Ugyan senki nem hiányolt, de azért én jövök anélkül is, nem ússzátok meg
Anett, kitartás! Hipp-hopp meggyógyulsz! Bár az jobb lenne, ha Apa kicsit empatikusabb oldalát is megvillantaná...
Nem tom mi a fene ez, de a környezetmben szinte mindenkit legyűrt valami köhögős nyavalya. Mi már jobban vagyunk. Ábel homeos gyógyszere velem csodákat tett, két nap alatt kirángatott a köhögős cuccból. B már teljesen a régi, Á még szörcsög, de ugyebár egy majd 4 éves már tudja fújni az orrát, egy majd 9 hónapos még nem, ráadásul kis manócskámnak fájhat a köhögés, mert köhögéskor fájdalmas arcot vág. Így inkább nem köhög, de ezáltal a cucc sem tud felszakadni, ürülni. Ma is voltunk a dokinéninél, szerinte is sokat javult, csak még a maradék trutyit kell kicsalogatni, kaptunk még másik homeobogyót.
Móni, ez a Janka-nézés...félelmetes! De szó szerint. Jaj annak, akire egyszer megharagszik
Édi nagyon azokkal a műszempillákkal.
Gabci, Ádi meg annyira ártatlanul tud nézni, gondolom ezzel a nézéssel minden csínytevését egyből elfelejteti veletek
Macsek, ezek szerint még nem voltatok Kenesén? Vagy csak gyerek nélkül? Írok privit, talán még ma (csak előbb alexandráról rendelek, mert holnapig van akció)
Kikukám, depi elszállt? Szálljon messzire! Vivi nagyon kis édibédi!
Andi, most mi van ezzel a köles dologgal glutén ügyben? Akkor mibe nincs, és mibe van? Én vettem 7gabonás pépet, abban van. De azt meg 6 hótól ajánlják. Akkor hogy is van ez? Má nem értem.
Mogyó, mondd már el légyszi, h ezt a menüsort hány óra alatt rettyintetted össze. És ez alatt Ágika mit csinál?
Jutta, most már tényleg szedjék össze magulat az orvosok, no!
Zsu, mi van, lemaradtam valamiről? Már agyaltok a tesó kérdésen? (Onnan már csak egy lépés a megvalósítás...jó, jó, azért tényleg az a két év különbség nem árt, bár van aki kevesebbel is beéri) Ez tök jó!
Kistündérke hogy van?
Céklát Te kérdezted? Hát nem emlékszel? H
ájastul!
Timi, mi újság a sóbarlangban? Leírod, h mi ez a sócucc és hogy csinálsz barlang-feelinget?
Anyósodat meg nem kommentálom inkább. Írtam inkább a gmailre ezzel kapcsoltaban.
Hajni, dehogy gáz a hajad, sztem dögös!
Ciripke, ez a kisfiú nemcsak nem kúszott, hanem nem is mászott, szinte egyből felállt és oldalazott a bútorok mentén. Én nem tom, h mi az igazság, ezt szakemberek állítják. De ahogy Macsek is írta, nem minden nem kúszó-mászó lesz beszédhibás, de a beszédhibások nagy része nem kúszott-mászott eleget. Legalább is a legújabb kutatások szt.
Komp ügyben meg nem akarok negatív kampányolni, aki biztos a dolgában, h jó az ok, de aki bizonytalan, annak egy kis info a kontra oldalról. A pro-t meg majd valaki más leírja...
Klasszak az új fotók a csipet-csapatról!
Gömbivel mi van?
Gömbi,
Gömbi, jelentkezz, vétel!
Lányok, töltsétek a gmailen a táblázatot (Dokumnetumok/ 2007 Ősziek táblázat). Sok a hiányzó adat!
Jolka, én meg olyan bunkernek érzem magam, nem is kérdeztem, meg, h átcsiálhatom-e a tábládat gmail-es táblává. Ne haragudj! De nem voltam biztos benne, h a tábládat ott lehet-e kezelni, ezért tettem át. No, meg a többieket sem kérdeztem meg, csak cselekedtem (ha tudnátok, h néha milyen ingerenciám van excel táblákat csinálni...hülye vagyok mi?)
Kati, dögös szerkója van a Kékszeműnek, jó pasi!
Na, mindjárt keresek néhány kenesei képet.