Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drukk nektek! :wink:

babszika
 
 


Jaimee: most néztem be először a blogodba, hát nagyon szupi! Majd ha egyszer ráérős anyuka leszek :lol: , figyelmesebben is elolvasom! Annyira szép Rékababa, meg az a kis cipő, rózsaszín ellenesség ide-vagy oda! :lol:

Betsy: lovas könyvet írok, és eltaláltad, olyan napLÓ jelleggel, főként humoros, bár néha könnyes történetekkel. És be akarom fejezni, míg Csiribébi megérkezik! Szóval megyek és belehúzok! :lol:
( Most olyan lelkes lettem, mondhatni kedvet kaptam Sirkicitől! :lol: :lol: )
Vendég
 


Sirkici, Bíborlány:nagyon sokat gondolok rátok, hajrá csajok!

Kép
Vendég
 

 
 

Sirki, nagyon izgi!!! Drukk!

Babszi, remálem babó van a dologban és tényleg ez lenne nektek a világon a legszebb ajándék!!!!! Gondolok rád!!!!!!


Betsy, nem semmi ami veletek történt!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Babszika:

A palástfű segít menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok, hormonzavar és a klimaxos rosszullétek esetén, a kezdődő pubertás időszakában kedvezően hat a női szervezetre, cickafarkkal együtt alkalmazva. Hogyha fiatal lányoknál a menstruáció orvosi gyógyszerelésre sem áll be a havi rendszerességre, cickafarkkal keverve a palástfű (egyforma mennyiséget véve mindkettőből) egyenesbe hozza a dolgot. A palástfűnek összehúzó hatása van, igen gyorsan gyógyít, ugyanakkor használják vízhajtóként és szíverősítő szerként is, sebláz, gennyező sebek és elhanyagolt fekélyek esetén is. A női nemi szerveket, mindenekelőtt a méhet erősíti, így az anyaságra való felkészülés, valamint szülés előtt és után alkalmazható haszonnal.

Teaként: 1 teáskanál palástfüvet leforrázunk 2-3 dl vízzel, 1-2 percig állni hagyjuk, majd kortyonként fogyasztjuk. Napi 2-3 csésze ajánlott.

Fürdő: 0,5 liter vízben forraljunk fel 4 evőkanálnyi palástfű levelet, majd szűrjük le, és a főzetet adjuk a fürdővízhez. Fehérfolyás, menstruációs fájdalmak, változókori panaszok esetén ajánlható.

Jó tudni: naponta 2 csészénél több palástfű-teát ne fogyasszunk, mert károsíthatja a májat! Lázzal vagy vérzéssel kísért hasmenés esetén forduljunk orvoshoz.

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Babszi, ennyit találtam eddig:


Barátcserje
Kifejezetten nöi bajokra van, kapszula vagy tabletta formájában lehet kapni. Ez rendbeteszi a hormonháztartást, föleg a ciklus második felében segíti a sárgatest müködését (a kilöködött petesejt helyén képzödik a sárgatest, aminek az elegendö müködése vagy mennyisége segít megtartani a babát, ha megfogant, vagyis segíti a beágyazódást).

Tea formájában 2-3 csészével fogyasztanak belöle az egész ciklusban. Tabletta formában hatásosabb és egyenletesebb a szedése, azért is, mert a barátcserje termésének hatóanyagai vízben nem oldódnak, így a tea nem olyan hatásos. A tea elkészítése: csészénként 1-2 teáskanálnyi bogyót leforrázunk és 10 percig állni hagyjuk.

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak egy nagyon gyors bekukk.

Sirki, Bíbi: nagyon szorítok értetek, Nektek!

Én holnaptól már szabin leszek. De a nagy nap előtt még benézek ígérem.

puszi

Kép
Kép
mirci74
 
 


Bíbi: Köszi!

Mirci: Gyere, gyere még szombatig!

Babszi: Ehhez nem értek, de látom, a lányoknak van pár tippjük. Sztem a te hormonjaid is megteszik a magukét, drukk, drukk!

Chris: Tejcsi hogy áll?

Nóri: Pussz!
jaimee1
 
 


Sziasztok,

Köszönöm a gratulációkat Bazsinak. A tanárnénije kitette az újságcikket a faliújságra, ugyhogy most tényleg nagyon büszke magára.

Sirkici,

Drukkolok ezerrel, hogy minél előbb meglegyen a babóca. :lol: :lol: :lol: :lol:
Az én nyákdugóm 2 részben ment el. Először rózsaszínes kocsonyás anyag formájában, másnap pedig már véres volt. (bocsi)

Babszika,

Én az "E" vitamint ettem valagszámra a ciklus második felében + ittam a palástfű teát. :lol: :lol: A vitamin vastagítja a méhnyálkahártyát.

Jaimee,

Réka babának utólag is Boldog hófordulót kívánok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Köszi, de már kívántál! :lol: :lol:

Bíbi: Kész van már, kész van már, kész van már a könyv?

Sirki: Drukk!
jaimee1
 
 


Jó reggelt,

Jaimee,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jobb 2x mint 1x sem. :lol:

Sirkici,

:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Egyben vagy még ??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Betsy: Bencének boldog 0,5. szülinapot utólag is! Kép
jaimee1
 
 


Réka fotó: Kép
jaimee1
 
 


SZiasztok!

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!

ÉS Gyabi!
Neked pedig külön köszi ezt a jó kis leírást!!!!!!!!!

Jaimee!
Réka hihetetlenül édeske!
Ha meg nem bántalak vele: egyenesen cukorbogár mókuspamacs :roll:

babszika
 
 


Babszi: Görbéd hogy alakul?

Cukorbogár mókuspamacs? :lol: :lol: :lol: Nekem tetszik!

Sirki: Utolsó pocifotó???
jaimee1
 
 


Ja, Babszi, én már lenémítottam a gépet a babazene miatt. :lol: :lol: Még tetszett is, amíg rá nem jöttem, hogy folyton újrakezdi, akárhányszor kattintok vhová. :twisted:
jaimee1
 
 


Ma 36,74-et mértem.
(tudod, tegnap 36,86 volt) - szóval, elvileg jó.... gyakorlatilag a tegnapi napom után nem bízok már túlzottan.

babszika
 
 


Popi:
Kép
Kép
Vendég
 


Jelentem tegnap bementem telefonáltam a kórházba, azt mondták menjek be vizsgálatra, ahonnan nem engedtek haza, mert sárgás volt a betétem, meg a vizsgálat során a dokim fehér folyást észlelt. Ezért bent tartott éjszakára, hogy megnézze nem-e tényleg a magzatviz folydogál, de nem igy ma hazajöhettünk. Fájások nulla, agyonra ctg-ztek, de max 20-as fájásaim vannak, bár reggel volt két db 50-es, a méhszáj viszont teljesen zárt, nem akaródzik nyilni. Azt mondták fertőzés vagy felfázás, vagy ilyesmi, kaptam rá kúpot, amit a szülésig kell használnom. Hát, szóval én mostmár tényleg úgy érzem, hogy örökre terhes maradok. Kérdeztem mikor inditja, de nem lettem sokkal okosabb, max 10 napot engedik túlhordani, ami nekem jövő péntek, de hétfőn reggel be kell mennem megint ctg-re meg vizsgálatra, étlen-szomjan, és ha úgy látják, akkor inditják, bár ez nem biztos, és akkor már nem jöhetek majd haza, mert egy hét után befektetnek. Volt ma uh is, minden rendben, csak még mindig az van, hogy 3 héttel kisebb a koránál az uh szerint, és a mérete 4387 g, amit nem tudok elhinni, valamikor biztos rosszul mért, vagy nemtudom, mert egy hete volt 3700, akkor nem hizthatott 7 dkg-ot egy hét alatt szerintem. De most lelestem annyit, hogy a BPD 9,37 cm, az FL pedig 7,37 cm. Már megint ijesztgetett azzal, hogy nem tudja ki fog-e férni, de mindenesetre megvárjuk, hogy kifér-e, és ha nem, akkor császár. Hát mit mondjak ez hülye, hisz az már a szülés végénél derül ki, hogy kifér-e, és ha nem, akkor faktikusan két szülés, szóval mostmár nagyon elegem van. Ja, és fejjel lefelé van, de még nagyon fent, igy esély sincs egyenlőre a szülésre. Hát, ez van... :cry:

Jaimee,
nagyon aranyos Réka! :D

Betsy,
boldog féléves évfordulót Bencének! :D
sirkici
 
 


Ja, és szerintük akkor az nem a nyákdugó volt, hanem a fertőzéstől lehetett, szóval, Gitka és Bibi szerintem be fognak előzni! Dehát ezt már jósoltam egyszer, és úgy néz ki fejlődnek a boszorkány képességeim... :wink: :D
sirkici
 
 



Sziasztok!!!

Betsy: rémes :cry: itt olvastam a férjemnek, hogy mi folyik a korházakban, ő sem jutott szóhoz :shock: Tüncsike kapja a rota-t, tudom, hogy nálatok nem ez volt,
A babáid gyönyörűek, Bencus a mosolyával, Peti meg a szemeivel fogja hamarosan aratni a csajoknál :lol: Meg az összehasonlító is tetszett, lehet, hogy én is kreálok egyet.

JAimee: Rékucinak nagy jupi, mert olyan szépséges 8) 8)

Sirki: ez a vége mindenkinél türelmetlen időszak, Még pár nap, aztán nagyon bepörög az életed, úgy látszik a babácskád szeret oda bent lenni :wink: Tüncsike meg sietett inkább ki :lol:

Pár fotó:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép




Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sirki: Újat nem tudok mondani. Nekem szülés közben jött lentebb Réka. Hogy lehet majd' 4400 g és közben kisebb a koránál? :shock: :shock: :shock: A buksija nem nagy, az biztos. Kitartás!!!!

Olik.: de szééééééépek!
jaimee1
 
 


Sirkici: na, ezt aztán nem gondoltam volna...de ne akadj ki, tényleg azt mondják, baba még senkinek nem maradt bent.

( Amúgy azt nem értem, ha három héttel kisebb, hogy lehet ilyen súlyos? Most nem a fejméretből meg a combméretből becsüli a gép a súlyt? Nekem 35+5nél 85 BPDre és 69 FLre dobtak 2500 g-ot, 37+5nél BPD 90 és FL 72nél csak mondta a doki, hogy nem egy 4 kgos baba lesz. Szóval ezt akkor tényleg nem értem, de lehet le kell tojni az egész számolgatást....bár múltkor találtam vmi nődoki honlapján egy ilyen kalkulátort, beírod az BPDt meg FLt és kiadja a kort, súlyt, megkeresem, de nem tuti, hogy megtalálom).

A másik meg, hogy Jaimee mondta asszem, neki is csak szülés közben ékelődött be Rékababa buksija.

Aki nem mellesleg gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűű!

Olik: a Ti vegyespárosotokról nem is beszélve, hihetetlen aranyosak!

Nóri: de jó Téged látni, köszi nagyon, hogy benéztél!!!

Ma ki kellett bkvznem a kórházba bónusz vérvételre, rendesen be is ájultam utána a fáradságtól, még mindig nem vagyok magamnál... Egész nap mindenki hívogat, van e már valami, meg meg kellene mondani öcséméknek, mikor vegyék ki a szabit, mert ők fogják apát pótolni, míg elutazik...de hát tudok én bárkinek is bármi konkrétumot mondani?!? :twisted:
Vendég
 


Közben azért mutatom, lassan szétpukkadok (főleg oldalról :lol:) :

Kép

Kép
Vendég
 


[quote="gyablonka"]B írta:gyablonkaabszi, ennyit találtam eddig:


Barátcserje
Kifejezetten nöi bajokra van, kapszula vagy tabletta formájában lehet kapni. Ez rendbeteszi a hormonháztartást, föleg a ciklus második felében segíti a sárgatest müködését (a kilöködött petesejt helyén képzödik a sárgatest, aminek az elegendö müködése vagy mennyisége segít megtartani a babát, ha megfogant, vagyis segíti a beágyazódást).

Tea formájában 2-3 csészével fogyasztanak belöle az egész ciklusban. Tabletta formában hatásosabb és egyenletesebb a szedése, azért is, mert a barátcserje termésének hatóanyagai vízben nem oldódnak, így a tea nem olyan hatásos. A tea elkészítése: csészénként 1-2 teáskanálnyi bogyót leforrázunk és 10 percig állni hagyjuk.


De ha cisztásodásra hajlamos valaki, akkor nem ajánlott a barátcserje. Most én sem szedem, mert cisztával rendelkezem, ráadásul növesztem is! :twisted:

Egyébként sziasztok!

Jaimee! Nagyon édes Réka babád!

Bibi! Nagyon szép kismami vagy!!!!

Sirkici! Mennek a drukkok!

Megszoktalak ám benneteket kuksizni és nagyon szép kismami mindenki és kismanókról nem is beszélve milyen édesek!!!!! :wink: :lol:

Millió pusszancs!!!!
Vendég
 


Bíbi anyu: De szééép vagy! Majdnem irigykedem. De azért mégsem.... :D :D
jaimee1
 
 


Krisztinka: Helló! Na akkor mégsem endó szerencsére.

Babszi: Miért? Mi volt tegnap? Szerintem amúgy ma vagy 2. cn-on, nem? Most már mindegy, pé megvolt. Megy minden magától.

Mirci: Hajrá, hajrá esküvő!!!
jaimee1
 
 



Betsy: köszike az ötletet, persze nem olyan szép, de a lényeg benne van :wink:


Kép


Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Olik,
nagyon aranyosak a gyerkőceid, és hasonlitanak is nagyon egymásra. Jó lett a táblázat is! :lol:
Én is éppen most próbáltam megtudakolni a babómtól, hogy mi a francért szeret annyira odabenn? Persze értem én, hogy ott kap enni, meleg van, simogatják, stb., de akkor is, ennek is vége kell, hogy legyen egyszer! :wink: :D

Jaimee,
tényleg ezt is sikerült kihúzni a dokimból, hogy megtudtam nem az a lényeg, hogy lent legyen a baba, mert először a fájás jön, és az húzza lejebb a babát, tehát nem szükséges, hogy lent be legyen ékelődve ahhoz, hogy elkezdődjenek a fájások. Szerinte a hormonoktól függ minden, ezek szerint az én hormonjaim most nem akarnak dolgozni rendesen! :twisted:
És nekem is ez a fura már megint, hogy hogy lehet ekkora a súly, de valószinűleg megint az van, hogy a has mérete a nagy, az adja ki a nagy súlyt, mint múltkor is! :?

Bibi,
naggyon csini vagy! Te pukkadsz szét? :lol: Majd mindjárt rakok fel én is pociképet, tegnap csináltunk még apával, elájultok a hatalmas pocimtól! :wink: :lol: Én arról nem is álmodom, hogy fel birok húzni farmert!
Ez a kérdezgetés engem is kiakaszt, hisz nem tudok mit mondani, főleg igyesen meg pláne nem, ha lesz valami úgyis meg fogják tudni. Szerdán is a kórházban hivott a barátnőm, hogy elmúlt a 13-a, és én hogy lehetek ilyen, hogy még egy sms-t sem irok, hogy megszületett a pici. Hát azt hittem eldobom az agyam, hogy milyen szőke, hisz az egyik, hogy természetes, hogy szólok, a másik meg, hogy nem minden gyerek születik meg pontosan időre, az enyém meg... szóval mondtam neki, hogy még akár két hét is lehet, ne hüjitsen már, őrület. Mondjuk végül is jól esik, hogy érdeklődnek, de hogy azt feltételezik, hogy nem szólnák, az teljesen kiakaszt. Meg én is egy ideg vagyok, hogy mi lesz, már nagyon elegem van, és még traktálnak is. A legjobban szeretem, amikor valakivel szemtől szembe találkozok, és megkérdezi, hogy ti még mindig egyben? Hát most mit lehet erre válaszolni? Hisz látja, nem? :twisted:
sirkici
 
 


Olik: Aszta, nem semmi Tünci. Sokkal kisebb súllyal született és már többet nyom, mint Zolcsi 4 hónaposan! :D A szemük nagyon egyforma.

Sirki: Azt mondják, a baba indítja a szülést. Neki jó ott benn, marad hát. Neki nincs naptára, nem tudja, hogy már lejárt a 40 hét... :wink: Sztem kismama naci az Bíbi anyun! :wink:

A barátnődnem még nincs babája, ugye?

Ó, hát kedves ismerősök...Ha meglesz a baba, akkor is megtalálnak majd egy egy megjegyzéssel....Ugye szoptatod? ÉJszaka is? Ugye átalussza már az éjszakát? Teát ugye adsz neki? Ugye nem adsz neki teát? Hason alszik? Ugye nem hason alszik? Van légzésfigyelő? Manapság minden hülye ketyerét megvetetnek a hiszékeny fiatalokkal....De csinos vagy, máris visszanyerted az alakod? Ugye nem fogyózol? Jó ég, de sovány vagy, hát igen, a szülés és a szoptatás kikészíti az embert....Nincs sokat kézben a baba? Csak nem hagyod sírni???!

- nem tudom érthető e mit zagyválok itt, remélem igen. :wink:
jaimee1
 
 


Jaimee: :lol: - mármint az irigykedésre-jó volt!

Olik: nagyon klassz a Ti táblázatotok is, jó ötlet, én is csinálok majd ilyet.

Krisztinka: Szia!!! Én figyellek ám máshol és drukkolok! :wink:

Sirkici: hol vannak a képek?
És naná, hogy kismama gatya, illetve egy régi farmer, amit átszabattam annak. :lol:

Éééééééés hétfőn hidegfront!!! Most arra gyúrunk! :lol:
Vendég
 


Jé, az előbb kimaradt az olvasásból Jaimee " zagyvasága"- hát ez nagyon tetszik! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jaimee,
hát igen, az biztos, hogy neki nincs naptára! :D
A barátnőmnek még nincs babája, jól eltaláltad, de akkor is, létezik, hogy ennyire nem lehet tudni? Bár, lehet, hogy én sem tudtam, de mondjuk én ilyet nem csináltam, amikor valaki túlhordta, nem gondoltam, hogy már megvan, azt hiszem... :roll:
És igen, nagyon is érthető a "zagyvaságod", jó, hogy mondod, legalább arra már megpróbálok valamennyire felkészülni, mert a kérdések nem fognak megszűnni! :twisted: :lol:

Bibi,
tényleg lemaradtak a képek, jó, hogy szólsz, mindjárt pótolom is a mulasztást!
Kismama gatya az rendben, de legalább át birtad szabatni a régi farmerodat. Én tegnap szembesültem vele, hogy mennyit hiztam a combomra és a fenekemre, amikor este fel akartam húzni egy régi bugyimat a kúl miatt, hogy az menjen tönkre, és nem jött fel a combomon. Na, akkor már nagyon kiakadtam, bőgtem, mint a hülye, kijött belőlem minden. :oops:
Az a lényeg, hogy nagyon csini vagy, ügyes voltál! :lol:
Voltál ma nst-n, vagy még majd csak most mész? Mit mutatott?
Én is voltam épp most, és elég érdekes lett, mert a szivhang 150-ről eseget le 90-re, ami a védőnő szerint már normális a szülés előtt, hogy ennyire ugrándozik, de akkor hol vannak a fájások vagy valami? Beszélt egy másik dokival is, az szerint készülődik a baba, de én már nem hiszek benne, csak az a gond, hogy hétvége lesz, és még két napig nem nézik a ctg-t, de remélem minden rendben lesz. Jól kivagyok, az biztos, nem erre számitottam! Na, de mivel pozitiv vagyok, tudom, hogy minden a legnagyobb rendben lesz! :lol:
sirkici
 
 


Na, akkor a képek:

Kép Kép
sirkici
 
 


Bibi,
most látom, hogy te is tervezel ilyen összehasonlitó táblázatot csinálni. Ezek szerint már a második babán gondolkozol? :wink: :D
sirkici
 
 


JAIMEE: Köszi, már jól vagyok. Sokáig feszült voltam, lelkileg nagyon megviselt (46kg-ra fogytam) Rémálmaim alapból szoktak lenni.. Bár már 2 hét is eltelt, Peti még a mai napig emlegeti. Pedig nagyon bátran és ügyesen viselkedett. Nagyon cuki a sapis kép Rékáról. Köszönjük a hófordulós köszöntést.
SIRKICI: Köszi Neked is. A megadott értékek alapján egyáltalán nem nagy Niki! 38 hetesnek felel meg. Nem értem a súlyt hogy becsülte a gép. Kár hogy az AC-t nem tudtad lelesni. Ilyenkor az 33-34cm körül lehet. A neten van egy kalkulátor, aminél az AC-t és BPD-t kell megadni. Aszerint ha tényleg 4387gr lenne Niki, akkor az AC már 39,4cm lenne. Szóval szerintem normál súlyú lesz, csak lehet picit pocakosabb, vagy ilyesmi. Jó nagy már a Te pocakod is!
BIBI: Elölről nem is látni annyira, hogy terhes vagy. Szép formás pocak. Szerinted Bíborka kivárja az 5 napot?
OLIK: Nagyon jók a képek! Zozi egyre nagyfiúsabb. Az összehasonlítós táblázat is szuper lett. Nekem nagyon tetszik. Rettentően hasonlítanak a gyerkőcök, még a nézésük is egyforma (4 hónapos képen) ! És tényleg Tündi, hogy behozta Zozit súlyban, hosszban.
MIRCI: Holnap a nagy nap! Izgulsz kicsit?
Vendég
 


Jaj, Sirkici, ne sírj, én is épp tegnap próbáltam fel pár tavaly nyári felsőmet meg rucimat, hát esélyem sem volt, hogy begomboljam...a farmert meg még abból az időszakból raktam félre, mikor egyszer régen jól meghíztam...szóval ahhoz képest " csak" 10 kg-val vagyok most több, azt meg ez a betoldott gumis anyag megoldotta :lol:

Elhiszem, hogy ki vagy már, de tényleg már nincs sok hátra, kitartást! NSTre mi csak hétfőn megyünk...de a Tiétek azért bíztató...bár gondolom, hogy már nem hiszel semmiben...

Betsy: 46 kg?!? Ez nagyon durva, de teljesen megértem, hogy megviselt ez az egész...jó, hogy túl vagytok rajta!

Ja, a pocakom elölről soha nem is látszott, szerintem már nem is fog :lol: Hogy kivárja e? Passz!Egyelőre tényleg semmit nem érzek...de jó lenne, ha nem... Most vasárnapra vagy hétfőre tervezzük apával a nagy napot! :lol:
Vendég
 


Második baba? Naná! :lol:
Ugye, most is cikis, hogy apának turnéra kell mennie jövő hétvégén, meg is kapta a zenekarvezetőtől, hogy legközelebb január- februárban kell szülni.....mire kedvesem egyből jól ki is számolta, hogy ha Bibibaba érkezése után rögtön nekiállunk az öcskösnek, teljesíti is az elvárást! :lol: :lol: Én meg jól hozzávágtam a párnát! :lol:
Vendég
 


Betsy,
46 kg? :shock: Te jó ég, igy is nagyon vékony voltál, de most gondolom még mennyire. Mostmár nyugodj meg, és próbálj meg hizni egy pár kilót! :)
Kösz, hogy megnézted az adatokat, én is abban reménykedem, hogy normál súlyú lesz, meg minden, csak most igy érdekesebb ijesztgetni, ha minden simán menne, nem is lenne érdekes... :? :D

Bibi,
kösz a biztatást! :lol: Ez a párnahozzávágás nagyon tetszett! Nekem is mondta apa szerdán délután, mikor bejöttek hozzám a kórházba, hogy mindjárt meg kell csinálni a másodikat, és akkor legalább még benne vagyok mindenben, átesek rajta, és kész. Hát, azt hittem megfojtom, szerencsére semmi nem volt a kezemben, amit hozzávághatnék, igy csak annyit mondtam neki, hogy min 2 évig hallani sem akarok a teherbe esésről, még ezen az elsőn sem vagyok túl, meg ez a vége nagyon megvisel lelkileg meg idegileg. 8)

Mirci,
drukk holnapra! Várjuk a beszámolót és a képeket! Érezzétek nagyon jól magatokat, és legyetek nagyon-nagyon boldogok a nagy napon! :D
sirkici
 
 


Bibi,
elfelejtettem az előtt irni, hogy bocs, úgy néz ki már nagyon nem fog az agyam, mert a 19-et láttam, hogy mész NST-re, és mivel ma 16 van, nekem a 9 és a 6 összekeveredhetett gondolom, de hogy miből gondoltam, hogy hétfő van? :oops: :)
sirkici
 
 


Csajok!

Jól mondja Bíbi anyu, itt a front vasárnap hétfőn, akkor szültök és kész! Rékát is a hidegfront hozta! Tömve volt a gyermekágy másnapra. 100%-osan. :shock:

....hmmm....én szülés után 4 órával már a tesón gondolkodtam. Mindenki bolondnak nézett. Olyan szép szülésem volt, még ha nehéz is...
jaimee1
 
 


Mirci: Kép
jaimee1
 
 


Egyébként mi sem akarjuk sokáig halogatni majd a kistesót, de mindenképp szeretném kiélvezni Csiribébivel kettesben is az időt- és nem rég még én akarta ikreket :lol: - szóval nálunk 3 év van öcsémmel, szerintem tök ideális, anyu is mindig mondta, élete legszebb 6 éve volt, míg otthon maradhatott velünk...vagyis én is ezt az időszakot akarom megnyújtani.

Na, már vasárnapra mondják a frontot? Apával pont du. beszéltük meg, hogy talán a vasárnap jobb is lenne, mint a hétfő :lol:
Vendég
 


Sziasztok Csajok,

Ne haragudjatok de most nem tudok visszaolvasni, de megígértem, hogy még benézek mielőtt bekötik a fejem :wink: :)

Esküvőre minden startra kész :D Holnapi de. a szokásos esküvői előkészületekkel telik majd. Gondoljatok rám 17 órakór. Akkor lesz a nagy esemény :oops:
Vasárnap elutazunk Ráckevére wellnessezni, ez lesz a mi kis nászutunk. Szerdán már dolgozom. Legközelebb akkor jövök hozzátok.

Bíbikém, Sirkici: remélem addigra lesz valami fejlemény!

mindenkinek puszi

Kép
Kép
mirci74
 
 


Jaimee: köszönöm a kedves kis képeslapot!

Kép
Kép
mirci74
 
 


Bíbi anyu: Igen, mi is 3-4 évet szeretnénk a csemeték között. Én szeretnék még egy kislányt...Ehhez vagyok szokva, na.... :oops: :oops: :oops:

Nagyon ne programozzátok be, mert akkor azért sem akkor indul Bíbi. :lol

Mirci: Gondolok rád holnap, tök sárga leszek az irigységtől. :mrgreen:
jaimee1
 
 


Kedves Mirci!
Nagyon sok boldogságot kívánok! Legyen csodaszép a holnapi napotok!
Érezzétek jól magatokat a nászúton is! :)

Kép
Vendég
 


Bíbi, Sirki,
sokat gondolok Rátok (meg persze a többiekre is) mennek a drukkok!! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Betsy: szomorúan olvastam a történetedet! Hihetetlen, hogy mennyi rossz dolgon kellett az egész családodnak átesnie...Nagyon sajnálom!! Jobbulást most már lelkileg is! Nálunk az evések úgy vannak: reggel: anyatej, tízórai: gyümölcs, ebéd: főzelék uzsonna: gyümölcs, zöldség vacsora: anyatej+táp. Most már a pulykahusit is eszi, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszik, valamikor a táp helyett rizspépet kap... Alexikémnek sincsenek még fogacskái...Jelenleg: 7340 gr (hétfői mérés), 70 cm. Szintén fordulunk, pancsolunk, de még nem tud kúszni csak nagyon akar, de általában egyhelyben marad...Szépen ül egyedül, de még nem tud felülni....CSak ha már felültettük.

Jaimee: nagyon édes Réka Manó!:)

Christell: csak azt tudom mondani, hogy ne stresszeld magad a tejkérdésen...Te mindent megteszel, amit lehet, ha most kap tápos kiegészítést semmi baja nem lesz...! Nyugi és sokat igyál!!

Kismamik: drukk a szüléshez!!!!!!

Puszi

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


http://ferences.hu/

Aki esetleg még nem nyilatkozott az adója 1%-áról....Nagyon jó helyre kerül! :wink:
jaimee1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?