Új privát üzeneted érkezett!

Era!

Köszi az aggódást, kár hogy ti is elkaptátok :( Mi nem gyógyulunka férjemmel, elég gáz, Berti annál jobban van mint volt bár mégnem 100-as. De egyértelmű antibiotikum kell rá, azóta nem hány, meg tegnap már cumizni is tudott este, mertaz nagyon hiányzott állandóan kézben kellett elaltatnom mert mert nem bírt cumizni bedugult orral :roll: És az orrából már nem tudok sokat szívni, csak a köhögés az megvan, de nem annyiszor, de hurutos azért. De aki kitalálta hogy gyerekeknek való antibiotikum KESERŰ, még pépbe téve is ehetetlenül keserű, na annk kéne belőle meginnia két litert. 2x kihányta, először szerencsére csak fél milit, és utána a maradék benne maradt, másnap az egészet kihányta adtam neki után amég fél adagot, tegnap a pépben valahogy beleerőszakoltam, ma is ezt akartam de egy kicsi kimaradt és cukroztam már mindnet csináltam. Szóval tök gáz.

Tusi!

Jó költözést, már van a férjem akkor írjam azért a cd-ket, esetleg holnap be tudja vinni, bár nem írtad végül audió legyen e. Vagy már nagyon csomagoltok?

Nyafi!

Mi vittük Emmát már korán strandra épp a babaúszás miatt, mondjuk nem vagyok egy nagy strandoló, de Emmát ha majd viszem nyáron már biztos jön Berti is. Emmával akkor jártunk soklat amikor 1,5 éves volt, egész kis csapat verődött össze a lakótelepen és mentünk közösen.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó, annyira aranyos vagy, hogy nem felejtetted el. Én olyan hülye vagyok, mert múlt héten el tudtam volna menni érte, de ez a hét már nem jó, ezer helyre kell szaladgálni, intézni. Nem gond, hogy elküld postán nekem? Tudom, hogy úgy pénzbe kerül, meg külön el kell menni, becsomizni, stb.
Most nem tudok írni, szétvet a méreg, mert a férjem most ment a bankba az ügyvéddel, hogy elindítsák az utalást a lakásra, erre ez a kókler ügyvéd nem otthon hagyta a papírokat?! :x :x :x Annyi bosszúságot okozott már nekünk, az adásvételink nyüzsög a javításoktól, ő meg állandóan hárítja a felelősséget. Ma még el is késett, pedig tudja jól, hogy mennyire fontos, hogy még délelőtt elmenjen az utalás, ahhoz hogy legeslegkésőbb péntekre megkapják az eladóink a pénzt, különben nem költöznek ki szombatra grrrrrrrrr
És mindezt szerény 100e forint tiszteletdíjért, amit előre ki kellett neki fizetnünk...
Majd jövök, ha kicsit lenyugodtam.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Tusi!

Okés, nem gond úgyis járunk postára, majd írj címet.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 

 
 

Sziasztok!

Tusimi
Nagyon jó képeket tettél fel! Nekem a 2. és a 3. kép tetszik nagyon.
Szép szakmád van, gratulálok hozzá.

Era
Tetszenek a képek nagyon. És köszönöm a dicséretet. :) Én is nagyon szeretem az állatokat, volt is egy macskám 12 évig, de allergiás lettem az állatszőrre. Annyira nagyon, hogy ma fulladok az állatok mellett. :(

Drienn
Köszi, hogy leírtad hogyan etettél. :)

Én végül mégsem kezdtem Aport etetni hétfőn. A férjem kért, hogy várjuk meg, amíg fél éves lesz. Az orvosunk is mondta, hogy fél évig csak anyatej. Csütörtökön azonban kezdjük almával.

Voltam ma nagyot sétálni Aporral és a Jazz club teraszán limonádét ittunk. Apornak adtam 6 kanál vizet. :) Természetesen forralt vizet. Holnap után utazunk haza. Kíváncsi leszek mit szólnak hozzá az otthoniak.

Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Tusimi

Kitartás! Hamarosan vége a sok kellemetlen dolognak és az új lakásban lesztek!

Manó

Örülök, hogy Berti meggyógyult. Nagyon rossz lehetett.

Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Kaptam a munkahelyemen egy üdülési csekket, amit el kellene használni a nyáron. Tudtok hasonló hotelt, mint a Kolping?
Ahol van babaúszás is. :)

Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


sziasztok!

Manó! Milyen antibiotikumot kapott a kicsi?? Danika is kapott Amoxicilin-B szuszpenziót, de az málna ízű volt. Én hülye megnyaltam, mikor penicilin érzékeny vagyok. BErezeltem egy kicsit,nehogy bajom legyen. De nem lett semmi!


Niki
fesan
 
 


Sziasztok!

Etetőszékhez senki nem tud hozzászólni? Kár. Na mindegy, lehet, veszünk mi is valami műanyag széket, aztán kész.

Nyafi, hát gratula, hogy iskolába jársz, meg nyelvvizsgázni, munka mellett (most meg gyerek mellett), ezt sokkal nehezebb, mint nappalin, rögtön középiskola után. Így, hogy leírtad az előzményeket, maximálisan megértelek, hogy fontosnak tartod, hogy most befejezd a sulit.

Üdülési csekk: csak van valami weboldal, ahol az összes beváltóhely fel van sorolva! Amúgy a budapesti Gellért Hotel uszodájáról konkrétan tudom, hogy elfogadják. Bár hát babauszi az ott nincs.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Ágnes!

Köszönöm! Hogy őszinte legyek nem igazán vágyom Budapestre.
Jó volna például Kőszeg, vagy Pápa, akár Zalakaros. Nyugat Magyarország jó lenne. De GYula is szép hely.

Etetőszék
Mi még nem vettünk, ezért nem tudok hozzászólni a témához.

Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Etetőszék: ok, persze, ha senkinek nincs ülésmagasítós etetőszéke (nem tudom, mi a hivatalos nevük ezeknek), akkor nyilván senki nem fog véleményt sem írni a használhatóságukról.
Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! :)

Mi most már egész jól vagyunk, nincs láza és nem fosik. Tegnap voltunk uszizni is, azt is jól bírta.

Bemutatkozás.
Igazából extra hobbim nincs. Szeretek olvasni, a jó filmeket és most rájöttem amióta családi házban lakunk, hogy kertészkedni is :)
Banki ügyintézőként érettségiztem, utána jártam ötödévre vámügyintézőnek, de soha nem használtam ezt a szakmát. :) Az olasz légitársaság magyarországi leányvállalatához mentem dolgozni és 9 évig dolgoztam ott, onnan jöttem szülni. Ott voltam adminisztrációs könyvelő, oktató, majd 5 évig csoportvezető az ellenőrzési részen.
A munka mellett elvégeztem a szolnoki fősuli külker ügyintéző szakát (bár ez a volt munkahelyemnél nem osztott, nem szorzott :? ), államvizsgáztam is, de még nincs meg a diplomám mert hiányzik a két szakmai nyelvvizsga. Erre nekem is most kellene ráhajtanom... :?
Apukám meghalt 16 éves koromban (pont a szülinapomkor este), a férjemet 4 hónappal később ismertem meg, azóta együtt vagyunk. Volt lakásunk Esztergomban, de aztán építkeztünk és Kesztölcre költöztünk.
Állatok nincsenek, kutyát szeretem, de úgy vagyunk vele, hogyha nagyobb lesz Hanna (meg a tesó :) ), akkor úgyis szeretnének kutyát, majd ők kiválasztják. Macskákat meg nagyon utálom (bocsánat macskások :oops: ) Ezt ha lehet génekben örökölni, akkor szegény apukámtól örököltem, mert ő sem állhatta őket :)
2 bátyjám van, ők 8,5 és 10 évvel idősebbek nálam.

Hát nagy vonalakban ennyi :)

Kép

KépKép
babuci99
 
 


én is csatlakoznék Anikához, mi is elmennénk nyáron egy hosszúhétvégére valami jó helyre, szintén lehetőleg nyugat-magyarországon és lehetőleg oda ahol van babaúszás :D szóval ha tudtok ilyet, én is kérem szépen a tippet :)
amúgy már nézelődtem a neten, de nem igazán hemzsegnek ezek a babauszis helyek, kár :(
Ágnes, én még életemben nem láttam ilyen etetőszéket amit felraktál :shock:
rövid bemutatkozás: belgiumban lakunk, de magyar a férjem, ő is itt dolgozik, azért majd szeretnénk hazamenni, mert abszolult magyar család vagyunk, magyar barátokkal, magyar tv-t nézünk itthon és elég sokat járunk haza :) de egyelőre gyűjtögetünk, hogy meglegyen az az egzisztencia amivel már haza lehet menni, mert most kb semmink nincs, és jó lenne egy kertes ház mondjuk Fehérváron (a párom arrafelé valósi) ... szal még jópár évig nem tudunk hazamenni
:roll:

Kép
gili
 
 


Anika! Gili!

Lehet, hogy nem pont ilyen helyet kerestek, de én ezt találtam: www.csiribiri.hu.

Azért érdemes ránézni. Babaúszás lehet, hogy Harkányfürdőn van, utána kell érdeklődni.

Etetőszéket én csak a miénket ismerem. Nekem lényeges volt, hogy dönthető legyen.

Ez a zene nektek is állandóan szól alatta?? Nekem ez nem nyugtató babamuzika, mint ahogy írja...

Majd még jövök: Adrienn

Drienn

Kép
drienn77
 
 



Kép
nyafi
 
 


esetleg érdemes egy nektek tetsző hotelben szállást foglalni és megkérdezni, hol van a közelben babauszi...

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Gili
Hol laktok? Melyik városban? Én voltam Londonban 2 hónapot, Kölnben 1-et, nem bírtam tovább. Persze más családdal, én egyedül voltam és az akkori párom otthon.

Nyafi
Köszönöm, nézem is.

Ma elég nagy csend van itt. :)
Apor fél éves súlya 8,57 kg. A védőnő hétfőn fogja lemérni.

Nem fogjátok elhinni, de jön az unokatestvér 6 napra. :) Mentségére legyen mondva a nagyobbik gyereket magával viszi. Én nem bírnám ki Apor nélkül. Két gyerekes anyukák Ti hogy vagytok ezzel? Banyus? Manó? Ti tudnátok nélkülözni Balázst és Bertit? Vagy az ember csak az első gyerekhez ragaszkodik ennyire? Bár kötve hiszem. Holnap mi is elutazunk, haza, persze Aporral és nem nélküle. :) Most az anyósomnál lesz a pici, szegény annyira elfoglalt, csak nincs szíve nemet mondani.

Holnap utazunk, nem kizárt, hogy most nem fogok egy hétig jelentkezni.

Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Egy kép Aporról. El ne felejtsétek. :wink:


Kép


Kép

Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!


Csak gyorsan, mert még Barnit nem vittem aludni. :roll:

Ágnes, én nem ismerem az etetőszéket, de tudod én a gurulós, dönthetőre esküszöm :P

Anika, nem tudnám, és nem is akarnám lepaszolni, főleg ennyi napra. Majd pár hónap múlva :D :D :D Asszem BArni 10 hós volt amikor 4v.5 napra itthon hagytam, mert külföldre mentünk kiállítani. Ja és isteni volt:-)))
Nagyon édik a képek, nem fogunk elfeljeteni:-)

Gili, nekem nagyon érdekes volt Belgium, mi Poppel-en voltunk(rem. jól írtam :oops: ) fedeztetni. Gondolom nem is sejted, hogy ott van a világ leghíresebb francia bulldog kennelje. (De La Parure) :wink: Szóval az hogy sehol nem volt behúzva a sötétítő függöny, sőt nagy ablakok, hogy mindent lássanak. Én soha nem tudnám megszokni.:-)

Nyaralás: MI Zalakaroson voltunk kétszer, és a Holtel Mendan-ban, ott van babauszi is. Szupi a medence, meg úgy az egész hely bejött nekünk:-)
Lutzmannsburg, aki kicsit távolabb vágyik, az osztrák határon van, nagyon szép a Sonnentherme, ami pont ezt a korosztályt célozza meg. Minden a babák körül forog. Imádom, ott 2*voltunk. Idén jó lenne oda menni. Nagyon dárga az ottani szálloda, ugyhogy mi Kőszegen szálltunk meg, és még ott kirándulni is lehet:-)

Drienn, köszi. Azért voltam kíváncsi, mert én Barninál sem csináltam belőle nagy ügyet:-))) Gondoltam, ha sokan így csinálják majd én is. de maradt a régi módszer :wink: Fél üveg egyből, és vegyeseket eszik. BArninál péppel kezdtük, most vettem Bazsinak is rizspépet, HA milupa. Tegnap kimaradt a gyümi, mert bankban, közjegyzőnél voltunk, és este ezt kapott, majd lenyelte a kanalat annyira ízlett neki.

Tusi, örülök hogy tetszenek, igyekszem :lol: :lol: Húúú az anyját milyen jól néztek ki!!! Nekem a 2. 3. kép tetszik. Ma gondoltam rád, annyira cuki sapikat láttam itt a kedvenc bababoltomban!!!!! :wink:

Manó, örülök, hogy jobban vagytok. Mi is rendesen elkaptuk, persze Balázs is:-( nem részletezem az éjszakákat.... balra fordulok Barni sír, cumi, simi, puszi alszik, jobbra fordulok, Balász ordít cici, simi alszik.... szóval király!!!!!!!!!!!!

na megyek, már balhézik a drágám, megyek ágyba dugom:-)

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Era

Nem lehet semmi két gyerkőccel. :)
Apor mostanában éjszakánként 4-szer kel.
Az első felébredés már megvolt. Ő is kapott cicit. :)
Most alszik, nem tudom meddig.

A tippeket köszönöm. :)

Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Era!

Sajnálom hogy Bakász is elkapta. Én most épp azon aggódom nehogy berti visszakapja mert mi a férjemmel nem tudunk kikecmeregni.

Anita!

Hát én Emmát még soha sehol nem hagytam, pedig 5,5 éves. Ja, de egyszer elmentem egy esküvőre nélkül 10 hónapos korában és egy éjjelt anyukámmal volt, de ugye mi együtt lakunk. Az igazsághoz hozzátartozik hogy anyósom ha élne náluk már tuti otthagytuk volna nyáron, mert nagyon szeretné Emma, de apósom nem merte egyedül bevállani, talán majd most nyáron, mert most már nagylány és egyedül fürdik meg ilyesmi.
Nyaralni sajna nem járunk túlságosan, mindíg van valami amire kell a pénz, csak apósomnál szoktunk egy hetet eltölteni meg járkálni erre-arra. tavaly voltunk 3 napot februárban Debrecenben, na az szupi volt, kaptam üdüdlési csekket és azzal mentünk az aquapark szállodájában voltunk, de hát Emmát itthon nem lehett volna hagyni, mert már abban a korban van hogy ő is élvezi az ilyesmit.

Szerintem mondjuk ha nagyot viszik magukkal, akkor a kicsit is majd ha nő fogják vinni, tény hogy ilyen pici babának inkább nyűglődés egy nyaralás, pl én is gondolkodtam hogybe van ígérve Emmának hogy átmegyünk apósomtól nyáron megint a debreceni csúszdaparkba mert annyira vágyik vissza, de ha viszem Bertit ő ott nem fog tudni aludni, nyűgös lesz, ilyesmi, szóval jobb lenne otthagyni de hát nincs kire :roll: Itt jön megint hogy ha élne anyósom :cry: Egy egy ilyen rövid programra (max egy nap) a nagy érdekében én itthon hagynám, hagyom ha van lehetőségem, éjszakára még nem.

Mondjuk Bertit az éjjeli 2x-i kelésével anyukám sem vállalná be az tuti. Ma éjjel szigorú voltam, éjfélkor megetettem aztán 3-kor nem adtam neki csak hasra visszafordítottam és cumi, aludt 1/4 8-ig . Remélem ezután is agy lesz hogy beletörődik, bár ettől nem vagyok kevésbé álmos, mivel így is felkeltem, de hátha leszokna az éjjeli evésről. 8180 gr, hízik mint a kismalac, szóval nem hiszem hogy éjjel 2x ennie kéne.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Era! Mi a szöszt írtam Balázs helyett, bocsánat.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Anita!

Ez egyébként nem ragaszkodás kérdése szerintem, én pl jelen pillanatban jobban féltem Bertit, mert ő még olyan kis esetlen, sokkal aggódódsabb vagyok vele mint Emmával voltam. Egyszerűen van egy csomó programamiben a kicsi még nem tud részt venni a nagy meg igényelné, és ez nehéz kicsit. Én próbálok egyensúlyozgatni, meg nekem anyukám szokott Bertire vigyázni addig, meg a kicsit is próbálom szoktatni hogy bírja, de ha pl egész napos program van az nehéz ahogy az előző hozzászólásban is írtam a kicsi altatása miatt. Ilyen esetben szerintem a kicsi jobban jár ha vigyáz rá egy megbízható személy. Az más kérdés hogy 6 napra tuti nem ennék el de még 3-ra sem főleg nem rendszeresen, max egy teljes napos program.

Így is nagyon gondolkozom hogy majd júliusban mi lesz, mert egy tök szupi tanyára vagyunk esküvőre hívva, de messze van ahhoz hogy ha elmegyünk Bertit hazahozzuk ha elálmosodik. Tehát vagy itthon hagyom, vagy visszük de akkor lehet már a vacsi előtt jöhetünk haza, mert Berti sokszor 9-kor elalszik. Közben Emma élvezné, szerti az ilyen "bulikat", de minden porcikám tiltakozik hogy ne büszkélkedhessek el a fiamcskámmal :D Szóval nem könnyű. Ha meg ottalszumnk akkor nekem vége az esküvőnek amikor Bertit elviszem aludni.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó! Sztem nyugodtan hagyd otthon Bertit! Legfeljebb viszel fényképet róla! Úgy is gyönyörű és akkor legalább mind a 3-an jól érzitek magatokat és neki sem változik a napirendje. Nyaralást mi úgy oldottuk meg, hogy jönnek anyósék is, kiveszünk egy apartmannházat, ami 300m-re van a Balcsitól, és 11 után hazamegyünk ebédelni, aludni, aztán vissza a Balaton. Viszünk kacsaúsztatót, abban sztem ellesz valami árnyékos helyen. Amiatt se mentünk hotelbe, hogy Nyafi kutyának jó legyen.
Más. Voltam a kiscsajjal tegnap a Heimpálban, megnézték miért szörcsög, állítólag nagy az orrmandulája. Kaptunk egy gyógyszert, most fogom először használni, ha az nem használ műtét. Szurkoljatok! Otog. otomycin. Valaki hallott már erről az orrcseppről? Fel kellett hívni az orvosomat, mert lehet Abigél is porphyria érzékeny mint én, hogy kaphatja e, azért csak mátol adhatom, mert tegnap nem tudtam elérni. :evil:
Ja, és 3-as lett a tegnapi vizsgám. Már csak egy van, és utána jön az uccsó év.

Kép
nyafi
 
 


Gratulálok Nyafi a vizsgához!!! :)
Szegény Bibi! Remélem használni fog a szer.

Ottalvás: én is dilemmázok egy picit, mert a jövő héten és utána is esküvőre vagyunk hivatalosak. Az lenne az ésszerű, ha nagyszülőknél aludna. De nem tudom mit szól, ha reggel majd cumisüveget kap cici helyett és anyukámat helyettem. ESte már többször volt ilyen, de reggel még nem próbáltuk. Arra is gondoltam, hogy odamennék korán reggel és "elbújnék" , megnézném minden okés-e és csak a kajálás után bukkanék fel. Ha meg sír, akkor legalább ott vagyok. Mit gondoltok?
Úgy érzem inkább én nem vagyok felkészülve arra, hogy nélküle aludjak. Ő inkább felkészült. Viszont azt sem lehet elvárni Anyukámtól / Anyósoméktól, hogy hajnalig virrasszanak itt nálunk. Szerintetek?
Magammal nem szeretném vinni, mert szerintem túl sokat nem bírna, ha túl sok inger van körülötte, akkor nem bír elaludni karban. Utazóágyat meg mégsem vihetek magammal...

Kép
vargaviki
 
 


próbaottalvás tökéletes megoldás. És sztem hót mindegy, hogy reggel vagy este kap cumit. Kapott már és nem veszekedett nem? :lol:

Kép
nyafi
 
 


Nyafi!

Ez kollégák esküvője lesz, nem családi, és már el is képzeltem hogy milyen cuki pasi cuccban viszem :lol: nem tudom ti hogy vagytok vele, de imádom ezt a fiút öltöztetni, és még azt mondják csak a lámnyokat lehet...hát én jobban szeretem a fiús cuccokat, lehet azért mert a szívem mélyén mindíg is fiút szerettem volna és amikro Emma megszületett, sokáig fiús ruhákat vettem mert azok tetszettek :oops: , még 7 hónaposan is van róla olyan fotó ahol tiszat kisfiúnak van öltöztetve :oops: De aztán ráéreztem a rózsaszín világra és azóta csak abban nyomja, az a kedvenc színe, meg rajta már nekem is :D

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Na csajok gyorsan elköszönök egy időre, nem tudom mikor lesz netem és időm, de majd jövök, ahogy tudok. Már most is dobozok között ülök, de még ide tudtam magamat verekedni a géphez.
Ma kifizettük az összes pénzt, megkaptuk a kulcsot, ma este és holnap egész nap dolgozik az új lakásban a férjem, a húgommal kézenfogva (hátha végre kibékülnek egymással), én meg itthon pakolok ezerrel.
na mennem kell, puszi, puszi, puszi

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, telefonáltak, hogy van hely a Camponában a babauszin, de sajna a dokinő nem engedélyezi.Ez van :cry:
Tegnap volt féléves, tök jó képeket csináltam, majd feltöltök egy párat.
Van még vki Milun kívül, aki még mindig nem fordul mindkét a irányba, csak egyikbe?
Meg azt is akartam kérdezni, hogy nektek szokott olyat csinálni a pulyátok, hogy hirtelen elkezdi rázni a fejét?(mintha nemet mondana)?

Nagyon jók a képek :lol:

Manó:Nagyon durva, amit meséltél, de mit csodálkozom.Még jó, hogy ilyen ügyi voltál. Nagyon sajnálom, hogy beteg volt, de örülök, hogy már jobban van Berti. :lol:

Barnusanyus:Jobbulást a tiednek is! Már akartam írni, hogy nekem sokkal jobban tetszik levágva a fiad a haja :lol: (De szerintem se volt egy kicsit sem lányos előtte sem)

Tusimi:A 3. kép, ott csajos. :lol: Jó költözést.Egyébként, (meg ne sértődj), de úgy olvasom elég hiú vagy te is , én is az vagyok, főleg régebben:lol:

Nayfi:Le a kalappal, mindig tiszteltem azokat az embereket, akik nehéz helyzetük ellenére megpróbálnak nem a süllyesztőben eltünni, hanem boldogulni.(hiszen valljuk be, hogy úgy sokkal könnyebb tovább tanulni fiatal korban, ha normális család áll mögötted)

Drienn(azt hiszem te mesélted,ha nem akkor bocsi :oops: ):Neked is már régóta akarom írni, hogy szívből örülök, hogy minden rendben a picurral. :lol: :lol: :lol:

Anika: Nem szeretek pálcát törni más felett, főleg, ha nem ismerem az illető verzióját, így inkább azt mondom, hogy nagyon furcsa, hogy 6 napra ott tudja hagyni!
Én ezt nem tudnám elképzelni, persze nyáron, ha már lesz egy szilárd étkezése, akkor lehet, hogy pár órára ott fogom hagyni anyuéknál. Az esküvőre visszük, bár anyós mondta, hogy vigyázz rá, de nem lennék nyugodtT Veszünk utazóágyat, és abban fog aludni.

Na tipplizek, majdmég jövök

Kép
mona1978
 
 


Sziasztok!

Fejrázás: ha fel kell, hogy ébresszem, mert időre megyünk valahová, vagy amikor este leteszem aludni, előfordul, hogy Csabi is jobbra-balra rázza a fejét, ezen kívül nem.

Gyereket 6 napra kölcsönadni: hát az első félév szerintem arról szól, hogy az anyukája legyen a gyerekkel, nekem is furcsa, hogy valaki 6 napra azért hagyja másra, hogy szórakozni menjen. De mondjuk ha egyébként meg depressziót kapna a bezártságtól (mert van, aki nem bírja az otthonlétet sokáig), akkor még mindig jobb ez a megoldás megelőzésként. Inkább az foglalkoztat: a gyereknek mindegy? Hogy reagál a változásra? Szerintem egy gyerek ebben a korban még nagyon igényli a mamáját, hogy meglegyen a szükséges biztonságérzete.

Csabi megoldotta a babakocsiban ülés kérdését: hasra szokott fordulni, és tanulmányozza a babakocsi belsejét, illetve ha hátrébb húzom, akkor pont kilát a kupola előtt. Így egyáltalán nem hiányzik neki a felülés! :) (Amiről a gyógytornász véleményét is kikértem, és ő is azt mondta, hogy minél késöbb kezd el ülni, annál jobb.)

Ágnes Kép

Kép
agnes2000
 
 


Még azt akartam írni, hogy mondtam a gyógytornásznak, hogy nem szabályosan kúszik Csabi, mert a két kezét egyszerre teszi előre, és csak a jobb lábával kalimpál hozzá, a másikkal nem nagyon, de megnyugtatott, hogy a gyerekek nagyrésze nem tanul meg szabályosan kúszni, és ez nem baj, szóval nehogy ti is esetleg ilyesmi miatt agódjatok majd.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Kép

Agnes, ezt megláttam és Te jutottál az eszembe:-))) Ha kicsi a helyed,ez mégis stabilabbnak tűnik, mint amit Te feltettél:-)))

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Sziasztok!

Nagyon cuki a kis kukucskáló:-)

Mona, nem baj, a lényeg, hogy minden okés legyen Veletek, az uszizást meg majd bőven ráér bepótolni.:-) Kajolással hogy álltok???

Lagzi, mi kétszer voltunk Barnival lagziba, egyszer amikor még kb. 3 hós volt, Kunhegyesen:-) ott volt kb.10ig. Aludt a babakocsiban. Aztán átvittük anyuékhoz Kunmadarasra, és mi még visszamentünk, mert közel laktak. Aztán meg tavaly ápr.-ban voltunk, akkor már nagyon mulatott:-)) táncolt, imádta a barátnőm nagy mennyasszonyi szoknyáját, alábújt :D minden nagy szoknyát megfogdosott, imádni való volt. És igen, Manó, nagyon jól esik büszkélkedni. Gondolhatod, kis pöttöm, drapp ingbe, vászongatyóba, igazi férfias nyakkendőben!!! zsélézett séróval... ááááá mindenki kész volt :lol: :lol: :lol: Szóval lehet a kispasikat is öltöztetni, de még mennyire. Tegnap vettem meg nekik az első egyforma rövid nacit, rövidújjú ingpóló, hátttt már nagyon várom hogy rájuk adhassam. Szívdöglesztőek lesznek :lol:

Viki, én simán ott hagynám, mivel neked extra jó alvókájú Manód van:-)

Nekünk necc a helyzet a sok cicizés miatt., de a múltkori kényszerhelyzet bizonyította, hogy ha van vmi én is ott tudom hagyni anyumra, az más kérdés, hogy Ő majd szívrohamot kapott. :-) Meg különben is miért vannak a nagyszülők!!! :P

Egyébként tök kiakadtam egyik kedves bullisbarátunkra. Angliába költöztek, és meghívtak minket, de közölték, hogy gyerek nélkül menjünk. Nagyon akartam menni júniusba, de én nem hagyom itt pöttömöt, meg egyébként is várost nézni velük is lehet. A kicsi nem sok vizet zavar, babakocsiban bárhol alszik. Barni meg imádná az egészet, nem kell időhöz kötni, ha nem alszik, akkor is simán elvan. Szóval nagyon szarul esett,mert náluk volt az egyik gyerekes barátjuk, kicsit idősebb a fiuk mint Barni, és hogy nem jutottak el csak a játszótérig, aztán meg rohanás aludni. Na én nem az a fajta vagyok, akit ilyen időkorlátok, meg meg ne szakadjon a napi bioritmus. .... na szóval pont rossz példával álltak elénk :evil: :evil: :evil: Persze értem én , hogy más még az akinek nincs, meg minden, na de azért is szarul esett....:-((( na ennyit erről megyek alukálni. Nem tom mi éjszakánk lesz, kinnt sütögettük a barátainkal, Bazsi jót aludt kinnt, aztán 1/2 10től bekapcsolódott a buliba, és nem rég aldut el. Tünemény egy gyerek, jól szórakozott:-))

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


bioritmus... én úgy látom kisasszonynak kell az itthon alvás. Túléli, meg minden, de nyűgösebb, ha csak a babakocsiban alszunk, miközben megyünk egész nap és nem tud egyszer se ágyban.
Mona! Mi csak egy irányba forgunk, és még csak hasra. Vissza csak ha ott maradt a keze és fordul vissza azonnal. Asszem áttört a foga. Olyan smirglis, de még nem látok semmit.

Kép
nyafi
 
 


Banyus: ez tényleg elég gáz! Mi novemberben utazunk majd, valószínűleg Barcelonába. Férjem kollegáival mentünk volna, de mikor mondtuk, hogy nálunk baba is lesz, elbizonytalanodtak... Mondták, hogy hát ők gyerek nélkül képzelték.... Úgyhogy tőlük függetlenül megyünk valószínűleg. Bár akkor hiszem el, ha már ott leszünk :).

Képzeljétek a két hét múlva esedékes esküvőt lefújta a pár... Pedig a polgári már megvolt, ez a templomi lett volna. És ma éjjel írtak emilt, hogy lefújják. :( Nem tudom elképzelni , hogy lehet ilyen helyzetbe kerülni. A polgári is csak most volt másfél hónapja.

Kép
vargaviki
 
 


Mona: Benő csak hátról hasra forog magától egyenlőre.

Kép
vargaviki
 
 


Sziasztok!

Kibújt a foga!!! :D Éljen!!! Már vártuk!

Mi 8 hetesen kénytelenek voltunk egy estére anyukámra hagyni a kicsit. A suliban, ahol dolgozunk jótékonysági bál volt, és kötelező volt minden dolgozónak. A férjem meg nem ment nélkülem. 18-tól hajnal 2,30-ig voltunk. A kicsi nagyon jól megvolt nélkülem.
A nyáron meg osztálytali a férjemnek, utána meg lagzi. Anyukámat akkor is igénybe fogjuk venni, mondjuk ő nem bánja.
fesan
 
 


Sziasztok!

Hol van mindenki??? :cry:

Fesan, gratula... mennyi fogas babó van már! :lol:

teszek fel mai termést, imádom ezt a jó időt!!! Kép Elvihetem egy körre a mocidat? Kép Add meg magad Glóri!

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Kép jól bevagyok kötve??? Kép gázt neki!!!!!!!!!!

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Sziasztok!

Úgy tervezem, 26-ától mi is megyünk babaúszásra. Nekünk a Campona melletti usziból még nem szóltak, hogy lett hely, de kinéztem egy másikat, ami valószínűleg nem olyan jó, mert ez valójában egy fitness központ medencéjében van tartva, viszont nincs vészesen messze tőlünk (MOM park).
Kérdésem, hogy úszás után ti zuhany alatt letusoljátok a gyereket? El nem tudom képzelni, ez hogyan kivitelezhető. :? Vagy csak megtörlitek a törölközőben, aztán haza?

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


És Era, jók a fotók, csak már nem is írom, mert mindig jó képeket teszel fel. 8)

Kép
agnes2000
 
 


Ági: mi nem zuhanyozzuk le, csak visszük haza. Ezt a medencét nem klórral tisztítják.

Kép
vargaviki
 
 


Ágnes!

Sőt, előtte is leszoktuk. :) Nálunk csak zuhi után lehet bemenni a medencébe. Nincs abban semmi ördöngősség, fogod az öledben, és párszor megfordulsz a zuhany alatt vele. Mondjuk nálunk imádja, de ezt már korábban is írtam, főleg, mikor az apja hasra fekteti a két tenyerében, és a hátára megy a permet, na azt nagyon élvezi! :)
Mi le szoktuk utána is, biztos, ami biztos, akkor már lekerül az úszópelus is, én így vagyok nyugodtabb.

Most jöttünk haza 10 perce amúgy az usziból. Nyáron godolkodok, hogy járjunk-e, vagy elég, ha a strandra járunk ki vele. Anyukám nem díjazza a strandot, azt mondta, velem egyszer mentek ki, és olyan hasmenést kaptam, hogy az összes pelust felhasználta, amit kivittek. :) Annyi, hogy én márciusi vagyok, akkor még csak 4-5 hónapos lehettem, csak számít az a majd félév külünbség. Szerintetek? Mi erről a véleményetek, nagyobb gyerekes anyukák? Merjük vinni, vagy maradjon a babauszi?

Egyébként nagy itt a pangás!

Manó! Merre vagy?

Tusiék már biztos élvezik az új helyet! Mesélj majd! Tusi! Ja, és nem szeret mindeni olvasni! :) Nálunk legalábbis csak anyukám, meg én. A férjemet és családját is beleértve! :)

Era, ismét jók a fotók! Nekünk is lesz nemsokára egy pulink, ez a férjem vágya, már hamarosan megszületik. Alig várom, hogy a gyerekkel játszanak! Hogy megy a hozzátápi? Nekünk a Nestlé Sinlac-ot írta fel doki, vmiért jobban ajánlotta, mint a bolti rízspépet, talán, mert kivéd minden allergiát.

Anita! Neked is szól a kérdés! :) Hogy fogadja az új ízeket Apor? Tudom, most te sem jössz egy darabig! Nem semmi amúgy a sógornőd! Engem a férje is meglep, hogy egy szava sincs erre! Az enyém már azt megjegyzi, persze nem vészesen, csak úgy mellesleg, ha 2-3 órára beszaladok a városba a gyerek nélkül.

Nyafi! Minden elismerésem! Büszke lehetsz magadra! Ezt már korábban is akartam írni a bemutakozásod után, jó, hogy most eszembe jutott. Egy kicsit én is bemutakozok. Én még 17 évesen kimentem Londonba bébisintérkedni 2 évre, aztán befejeztem a középiskolát. (Elég lázadó voltam, és úgy döntöttem 3. után, hogy betellt a pohár, megyek.) Aztán jött még félév belgiumi bébisintérkedés a francia nyelv miatt, majd elkezdtem a Közgáz egyetemet Szegeden, közben volt még egy kitérőm félévismétléskor Londonba, majd átjelentkeztem Debrecenbe szakirányra, és ott diplomáztam 2005-ben. Oda már átjártam naponta a kis nyíregyi lakásomból, azért is jelentkeztem át, haza húzott a szívem. Szóval nem unatkoztam sosem! ( A két szakmai nyelvvizsgához meg jól jött a kint szerzett nyelvtudás.) Utána jött 2 év meló a max. gyed miatt. Maradtam az egyetem gazdasági részlegén. Ezt így is terveztem, mármint a 2 évet, és szinte pontosan be is jött, jól időzített Lizike. Szeptember óta pedig itthon vagyok. És egy csöppet sem vágyok vissza :oops:, egyáltalán nem hiányzik a munka. Ti hogy vagytok ezzel? Majd egyszer... Mi egyébként 3 gyereket szeretnénk, úgyhogy úgy érzem ráérek még ezzel a kérdéssel foglalkozni. :)

Fesan! Melyik suliban dolgoztok? Jobban van már a picikéd?

Írjatok most már ti is, átengedem a szót! :wink:

Drienn

Kép
drienn77
 
 


Drienn: én nem dolgoztam, de valószínűleg én sem vágynék vissza. Még van 3 évem az egyetemből , szeptembertől folytatom (nappali), de egyenlőre nem lelkesedem igazán. De muszály, különben nem hiszem, hogy valaha is befejezem ,ha most nem. :)

Kaja: salátafőzeléket csináltam ma Benőnek , nagyon ízlett neki! :D

Kép
vargaviki
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép
vargaviki
 
 


Sziasztok!

Viki, úgy látom a fotókon, Bencének is igencsak jó dolga van nálatok!

Hát, ahová én fogok tudni járni babauszira, ott klórral fertőtlenítik sajnos a medencét. Nem tetszik, de nem tudok itt a budai oldalon másmilyet, vagy nagyon exclusive, és az ára miatt nem tudunk rá menni. Na, majd megpróbálok akkor én is beállni gyerekestül a zuhany alá. Viki, ti hová is jártok? XVI. kerület, ha jól emlékszem?

Strand: Drienn, szerintem ne vidd nyáron strandon medencébe a gyereked, pont a gyerekmedencék a legkoszosabbak: meleg a víz bennük, és a nagyobb gyerekeken ugyebár nincs úszópelenka... Viszont most, amikor kinyitják a strandokat, az első hetekben szerintem még biztos viszonylag tiszta víz lehet a medencékben. De utána már gáz.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Ági: a Mexikói úthoz járunk a BVSC uszodába, asszem az a 14. kerület. Következő szombaton bemutató óra lesz, ha valakinek van kedve jöjjön el és akkor ki lehet próbálni vagy megnézni! Gyertek, gyertek, gyertek!!

Kép
vargaviki
 
 


Viki! Elárulod, hogy csináltad a főzeléket? Részletesen. :)
Mit tanulsz az egyetemen?

Jóéjt csajok!

Drienn

Kép
drienn77
 
 


Sziasztok!

Na , végre van egy kis élet itt:-)

Drienn, köszi a kérdést... szo-szo... beleerőltetem a dolgokat, fél üveggel kajol ált., de nem mindnél van lelkesedés. Eszi a kevert üveges cuccokat, no meg tegnap csináltam neki almás krumplit, mivel főztem és jól esett neki is kotyvasztani. Asszem neki sűrűbben fogok, mint BArninak anno. Fogynak a kajcsik, mert ált a másik felét Barni elkunyizza, persze csak ha gyümi, mert a répa nem tetszett neki:-)

Ágnes, én ha két gyerekkel megyek nincs zuhi. De BArnival míg kicsi volt soha nem zuhiztunk utána. Nem lesz semmi baja.
Na, én sem szívesen viszem minden vízbe, inkább csak szállodák medencéjébe viszem idén, az tuti. Berekfürdőn voltunk tavaly a rendes strandon, a gyomrom majd kifordult, a 35-36 fokos vizek extra gázak. Gyerekmedi akkor nem volt, de abba Balázs biztos nem tenném idén. Barni már bírja:-)

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


visszajöttem, csak átugrottam egy szopira. Rémes a kisrác :twisted:
Még mindíg nem gyógyultunk meg, sőt Balázs ma extra rossz volt, vmi tuti fáj csórikámnak, egész délután üvöltött :( estére jobb kedve lett, a germicid után.. A dárgám megint kitlálta hogy a kakasokkal kel, tegnap 4 után, ma 5kor :evil: :evil: :evil: nem értem én ezt a kölköt. Napközben próbálnám fenntartani, de képtelenség, mert akkor meg bömbizik, hogy aludna.. szóval így jártam... de ha majd egyszer felnő!!! :roll: visszakapja kamatostúl! 8)

Meló, na én sem a visszamenős kategóriába tartozom, isten őrizz megint beülni egy könyvelőirodába, ahol leszívják az embert, brrr..... inkább még 100 kutya... :-) Úgyhogy a terveim közt szerepel, hogy komolyra fordítom a tenyésztés, hogy hozzon vmi megélhetést, eddig nem ez volt a jellemző, de jó lenne, ha annyit hoznának, mint amennyiért dolgoznék, és még azt is csinálhatnám amit szeretek. :D
És igen, nekem is terveim között szerepel egy harmadik bébi, csak az a baj, hogy az apáéban ez nem szerepel :?

Annyira jót nevettem ma (is) Emlékszem annak idején a párom mondta a nővérem gyerekeire, hogy milyen értetlenek, és hogy maj d ő a sajátját hogy megfogja nevelni, és hogy mindent elmagyaráz neki. :-) Na ezzel nincs is gond:-) De ugye van amikor a gyerek egyik fülén be, a másikon meg ki! :? Ma is magyaráz a dárga párom:

apa: BArni nem érted mit mondtam??? Mintha a falnak beszélnék!
Barni: FALNAK AKARSZ BESZÉLNI APA?

Kifeküdtem, a hétvégén volt még néhány aranyköpése a lelkemnek.
Olyan jó hogy már dumál:-)

na megyek aludni, mert tuti ma megint korán kel kistöki! :evil:

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


olyan édesek a babók! Banyus a kutyás képek nagyon ott vannak!
Viki Benőt megzabálom!
Én is gizdulok, lehet? Tegnap készültek...A lábast azért teszem fel, hogy lehessen látni a hurkákat!
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nyafi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: