jó reggelt Nektek!
tisztára szenilis vagyok... az előbb, miközben olvastam a hozzászólásaitokat, tök sok reagálni valóm lett volna, erre tessék, mire beléptem, minden ihletem elszállt! :/
jaaa, igen.
szülésznő választás, én eddig úgy godolkoztam, hogy vagy választok egy olyan szülésznőt, akit több ismerősöm is ajánlott a Szt. Imréből, ha ugye a doki nem vállal, mert elég nehezen lett orvosom, de miután a dokim megvan, úgy vagyok vele, hogy külön szülésznőt nem választok! ugye gondolom, hogy az ember ott is nagyon ki van szolgáltatva, és azon járt az agyam, hogy mi van akkor, ha a szülésznő és a doki teljesen más beállítottságú, és nem tudod, hogy akkor most kire hallgass, kinek az úgymond utasításait kövesd. én azt szeretném, ha a férjem is bent lenne, és akkor a doki, akit választottam! azt hiszem, hogy nagyon másra már nem nagyon lesz szükségem. bár lehet, hogy hülyén gondolom!? hm?
cumisüveg, hát a legoptimálisabb az lenne, ha jó sokáig nem kellene semmilyet sem használni, de mivel mi még szinte egyáltalán nem vásárolgattunk semmit, így még ezen sem gondolkodtam!
a
hazavívős rucival kapcsolatban annyit gondoltam, hogy sok helyen olvastam, hogy még a nagy nyári melegben sem árt egy vékony sapi a kis fejükre, mert nagyon érzékeny a fülük, és bár én nem vagyok fülfájós, de el tudom képzelni, hogy milyen szar érzés lehet nekik, akik még csak 3-4 napja születtek meg, és máris egy ilyen kellemetlen dologgal kell megbirkózniuk. szóval biztos nem csak sima napozót adnék rá, de azért rétegesen, ha netán 50 fok lenne, akkor ne is szenvedjen a nagy hűségtől. úgy tudom, hogy ilyen kis korban még nem nagyon megy a saját hőháztartásuk fenntartása, szóval lehet, hogy nekik nem is lesz melegük
majd a védőnőtől azért megkérdezem
súly gyarapodás! na, ez a legdurvább... tegnap este fürdés után megmértem magam, és igen, én átléptem azt a bizonyos horrorisztikus számot!
:(:( nagyon el vagyok kenődve... bár igaz, reggel a wc-zés után újra az alatt vagyok, de akkor is! én már voltam 100 kilós betegség kapcsán, mondjuk akkor nem ilyen voltam, mint most, de nem volt jó érzés! nagyon nem!!! szóval ebben úgy látszik, hogy sikerült elsőnek lennem!
Binyek! nektek kitartást!
Barbi, neked pedig mihamarabbi gyógyulást!