Új privát üzeneted érkezett!

A babaúszás jó volt nagyon, Sára már mikor meglátta a vizet sikongatott örömében. Végig vigyorgott és akkor sem sírt mikor a fejét lelocsoltuk vízzel. Szóval fogunk járni.

Emőke: a Könyvtár melletti SZTK-ban voltunk (Metamorf)

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Noémi: jobbulást Bálintnak, remélem tudtok menni Szerbiába! Faddi a nevem, és biztos anyát láttad, mert egyszer mondta, hogy mennek hozzá majd a riporterek. :wink: Miket fecsegett, hogy rájöttél, hogy anyukám? Meg Falevél Te is? :)

Timcike: Atticynek is jobbulást, de rossz lehetett az éjszakátok!!! Remélem ma már jobb lesz!

Falevél: ha lesz majd kép az úszásról tegyél fel! Annyira édes lehet! :)

Mogyó: nagyon jók a képek!

Brigi: házilag készítitek atestvérfellépőt? Az is jó drága ám, bár gondolom a babakocsi még jobban. Tiszta izgi! :wink:

Ez nem igaz, mindig elfelejtem, hogy mit akartam, és most nem tudom visszanézni. Mindegy, most megyek is már, olyan fáradtak vagyunk, egész nap úton voltunk. Ha minden igaz, a hétvégén meglesz a kukiműtétünk. Wááááá!!!! :shock: Még nem tudom melyik nap...

Jó éjt!

Lilypie Maternity tickers


Jaj Kriszta az nem jó!Vagy mégis de bizti fájni fog neki!

Kép


Kép
mogyoland
 
 

 
 

Kriszta: Nem izgulsz a műtét miatt! Jesszus, én annyira félteném!
Azért remélem gyorsan túl lesz rajta, és nem lesz vele gond!

Hát igen, egyelőre házilag tervezem, de majd meglátjuk!
Vendég
 


Sziasztok!

Brigi
Gratutálok Nektek! De izgi! Drukkolok Neked!

Noémi, Timci
Jobbulást a fikúknak!

Mi is lebetegedtünk. Kriszta, tényleg könnyebb két babóval, de ha betegek! Szombaton kezdődött, s még most is tart a "móka". MIndkettő manóci orrát porszizni kell, s természetesen mindkettő ordít. Dorka akkor is, ha Petikének porszizom, nagyon együtt érez vele. :lol:
Ráadásul Apa festi a konyhát, s mi napközben Anyukáménkál vagyunk. Dorka már elég nyügi, hogy nem a megszokott környezet. Ha minden igaz hétfőre mindennel kész leszünk, s vissza áll a régi rend.

Kriszta
Hú, én nagyon izgulnék a műtét miatt. Petikével a kukitorna miatt is közelharcot kell vívni, illetve nagyon el kell terelni a figyelmét.

KÉpzeljétek, Anyukámnak egyáltalán nem fáj a műtét helye. Tegnap volt varratszedésen, s nem tudták megmondani neki, hogy mi volt. Le vagyok döbbenve. S mennie kell az onkológiára, csak nem értem, hogy miért, amikor nem tudják, hogy mi volt, még abban sem biztosak, hogy tumor. Szóval nem értem.

Megyek pakolni, :evil: , már annyira szeretnék itthon lenni.

Szép napot mindenkinek!

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Köszönjük a gyógypuszikat és a biztatásokat!
Bálint kicsit jobban van, tegnap már csak olyan 20-at köhögött összesen egész nap. Az azért már nem rossz. És továbbra sincs láza. Szóval, úgy tervezzük, hogy megyünk, még a hajamat is befestettük az este, de persze, a végső/döntő szó a doktornőé.

Brigi!
Próbálok linkelni a Brendon oldaláról, jó?

Kriszta!
Jujj, nagyon szorítok majd!!! Édesanyád azt mondta, h a lánya Egyiptomban él a férjével és ez a vezetéknévvel együtt ez annyira egyedi volt, hogy mondom, nem lehet más, csak Te! Meg persze az Anyukád! Nagyon helyes kép van Róla! :-) Vegyek újságot???

Andi!
Hú, de nehéz helyzet!!! Sajnálom! Gondolok Rátok! MINDENKINEK jobbulást! Neked meg persze pihenést, pihenést, pihenést, amennyit csak lehet!!!

Falevél!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a babaúszás! Szuper!

Timci!
Nektek is jobbulást!!!



Még annyi jutott eszembe ruha-ügyben, h amikor terhes voltam, nekem a legjobb barátnőm azt tanácsolta, h ne csak terhesruhákat vegyek, hanem olyanokat is, amik nagyobbak 1 számmal, mint az eredeti méretem és jól nyúlnak. Én vettem is egy pár ilyen cuccot, persze alapvetően fölsőket, alulra nem lehetett "megúszni" a terhescuccokat, de ezek most nagyon jól jönnek! :-))))))))))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Kriszta!
Ti mikor jöttök Kecskemétre?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... rbabakocsi

Ha, minden igaz, ez a Brendon iker- és testvérkocsi oldalára vezet. De persze, biztosan lehet máshol is kapni a neten, valószínűleg olcsóbban. :wink: :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sztem azért érdemes elgondolkodni rajta. A legjobb barátnőmék úgy vettek, hogy a nagyobb már 3 éves, a pici meg másfél hónapos. Igaz, ők is terveznek harmadikat, így mindenképpen érdemes volt beruházniuk. De a nagy szeret is babakocsizni, meg így könnyebb is elindulnia velük. Főleg, hogy nagy távolságra laknak a kp-tól és hazafelé már a nagy is elfárad.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Kriszta: én tudtam a vezetéknevedet, meg abból, hogy a lánya Egyiptomban él egyből rájöttem, hogy csak Te lehetsz az. Kár, hogy nem ismerjük egymást, mert voltam két éve az SOS faluban, kötődési kutatást csináltam (az egyik egyetemi órámhoz kellett)

Kép

Kép
falevel2
 
 


Kép

Nézzétek mit találtam!!! Van lányosabb pálmafás, pillangós is!! 3273 Ft! Én valszeg rendelek! De ha még valakit érdekel, akkor jobb lenne együtt, mert akkor eloszlana a postaktg! :-)))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Kép
Ez a másik. Érdekel valakit??? Mérete: 102X81, vízkapacitás 49 l.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: Hol találtad?

Kép

Kép
falevel2
 
 


ja
a www.arzuhanas.com -on találtam.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


mi innen rendeltük Bálint hintáját karácsonyra.
bocs, közben egykezes lettem. B itt van az ölemben


Ma nagyon meleg lesz, nem? Szokásos kérdés: mit adtok rájuk? én most h.ujjú body+kertésznaci+zoknit adtam. H ujjú, mert mégiscsak beteg. sztetek sok ez? mármint meleg?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Hát nállunk ma teljesen nagy szél van!
Tegnap én is kaptam levelet az árzuhanástólés nkem is tetszik a medence csak nállnuk apa azt mondta ,hogy olyant vesz amibe mi is bele tudunk ülni !

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Noémi: szerintem nagyon jó úgy ahogy öltözteted én szoktam magammal vinni kismellényt végső esetre!

Hát felhivtam a dokit ,hogy még mindig folyik az orra a csajnak és azt mondta ,hogy ne vigyem ma mert a gyógyszernek is kell idő mire hat és még csak 3 napja szedi!5-6 nap mire teljesen hat!
Igy marad a hétfő!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Hú, de nagyon félek a műtéttől, tegnap kérdeztem is Mahmoudot, mi lesz ha levágják az egész kukiját! :shock: :oops: AZt mondta ez egy nagyon egyszerű, mindennapos műtét. És a legjobb kórházba megyünk, szóval remélem nem lesz gond. Ma kér időpontot... :cry:

Noémi: aranyos vagy, mostmár nagyon kiváncsivá tetté újság ügyben, de köszi szépen ne vedd meg, biztos anyának is meglesz!
Biztos mehettek Szerbiába ha láz nincs. Orrot fújni ott is lehet szükség esetén. :wink: Gyönyörű a medence, de az én férjem is nagyot akar, hogy ő is beleülhessen. :lol:

Falevél: akkor TE találkozhattál is anyával... Készülsz már az államvizsgára? Sok tétel van? Hogy tudsz tanulni Sára mellett?

Nagbri: nagyon jó ez a testvérbabakocsi amit Noémi linkelt. Nem biztos, hogy én ellen tudnék állni... :lol:

Mogyó: mikor náthásak vagyunk, nekünk is a végén eltart egy ideig míg folyik az orrunk. Szerintem már kifelé megy belőle a betegség. :wink:

Andi: akkor nálatok is kijutott.. Nagyon nehéz lehet, én egyel is szenvedtem orrfújás ügyileg, nemhogy kettővel, és még otthon sem vagytok... :roll:

Timcike: Atticyvel mi újság? Hogy van?

Lilypie Maternity tickers


Noémi: júliusban megyünk, még nem tudok pontos dátumot. 8-15 között valahogy....

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Hát pont olvasom mikor jöttük Kriszti!
Meddig maradtok?
Mert mi meg úgy megyünk ,hogy júl 12-20 nyaralni Balcsira!
Remélem a tali összejön!

Szeretném nagyon!

Megy a drukk a nagylegénynek!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a jókivánságokat.Mostmár hála jobban,mert még csak lappangott benne a nátha,igy hogy hamar elvittem sokkal gyorsabban gyógyul.Mára már nem is csorog nagyon a nózija,és éjszaka is csak egyszer kelt föl,nem találta a 2 cumiból egyiket sem. :lol: Igy odaadtam és aludt is továb.

Most rohanok,mert ezer a dolgom.Pussz nektek! :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mi sajna, csak olyan medencét, izé, pancsolót tudunk venni, ami idefér az erkélyre. Úgyhogy valószínűleg marad ez.
Falevél!
Ti is beneveztek egyre? Vagy vannak más fajták is. Nézz körül! :-)

Kriszta!
Nem csodálom, hogy aggódsz, holnap nagyon szorítunk majd!!!
Ok, újság-ügyben leállítom magam! :-)))))))))))

Manó!
Mi újs???

Bálint persze beájult, pedig menni kéne a dokihoz.
Már voltunk egyébként lent és tényleg nagyon-nagy a szél!!! Persze, csak egy kis takaró volt még nálunk, azt meg folyton lerúgta. Átkoztam magam, hogy nem vittem a lábzsákot! De majd most! :-))) De úgy néz ki, mintha eső is készülődne... :evil:

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Na én ma már írtam, de ledobott a kép! Nem ismerős Noémi? :lol:

Kriszta: Remélem gyorsan túl lesz rajta Aziz minden gond nélkül!

Noémi: Az árzuhanáson találtam tök jó testvérkocsit, de még ez nagyon képlékeny. A Brendonosak nagyon drágák!
És mi a levegőre harisnya+rövidgatyó+hosszujjú body+szandál!
Vendég
 


Noémi: mi szerintem most kihagyjuk a medencevásárlást...Én majd egy nagy lavórt akarok venni, mert az masszívabb és könnyebben ki lehet önteni belőle a vizet. De egyébként jól néznek ki, amik az árzuhanáson vannak...

Kriszta:
hát tanulgatok... esténként...Június 2-án vagy 3-án lesz a pedagógiás államvizsgám és jún.11-én a néprajzos. A pedagógiásra 16 tétel van (1 tétel kb.1 könyv, szóval elég átfogóak), a néprajzoson nem lesz tétel, csak a szakdolgozatvédés... úgyhogy június elején túl leszek a nehezén...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Sehol senki?

Manó: remélem okés minden?

Timcike: örülök ,hogy jobban vagytok!

Ma már mi is!
Pedig reggel igy indult ,hogy szivtam az orrát de ma is többször szívtam de sokkal kevesebb volt és nem szürcsizet annyira!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Jobbulást a babócáknak!

Kriszti, akkor nagyon gondolunk rátok a hétvégén! :roll: Remélem, Aziz gyorsan túl lesz rajta, és felgyógyul. GOndolom kell majd egy kis idő, mire rendbejön utána. Biztos fáj majd pisilésnél.... :shock:

Andi
, de jó, hogy anyud ennyire jól van!!!! :D Szerencsére erős a szervezete, és gyorsan regenerálódott!
HAmarosan nálatok is minden a régi lesz.... Türelem....

Na azt hiszem, meg kell vennem a nők lapját! :lol: Annyian írtatok már róla.... remélem, lesz is időm amjd elolvasni a cikket! :wink:

Falevél, de jó, hogy Sára ennyire élvezte! :D Én is amennyire akartam menni, most hogy megvan az igazolás, még nem jutottam oda, hogy jelentkezzem és pelust vegyek. Igaz, most nekem is eléggé összejöttek a dolgok, de azért remélem, legalább 1 alkalom lesz belőle, hogy kipróbáljuk! :wink:

Noémi, csúcs jók ezek a pancsolók! :lol: Csak nem tudnám hová tenni, max a nappali közepére! :lol: :lol: :lol:

Velünk minden okés. Apa megint elutazott és ilyenkor nagyon havazom. Meg a jó idő jóslásra kimentem anyuékhoz Kerekre. Erre nagy szél és eső! :twisted: :twisted: Szóval hogy Bende egész nap a levegőn legyen.... erre ott is benn ültünk a szobában! És persze így még annyira sem haladtam, mint itthon. :twisted:
Ráadásul Bende egész éjszaka nem aludt. Nem a megszokott hely, környezet... stb. Így most mosott sz@r vagyok enyhén szólva is. :?
Holnap meg sógornőmékhez utazunk a hétvégére. Lehet, ott sem alszik Bende, így mindjárt megyek is aludni, hogy valahogy túléljem az elmúlt és az elkövetkező napokat....
Vettem Bendének milupa jó éjt tápszert. És NEM ízlett neki! :lol: Mondjuk, amikor megkóstoltam, nekem is olyan savanyú tej íze volt. Pedig jó a szavatossága.... :?: Ki érti ezt???? :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


De, Brigi, nagyon is ismerős a "gép levág" téma! :-))))))))))))))) Múlt hét végén csak kétszer fordult elő, hsz-írása közben! Naddddddddon örültem! :-)))))))))))))
Az árzuhanás sztem elég jó oldal. :-)

Jelentem!
Tegnap voltunk a doktor néninél, aki azt mondta, hogy majdnem gyógyult a gyerek, nyugodt szívvel elindulhatunk Vele! Így elindulunk holnap reggel, este jövünk! /Persze, Anyósom azért vagy háromszor rákérdezett, hogy de akkor elmegyünk?!! :evil: Nagyon ellene volt, amikor szerdán kiderült, h Bálint beteg, kategorikusan-epésen közölte, h akkor nem mentek Szerbiába. Én meg mondtam, h ha a doktornő azt mondja, akkor valóban nem is megyünk. Na, meg még voltak dolgok... Így sem ideges az ember, h beteg a gyereke, még be is szólogat./

Éééésss!
Tegnap délután kirohantunk még a Tesco-ba megvenni 1-2 ajándékot /addig nem akartuk, amíg ki nem derül, hogy biztosan megyünk/, és vettünk nekem egy szuper tankinit!!!!!!!!!!!!!!!! 4400 pézért!!! Úgy örültem neki!!!!!! Pont jó, merevítős, nemcsak mellbetétes, úgyhogy remek! Majd teszek fel róla képet, nem biztos, h most a hétvégén. :roll:


Manó!
Azt hittem, h Nektek van erkélyetek vagy udvarotok. Mi a Jóéjszakát tápszerrel úgy jártunk, h Bálint attól felébredt sokkal korábban, mint a Milumil AR-től. Van még egy fél, kibontatlan csomaggal, ha valakit érdekel!

Mogyo! Timci!
Örülök, h Nálatok is jobban vannak a babák!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Jó reggelt!

Este, voltunk Cirkuszban. Az előadás nem volt rossz. Gyerekeknek nagyon tetszett. Egy kisbarátunk is velünk volt. Ügyesen viselkedtek.
Szünetben, aki akart 1500Ft –ért felülhetett az elefántra, egy fénykép erejéig. Ez tényleg, csak egy pár pillanat volt, mire a gyerek felfogta, hogy „az elefánton csücsül”, már vették is le. Olyan futószalagos volt. Mi is odamentünk, kérdeztem ott, hogy esetleg, meg lehetne-e simogatni… Nem akarunk felülni. Egyik pasi, aki „dobálta” fel a gyerekeket, azt mondta, persze, ha elfogytak a gyerekek, akkor igen, ezért vártunk… Gyerekek elfogytak, és akkor jött egy „hölgy” aki szerintem elég alpári stílusban közölte ”azonnal menjenek innen! De mi szeretnénk megsimogatni… Nincs erre idő, menjenek innen, és majdnem hogy lökdösött kifele…”
Elég rossz szájízzel néztük végig az előadás második felét, melynek a végén szóltak, hogy most lehet menni, megnézni az állatokat, potom 500 Ft-ért személyenként… Hát ezért nem lehetett megsimogatni

Ezt kultúráltabban is lehetett volna közölni.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Noémi!
Jó utat holnapra! Remélem, sok jó élménnyel tértek majd haza!


Felébredt a család, most megyek! Szép napot mindenkinek!

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Erika: megmondom őszintén jót nevettem ahogy leirtad a dolgot!
De tényleg ennyire szemét dolgot meg mindenből lovét csinálnak!
mi éppen apával beszéltünk ,hogy ide nem nagyon akarjuk majd elvinni majd inkább Bp-re.

Noémi: anyós :evil:
Hát mi is sokkal jobban vagyunk főlleg ,hogy reggel már nem kellet szivni az órrát csak most!
És már alig volt benne kaki!

Képzeljétek a dokink meg nem ajánlja a jóéjt tápszert mert nehogy hasmenése legyen a gyereknek vagy valami!
De könyörgöm minek árulják akkor!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Falevél!
Mennyi ideig voltatok vízben? És miket csináltatok? Van még "búvárreflex" ?

Mogyoland! Sok mindent árulnak, amit nem kéne, így van ez a bébi kajákkal is. Pl azt mondták valamikor, hogy magvas kajcsit ne adjuk 1 éves kor előtt. Ennek ellenére van paradicsomos krumpli 6hós babának címzéssel. Valamint azt is mondják, hogy tejalapú dolgokat se adjunk, mert nehezen emészthetőek, és a tápszerek is abból vannak...

Ezek után vajon joghurtot adhatok már Józsikának? Az is tej alapú? Van aki ad már?

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Sziasztok!

Nem voltunk még a műtéten, itt elég lassan haladnak a dolgok, este ki kell mennünk az orvoshoz, hogy elmondja, hogy mi merre hány lépés. :roll: Mit variálnak, én már nem akarom húzni, mert csak rágom magam rajta állandóan... :?

Mogyó: 1 hónapra megyünk, legalábbis Zizo meg én, úgyhogy mindenképpen fogunk találkozni! :wink:

Noémi: jó utat Nektek, ha még nem indultatok el. De szemét ez az anyós, nem tudom hogyan bírnám elviselni... Nekem sosem ment a jópofizás, ha valakit nem bírok, akkor azt nem tudom elrejteni. :roll: :oops:

Erika: szerintem nyugodtan adjál Józsikának joghurtot, meg túrót, és sajtot is. Ezeknek egész más a feldolgozottsági szintje mint a sima tehéntejnek. Egyedül ez nem ajánlott egy éves korig.
Ja, unokaöcsémnek is van képe az elefánttal. Jópofa. Mi is fizettünk az oroszlánért, de ott lehetett simizni, akkor is ha valaki nem rendelt képet. :roll: Magyarország....

Manó: szegény Bende, remélem a rokonságnál azért fog tudni aludni. :? Meg persze Te is! A férjed mit dolgozik ha nem titok? Már, hogy így el kell mennie vidékre...
A műtét után 1 hétig állítólag csúnya lesz nagyon a kukija, már előre félek a látványtól ,én nem bírom az ilyent. Meg nem is szabad pelust adni rá, vagyis nem ajánlott, de szerintem ez kivitelezhetetlen. Egyrészt mindent összepisil meg kakil, másrészt meg ő mindig gyűrkéli a kukit... :roll:

Na, megyek pakolászni.
Szép napot!

Lilypie Maternity tickers


Danának boldog hófordulót!

Lilypie Maternity tickers


Daninak boldog hófordulót!

Én adok már 1 hónapja danóninot és túrókrémet meg túrórúdit

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Erika: szerintem nyugodtan adhatsz Józsikának joghurtot, mi is adtunk már kb.1 hónapja Sárának és semmi baja nincsen. A gyümölcsjoghurtot meg imádja!

A babaúszáson kb.35 percet voltunk a vízben, de az egész foglalkozás kb.50 perc. Mielőtt bementünk a vízbe volt egy kis torna, utána a vízben körbe úszkáltunk, néha lelocsolták Sára fejét, merülés első alkalommal még nincs, nem is az a cél, hogy ledugjuk a gyerekeket a víz alá, hanem ,hogy megszeressék a vizet. Szerintem Sárának nincs merülési reflexe már, de majd megtanulja újból...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Merülési reflex 6 hós koráig van a babákban!Azért is ajánlják 6 hó előtt!
De viszont nem olcsó mulatság!
Mi is menni akarunk de mikor! :roll:

Ha nem érzékeny vagy allrgia gyanús Józsika nyugodtan adjál neki!
7-8 hós körül kell bevezetni de én már 6 hósan is adtam neki!


Kriszti: megy a drukk!
Gondolom apa nem ideges csak te! :wink:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: van olyan baba, akinek 9 hósan is van még merülési reflexe... Nekem azt mondták, hogy 3-9 hó között érdemes elkezdeni, de utána is nagyon jó.

Mi is csak kéthetente fogunk járni, mert szerintem is elég drága.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Néhány kép Sáráról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
falevel2
 
 


De édes Sárika!
Mit néztetek ennyire?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Még itt vagyunk! :-) Reggel indulunk.

Brigi!

Daninak nagyon boldog hófordulót! Reméljük jól vagy!!!!!!!!! Puszi!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Mogyo: a főtéren volt a Tintalló társulat és éppen egy szabadtéri mesét néztünk (egy bácsi mesélt, nagyon jó volt, szerintem a felnőttek jobban élvezték, mint a gyerekek) :lol:

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok.Tegnap már teljesen galudta az éjszakát. :wink: Mára már semmi baja,de azért még holnap kap gyogyit.Ami biztos az biztos.Ma egész nap kint voltunk a kertbe.Ugyhogy nagyon hamar elaludt.

nóémi-jó utat nektek!Készits majd sok tájképet.És mutasd meg nekünk.Vigyázzatok magatokra! :wink:

Brigi-már nagyon kiváncsi vagyok,h.mi lesz a picurka neme.És már nagyon várom,h.mit mond a doki. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Daninak sok boldog mini születésnapot!!!!!!!!!!! :wink:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


falevél-nagyon aranyos ez a Sára baba!Látom izlik apa haja. :lol: Nagyon tetszik az első fotó. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


timcike . ez igazán jó hir!Nemn is szabad váárni ,hohgy komolyabb baja legyen !
Én is mindig rohanok apa meg mindig letol ,hogy nincs semmi baja!
Milyen jó ,hogy most is elvittem a dokihoz mi lett volna ha még várok vele !Igy is már két hete eszi az antibigyót! :cry: De alig kell szivni az orrát . Pedig teljesen tünetmentes úgye a csaj csak az orra folyik de piros volt a torka.És ezért kapjuk!
Mert amit először kaptunk semmit nem hatott remélem holnap már nem kell adnom!
mi lett volna ha várok ,hogy elmúljon neki az orrfolyás!Lehet ,hogy komolyabb valami!

De szerencsés vagyok idáig a csajjal semmi hasmenés bár adok normaflort , birja az antibigyot!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sárikának nagyon boldog hófordulót! :lol:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


huncut
Kép

Kép

Kép


Kép

Szóltál?
Kép

Kép


Kép
mogyoland
 
 


falevel-Sárikának nagyon sok boldog mini születésnapot! :wink:

mogyo-telyesen igazat adok neked! :wink: A pasik nem tudják,nem érzik.De mi anyucik azért vagyunk. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! :D

Kép így rámol a kisasszony...

Kép

Kép
falevel2
 
 


mogyo-Ágia egyre jobban hasonlit rád. :wink: Az apja hol volt,mikor Ő készült? :roll: :lol: Nagyon aranyos.

Sárikán meg nem tudom eldönteni,h.kire hasonlit. :roll: De nagyon kis cukor,ahogy pakolászik. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?