Sahli, Aida!
A Kistarcsai Kórház nagyon jó, én mindenkinek tudom ajánlani! Én ott feküdtem egy hetet (sajnos méhen kívülim volt) és mindenki nagyon kedves volt. Nem is volt fogadott dokim, így több doki is megvizsgált, mindegyikkel meg voltam elégedve, csak fokozatook voltak, jó jobb, kicsit kedvesebb stb. Cseh Erikához nem volt szerencsém, de egy szobatársamat ő műtötte (valami nőgyogyis műtét, nem babával kapcsolatos) és azt mondta, hogy nagyon meg volt vele elégedve. Itt a fórumon is van olyan lány akinek ő csinálta a műtétjét (inkább nem írom, hogy ki, majd ha olvassa és akar akkor reagál) és azóta is hozzá jár.
Sokan panaszkodnak magára a kórházra, de a nőgyógyászati, szülészeti részleg nagyon jó. Sajnos az ott töltött egy hetem alatt nem tudtam megnézni a szülőszobát (pedig szerettem volna), mert mindig telt ház volt. Ez az egy hátránya, amiért ilyen jó, sokan oda jönnek. (no meg az etnikum, de az hol nincs
) Van egy honlapjuk ott van kép a szülőszobáról, gyönyörű!! Vannak alapítványi 2 ágyas szobák, meg családi szoba is van. Meg állítólag a nőgyógyászati részen is van ilyen fizetős alapítványi szoba, és azt is kiadják, ha a szülészeten a többi alapítványi foglalt lenne. (gondolom a nőgyógyászaton ezt annyira nem veszik igénybe)