Új privát üzeneted érkezett!

A BTO-n érdekes "vita" alakult ki a tesztekről, mert van akinél 4.DPOnál csíkozódik. Viszont van akinél egyáltalán nem. Mindenesetre érdekes. Szerintem a nagyon halvány csíkból nem lehet semmire sem következtetni, meg kell várni míg beerősödik. ha ez nem következik be, akkor tuti nincs baba, hiába marad a halvány csík.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
Bacca meg! Én pedig reménykedtem, hogy nem a teszt a car!
Drukk a vv-hez! +++++++++++++++3

dita75
 
 


Én a csíkozódós fajtából való vagyok :)
Jó lenne már rendes csíkot látni! :)
Na majd a 3. inszem. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

 
 

BUMI
3 a magyar igazság!!!!!
Most már igazi zebrás tesztet vegyél! :wink:

Drukkhegyek mennek +++++++++ már most!

Amúgy nem értem! Mindenkivel történik valami megmagyarázhatatlan:
szellemképes tesztek, extra rövid ciklus, nem reped a tüsző, egy napos pirik..... mi jöhet még? :roll:

dita75
 
 


Bumi,
a medilabos teszten és az összesen, amit eddig próbáltam, rajta van, hogy a halvány is pozitív. A dokim is azt mondta, hogy a halvány is az.
Lehet, hogy az a teszt a rossz, amit használtál, nem?

i.kata
 
 


Dita,
mostmár az a megmagyarázhatatlan jelenség jön, amikor egy hónapon belül mindenki babás lesz :lol:

i.kata
 
 


Hát Kata, az egyszerre lenne megmagyarázhatatlan, megdöbbentő.....
MEGLEPŐ és MULATSÁGOS!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mara szavaival élve:
Igy legyen! Ámen!

dita75
 
 


Dita,
szerintem mindenki azon "iparkodik", hogy ez bejöjjön :lol:

i.kata
 
 


Kata!
Ha most sem jön össze spontán én már nem fogok görcsölni, szépen kivárom az inszemet, remélhetőleg nem találnak bacit, akkor lehet, hogy már júniusban megcsinálják, ami pedig már itt van a nyakunkon.
Ha meglesz az első (ami remélem sikerül) de nem akkor végigcsinálom a többit. Egyetlen hónapot sem szeretnék kihagyni. Valamelyik csak sikerül.
Ha nem akkor megyünk Tapolcára.
Én 100 %-ig bízom benne, hogy a gynevac áldásos hatása nálunk is beigazolódik, az inszemre már három szurival a hátunk mögött megyünk, ez is dob majd egy lapáttal talán a szerencsére!
Különben gáz lesz, mert meg kell ennem egy egész kalapgyárat! :roll:

amúgy pont azon járt a buksim, hogy nekem repedni kéne már, a tiédnek meg majd vissza kell fognia magát addig mig apjukod hazatér. Mindig fordítva történik minden ahogy kellene!

dita75
 
 


Sziasztok!

Kata: szerintem nem is az iparkodással van a baj... :)

Én most már nem is tudom, hogy mit fogunk ma csinálni. Először az állatkertet terveztük be, aztán meg egy biciklitúrát, de végül szerintem egyikből sem lesz semmi, mert Lala épp megsértődött, mert rászóltam, hogy megígérte, hogy elmosogat és még mindíg nem..... És most én vagyok a gonosz piszkálódós, aki nem hagyja őt pihenni... Fujjj.

hofeherke
 
 


Ja nem is! A bacivizsgálatra megyünk három szurival a hátunk mögött, mire inszem lesz addigra meglesz mind az 5.

dita75
 
 


MARA
Én azért vettem meg Irénkét a mosogatógépet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Bumi: Drukk a vérvételhez. Vigye el az ördög ezeket a fránya becsapós teszteket!

Monic: Simán lehet egy hónapban többször péd, de pl. nekem nem akkor szokott lenni tojcsi, amikor pém van... Szóval én erre se adnék túl sokat.

hofeherke
 
 


Nem a mosogatással van baj, hanem a piszkálással....

hofeherke
 
 


MARA
De ha nem lenne a mosogatás, nem lett volna a piszkálódás sem! :wink:

dita75
 
 


Nálunk amúgy apa már az elején kijelentette, hogy ő még egy poharat sem mos el. A mama ezt mindig megtette helyettük, és meg is teszi.
Egyébként úgy vagyok vele, hogy nem is várom el tőle, mivel rengeteget dolgozik, és hétvégén is sokszor a házon bütyköl ami ráadásul nem is az övé.
A gépet ennek ellenére is mindenáron meg szerettem volna venni, mert egyrészt utálok mosogatni, másrészt a körmöm baromi ramaty, milyen lenne ha még napi háromszor áztatnám mosogatás közben!

dita75
 
 


Mi a munkahelyen eszünk napközben, így csak a reggeli, meg a vacsi maradványai után kell rendet rakni. Az meg két embernél nem sok. Így még nem érné meg vennünk egy gépet, de nem is negyon férne, mert nagyon pici a konyha :(

hofeherke
 
 


Bumi,
a mi gépünk épp rossz, holnap jön végre a szerelő :lol: De az én párom elmosogat. Ha magától felajánlja és mégsem mosogat el, akkor kb. 3x célozgatok, aztán inkább megcsinálja, hogy elhallgassak :oops: De megcsinálja. :lol:

i.kata
 
 


Mara,
nekünk 45cm-es van, az bőven elég kettőnknek és még főzés után is beférnek az edények (majdnem mindig).

i.kata
 
 


Kata: Hozzánk még egy 45 cm-es se férne be :) Az én párom is elmosogat, csak most nem esett neki jól a célozgatás...

hofeherke
 
 


Viszont úgy hallom, most még a kukát is leviszi, hogy bizonyítsa...ő bizony végez házimunkát... :)

hofeherke
 
 


Én ha kell eltartogatom akár három napig is a piszkos edényeket, legfeljebb nagyobb fokozatra állítom, így amúgy is szebben mosogat.
Van benne illatosító úgyhogy nem érezni a három napos bűzt!
Amúgy ha nálunk van a gyerek felváltva megy a mosógép és a mosogatógép, mert egy nap vagy húsz pohárból iszik, a ruháit meg kb. egy perc alatt összekoszolja!

dita75
 
 


A fiúk reggel egy hirtelen ötlettől vezérelve elmentek pecázni, de szerintem nem maradnak sokáig, mivel a szél feltámadt ami nem igazán jó a pecásoknak!
Megyek is bepanírozom a múlt heti fogást, 10 szelet ponytika van, az ebédre bőven elég lesz, de még jócskán maradt a tegnapi töltöttkápiból is.
HA megjönnek állhatok neki mosni megint, mert tiszta halas lesz mindenük. Feltéve ha fognak valamit a boton kívül! :D

dita75
 
 


Mara,

nem tudom, hogy lehet-e, hogy stimu nélkül több pém van. Nekem a tojcsi pét szokott jelenteni, bizonyítja ezt több doboz lh teszt amiket az évek során elhasználtam iyen célra.

Kata,

szerencséd van a pároddal, az én párom nem mosogat. Viszont a mosogató gép bepakolás mestere.

Dita,

az én párom lánya szerencsére nem ad nekem különleges mosási feladatokat, mert lány lévén nagyon szokott vigyázni a ruháira.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Tegnap hoztak régi képeket, és ismét konstatáltam, hogy milyen kis tejbetök volt a gyerek picinek. Az egyik képen ül a szőnyegen belenéz a kamerába és a golyó fejével vigyorog, ha nem lenne füle kőrbe szaladna a szája.
Kb. 2-3 éves lehetett, akkoriban váltak külön az anyjától. Kár, hogy nem akkor kaptam meg.... sokkal jobb lett volna minden.
Ha lány lenne akkor teljesen mindegy hogy hány éves, egész picitől a nagyiskolásig el vagyok velük. A barátnőm kislánya egyenesen imád. 12 éves úgy néz rám mint egy istennőre. Sokszor elkéredzkedett anyjától hozzánk, de aztán finoman leállítottam, mert láttam hogy a barátnőmnek nem esik jól.
Szóval nekünk egy kislányt (kéne) összehozni! Persze ennyi idő után már teljesen mindegy, és ha én nevelem akkor végül akár fiú is lehet!

A mosogatógéppel kapcs. még annyi, hogy anyukámék pont akkor vettek amikor mi hárman lányok kirepültünk otthonról. Azóta mindig azzal dicsekszik anya, hogy náluk a férje mosogat, ugyanis ő pakolja meg a mosogatógépet, és van, hogy ő is pakol ki belőle. Amúgy ő sem mosogatott el szerintem életében egy poharat, de ettől még nagyon jó ember. Viszont felépített majdnem egyedül egy óriási házat. Az előző páromtól én megköveteltem a házimunkát, mosogatott, takarított mint a kisangyal. De elvégre a hét év alatt alig-alig dolgozott valamit, én vittem haza a pénzt, úgyhogy annyi volt a minimum, hogy ha hazamegyek legalább rend legyen otthon.

dita75
 
 


Dita: Micsoda katonás fegyelem... :)

Mi végül a Tisza partján kötöttünk ki. Napoztam egy kellmeset, és mivel még szezon előtt vagyunk, alig foltak.
Csend, madárcsicsergés, a halak csobbantásai.... + három kutya a gazdáikkal, amik megadták az alaphangulatot! Nagyon édesek voltak! :)

hofeherke
 
 


Mi ebéden voltunk, és nagyon teleettem magam. De most meg az édeset kívántam, úgyhogy csokit eszegetek. Nem is értem, hogy fér belém... :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

szerintem te egy picifiúval is jól ki fogsz jönni, arrl igazán nem tehetsz, hogy a párod gyereke már kialakult szokásokkal és személyiséggel került hozzád...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk mi is a nagyizásból. Lányom kapott egy elég nagy csúszdát, egész nap azon lógott, délután meg aludt vagy 4 órát.

Csajok, nekem még Duphaston mellett is olyan béka segge alatt van a hőm, hogy csak na. Ok, a tüszőrepedés látszik, na de csak ennyi? Hogy lesz ebből baba? Sőt, babák????
http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

Tesztek: a Maria Romed nevűről hallottam, hogy állítólag hibás, nagyon sok mindenkinek pozitív annak ellenére, hogy baba sehol

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

Megnéztem, és magadhoz képest fent van a hőd. Neked az alaphő is kevesebb mint másnak, úgyhogy nyugodj meg, minden rendben van veled.

Megkérdezhetem, hogy milyen típusú a mobilod, hogy kezeli a Babanetet is? Nekem a topicig behozza de a hozzászólások már nem jelennek meg.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
Nokia 6100 talán, valami jobb típusú, céges. Nekem tök jól működik, csak néha kicsit lassú.
Tényleg, anno jól láttam a topic táblájában, hogy te laksz Bács megyében? Ha igen, merre?
A hő miatt csak azért aggódok, mert alig megy a vonal fölé. 36.8-nál több nem szokott lenni, az is utrogestannal volt. Remélem ettől még lehet baba...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

szerintem attól lehet baba, nehogy elkeseredj, mert ha már útbanvan a baba a negatív hozzáállás csak árt neki. Úgyhogy nyugi és 10 nap múlva jöhet a teszt.
A lakhelyemet priviben írom ok?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors életjel, visszaolvasni holnap tudok.

Czinkikém!
Tegnap sokat gondoltam Rátok! Sok boldogságot utólag is!

Bocsi, hogy csüt. olyan kurtán köszöntem csak el, de anyumnál kis gebasz volt.
Kiugrott vállát váll izületi gyulladásnak diagnosztizálta a házidoki, és nyomta bele a szurikat.

Istenes, hogy csüt. a kórházban volt dolga, és lement a balesetire. Pénteken vissza is rakták neki. A házidokit azt hiszem köv. találkozásnál megfojtom.

A hétvégénk elég mozgalmasan telt. Anyumat ápoltuk, vettünk 6 tonna virágot, ezt ültetgettük, főztünk, stb.
20150601134430
 
 


Czinki vajon kialudta már a nászéjszakát, vagy az csak most jön még? :) Kiváncsi vagyok, hogy sikerült a hétvégéjük, és hogy érezte magát menyasszonyként... :)

Kép

hofeherke
 
 


Viki: Akkor biztos jól elfáradtál! Anyukád válla jobban van már?

hofeherke
 
 


Linácska,

írtam privit :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki,

jobbulást anyukádnak!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hol van mindenki? :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
válaszoltam :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Viki

Édesanyádnak jobbulást!

Monic

CSokika-mokika? Aztán meg panaszkodsz a kilók miatt?
Bagoly mondja verébnek, hogy uhu!
Én is teleettem magam halacskával, most mozdulni sem tudok.
Popó picit fáj, de csak ha ráfekszem, apának egyfolytában fáj.
Még jó hogy egész nap nem voltunk együtt, mert fél 7kor mióta megjöttek a pecából azóta csak panaszkodik.

A három cicából a két lány ma elkelt. Kedden valószínűleg a hamvasszürke is gazdit talál magának. Szegénykéket úgy sajnáltam, meg azt is amelyik itt maradt. A mama is csak kakukkol, keresi a többieket! :cry:

Linus

A hőd szerintem olyan amilyennek lennie kell. No para, minden rendben!

dita75
 
 


Mára és lassan végzek. Beszedtem a ruhát, és kivasaltam mindent, amit kimostam a hétvégén :) El is fáradtam így a nap végére.... Megyek is...
Mindenkinek kellemes éjszakai pihenést!

Sziasztok!

hofeherke
 
 


Jó éjt MARA neked is! Pihenj, holnap munka lesz! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

dita75
 
 


Mara,

minden elismerésem a tiéd. Én még csak meg sem közelítettem a vasalnivalót, nemhogy kivasaltam volna... :oops: :oops:

Kezdem magam szégyelni, Kata és Évi fut, én nem teszem... Mara egy tündéri háziasszony, én nem vagyok az... Dita álom kajákat rittyent egy pillanat alatt, én ritkánfőzök... Most azon gondolkdom, hogy mit eszik rajtam apa? :?: :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

ugye jössz a topictalira?
Képzeld,hogy bejelöltelek iwiwen, és megnéztem a közös ismerőseinket, és van 2 is, az egyik kolesztársam volt, a másik pedig tankörtársam a főiskolán. Milyen kicsi a világ!!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
hát én is remélem, hogy minden rendben, már minden hülyeséget próbálok felfedezni magamon, ami "hátha arra utal, hogy terhes vagyok" :lol:
Délután anyukám volt csúcs: ugye az inszemet nem a saját dokim csinálta, de ha terhes leszek, visszamegyek hozzá. Anyu meg akarta kérdezni, hogy egyébként maradhatnék-e a másiknál, erre símán benyögte, hogy "ha meglesznek a babák, maradhatsz nála?"
Én meg csak kérdeztem, hogy milyen babák? Baba már nem is elég? De hátha ez a Freud tudott valamit :lol:

Monic,
én meg kiporszívóztam még este 8-kor :lol: De a gyerek vasalnivalója gyűlik. Na majd holnap.
Bár holnap meg a kocsit intézzük, szegényke olyan gyászosan néz ki...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

mi már lefényképeztettük a kárszakértővel, már csak a javíttatás lenne hátra de most ez az egy autónk van, úgyhogy nem tudjuk egyenlőre javíttatni. Mondjuk az én helyzetem könnyebb mert nekem sikerült betétlapot szerezni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

akkor te is szuper háziasszony vagy.
Mentségemre legyen mondva, hogy ma egész délután könyveltem itthon, azárt nem haladtam a többi munkával. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Nem mindig van ám kedvem főzni, sőt legtöbbször nincs.
Akkor pl. el is szúrom a kajákat. A töltöttkápi sem lett vmi jó!
Én is kivasaltam ma! De az igazsághoz hozzátartozik, hogy múlt heti adag is volt, és most is meghagytam két paplanhuzatot, mert azt nagyon nem szeretem vasalni.

Linácska
Az érzés ismerős, az elején én is ezt csináltam, de most már próbálom nem beleélni magam, mert akkor nagyobb a koppanás. Nagyon elegem van már hogy napokat végigbőgök, így legutóbb nem is tettem. Készülök én is az inszemre az úgyis sikerülni fog, mint most neked!
Jó fej a muterod!
:D

dita75
 
 


Monic,
az is munka, a házimunka meg megvár :lol: Megkerestelek az iwiw-en. Vannak közös ismerőseink is...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

igen, írtsm feljebb, hogx 2 közös van, és hogy milyen kicsi a világ :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: