

Anita :)
Hű már te is hol jársz :D Hamarosan mehetsz afpre :)
Boldog névnapot Botinak :D

Eszter :)
Akkor már csak egy napot kell kihúznom :lol: :lol: :lol:
Jó fej a gondozónő :x

Angi :)
Nem is mondtam neked, teganp halálra röhögtem magam Lidi beszólásán :lol: :lol: :lol:
Nem is tudtam, hogy lehet venni hátakat is :D Nekem egy új derékra lenne szükségem :lol:

Na lassan megyek ctg-re. Utána jelentkezem.

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Na a kép lemaradt Botinak :)
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


hoztam képeket



Andorunk még a kórházban
Kép



öcsémmel
Kép Kép


Ezt kaptam apától! :)
Kép

Hazafelé
Kép Kép

Otthon édes otthon...
Kép Kép

Kép Kép Kép Kép

Első séta
Kép Kép Kép

Annával
Kép

Áronom
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Áronom apával házat épít
Kép Kép Kép Kép Kép



Tesók
Kép Kép Kép
Zsuzsiékkal
unokatesók
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Botinak nagyon boldog névnapot!!!



:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

(sajna ezen agépen nicsnek gif-jeim) :wink:
vas
 
 


Bakker, megint elszállt

Boti: Boldog névnapot

Ildi: Valami adatbázis hiba lehet az Elműnél szerintemazért nem értesítettek titeket. Szólj be nekik telefonon, nehogy legközelebb is kimaradjatok az értesítésből

Lidke: Nagyon helyesek a gyerkőcök. És milyen nagy Déva baba :shock: Nem lehet, hogy zsozsót várnak tőletek, azért szemétkednek? Ilyen rohadékok ám az emberek

Cory: Liza nagyon helyes :)

Mamacka: Ti is nagyon szépek vagytok. Apa már most tanítgatja Áront :) Olvastad, hogy elment a Mellindáék Apukája is. Mentek a temetésre? :(

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Mamac: A babatappancsok a gyengéim :D

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Gyöngyi
Igen olvastam úgy vettelek észre téged is... :( nem hiszem, hogy el tudunk menni, mikor is lesz?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok :)
Anita :)
Annyira jó, hogy ilyen jól érzed magad :D
Botitesóbaba is jól van, ez a lényeg.
Egyébként lehet, hogy Boti így reagál a tesóhírre? :roll:

Mamacka :)
Klasszak a képek :D
Áron hogy figyel apájára :shock:
Hogy fogadta a kistesót Áron?

Na nekem sikerült közel 2 és fél órát a klinikán tölteni :?
A ctg-n minden rendben volt, kivéve, hogy egy árva fájást nem produkáltunk :x
Remélem ez nem jelent semmit és ettől még simán megszülhetek a hétvégén :D Úúúúúúúúgy szeretnék :P
Sikerült egy utolsó uh-ra is bejutni. Peti ilyen kori értékeihez képest kicsit kisebb Dorina, de a doki úgy saccolta, hogy 3 és fél kiló. Az még belefér :wink:
De ami még nagyon tetszett, hogy az uh-s doki azt mondta, hogy élmény egy ilyen kismamát ultrahangozni, mert minden tökéletes :D Ilyet még a három pocakosodás alatt sosem hallottam :lol:

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Boti!

Boldog névnapot!


Annácska!
Ne add fel, nekem a Dévával az utolsó nst-n a fájástevékenység szinte tök egyenes volt, és mire hazaértünk (kb. 10 perc) már indultak is a fájások, aztán már meg se állt!
Az szuper, hogy minden tökéletes! :D

Mamacka!
Nagyon tetszenek a képek! Ezek a tisztalelkű férfiak! Én is fehér tulipánt kaptam, mikor a Déva született. :D (Az a kedvenc virágom.) Lakás is nagyon szép, jó, hogy ennyi idő után végre sikerült beköltözni! :D Kicsit mesélj is majd, milyen Andorral az élet?

Cory!
Copfos Lizi gyönyörű! :D
Dokinő jó fej a fülcseppel! Nem hiszem, hogy ez csak nálad okoz problémát!

Eszter!
A bunkó! Ilyenkor az ember legszívesebben felvilágosítaná, hogy azért van ott, azért kapja a fizetését, csak hát utána ugye otthagyni a gyereket... :roll: :evil:
Tejre most nem is panaszkodom. Eldöntöttem, hogy nem stresszelem magam, ha nem eszik a kölök, hát nem eszik. Naponta egyszer-kétszer azért fejtem, hogy fönntartsam a termelést, meg bevettem pár More milk plus kapszulát, utána pár napig dőlt a tej, most meg egész jól beállt, és végre a kisasszony is hajlandó kb. ötször szopizni egy nap, most újra kerekedik is. :D
Névadásra tegnap föladtunk egy újabb kérelmet, amiben leírtuk, hogy hindu név a Deva, és Monica Bellucci lányát is úgy hívják, és mi is szeretnénk.

Képzeljétek! Szerdán voltunk Diósdon, és hazafelé Keve mondogatja, hogy miket lát. Egyszercsak a körforgalomban azt mondja: Budapest tábla. Kérdezem, hogy azt hol látja, és megmutatta! Ez azért furcsa, mert egy csomó mindent felismer leírva, amiket mondtunk párszor neki (Ikea, Spár, Tesco, Thomas...), de nem emlékszünk, hogy a Budapestet valaha is mondta volna neki valamelyikőnk. Teljesen elképedtünk tőle.

Keve-száj:
Kapott csokit, amivel össze-vissza kente az arcát, kezét, mindenét. Olyan aranyos volt, mondtam, hogy lefényképezem. Erre elkezdett szívszaggatóan zokogni. Én vigasztaltam, de ő csak sírt. Mondom neki: Kicsim, hát az nem szégyen, ha az ember arca csokis.
Erre ő egy pillanatra abbahagyta a zokogást, és baromi határozottan kijelentette: De igen, szégyen!

Kicsomagolom a Dévát a pelusból, Keve odanéz, és elborzadva azt mondja: Új Isten, Déba! Mennyit kakáltál!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Angi, nagyon boldog szülinapot!!!!!

Kép


vas
 
 


Annácska:
Látom még egyben :) :?

Mamacka:
csak akkor kell számlát nyitnotok egy bankban, ha folyamatosan pénzt szeretnétek a startszámlára tenni, egyébként automatikusan kamatozik a 40.000,- (amit az állam ad) 18 éves korig. Mindenképp csak 18 éves korban lehet kivenni (a bankból is!!)

Angi:
Boldog szülinapot!!!! :D

Botinak boldog névnapot!!!!

Angi, Lidke:
nagyon jó kis beszólások :lol:

Bocsi, ha nem reagálok Mindenkinek!!

Kicsit rólunk:
Én folyton tanulok, ahogymár írtam is, május 31-én szintvizsgázom...
Dorina szeptemberig nem jár oviba, mert úgyis csak május végéig lehetne (mivel itthon vagyok), így legalább nem lesz beteg (remélem)
Bettina egyre akaratosabb, ő akar uralkodni a többiek felett is... :D
Patrícia betöltötte a 13-at, aznap nem ment suliba, elmentünk egy élményfürdőbe, most 3 napos osztálykirándulás lenne neki, de nem engedtük el, a korábban vázolt dolgok miatt :roll:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Ildi, Tünde,
köszönöm. :) :) :)

Tünde,
nagy drukk Neked és kitartás! Dorina meg hátha megússza a bacikat.
Mamacka,
mi megnyitottuk anno, mert az önkormányzat csak így adott egy kis plusszt mellé. Nagyon helyes fiaid vannak és a lakás is szép lett. :)
Lidke,
Keve: :D :D :D
Annácska,
ez akkor egy pozitív utolsó emlék a terhességből. Jó, hogy végre ilyet is mondtak.
Cory,
copfos lány nagyon szép.
Vok,
kiváncsian várom, hogy mi lesz a munkával. Drukk!

Na lépek, mert a anyuéknál vagyunk most és a kert ilyenkor vonzóbb, mint a szoba.
Mindenkinek szép 7végét!
angi79
 
 


Lidke: biztos, hogy nemcsak nekem okoz gondot, mert mikor az ismerős gyógyszerésztől megkérdeztem, hogy hányhatok-e ettől, akkor kapásból mondta, hogy ne hidegen cseppentsek, hanem melegen...

Angi: boldog szülinapot :)

Iskolaügyben meg kavar van, még mindig nem tudjuk, hova fog járni Balu végül. Remélhetőleg 26-án a szülőin tényleg megtudjuk, hogy mi a helyzet.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cory, és mi a kavar lényege??? :shock:
Angi, azért te is öregszel, juhhhéééé :) :) :P Boldog szülinapot!
Vendég
 


Angi!

Boldog szülinapot! :D
Köszi, remélem lassan lesz valami pozitív hírem a melóval kapcs. :D A srácok egyre rosszabbak, a tanáriban iszonyat a feszültség, mert összevontak minket egy tiszk alá és mindenki be volt tojva, hogy mi lesz....

Olyan szép idő van.. néha a szelet kivéve.. jó nagyot játszotunk mi is kint. :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Angi!

Boldog szülinapot! :D
Köszi, remélem lassan lesz valami pozitív hírem a melóval kapcs. :D A srácok egyre rosszabbak, a tanáriban iszonyat a feszültség, mert összevontak minket egy tiszk alá és mindenki be volt tojva, hogy mi lesz....

Olyan szép idő van.. néha a szelet kivéve.. jó nagyot játszotunk mi is kint. :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Angi!
Boldog szülinapot!

Tünde!
Pont az este gondoltam rátok, hogy mi lehet a vizsgáiddal, meg hogy milyen durva, hogy nemrég még azt mesélted itt, hogy Patrícia a lovasklubbot nézi a Minimaxon, most meg ugye nem mehet osztálykirándulásra... Annyira gyorsan, és váratlanul nőnek fel a gyerekeink, lépnek bele a korszakaikba... :roll: :wink:
Bettina jó fej az uralkodási vágyával! Majd ha lesz időd, mesélj róla, hogy csinálja, meg a többiek hogy reagálnak rá!

Cory!
Engem is érdekel a kavar! Mi már kinéztünk egy sulit a Kevének. :wink:

Eszter!
Drukk az új melóhoz!
Mi is kerteztünk ma egész nap, szüleimnél vagyunk. :wink:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Eszti, Lidke: hát az van, hgoy 59-en jelentkeztek, ami 2 osztályhoz sok, 3-hoz kevés, és még nem tudni, mi lesz, kit vesznek fel és kit nem. Ha valakiket nem vesznek fel, akkor abban mi nagy eséllyel benne leszünk, mert nem vagyunk kerületiek. De az igazság az, hogy nem is tudom már, mit szeretnék. Mindenesetre a szabad iskolaválasztásról összedőlt bennem a kép.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok mamik!

Annácska gondolok rátok! Már nagyon a finis! :)
Nekem sem mutatott semmi fájástevékenységet, pedig utánna megvizsgált a szülésznő és már négy centire ki voltam tágulva... egyedül az első ctg mutatott egy db kósza pici fájást, a többi tök lapos volt... burokrepesztés után amikor már kezdtem is kicsit érezni a fájásokat, akkor sem nagyon mutatta ki a gép, ill alapból kb nulla volt aq fájástev. fájáskor olyan 20 körül...


Angi Isten éltessen!

Tünde a vizsgához drukkolok!


Babakötvénnyel kapcsolatban akkor azt nem értem, hogy mi a fenének kell egyáltalán start számlát nyitni ha ugyanaz a helyzet... még befizetni is lehet az Államkincstárba is.


Lidke
Nekem egyenlőre így két gyerekkel könnyebbnek tűnik mint anno Áronnal... egyenlőre úgy néz ki, hogy Andor még Áronnál is nyugisabb gyerek. Annyira kis aranyos... olyan jó baba. Tegnak az IKEA-ban voltunk és vásárlás közben, menet közben szoptattam... nagyon jól tűri a tesó kiképzését is. Árn nagyon szereti egyfolytában csak puszilgatja, szeretgeti, ilyenkor nagyon kell figyelni, hogy ne nyomja agyon. Egyszer már igaz rácsapot a fejére is... :(



Mamik mosógépet szeretnénk venni és egy kicsit tanácstalan vagyok...
AEG vagy Elektroluxban gondolkodom... ugyebár a második ugyanannyi pénzért egy hajszálnyival többet nyújt, viszont állítólag az AEG mebbízhatóbb, de kérdés, hogy mennyivel? hiszen mindkettőt ugyanott gyártják... hárm gép között vacakolok... van az AEG alapgép ami 98900 a következő kategóriában van már szenzitív program ami plussz öblítés, de ezt tulajdonképpen bármelyik géppel meg tudom tenni, hogy a program lejárta után még indítok egy öblítést is nem? Amin van ez a funkció 109900 Ft. Elektrolux gép hasonló funkciókkal 99900, de nemtudom, hogy nem megy-e hamarabb tönkre? Esetleg érdemes rászánni most egy kicsit többet, vagy ez a funkció amúgy sem olyan fontos (babaruháknál érdekes, hogy jobban kiöblíti a mosószert)
Ti melyiket vennétek? Esetleg van valakinek ilyen?
Amúgy 100000 Ft-ot kaptunk rá nászajándékba, de ha megéri rászánunk még egy kicsit...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka!
Az én mosógépemen is van öblítés+ program, meg bio, meg előre be lehet programozni, és a szokásos 4-4,5 kg ruha helyett 7 kilót bír. Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve, én azt is ajánlanám, és a pénzből is kijön. Tartósságban én úgy gondolom, hogy bármelyiket is választod, ha viszonylag korán baj van vele, akkor az lesz benned, hogy miért nem a másikat vettétek, ha viszont sokáig kiszolgál, akkor örülni fogsz, hogy rá esett a választás. Szóval lutri, de mindkettőt megbízhatónak tartom.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke:gyönyörűek a gyerekek! A párom azt mondta Dévára hogy szerinte kb. fél éves :lol: :oops: Keve nagyon nagy dumás! :lol: Meglepő hogy honnan vesznek dolgokat, de én is nagyon örülök mikor Fannika meglep ilyen szavakkal, mondatokkal, amiket nem tudom honnan vesz! :lol: Eszméletlen mennyit dumál Fannika is :lol: (Legutóbb ezen nyúltam ki: "kicsi baba vótam, sírtam oáoáoá") :lol:

Mamacka: nagyon örülök hogy Áron után Andor is jó gyermek. Igazán szép lett a családi fészketek is! Szépek a képek rólatok! A tesós képek nagyon meghatnak engem is mindig!Mosógép ügyben én nem tudok segíteni, nekem ezek az árak horrorrisztikusak, én használtan vettem egy Gorenjét, előtte Ignisem volt, de azt nem szerettem.Lidkének igaza van :lol:

Tünde: kitartás!!!!! Patrícia hogy viselte hogy nem mehetett az osztállyal?

Vok: még nem is reagáltam a sztoridra! nem semmi egyesek mit meg nem engednek maguknak!!!! Döbbenet! Sajnálom hogy át kellett esnetek ezen.

Anita: Botinak utólag boldog névnapot! És örülök hogy jobban vagy!!!

Cory: Csuris Liza nagyon édes! Sulis dolgot sajnálom.Remélem kedvezően alakulnak a dolgok.

Angi:Utólag boldog szülinapot!!!! :lol: Igen, a kert nagyon vonzó tud lenni ebben a szép időben!

Örömmel tudatom Veletek, hogy lenyelvvizsgáztam tegnap!!!!!!! :lol: Úgyhogy mostmár lazítok 1000-rel.Örülök hogy a 3 év gyesemből 1 évet még tanulás nélkül tölthetek itthon a kis családommal! :lol: Jövőhónapban így ott lehetek a diplomaosztómon! :lol: Az egyik álmom legalább teljesülni fog ezzel az életemben. :lol:

Vali :?

Annácska: hogy vagytok?????
Vendég
 


Angi!

Nagyon boldog szüléetésnapot kívánok neked! :)
Botinak, pedig boldogságos névnapot! :)

Bosco!
Gratula!

Upsz mennem kell, nem voltunk itthon, és szalad a lakás. :) Csak tudnám mikor, ki csinálta, amikor itthon sem voltunk! :D

Na pusza!

Jah, úgy szavunk (majdnem az egyetlen:Hooooopáááá) De ahogy mondja, beszarás :)

Kép

Kép
nancsika
 
 


Köszönöm mindenkinek a köszöntést! :)
angi79
 
 


bosco
Szerintem is durvák az árak főleg, hogy amit írtam ezek a legolcsóbbak... duplájáért is van... de ha ajándékba kapjuk akkor azért megköszönjük! :)

Lidke
A tietek milyen gép?

ha jól tudom Anitának aeg van....

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Cory!
Ezek szerint kb. 25 fős osztályok lennének. Ez átlagos a sima általános iskolákban?

Boscó!
Hurrrrrrrrrrááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!! :D 8) :D 8) :D 8) Nehéz volt? Diplomaosztó remélem, tetszeni fog, az enyém pocsék volt, de nem is vártam mást.
Fannikának jó a dumája! :lol: Igazi kislányos, mesélős! :D

Nancsi!
Azt a Keve is nagyon viccesen mondta! :lol:

Mamacka!
LG WD-80150TUP. Mindenben A osztályos, és imádjuk. 3 éves, azóta nem volt gondunk vele, remélem, még vagy háromszor ennyiig nem is lesz! Hol nézitek őket?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Boscó:
De jó!!!!! Ügyi vagy!!!!!! :D :D
Megértette, hogy nem mehet, ő sincs megelégedve az osztály viselkedésével, sokszor van olyan, hogy próbálna figyelni órán, de állandóak a "rendzavarások" :? :(
Már ötödiktől beszámítanak a jegyek a továbbtanulásba, úgyhogy még 2 évet végig kell itt szenvedni.

Lidke:
A lovasklubot még mindig nézi... :wink: :)
Bettina állandóan megy a nagyok után, rosszabb esetben ki akarja venni a kezükből a dolgokat, ha nem adják, akkor rájukcsap... :? Patrícia nem veszi fel, Dorina viszont sír :cry:
persze van, hogy napokig minden csendes :)

Cory:
kíváncsi vagyok mi lesz a sulival! ha netán nem veszik fel, akkor van alternatíva??

Annácska:????

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok :)

Indulunk a kórházba 5 perces fájásaim vannak :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Anna, nagyon ügyes legyél!!!!!!!!!
Vendég
 


Tudtam ,hogy hírekre jövök :lol:
Nagyon drukkolok!!!!!!!
:D :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Annácska,
drukk, bár szerintem már lehet, hogy babázol. :D Izgi.
Boscó,
GRATULA!!!!! De ügyi vagy!
Eszti,
jó korán felkeltél. :shock:
Cory,
hát igen... szabad ovi és suliválasztás van elvileg. De én is azt látom, hogy ez nem így van. Melyik kerületbe menne?
Tünde,
nem semmi Bettina. Kemény lehet.
Mamacka,
anyum most vett mosógépet, Whirpool 6. érzéket. De ha a 2 márka közül kell választanod, akkor AEG, anyósnak is az van és meg van vele elégedve.
angi79
 
 


Annácska!
Én is drukkolok, bár már valószínűleg megszületett Dondibaba!
Várjuk nagyon a híreket!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Most hívott Anna :lol: :lol:
Megszületett Dorina Anna 3360g, 53cm. :D :D
Nagyon jól vannak 4.30-ra értek be a kórházba 5.30-ra már kint is volt Dorina.
A többit majd Anna elmeséli személyesen a talin. :o :lol:


Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Botinak
Boldog névnapot!!!! :D
Anita
Talin beszélünk munkaügyben.

Angi
Boldog szülinapot! :D
Jól sikerült?
Mit kaptál ajiba? :?:

Boscó
Szuper vagy!
Akkor most jöhet a következő álom megvalósítása :lol:

Mamacka
Szépek vagytok :)

Vali
Te merre jársz?? :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Tünde
Tuti 5-re fogsz vizsgázni. :lol:

Eszti
Megtaláltam a foltocskát. :shock: :oops: :lol:
Jó a hajad :lol:

Lidke
Ez a név dolog ,most már aztán tényleg nagyon durva. :evil: :twisted:

Na megyek ,mert megyünk Árkádba ,meg Ikeába. :)




Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?