Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi :D
Lesz ez még így se :lol: :lol: :lol:

Boni :D
Erről jut eszembe, te sokáig aggódtál, hogy nem gyarapodsz, vagy nem eléggé. Beindult mostanra?

Véda
Vendég
 


KisRöfi :P
Anya Téged duplán szeret! Tudod, mennyit koplalt, hogy lefogyhasson, most meg mióta a pocijában csücsülsz csak eszik és eszik és fogy :lol:

Viri :P
Tök jó a gatyód :wink:
Majd hétfőn írd meg, mi volt a menü. S együtt ünnepelhetsz Apával, Te a 32. betöltött hetedet :wink:
Ja és én is, én meg a névnapomat 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok!

Fanni!
Sajnálom, hogy kirepedt a pocid, remélem annyira azért nem vészes! Nagyon jók lettek a gobelinek, szépek bekeretezve! Szobatakarítás megvolt?

Kedves Lilu!
Tegnap már nem tudtam írni, de a többiek mellett én is üdvözöllek Téged! :D

Nők!
Igen, én is úgy vagyok vele, hogy a lehető legjobb időben bújjon ki a pici! :wink:

Boni!
Biztos jó lesz a 4D!

Zöldi!
A terhesség elején én is fogytam, aztán meg stagnált a súlyom! Én sokat hánytam, reggeli mindig kijött, az ebéddel is küzdöttem mindig!

Viri!
A gobelin csuda szép lett! :D Nagyon csini a pocakod! :wink:


Katica!
Tegnap vettem egy kisrugit, egy hálózsákot a kicsinek.Magamnak meg bimbókiemelőt, mert a védőnő megnézte múltkor a mellem és azt mondta vegyek a biztonság kedvéért, mert kicsit lapos a bimbóm. De én reménykedem, hogyha elkezdek szoptatni megoldódik ez a dolog, de azért beszereztem!

Én ma voltam megint Nst-n. Gréta szívhangja szép volt és nem kellett felébreszteni, mert mielőtt odaértem a klinikára küldtem le neki csokit és mocorgott rendesen! :wink: 20%os fájások voltak!
Amiért mérges voltam nagyon, hogy a dokimmal nem is találkoztam, mert tegnap ügyeletes volt és nem volt bennt. Az asszisztensnője nézte meg az nst-met és mondta, hogy jövőhéten lesz vizsgálat és uh! Annyira elszomorodtam, mert én mára készültem, hogy láthatom a kiscsajt! Na mindegy, a fő, hogy minden rendben van vele!

Délután kinnt voltunk a kertünkben, nagyon jó volt, bevágtam 1 sárgadinnyét, meg egy rakat epret! :D Ahogy hazaértünk rendeltem pizzát, abból is bevágtam egy egészet, úgyhogy most elégedett vagyok, mint egy jól lakott napközis! :lol:

Kép
Kép
kisfóka
 
 

 
 

Sziasztok!
Szörnyű napunk volt....betörtek hozzánk.Mikor hazaértem majdnem sokkot kaptam a látványtól, mint a filmekben még a bugyikat is szétdobálták. :cry: Elvitték az összes aranyat, eljegyzési gyűrűvel, anyai örökséggel :cry: :cry: mindennel 1ütt,csak a jeggyűű és még 1 kicsi gyűrű maradt ami rajtam volt éppen.A fényképezőt így pocifotó mostanság nem lesz...és a pénzt amit apukámtól kaptunk babakocsira :cry: borzalmas érzés...ellopták az emlékeinket...szerencsére a kutyát nem bántották..(mondjuk ő sem őket nyilván.. :roll:)

Kép
katica_75
 
 


Katica :(
Jajj, szegénykém. Próbáld nem túlhúzni magad. Ez nagyon fontos a baba miatt, most csak rá gondolj. Igyál egy kis vörösbort. Hű de nem hiányzott ez most.
Egyszer még nagyon régen hozzánk is betörtek a nyaralóba, mindent szétdobáltak, iszonyú érzés volt, pedig főleg nem is az én cuccaim voltak ott...
S hogy kutya mellett? De már nem lep meg, a barátnőm kocsijából is kirámoltak mindent, nem állt be a garázsba, csak elé. A kutya asszisztált hozzá...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Kisfóka :P
Köszönöm!
Igen, takarítás kész. Már csak a bababútorok összeszerelése van... s tényleg, KÉRDÉS!
Mivel lehet lemosni a gyerekbútorokat??? :shock:

Mondhatta volna a dokid, hogy nem lesz bent :? Azért az ügyeleteket lehet előre tudni...
De fincsiket ettél! Nyamm!

Azért írok egyesével, mert folyton kitesz a bnet... már ma többször is kellett újraírnom, amit elkezdtem...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Katica :)
ez rettenetes!!! Nagyon vigyázz magatokra!

Fanni :)
fanni73 írta:Mivel lehet lemosni a gyerekbútorokat??? :shock:

nem értem a kérdést :) mivel akarod lemosni?
sima mosószer + víz... ha annyira mosogatni akarod, vagy sima víz :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nem kell fertőtlenítőzni?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


fanni73 írta:Nem kell fertőtlenítőzni?

ezt meg se hallottam....

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


:lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok!

Bocsi hogy eltüntem de ebbe a jó időbe sokat vagyunk kint és ritkán vagyok gépnél. Babázunk sétálunk. De megpróbálok mindjárt visszaolvasni.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Sziasztok!

Katica!
Uh, nagyon sajnálom, ami történt! Ne idegeskedj, persze könnyű ezt mondani, tudom! Van biztosításotok?

Fanni!
Én sima vizesruhával törölgetem a bútort és a kiságyat is!

Nyuszi!
De jó hogy jöttél! Remélem jól vagytok! Ebben a jó időben inkább kinnt kell lenni a babának is, igazad van! :wink: Mi is megyünk még a kertünkbe úgy néz ki!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Huhh, Csajok :P
Sikerült 12-től mostanáig pakolnom... még nem a gyerekszobát, hanem a miénkben próbáltam racionalizálni a dolgokat. Hja és amit Anyósom kifelejtett, közben azt is igyekeztem megcsinálni :?
Nagyon elfáradtam, igyekeztem ülve, amit csak tudtam...

Kisfóka :P
Neked is köszke, úgy fogok tenni!
Neked már kötelező beljelentkezésed van ám minden nap :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni :P
Értettem! :lol: Minden nap bejelentkezem! 8)

Azért óvatosan a pakolással és a takarítással! :wink:

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Fanni,
Lafi tényleg írt nekem pü-t!
Igen,a hasamon a bőr totál szétrepedt,egészen a csípőmig.És ami igazán zavar,az a kinyúlt bőrszövet,amivel nem tudok mit kezdeni,marad a plasztika.Apával már megbeszéltük,hogy jövőre megcsináltatom,mert annyira zavar!Azt tudnod kell,hogy nekem a combom is csíkos már tinikorom óta,tehát ez genetika is,úgyhogy van esélyed megúszni.
A bútorokat prontóval is áttörölheted,vagy egy kis mosogatószeres vízzel,a fiúk még úgysem fogják nyalogatni! :lol:
Most már tényleg naggggyon óvatosan pakolj,pihenj sokat,innentől kezdve már minden napnak örülni kell,amit a fiúk bent tartanak!

Andi
Kép
aanda
 
 


tartanak=töltenek

Andi
Kép
aanda
 
 


Köszi lányok az 1üttérzést.Sajna szokás szerint gyomoridegem lett hasmenéssel.Remélem ezt csak én érzem a babának nem árt.
Kisfóka
van biztink de csak nagyon alap,így ez a mi kárunk marad.Akkor jót vásárolgattál, bár gondolom ezek már az uccsó simítások e téren is?! :wink:
Fanni
majd teszel fel képet a berendezett babyszobáról is? Vigyázz ám magadra. (Meg is nézm mindjárt az ikeás bútorokat)
Hát igen ezek az ölebkutyusok nem házörzésre vannak szakosodva... :?

Kép
katica_75
 
 


ja és mivel ez egy nagyon csendes környék,mi sem gondoltuk volna...a nyomozó azt mondta ő mindenkinek azt ajánlja hogy legyen egy ultra titkos retesz ahol az ékszereit tartja, szekrény, ruhák közt stb. kizárva!(nem riogatásként írom, de ha van rá mód ne hagyjátok elöl)

Kép
katica_75
 
 


Kisfóka :P
Nagyon helyes :wink:

Andi :P
Elhiszem, hogy zavar. Az enyém ha így maradna, akkor azt hiszem, meg tudnám szokni. De megértem a plasztikát... s azért nálad 3 baba nyújtotta a pocid... Szerintem azért hármasikrekkel nem-igen lehet megúszni csíkok/kinyúlás nélkül!
Ha jól emlékszem, nagyjából ilyenkor szültél, mint amennyi idős terhes én vagyok, ugye?
Prontom van :lol: S na igen, tény, hogy a kissrácok eleinte úgy maradnak, ahogy én teszem őket :P
Nekem is írt, mikor kerestem!

Katica :P
Szerintem egy profi arra is rájön... Nálunk van riasztó... de mondjuk ez még nem biztosíték semmire... max miután kívülről látszik, inkább egy másik házat céloznak meg...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Katica,
Sajnálom a betörést :( Nagymamámhoz háromszor törtek be egy év alatt, és ráadásul imserős volt, mert tudta, hol kell keresni és, hogy mit :( Persze soha nem derült ki, hogy ki volt a tolvaj.

Fanni,
Volt egy szobatársam, 3 babával(spontán :lol: ), 36 hétig egyben maradtak, és nem volt csíkja :shock: Ez tényleg csak genetika.
Vendég
 


Fanni!
Jelentkezem :lol:

Ezt pedig Neked küldöm: :D
Kép

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Fanni füle érjen földig,
nőjenek a pici Törpik!

Kép
zölddisznó
 
 


Fanni :D
Isten éltessen sokáig! A legszebb ajándékaid már a pocidban vannak :D Jövő ilyenkor pedig lehet kerti partyt rendezni a totyogókkal 8)

Katica :(
Úgy sajnálom, hogy ez történt :( Férjemnek is meséltem, ő is, még ma reeggel is mondta, hogy juj, szegényeket hogy sajnálom... De most már fel a fejjel! Hamarosan érzed majd a magzatmozgásokat, és ez feledteti majd a szörnyűséget!

Lányok :D
Ma van a 12. évfordulója az első randinknak 8) Már annyiszor összebújtunk ma. Semmit sem mondtunk, csak bújtunk, mint a friss szerelmesek. Lilu meg olykor odarohant, hogy "Csókoljátok meg egymást!" És mi megtettük :oops: Nem megyünk sehová, de ma kint terítettem meg az ebédhez, és ez is olyan romantikusnak tűnt... Délután még fagyizunk hármasban (négyesben) :D

Jaj, és tegnap Liluval néztem a Szabadítsátok ki Willyt. Tudjátok, a bálnás film... Megint volt pityergés, amikor kiszabadította a kisfiú :cry: Lillus is törölgette a szemét, meg Apa is... Ráadásul Lilu a pocimhoz bújva ült, Apa a kezemet fogta, Csabi mocorgott... Hát, lehet ezt megállni elérzékenyülés nélkül? :roll: :oops:

Véda
Vendég
 


Kisfóka :P Coca :P Véda :P
Köszönöm szépen!

Véda :P
Annyira édesek lehettetek együtt! Igazán nem csoda, hogy mindenki elérzékenyült!

Lányok :P
Apa összeszerelte a bútorokat. Van babaszobánk :D Képet még nem teszek fel, mert keddre lesz függöny, meg még vannak hiányosságok, mert a lámpa is még a miénk, nem a kicsiké, de már kb. 1,5 órája készen vagyunk és csak ülünk bent és nézzük. Hogy ez milyen fantasztikus!

Megyünk enni végre-végre :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


sziasztok!

tábla:

Kép


kati
katica30
 
 


Panda
szegény mamád! Hihetetlen miyen emberek vannak!!
Fanni!
Sok Boldog Névnapot! :lol:
Szuper érzés lehet a csaknem kész babaszoba!-én is akarom!! :lol: (ja a riasztós a 7en jött volna, de lemondtam mert úgyis itthon leszek és másra kell inkább a pénz :? témáról ennyit,előre kell nézünk!nem nyafogok többet :P
Véda
Gratulálok az évfordulótokhoz!! Ahogy így elnézem a korodat ez az egyik első randid lehetett?! :wink:
Katica
köszönjük a táblát!!
Lányok aki van iwiw-en és még nem jelöltük be 1mást szívesen venném! :?:

Kép
katica_75
 
 


Katica :D
Talált, süllyedt :D :D :D
Ő az első beteljesült, igazi nagy szerelmem :oops: 16 éves voltam, olyan valódi, álmodozó, ábrándos lelkű, fülig szerelmes lány... Apa pedig akkor volt 26 éves érett férfi. Rajtunk kívül senki nem adott volna egy lyukas garast a kapcsolatunkért. (Sokan pedig azt hitték 2 év múlva az esküvőnkön, hogy biztosan állapotos vagyok, azért megyek ilyen korán férjhez :oops: Pedig, ha tudták volna, hogy mi már akkor be voltunk jelentkezve a Kaáliba :roll: )

Fanni :D
Ugye milyen jó érzés? 8)
Képeket nagyon várom!!!

Véda
Vendég
 


véda d. írta:Sokan pedig azt hitték 2 év múlva az esküvőnkön, hogy biztosan állapotos vagyok, azért megyek ilyen korán férjhez :oops:

ez ismerős :oops:
tőlünk is elég sokan megkérdezték az esküvőkor, hogy ezért házasodunk ilyen gyorsan és fiatalon össze?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


HAzaértünk


KAtica rettenetesen sajnálom... kitarás és vigyázz magatokra!

Véda nekem is férjem az első igazi nagy szerelmem... :oops: együtt nőttünk fel...


FAnni gratula a gyerekszoba majdnem készenlétéhez! :lol:

PAndus mamád is szegényke 3*is.. :cry:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Remélem, hogy mindenkinek jól telt a hétvégéje!
Sajnos nekem ez a feszítő érzés egyre erősebb lett, így egész hétvégén pihentem, feküdtem. Ha fekszem, akkor nem érzem, csak ha ácsorgok vagy sétálgatok. Szerencsére a hasam nem görcsöl.
Remélem, hogy holnap már jobban leszek és vissza tudok olvasni, hogy mi törént veletek az elmúlt napokban.
(Ülni sem kényelmes a gép előtt :-( )

Viri

Kép
viri8
 
 


Viri!
Pihenjél sokat! De az tényleg jó, hogy nem görcsöl a hasad!

Véda!
Gratulálok az évfordulohoz! :wink: Én is fiatalon mentem férjhez, 21 éves voltam! :wink:

Katica!
Sajnálom, hogy a biztosítás nem fedezi a károtokat! :? Küldök privit, tudsz jelölni az iwiwen!

Tegnap este Gréta annyira aktív volt, olyan hullámzást levágott, hogy már rémisztő volt! Most azon pará
zok, hogy remélem nem fordult vissza, maradjon szépen fejvégű!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Kisfóka
jeleöltelek :lol:
Ha már 1szer befordult csak nem fordul vissza, nem?
Boni
köszi. Javulgatsz?
Véda
ez igen! :shock: :P szuperek lehettek 1ütt! és szerencsések h. ilyen hamar 1másra leltetek. Én a másik tábort erősítem..kicsit kalandos volt az út de megtaláltuk egymást! :lol: Véletelenek meg ugye nincsenek! :wink:
Viri
nagyon szép pocika,csinos vagy!! Pihizz sokat.

Kép
katica_75
 
 


Katica :P Boni :P
Köszönöm!

Katica :P
Nálam is későn jött az igazi, de érdemes volt várni :roll:

Véda :P
Nagyon jó érzés :D Még a jövő héten szerintem felteszem a fotókat!

Viri :(
Nekem is elég gyakori, bár nekem nem múlik el a fekvéstől, így mindegy, mit csinálok... Azért a magnézium szokott hatni, meg a bor is :D Akkor gondolom a főzőcskézés is elmaradt, de azért boldog szülinapot a férjecskédnek, Neked pedig gratulálok a 32. héthez. Tudom, hogy még eszed ágában sincs szülni, de azért tudd, hogy már biztonságosan megteheted :wink:

Kisfóka :P
Bizti nem fordult meg... nem tudod kitapintani? Nekem ha a hátamra fekszem, egész jól megy, szinte mindenét érzem a kicsiknek.

Jó éjt, Lányok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Jó reggelt!

Viri pihengess...

FAnni utólag is Boldog névnapot! ---------/--@

Mindenkinek öleléshegyek

Dkata köszönöm a tanácsot a mit ne egyek terén... ma telefonálok dokinak az eredményért kivi avgyok...aztán remélem nem lesz nagy szükség...én sem gondoltam szigorú változtatásra cask odafigyelésre :oops: :lol:
Vendég
 


Katica!
Visszajelöltelek! :D

Fanni!
De tegnap este megnyugodtam, meg ma reggel is, mert fennt van a popsija, totál kinyomta, és ki tudtam tapintani, hogyy ez biz a feneke! :lol: Azért sajnálom szegényt, hogy így feszeng...! Kérdeztem is a férjem szombat este, hogy szerinte a magzatburok mennyire erős, mert egy ilyen mozgolódást elviselni :shock: , hát....!Valamit nagyon rendezkedik!

Boni!
Remélem nem lesz semmi gond++++++, majd gyere az eredménnyel!

Viri!
Jobban vagy már?

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Fanni,
igen,a fiúk 31.hétre születtek!
Boldog névnapot kívánok mindhármatoknak!(szinte egyszerre van a Te és a Fiaid névnapja! :lol: )

Andi
Kép
aanda
 
 


Sziasztok

Fanni
Nagyon Boldog Névnapot az egész családnak!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Gréta szerintem már csomagolásban van..pakolja a böröndöket a kicuccoláshoz :wink:
Vendég
 


Boni :P Andi :P Erika :P
Köszönöm szépen!

Andi :P
Valóban elég sűrű a május a névnapok szempontjából, na és miután vélhetőleg júniusiak lesznek a kölkök... kicsit közel lesz a névnapjuk a szülinapjukhoz is, de végülis több variáció is van a névnapokra... nno majd meglátjuk...

Kisfóka :P
Akkor ez egy ilyen nap volt, mert nekem is majd' szétrúgták a pocimat tegnap és tegnap előtt is a fiúk! Kicsit aggódtam is, nehezen aludtam el pont ezért... de mikor nem feküdtem, hanem járkáltam, akkor bezzeg csend volt...
Mikor mész legközelebb vizsgálatra?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


ELTÜNTEK A BACIK! TISZTA VAGYOK! :lol: :lol: :lol: :lol:

Véda egyébként híztam 3 kg-t :lol:
Vendég
 


Boni! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi minnyá menő a 12.heti Uhura :lol:
Vendég
 


Fanni!
Ezek szerint tényleg ilyen napok vannak, biztos a front! :wink:
Pénteken megyek legközelebb, és remélhetőleg lesz vizsgálat, meg uh is!

Boni!
Én már nem bánnám! :D
Örülök, hogy eltűntek a bacik!Akkor nem kell szedned semmit?

Zöldimami!
Hogy vagy?

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Jaja! Pont egy hét múlva megyek az Istenhegyire kombinált tesztre!

Kép
zölddisznó
 
 


Fóka hüvelykúpot kellett vennem, de csak egy adagot... ha rossz lett volna az eredmény, akkor írt volna fel ma mást is..de szerencsére nem kellett!

:lol:

Zöldi :lol:
Vendég
 


Lányok! Antibiotikum mellett, lehet szoptatni? Orsi?
Vendég
 


Közben megoldódott a problémám.
Vendég
 


PAndus örülök... én azé nem reagáltam me nem értek hozzá :cry:
Vendég
 


pandácska* írta:Lányok! Antibiotikum mellett, lehet szoptatni? Orsi?

látom,megoldódott, de a lányoknak infónak azért leírom, hogy _van_ olyan antibiotikum, ami mellett lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Lányok!

köszönöm az aggódást! A pihinek köszönhetően egyre jobban vagyok. :lol: valószínű "csak" rendeződnek a csontjaim.........Nem gondoltam, hogy ennyire kellemtlen tud lenni.... A barátnőm uennyi idős , egy babával, és nála is hasonlóan duván jlentkeztek ezek a tünetek!

Fanni,

Először is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
Bocsi, hogy csak utólag... :oops: Éééés, gratula a 31. héthez!
Köszi az sms-t :P Annyira jól esett. Tegnap is a párom írt fel a fórumra, csak diktáltam....És igaza van Orsinak, valószínű a babák is nyomnak már....
Nagyon várom ám a képeket a gyerekszobáról! Hogyan helyeztétek el a kiságyakat? Egymás mellé?

Boni,

Gratula, a tuti eredményhez! Nagyon ügyin csináltál valamit :lol:

Katica,

Nagyon sajnálom a betörést!! Alig hittem a szememnek, mikor olvastam. Gondolom, milyen lehetett átélni :cry:

Zöldi,

Gratula -1 kghoz! :lol: Én nagyon élvezem a bűntetlenül evést a terhességben! :D Rengeteget ettem a hétvégén, pedig csak feküdtem..

Megyek, ledobom magam a kanapéra!

Kép
viri8
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: