Új privát üzeneted érkezett!

Az biztos, hogy ha rosszul állítják be az infuziót, akkor kikészítheti a méhet! Nekem az elsőnél volt nagyon brutál, mert már mindenki unta, hogy 4 napja lógok infuzión és még semmi, így egyik nővér így, a másik úgy állította be! Kegyetlen volt! Talán jobb is, hogy nem vizsgáltak meg! Engem egyszer vizsgáltak meg! Bejött két doki és egy nővér. Az egyik doki lefogta az egyik lábam, a nővér a másikat és belekönyökölt a hasamba, a másik doki pedig kézzel tágított! A mai napig biztos vagyok benne, hogy akkor rontották el a méhszájamat! :evil: De meghagyom a dokimat abban a hitben, hogy ő volt! :oops:
gröni

Én nem tudom, hogyan állították be, de kegyetlen volt!
Én is elmegyek aludni, mert nagyon megfájdult a hasam, jó éjt!
Vendég

Jó éjt lányok, én is megyek!
gröni

Sziasztok!
Azért, mert nem irok olvaslak titeket.

Gröni, Luca!
Tényleg olyan volt, mintha rendesen szültetek volna? Ugyanolyan lefolyásu volt minden? Nem is tudok mit mondani!!!! Sajnálom!
encike 2

sziasztok!ma nem sokat írtatok!
Januárba nekem is rendesen beindult a szűlés a halott babámnál! :(
nagyon rossz volt szartak rám a nővérek meg az orvosok is ,nem zavarta őket,hogy ömlika vér belőlem!
ez mond az istván korházba volt! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hétvégén nem leszek, mobilról lehet, hogy olvasgatok, de onnan bonyolult írni.
Mindenkinek szép hétvégét!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szia linácska neked is szép és jó hétvégét! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

CSAJOK!
NAGYON SZORÍTSATOK MONTINAK, MOST ÍRT, MA ESTE MEGCSÁSZÁROZZÁK!!!!
REMÉLJÜK, MINDEN RENDBEN LESZ VELE IS, ÉS MARCELL BABÁVAL IS!!!

MAJD ÍROK RÖGTÖN, HA MEGTUDOK VALAMIT!
Vendég

hajrá monti ,sok sikert!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hajrá monti ,sok sikert!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára én is elköszönök,szép estét mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó éjt, Nita!
Vendég

Kép Biciklis "bandita"

MONTINAK NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!

Luca!
Lesem a híreket és EZER KÖSZÖNET ÉRTE NEKED!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Monti!

Sok sikert!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Encike!

Tényleg borzasztó dolog amikor valakinek idő előtt meg kell szülni-e, valamilyen okból kifolyólag a kisbabát. Tudom miről beszélek mert Én is átestem ilyenen. Csak ezt nagyon rossz végig csinálni, mert tudod azt, hogy a kisbaba akit megszülsz az beteg és halva születik. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Luca!

Hogy vagy?
Vendég

Zsuzsu, még semmi...
Jó, gondolom, nem mi leszünk az elsők, akit értesít, de én annyira izgulok!
Monti annyira szeretetre méltó, jó ember!
Vendég

Alíz, kösz, kicsit jobban vagyok.
És Ti hogy vagytok?Gyerekek?
Vendég

Luca, mi is jól vagyunk. A gyerekek is jól vannak. Petikét elnevezte az ovónénije virágos Petikének. Nagyon szereti a virágokat és ezért adta neki ezt a nevet.
Vendég

Luca!
EGYETÉRTEK!!!!!!

(azért próbálj pihenni) :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Monti!

Ezer drukk!!! És gyors összeszokást kívánok!

Lányok!

Én ma voltam uh-n. Paca még mindig haránt ugyanúgy, mint a múlt alkalommal. Azóta elolvastam Miminél, hogy ekkor fordult be a kisfia menetirányba. Pacának még van 8 hete a manőverezésre.
Becsült súlya 1557 g mintegy 20 dekával nagyobb, mint Kinga volt. A BPD-je ugyanannyi. Az uh kicsit idősebbnek mérte 29+5 naposnak.

Vérképem satnya, kaptam vasat. Amúgy minden rendben! 8) :lol: Majd ha feltöltjük a videot felteszem. :wink:

tjuca

Jó éjt Mindenkinek, ha Monti ír, majd reggel jelentkezem!
Vendég

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek!

Kép
Vendég

Gratulálok Montinak, már biztos megvan a baba, remélem jól vannak, azért várjuk a híreket!
Vendég

Szép jó reggelt!

Most írt Monti.

PÉNTEKEN 19.35- KOR MEGSZÜLETETT MARCELL 3330 GRAMMAL ÉS 51 CM-REL.
MINDKETTEN JÓL VANNAK.

MONTI, NAGYON SOK BOLDOGSÉGOT KÍVÁNOK!!!!! :D :D :D
Vendég

Kacika, írtam privit! :oops:

Aliz, akkor biztosan nagyon jó ember lesz Petika, mert ugye " aki a virágot szereti..."

Én is nagyon szeretem a virágokat...

Juca, örülök, hogy minden rendben volt uh-n.Még bőven van ideje Pacának menetirányba fordulni...
Vendég

Hihi, most látom, mi itt agyon drukkoltuk magunkat, addigra már régen megszületett Marcell baba! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Luca, köszönjük a híreket!!!

MONTI! Nagy gratula a mamának és a babának egyaránt!
Kívánom, h a császár után mielőbb erőre kapj, legyen sok tejcsi Marci számára ,és élvezzétek egymás társaságát apával együtt!!! :D

Tökéletes méret, biztosan gyönyörű baba! Majd várunk a képekkel/sztorival, ha állapotod odaenged a géphez! :wink:

(ps: némileg irígy vagyok, a szó jó és nemes értelmében... :oops:
annyira várom én is, h Zsombort a karomban tarthassam :lol: )

Juca,
tom én, h nem hiszel a homeopátiában, de szerencsére az hit nélkül is működik. Ha gondolod, leírom mit szedtem a befordulás érdekében.... :wink:

Kép
zmimi

Gyerekek! Pont egy hónap múlva van a terminusom, júni 17... :shock:

az még bitang messze... :roll:

Családi tippek a születés időpontjára:

az uram: holnap... :twisted:
keresztanyám: máj.20.
barinőm: máj 22.
én: máj 25.
anyám : máj 30.
sógornőm anyósa: júni 2.

:D :lol: :D :lol:

aztán mikor majd még júni közepén is itt fetrengek a szuper-felpuhult méhszájammal, hasamban a 4 kg-os babával, akkor jól megverek mindenkit, aki hozzámszól... :evil:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Megjöttünk a pihiből és micsoda hírekre :)

Monti,
szívből gratulálok Marcell babához!

KépKép
dreika

Mimi,
május 31 :lol: :wink:

KépKép
dreika

Mimi!

Május 29! :lol:
(Férjem születésnapja! :lol: )
Vendég

Mimi!

írjad :twisted:
lámpás trükköt is mondtak. :wink:

tjuca

Sziasztok.

Montinak énis gratulálok a Babához . :P
v.e.judit

Lányok,
aki nyer a szülés-toto-n, annak komolyan küldök utólag vmi apróságot! :wink:

Jegyzem a tippeket, de egy napra csak egy vki tippelhet! (amire a családtagok tippeltek, arra lehet nektek is, ők nem kapnak "nyereményt" :lol: )

Juca, Pulsatilla C30-as, este 5 golyó, reggel 5 golyó

ez ugye 2 alkalom, nem hetekig kell szedni.

Ha nincs változás, egy hét múlva újra ismétled. Ha 4 hét alatt semmi, akkor Pulsatilla C200-as, 1x este, 1x reggel. A 200-as potenciált ne ismételd többször!

Nekem az első bevétel után 2 napra már fordult is! :D

Kép
zmimi

Monti,
nagy-nagy gratula Marcell babához. Még jó, hogy nem várta ki a végét, így is milyen szép méretei vannak!

Zmimi,
június 6. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Montana!

Szívből gratulálok a kis Marcihoz! Micsoda szép méretekkel rendelkezik! :wink:

Mimi!

Május 26. :wink:
gröni

Megírtam Montinak, hogy Mindenki szívből gratulál, és a baba méreteivel is nagyon elégedett Mindenki! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tényleg nagyon szép nagy baba Marcell, nekem a csajok 38. hétre 2750 és 2760 grammal születtek, egyik 51 cm, másik 46cm volt...
Vendég

Monti: Gratulálok szívből a babához:) Szép nagy baba lett:)

Zmimi: júni2: akkor házassodtunk:)

Kép
csucsu05

Monti!

NAGY-NAGY GRATULA MARCELL BABÁHOZ!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

mimi :juni 2-ára tippelek,akkor van a névnapom! :D

Monti hatalmas nagy gratula!

Sok Boldogságot és Nagyon jó egészséget kívánok nektek!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

Csucsué a júni 2-ai tipp... beelőzött! :)

Kép
zmimi

nem baj én is akkorra tippelek! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

MÓNIÉKNAK SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, Te is mindjárt félidős leszel, de jó!
Jól vagy?

Megint nem aludtam semmit egész éjjel, ráadásul olyan bolond szél fúj, hogy egy csomó mindent felborított az udvaron, még a tóban is a cserepes növényeket.

Tegnap pocsék napom volt, semmihez sem volt kedvem, szerintem ma sem lesz jobb ebben a ronda szeles időben, a nap sem süt...
Így soha nem lesz jó a kovácsos uborkám! :cry:

Annyi jó történt tegnap, hogy párommal voltunk biciklizni az erdőben egy órát, kutyát is vittük.Nem gondoltam, hogy ennyire le vagyok gyengülve, régebben nem fáradtam el ennyire.Jó lesz, ha összevakarom magam, mert nem vagyok túl jó kondiban.
Igaz, a kutya is elfáradt, mert amikor visszaértünk, egy kicsit még beszélgettünk a szomszéddal, de a kutya folyton lefeküdt, nem sok kedve volt még egy házat menni. :lol:

Remélem, nem szedtünk össze kullancsot, még meg sem néztem.

Ma szerettem volna elmenni kirándulni, valami szép nagy vízhez, de már ahhoz sincs kedvem, meg ilyen szélben nem is jó.
Vendég

Sziasztok!!

Luca!
Köszönöm jól vagyok! Panaszmentes, ahogy a dokim mondaná. Holnap reggel a terhesgondozóban van jelenésem. Izgalmas lesz, ugyanis Bencének megbeszélése van, így Ábel velem lesz. Remélem nem szedi szét a védőnői szobát :lol:
Pocaklakó ficankolgat, most már a férjem is érzi. Kistesónak hívjuk, amíg bizonyossággal nem tudjuk a nemét. 5-6 hét múlva szeretnénk 4D-re menni.
Ábel nagyon ügyes, egyedül bicajozik. Mostanában elég bújós lett, odabújik a pocakomhoz, megölel, szorít magához. IMÁDOM! :lol:

Érthető, h gyenge vagy fizikailag, sok nehézségen mentél keresztül fizikálisan is. Lassan visszanyered a kondid biztosan.

Mik a terveid?? Elmégy pszihológushoz, vagy más módon maradsz még otthon pár hetet??

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!

(itt süt a nap és 24 fok van. Fiaim bicajoznak, Ábel rövidgatya+rövidujjuban)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szaisztok! Hú lányok én olyan fáradt vagyok. Reggel elmentünk már 8kor kirándulni. Felmentünk a gyermekvasúttal a vadasparkig. Majd gondoltuk, hogy ott csk be kell sétálni. a vagy 3km gyalogoltunk. majd a vadasparkban sétáltunk és utána vissza a gyermekvasúthoz. A férjemnek is meg nekem is sebek vannak a lábainkon annyira feltörte a cipő. A gyerek élvezte főleg a vasútot. Olyan édesek voltak a kis kalauzok majd megzabáltam őket. Szóval nagyon jó volt a napunk és jó idő is volt. A fáradtságot eltekintve:)

Kép
csucsu05

luca a csak jó ha kicsit kimozdulsz és levegőn vagy!szépen lassan sokszorkeveset kell mozognod,így nem fogsz hamar kifáradni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Tegnap este voltunk randin a szülésznővel, mert a férjemet még nem ismerte.
Szerencsére abszolut kölcsönös a szimpátia, sokat nevettünk. :D

Mindent megmutizott, h mi/hol/merre/mikor mi történik/történhet/stb....

Nekem mondjuk nem volt újdonság, de olyan jó volt látni, ahogy az uram lelkesen kérdezgeti, teljesen extázisba került!
Mondta is, h vigyük a szülős táskám, és ha már ott vagyunk, szüljünk... :twisted:

Azóta folyamatosan kérdezget, h nem érzek még semmit??? Mondtam, h nyugi, majd szólok... 8)

Nagyon izgul, remélem tényleg úgy lesz ahogy a doki mondta és nem várjuk ki a végét, mert apa beleroppan a várakozásba! :shock:

Most gyanús vihar előtti csend van a pociban, kint viszont vadul dörög az ég...
:?

Kép
zmimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?