Sziasztok csajszik!
Megint nem voltam egy ideje...el voltam havazva.
Röviden:
5. szuri bent van, van még egy. Utána azért sem lombikozunk rögtön, hanem spontán összehozzuk a babót.
A torkom még mindig szar, nemtom mi van vele...de már nem is érdekel.
Voltunk Bükkszentkereszten megint Pünkösdkor, vittük a családot is. (Sajnos anyunál vastagbéltumort találtak a minap, szóval őt vittük főleg, holnapután műtik Pesten
)
Pénteken megyünk majd látogatni s ha már arra járunk, elmegyünk Bükkszentkeresztre-ahol a föld szívcsakrája van- és Tápiószentmártonra, ahol szintén vmi energiadomb van.
Illetve úgy tűnik elugrunk Siófokra is, mert párom tesójáék, akiknél megalszunk szombaton mennek oda biciklis versenyre..mondom akkor mi is megyünk
.
Na és persze még tervbe van a nyárra a romániai Medve tó, attól is mindenki terhes lesz.
Párom beírattuk a nagymotoros jogsira (kicsire már van neki...de amúgy vagy 5-6 éve motorozgatott csak egy kicsit vmi lerozzant motorral)..de most beleszerettünk a feelingbe és venni akarunk egy használt motort úgy kábé 400e-ért és élvezni a nyarat.)
Néztünk bukósisakot tegnap...olyan szexi volt benne
...na meg magamon is tök furi volt.
Persze pénzünk nincs rá...úgyhogy vmi hitel lesz...főleg mivel a párom hallani sem akar arról, hogy az őszi angliai utat visszamondjuk...
Amúgy azért is nem értem rá mert most voltak a már kitolt egyetemi határidejeim...vagy 7000 szót írtam 5 nap alatt.
De már csak a szakdoga van.
Amúgy jól vagyunk, dúl a love...megtörtént az első próbaút is barlangomba
a műtét után
...hát mit mondjak...már kellett.
Pünköskor megszületett párom bátyjának fia!
Kiscsávó mert 3 héttel hamarabb jött, 2600 gr-al.Nem engedték még haza mert nem eszik rendesen és tán kicsit sárga is...de reméljük hamarosan erőre kap.
Mostanában nincsenek pattanásaim! kopp kopp kopp..sehol...ki vagyok simulva.Hogy a kövektől van-e vagy a sok aloe vera géltől amit mostanában iszok...fene tudja...de tök jó.
Na ennyi jutott most hirtelen eszembe magunkról, majd visszaolvasok és akkor írok nektek is személyreszólóan. Puszi mindenkinek!!
Táblához:már 31 vagyok állítólag