Új privát üzeneted érkezett!

Móni, öröm volt olvasni a beszámolód. Örülök, hogy minden ok, és hogy a babáid szépen fejlődnek. El is hiszem, hogy majd kiugrottál a bőrödből! :) Képeket kaptál? Ha igen, várjuk!
Nekem is van magán dokim, de a körzetihez kötelező járni. Pont ez háborít fel, hogy miért van erre szükség, ha utána úgyis magánba kell menni!? A magánhoz a jövő hét végén megyünk.

Kép
mazsi02
 
 


Mi még egyben vagyunk... doki bácsi szerint Tomi kivárja az idejét...

Mazsi
Én a körzeti nőgyogyit kihagytam... :oops: :wink:

Móni
Képet kérünk!

Akciózóknak drukk!
Vendég
 


Sziasztok!

Beszéltem Anival. Jól vannak, a babák szépen fejlődnek. Szabolcsnak sajnos fel kellett vágni kicsit a nyelvét (nem megijedni, nem olyan rémes, mint ahogy hangzik, a keresztfiamét végigasszisztáltam).
Ani fáradt, de egész jól bírja a strapűt. Azt üzeni, jön ha tud és mindenkinek drukkol.
vovanda
 
 

 
 

Sziasztok

Móóóni puszi, örülök nagyon Kép Kép De jóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: lesz szép fütyis fotómodelled, és ügyvédnőd.
Akkor mostmár nem szaladok odáig. -és igaza van Mazsinak, olyan nagyon jó volt olvasni Uh-os élményedet. :)

Mazsikám :( sajnálom, de szard le a dokit, és keress egy másikat akivel megnézhetitek babócád, hiszen ezeket a pillanatokat nem lehet visszahozni.

Kjaja igazából nem lehet különösebben érezni semmit, talán a vége felé egy kicsit olyan mintha feszítene néha.
Nekem lombiknál volt, hogy punkció napján az elsőnél alig bírtam bemenni, mert olyan volt mintha le akarna szakadni a hasam. De akkor 19 petesejtet , majd egy késöbbinél, 20 db. csináltam. :shock: Ezért írom mindig a túlstimut Szmetnek, no mindegy...
Szóval lényeg , nem!!! drukk holnapra neked is majd írj.

Itt egy ikreket váró Boszi azt mondta hogy érzi sikerülni fog, úgyhogy huzzunk bele csajok. :wink: :lol: :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Megjött. :D :D :D
Bár jobb lenne ha baba miatt ez nem történnek meg de most ennek is örülök lehet így eltünt a cisza mert volt minek levállnia. Ma megyek uhra remélem kapok időpontot és kezdhetem az ujjabb stimut. Kíváncsi vagyok mit fog a doki adni mert a 75 gonal is sok volt. Na majd később beszámolok még.
szmet
 
 


hello!

arnika! nagyon koszonom a tapsit, nagyon edi vagy mint mindig.
mivel el neveztel boszinak, el arulom hogy luca napjan szulettem (dec. 13) ami Ro-ban nem jelent egyaltalan semmit, nalatok pedig mar nem emlekszem, cska valami luca szek jut eszembe, itt pedig egy jo fele szent lany aki ajandekokat hoz a babaknak, en most nem ajandekozok, de remelem be valnak erzeseim.

orulok hogy tetszet az uh-os beszamolo, remelem ti is nem soka josztok ezekel

vanda! koszi hogy irtal aniekrol, tenyleg roszul hangzot a nyelv bevagas, mire jo ez? majd irjal mi volt uh-on

es tobbiek is jelentkezetek dokizas utan

gigi! kepet persze kaptunk, csak a ferjem meg le kel scannerizalja hogy fel tegyem, igerem amint lesz kuldok, neked sincs mar tul sok hatra, remelem konyu lesz a szules, Peterrel milyen volt?

kincs! remelem jol vagytok es Donat is, johetne valami friss kep rola

ani! bizti te nem ersz ra gep kozelben lenni, de mindig gondolok ratok

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Ma voltam uh-án. Van egy bevérzett tüszőm, de ettől függetlenül elkezdjük a következő inszemet.A doki csak ennyit mondott reméli nem lesz valami endo... valamim.
Szerintetek?
szmet
 
 


Móni!

Én is tapsi, csak a héten nem nagyon volt időm írogatni. Szóval ügyvédnő? Majd megtanítom a szakmára!! :wink:
Amúgy megvolt a vérvétel, B. azt mondta, valószínűleg jövő héten pénteken punkció. Hétfőn újabb vérvétel, akkor már többet tud mondani.
A nyelv felvágására olyankor van szükség, amikor nagyon rövid a nyelvfék. Akadályozza a szoptatást és később beszédhibát okozhat. A kicsi (1 mm körüli) vágás után kicsit hosszabb lesz a nyelvfék.

Árnika!
Kár hogy nem tudtunk talizni, de majd pótoljuk.
vovanda
 
 


Szmet
Endometriosis?
Az nem lenne igazán jó dolog...

Vovanda
Hajrá!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Képzeljétek, csak nem hagyott nyugodni ez az uh dolog, így elmentem egy szonográfushoz, hogy méregesse meg jól, és mutassa meg babucit. Felhívtam a magándokim is, de ő azt mondta, diagnosztikus ill. genetikai uh-t nem csinál. Szóval kb. 15 perc alatt mindent megmért a hölgyemény, mindent alaposan megnézett, megszámoltuk az ujjacskákat, szívhangot hallgattunk stb. Babuci végig izgett-mozgott, ficánkolt. Nagyon megnyugtató és örömteli volt... És a végére hagytam: Jelentem, a lábak között fütyit láttunk!! A párom végig meg se nyekkent, csak fogta a kezem, áhítattal nézte a monitort és meghatódva mosolygott.
Felvételt is kaptunk az egészről(nem 4D-s), meg egy fotót is. Még nem igazán látványos, de nekünk gyönyörű! Én igazából későbbre terveztem ilyen hosszabb uh-t, 4D-s felvétellel, de így alakult emiatt a hülye OTI-s rendszer miatt!

Kép
mazsi02
 
 


vanda! orulok hogy minden rendben, ha mar a punkciorol beszeltetek a dikival, koszi nektek is a tapsit es az ugyvedno bizti a ferjemre ut, mert o is jogot vegzet, bar nem azt dolgozik, de azert mindig jol jon egy kis jo tanacs.

mazsi! orulok hogy latatok a babucitokat es gratulalok a futyikenek

szmet! remelem ok lesz az inszemed

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


mazsi: Gratula a 4dhez bizti jó élmény lehetet.
moni: Gömbölyödsz már?

Hát igen remélem ez az inszem már bejön, bár így hogy van egy bevérzett tüszőm nem tudom mi lesz. Ma kezdem el a gonalt (75) szúrni annyira aggódom hogy nehogy még jobban túl legyek stimuzva bár gondolom a doki tudja mit csinál.
szmet
 
 


Sziasztok


Mazsi ügyi vagy , gratula a fütyisetekhez Kép
Gondolom így már kicsit jobban érzed magad hogy láthattad. Jól értettem olyan 4D-en voltatok ahol szoktak lemezt készíteni, és fotókat??-és akkor késöbb már nem is akartok menni??
Kééééééérek fotót!!!!!!!!

Ani, Kincs?????

Vanda, Kjaja majd írjatok hogy mi van veletek, mit mondott a tündéri dokibácsitok :)

Szmet megtennéd nekem hogy leírod mit értessz azon hogy túlstimuzva???Meg hogy honnan veszed hogy túlstimulálódtál???
Gondolod felírná neked bármelyik orvos a gonalt ha túlszaladtál??

Timi csinálod diétát, tornát??Még van egy hónapunk :wink:

Móni bár nekem ehhez a Luca naphoz , nagyon rossz :cry: élményem füződik, akkor veszítettem el egy közeli hozzátartozom. Igaz a saját szülinapomkor is, de azért remélem bejön a dolog bárkinek közülünk :wink:

Írok még nektek vmit, volt egy csúnya vitám délelött a családomban egy elhúzodó dologról. És annyira felidegesítettem magam, hogy nagyon rosszul lettem. Zsibbadt a nyelvem, fájt nagyon a karom :roll: , és a közérzetem .....megmértem a vérnyomásom és 156/78 volt. Komolyan mondom olyan érzésem volt hogy na itt a vég, szivinfarktusom lesz, és ez mostanában már másodjára. Az elsőnél is ugyanígy vita után.

De azért jó is történt, babázhattam is, és így a sok-sok szeretetből ami bennem van, adhattam vkinek :)

szép estét

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


árnika: Hú nehogy bajod legyen ám. Nem érdemes. Én a szomszéd miatt szoktam így kiakadni nekem a gyomromra megy az ideg.
A doki mondta hogy túl lettem stimuzva sok gonalt adott ezért a mostaninál egy 75össel kevesebbet kapok. Ezért maradt egy bevérzett tüsző és persze halkan megmagyarázás nélkül azt is hozzátette hogy nehogy endometriozis legyen. Hát ezért totál ki vagyok és nagyon félek hogy nehogy a cisztámra még rátegyen az ujjabb adag gonal. Összesen 300at kell most beadnom a múltkor 450 volt.
szmet
 
 


Kedves Lányok!

Pár perce regisztráltam itt a Babaneten, de be kell valljam, hogy már közel egy éve mindennapos titkos látogató vagyok itt "köztetek", így valamennyiőtök sorsát végigkövettem az elmúlt hónapokban és szinte már ismeretlen ismerőseimnek érezlek benneteket. Nem szeretnék senkit külön kiemelni, de együtt örültem veletek a sikereiteknek és szomorkodtam a "kudarcaitok" miatt. Mindezt úgy, hogy végülis sorstársatok vagyok/voltam, hiszen 3 évig vártunk arra, hogy nekünk is megfoganjon a babánk, túlestem egy nagy és számtalan kisebb nőgyógyászati műtéten, 3 inszemináción a miskolci Kaáliban és tavaly szeptemberben egy sikertelen lombikon is a debreceni Kaáliban, BB-nél. Aztán rá következő hónapban spontán megfogant a mi kis meglepetésbabánk, akivel jelenleg a 35. hétben járunk.
Na de rólam ennyi elég is, aki és ami miatt rászántam magam az írásra az tulajdonképpen szmet. Semmiképpen nem szeretnék kioktató vagy ilyesmi lenni, távol áll tőlem a bántás leghalványabb szándéka is. Ezért is nem privit írok szmetnek, mert kíváncsi vagyok, hogy Ti többiek egyetértetek-e velem.
Szóval: ne haragudj meg szmet, de valóban úgy tűnik nekem, hogy nagyon ráálltál erre a túlstimu dologra és az eddigi lelki hozzáállásod is teljesen alkalmatlan ehhez az embertpróbáló küzdelemhez, amit a babáért vívunk/ vívtunk. Sokkal többet kéne tájékozódnod, olvasgatnod a témában és hallgatni a megérzéseidre és nem vakon a dokik után menni, bár látom sokszor kételkedsz bennük. Ez helyes is, mert pl. most is félsz a következő inszemtől, ott a bevérzett tüsző is, aminek mondjuk tényleg nem fog jót tenni egy újabb gonal-os stimu... Minden, ami történik a Te döntésed! Ha ki akarsz hagyni akár hónapokat az egyes inszemek között az is, a stimu módja is (simán kérheted, hogy pl. csak clostys stimu legyen, ne injekciós, vagy egyszerűen stimu nélküli inszem), szóval egy picit önállóbb is lehetnél a dolgok irányításában. Tudom ők az orvosok, de hidd el Te is hozhatsz jó döntéseket még ilyen komoly orvosi kérdésekben is. Sőt, akár már most úgy dönthetsz, hogy egyenesen lombikra mégy (én is így tettem), hiszen valljuk be őszintén ez az egész (de főleg itt Miskolcon) jórészt a pénzről és nem rólunk, gyermekre vágyó párokról szól. Én is sok-sok keserves hónap után saját magamnak köszönhetem a sikert, mert olyan szereket és összefüggéseket kutattam fel, amik egy hónap alatt babát eredményeztek!
Most már tényleg nem rabolom tovább az időtöket, de mindez nagyon kikívánkozott belőlem! Remélem nem vetted/vettétek rossz néven a szavaimat, hiszen valóban a segítő szándék vezetett!
A továbbiakban is lelkes olvasótok leszek, mert már nem telhet el úgy napom, hogy ne nézzem meg melyikőtökkel mi van. :lol:
Móninak szívből gratulálok az ikrekhez, Vandáéknak drukkolok nagyon és persze minden reménykedő gólyavárónak! Fel a fejjel csajok, mindenkinek sikerülni fog!!!
Vendég
 


Sziasztok!!

Tbea!

Gratulálok a terhességedhez!!! Üdvözlünk a topikon!
Mivel már regisztráltál és nem csak "dugiban olvasol" így szívesen vennénk ha írnál is magadról,veled is izgalmas dolgok történnek,mi is szeretnénk tudni :wink:

Arról,hogy nekünk is nagyon képben kell lennünk a kezeléssel kapcsolatban IGAZAD van!! Sztem egy leendő anyukának sem szabad 100%csak az orvosban bízni, fontos tudni,mi mikor miért történik...én pl a tüszők méretétől kezdve,a szurik összetételéig,véreredményekig mindennnek utánanéztem,ez így volt jó..
Én is azt mondom, fel a fejjel! Sikerülnie kell mindenkinek!

Timi, Árnika ti is tapasztaltátok,hogy mennyire fontos belelátni a dolgokba..

Szmet a túlstimu nem 4-8 tüszőnél kezdődik,az sokkal több 20is és kellemetlen eléggé...
A multkor valamit írtál a pco-ról nem értettem és nem is írtál azóta..most endometriózis...érdemes lenne tisztázni egy másik dokival is akár!!!

Ani hogy telnek a napok??

Vanda Kjaja drukkkkkk!

Demoniq gratula a szépen növekvő babákhoz!

Régi lányokkal mi lehet?????????????????? EBBA???

Gigi örülök,hogy néha bekuksizol!!! Szülésről értesítést és mindenféle beszámolót kérünk!

Nekünk jól telnek a napok, kiskincs ügyesen eszik alszik. A szabadban nagyon szeret lenni.A kérésnek eleget teszek,egy kép:
Kép

egy hete készült
Vendég
 


Szia Kincs! Örülök a kedves fogadtatásnak, bár Te a Nők Lapja Café-ról is ismerős vagy nekem, látatlanban végigasszisztáltam több helyszínen is a várandósságodat! Szívből gratulálok Kiskincshez, édes, tündéri, gyönyörű babuci! :D
Abban nem tévedsz, hogy izgalmas dolgok történnek velem mostanában, így például két hét múlva államvizsgázom és igazából most kezdek el rá tanulgatni... Nagy pocakkal ebben a dög meleg, párás időben nem könnyű. Már minden gondolatom a kisfiunkon jár, így igazán nehéz lesz elfogadható szinten felkészülnöm, de bízom a bizottság jóindulatában, mást nem tehetek. Még sok apróságot el kell intéznem a babánk megszületéséig, szóval lesz tennivalóm bőven az elkövetkező hetekben. Mindezt azért írom, mert 2-3 hétig biztos nem lesz lehetőségem sokat írni ide hozzátok, de olvasni mindennap többször foglak Benneteket!
Addig is köszönöm még egyszer a barátságos fogadtatást és az is megnyugtat, hogy egyetértettél velem!

Ui.: Első hozzászólásom elküldése után döbbentem rá, hogy a megszólításban micsoda szarvashibát vétettem! Helyesen: Kedves Lányok és Pasi! :P
Vendég
 


Tbea!
Tessék előbújni az illegalitásból és írogatni. Amúgy meg gratulálok a babátokhoz, kitartást a vizsgához meg az utolsó hetekre.
Pasi üzeni, hogy köszi a javítást, így legalább nem kell reklamálnia és emiatt előbújni. :lol:

Kincs!
Kiskincs (úgy látszik, ő már így marad) tüneményes. Örülök, hogy jól vagytok.

Árnika!
EKG? Meg szívultrhang? Ez a vérnyomás elég magas, és ha még rosszul is vagy...

Szmet!
Tbea által mondottakhoz egyet szeretnék hozzátenni: havalamit nem értesz, KÉRDEZZ!!! A dokit. Ott és akkor. Vagy ha később jut eszedbe valami, kérdezd meg legközelebb. Rajtam B.B. mindig röhög, mert ha sok a kérdés, kis cetlivel megyek, hogy semmi ne maradjon ki... :oops:
vovanda
 
 


nem mindenkivel értek egyet de mindegy. A doki mondta hogy túl vagyok stimuzva és pcos gyanum van. És ezt már nem is egyszer írtam.
Beának abban igaza van hogy Miskolcon minden a pénzről szól.
szmet
 
 


Tbea: nekem a closty nem jöhet szóba mert a nyálkahártyám tönkre megy tőle. Nálunk a spontán baba 99% nem jöhet szóba a férjem miatt.
szmet
 
 


Sziasztok

Tbea üdv köztünk, :P örülök hogy gyarapodott a topikosok tábora. Én is örülnék neki, hogyha írnál a várandosságod elötti időszakról, tapasztalatokra mindig nyitott vagyok.
Én személy szerint eggyetértek veled szinte teljesen. A szinte arra értendő, hogy reménykedem benne (bár a miskolcia orvosokat nem ismerem) nem a pénzről szól.
Nem irigyellek jól besürüsödtek a napjaid


Szmet Én most teljesen padlót fogtam Tőled. :shock: Nem tudom honnan szeded hogy a clostitól tönkre megy a nyálkahártyád, de .....ezen ha így is lenne lehet segíteni. Van olyan aki 3mm!!! lett állapotos, no és mi van azoknál akiknek méhenkivüli, ott sincs nyálkahártya. De nagyon elrugaszkodtam. A pco gyanudra én nem emlékszem , de ha van akkor azt kezelni kell!!!!
Én még mindig azt mondom olvass, olvass, olvass, és ha ezek így vannak akkor válts orvost!!!!

Kincsi olyan szép a kisfiad :) bár nem sokat írtáűl róla :evil: :D de úgy tünik ugyanolyan kiegyensúlyozott bébi, mint az Anyukája.

Vanda tudom, de... majd beszélünk.

Ebbával én ˝beszéltem˝ régebben, és próbál kikapcsolódni, és nem ezen agyalni folyamatosan, az elözmények ismeretében. :(
De, illegalitásba vonult Ebba néha jelentkezhetnél!!!!!!!!! :)

Móni, Mazsi sztárfotó?????

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


árnika: nem tudok dokit váltani mert a miskolci kaáliban csak kettő van és ők kezelnek. A closty papírjában benne van hogy csökkenti a nyálkahártyát és a doki is mondta hogy ettől van. Erre kaptam ösztrogént amitól jó lett. Ezért maradunk a gonalnál. És attól jobban is vagyok mint a clostytol.
Én is padlót fogok egyesektől .....
De mindegy a fórum nem arról szól hogy le pocskondiázzuk a másikat hanem arról hogy segítsünk egymásnak.
szmet
 
 


Szmet sajnálom ha írásomat pocskondiázásnak véled. Én amikor írok ezekről a dolgokról, segítségnek szánom többedmagammal együtt!!!!
Lásd pcos, amiről már írtunk sokszor. Ki kell vizsgálni, és kezelni, mert elképzelhető hogy azért nem sikerül.

És bevallom őszintén ez a túlstimuzva szó nekem nagyon nem tetszik. Egy orvos sem fog ˝˝túl ˝ gyógyszerezni direkt! A Te szervezeted stimulálódik túl, amiről Ők igazán nem tehetnek.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


ejjj, muszáj előbújnom az illegalitásból....tbeának nem sikerült, de a többiek intézkednek....
lányok! ne essetek egymásnak.....bár egy jó kis iszapbirkózás.... :oops: :lol: egy baj lenne vele: nem én leszek a nyeremény, úgyhogy inkább mégse feszítsétek így egymásnak habtesteteket.
szmet: tényleg nem bántani akarnak a többiek, hanem segíteni. legalábbis vanda nevében ezt biztosan mondhatom, de szerintem mindenki így van ezzel. akartam még valamit, de a csajom itt kíváncsiskodik a hátam mögött (vacsoráznak manóval), hogy mi a fenét írok ennyit, úgyhogy sikerült elfelejtenem :evil: no mindegy, legfeljebb majd még előbújok, ha eszembe jut......
1szálpasi
 
 


no, eszembe is jutott.
szmet: ha tényleg segítséget vársz a lányoktól, akkor egyrészt pontos infókat adj meg, ne csak félmondatokat meg homályos utalásokat (amiket esetleg félre is lehet érteni), másrészt te is hagyd, hogy segíthessenek.
1szálpasi
 
 


és akkor most jön az a rész, hogy pasi iszapbirkózik a csajokkal? :twisted: :oops: :lol:
1szálpasi
 
 


Hali!

csak gyorsan.. Szmet nem akarunk okoskodni és bántani, sajnos tapasztalatból beszélünk...én már írtam párszor,hogy több évig kaptam hormont clostit stb sikertelenül..pedig tudta minden doki hogy pco a problémám...aztán mikor netünk lett megértettem dolgokat,kerestem orvost, normális kezelést kapott a pco -rendeződött a szervezetem!! és kis segítséggel beköltözött kiskincs...hiába a stimu,idegeskedés,pénz ha a tested nem kész egy terhességre!
De ha nem szereted hogy ilyeneket írunk,maradunk a drukkolásnál, teljes erőből!

Jó éjt!
Vendég
 


Hű, nagyon sajnálom, hogy ilyen indulatokat gerjesztettem, bár azért úgy érzem, hogy a nézeteltérések már régóta ott feszültek a háttérben, csak sajnálom, hogy én hoztam azokat a felszínre. :(
De vállalom a "bűnömet", mert csak és kizárólag a jó szándék vezérelt! Hiszen kiktől is várhatna megértőbb támogatást és segítséget az ember lánya, ha nem a sorstársaitól, akik esetleg tapasztaltabbak is a témában?
Azt nem értem Szmet (és itt most már tényleg be is fogom fejezni az okoskodást), hogy ha ilyen kevés az esélyetek a spontán babára, ráadásul a férjed miatt, akkor miért nem egyenesen lombikra mentetek? :shock: Férfi meddőségben szerencsére egyáltalán nem vagyok képben, de ha olyan kevés és rossz minőségű a párod anyaga, akkor teljesen felesleges terhelni a szervezetedet az inszemes stimukkal (és a pénztárcátokat is...). Szerintem inkább ki kellene vizsgáltatnod magad PCO/IR (ehhez a csajok nálam sokkal jobban értenek), endometriózis és minden egyéb létező vonalon! A reprodukciós intézetek kőkemény üzleti alapon működnek, senki nem fog kézenfogni és a mihamarabbi megoldás felé terelni, hiszen az bevételkiesés. És itt megint főleg Miskolcra célzok, nyugi Árnika!
A túlstimu pedig kőkeményen életveszélyes állapot! A méhnyálkahártya vastagítására meg számtalan praktika van, de ezt úgy is tudjátok. Szóval szerintem Szmet egy picit tájékozottabban, rugalmasabban, önállóbban és könnyedebben kellene haladnotok tovább!
Mégegyszer köszönöm a kedves fogadtatást, tudtam én, hogy jó kis csapat vagytok! :D
Vendég
 


[quote="1szálpasi"]e írta:1szálpasijjj, muszáj előbújnom az illegalitásból....tbeának nem sikerült, de a többiek intézkednek....
lányok! ne essetek egymásnak.....bár egy jó kis iszapbirkózás.... :oops: :lol: egy baj lenne vele: nem én leszek a nyeremény, úgyhogy inkább mégse feszítsétek így egymásnak habtesteteket.
szmet: tényleg nem bántani akarnak a többiek, hanem segíteni. legalábbis vanda nevében ezt biztosan mondhatom, de szerintem mindenki így van ezzel. akartam még valamit, de a csajom itt kíváncsiskodik a hátam mögött (vacsoráznak manóval), hogy mi a fenét írok ennyit, úgyhogy sikerült elfelejtenem :evil: no mindegy, legfeljebb majd még előbújok, ha eszembe jut......


Szóval nekem nem sikerült előcsalogatnom Téged, na szép! :P
Vendég
 


tbea: még idejében korrigáltál, így a lustaságom győzött, és csak vandával üzentem neked. :-)
de amúgy üdv közöttünk (vagy ezt már mondtam? lusta vagyok visszaolvasni:D)
ráadásul nemsokára nem csak lusta leszek, hanem süket is, mert vanda le akarja harapni a fülem.....(ha becsajozok)....úgyhogy pasi visszavonul az illegalitásba:D
1szálpasi
 
 


Így lenne ötösöm a lottón! Tudtam, hogy Vanda szankciókat fog alkalmazni, ha szorosabbra próbáljuk fűzni a "viszonyt"! 8)
De nyugi, egy lassan 9. hónapban lévő kismamától igazán nincs mit tartanotok! :lol:
Vendég
 


így jár az a pasi, aki egy ilyen féltékeny csajjal kezd:D
1szálpasi
 
 


Sziasztok!

Voltam pénteken bent! Azt mondta Tándor, hogy jó minden! Nem tudom, hogy milyen adatokat mondott, de azt mondta, hogy sok van és jók! Kedden megyek vérvételre és ultrahangra. Utána majd kiderül, hogy mikor lesz az inszem!

Üdv.!
kjaja
 
 


Sajnos nem tudom végig követni az eseményeket,csak bele bele olvasgatni részekbe.Írtam egy hosszú levelet,de inkább kitöröltem.....röviden:együtt érzek Szmet-el.

Kincs!Nagyon aranyos a kicsi!Tiszta apa!(bocs)Remélem sok örömöd van benne.
Mi jól vagyunk,egyre többet igényelnek a gyerekek.A nap 24 órájában lefoglalnak.Nagyon sok örömet adnak.De ez biztos ismerős.

tbea!Üdv.!

Vanda!Feltétlen üzenj pénteken!

Kép
ani0227
 
 


ani: Köszi az együttérzést de tényleg!
szmet
 
 


Sziasztok!

Kjaja! Mennyit vártál pénteken? Én hamar végeztem, de amikor ott voltam, Tándort majdnem otthagyta egy csaj. Több mint 3 órája vártak.

Szmet!
Nem az együttérzés hiányzik. Csak néha fél mondattal elintézel fontos dolgokat és ha visszakérdezünk, akkor sem írsz részleteket. Néha félreérthető. És tényleg nem bántani akartunk.

Bea!
:lol:
Neked milyen tapasztalataid vannak B.B. vel?

Gigi!
Bújj elő és segíts nekem! A második beülti után mennyit tudtál pihenni? A gyerkőcöd mennyire tolerálta?

Anikám!
Pasi fog hívni és megígérem, hogy feltétlenül jelentkezünk.
vovanda
 
 


Vanda!

Nekem 12-re kellett menni vérvételre, az volt 2 perc, de el is intéztek, úgy nézek ki, mint egy rossz drogos, meg fájt is, na mindegy! Utána, mivel 1-re voltam beírva, elmentünk nézelődni, de kicsit késtünk, mert késtünk fél órát, és utána 10-15 percen belül már bent is voltam! Pedig féltem, hogy ha kések, sokat kell várni, de nem, sőt még hamarabb is bejutottam, mint amikor pontosak vagyunk. Nálunk is előfordult, hogy vártunk rá majdnem 2 órát!

Amúgy kiváncsi vagyok, hogy mikor lesz az inszem?! Mert szerintem már pénteken?! Mert május 10.-én jött meg, és az első szurit a 3. napon szúrtam, és ha jól számolgatok, akkor pénteken lehet inszem! Vagy ez hogy szokott lenni?

üdv.!
kjaja
 
 


Kjaja!
Akkor tőled nem ugyanaz a csaj vett vért, aki tőlem. Nekem ma reggel egy héten belül harmadszor szúrták meg ugyanazt a karomat és nem fáj, nem durrant szét. Nekem nagyon ügyesen megoldották.
Az inszemet nem tudom hogy megy, nekem B. péntekre punkciót emleget.
vovanda
 
 


Árnika, Móni, Szmet köszi a gratulákat.
Majd később jövök.

Kép
mazsi02
 
 


vovanda: Akkor részletes leszek de abból kisregények fognak ám születni.
Már pénteken punkció az tök jó. Aztán számolj ám be részletesen a dolgokról, mert nagyonkíváncsi vagyok. ÉN már lélegben a lombikra készülök. Még egy esélyt adok az inszemnek és utána azt nem fogjuk erőltetni. Én a debreceni dokikban valahogy jobban bízok.

kjaja: Mi amikor voltunk Debrecenbe Tándornál 10 percet vártunk reggel és délután is mázlink volt. Emlékszem még a kisdolgomat se tudtam hírtelen elvégezni annyira gyorsan ment minden.
szmet
 
 


Szmet!
Nyugodtan írjad a regényeket. Sőt, ha mindenki kisregényeket kezd el gyártani, abból akár csinálhatunk egy isteni szappanoperát és mindenki meggazdagszik belőle... :lol: :lol: :lol:
vovanda
 
 


Kincs
Kiskincs nagyon szép baba!

Szmet
Írjál kisregényt :wink:

Vanda
Talán két napig próbáltam azt elkerülni, hogy többet emelgessem... egyébként semmi különöset nem csináltam... én nem feküdtem folyamatosan... olyan lájtos itthonlét, séta volt...
Vendég
 


Sziasztok!
Bal oldalon 4, jobb oldalon 6 tüszőt látott B. Punkció csütörtökön. Kaptam még Gonalt két napra. És ennyi. Kicsit izgulok.

Gigi!
Köszi! Ez így egész megnyugtató. Manónak elég szép súlya van, 16 kiló körül jár. Annyiból nekem könnyebb lesz, hogy ő már bölcsis, tehát napközben ott lesz. Majd pihengetek és meglátjuk.
vovanda
 
 


sziasztok!
vandának ne mondjátok, de pasi kicsit be van kakkantva....és nagyon ideges.....
1szálpasi
 
 


módosítanék, manó szavaival élve: "nincs kaka semmi"... (és persze amikor ilyet mond, akkor tudjuk, hogy bekakált)
1szálpasi
 
 


lányok, csalódtam bennetek...valamelyikőtök elszólta magát vandának, és ma reggel arra ébredtem, hogy "szóval nincs kaka semmi?"...
:twisted:
1szálpasi
 
 


Csajok!
Rázzátok gatyába ezt a pasit, mert az utolsó 37,5 Gonalt a seggébe szúrom, ha ilyen ideges lesz. :P
Én most már csak azt várom, hogy haladjunk. Pasi meg görcsöl, aggódik és bűntudatos...
vovanda
 
 


hat zajlik itt az elet, nem voltam gep kozelben mert anyosomat vittuk erre-arra, meg a tengerre is, eset az eso de nem volt baj most latta eloszor eleteben, ugy hogy orult neki, mi jol vagyunk es a pocakom naprol-napra nagyobb, amint e ferjem el intezi itt a dolgokat kuldok kepek a bakrol es a pocakrol is...

tbea! udv. es gyerre meg erre fele, majd meselj hogy ment a vizsgad es gratulalok a spontan babadnak, errol is majd legyel reszleteseb, nagyon szeretyuk a terhesegi elmegyeket

szmet! veszem eszre picit roszul vetted a csajok irasait, nem piszkalni akarnak, itt mindenki szurkol a masiknak es remeli hogy par szoval talan tud segitenni, sajnalom hogy nalatok a penzre megy ki a jatek, nekem is voltak ilyen tapasztalataim, (a kis baratnom + a nagy Koncz professzor stb) de valtotam, ha tudsz valcsal magadert is es a penztarcadert is, lehet a dokid ott Miskolcon beled beszel minden fele lehetcseges betegseget hogy ne az legyen hogy valamikor meg kerdezd toluk mert nem sikerul, sajna szerintem erre nincs valasz, mindenki maskep reagal, nekem nagyon nagy mazlim volt, de tudtam hogy az inszemnek 5-18% lehetosege van es ha van valami problema a ferjedel is talan meg kisebb, en nagyon szoritok hogy sikeruljun minel hamarab... es irjal regenynt is, lehet meg gazdagodunk ahogy vanda irta :lol:

kincs! tunderi a babad

arnika! legy szives ne idegeskedj, todom konyu eszt mondani, de probalj azert... nem erri meg semmi anyira ki akadni, es plane hogyha osze jon egy spontan baba anak nem tesz jot

ani! orulok hogy be neztel, sokat gondolok ratok, hisz alig varom en is hogy babazak!

anyukak! engem a napokban az izgat hogy esetleg meg valtozik a ferjemel a kapcsolat a szules utan??? es ha igen merre fele? ha hulye a kerdes bocs... :oops:

vanda! nagyon ugyi vagy, igy tovabb... ne izgulj

kjaja! latom nalad is minden ok, szerintem penteken lesz az inszem

pasi! engem nem vadolhatsz, nem voltam gep kozelben es csak ma tudtam meg hogy be kakiztal

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Vanda
Peti olyan 12 kiló körül volt, mikor az ET-m volt... és 14 hónapos volt akkor... Manó már azért nagyobb...

Pasit meg össze kell kötni enyém apával... az is kezd nagyon ideges lenni... :wink:

Kaka... Peti mondogatja... "kakilunk a bilibe"... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Móni: más lesz apával a kapcsolat. Nyilván jó néhány hétre a babák fogják a főszerepet játszani mindekttőtöknél. DE!!! Arra nagyon vigyázzatok, hogy egymásra is fordítsatok időt. Legyen lehetőség megbeszélni a dolgokat. És itt nem a babák körüli dolgokra gondolok, hanem kettőtökre. Egy baba érkezése próbára teszi a kapcsolatot. Szóval nagyon kell figyelni egymásra.

Gigi: mázlista. Nekem Balu pisilni is csak elvétve hajlandó a bilibe. Majd a nyári bölcsiszünetben akarnék jobban ráállni a bilizős témára. Érdekes, a tesóm a harmadik fiával küzdött ennyit egy jó fél éve. Ő se nagyon akarta a bili-témát. Nálunk eddig az a csúcsteljesítmény, hogy reggel meg este hajlandó bilizni. De ennél többre nem. Erőltetni nem akarom, akkor csak rosszabb. Majd alakul.
vovanda
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?