Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Zsuzsa!ez butaság ne rajtad múlt!!!Mi pl Zsófit pontosan a pém napján hoztuk össze.Onnan tudom,hogy rengeteget dolgoztunk alig volt idön egymásra és egyszer voltunk úgy ha akar most tud jöni és akkart.Mikor mondtam mindenki azt mondta tuti fiú lesz mert a pé körüli idöpontban annak van esélye és lány lett.De hát még a doki se mondta biztosra nem?Nyugtason az hogy nekem egyből rávágták most,hogy fiú.Zsófinál sokáig csak az úgy látszik lány szöveg volt :wink:

Marek!És mik a nevek?Igazad van mindegy mi csak egészséges legyen.Gyógyúlj meg!!!!Allergiás vagy?

Csajok volt valaki a brendonba 4D?Milyen,mi van az árban?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok.

Ezt tegnap találtam, ha érdekel valakit olcsóbb pelus :lol: házhozszállítással :lol:
http://www.pelusfutar.hu

Vigyázzatok magatokra! Ancsa

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Jó reggelt!
Remélem nektek jobb. Én nem sokat aludtam...hülye nátha... :evil:
Igen Kata...allergiás vagyok, meg most mellé meg is fáztam...ez így együtt remek párosítás. Most már köhögök is, és alig van hangom. Még jó, hogy ma alig lesz órárm...
Megyek is, csinálok egy csipkebogyó teát... :arrow:

marek
 
 

 
 

Sziasztok!
Jobbulást, Marek! Allergia+nátha?! Jesszus! Nekem a fele is elég...!
Kitartás! Inhalálj, ha bírod, nekem a húsvéti arcüreggyuszinál nagyon bejött!
Örülök, hogy minden ok volt az uh-n!!! Fiú vagy lány, teljesen mindegy nekem is! Annyira babáznék már, hogy mindegy, mi van a pelusban :wink: !!! A lényeg maga a baba! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi! Te minden éjjel ébren vagy?! Figyelem egy ideje, hogy amíg mi az igazak álmát alusszuk, Te akkor vagy a toppon! Nem tudsz talán aludni? Mégsem lehet olyan hisztimanó ez az Ábelfiú :wink: !!!


Hello Ancsa! Gratula! 3 gyerkőc, de jó! Sajnálom, hogy feküdni kell, fogalmam sincs, hogy oldod meg a gyerekek mellett, bár ők azért már nem annyira kicsik. Talán segítenek is már neked, nem?
A babázásban már biztosan segíteni fognak, már az én 3 évesem is pelenkázni tanul :lol: :lol: :lol: csomagolja a zsepijébe a babáját, meg tudom zabálni!!!

Adri!!! Hol vagy? Nem jelentkeztél mostanában! Monden ok, ugye? Vizsgázol, vagy költözöl? (bocs, valaki írta, hoyg költözik... :oops: )

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok még nem tudtam visszaolvasni,csak egy gyors helyzetjelentésre jöttem!...
Most engedtek ki a kórházból!Képzeljétek kedd reggel, vagyis hajnalban fél1kor arra ébredtem,h iszonyatosan görcsöl a jobb vesém!próbáltam visszaludni,h majd elmúlik,de nem!már annyira fájt,h sírtam erre Rajmim is felébredt és mondta,h menjünk be az ügyeletre,de én nem akartam!gondoltam megvárom a 6órát és felhívom a dokim,de csak fél 4ig bírtam! felhívtam és mondta,h ő most nincs szolnokon,de menjek be az ügyeletre és majd ott adnak vmit.de ne aggódjak!....be is mentünk ott felvettek(fél6ra sikerült is minden papírt elintézni és hipp-hopp 6kor már gyógyszert is kaptam)
befeküdtem és mondták,h csak bal oldalt feküdjek és álljak négykézláb!ez egyébként sokat segített!...
dél körül már jobban is lettem!aztán jött a dokim és elmagyarázta,h attól van (ez a legvalószínűbb),h a baba fentebb jött(egyébként már a köldököm körül érzem:D) és szépen rátelepedett a vesevezetékre!a vizelet nem tudott rendesen távozni kisebb gyulladást okozott és ettől jött a görcs!
volt vérvétel,vizelet vizsgálat,uh(ahol ismét kislányt mondtak:D)
augmentint kaptam amit 3x1 et kellett volna egy hétig,de én össz-vissz 2szemet szedtem be!lehet,h hülye vagyok,de nem akarom mérgezni a bébit!a dokim is azt mondta,h inkább arra figyeljetk,h rengeteget igyak az majd kimos!...
nah,...ez történt!ne haragudjatok,h ilyen hosszú lettem!
amint tudom végigolvasom az előzményeket és reagálok!
jah,...egyébként állítólag 10ből 8terhességnél ez előfordul!hát nem tudom... :roll:
na szép napot Mindenkinek!!!
Vendég
 


sziasztok

Remélem mindenki jól van és élvezi a babavárás minden csodálatos percét. :lol:

Én jelen pillanatban aggódom nagyon, mert vasárnap éreztem picuri mozgást, azóta meg semmit sem :cry: gondoljátok valami baj van?
Járt már így valaki?
Nem tudjátok véletlenül hol van tatabányán 4D ultrahang?

Ti próbáltátok már orvosi füllhalgatóval meghallgatni a baba szívverését? Aki próbálta az kérem írjon, mert én is nagyon kiváncsi vagyok rá, ma akarok venni és kipróbálni.

Vigyázzatok magatokra! Ancsa

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Adri
Ez nem hangzik túl jól! Akkor azért kérdezte tegnap a dokim, hogy nem görcsöl a vesém...? :shock: Én meg csodálkoztam, hogy miért pont a vesémről érdeklődik... Akkor most már értem. És megvan a következő para... :lol:

marek
 
 


Szia Adri!

Pont most emlegettelek, és ilyen "remek" hírrel jössz!!!
Jobbulást kívánok! Vigyázz magadra, és igyál, igyál, amennyit csak tudsz! (csak ámulok, hogy mik vannak :shock: )

Én most értem vissza a védőnőtől, nem egy megasztori, de nekem mindig megnyugtató. Hallgattam a kis szívhangot :) :) :) és ez megkoronázta a hetemet! Ezzel az élménnyel kibírom május 31-ig, amikor a nagy genetikai uh-ra megyek. Még az sem érdekel, hogy mennyivel többet mutat a védőnő mérlege, mint az enyém....én a sajátomhoz igazodom, 1 héten 1-szer sokkolom magam osz annyi, amennyi!

Ancsa! Ha ez megnyugtat, és 3 héttel ezelőtt sokkal intenzívebb rezgéseket éreztem, mint amit most. Most gyakorlatilag semmit. Egyik nap kaptam egy jutalomrúgást és annyi! Biztosan úgy van fordulva, hogy befelé jár a lába és nem a hasfaladat éri a rugdosás. Ne aggódj, lesz még belőle részed rendesen!!!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Adri!Én múlt héten voltam Dokinál felfáztam és augmentint kaptam beszedtem és semmi baja a babának.Szerintem hallgas a dokira mert ha nem szeded be lehet azzal ártasz a babának.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Marek - Hát ez úgy van, hogy ez egy kéttannyelvű ált. suli. Az 5.-esek of-je vagyok, de csak angolt tanítok nekik. 2.-os koruk óta vagyunk együtt és imádjuk egymást. most, hogy már kamaszodnak egy kicsit nehezebb, de nem tudok olyat kérni, amit nem csinálnának meg. Kivételesen jó kis csapat. Aztán, hogy meglegyen az óraszámom heti 9 órában vagyok az 1-ősökkel (angol, tesi és rajz angolul), ahol az of. az egyik legjobb barátnőm is egyben. Amíg az enyémek alsósok voltak, ő tanított be hozzánk. Most szerepet cseréltünk. Aztán még mindig nem teljes a dolog mert van még heti 7 órám a 3.-ban uazok a tantárgyak, mint elsőben. Kicsit bonyi. A kéttannyelvűség miatt ők válogatott gyerekek. Ez persze nem jelenti azt, hogy rózsaszín a világ, mert azért vannak gondok főleg a 3.-ban, de nem olyan vészes, mint a nem tagozatos osztályokban. Lehet, hogy ha nem itt találtam volna munkát, már én sem tanítanék...
Jobban vagy már egy kicsit?

Adri - Hű, ez elég durván hangzik! Jó, hogy már jobban vagy! Vigyázz magatokra! Nem úgy van, hogy az antibiotiukm akkor használ, ha beszeded mindet?

Ancsa - NE aggódj! Nekem volt ilyen az elején. Aztán rájöttem, hogy a csokira beindul. Így aztán, ha úgy telik el a nap, hogy nem jelentkezett, akkor vacsi után egy kis csoki és legkésőbb 20 perc múlva már érzem is, hogy megy a ramazuri odabent! Ha gondolod próbáld ki!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


sziasztok

handrea75- bizti igazad van,próbálom magam nyugtatgatni,csak nem nagyon megy. De azért egy kicsit megnyugtató, hogy ti is voltatok így.

sz.bettyna-köszönöm a tippet, még soha nem próbáltam ki,de megnézem hátha beindul nekem is a csokira.Mindenestre leírom majd történt-e rá babareakvió vagy valami

Tényleg nem hallok semmit sem az orvosi hallgatóval :oops: biztos csak béna vagyok :oops:

vigyázzatok a picurokra

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Betty
Akkor ez nem olyan suli, ahol az ötödikes rádborítja az asztalt... :lol: Így azért könnyebb. Én ezért hagytam ott, és most baromi nyugis vagyok, tök jó felnőtteket tanítani, érdekli őket minden, van humoruk, jókat röhögünk.

Adri
Én is úgy tudtam, hogy az antibiotikumot végig kell szedni, különben többet árt mint használ. De persze te tudod... :roll: Azért örülök, hogy jobban vagy! Egyébként rögtön tudtad, hogy a veséd? Honnan lehet azt tudni? (vagy megint hülyeséget kérdezek?)

Ancsa
Az szerintem egyáltalán nem baj, ha a 16. héten nem érzed minden nap a picurt. Később lesz ez lényeges, amikor beáll egy rendszer, és mindig ugyanabban az időben mocorog. Én még most is csak ritkán érzem, pedig lassan 19 hetes leszek.

Már megint nem jött egy tanítvány. Én nemtom mire való a telefon... :evil:

marek
 
 


Sziasztok!

Marek - Hát igen, nem rossz a suli pedig Kőbányán van. :? Én is próbálkoztam felnőttekkel nyelvsuliban, de nekem sajnos nem jött be. Mindig találtak vmi kifogást, hgoy miért nem tanultak vagy írtak leckét stb. Mit csináljak velük adjak fekete pontot? :lol: Lehet, hgoy csak nem volt szerencsém. De ezért jó, hogy mások vagyunk.

Ancsa - Találtam neked 4d uh-ot. Bár nem Tbányán, hanem Tatán. Álítólag a Mocsai úton van egy házaspár, az egyik fogorvos, a másik nőgyógyász és náluk van 4d. Itt a számuk is: 380-044
Sok sikert hozzá! Remélem neked is bejön a csoki! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Köszi betty az infot :lol:

Neked is köszönöm marek a biztatást :lol: bizti csak én vagyok ennyire parás :oops: ?

ti jól vagytok? tudjátok már milyen nemű lessz a picurotok?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!
Bár ritkán jövök azért minden nap gyorsan elolvasom a termést, de meló mellett nehezen megy a napi reagálás!

Most leginkább Ancsát szeretném megnyugtatni, még egy kicsit várnia kell a sztetoszkópos hallgatózással! Ja és a csokit én is javaslom!

[quote]2 írta:0. hét
MAMA: Félidő! Milyen hamar elröppentek a hónapok! A köldök már kezd ellapulni a has bőrének feszülése miatt, a gömbölyödő pocak pedig egyre nyilvánvalóbbá válik.
MAGZAT: A baba szívhangja már egyszerű sztetoszkóppal is jól hallható. Súlya 30 deka, hossza 25 centi. A 13. hét óta megduplázta súlyát. Testének arányai már a kisbabáknál megszokotthoz hasonlítanak, csak növekednie kell még.


Marek! Jobbulást! Meddig tervezel tanítványokat fogadni még?

Jól összejöttünk itt egy páran, mint tanárok! Én középiskolában tanítok két tannyelvűeket, de velük tényleg könnyebb, hisz azzal, hogy ide bekerültek a jobbik csapatba tartoznak, persze nekik is vannak igen rossz napjaik! :lol:

Nekem még csak most lett meg az AFP eredményem, amit negatív, remélem a jövő heti UH-n már én is fogom tudni a nemét a picúrnak! :lol:

Töltöttem le babazenét, van néhány igazán tök jó! Most már igyekszem minden nap hallgatni és tegnap óta van esti mese is! A fene se tudja, hátha tényleg felismeri majd ezeket! :roll:

Adri! Hű ez most megkönnyebbülés nekem, amit írtál és nyugi nem vagy vele egyedül! Bár én is éreztem a vesémet rendesen, de szerencsére dokiig nem kellett vele eljutnom! Ezek szerint ettől lehetett! :roll:

Táblát már rég láttam! :shock: :roll: Vagy lemaradtam volna?
Jaj nekünk is megvan a lánynevünk - Viktória!

Hű bocsi úgy látom most egy kissé belelendültem, bepótoltam az eddigieket! :oops:

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike
Én még sokáig szeretnék tanítani. Remélem össze is jön. A tanítványokkal egyszerű, megmondom nekik, hogy kb. mikor szülök, akkor kimarad egy pár hét utána újra tudnak jönni (vagy túl optimista vagyok? :roll: ) Tavaly a szülés előtti nap még volt tanítványom. Aznap is lett volna, de írtam nekik üzentet a szülőszöbáról. Tanfolyamom biztos van még júliusig, de van olyan csoport, akik szeptemberben végeznek....azt már nem biztos, hogy én fejezem be, mert ott ráadásul vezetni kell egy órát... Majd meglátom, úgy van megbeszélve a nyelviskolával, hogy szólok, amikor már nem megy. Mondjuk nekem könnyű, mert nem kell minden reggel korán kelnem, sőt összesen egy délelőtt dolgozom, a többi óra délután van. Szóval a pihenéssel nincs gond. Valószínű ha minden reggel korán kellene kelnem és be kellene mennem, akkor nem akarnék ilyen sokáig dolgozni.

Tábla nem volt mostanában. Nyugtonmalac eltűnt...tud róla valaki valamit?
Meg van még néhány hiányzónk. Remélem senkivel nincs gond!!! Jó lenne, ha csak annyira bejelentkeznének, hogy minden rendben!

marek
 
 


Sziasztok!

Brutális napom volt, nem is nagyon tudok visszaolvasni.De sikerült mind a 3 vizsgám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Már csak 1 van hátra, és jöhet az államvizsga.Na megyek fürdetni, és a kis férjem pizzával lepett meg, hmmmmmm, annnyira éhes vagyok, semmit nem birtam enni egész nap!:-)
emmalena
 
 


Andi,igen olvastam aranyos vagy!jólesett! :roll:
bár inkább költöztem volna....

Kata,Betty,Marek, kicsit megijesztettetek...én is annyit gondolkodtam,h beszedjem e,mert ezt nem a saját dokim írta csak az ügyeletes orvos,aki meg sem vizsgált csak mondta a nővérkének,h ezt adjanak....
aztán mikor jött a dokim kérdeztem,h baj e ha nem szedem be a többit és mondta,h nem,mert megnézte a közben elkészült leleteimet és mondta,h nem olyan vészes...és úgy voltam vele,h ha nem muszáj akkor nem mérgezema babát! egy hét múlva kontroll és ha még találnak valmit akkor beszedem addig meg próbálom természetesen eltüntetni sok folyadékkal!......szerintetek hülye vagyok???

Marek,nem hülyeség amit kérdeztél...onnan tudtam,h már voltak vele problémáim korábban is!1-2 hete már fájdogált és akkor nézték uh-n és már akkor látták a tágulatot!...

Bettike,ne haragudj,h ezt írom,de örülök,h nem vagyok ezzel egyedül....:roll:
igyál sokat és naponta többször állj négykézláb,úgy,h a könyöködre támaszkodsz!ezt a doki mondta és tényleg jó!nagyon sokat segített nekem! :wink:

a babazene jó ötlet én is olvastam,h megjegyzik!meg,h apa is gyakran beszélhet már hozzá mert a mély hangokat hamarabb hallják és azt is megjegyzi!:D

amúgy én is épp kérdezni akartam,h mizu a táblával?
Vendég
 


Emmaléna
Gratula a vizsgákhoz! Egy nap három vizsga... :shock: az nem semmi. Írásbeli legalább?
Bocs, ha már írtad, de mit tanulsz?

Adri
Azért kérdeztem, hogy honnan tudtad, hogy vese, mert nekem szokott az egyik oldalam fájni éjszaka, amikor fordulokl. Eddig azt hittem, hogy a petefészkem. Lehet, hogy nem az? Különben is, az miért fájna?
Mondjuk szokott még valami görcsölni középen, arra azt gondoltam, hogy mióma, amit az első uh-n látott a doki, de tegnap megnézte az orvosom, és nem találta, úgyhogy most már nem tudom, hogy ott mi tud olyan rohadtul fájni... :roll:
Ja, és ha a dokid azt mondta, hogy nem kell szedned, akkor ne hallgass ránk! Asszem ő valamivel jobban tudja... :lol: Bocs, hogy megijesztettünk. (erre /is/ jó a Babanet... :lol: :lol: )

marek
 
 


Adri
Úgy látom, elég jól haladnak az esküvői előkészületek. Gratulálok! Valami részletet róla esetleg?

marek
 
 


Emmalena,én is gratulálok!!!:D

Marek,a vizelet és az uh megmutatja,ha a veséddel van valami!
ha legközelebb mész mondd,hogy ott is nézzenek meg!:D

attól,h a dokim mondta én szivesen meghallgatom a TI véleményeteket,mert sose lehet tudni.... :roll:

köszönöm a gartulát!az esküvőről még csak annyi,h bejegyeztek minket júli 12re és lefoglaltuk az éttermet is!de már ennek is úgy örülök!:D
Vendég
 


Kép A hiányolt gyermek...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Először is zsuzsi, köszi a képeket, annyira aranyos Ábel, hogy komolyan meg kell zabálni! :lol: Édes ebben a kis kantáros gatyóban, nagyon vagány!

Emmaléna - gratula a vizsgákhoz, nagyon ügyes vagy!!!

Adri - de jó hogy végre hallunk rólad! Persze ez a vese dolog nem lehetett kellemes, sőt, nekem tavaly decemberben volt vesekövem, arra keltem hajnali 1-kor, hogy begörcsölt a bal oldalam, én ilyen fájdalmat még nem éreztem! :? Marek, tudni azt, hogy vese, mert annyira fáj, olyan vesésen :cry: Szerintem is jó ha sokat iszol, nekem min. napi 2 litert kellett akkor meginnom, hogy kipisiljem a követ és átmosson, igyál sokat és szedd be a gyógyit, amit kaptál!

Ancsa - mi még nem tudjuk a nemét, 20-án megyünk a 18. heti genetikai UH-ra, talán akkor már látni fogjuk.
A rugdosásról csak annyit, hogy még alig-alig érzem és nem is minden nap, eddig kb.3-4X éreztem erősebb nyomást belülről, amúgy "csak" pezsgett bent, szóval nem hiszem, hogy gond van, főleg, hogy még kell egy-két hét, hogy jobban érezhessük.

Velem semmi extra, ma nyugis nap volt a mh-en, élveztem nagyon, aztán elmentünk vásárolni, még mindig nincs terhesnacim és ma nagyon nyomott a gombom, szerintetek ez okozhat gondot a babánál???? :? Remélem nem, látszott is a hasamon alul, hogy megnyomta a gatya :cry:
Jó éjt mindenkinek!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Rég voltam erre.

Nem akarok okoskodni, de a babazenével óvatosan bánjatok, mert egyes műveket úgy hoznak össze -eléggé kontár módon-, hogy az semmiféle többletet nem fog okozni a babának, csakis izgató-irritáló hatású lesz...a nagyon ritmikus zenék pedig kifejezetten altesti vérbőséget okoznak, amely szintén izgató hatású, felpörögnek a gyerekek tőle. Arról nem is beszélve, hogy milyen jó üzleti fogás...különben próbáljatok zeneszerkesztő programmal (pl. Reason) ti magatok csinálni effektusokat. Nagyon jó kis szórakozás!

Javasolom a komolyzenék közül Mozartot, a reneszánsz madrigálokat, miséket...szerintem Bach is jó, bár kicsit szerkesztettebb, viszont a lüktetése monoton, ami biztonságérzetet ad a babának.

Jövő héten megyek afp-vérvételre. Utána genetikai uh valamikor.
Mintha a pocim növekedésnek indult volna...de még mindig csak egy egyszerű jóllakottságnak néz ki. :)

Augmentin és társai: amikor egy ártatlan orrcseppet sem lehet terhesen használni, vajon az antibiotikum mit okozhat? A héten beteg lettem: kedd-erős torokfájás, szerda:beszélni sem tudtam, csütörtök: orrfolyás, péntek: szinte semmi... csak Calcium Sandozt szedtem, napi 2 pezsgőtablettát. Nagyon gyors lefolyásúvá tette a betegséget. Máskor 1 hétig szenvedtem ugyanettől.

Szöszke

Kép
szöszke
 
 


Jó reggelt!

Kidobott az ágy. :(

Emmalena - Megemelem előtted a nem étező kalapom! Grtaulálok a vizsgáidhoz!

Adri -Bocsi, nem akartalak ijesztgetni. De ha a dokid azt mondta, hogy folyadékkal megoldható, akkor tényleg ne edd azt a a bogyót. Csak jobban ért hozzá, mint mi. :) Örülök, hgoy alakulnk az esküsvős dolgaitok is.

Zsuzsu - Nagyon-nagyon édes!!!

Ildi - TAlán nagy bjat nem okoz a szoros naci, de jót sem tesz, az tuti! Képzeld magad a baba helyébe. :lol: Mi is 20-án megyünk! MÁr annyira várom!!!!

Szöszke - Köszi a zenei tanácsokat!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Szöszke!Szerintem a Dokik tudják mit írnak fel.Én pl Zsófival az elején olyan beteg voltam,hogy 38fokos lázam volt és a doki mondta erre gyógyszer kell mert a betegség nem megfelelö kezelése többet árt a babának :!: :!: :!: :!:


Adri!A dokid majd mondja mit tegyél.Én pisim kicsit véres volt nem nagyon de pont annyira,hogy megilyedjek és iszonat fájt az holyagom de mióta szedem a gyógyót már nem fáj és voltam is genetikai uh és minden ok.Nyugi nem lesz baja a babádnak.GRATULÁLOK AZ ESKÜVÖ MIATT!!!!!Várjuk ám majd a képeket!!!

Bárányfelhő!Sok boldogságot Nektek!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsa!Nagyon édes Ábel micsoda szöszi göndör haj a lányomnak bejönne :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


sziasztok


Remélem mindenki jól van :lol:

nusildi-gondolom akkor várod már nagyon az ultrahangot, hátha kiderül a baba neme :lol: Majd drukkolok neked.

Én majd junius elején megyek szerintem, attól függ, hogy mikor kapok majd időpontot a 18 hetes ultrahangra.
Mindenestre én is már nagyon várom :lol:

bettike-köszi a megnyugtatást :lol: ma reggel mintha valami buborékok pattogtak volna hasamban kb 1 percig, de ez szerintem a hasam is lehetett :wink: nem?

Ma veszek egy halom csokit és kipróbálom amit írtatok. :lol:
remélem nekem is bejön majd :lol:
Mindenestre megírom mindenképp a fejleményeket :lol:

Megyek is csokit venni :) sziasztok

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Ősidők óta nem írtam, de összeszedtem egy kis garatgyulladást és pihiztem, illetve elvégeztem az ügyes-bajost a munkahelyen, mert a jövő hét elején nem leszek.
Ma van az esküvő, fodrásznál már voltam, azon kívül csak le kell fürdenem és sminkelnem, de az még ráér. Csak a legszűkebb családi kör lesz, szülők, nagyszülők és tesók. Utána egy kis kaja. Holnap meg elutazunk Egerbe pár napra.
Megvan az AFP-m, 0,88 lett. 1:72000-hoz a Down és 1:7000-hez a velőcső rendellenesség. Csütörtökön 8-kor uh. Ettől most szinte jobban be vagyok sózva, mint az esküvőtől. Persze attól is nagyon boldog vagyok, de Mazsolát 11+3 naposan láttuk utoljára, akkor még kis ufo volt.
Én már magam sem tudom, mit érzek. Este lefekvés után folyamatosan éreztem pukkanásokat. Egy-egy pillanatig tart, de aránylag hosszabb ideig. Ez ugye ő? Csak már látom, hogy többen idősebb terhesek is csak napi pár alkalommal érzitek.
Szerdán jövök csak meg, addig vigyázzatok Magatokra és gömbölyödjetek! :D

Kép
barifelhõ79
 
 


Szép meleg napot mindenkinek!

Barifelhő! Nagyon sok boldogságot az ifjú párnak! Képeket akajok! :wink: :lol:

Szöszke! Jaj nem volt elég egyértelmű, amit írtam! Ez a babazene Mozart, Bach stb., pont amiket írtál! Itt a babaneten is bele lehet hallgatni! Habár van még egy, ami nekem marhára bejön Elvis zenék vannak megcsinálva hasonló stílusban!
:lol:

Ancsa! Kíváncsi leszek a csoki fejleményekre!

Na léptem, mert főzök (petrezselymes krumpli, rántott husi)! És valamit takarítást is véghez kellene vinni! :?

És előre meg utólag is bocsi, hogy nem tudok reagálni mindenkire! :oops:

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!
Marek: nem tudom, Nálad mennyire okozhat ez problémát, de nekem akkor szokott fájni/feszíteni lent és néha oldalt, ha pisilni/kakilni kell. Nem minden alkalommal, de néha ez is lehet a probléma okozója.
És még egy dolog, csak úgy, mindenki megnyugtatására: egy doki mondta, hogy nem kell annyira félteni a babát (persze Nekem is mondhatja...:-)) , mert képzeljük csak el, hogy egy vízzel teli lufiba beleteszünk egy tojást, és azt próbáljuk kalapáccsal megütni. Szinte lehetetlen. Persze a várandósság előrehaladtával ez azért változik, de szerintem ez olyan szemléletes és megnyugtató gondolat, így, a 20 hét táján.
Egyébként gratula mindenkinek az eredményekhez, és a gyarapodásokhoz.
Pusz,
Marcsi

macianyu
 
 


Hellóka!

Barifelhő - szép esküvőt, minden jót erre a napra és utána a pihire is, aztán majd mesélj, hogy milyen volt, sőt, akár képet is feltehetnél :lol:

Bettina - én is be vagyok sózva az UH miatt, ami ugye 20-án lesz, főleg, hogy aznap megtudjuk az AFP eredményét is, bár amióta rendben vagyok, van egy olyan érzésem, hogy minden rendben lesz, nem tudom, miért, valahogy így érzem!

Ancsa - bevált a csoki? :lol: A buborékpattogást nem ismerem, nekem inkább kaparászik és néha nyom egyet, amit már jobban be lehet azonosítani, de biztosan a baba volt a buborék.

Ma végre megvettem életem első és második kismamanadrágját :lol: Először a Brendonba mentünk, kiváltottam egy törzsvásárlói kártyát, aztán megnéztem a kínálatot... hát megmondom őszintén, nem igazán jött be, mert ami nagyon tetszett, az 20 e ft. felett volt, ami pedig jó árban volt, abból az S-es méret is durván lógott rólam és nem hasban, hanem fenék-comb és mindenben :? Aztán elmentünk a Krisztina körútra, ott van az egyik kismamambolt a Krisztina Plaza-ban, hát megszívtuk, mert szombaton zárva vannak, elmentünk a WestEndbe, amit alapból utálok, az aluljáró szinten van a gólyakismamabolt, egy iszonyatosan kedves és segítőkész középkorú hölggyel, sikerült vennem két jó gatyót, az egyik M-es vászon, csíkos 10 e, a másik S-es (mert nagyon jó rugalmas anyagú) bordázott barnás-szürke 12 e. Nem mondom, hogy nem sajnáltam a pénzt rájuk, de hát mindenhol ennyibe kerül :cry: Akkora szemétség, hogy ennyiért adják a kismamarucikat, de komolyan!
Ti hogy álltok ezzel? Vettetek már? És kb. milyen árban és hol? Ha van jó tipp, írjatok, bár most elleszek a köv. fizuig ezzel a kettővel, de kéne azért szoknya is, de a Brendonban ami nagyon-nagyon tetszett, az 18 e !!! volt! :shock:

Ja, párom szülinapjára turmixgépet kapott (én kértem tőle, hogy kérje azt :lol: ) és ma már 4 turmixot megittam, banánosat és málnásat, most televagyok, megyek pihizni és figyelni, mert erre már tuti rugdosni fog a kölök :lol:
További jó pihit, szép napot!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

BArifelhő - NAgyon sok boldogságot kívánok nektek!!!! VÁrjuk a képekkel tarkított élménybeszámolót.

Ildi - Én is ugyanezt érzem! Hiszem, hogy minden rendben van. Mert miért ne lenne, ugye! :lol: Nkem 3 nacim van, az egyiket több mnt 1 hónapja vettem az Árkádban, a másik kettőt a Soroksári úton a diszkontban. Mindegyik 7-8 e Ft körül volt. Ezeken kívül nekem ajánlották a Baross utcában lévő boltokat és a BAkáts téren is van valam álítólag. Abban a boltban a Westendben én is voltam, de nekem nem jött be.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!
Én kismamagatyát eddig csak Soltvadkerten vettem. A legdrágább sem volt 5000 forint, de az tök jó. Van még két lenes, azokat 2000-ért vettem. Meg varrattam is tavaly. Ha van már egy jó fazon, akkor azt csak el kell vinni és lemásolják. Szoknyát is varrattam, meg most vettem nagyon jó kismama fazonút a HandM-ben (bocs, de nem találtam a férjem gépén az "and" karaktert :lol: )

Barifelhő
Gratulálok! És érezzétek jól magatokat Egerben!

Képzeljétek, ma szinte egész nap intim torna tréningen voltam, és holnap is megyek. Nagyon jó, bár baromi fárasztó 6 órát végigülni... A férjem már alig várja, hogy kipróbálja az eredményt :lol: :lol: :lol: , hiába mondom, hogy engem igazából most nem ez a része érdekel a dolognak! Viszont mondtam neki, hogy ha érez valami eredményt, akkor őt is befizetem egy ilyen tréningre (van férfiaknak is). :lol: :lol: :lol: Naná, hogy ő nem menne el, hát mit tanulhatna ő ott... :roll: :lol: :lol:
Ja, és torna a 6 órás nyugalmi állapot alatt többször éreztem a picurt!

Lehet, hogy újra megpróbálkozom a képekkel, de semmit nem garantálok....

marek
 
 


Talán most (de nem röhög!!!)
Oda kéne felmenni... Kép

Felértem, de hogy megyek le? Kép

Szilvásvárad: Kép

szilvásváradi rém: Kép

A hollókői bálna : Kép

Bocs a képekért és az álmatlan éjszakáért amit okoztam velük! :oops:

Most már ti jöttök...

marek
 
 


sziasztok!

Marek! Tök jók ezek a képek, kicsit irigykedem, imádom ezt a vidéket, ahol voltatok:-)
Én nagyjából kezdem összesezdni magam a vizsga okozta kómából.Keddig egyedül vagyunk Ábellel, mert apa túrázni ment.Ma az apósoméknál voltunk egész nap.Isteni volt, nagy kert, finom grillkaja, napsütés stb.Ábel tök elemében volt, egész nap nyomta a motorozást, rohangálást, labdázást.Jól elfáradt, most tettem le aludni.Igy szusszanhatok egyet.
Bár baromira kéne még tanulnom szerdára, de majd csak lesz valami. Ja, kérdeztétek, hogy mit csinálok.Ha minden igaz, művelődésszervező és andragógus leszek, ha nagy leszek.Remélem júniusban:-)))))))))))))))))))))))))
na, megyek, ledőlök.
üdv mindenkinek
emmalena
 
 


Marek - nagyon jó kis képek :lol: A rém&bálna egyáltalán nem igaz, sőt, szerintem nagyon is csini vagy! Szilvásváradon mi is voltunk 2 éve, a kisvasúttal mentünk fel, nagyon jó volt!
Az intim torna 6 órán át tartott??? :shock: Vagy ezt most én értettem félre? :D

Bettina - nekem sem jöttek be a cuccok ott, de a két naci amit vettem azok nagyon jók, kis vászon, laza, könnyű, nyárias, a többi cucc eléggé mamás, vagyis inkább nyanyás volt, lehet, szerencsém volt :lol:
Majd még úgyis kell néznem, de egyelőre talán ezzel a kettővel elleszek.

Emmalena - kitartást a további tanuláshoz, de szerintem ma már pihizz inkább!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi
Nem értetted félre... :lol: 6 óra volt, közte egy rövid szünet. Holnap is annyi lesz. Egy tréning 12 óra, de nem mind ilyen gyorstalpaló. Vannak a hétvégi tréningek (ilyen asszem egy lesz még a nyáron), csak azok ennyire durvák.

És Szilvásváradon mi gyalog mentünk fel...majdnem kipurcantam. Aznap szerintem sétáltunk egy 10 kilómétert... :shock: Nem is értem, hogy bírtam. :roll:

Most megyek aludni, mert holnap hosszú lesz... De muszáj volt még elsétálnunk a Mccafé-ba, mert ott olyan jó sütik vannak... :lol:

Jóccaka!

marek
 
 


Sziasztok

Sajna nálam nem vált be a csoki, pedig megettem egy egész táblával, aztán meg vártam a nagy pillanatra.
De nem történnt semmi, sajnos:cry:
Holnap megyek védőnőhöz és megkérdem megtudja-e hallgatni a baba szívverését babydop-al.:lol:

Remélem igen, kérlek drukkoljatok:lol:

Ti jól vagytok? Vigyázzatok magatokra.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa - sajnálom, hogy nem vált be a csoki, szerintem várj türelemmel, biztos érezni fogod hamarosan!
Nálam úgy szokott lenni, hogy amikor eszek, utána kaparászik, most már néha érzem csak úgy, anélkül, hogy odatenném a kezem, hogy megnyomja a hasamat, mintha egy kis puklit csinálna, egy kis hepehupát, na, értitek, nem tudom normálisan megfogalmazni :lol:

Marek - ez kemény gyorstalpalú lehet, nem tudom, hogy bírnék olyan sokáig oda koncentrálni, de biztos meg lehet csinálni, csak gondolom jó adat türelem kell hozzá, az nekem mostanság nem igazán van :roll:
És le a kalappal a 10 km után! Én attól kifáradtam, hogy tegnap elmentünk vásárolni :?
El kéne kezdenem a Rubint Réka tornát, lehet, hogy most meg is próbálkozom vele, hátha bejön, mert akkor rendszeresítem. Marek, te hányszor csinálod egy héten? Mert a mérleg 60 kg-ot mutatott ma reggel, 55-ről indultam és nem akarok nagyon meghízni, az a baj, hogy mindig eszem és nem csak azért, mert éhes vagyok, hanem azért is, mert ha nem eszek egy bizonyos ideig, már nem vagyok jól közérzetileg :?

Többiek? Valami mozgás van már? Mármint torna, nem baba :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Mozgás:
Rohanok a gyerek után:-) Meg ma délelőtt egész végig takarítottam, ajtómosás is volt, csepmesúrolás, stb.Még mindig jobb, mintha tanulnék.de ábel mellett nem lehet tanulni, iszont takarítani imád:-)
Én is megvettem a R.R dvd-t de nekem nem jön be a nő, a hangjától is megőrülök.viszont terhesség előtt rendszeresen jártam erobicra, hetente 3-4szer. Va itthon egy erős gumiszalagom, azzal csinálom azokat a gyakorlatokat amiket lehet.Comb, fenék, csípő. A hízás nekem érdkes dolog. Az elején olyan rosszul voltam, hogy fogytam 3 kilót.És ezt azóta sem sikerült visszaszedni, csak kettőt. De bizonyára a vizsgaidőszakos idegbetegség is mgteszi a hatását.Majd ha mindenen túl leszek, tuti beindul.Én nagyon nem eszem jól, ha sztressz van:-(
emmalena
 
 


Sziasztok!

Olyan szép idő van,h ma szinte egész délelött csak napoztam!:D

Barifelhő,GRATULÁLOK ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!! remélem minden rendben ment tegnap! :wink:

Marek,annyit szörnyülködtél már magadon meg írtad,h kövér vagy, ehhez képest csak lestem,h milyen jól nézel ki!csini vagy, kövérségnek nyomát sem látom!és nagyon tetszik a hajad! :lol:

Ancsa,ne aggódj, pár hete még én is csak éppen éreztem néha a picit most meg már olyan határozottakat rugkapál naponta többször is!mostanában sokszor hanyattfekszek este és csak nézem a kis puklikat!:D sztem hamarosan nálad is ez lesz!

a mozgást nálam is a házimunka és a séta jelenti!de én úgy érzem,h ebben a melegben ez épp elég! :lol:

Lányok,szerintetek lehet valami baja,ha koncerte megyek???mert a doki mondta,h már hallja a külső hangokat is! :roll:
Vendég
 


Sziasztok!!

Ildi!
Nekem régebben görcsölt a lábam, olyankor felálltam és sétáltam pár percet. Utánna jobb lett.
Kantárosnacimániás vagyok :oops: :lol: :oops: :lol:
Nekem van egy nagyon kedves varrónő ismerősöm. 3 fia van :) Ő varr nekem, ami szükséges. Most készülök anyagot venni. Nyári , könnyű rucit szeretnék, vállpántosat, lengét. Remélem találok anyagot és megvarratom. EGy övvel akkor is hordhatom majd, ha lemegy a pocak....

Kata!
Maximálisan egyetértek, amit a hisztiről irsz. Keresik a határokat és nem értik azt, h nem szabad. Néha azt érzem, h a fiamnak szelektív a hallása, mert csak azt hallja meg, amit akar. A nem szabad süket fülekre talál nála :lol: :lol:
Még nem tudjuk pontosan ki lakik a pocakban. Szerdán megint Uh, kíváncsi leszek. 5-6 hét múlva pedig szeretnék 4D-re menni, abból is kiderülhet.

Melus!
Örülök, h hírt adtál magatokról! További jó egészséget Nektek is!!

kalózlány!
Nagyon sokan mondják, h az AFP elavult vizsgálat. Ne félj, inkább egy jó UH kell, az sokkal többet jelent. Kívánom a legjobbakat!!!!!

Andi!
Elég rossz alvó vagyok, már huszonéves korom óta. Inkább szeretek korán kelni és 22 óra körül már alszom, nem birom az éjszakázást. Amikor felébredek pisilni, nehezen alszom vissza, így inkább netezek. Olyankor nyugi is van. Délben amikor Ábel alszik, én is alszom 1-2 órát.

Adri!
Örülök, h jelentkeztél!!! Mielőbbi teljes gyógyulást Neked!!!!!

Antibiotikum-gyógyszerek:
Egyszer Czeizel Prof. mondta, h 48 féle olyan gyógyszer van, ami magzati károsodást okoz. Azokon a készítményeken feltüntetik, kiemelik. Van egy könyv, az én házidokim abban szokta megnézni mit irhat fel, ha szükséges. Én bízom benne....

marek!
Szupik a képek!!!!! Volt egy tanítványom, nagyon hasonlít Rád!!! :) Szilvásvárad nekem is kedvenc, de mi felfelé kisvasuttal mentünk :lol:

Velünk minden reendben. Tegnap elkészítettem életem első hagymás rostélyosát. Finom lett! :) Ma grillezzünk. Pocaklakó egyre többet rugdos, nem tetszik neki, amikor ücsörgök a gép előtt!! :lol: :lol: Ábel jól van, alszanak apucival . Megyek, csatlakozom.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Kata!
A lázas állapot persze más...ott már gondolkodnék a gyógyszeren. Különben a nagybátyám az ÉGISZben dolgozik, és SOHA nem használ gyógyszereket, mert tudja, hogy miből készülnek. :( Csakis a természetes gyógymódokban bízik...

Ildi! Én már voltam pár éve 87 kg, és baromi rossz érzés volt, úgyhogy lefogytam 20 kilót, és onnan kezdtem a terhességemet. Most pedig kordában tartom az evéssel kapcsolatos gondolataimat, hogy ne szaladjon el velem a ló. A 10. heti vérzés idején lefogytam 65kg-ra, most reggel megint 67 voltam, tehát nálam még semmi hízás szerencsére. A tornát megengedte a dokim, viszont azt mondta, csak óvatosan. De hasizmozzak is kicsit, mert szülésnél jól fog jönni. Ebből annyi valósult meg, hogy megpróbálok gyalog közlekedni a belvárosban (az napi 1 óra mászkálás).
Meggyőződésem, hogy az éhségeinknek csupán 50 %-a valós fizikai éhség, a többi szellemi, vagy érzelmi...erre a 87 kilós versenysúlyomban jöttem rá, ezért vettem varrógépet, hogy eltereljem a gondolataimat, s ezzel most a kismamaruha problémáimat is meg fogom oldani.

Inez! Szerintem menj nyugodtam koncertre, most még nem olyan kifinomult a hallása, hogy rosszul essen neki a külső zaj...persze Te ne ordibálj majd, mert azt viszont már jól hallja! :D Képzeld, hallottam olyan hangversenyről, ahol tapsolás helyett kendőt lenget a közönség. :) Kicsit túlzásnak érzem, de értem a szándékot. :)

Nagyon irigylem a pocakrugdosást tőletek! A doki a múlt héten azt mondta, hogy még 3-4 hét kell, hogy érezzem. :(

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Marek - Tök jók a képek! Nem értem miért vagy ennyire kritikus magaddal (bálna + rém) :shock: . 6 órás tréning? :? Jesszusom! Minden elismerésem.

Ancsa - Sajnálom, hogy nem jött be a csoki trükk. Talán a jövő héten. De ne aggódj, biztos minden rendben!

Adri - Az egyik barátnőm 3 éve augusztusban szülte az első babáját, júliusban még eljött velünk Ákos koncertre. Nem lett semmi baja, még csak negyot se hall, pedig jó közel voltunk. :lol:

Mozgás - Hétköznap emeletmászás a suliban, hétvégén házi munka. MA reggel már valamivel több mint +2 kilót mutatott a mérleg. Kaptam én is egy dvd-t, de még nem volt lelkierőm belenézni se. :oops:

Rólunk - Képzeljétek tegnap este valami elképesztő formát vett fel a hasam. Tök vicces volt. Hanyatt feküdtem, a köldököm fölött szinte befelé horpadt (nem emlékszem voltam-e valaha annyira vékony, hogy ilyesmit tapasztaljak :) ), a köldök alatt meg akkora huplit csinált, hogy csak na.
Éjjel retteneteset álmodtam: dőlt belőlem a vér. SZerencsére felébredtem, de nagyon rossz volt. Rohantam a wc-re, nyugtáztam, hogy semmi gond, de eltartott egy darabig, mire megnyugodtam és vissza tudtam aludni. :cry:
Ma nekiálltam év végi búcsúajándékokat gyártani a gyerekeimnek. Babócinak nem tetszett annyira a törökülésben pingálás. :roll:

Jó hosszúra sikerültem. További szép napot!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!
Most értünk haza Pestről. Ez is egy fárasztó nap volt. Egyébként a 6 órás tréninget nem úgy kell elképzelni, hogy 6 órán keresztül tornáztatod az intim testrészeidet.... :lol: (az durva lenne!). Kriston Andrea nagyon sokat mesél, és az egész tök jó. Először csak beszél, akkor az ember ül, aztán ha elfárad már fekszik, aztán a végén már annyira elfárad, hogy feküdni se jó. De addigra kezdődik a torna, de azt is olyan adagokban, ami még tökre elviselhető. Közdte mindig mesél, addig mi fekszünk, pihenünk. Az egésznek baromi jó a hangulata, szerintem minden nőnek el kellene menni egy ilyen tréningre...

Ildi
Én az R.R. tornát minden másnap csinálom elvileg, gyakorlatilag meg ahogy épp időm van :oops: :oops: :oops: Ha húzósabb hetem van, akkor egyszer, de az nem igazán elég.

Adri
Én is voltam koncerteken terhesség alatt. Nekem azt mondták, hogy szabadtérire bármikor el lehet menni, zárt térben már nem az igazi. Persze itt most nem komolyzenéről beszélek, de a Kispál koncertet nem javasolta tavaly a védőnő, mert zárt helyen volt. Tegnap ezért nem mentünk el az A38-as hajóra, mert az ráadásul nagyon kis hely, meg füst van, meg mindenki neked jön...azt nem vállaltam volna be, de egy szabadtéri bulit bármikor.

Ancsa
Szerintem ne idegeskedj, az nem baj, ha még nem mozog a baba. De ha az megnyugtat, menj el a védőnőhöz, pár hete én is azt csináltam, mert én is jól beparáztam attól, hogy nem érzek semmit (pedig akkor még nem is kellett semmit érezni)

Most megyek romeltakarítani, mert ilyenkor hazaérünk, a férjem mindent kipakol a kocsiból és lerakja a ház közepén. Nekem meg szúrja a szemem...
Majd még jövök.
Legyetek jók!

marek
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, az igéretemet sajnos továbbra sem tudom tartani...na majd hátha egyszer. Azért bevallom, hogy olvasni azért majdnem mindig olvaslak benneteket, de írni már nincs erőm. Most végignéztem az uccsó oldalt, és csak gyorsan pár sor, amin megakadt a szemem.

Barifelhő!
Sok boldogságot nektek és kellemes nászutat!

Adri!
Nyugodtan menj koncertre, a baby csak 24 hét után fogja hallani a külső zajokat, semmi baja sem lehet. Szerintem még utána sem. Én pl 26 hetesen fogok menni 5 napos reggae campre otthon, ahova minden évben megyünk...ok, én csak most megyek negyedszerre. Ez 5 napos tömény hangos zenét jelent, esténként több koncerttel...de bírni fogja...elvégre idekint is ez vár rá :) Jó, nem koncertekre fogom cipelni, de otthon a szoba-hangos reggae mindennapos, úh had szokja. :) És jövőre már ő is jönni fog...csak napközben persze...este meg babysitter vagy még nemtom.

Sz.Bettyna!
Tökjó a story a hasadról! Alig várom már én is, hogy ilyenek történjenek odabent. Nem korai még neked ez egy kicsit egyébként? Azt hittem, hogy ez csak a vége felé jellemző, mondjuk 30.hét után.

Marek!
Ne beszélj butaságokat, nem is vagy kövér, és csúnya sem!!!! Nagyon jók a képek!

Rubint Rékát én is akarok venni....más választásom nincs. Az úszás most kispadon, mert nemtom mitévő legyek. A magyar dokim egyből rávágta, hogy semmiképp nem ajánlja...itt meg mindenhol azt szajkózzák, hogy a legjobb terhesség alatt, és mindenki menjen...hurrá! Most legyek okos.

Velem minden ok, bár volt a héten pár nap, mikor nem voltam túl jól. Egyik nap 24 órán keresztül a derekam jobb fele majd le szakadt...már a sírással küszködtem majdnem, annyira elviselhetetlen volt. Olyan fájdalom, mint mikor tizenévesen nőtt a lábam, és nem tudtam vele mit kezdeni. De azóta hála az égnek semmi...elmúlt. Meg kb 2 napon keresztül voltak minden féle fura itt-ott jelentkező fájdalmak a hasamban, szurkálás, bénító fájdalomtöbbzsör egymás után, de egy-egy csak kb 2-3mp-ig...meg hasonlók. Sajnos ezek közül felfázásos fájdalmakra is gyanakszom, nemtom mi a helyzet. Néha furán fáj ott nagyon lent, de az is elmúlik, meg olyan furán pisilek, mintha alig akarna kijönni, meg nehéz kiüríteni... Remélem nem telepedett rá nekem is a baby a vesémre, mint Adrinak.

Tudtok adni vm tanácsot felfázásra? Nem tudom, hogy az-e, de szeretném kezelni gyógyszermentesen, biztos, ami tuti... Tea vagy meleg fürdő vagy vm esetleg? Vagy homeos bogyó? Bár itt fogalmam sincs, h tudnék-e olyat szerezni.

És a nagy hír, hogy mostmár én is érzem a babyt. Eddig csak ilyen buborékozás volt, bélmozgás szerű, de mégis más. De ma határozottan jelentkezett...többször is. Reggel kezdte azzal, hogy feküdtem az oldalamon, és egyszer csak elkezdtem érezni bal oldalon lent egy folton keményedést, meg mintha mozgott volna ott vm....megijedtem, hátamra fordultam, és odakaptam, hogy mi ez...és szerintem ő volt. Tényleg éreztem a kezemmel is a keményedést, meg a puklit. Délután pedig ahogy ültem a gép előtt, jött az a pillangó szárnycsapkodás, de sokkal feljebb. Mostmár tudom, hogy miért hasonlítják ahhoz, eddig nem tudtam elképzelni milyen lehet. Hát ennyi volt mára az aktívkodás, gondolom mostmár egyre többre számíthatok...alig várom, hogy rugdosson! :D

Jún.6-án megyek haza, és akkor megyek Pesten 4D-re a Baross utcába valszín. Annyira türelmetlen vagyok a nemét illetően, hogy most hétvégén majdnem elmentem itt, de szerencsére fullon voltak, így lenyugodtam, és megbeszéltem magammal, hogy várnom kell, nem lehetek ennyire türelmetlen. Mert itt ugye nagyon drága, és otthon így is úgy is mennék.

Na most ennyi voltam!

Vigyázzatok magatokra, minden jót!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!

Mikor Ábelt vártam, akkor a szülés előtt kb egy héttel kijött a mozikba az a film, amit mindenképpen meg akartam nézni. Kérdeztem a dokit, ( de csak poénból), hogy ezt szabad-e. Azt mondta, mivel már majdnem 2 ujjnyira nyitva vagyok, ilyenkor az a tapasztalat, hogy még egy mozi hangossága is be tudja indítani a szülést.Én meg úgy voltam vele, hogy márúgyis csak napok vannak hátra, hát elmentem.és persze semmi nem történt, szóval ne izguljaztok a koncertek miatt.Én pl. most júliusban, kvázi diplomaajándékként, Bécsbe megyek Celine Dion koncertre.Ülő helyünk lesz, így simán bevállaltam. 26 hetesen nem lehet ebből gond.:-))))))))))
emmalena
 
 


Jó reggelt!
Végre kialudtam magam, bár még mindig dáthás vagyok! Nemtom mikor lesz már vége... :roll: Kicsit már unom.
Egész hétvégén nem voltunk itthon, úgyhogy most rengeteg dolgom van! Ilyenkor általában nem csinálok semmit, valahogy ez engem visszahúz... :lol: Azért majd igyekszem, de ha túl sokat írnék ma délelőtt, akkor annak az az oka, hogy nincs kedvem takarítani... :lol:

Megyek kávézni! Jó munkát mindenkinek!

marek
 
 


Sziasztok Lányok!

Jól lemaradtam- kihagytam 3 napot, és nagyon beindultatok.

Inez! Gondoltam rád múlt héten- jól el voltál tűnve.
Remélem mindem ok lesz mostantól a veséddel.
Antibiotikum: dokik csak tudják mit kell felírni a kismamáknak, gondolom babának az sem jó, ha mama beteg.

Mindenkinek drukk az elkövetkező 18 hetes uh-okhoz - tuti minden rendben lesz, szépen gömbölyödünk, vigyázunk magunkra, szeretjük a babát. :)

Nem tudok reagálni a korábbiakra, sry, átlvastam, de ez az oldalváltás mindig betesz. :)

Ti nem lettetek feledékenyebbek? (én határozottabban az lettem - lehet baba elszívja az agyam - de a gondolataim tuti, más nem igazán fontos. munkahelyen kicsit kellemetlen)

Megyek is melózni.
Majd még bekukk.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?