Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anna
Megjött már?

Betty
Jobb már?
Van még csomó?
Drukk, hogy ne gyulladjon be.

Örülök, hogy jó volt a tali.

Nálunk Apa beteg.
Este 38 fok, reggel 37 volt :(
Még jó, hogy ma nem melózik..

Levi fel akar ülni.
Mindenhol emeli a fejét... még a fürdőkádban is :lol:

Kép

Tegnap takarítottunk, főztem, bevásároltunk.. ma menni akatunk kirándulni.. de betegen...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok Csajok!

megérkeztünk Erdélybe,Flórikám nagyon jól bírta azt a 750 km-es utat.Kint voltunk a csíksomlyói bucsún-és most már tuti,hogy jövöre is kijövünk....Esetleg valaki volt már kint?
Teszek fel nektek egy linket,hátha kedvet csinálok valakinek!

http://www.youtube.com/watch?v=um28vDVN4dw

Kia:Levi nagyon ügyi,Flóri is mindig ülni akar...
Vendég
 


Kia sajna még mindig nem jött meg, ami már egy kicsit aggaszt, úgy hogy jövő héten doki. :oops: :shock:

Levikének meg szép kockás hasizma lesz. :D :D

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 

 
 

Kinga
Húúú, de sokan voltak...

Anna
Drukk, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd... :wink:
Lehet megjön a doki előtt...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Anna! Addig örülj, míg nem jön meg... :D Kinek hogy telt a hosszú hétvége? Én tegnap strandoltam, addig Gábor itthon volt Gigivel, mosott, meg főzött tejberízst. Hát nem isteni a férjem? Lányok mikortól vigyem a kiscsajt strandra? Már nagyon szeretném, s láttam is ott egy két tücsköt. Szombaton meg voltunk babauszin és utána Surányban ismerősöknél, vasárnap meg sétáltunk nagyot, ebédeltünk anyósékkal, aztán én átnéztem barinőmhöz, míg Gábor volt edzeni.

Kép
nyafi
 
 


képek hétvégéről spenótos, uszis, babaágyas... Kép Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Ok Nyafi, nem azért várom mert először fog megjönni a terhesség óta, hanem azóta már kétszer megvolt, és sajna én nem szedek gyógyszert, megpróbáltunk másképpen a védekezést, de nem mindig sikerült, és van egy kis esély arra hogy pocaklakónk legyen újra.
Vettünk etetőszéket nagyon jó dolog azóta kevesebbet is bukik, szerencsére. És úgy űl benne mint egy kis trónörökös.
Mi is egész hétvégén ide oda járkáltunk szuper volt, tegnap elmentünk Dobogó kőre. Szupi volt, Levi teljesen oda volt a madárcsicsergéstől, olyan volt néha mintha beszélgetne velük.
Majd rakok föl képeket!!! :D :D :D

Linus, Betty, Niki, Cicus mi újság?

Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


képet kérek az etetőszékről és benne egy porontyról is...

Kép
nyafi
 
 


mai babaúszás sem jött be, pedig új időpont, új napirend....DE ma hasról hátra fordult!!!!!!!!!végre!
jaaa és hagytam sírni a medencében ,tipikus hiszti....mert járt a keze, lába, látszott, hogy tetszik, de üvölt, így nem merültünk megint...még mindig....de nem hagyom hogy nyerjen, addig viszem, amíg abba nem hagyja....hisztis, pedig nem az amúgy....
Vendég
 


Nyafi remélem ma már felteszi a férjem a képeket, és akkor rögtön küldöm.:-)

Hunci lehet hogy Hunornak egy kicsi időt kéne adnod nem? Mert ha erőltetted akkor meg fogja utálni, nem?
Zuzmara próbáltad azt a fejjel lefelé lógatás Patrikkal? Tetszett neki??
Mi van a többiekkel??
Zuzmara, Niki, Betty, Linus, Cicus, Kia????

Tegnap már 7,99 kg-os volt.:-))
Már elég sok mindent eszik. Alma, banán, sütőtök, krumpli, körte, paradicsom. Most kipróbáljuk a céklát is. Egyedül a sárgarépát utálja, de hagyok neki időt és újra megpróbáljuk.

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Anna, nem tudom, a nő szt nem fogja megutálni, csak ne merüljön még, mert akkor igen...merrt hogy látszik, hogy tetszik neki csak ilyen....de nem érti ő sem...illetve egy ilyen babája már volt neki 2 hó kellett....hát meglássuk...

majd 8 kg????????, :shock: szép!

cékla...hm, mi utáljuk ezerrel...szép piros lett minden tőle, még a tiszta mosott holmikig amik száradtak is el tudta köpni, ügyes fiam van :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Kicsit lusta voltam írni :oops: bocsánat!

Mostanában nagyon vacak éjszakáim vannak. A hosszú hétvégén elmentünk Balcsira, Patrik nagyon élvezte a kintlétet.... Sokat aludt a levegőn és imádja a fákat nézegetni, nagyon cuki volt...
Viszont éjjelenként felébredt és ez azóta is megmaradt. Most az éjjel 1-kor ébredt fel előszőr és utána még vagy 4-szer keltem fel hozzá :cry:
Nem tudom mi a fene van vele, nem szokott ő ilyet csinálni...
Amúgy jókedvű meg minden, csak nagyon nem alszik éjjel.
A lógatást csináltam már, és tátott szájjal nevet :lol: azt várom már, hogy mikor nevet hangosan...
Már annyira szereti a répát, hogy cuppogott miközben etettem. Most volt az első alkalom, hogy 2 nap alatt megevett 1 üveg bébiételt....
Lányok! Ha már eszi a sütőtököt és a répát akkor ezt a 2 kaját már gyakrabban váltogathatom mint 1 hét?
Most majd az őszibarackot szeretném kipróbálni.
Sajnos a tejem egyre kevesebb :cry: Most nem is tudom elképzelni, hogy mi lesz ha egyáltalán nem lesz... Sokkal macerásabb lesz korán reggel feleklni és tápszert csinálni, mint odavenni magam mellé és közben jókat szundizni. Olyan szerencsés az akinek van sokáig tejcije.... Na mindegy, ez van...

Megyek, mert reklamál a KisDrága... megdögönyözöm :)

Kép
zuzmara08
 
 


Anna! Nagyon szép súlya van Levikének :lol: Patrik csak 6,85 volt hétfőn este meztelenül... Akkora nagy rá a 3-as pelus :lol:

Úszás: én nagyon, nagyon félek attól a merüléstől! Mi még csak ott tartunk, hogy az orráig merítem a vízbe, de attól is prüszköl :?
El sem tudom képzelni, hogy elengedjem és lássam, hogy eltűnik a víz alatt. Ha itthon fürdünk és víz megy véletlenül a szemébe, szegény akkorákat pislog. Nagyon nem szereti.... :(
Most szombaton mi is megyünk úszni, már nagyon régen nem voltunk, kíváncsi is leszek, hogy mi lesz...

Kép
zuzmara08
 
 


Na végre sikerült, apa felrakta nekem a képeket.
Nyafi íme itt van az etetőszék, allá trón.
Kép Kép

És a hétvégei kirándulás!!!!!
Kép Kép

És egy kis pihi! Kép

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Zuzi. Ha már ezeket eszi, akkor ha adsz neki új ételt, ezekkel kombinálhatod, hisz nem allergiás rá és így nem únja meg. Pl két nap őszi, egy sütőtök egy őszi egy répa, új kaja...És így tovább...

Kép
nyafi
 
 


Anna! Apának is nagyon tetszik, azt mondta a sapis kép nagyon komoly! Mennyi volt a szék, tök jó!
Hunci! Bizti jó, ha sír?

Kép
nyafi
 
 


Anna nekünk is ilyen a szék csak kék sárga!!!!még mindig imádom Levit!

Nyafi, passz...a nö mondta.

Zuzi, most már nem kell 1 heteket várnod!kombináld öket és adharsz új kajcsit s és már 3 nap is elég az újak között. a nehezén túlvagy....estét nem értem :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást! Sajnos mi nagyon lebetegedtünk helyesebben apuci és Réka :(

Szerdán megkapta az utolsó oltását mert ugye mi le voltunk maradva és ez kellőképpen legyengítette a drágám immunrendszerét így elkapta apától a torokgyuszit...bár inkább én kaptam volna el!!!

Csütörtök este egyszercsak mint derült égből a villámcsapás elkezdett ordítani Rékuci...de így még sosem hallottam sírni :roll:
Alig lehetett megnyugtatni....már felöltöztünk hogy visszük az ügyeletre...mert ez nem normális aztán csak megnyugodott....de enni semmit nem evett este...mert akkor üvöltés volt...már magamat kezdtem okolni hogy bizti én csináltam valamit rosszul aznap és ezért nem eszik stb.
Péntek reggel és egész nap szinte csak 30 ml-ket evett.....du.levittük a dokinénihez....mert már attól tartottam hogy kiszárad...és kiderült hogy torokgyuszija van....nem írt fel gyógyit a dokinéni azt mondta hadd küzdjön meg vele a kis szervezete.....na este üvöltés mert már az orra is teljesen eldugult szegénykémnek...így óránként keltünk ordításra mert nem kapott levegőt a Drágám....éjszaka ahányszor felkelt szívtuk az orrát...persze akkor is ordítás...ááááá....5 évet öregedtem ez alatt a pár nap alatt...nem kívánom senkinek!!!!
Aztán napról-napra többet evett a kis lelkem ...mert már nem fájt a torka...de ez a fránya takony :twisted: Kedden lementünk a dokihoz és hörghurut lett a torokgyusziból így most antibigyót szed...de most nem is bánom mert olyan kis beteg volt....bár az étvágya már sokkal jobb...de olyan csúnya takony jön az orrából hogy csak na!!!
Szóval sajnos nekünk nem telt valami fényesen a hosszúhétvége...bár sétálni elmentünk mert a friss levegő csak jót tehet!!!Hétvégén még az egyik vacsiját is kihányta de sugárban beterített vele...jajj annyira szörnyű mikor egy babuci beteg!!!! Szóval most 7 napig gyógyi...és remélem utánna már nem szedünk össze semmi nyavaját és mehetünk mi is babaúszni :)
Egyébként ahhoz képest hogy beteg Réka állandóan hason van...az istennek se akar visszafordulni...imádja....és már húzza fel a kis fenekét annyiraaaa menne már....kukacozik :)
Szegénykém bizti fogyott ezalatt a pár nap alatt nem is mertem megmérni vasárnap mert csak felidegesítettem volna magam.

Nagyon édik a babás képek!

Naaah megyek is pihenni!!!

Puszi mindenkinek!

Niki és Réka baba
Vendég
 


Sziasztok!

Anna
Gratula, szép súly! :wink:

Levi 8370 gramm volt hétfőn.

Jó az etetőszék és Levi gyönyörű :wink:

Mi még jól vagyunk, bár érzem magamon, hogy nem az igazi...
Kezd fájni a fejem.. :?
Apa még most is lázas, köhög..
Szedi az antibiotikumot, a lázcsillapítót :(
Remélem Manó nem kapja el...

Zuzmara
Sajnálom, hogy kevés a tej :(

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Jobbulást Rékának és az Apukájának!!! :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép


Etetőszék:
Kép
Vendég
 


Hunci! hogy hagyja magát fotózni...egyemmeg...

Kép
nyafi
 
 


Nyaralást mi úgy oldottuk meg, hogy jönnek anyósék is, kiveszünk egy apartmannházat, ami 300m-re van a Balcsitól, és 11 után hazamegyünk ebédelni, aludni, aztán vissza a Balaton. Viszünk kacsaúsztatót, abban sztem ellesz valami árnyékos helyen. Amiatt se mentünk hotelbe, hogy Nyafi kutyának jó legyen. ki hogy fog nyaralni?
Más. Voltam a kiscsajjal tegnap a Heimpálban, megnézték miért szörcsög, állítólag nagy az orrmandulája. Kaptunk egy gyógyszert, most fogom először használni, ha az nem használ műtét. Szurkoljatok! Otog. otomycin. Valaki hallott már erről az orrcseppről? Fel kellett hívni az orvosomat, mert lehet Abigél is porphyria érzékeny mint én, hogy kaphatja e, azért csak mátol adhatom, mert tegnap nem tudtam elérni. :evil:
Ja, és 3-as lett a tegnapi vizsgám. Már csak egy van, és utána jön az uccsó év.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Anna: nagyon édes Levike, tényleg olyan mint egy kiskirály abban az etetőszékben :lol: nagyon cuki!!!

Kia: kitartás, remélem nem kapja el Minike! Amikor nálunk volt apa beteg akkor maszkot hordott szegénykém 1 hétig. Nagyon utálta, de megúsztuk a betegséget...

Hunci: nagyon édes Hunor :lol: remélem előbb-utóbb újra megszereti az úszást. Kicsit most én is tartok a szombattól mert már nagyon régóta nem voltunk

Nicolete: jobbulást Rékának, remélem minél hamarabb meggyógyul

Nyafi: nagyon gratulálok a vizsgádhoz!!!! A legjobb jegy a 2!!! A többi csak hiúság :lol: :lol: :lol: Ügyes vagy!!!
Drukkolok, hogy használjon az orrcsepp. Nagyon sajnálnám szegény Picurkát ha meg kellene műteni.

Jaj, lányok! Majdnem elfelejtettem, hogy a Rossmann-ban 159 Ft. a Kecskeméti bébiétel, 5 hónaposoknak!!! Én most vettem vagy 12 üveggel. Az akció máj. 15-20-ig van!

Kép
zuzmara08
 
 


Zuzmara köszi az infót akkor holnap elmegyek és bevásárolok. Szerintem szombaton mi is a köszibe megyünk úszni, úgyhogy talizhatunk.:-)
Mi lehet Patrikkal azt én sem tudom, nincs láza meg semmi,? Nem lehet a fog a bűnös. A hasa nem fájhat hogy mostmár nemcsak anyatejet kap?

Niki Réka babának mi hamarabbi gyógyulást, szegénykére igencsak rá jár a rúd.:-((

Kia a ti Levitek sem kispájás, szép súly! :D :roll:

Nyafi gratula a vizsgához, nagyon ügyes vagy, minden elismerésem a tied gyerek mellett tanulni, nem semmi!!!
Az etetőszék Chicco, hátsó kerekei görgősek, a tálca 4 pozicóba állítható, a háttámla 3-ba. és 20000.- volt. Az nem rossz, nem?

Hunorba nagyon cukorbogyó, azok a kötött cuccok nagyon jól állnak neki!

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


4kerben van babyplanet aradi utca vagy ilyesmi babyplanet.hu oldalon lehet megtalálni, iszonyat leárazás van body, rugi és nyári cuccokból. elköltöttem csomó pénzt, csak vigyázat, nekünk 68-as body kell és mégis 80-86-osat kellett venni, valamiért más a számozás, de nagyon olcsó, minőségi cuccok!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi Hunci, megyünk szombaton úszás után és költünk egy kis pénzt :lol: :lol: :lol: Apa örülni fog... :wink:

Anna: Patrik most éjjel már nem kelt fel! Nem tudom mi volt vele, nem beteg, fájni nem fájt semmije... én is csak a fogára tudok gondolni, mert még telihold sem volt :)
Mindegy, az a lényeg, hogy most átaludta az éjszakát...
Örülök, hogy találkozunk szombaton az úszáson! :lol:

Kép
zuzmara08
 
 


Sziasztok!

Hunci
Megnéztem, tényleg vannak jó áron babaruhák..
Mi a börzén vettünk 400-ért napotókat, itt sem drága (460).

Zuzmara - köszi
Ma voltunk a Rossmann-ban :wink:

Nekem nagyon fáj a fejem...
Van egy kis nátha, szerencsére csak hőemelkedésem van / volt.
A tej kicsit kevesebb volt nappal és este, de most már ismét tele :wink:
Nappal 2x adtunk Levinek sütőtököt (Kecskeméti).
Ízlet neki. :lol:
Adta, mert a két cici után még éhes volt. :(

Vettük 5 hó-tól adható kajákat. 159 FT (Kecskeméti) Csirkés, zöldségesek...
Remélem majd ezek is bejönnek Levinek.

Itt ülök maszkban, Apával.
Már nagyon unom... húú de kényelmetlen :?

Hunci
Látom, nagyon fotogén a nagyfiú :lol:
Levit ritkán lehet rávenni, hogy pózoljon, mosolyogjon...

Apa tisztába rakja, aztán hami...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


napotó helyett napozó

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a jó kívánságokat már sokkal jobban vagyunk! :)

Kia, remélem Levike nem kapja el azt a frányaaa bacit!!!Én is nagyon mérges vagyok azokra akik betegen mennek dolgozni és fertőzik a többi egészséges embert valamint nem törődnek azzal hogy egy pici babának mennyire rossz betegnek lenni mert el sem tudja mondani mi a baja! :twisted:
Jobbulást neked és a párodnak is!!!Szorítok hogy Levi ne kapja el!!!

Hozzátápitnak újra nekifutottunk mert eddig Réka nem nagyon fogadta el...vagyis kinyomta a nyelvével....most 3 napja kapja a Hipp vilmoskörtét és nagyon bejön neki....ezt már nem nyomja ki valszínű megért ő is a hozzátápira :)
Újra szépen kerekedik a kis pofija is, mondjuk ennyi koplalós nap után nem is csoda....többet is eszik mint egyébként....6-7-szer egy nap :shock: Aminek én nagyon örülök :D
Jaaa és képzeljétek tegnap elkezdett hátrafelé kúszni a Drágggaaa...mint egy rák....nagyon vigyázni kell mostmár...három lépésből már az ágy szélén jár :shock: Csak lestünk tegnap apucival....egyszercsak nekilódult és nem is akart megállni :) Olyan furi hogy egyik pillanatról a másikra produkálnak új dolgokat :!:
Ha minden jól alakul ma még szoliba is eljutok végre....már olyan vagyok mint egy hypo reklám.....asszem 1 éve nem is voltam :roll:

Na megyek én is ebédelni mindjárt hozza apuci az ebédet!

Puszi minden babának és mamának!

Niki és Réka baba
Vendég
 


Sziasztok! Most beszéltem Cicussal, a Köszi számát kérte. Lehet talcsiztok vele. Jól van ő is és most már Csabi is. 2 hó és visszatér, addig meg próbál hétvégén jönni. Annak akinek megy el a teje, melegen ajánlotta az urtica urenst, neki bevált. Gyógyszertárban lehet kapni, 500ft körül van.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Cicus ha jössz lécci,lenne egy kérdésem!!!

Nekem van ilyen bogyom,ha az URTICA URENS 5ch!
Én ezt még szülés előtt szedtem a szülésznő tanácsára,h jobban tágulnak az izmok...Na de most nem ez a lényeg!:)

Nekem is kezd kevesebb lenni a tejci,ezért kérdem h erre is lehet szedni?Tök jó!És mikor és mennyit kell szedni?

Előre is köszi a választ!!


És Kinnt van az első fogunk!
Niki ti h vagytok a fogzással?Örülök h Réka jobban van!

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok!

Aniko
Gratula a fogacskához!

Köszi Niki.
Apa gyógyulgat, én még uúgy vagyok...
Levi szerencsére még jól van.
Tej van... és ez sokat segít neki. :wink:

Réka ügyes, hogy már kuszik - mászik hátra :lol:

A sütőtök:
(szellőztetés közben evett, azért van sapi)
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!
Mi is megvagyunk, jól vagyunk, Panna meghaladta a 6 ! kilót. Az én kis PöttömKirálylányom is felnő.. :D
Csakhát dolgoznom kell. Eddig Pankával csináltam, addig ő babakocsoban ludt nagyokat, vagy ott ült mellettem, de hétfőtől 1 hónapig újra meló minden nap. önnek a nagyik felváltva 2-2 hétre.
Egy alkalmazott beteg lett, egy felmondott, így nincs más választás újra beállok én.
Persze Pankát nem akarom húrcolni és nem is szabad, így nagyizni fog.
Hogy azért mégis legyek vele én is 6kor kezdek majd és 2-3ig leszek.
Jó kis fogyókura vol eddig is, meglátom mi lesz..persze az nem ártana..sőőt..
Ja és megmarad még az irodázásom is..
De nem panaszkodom, csak aaannyira fog hiányozni kismanóm.. :cry: :cry: Dehát érte csináljuk..
Ő is nagyon szereti a gyümiket, a zöldségeket viszont még mindíg nem.
Ha tehetem én reszelek le neki mindenfélét. Körte, barack, alma, banán. De van egy hipp alma-barack-bébikeksz amit nagyon imád.

Niki jobbulást, Kia úgyszintén.
Én is vinném babaúszásra..

Ja..én szedtem az utricát..nekem semmit nem ért. Remélem nektek beválik!!
Linus jól vagytok?
Édesek a babák, Levik nagyon kisennivalóanpufik. :)
Abigélt is láthatjuk? Meg Rékáról is rég láttunk..nameg mindenki rakjon még..Anikó, Ancsa Ti is.

Vajon mi lehet azokkal akik szülés óta nem jelentkeztek?

dhbetty
 
 


Csak én szedek itt béres cseppet? :lol: :lol: :lol:

Kép Olyan mint a shrek-ben a macsek amikor kérlelve nézett.. :)

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Úgy néz ki meggyógyulok gyógyszerek nélkül.
1-2 nap és nem lesz semmi bajom :lol:
Már nem fáj a fejem sem...

Az éjszakánk rossz volt.
Kb 4x keltem fel Levihez :?
Azt hiszem tényleg itt az ideje a hozzátápinak.

Tegnap megmértem magam... bár ne tettem volna :?
Szülés óta 5 kg pussz :shock:
Azt hiszem leállok a nassolással és a többszöri evéssel.
...el kell kezdenem tornázni.

Nektek a szülés óta nincs több anyajegyetek? (ezt már lassan fél éve meg akarom kérdezni :lol: )

A matrac lejjebb tétele....
Ha egyszer rájön a gyerek, hogy megkapaszkodik és fel tud ülni a kiságyban... :shock:
Mikor teszitek/tettétek le?

Betty
Sajnálom, hogy dolgoznod kell :? és nem lehetsz annyit Pannával.

Azok a nagy szemek :P
Hogy meglepődött :lol:
Látom ízlett a kajcsi.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Mi is itt....bár minket senki sem hiányolt :( :lol: csak vicceltem

Szóval meggyógyultunk, most sokkal többször kellett porszívózni szegénykémet mint múltkor, de hál istennek most is csak fehér, vizes orrfolyása volt, tehát csak nátha.

Megkaptuk az uccsó kötelező oltást, de 1 hónap múlva beadatom neki még a tüdőgyulladás ellenit, aztán remélhetőleg egy darabig nem kell semmit.

Kia: nekem is több az anyjegyem :shock:

Mi megpróbáljuk kihúzni még ezt a hónapot a hozzátápival, remélem fog menni.

Minden baba nagyon cuki!!!!!!!!!!!

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok Csajok!

Hazajöttünk,jól vagyunk és tök jó volt ez a kis nyaralás.Flóri nagyon-nagyon-nagyon jól viselte a hosszú utat. :D :D :D

Majd késöbb még jövök..
Vendég
 


Kép
még a múltkor pasiztunk... :) :) :)
Vendég
 


Kép
kis csinosan

Kép
Vendég
 


Anikó! 2x, vagy 3x 5golyó egy nap!

Kép
nyafi
 
 


kívánságotok parancs...gyorsan csináltam egy párat! Apropó, hogy öltöztetitek benn és kinn a gyerekeket?

Kép
nyafi
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Kia! Nekem nincs több, viszont amik vannak, azok megnőttek.
zsuzsi! Nekem hiányoztál! És nyekegtem is, hogy kár, hogy nem jöttök!!!
tényleg júniusban jöttök? rendezzünk akkor is. Én szívesen vállalom megint, ha nincs más jelentkező!
Kingii! Nektek miért nem csúszik fel a szoknya? Disznóság... :D

Kép
nyafi
 
 


ja és Betti! Édes nagyon a tücsök!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!!!

Nagyon cukik a csajok.....:)

Én is dobok 2 képet ma készültek....friss még meleg :lol:

Kép Tízóraizunk...:)

Kép Már most bámulja magát a tükörben....mi lesz később...:)
Vendég
 


Öltöztetés....ma pl. 1 szál badyban utaztunk a kocsiban mert 32 fok volt...itthon szintén ha 26 fok felett van a lakásban a hőmérséklet akkor abban van.
Réka egyébként is hamar leizzad....és már mi is 6700 gr -osak vagyunk a betegség ellenére :)
És már annyira cukin eszi a kanalas hamikat :D

Na megyek mert lassan fürcsi van :)

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Igen..igen-minden babó édike! :D :D :D

Nyafi:ez a ruhácska azért nem tudott feltűrödni,mert már így is igen szűk Flórira. :)

Kia örülök,hogy jobban vagy!
Utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Ez az erdélyi levegő nagyon jót tett Flórinak.Először is megtanult a combomon lovagolni,aztán azóta is azt mondogatja:tátá-tátá.
Nagyon vicces....

Zuzi:véletlenül ma nem jártatok Tardoson?Ma láttam ott egy anyukát aki nagyon hasonlított rád!
Vendég
 


Kép a kis sapis

puszi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Nyafi: nagyon édes vagy hogy hiányoltál!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?