Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata! Annamariról készült fényképek nagyon aranyasokat :D a legjobban azt tetszik, amikor Apukája viszi a hátán és alszik a háthordóban :D :D egyszerűen zabálnivaló.

Évi! Köszi az üdvözlést :D most már kezdem magam lassan úgy érezni, mintha ezer éve ismernénk egymást, pedig Titeket még személyesen nem is ismerlek és én is reménykedem a személyes találkozásban. Irigyellek, hogy Zéti baba így hagy netezni, mert Laura nálunk az elején elég nyűgös baba volt és én is nagyon paráztam :( de aztán rájöttem, hogy az idegeskedéssel és a parával csak ártok neki.

Ma voltam zh-t írni, Laurára addig anyumék vigyáztak. Hát amikor mentem érte, egyszerűen nem ismertem rá: náluk is fűnyírás volt és a leányzó szinte tetőtől talpig zöld volt a fűtől, mivel segített a nagyapjának eltakarítani a lenyírt füvet és nagyon tetszett neki, hogy milyen jó nedves és meleg. Sajna kép nem készült róla, de ma a fürdővíz zöld volt a fürcsi után :lol: :lol:

Anikó! Maja nagyon édes a libikókáján:-) Kész hölgy
:) A bukfences képek is nagyon jók lettek:-))) És mennyire látszik, hogy mennyire ügyes Maja!!!

Ági! Nagyon sajnálom, ami veled történt. Én is átéltem ezt, nekem az első baba 13 hetesen ment el, de sajna nem tudták kideríteni, hogy mi volt az oka :( de azóta itt van Laura, aki mindent feledtet :)

Adrienn! Látom, Dóra lányod nem sieti el a születést. Kitartást erre a kis időre. Bezzem az én lányomnak még lett volna kb. 1 hónapja, amikor egyszer csak közölte, hogy akkor ő most megszületne. Őszintén szólva, nem számítottam rá, mert a méretei elég kicsik voltak. Még nagyon sok mindent beterveztem a születéséig, de hát már akkor is Ő volt az Úr, így fejet hajtottam előtte és mentünk szülni :)

További szép hétvégét mindenkinek

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!

Adri,
[quote="jul24"] írta:jul24A plüssállatos kép nagyon szuper. Ti egyébként hogy fértek el ennyi lakótárssal??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Encsi szobájában laknak :lol: ,ő szokott néha viaskodni velük :lol: -1x-2x már le is esett az ágyról,mert annyi plüssivel aludt,és hát ugye ők voltak a fontosabbak :lol: :lol: :lol:
Gondolom,ezek után most már nagyon reménykedsz benne,hogy a "kinti" életben is ugyanilyen nyugis babád lesz,mint amilyen most a pociban.Azért elég idegörlő lehet ez a naponkénti dokihoz-védőnőhőz járkálás,most már csak nem várat sokáig magára a kicsi lányka.

Reni,reméljük a legjobbakat :oops: ,és hogy a rengeteg pihenés meghozza a várva várt eredményt.De azért ez borzasztó,hogy ha a dokid nincs bent a korházban,akkor nincs aki rádnézzen?És akkor ha jól értelmezem az irásod,csütörtökig a biztonytalanságban voltál ? :roll:

Dénesandi,zh-t irtál ma? És mit tanulsz,ha szabad kérdezni?
Akkor most már nem irigykedsz Majára és anyukájára,ugye :lol: :lol: :lol: ?/ zöld kéz és társai /

Judit,látom neked is bejött a a piknikasztal :lol: ,és Zorkának?

Anikó,gyertek máskor is :lol:
Látom Majának nagyon bejön a Bukfenc,dehát ő pénteken is bebizonyította,hogy nem nagyon fél semmitől :lol: :oops: / még az anyutól sem :oops: /

Gyöngyi,mi van veletek?Rég jártál erre felé ,remélem csak a munka miatt hanyagolsz minket,vagy megbántottunk? Voltál Katáéknál? Milyen a kis Marci?

mennem kell,vége a pancsinak :oops:
bibolya
 
 


Szandra, Anett, Ibolya, Ildikó, Katus, Anikó, Anita, Gyöngyi: nagyon köszönjük az ajándékot, Marcinak is nagyon tetszik! :) :) :)
Anita, Neked külön köszönet a pólyákért, a kisebbiket már be is vetettem, Marci abban van egész nap és nagyon szereti :)
Gyöngyi, nagyon örültem, hogy megnézted a kisfickómat, és azt hiszem,sokat tanultam tőled...
Most megyek, mert ma ügyeletes a kórházban a dokink és be kell vinni Marcit vérvételre.
Pocakosoknak kitartás, a többieknek pedig jó pünkösdölést!
Puszi mindenkinek,
Kata
kevinszpészi
 
 

 
 

Sziasztok!!!

Ibolya!!

Nincs semmi gond, csak tényleg összejött most sok dolog!! :lol:
Én nem tartozom a paranoiások táborába :lol: :lol: :lol: :lol: (bocsi :oops: ) Ha gondom van közlöm, ha nem mondok semmit, akkor meg nincs :lol:

Szerda, csütörtök egész napos továbbképzésen voltam: örültem, hogy hazértem és kicsit lehettem a csajokkal :roll: . Péntek délelőtt munka (sejthetitek mennyire hiányoztam a suliban 2 napig :lol: :lol: ), délután meg Marciztam :lol: :lol: És bár későn jöttem el, még tudtam volna maradni :wink: :wink: :wink: .
Szombaton meg a Nóráékkal kerti partiztunk, mert apa dolgozott, így alapból sem tudtam volna írni :cry: :cry: :cry:
De most!!!!!!!!!

Szóval Marci!!!!
Hát írigyelhettek!!!! :lol: :lol: :lol: Egy tünemény ő is!!!!! Nem véletlen imádtam védőnő lenni, ezekért a csöppekért érte meg csinálni.
Kata nagyon ügyes és kezdeti mindenkinél előforduló nehézségeken túl tökéletesen bánik Marcival. Ügyes vagy Kata csak türelem kell!!! Igaz csajok, egyikünknek sem volt fenékig tejföl ez az időszak!!??? Nagyon nehéz, mert meg kell tanulni a babánkat, és ebben senki nem tud segíteni (sajnos).
Marci imádnivaló volt, ahogy szép nagy szemeivel vizslatta a világot, amikor sírt egész kis arcával panaszkodott - gonosz módon még ez is nagyon tetszett nekem :oops: :lol: :lol:
Biztattam Katát, hogy ha játszóteres találkozó van, akkor csatlakozzon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És szeretném hagsúlyozni (nem tudom tudjátok-e), hogy Marci kizárólag anyatejet kap!!!! Ezt azért tartom fontosnak, mert nagyon csodálom érte Katát - tudjuk, hogy a szoptatás sem könnyű és nem vagyok benne biztos, hogy én tudtam volna ennyire kitartó lenni, pedig nagyon anyatej-párti vagyok. Tényleg nagyon büszkék lehetünk, hogy ismerjük Katát!!! Sokat tanulhatunk tőle is!!!! Ahogy egymástól mindannyian!!!

Adri!!

Kitartás!! Dóra nagyon jól érzi magát a pocakodban!!!! :lol: :lol:
DE próbáld magaddal is megbeszélni, hogy el kell őt engedi - hagyni kell megszületni.
A továbbképzésen tanultam erről, és ott döbbentem rá, hogy valszeg azárt született Marietta vaacummal, azért nem tudtam kinyomni, mert nem voltam felkészülve (nem is akartam asszem) arra, hogy elengedjem!!! Ott volt jó helyen, még nem írt, nem volt vele gond, csak az enyém volt :lol: :lol: :lol: :lol: Persze, ez nem tudatos dolog!!

Bocsi, de most ennyire futotta - mennem kell főzni és sütni, mint jó háziasszonynak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Hali!!

Kata!!!

Ha olvasod!!! Mi volt a dokinéninél???? Mindent rendben talált, igaz??!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


hello,
Még nem tudjuk, mert csak ma lesz eredmény. De annyira tetszett tegnap Marci a dokinéninek, hogy a vérvétel után sokáig ki sem engedte a kezei közül, körbevitte a kisfickót az intenzíven, odavitte minden inkubátorlakó kismanóhoz, hogy megmutassa nekik, hogy Marci is ekkora volt és a kitartásának köszönhetően már mekkora nagyfiú lett.... Később pedig szerintem csak azért adta vissza, mert időközben Marci betojt :).
Most viszont kicsit parás vagyok, mert Marci 110-et szopott, pedig az ő adagja csak 60 lenne... De szerintem ha ez a mennyiség a pocakjának ultrabrutál sok lenne, kibukná, nem? Már lassan fél óra eltelt, és még nem jött ki belőle semmi...
K.
kevinszpészi
 
 


Még mindig egyben, ha így marad holnap megyünk újra CTG-re, és szerdán meglátjuk, mit mond a dokim.

Gyöngyi!
Lehet, hogy igazad van. Bár én most úgy érzem, hogy jó lenne, ha már kibújna, nem is izgulok a szülés miatt. De ki tudja, az ember tudat alattija jócskán bekeverhet!!?? Én csak azon drukkolok, hogy ne legyen nagyon nagy, én megelégednék a 3,5 kilóval is, de úgy érzem, hogy még mindig napról napra nő.

Reni!
Nagyon vigyázz magatokra, tarts be minden szigorú előírást, és akkor biztos nem lesz gond!!!! Nagyon drukkolok nektek!

Denesandi!
Köszi a biztatást. 2 hónapja azon drukkoltunk, hogy csak a 36. hétig kibírja, aztán jöhet. De úgy látszik most már egyre jobban szeret bent lenni, mert elvileg holnap lenne a NAGYNAP, de egyenlőre semmi nem utal arra, hogy ez így is lesz. Pedig már két hete nagyon aktív vagyok. Itthon is teszek-veszek, sétálok, guggolgatok, stb...

Ibolya!
Igen, mi is abban bízunk, hogy itt kint is ilyen nyugis baba lesz. Végül is az apja és anyja is alapvetően ilyen volt kicsinek, és nagynak is. Az állandó dokihoz járást egyrészről valóban nem szeretem, főleg ha órákat kell ott lenni, de más részről, azért mindig megnyugtat, hogy minden oké!

Kata!
Örülök, hogy Marci ilyen szépen fejlődik. Szerintem, az hogy ennyit evett, és főleg hogy vissza se bukta, azt jelenti, hogy a pocakja is egyre érettebb. Most már biztos minden rendben lesz!!!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Kata!!

Engem nem is annyira a vérvétel eredménye érdekelt, hanem a dokinéni benyomása Marciról :lol: :lol: :lol: Szerintem ez sokkal többet mond!!
110 - húúúú, nem semmi!!! :lol: :lol: Próbáld meg elhinni Marcinak, hogy tudja mit csinál :lol: :lol: Napról napra erősödik, többet tudsz szopizni kifáradás nélkül, és ettől nő a pocak is!! Biztos többet fog aludni, nagyob szünetet hagy, de ha nem, az sem baj. Végülis nagy úton voltatok ma - megéhezett tőle :lol: :lol:
Sikerül a kétoldalas etetés??

Adri!!

Kitartás!!! :lol: :lol: Már szerintem mi mindannyian is nagyon izgulunk!!!


Többiek???, Szép az idő, igaz??? :wink: :wink:
Nálunk is a kertben vannak a csajok apával, csak nekem kell nyüstölni a lakást, hogy valahogy kinézzen :roll: :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Olvaslak ám benneteket,csak sokszor még nehéz a szívem és inkább csendben depizek. :oops:

Adrienn, Denesandi- Nagyon köszönöm a bíztatást! Alapvetően pozitívan állok mindenhez,de a történtek túl nagy falatnak bizonyulnak. :cry:
Megdöbbentő, hogy mennyi emberrel történik hasonló tragédia.
A sztori nálunk is hasonló,mint nálad Adrienn- nem mertek császározni,annyira rossz volt a laborom- trombózis hajlam bejátszott,de végül kiderült, hogy semmi bajom,csak nem aznap halt meg a kisfiunk hanem valamivel korábban és ezért elromlott a vérem. :( A 17 nálunk is fekete csak február. A rémes, hogy a kitörő örömmel fogadott fájásaim már azért voltak,mert a Marci meghalt. :cry:
Na de hagyjuk- ikreket szeretnénk és hiszem hogy ha agyban eldöntöm, hogy így lesz akkor nagyobb az esélyem rá. :)

Adrienn- Óriási drukk a könnyű és gyors szülésért!!!

Kata- Nem lett gond a több kaja miatt ugye??

Ági

Kép
iroko
 
 


Sziasztok!

Almi!

Igen, jól tudod én az Uzsokiban szültem...s ha 100 gyerekem lenne is mindet ott szeretném világra hozni :P Perzse ehhez az is kell, hogy a dokim /akit felettébb istenítek/ ott praktizáljon...szerencsére semmi jele, hogy váltani szeretne :wink:

Neked ki a dokid? /hátha róla is tudok valamit...az ott töltött napok során hallottam ezt-azt dokikról. Illetve van az Uzsoki szülés 2008 topik, ott szinte minden orvosról van valami, ha érdekel/ Nekem a Csapó Csaba az orvosom: hiperszuper egyéniség :!:

Hát, azon nagyon megdöbbentem amit írtál :shock: :!: Az ügyeletes doki nem azért van, hogy megvizsgáljon, ha valami gond miatt bemész a kórházba :roll: :?: (az egyik ismerősömnek is volt egy bevérzése a 12. héten, ráadásul vasárnap este, és őt ellátta az ügyeletes, sőt felhívták a dokiját is...) Én tuti nem hagytam volna annyiban... :evil: A saját orvosodat nem tudtad elérni? Biztos megőrültem volna 2 napig a bizonytalanságban... :(

Nagyon sajnálom, hogy feküdnöd kell (pláne ilyen jó időben), de a babó miatt tényleg szigorúan be kell tartani a dokid utasításait...s akkor minden rendben lesz. Kitartás! Ha bármiben segíthetek szólj! Végül is nem lakunk messze :P

Judit, Anikó!

Ma is jártunk felétek :!: Most már jobb ha mindig rendesen bezárkóztok... :lol:

Katus!

El is felejtettem neked a múltkor írni, hogy nagyon szomorú voltam amikor megtudtam, hogy itt jártatok Ancsival az Adrinál és be sem néztetek hozzánk :cry: Pedig pont aznap volt rossz
az ajtózárunk...simán besétálhattatok volna :wink:

Kata!

De jó, hogy minden O.K. a Marcival :D :D :D ! Sztem is nagyon megéhezhetett a hosszú úttól, ill. a dokinéni is kifárasztotta...jól bekajcsizott :wink: Hányszor eszik egy nap? Mert a Zéti "csak" 6x, nagyon ritkán 7x...

Gyöngyi!

Asszonysors... :?

Többiek gondolom családoznak... :roll:

Azért puszi mindenkinek!!!!!!!!!

Ja és: DÓRA BABA GYERE KI :!: :!: :!:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Ági!

Beelőztél :lol: :lol: :lol:

Ha jobb neked, hogy csak olvasol minket, hát tedd! De ha mégis inkább írnál...annak is örülünk majd :!: És gondolom már észrevetted, hogy mi sem csak akkor írunk, ha happyk vagyunk...sajna nem lehetünk mindig azok :(...így nem is várjuk el senkitől.

Én is arról ábrándoztam, hogy hátha ikrek...de most már örülök, hogy mégsem...amilyen parás vagyok túl nagy falat lett volna az nekem :oops: :!:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Évi-

Néha azért bejelentkezem :)
Én igazi paramami vagyok-ezt a szót itt tanultam a babaneten-de nagyon illik rám. :oops: :)
Sokaknak ismerős az--- éjszaka átmegyek,megnézem lélegzik-e---- mánia. De azért ez 4 éves korában már nekem is túlzásnak tünik. :roll: De hát ha ez nyugtat meg, főleg hogy most még inkább féltem a szeretteimet. :o
Szeptemberben szeretnénk nekiállni a babócáknak, úgyhogy még van idő tervezgetni. :D


Ági

Kép
iroko
 
 


Sziasztok!


Ibolya! Most láttam csak a fényképet, amelyen a sok plüss állat van :lol: :lol: És én még azt hittem, hogy Laurának milyen sok van :?: de úgy látom, másnak még több :)
Ja, igen kérdezdted, hogy mit tanulok: elviekben ha elvégzem a sulit, akkor a "nemzetközi kapcsolatok szakértője" leszek, mármint ez lesz a diplomámban, de az még messze van, mert rettentő nagy a többiekhez képest a lemaradásom. Egyébként meg közgázból írtunk szombaton zh-t :( :( :(

Lehet, hogy félreérthető voltam, hogy irigykedtem? Csak olyan egészséges irigykedés van bennem, senkit nem akartam megbántani. Ha ezt tettem :oops: , akkor bocsánatot kérek, de nem ez volt a célom.

Adrienn! El tudom képzelni, hogy azért most már elég nehez Dóra babát mindenhova vinni magaddal a pociban. Én is csináltam a végén sokmindent, amit elviekben nem lehetett volna, és nálam szerintem ez indította be a szülést ennyivel előbb.

Kata! Nagyon örülök, hogy tudsz szoptatni :) Én sajnos nem tudtam, mert nem indult be a tejem és másfél hónapi kínkeserves küzdelem után feladtam, mert addigra Laura már nagyon megszokta a cumisüvege :( :( Lehet, hogy nálam az volt a baj, hogy nagyon akartam neki anyatejet adni és emiatt állandóan idegeskedtem.

Ági! Tudom, hogy nem egyszerű és elég közhelyes, de az idő talán ha nem is gyógyítja be a sebeket, de enyhíti. Nálam legalábbis ez bejött.

További szép estét mindenkinek

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!

Most csak egy kérdés erejéig:
Lesz ma játszóház :?: :?:

Anita
putyu
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almi 2011.02.21 18:03-kor.
almi
 
 


Szia Anita!

Én nem tudok a játszóról. De holnap kellene tornázni. Mit szólsz?

Többiek?

anett
kállai
 
 


Kata!

Hurrá! Annyira jó hallani... Remélem, hamarosan megismerhetjük Marcit személyesen, mi is. Már akartam írni, hogy annyira kedves a doktor nénitek.

Évi!

Zétire is nagyon kiváncsi vagyok már. Fura ez a "bódult-szerelmes" állapot szülés után nem?
Neketek is nagyon örülök ám!

Adri!

Neked is azt tudom mondani mint mindenkinek, ki még az első megpillantás előtt áll. Nagyon irigyellek! és persze várjuk Dóri babát is!


Ági!

Sajnálom...
Képzeld, én is be szoktam menni, hogy lélegeznek-e. (3 és 5 évesek a lányok)

Almi!

Vigyázz magatokra és pihenj sokat. Minden ok lesz! :D

Dénesandi!

Én persze nem tudlak titeket beazonosítani :oops: , de következő cinin nagyon figyelek majd. Zh-hoz gratula!

Gyöngyi!

Nekem is hiányzol... :P

Ildi!

Na mesélj!

anett
kállai
 
 



Sziasztok!

Anita!
Melyik oviba megy szepttol Bogi?
Elkezdtem nezni en is es tok sok ovi van. En nem is gondoltam.
Ennek ellenere sincs hely? 7 ovodara-valo gyerek van Vecsesen? M ezt eleg nehez elhinnem...
:roll:

Kepekre meg varni kell picit :oops:

zsanett
 
 


Sziasztok!

Én is bejelentkezek,de el vagyok havazva.
Hétvégi kirucc jól sikerült.

Midenkinek pusszantás.

Holnap Cini!

Puszi
ilgya1
 
 


Láttátok Adri vonalzóját? Kép
ilgya1
 
 


Zsanett

Nagyon sok gyerkőc van és kevés hely az ovikban. Nekünk azt mondták, hogy sok gyereket tartanak vissza a suliból és ezért nincs hely. Bár akárhogy nézem nem tudom mi köze a kiscsoportnak a nagyhoz? :shock:
A Toldy utcai, a lakóparkban lévő ovi hiánya miatt van nehéz helyzetben. Elvégre azt ígérték, hogy lesz ott is,szerintem sokan ezért is jöttek ki. Persze hiába.... Azt mondják a Falusi üres, ott mindig van hely. Ki érti????
De az ovi még istenes.. a bölcsitől megyek a falnak. Ha születik majd babám,akkor a születése után máris feliratom a várólistára,hátha bejut mire 2 lesz. :evil: A barátnőmék most a 84.-ek és csak 46 hely lesz szeptemberből.....
Hát elég elkeserítő. :(

Ági

Kép
iroko
 
 


Ági!

Nalunk Obudan sem jobb a helyzet. De Apa nem akarja, h Lilka bolcsibe jarjon. Pedig jot tenne Neki egy kis tarsasag, egy kis szocializalodas... :)
Nekem meg egy kis munka :oops:

zsanett
 
 


Sziasztok!

ILdi,
láttam a vonalzót :arrow: Tud valaki valamit Adriról :?: :?: :?:

Anett,
mi holnap ciniznénk... Botond már nagyon várja :D , tornáznék is :oops: , de most inkább cini :roll:

Dénesandi,
holnap ti is? :wink:

Zsani,
A Halmyba irattam, de remélem a kihelyezett Brunszvikos csoportba fog járni :)
Lilkát szocializálodni hozd közénk :lol: :lol: és magadat is :lol: :lol:

Ági,
csak így tovább :!: :!: Gondolkodj pozitívan!! :D :D Mégha közben mérgelődsz is :D

Reni,
hogy vagy?

Évi,
bekukkantanék már abba a sétálós babakocsiba :wink: :lol: :lol:

Kata,
örülök, a doktornéni véleményének :lol: :lol:
És persze a ti kocsitokba is.... :lol:

Gyöngyi,
már hiányoztok :!: Talán holnap kijutunk a játszótérre :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Hétvégén gyerekvasútaztunk:
Kép

Jön majd a többi is :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!!

Anita!

Tényleg jó lenne találozni már legalább a játszón!!! :lol: :lol: De nem hiszem, hogy összejön ma!! :cry: :cry: 5-re megyek sebészetre (leszednek egy szemölcsömet), bőrgyógyászhoz is kellene menni :roll:
De a Marietta is lázas volt tegnap, így nem hiszem hogy ma társaságra alkalmasak leszünk. Az éjszeka tök jól telt, reggel is jól ébredt. Reménykedem, hogy csak ennyi volt, de..... Délelőtt kiderül. Holnapra már tuti alkalmasak leszünk játszóra!! :lol: :lol:

Akkor csak voltatok valahol!!!! :lol: :lol: :lol: Tetszett a gyerekeknek a vasútazás???

Iroko!

Sajnálom a történetedet!! Sok pozítiv gondolatot és élményt ívánok! És a legjobb terápia valóban az ha beszész róla!!! Bárkivel! Nem kell feltétlenül szakember, tökéletesen megteszi egy barátnő, férj, anya vagy hasonló helyzetben lévő nő.
Mi itt vagyunk neked, ha kellünk!!!

Ovi helyzet Vecsésen tényleg katasztrófa!!! :roll: :roll: Pedig mint tudjuk pedagógus polgármesterünk van, aki azt vallja, hogy gyerek nem hoz profitot, tehát nem kell rá áldozni - ez idézet, az ő szájából hangzott el évekkel ezelőtt :twisted: :twisted: :twisted:

Ildi

Köszi az aloés rendelést!!! :lol: :lol:
Én is láttam Adri vonalzóját (miútán Te szemfülesen észrevetted és szóltál :oops: ) !! Remélem mihamarabb hallunk hírt felőle!!!

Évi!!

Mi van a szomszédasszonyoddal????? :lol: :lol: És a drága főnök úrral???? :lol: :lol: Minden rendben??? Cici, kaki, alvás, levegőzés??? :lol: :lol: :lol: Jaj, de szívesen látnám már újra!!!!Biztos sokat nőtt!!!! :lol: :lol: :lol:

Anett!!

Dógozó nők sajna ritkán találkoznak - ez ellen sürgősen tenni kellene valamit!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Reménykedem, hogy itt jó idő és sokat szerveztek délutánra talikat, ahova csatlakozhatunk!!!! :wink: :wink:

Almi!!

Én is csak azt tudom, hogy kitartás!! Nem lehet könnyű, de ha megszületik a baba, ne aggódj, nem lesz lehetőséged ennyit pihenni :lol: :lol: Bár gondolom már inkább azt várod!! :lol: :lol:
Próbáld meg kihazsnálni ezt az időt és sokat beszélgetni a babáddal - kapcsolatépítő tréning :lol: :lol: :lol: Most ez jutott az eszembe :lol: :lol:
És írj nekük sokat - szívesen beszélünk bármiről - igaz csajok??!! :wink: :wink:

Dénesandi!

Én sajna nem találkozhattam veled a cinin :cry: :cry: Hajaj, régi szép idők!!!!! :cry: :cry: :cry:
És el is vesztettem a fonalat: milyen írigykedés???? Szerintem ne szabdkozz!!! Mindenkiben van (kell hogy legyen) egészséges írigykedés :lol: :lol: :lol: Ha nem vegyül rosszindulattal és féltékenységgel, akkor nincs azzal semmi baj!!!! :lol: :lol: Csak azért mondom, mert én is sokszor vagyok bevallottan írigy!!! Ha valkinek vaamiben job mint nekem , miért ne írigyelhetném, ez nem jelenti azt, hogy nem örülök vele együtt, igaz??!! (Ma reggel nagyon pszichós lelkületem, bocsi - valszeg a továbbképzés jellege miatt :oops: )

Anikó, Judit!!

Régen jelentkeztetek!!!! Sokat kirándultok??? :cry: :cry: :lol: :lol:

Katus!!!!

És Ti merre vagytok!! Hiányzik az írásod és a hozzászólásod!!!! :oops: :lol: :lol: És persze a képek a gyönyörű csajsziról!!! Tudom nemrég raktál fel, de nekem soha nem elég!!!! (ez másokra is vonatkozik természetesen!!!!!)
Mi let az utolsó vizsgálat eredménye?? Szedi már Ancsi az antibogyót??

Húúúú!! Ki maradt ki???? Bocsi, ha valakiről megfeledkeztem (Ildi, Évi ez veletek nem fordul elő, igaz??? :lol: :lol: )
Andi?? Ibolya?? Húúúú.......................
Katával, Szandrával beszéltem :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:

Ibolya!!
Mielőtt furcsálnád a bejelntkezésem idejét :lol: :lol: :lol: , ma 10-16-ig továbbképzésen vagyok, és még nem kell indulnom :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Most csak röviden...

Adri vonalzóján azért azt látjuk amit, mert a progi nem ismeri a "túlhordást". :arrow: Szóval nyugi csajok, nem maradtatok/maradtunk le semmiről :wink: ! Tegnap volt nálunk Adrienn ctg után és mondta hogy minden O.K. és ma már itthon van az orvosa is. Így ma is mentek a kórházba ctg-re, uh-ra ill. megbeszélni a dokival a "hogyan tovább"-ot...

Terveim szerint ma még jövök...csak most kell kicsit pakolásznom, mert ha minden igaz jön ma a védőnő.

Puszi mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan: Ma még hazaengedtek, mert nem volt jó helyen a klinikán, és azt mondta a doki, hogy csak jobb helyre szeretne felvenni, így holnapra foglalt ágyat nekem. Ennek azért annyira nem örülök, ,mert én csak szülni szerettem volna bemenni. :cry: :cry: :cry:
Dehát úgy néz ki nem így lesz. Holnap reggel nyolcra megyünk be, azt mondta ha nem muszáj, nem avatkozik be, de túl sokat se akar várni.
A magzat vizet ma is megnézte, szerencsére teljesen tiszta volt, különben rögtön szültünk volna. Bár nem is tudom mi lett volna a jobb. Még reménykedem,hogy hátha ma éjszaka lesz valami és akkor nem kell a patologiára befeküdni. :oops: :oops: :oops:
Ha van valami, majd üzenünk, addig szorítsatok, hogy minél hamarabb kibújjon ez a lányzó!!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Nagy hajrá Dóra babának!!!!!!! :lol: szorítunk nagyon!!!!!


Csajok,akkor jön valaki délután a játszótérre? A Halmyra?
Én tervezem menni,de csak ha valaki jelentkezik,hogy jönne. :x

Most nem tudok név szerint írni,de ígérem bepótolom este.

A Vöröskereszt kirakott az oviba egy üres dobozt játékoknak. Szóval akinek van felesleges játéka,és csak kidobná,az ne tegye,inkább hozza el nekünk,és mi bevisszük ,hogy minél több kisgyereket boldoggá tudjunk tenni.
Mi most válogatjuk a Dáviddal azért nem írok.

Betegeknek sok gyógypusz. Mariettának remélem nem komoly ez a láz dolog.


Puszi:Ildikó
ilgya1
 
 


Mi játszóterezünk...4 környékén! :lol:

Adri!
Drukk, drukk!!!!! :arrow: Dóra baba gyere ki!!!!! :D

Anett, Anikó!
Humet -R :!: :!: :!: :lol:

Gyöngyi!
Marietta hogy van?

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Adri!
Pucolj ablakot ma mert akkor tuti szülsz holnap. Azt mondják az okosok, hogy az indít. Én tudat alatt csináltam ezt mert a Taminál tényleg kellett ablakot pucolnom mert akkor akartunk felköltözni és takarítottam a munkások után, erre másnap megszültem így a beköltözésről maradtam le, vagyis a berendezkedésről, a kész lakásba jöttünk haza.

Ildi!
Elvileg mi mennénk a játszóra de Edó még mindig nem aludt el így nem tudom mikor óhajt a nagyasszony szunyálni?!?!? :roll:
Majd dobok rád egy sms-t hogy mi a helyzet, de 4 előtt tuti nem megyünk ki.

Szandra

szandrakiss
 
 


Zsani!
Légyszi, a "Renis" süti receptet, feltennéd :?: :D

Anita
putyu
 
 


csajok!
Jön a vihar :x :x :x
ilgya1
 
 



Nem kirándulunk, csak olvasóüzemmódban vagyok, olyan szép idő volt mostanában, hogy keveset ültem a gép előtt.

Egy órával ezelőtt még ilyen képek készültek a kertben:)
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almi 2011.02.18 08:40-kor.
almi
 
 


Sziasztok!

Húú, csajok, zeng az ég... Szeretem az ilyen nagy viharokat. :D

Adri, ki gondolta volna, hogy ilyen sokáig bent marad Dóra baba?! :D
Ha befektetnek, akkor császározni kell? Vagy attól még várnak a spontán beindulásig?
Már mi is nagyon várjuk ezt a leányzót! :)

Évi, volt a védőnő? Mondott valami érdemlegeset?

Gyöngyi, itt voltál sebészeten? Megcsinálták?



Képzeljétek, tegnap este neki álltam szilvás gombócot csinálni. Na, én most csináltam először és utóljára.... :shock: túl macerás volt ez nekem. :oops: De legalább ízlett a családnak. :lol:

Tegnap kiszedték a varratokat is a lábamból, most már végre nincs kötésem, kényelmesen zuhanyozhatok!!! :lol: :lol: :lol: A szövettannak még nincs meg az eredménye, az majd csak 2 hét múlva lesz.

Na, megyek, adok valami uzsit a gyerekeimnek, akiket előbb fel kell ébresztenem, mert ebben az időben még jobban alszanak, mint egyébként. :)

Puszi!

Andi
idna
 
 


Judit, nagyon szép Zorka ezeken a képeken!!!!!
Hát igen, vihar előtti csend volt ez a délelőtti nagy meleg.

Andi
idna
 
 


Hétvégi képek!:lol:
A szülinapival még jövök! :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Anita
putyu
 
 


Kép Kép Kép

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Örültem, hogy ma végre eljutottunk a cinire, jó nagy kihagyás után. Most már remélem, hogy végig tudunk járni és semmi nem jön közbe :D :D :D , mert utána egész nap csak a cini-cini-t hallgattam Laurától :)

Köszi Mindenkinek a gratulációt a zh-hoz, de csak az egyik sikerült :) a másik sajna nem:( :( pedig az lett volna a fontosabb, de azért még majd próbálkozom, ha lesz rá lehetőség....

Szegény Laurát ma megkínoztattam :cry: :cry: elvittem őt kilövetni a fülét :) :( Most döbbentem csak rá, hogy miért nem voltam határozottabb és már a kórházban túlestünk volna ezen. Nagyon sírt szegény, de utána láttunk tyúkokat az egyik ház udvarán és mintha elfújták volna a fájdalmát :D :D Délutánra már büszkén mutogatta, hogy neki is van fülbevalója :lol: persze este a fürcsinél megint volt sírás, amikor megtekertem neki egy kicsit, de azt is gyorsan megpróbáltam vele elfeledtetni, de szerintem nem sikerült:-((

Anita! Nagyon jók lettek a hétvégi fényképek, nagyon édesek a Gyerkőcök mindegyiken :P :P

Adrienn! Drukkolok és hajrá Dóra babának!!!!

Judit! Csak ismételni tudom magam, hogy nagyon jók a képek :)Nem félsz, hogy megfázik esetleg Zorka :?: Vagy Felétek ennyire meleg volt? Itt nálunk nem volt kimondottan jó idő, bár Laura rövidujjúban szaladgált kint, de ha árnyékban volt, akkor azt láttam rajta, hogy tiszta libabőr :( de azért nem bírtam ráadni egy vékonyka pulcsit :) :)

Almi! Én Laura első mocorgását kb. a 26. héten éreztem, mert előtte is mocorgott, de olyan keveset, hogy nem tudtam eldönteni, mocorog-e vagy pedig csuklik :) Néztem is, amikor hajnali 2-kor akkorát rúgott, hogy felébredtem rá..... Na aztán végig minden éjjel menetrendszerűen jöttek 2-kor a rugdosások :wink:

Mi délután Ecseren voltunk anyuméknál, hát ott rettentő nagy vihar volt. Amikor visszajöttünk Vecsésre, olyan volt, mintha nem is esett volna.
Persze Laurát nem tartotta vissza, hogy minden tiszta víz és sár, hanem irány rögtön ki a kertbe :) :) :)

Felteszek én is néhány képet Lauráról, amik egy része ma készült, de néhány régebben.
Kép Újabban mindenre rá kell ülni...

Kép Laura már csak ennél a kis asztalnál hajlandó enni:-)))

Kép Kép Ez a feketerigó állandó lakója a kertünknek:-)))

Kép Laura jobban szereti a labdát egy bottal kergetni, mint kézzel

Kép Harci csíkokkal az arcomon szagolom a virágot


Kép Az első fülbevalós kép

TOvábbi szép estét Mindenkinek :o

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!

Újra itt, ahogy ígértem :lol:

Almi!

Én akkor sem értem, hogy az ügyeletes doki miért nem vizsgált meg...ez a dolga :!:
Amúgy az én dokimat Dr. Haus-nak is titulálták már :D ...azért sztem az erős túlzás! Írd már meg lécci /akár priviben is ha itt nem akarod/ milyen dokik voltak ott! Azt hiszem az én dokim nem, mert keddenként van magánja :roll: ...vagy Ő is?
Sztem a védőnőt hívd fel, hogy mi a helyzet. /Gondolom neked is az Éva az./ Eszedbe ne jusson elmenni hozzá, ha a doki ágyba parancsolt :!:

Gyöngyi!

Főnök úrral a helyzet -szerencsére- változatlan. Álombabó :lol: :P :lol: :!: Kaki, alvás, levegőzés megy! Sajna a szopi még mindig nem igazán :( Nem hajlandó elég nagyra kinyitni a száját...pedig mennyit nyüstölöm szegényt :oops: ! Most felvettem a kapcsolatot egy szoptatási tanácsadóval...remélem segít...mert szerencsére tejem az van...vagyis ez nem csak a szerencsén múlik...rengeteget fejek...sztem csupán ennek köszönhetem, hogy egyre több tejem van...azon él a Zéti :P ...eddig semmi tápot nem kellett adnom neki...ez jó, de maximalista lévén csak akkor leszek teljesen elégedett/boldog, ha ezt közvetlenül adhatom neki mindig, nem pedig cumisüvegből :!: Remélem ez is hamar bekövetkezik :roll: :)
És gyere ha kíváncsi vagy ránk :!: A hivatásos védőnénik amúgy is mindig megfeledkezik rólunk...de nem bánom, mert úgy érzem minden jól működik nálunk...csak ez a szopidolog ne lenne...na, de remélem ez is megoldódik hamarosan :wink:

Andi!

Hát a védőnő nem ért ide hozzánk...amúgy már kb.3x ígérte, hogy jön...eddig 1x sikerült neki :? . Nem izgat, mert ugye nekem/nekünk van saját privát védőnénink, így ha valami gondom van hozzá fordulok :wink: :P
CSAK most épp azért jött volna, hogy elhozza a beutalókat az ilyen-olyan kötelező UH-kra. Mindegy, majd reggel hívom és szólok neki, hogy inkább elmegyünk érte. Nincs olyan messze, elsétálgatunk odáig.

Remélem a lábaddal most már minden rendben lesz!

Anett!

Hát, nem is tudom milyen érzések kavarognak most bennem :roll: Ami tuti, az a szerelem első látásra a Zéti iránt :D Furcsa, mert 14 évig 1 pasiba voltam szerelmes, most meg hirtelen egyszerre 2-be :!: :lol: Neked is áll az ajánlatom, beugorhatsz hozzánk bármikor! És ez mindenkire vonatkozik :!: Illetve csak azokra, akiket nem zavarnak a porcicák :!: :!: :!:

Judit!

Nagyon édes a Zorka, ahogy a kertben meztelenkedik! Kis nudista :lol: és nagyon szép a kertetek is: jó sok bokor és tuja...nagyon mutatós :!:

Anita!

Ha felénk jársz nem csak a babakocsiba kukkanthatsz ám be :wink:

Nagyon jó képeket csináltatok! Hogy hasonlítanak egymásra a gyerkőitek!

Dénesandi!

Nagyon ari a Laura, ahogy kergeti a labdát azzal a különleges technikával :lol: Jól áll neki a fülbevaló! Én tuti nem mertem volna kilövetni...tudod, paraanyu vagyok :oops: :D

Szandra!

Mostanában Te is csak 1-2 mondat erejéig jössz :( pedig olyan jót szoktam mulatni a "szövegeden". Lécci, lécci, lécci! Néha azért rám férne ám a vidámság...na, nem mintha amúgy búval b@szott lennék :wink: :lol:

Ági!

A Zuram is minden este ellenőrzi, hogy jól műxik-e az Angelcare...ha meg nem az ágyában alszik a Zéti akkor meg mi is lessük a légzését. (mondjuk én azért is para vagyok, mert a nagyim 4 fiúgyereket szült, az apukám mégis "egyke"-ként nőtt fel :( )

Ildikó!

Azt ígérted, hogy írsz! Mikor már? És a képek a 7végéről?

Katus!

Már nagyon hiányzol!!!

Anikó!

Te is!!!

Ibolya?

Kata?

Gyöngyi! Talán, most rajtakaphatsz, hogy kihagytam valakit...nem mintha máskor nem fordult volna elő :shock: :oops:

Na, most megyek, mert a FŐNÖK-nek fürdőznie kell...tudom, tudom...de nekünk ez a késői időpont jött be :oops:

Jó éjt mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Szülinap:
Kép A kivánság katica torta :)
Kép Kép Ovónénik ajándéka Kép :wink: Kép :lol:
Kép Kép

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Most értem ide,lécci kérek még 1 nap haladékot :? :? :? olyan szépen nézem a képernyőt hiddjétek el :wink: :lol: :lol: :lol: olyan bűnbánóan. :D :D :D

Most csak "read only"' akarok lenni :lol:

na ebben megegyeztünk :lol:

jóéjt!!!!
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Na akkor ennyi kép után írok egy pár sort is :lol: :lol:

Ez a vihar pont arra volt jó, hogy elintézze a játszóteres programunkat :cry:

Dénesandi,
jól áll Laurának a fülbevaló :lol:
Én már a kórházban kiszúrattam Bogi fülét, az egyik szúrást végig aludta :D

Évi!
Inkább írd meg mikor sétáltok merre és akkor mi is arra felé megyünk...én még jobban érezném magam (Botond miatt) ha az utcán nézném meg a főnököt egyenlőre :wink:

Judit,
milyen aranyos pocija van Zorkának, ruhába nem is látszik :D
Még nem jött válasz a mail-re :( Próbáltam hívni az OEP-t is a régi szám alapján kapcsoltak egy melléket, de nem vette fel senki, reggel azért még megpróbálom mégegyszer, hátha :!:

Reni,
én az első mozgásokat a 16-18. hét környékén éreztem, mintha buborékok lettek volna a hasamban :D
Védőnőhöz szerintem sem menj, úgyse mond semmit :?
Pihenj inkább! És ha kérdésed van kérdezd Gyöngyit!

Gyöngyi,
jól mondom??
Levették a szemölcsödet?

Ági,
néha még én is megnézem őket alvás közben, bár szerintem már nem vagyok annyira paraanyu :D eléggé sikerült lelazulnom :D

Andi,
hát igen a szilvásgombóc macera, de mennyivel finomabb a házi :D
Örülök, hogy rendben a lábad :) (Bár még mindig nem vagyok képben miért mütötték :oops: :oops: )

Kata,
Rendben volt Marci vérvétel eredménye? Biztos igen :) , de azért erősítsd meg :!:

Katus,
majd ha már tudod olvasni: gyönyörű volt ma Ancsi :lol: :lol:

Ildi,
én inkább annak szoktam adni, akiről biztosan tudom, hogy örömet okozok és oda is kerül (ismerek egy pár szegényesebb családot):arrow: nem szeretem az ilyen begyüjtös szervezeteket :oops:
Édesek Réka göndör fürtjei :wink: , csak ma szúrt szemet :lol: :lol:

Szandra,
visszajöhetne már a kedved :D :D
Nekem is hiányoznak az irományaid!!

Ibolya,
szépek vagytok a Bettivel :arrow: poló :arrow: na várjatok csak majd nevetek én is :!: :!: :lol:

Anikó,
jó esett hazafelé veletek a séta :D

Zsani,
mikor jöttök erre? Ha elalszik nálunk Lili, gyertek ki napközben :D

Adri,
drukk, drukk :!: Holnap ilyenkor már tuti gratulálhatunk :wink:

Remélem nem hagytam ki senkit??

Anita
putyu
 
 


Húúúúúúúúúú, de :oops: :oops:

Anett,
holnap ne merd foglalni a helyet a pékségben :lol: :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Anita, nagyon jók a képek! Botond és Bogi nagyon édesek!!!
Gondolom, a torta elnyerte Bogi tetszését :D
Bocs, tudom, hogy kérdezted a lábam, csak nem akartam másokat ezzel untatni. Szóval, még valamikor január körül lett egy borsónyi kis göb a combom belső oldalán, amivel nem foglalkoztam. Aztán 1 hónap múlva ez jól begyulladt és egy diónyi nagyságú, fájó, vörös csomó lett. Eleinte a bőrgyógyász kezelte, utána átküldtek a sebészetre. Antibiotikumos krémmel kenték és kötözték 2 naponta, ettől a gyulladás lement, de a csomó megmaradt. Azt kellett eltávolítani, egyszerűen kivágták, és elküldték szövettanra. Állítólag faggyúmirigy ciszta volt. :(

Dénesandi, milyen szép a kislányod! :D És a fülbevaló is jól áll neki.
Annak idején, ha Lőrinc lány lett volna, ő is Laura lett volna. :D

Évi, azért ebben a vecsési védőnői hálózatban nem csalódtam. Már korábban meg is állíapítottam, hogy még jó, hogy az első gyerekem nem itt született, mert ezek annyi bizonytalanságot keltenek egy első gyerekes anyukában. Még így a második babánál is volt, amikor felhívtam Gyöngyit, hogy akkor most mi van.., neki mi a véleménye..

Ildi, milyen jól megegyeztél magaddal! :D:D:D

Szandra, virágzik a szegfűm! :D
Ma végre elmentem a rövidárushoz anyagot venni a babakocsihoz, erre ma csak délután lesz nyitva. :roll: Na, majd ovi után újra próbálkozunk.

Na, megyek, csinálok valami hasznosat, Lőrinc óvodában, Rebóca alszik...
Puszi!

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Hogy a fenébe van nekem már megint ennyi lemaradásom? :lol: :oops: :x

na jó csak vicc volt továbbra is ennyit akarok :lol: szóval írjatok!


Amíg el nem felejtem Szonja Borisnak sok sok boldog névnapot kívánunk!!!
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


sziasztok,
én még mindig csak read-only vagyok...
Marci véreredménye nem lett tökéletes, vérszegény, és most minden 3. napon be kell vinnünk szurira a kórházba... szerencsére bőr alá kapja, és tegnap sem viselte meg nagyon, de akkor is sajnálom, hogy szurkálni kell :(
remélem, hamarosan tudok bővebben is írni, de most elég nyűgös a fickóm,
puszi mindenkinek
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Jó rég nem írtam.....

Anikó!
Szupisok a Bukfencen készült képek,komolyan mondom tök profi vagy!
Amelyiken Anita mutogatja a Boti arcát hirtelen nem azt néztem csak a mellette lévő anyukát,aki úgy néz ki hogy a fiúcska orrában turkál :lol: :lol: :lol: csak akkor esett le,hogy éppen mutogatják a testrészeket :lol:

Már alig várom,hogy Réka is felnőjjön a Bukfenchez. Te ,mint szakember mit javasolsz,mikortól járhatnánk?


Ismerem a libikóka történetét :wink:

Ibolya!
Hova tűntél? Ja megígértem,hogy nem foglak hiányolni bocsika vedd tárgytalannak a kérdést.
Kerestelek a piacon.
:lol:
Csúcs ez a plüss állatos kép a gyerkőkről.

Zsanett!
Még nem ismerjük egymást,de ami késik nem múlik. :wink:
Milyen volt a Pannonia fesztiválon? Képek?
Mit sütöttél? Vagy ennek kéri Anita a receptjét? :lol:

Judit!
Gyönyörű a füvetek :lol: és az a kert,hát meg kell mutatnom apának,hogy is kéne kinéznie egy gyerekbarát kertnek. :P
Mit akarsz? tök profik lettek a képek. Anikó kiokosított talán?

Adri!
Na mi újság Dórival és a mamijával?Hiába hívogatjuk ilyen lelkesen?


Rena!
És te hogy érzed magad?
Drukkolunk,hogy ne legyen semmi baj babókával!!!!
Én Dávidot elég későn éreztem mocorogni,de Rékát viszont nagyon hamar. Na ebből mindent tudsz,igaz? :wink: Azért a vonalzódat nagyon hiányolom,nagyon nem tudom,hogy hányadik hétben is vagytok pontosan? De ezt egy anya megérzi :wink: mármint a mozgást.

Andi!
Na erről a szilvásgombócról lemaradtam,dobhattál volna egy pár gombócot, ez a kedvencem :lol:

Kata!
Nagyon szívesen az ajándékot,használjátok egészséggel!!!!
Anikónak dupla köszönet jár azt hiszem itt Mindenkitől,igaz lányok? :lol:

Ági!
Látod itt mennyi sorstársa találsz? nem is kell messze menni...
írj amikor csak akarsz,itt jó helyen jársz.

Ovi:)
Azt nem tudom kitől hallottad,hogy a Falusiban van hely,mert ezt bizton állíthatom,hogy nem így van :oops: :oops: :oops: személyesen tapasztalat.....még a Dáviddal anno elmentünk. De az Anett is tanusíthatja,mert ők odajárnak.

Évi!
100 gyerek? na ne :lol: :lol: :lol:
én is, én is akarok babakocsi kukkantósat......

Volt a védőnéni?ja már látom :twisted: :evil: :evil:


Anita!
Jujj de jó képek!!!
Katicás torta nagyon nagyon jól néz ki.
Vasutazás is egyre jobban csábít minket is ezek után. Apát felismertem :lol:

És ki a z a vékony ott a háttérben?
Látom Botinak is vannak klasz járgányai.
Királylányos Bogi a kedvencem:)
Hol rendelted a tortát?


Gyöngyi!
Mi újság a szemölcsöddel? Sikerült megválnod tőle?

Találkoztam ma a piacon a családoddal,nagyon néztelek,de nem láttalak :D
Oda adtam Szandrának a cuccokat,azt mondta majd bokszoljalak le :D :D :P :wink:

Te csak ne akarjad nézni megint a Zétit,mert mostmár mi jövünk. NA.

Milyen volt a továbbképzés,sok újat mondtak igaz? :lol:

Marietta? Hogy van?


Dénesandi!
Majd legközelebb ez is sikerülni fog,nyugi.zh
Jól áll Laurának a fülbevaló.
Én is épp ezekért a dolgokért furattam ki Réka fülét pár naposan. Egyik füle nem is vérzett,és tök hamar megszokta. Ja és így lányosabb volt egy kicsit,persze így is talpig rózsaszínben fülbevalóval megkérdezte egy nénike a pékségben,hogy kislány?


Katus!
Mi lett a gépedel?


Ildikó
ilgya1
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?