Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska, a cicik nemcsak piri előtt fájhatnak,tudod! :wink: Másra is gondolhatsz,hiszen volt már más tüneted is. Sose lehet tudni. Ne várd annyira azt a pirit.

Kép
flóra 11
 
 


Hát tényleg félrenéztem, bocsika. :oops: Szilzi,nem Te vagy bejelentkezve, sajnos. Valamilyen szilvi.

Kép
flóra 11
 
 


Lányok,ma a suliból bábszínházban voltunk a gyerekekkel. Hát olyan fantasztikus előadás volt! Vetítették a hátteret, próbáltak 3D hatást csinálni. Nagyon jó volt. A kis hableányt adták elő. Annyira gyönyörűen ki volt minden dolgozva,a halak mintha tényleg úsztak volna a színpadon. Csodálatos volt,nagyon ügyesek voltak a bábozók.

Kép
flóra 11
 
 

 
 

Sziasztok Csajok! :D :D
Megjöttem! :D :D Most nem tudok maradni mert ezer dolgom van még, de holnaptól vagyok! Nem jött meg, de az érzés az itt van. Most megnézem, hogy állok.

Kép
szilzi
 
 


Na majd átállítom, ho megjött, most mennem kell! Puszi Nektek :D :D

Kép
szilzi
 
 


Szia Szilzi! De jó, hogy nem jött meg! Az érzés az mástól is lehet. A terhesség ezzel az érzéssel kezdődik! :wink: Más tünet? Cicifáfájás, hányinger, szagok?
Írj majd!
Kép

Kép
flóra 11
 
 


Lányok,én borzalmasan álmos vagyok. Annyira,hogy ma jólszégyenben maradtam. Hatkor hazajött a páromén meg persze itt alszom. Még nem is főztem,nem is csináltam semmit.Szerencsére tegnaptól van főzelék. Most elment a Tescóba.Én pedig gyorsan iszom egy kávét,hogy térjek magamhoz.
Kép

Kép
flóra 11
 
 


Helló, gyors bejelentkezés ikonok, szmájlik nélkül, míg a Gy. fürdik. Először is gratula az uh-hoz, természetesen nem felejtettük el, gratula a gubancos Gergő babához és a méreteihez! Puszi nektek! Mentünk Pestre a Gy.-val kocsival, útközben egy szót se szólt hozzám, okok: 1. öt napja nem volt semmi 2. semmi kedve nem volt elmenni Odataláltunk, már odaértünk 1 órával előbb. Leültünk bőrfotelekbe, egyszer csak jött egy nő, és mondta, fáradjon vele a Gy. 1 pillanat múlva Gy. vissza, és szól nekem, hogy menjek én is. Azt hittem, az orvoshoz megyünk, de nem, bementünk a mintaadó nevű helyiségbe, amit nevezhetünk fürdőszobának is. És itt én segítettem neki, nem a kezemmel (pirulós fejet képzeljetek ide). Gyorsan készen is voltunk, egy edénykébe felfogtuk, és utána beadtuk a labor feliratú szoba kisablakán. Utána már jobb kedve volt a Gy.-nak, és aztán kb. 1 óra múlva kész volt a lelet, akkor fel kellett mennie az orvoshoz (addig a bőr fotelekben üldögéltünk, mint akik jól végezték dolgukat), és azt mondta az orvos, hogy minden tökéletes, gyönyörű, csodálatos stb.
Ez mind nagyon szép, viszont hazafelé a Gy. mondta, hogy ő nem szeretné, ha stimulálnának engem peteérést segítő izével. Erre tök berágtam, hiszen ezért mentünk el ide, hogy őt kizárjuk, és lehessen stimulálni. De letojom, úgyis csak a köv. hónap elején lehet elkezdeni a stimulálást, majd elmegyek a dokihoz és a jövő hónapra megbeszélünk valamit.
Puszi nektek. Minden szépet és jót, majd jövök!
A sulival is volt idegeskedni valóm, nem igazán foglalkoztam a fiaimmal, akikkel nincs órám, tudjátok, és egy kicsit elkanászodtak igazolatlanok terén, és ebben én is hibás vagyok, nem néztem a körmükre. De nem igazán van lelkiismeret-furdalásom, majd egyszer elmesélem az egészet, annyira nem fontos, hogy leírjam. Gyorsan elküldöm, Gy. meg ne lássa.

KépKép
benó
 
 


Szia Benó!
Benó drága. Gratula Gyurikának,hogy minden tökéletes! :wink: Te legalább már felőle biztos lehetszés nem kell a póstást bevetni.
Kép
Viszont a múltkor nálad is rendben találták a leleteket,így nagyon valószínű,hogy csak idő kérdése nálatok a babásodás. Talán igaza van Gy.-nak. Viszont ha nem akarja, Te meg igen, attól még lehet stimulálni. Időzíteni az együttlétet, max.nem mondod meg neki,hogy stimulálod. De ez tőled függ. Meg szerintem hagyd az egészet majd a dokira,hogy mit mond. Addigra talán Gy. is átgondolja, hogy talán nem árt kicsit besegíteni a természetnek, hogy biztosra menjetek. Egyébként ha a fiú rendben,akkor általában egy vagy két hónap Closty után szinte törvényszerű a baba. Esetleg olvastass el vele pár cikket a stimulálásról, hátha nem is tudja,mit takar az egész és így majd változtat a véleményén. Pá és sok sikert.
Kép

Kép
flóra 11
 
 


Sziasztok lányok

Látom ma még senki nem volt itt.
Én is csak felnéztem.
2-re megyek a főorvosi felülvizsgálatra, aztán rohanok anyához a kórházba.
Ma reggel elment a nőgyógyászatra, mert már hetek óta vérzik.A dokim volt pont bent és haza sem engedte, hanem azonnal vitte a mütőbe, mert el kell állitani a vérzését.
Remélem minden rendben van vele.....
Lehet maradok is pár napot anyáéknál, még nem tudom.
Majd attól függ, hogy mit mond a doki, hogy mikor engedi ki.

Amint tudok jelentkezem...

Sziasztok...

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Kedves Flóra, köszönöm szépen. Én is kb. így gondoltam.
Tancsu, nagyon drukkolunk, hogy anyukáddal minden rendben legyen! Jobbulást kívánunk neki! Én ma nagyon el vagyok havazva, sajnos. Majd jövök, amikor tudok.

KépKép
benó
 
 


Sziasztok,

Tancsu, jobbulást anyukádnak! Gratulálok a fiadhoz, tényleg jó nagy srác, nem hiába nem vonsz meg magadtól semmit! :D
Benó, ez jó hír, hogy Gy-nek semmi baja. A stimulálásról Te döntesz, nem feltétlenül kell, hogy tudja. Gondolom én...
Évi, örülök, hogy jól sikerült a kirándulás. Nálunk is vannak hasonló utak, már gondolkodtam én is rajta, hogy menni kéne. Ki mond neked olyanokat, hogy éld ki magad az ikreken? :evil: Aki mondja, kellett várnia hónapokat saját babára? Nem értem az embereket, miért ilyen okosak, kedvesek :evil: Amúgy gratula a nagynéniséghez, tök jó dolog ám. :D És úgy olvastam Újpesten vannak! Na én Újpesten lakom és dolgozom... :D
Zsuzska, megjött?? Kiváncsi lennék mit csináltok Ti azon az ágyon, hogy állandóan összecsuklik alattatok! :oops: Úgy olvastam, ha megjött, mész orvoshoz. Szorítok nagyon.
Flóra, kívánom, hogy a kocs minél hamarabb meggyógyuljon és irány kirándulni! :D Rád fér!!! Most már teljesen normális dolog, hogy valaki negyven évesen szül, sőt sokan az elsőt. És így, hogy a 100. laptető tulajdonos is Te lettél, már minden esélyed megvan! :D

Kép
szilzi
 
 


Nekem még mindig nem jött meg. Szerintem a stressztől.... :( Pedig nagyon nem örülök, hogy most keveredik meg ennyire. Csináltam egy tesztet is, bár tudtam az eredményt... Remélem az esküvő előtt azért tiszteletét teszi... :( :( :(

Kép
szilzi
 
 


Tegnap voltam menyasszonyi ruhapróbán, olyan szép leszek!!! :D Már bocsánat a nagyképüségért :oops: , de ezt a ruhát aki felveszi, csúnya nem lehet!!! :D :D Választottam fátylat is, szerencsére tudom bérelni, nem kell megvenni! És olyan ügyes voltam, hogy a cipőm orrában pont olyan minta van, mint a ruhában. :D
A menyecskeruhám is elkészül lassan, azt ugye én kreáltam és az is gyönyörű! Ha most nem szeret belém Attila akkor soha!!! :D :D :D :D

Kép
szilzi
 
 


És minden tervet tljesítettem, csak a paptól késtünk 10 percet, de ott a fodrász volt a hibás! :D Büszkék lehettek rám! :D
A halászléfőző verseny nagyon jól sikerült, de annyi munka volt, hogy ezt én szinte csak hallomásból tudom :( Olyan sz...r, hogy ezeken a bulikon én mindig dolgozom...Ilyenkor azzal próbálom magam bíztatni, hogy egy kicsit én is tettem érte, hogy jól érezzék magukat mások! :)

Kép
szilzi
 
 


Én most nem töltök le ilyen aranyos ikonokat, mert ez a munkahelyi gép olyan lassú, hogy nem nagyon tudnám használni Őket. :( Majd ha lesz egy babám :D , és otthonról netezek :D a laptopomról :D , na akkor majd letöltöm Őket! Addig álmodozok! :D :D

Kép
szilzi
 
 


Szilzi,olyan aranyos vagy! :D Köszike a biztatást. Szinte kedvem lenne rögtön tesztelni,de tudom,még korailenne és egyébként semmi tünetem. Csak a nagy fáradtság, ami mástól is lehet, sót, inkább mástól van. Kirándulni is majd biztos elmegyünk.

Kép
flóra 11
 
 


Tancsu,sajnálom,hogy az anyukád megbetegedett. Mi előbbi gyógyulást kívánok neki. Kép

Kép
flóra 11
 
 


Szilzi,tüneteid nincsenek? Tudod,lehet, hogy a teszt még nem mutatja ki. Ha nem jön meg,akkor pár nap múlva ismételd meg. Addig, amíg nem jön meg, még szerintem reménykedhetsz. Hiszen eddig normális ciklusod volt.

Kép
flóra 11
 
 


Szia Flóra! :D
Hát a nagy fáradtságot most tényleg nem lehet a tünetek közé solrolni nálad! Illetve nem csak most, hanem úgy általában, mert Te mindig annyit dolgozol, hogy azt két ember is megirigyelhetné! Ne tesztelj még, kicsit tényleg korai lenne! :wink:

Kép
szilzi
 
 


Szilzi, biztosan gyönyörű leszel! Majd hozol képeket? Kíváncsi vagyok, nagyon!

Kép
flóra 11
 
 


Sziasztok, drágáim, majd jövök. Drukkolok a nem menstruálóknak! :lol:

KépKép
benó
 
 


Nem akarok reménykedni! Én most egyszerűen tudom, hogy nem vagyok terhes. És amellett, hogy tudom, tüneteim sincsenek! Semmi, csak a hasam akar leszakadni! :(
Fáradtság sincs, pedig az lehetne az elmúlt pár nap után, de fitt, erős, egészséges vagyok! :D

Kép
szilzi
 
 


Szia Szilzi!

Nem tesztelek még,talán egyáltalán nem fogok.Hiszen felesleges. Tünet nélkül nincs terhesség. A hőm is lenn van. :(

Kép
flóra 11
 
 


Persze, hogy lesz kép! De lesz egy kis klip is, amit szeretnék nektek elküldeni, úgyhogy lassan várom mindenkinek a pontos címét! :)

Kép
szilzi
 
 


Van tünet mentes terhesség! A barátnőm semmit nem érzett, a tesóm is csak kb másfél hónaposan! :wink:

Kép
szilzi
 
 


Na a hasam nekem is olyan nehéz,hogy majd ki szakad a helyéről. Így érzem. Meg szurkál benne. De ez nem tipikus terhességi tünet.

Kép
flóra 11
 
 


Benó tessék visszajönni! :D

Kép
szilzi
 
 


Igen, Benó! Mi volt ez a bekukk és elillan?

Kép
flóra 11
 
 


Nekem nem szokott így fájni a hasam, szerintem ez azért van mert már késik egy ideje! Hát jöjjön meg! Állok elébe!! :twisted:

Kép
szilzi
 
 


Mondjuk nekem is másképp szokott fájdogálni menzi előtt. De nem hinném,hogy van alami. Viszont neked már elég szép ideje késik. Na, de nem akarom beléd dumálni a gyereket. :D

Kép
flóra 11
 
 


Nos, jobban vagyok,kicsit pihentem. Most tudtam visszaolvasni is.
Szilzi, persze,hogy büszkék vagyunk rád! És okkal! Enni mindent győzniés teljesíteni! Nem semmi! Már akkor mondtuk,amikor még csak készülődtél. Hát még most, hogy mindent meg is csináltál! Ügyike vagy!
Kép

Kép
flóra 11
 
 


És a halászléfőző verseny is biztosan nagyon jó volt,ahogy írod. Rengeteget dolgoztál mostanában Te is. Most nincs módod sokat piheni, de azért igyekezned kell, ha csak teheted, hogy az esküvőre légy kipihent.

Kép
flóra 11
 
 


Képzeljétek úgy megfenyegettem a mensimet, hogy megjött! Jövő hónapban a babát fenyegetem így! :D Megyek átcsinálom a vonalzóm!

Kép
szilzi
 
 


Jaj,Szilzi! Miért? Habármost így az esküvőig elmúlik és legalább nyugodtan mulathatsz a saját lagzidon. Vegyük a jó oldalát.

Kép
flóra 11
 
 


Igen, én is így gondolom! :D Én attól féltem már, hogy majd az esküvőn fog megjönni! :evil: Na annak tényleg nem örültem volna! :evil:
Tudom, hogy ezerszer átrágtuk már, de én olyan béna vagyok, hogy nem bírom a nőivonalról bemásolni a vonalzóm. Segíts!

Kép
szilzi
 
 


Flóra?

Kép
szilzi
 
 


Jövök negyed óra múlva és segítek, Szilzi!!!!!

KépKép
benó
 
 


Várlak!
szilzi
 
 


Tehát: noivonal.hu :arrow: vonalzók :arrow: bejelentkezés (ha nem vagy regisztrálva, nekem van jelszavam, megmondom) :arrow: vonalzók :arrow: ovu vonalzók :arrow: ovu vonalzó :arrow: itt kiválasztasz mindent (dátum, színek stb.) :arrow: ovu vonalzó készítése :arrow: a phpbb kódot kimásolod és beírod a profilba (szerintem)

KépKép
benó
 
 


Nektek is szól ez a buzi babazene? Nekem nagyon nem megnyugtató! :twisted: Kép

KépKép
benó
 
 


Benó, tényleg szól a zene, de nálam csak a fülhallgatóba. Hol találom a phpbb kódot? :oops:
szilzi
 
 


Szilzi, ha majd kész lesz a telek, vagyis ha majd ráértek, eljöttök és ott főzünk együtt halászlét, és az mindenkinek nyaralás és pihenés lesz, ígérem!!!!! Kép [img]Ez%20még%20kell%20hozzá:%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1210875225.0896.gif[/img]
Így fogunk ott dumcsizni:
Kép

KépKép
benó
 
 


Itt vagyok, végre.

Igen szól a zene nekünk is. Én lecsendesítettem a laptopot.

Kép
flóra 11
 
 


Ott van a kód, hogy:
ovu vonalzó megtekintése és utána ovu vonalzó készítése, és akkor jön ki 2 kód, és az első

KépKép
benó
 
 


Bocsi, Szilzi,nem voltam itt, nem tudtam segíteni. De látom, Benó a segítségedre sietett.

Kép
flóra 11
 
 


Bocsánat, hogy így nyilatkoztam a zenéről, de engem idegesít. :oops:

KépKép
benó
 
 


Remélem, megtalálod a kódot.
Amit akartam csatolni, hogy még kell a telekre, az egy vécé képe volt. Kép

KépKép
benó
 
 


Közben megérkezett a páromés nagyon ideges,rosszkedvű volt. Most megint elment itthonról,szerencsére,mert ilyenkor inkább legyen tőlem távol. :twisted:

Kép
flóra 11
 
 


Ó, szegény, mi a baja? :?

KépKép
benó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?