Sziasztok!
(előre szólok, hogy maxi hsz. lesz)
Timo,
De jó! Csak így tovább!
Sági,
Nagyon kedves felajánlás volt, h vállaltátok volna Lillust! Hú, a strand miatt nagyon irígykedek ám!
Tényleg, van napszemüvegetek is?
Én pont tegnap vettem egy bikinit (decathlon-ban, olcsóért), de egyelőre csak Roli fog pancsolni a kertben egy kis felfújható medencében.
A fürdőruha vásárlás egy "élmény" volt: először az Auchan-ban próbálkoztam, de Roli pont akkor dobta ki a kukorékoló zseblámpát a babakocsiból és kezdett tutulni, amikor én a próbafülkében, majdnem meztelenül éppen rádöbbentem, hogy össze van csíptetve a bikini alsó a felsőjével egy lopásgátlóval.
Szóval ha valahogy bele is tudtam volna bújni (amiben nem hittem-bár utána az eladócsaj váltig bizonygatta, h lehetséges), akkoris csak külön és a fenekemen fityegett volna egy melltartó ill. a hátam közepén egy bugyi.
Hah, az kellett volna még csak az énképemnek!
Ria,
Beni tényleg elég sokszor beteg, beszélj a dokitokkal, mit ajánl. Én is csak Cebiont adok, ha eszembe jut (meg ha meg van fázva), de sok gyümölcsöt eszik.
Mazsi,
Az ilyen anya utáni kiabálásos ébredésre csak egy ötletem van: nincs valami kis kedvenc plüss-izéje vagy kedvenc takarója, amihez hozzábújhat ha felébred? Múltkor mondtad, h a fogára kitaláltál vmi jó kombinációt, akkor az most nem lehet, ugye?
A biciklizés miatt is irígy vagyok: én most nem tudnék megtanulni elől egy pocakot, hátul egy bébit egyensúlyozni.
Csimpi,
Kíváncsi lennék a férjed szakvéleményére Supy vs. Supi+ témában…. (Roli még bőven telitalpú, pedig általában szandiban van idebent is)
Lorca,
A tevés-sztori nagyon aranyos!
Remélem, jegyzeteled Nati beszólásait! (Én korábban is láttam hasonlóságot R. és Szabi között: a kis bozontos szemöldökűek! És R. is kancsalított kicsit…
Orsi,
Én sem vinném se vérvételre se koponya röntgenre. (Neurológia: nem tudom, milyen lehet az a vizsgálat. Mi fejlődésneurológián voltunk, az nem volt macerás a gyereknek, csak megnézegették, hogy tudja-e az ő korában elvárt mozdulatokat/reflexeket/szociális magatartásformákat. Akkor megnyugtattak, aztán a kontrollra már én sem vittem el…
Szerintem is simán lehet, h egyszerűen több minden másra is figyel, miközben mozog.
(Roli gyakran nem is előre néz, miközben megy valahová, és mire szólok neki, hogy koncentráljon, ne vigyorogjon másfelé, addigra felborul vagy nekimegy vminek.
Nanica,
Az a könnyed munka nem végezhető 4 órában? Én nagyon jó lehetőségnek tartanám 1,5 éves gyerek mellett….
Helga,
A Poronty
a héten vesézte ki a rácsoságy utáni lehetőségeket (már tök cikinek érzem, h mindig ezzel jövök, de tényleg a legtöbb témában sok hasznosat olvastam már)
Május,
Erre a TSMT-re beutalóval lehet menni, a korai fejlesztők ajánlása kell hozzá vagy bárki jelentkezhet? Az ára is érdekelne meg az elérhetőségük, de majd keresek még infót róla….
Ditke,
Hát Roli még nem várja a kistesót, azt sem tudja mi az. (Ugye, aki még kettőig sem tud számolni….?
) De ha megkérdezem tőle, „hol van Olivér?” , akkor nagy vigyorgás közepette akár több réteg ruha alatt is megkeresi a pocakomat, konkrétan azt hiszem a köldökömmel azonosítja a Babust. Mekkora csalódás lesz neki!!!
Szívesen hallanék pár szót Bozótkáékról és Bella barátnője családjáról, meg persze Pannról és Rókiról.
Ágiboldi,
te is kevés "háztáji" hírt mesélsz...