Új privát üzeneted érkezett!

Ez a zene így aláfestésnek nekem is idegesítő, Benó.

Kép
flóra 11
 
 


Szilzi, én komolyan azt gondolom, hogy majd nagyon-nagyon fogunk örülni, ha végre összejön a babánk, ebből az egy szempontból jobb, hogy várni kell rá (ezt a pirire írom). Egyébként tegnap, mikor kifizettünk 15 ezer forintot, gondoltam arra, hogy de jó annak, akinek nem kell a kukiját mutogatni stb. egy csomó pénzért, hanem egyből (vagy majdnem) összejön. De nem akarok telhetetlen lenni, majd jön, ha akar. Lehet, hogy még nem vagyok érett igazán. :wink:

KépKép
benó
 
 


Szilzi, sikerült a vonalzó?

Kép
flóra 11
 
 

 
 

Flóra, laptető!!!!! :lol:

KépKép
benó
 
 


Kép Kép

KépKép
benó
 
 


Na lássuk!

Kép
szilzi
 
 


Mikor jöttök hozzánk?

KépKép
benó
 
 


Igen!!!! :D :D Most csinálok férjhez menőset is! :D

Kép
szilzi
 
 


Laptető!!! De jó! Három oldalon egymás után! Én általában nem veszem észre a laptetőt. Nálam nem látszik az oldal teteje,csak ha a görgővel felmegyek. Nem tudom,nálatok ez hohy van.
Meg nem is frissít magától az oldal,csak ha rákattintok.

Kép
flóra 11
 
 


Tyű, nagyon szép lett! :lol:

KépKép
benó
 
 


Nagyon szép a vonalzód! Igazi tavaszi frissesség.

Kép
flóra 11
 
 


Nekem se frissít, és nem is látom, csak abból tudom, hogy laptető következik, hogy nagyon sokat kell a görgővel lemennem.
Szilzi, akkor nem is vagyok olyan rossz tanár ugye, ha ilyen jól el tudtam neked magyarázni a phpbb-t? :wink:
Nagyon izgulok, mert hétfőn vizsgáznak a lányaim, és félek, mert ha izgulnak, el tudják úgy rontani, hogy megbukjanak. :!: De erre inkább nem is gondolok.
Szilzi, biztos csodaszép vagy és leszel a ruhádban, nekem a múltkori képen is tetszettél, nem gondolom, hogy csak a smink miatt voltál másmilyen, ahogy a többiek gondolták. Milyen filmet szeretnél nekünk küldeni?

KépKép
benó
 
 


Lányok,szaladok teregetniés jövök vissza a Barátok köztre. De közben itt leszek veletek, barátok közt. :D

Kép
flóra 11
 
 


Ugye, ugye?? Ilyen aranyosak leszünk mi is, csak kicsit magasabbak! :D :D

Kép
szilzi
 
 


Készül majd egy olyan kis klip, ami csak pár perces, de felöleli az egész esküvőt! :D Amiket láttam nagyon szépek voltak! Ezt szeretném elküldeni nektek, persze, ha engeditek! :)

Kép
szilzi
 
 


Klassz lett az esküvős is! :lol:
Nagyon kevés idő van már a nagy napig! Az a nap a tiétek lesz, ne feledd! :D :D :D :D :D Minden csodálatos lesz! Majd írok le kis szépséges útravalókat erre az alkalomra, csak a kis könyvem anyuéknál van, tehát ez majd csak később lesz. Oksa? Mondjuk minden nap egy kis esküvői útravaló!
A mai menü nálunk: lekváros derelye (mélyfagyasztott) és paradicsomleves. És fini is lett! Most büszke vagyok magamra, bár nem volt nehéz, de legalább normális ebéd!

KépKép
benó
 
 


Nem, én nem engedem! :D :D :D :D :D
Hol láttál ilyet? Én még nem is hallottam ilyenről sosem! :shock:

KépKép
benó
 
 


Benó, ha engem kérdezel valamikor csak a nyáron, hogy az esküvő után legyen egy kis nyugi. Szerintem én akkor is nagyon fogok izgulni, mikor találkozunk! :D

Kép
szilzi
 
 


Csak nem akarlak idegesíteni már az egész esküvő témával. Nem ide vág (bár tudom ezt már megbeszéltük, hogy minden ide vág), de nem akarlak állandóan ezzel terhelni Titeket!

Kép
szilzi
 
 


Nem kell mindenen izgulni. (Biztos én is fogok. :lol: :lol: :lol: :lol: ) Jól van, én is nyárra gondoltam, hiszen már most is nyár van, nem? Az esküvő előtt már nemigen tudunk! Júliusban?

KépKép
benó
 
 


Az én paradicsomlevesem amit életemben egyszer készítettem :D , nem lett díjnyertes! Olyan volt mindtha kicsit minden sok lett volna benne :D

Kép
szilzi
 
 


Ne viccelj már! :evil: Arról írj, ami foglalkoztat! Ne terelj!

KépKép
benó
 
 


Vettem paradicsompürét, beleöntöttem egy pohár vizet, beleszórtam egy kis oregánót meg borsot meg köményt, és ennyi vót a főzés. Ja, és dobtam bele egy kis tésztát.

KépKép
benó
 
 


Nekem az okés! :D

Drága Pároddal mi újság?

Kép
szilzi
 
 


Nekem is ez a 2. paradicsomlevesem, az első nekem se sikerült. Erre meg ráfogtuk, hogy igen. :D

KépKép
benó
 
 


Most már nem mufurc! :lol:
Azt olvastad, hogy jók lettek az eredmények! Gy. a sp.király! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nem spanyolt akartam írni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Gyurika a spanyol király!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Nem szontyolodtál el a pirin? De legalább így nem az esküvőn fogsz menstruálni, elég gáz lenne, nem igaz? Meg ugye, a nászéjszakán! :wink:

KépKép
benó
 
 


Na, mi van, hová lettél?

KépKép
benó
 
 


Féltem tőle, hogy az esküvőn jön meg, de nem így lett! Most nem szöntyönpörönödtem el, mert olyan húzós hónap volt és őszintén: tartottam tőle, hogy a babónak is baja lehetne. Az esküvői tánc, megterhelés.... Én nem akarom, hogy valami baj legyen! Akkor inkább várok még egy :wink: hónapot!

Kép
szilzi
 
 


Szilzikém, mennem kell lassan fürödni, aztán pedig a Gy.-val lenni! Gyorsan válaszolok még, ha írsz most valamit! Holnap egy szomszéd városbeli gimibe kell mennem érettségi ügyeletre, kölcsön vagyunk adva, úgyhogy onnan nem tudok írni nektek. De mostanában a saját sulimból se tudok, sok a feladat. :wink:

KépKép
benó
 
 


A stimulálás miből áll? Csak gyógyszerek?

Kép
szilzi
 
 


A július nekem is jó, elvileg. Csak ne 19-20 legyen.

Kép
flóra 11
 
 


Helyes a hozzáállás! Jól van, legalább megvárjuk egymást! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Most olvastam vissza! Mi az, hogy megbukhatnak a diákjaid??? Legyen már egy kis önbizalmad! Ez nem történhet meg! Te szerintem egy olyan tanár néni vagy, akivel gyorsan, szórakoztatóan tanulnak! Úgyhogy senki nem fog megbukni! :D

Kép
szilzi
 
 


Mit tudom én, miből áll! :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem gyógyszerek, igen! Meg utána injekció, ami szintén gyógyszerszerűség, gondolom én. :wink:
Július 19-20-án mi van?

KépKép
benó
 
 


Mit csinálsz júli 19-20-án, Ildikó?

Kép
szilzi
 
 


Ó, kedves Szilzi, sajnos előfordulhat, hogy megbuknak. :cry: Nem azért, mert nem vagyok szórakoztató.

KépKép
benó
 
 


Hát akkor stimulálásra fel!! :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Kép
szilzi
 
 


Te Benó és mi van ha 10 km-t kell futni stimulálásként? :lol: :lol:

Kép
szilzi
 
 


Nem fognak megbukni! :!: És kész!!!! :!:

Kép
szilzi
 
 


Kicsit lefoglalta a fiam a gépet. Benó,képzeld a fiam Petőfi versek olvas, csak úgy, magától.Nincs is nekik feladva. Most a Kont és társait olvasta. :roll:

Kép
flóra 11
 
 


Érdekes, hogy a Flórát egyszer így egyszer úgy hívom... Remélem nem gond!

Kép
szilzi
 
 


Kb.akkor lesz Jókán falunap, ahová megyek a gyerkőceimmel fellépni.

Kép
flóra 11
 
 


Hanem azért, mert az én vizsgám áll egy 10 perces másolásból, egy szöveget kell írniuk (10 perc alatt 1700 leütést), és 7 hibától egyes. Meg egy levelet kell lemásolniuk és megformázniuk egy minta alapján, amit persze nem használhatnak, azt meg kellett tanulniuk már, és az pedig 5 hibától (egy elírás, elmásolás, szókihagyás stb. is hibának számít) egyes. És még van nekik gyakorlati vizsgájuk, az pedig nem az én tantárgyam, informatika (szövegszerkesztés, adatbázis, táblázatkez.), és félnek tőle. Aztán majd jön a szóbeli. Az a köv. hónapban lesz. Ez meg hétfőn, az írásbeli és a gyakorlati is, és nagyon izgulunk. És az elnök is eljön, aki e-mailben és telefonban elég szőrszálhasogatónak tűnik. Oké, most már mennem kell, puszi mindenkinek, jó éjt.

KépKép
benó
 
 


Meglátszik ki az anyukája! :D Okos anyuka, okosodó gyerek!
Te jó ég az én gyerekem, hogy fog megszületni? Tálcával a kezében? :D :D

Kép
szilzi
 
 


Te nem tartod gáznak a stimulálást? Na, jó, majd holnap folyt. Puszi

KépKép
benó
 
 


Dehogy gond Szilzi! Én is néha Szilvit írok neked, Eynoinnak Évit, Zsuzskánakm Zsuzsit,Benónak Nórit. Tancsut megszoktam Tancsunak. :D

Kép
flóra 11
 
 


Puszi, Benó, jó pihenést!

Kép
szilzi
 
 


Okos fiú. :D Büszke lehetsz rá.

KépKép
benó
 
 


Szerintem abszolút nem gáz a stimulálás! Miért lenne az? Én azt nem értem miért kell erre egy évet várni! Ha tényleg ez a gond, akkor már pár hónap után lehetne stimulálni! Én a helyedben akár titokban is elkezdeném!

Kép
szilzi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?