Új privát üzeneted érkezett!

columbine tegnap ott volt velem a kórházban az előadáson. Szóval jól van!! Gondolom majd benéz ide, ha lesz ideje :lol:

az előadás egyébként jó volt, habár nem sok újdonságot hallottunk, hiszen a terhesség alatti vizsgálatokról volt szó és hát azoknak a háromnegyedén mi már túl vagyunk nagyjából. De a doki jó fej volt, aki tartotta az előadást, és lehetett a végén kérdezni is bármit.
lei

sziasztok,

csak beugrottam, mert ezer teendőm van a mai napra;)

makadu, egyáltalán nem gáz ha jön a párod, sőt.... az enyém tuti jön és a szülésznő is mondta, ha tud jöjjön, mert jövő héten meg is lehet nézni a szülőszobát:)

szerdánként 15.00 órától van a Szülészet, N épület, ebédlőjében és 6 alkalmas.

Barbi,

rendben, megcsináljuk:))))) (remélem)

na mentem lányok, irány a Tesco:)

sniky

Sziasztok!

Csak felugrottam és még nem olvastam mindent, de gyorsan válaszolok arra ameddig jutottam. A jövő héten már nem dolgozom, úgyhogy Nikianyu és a többi Istvános kismama:: én ott leszek, találkozunk előtte? Mondjuk az N épület előtt?

Voltam tegnap a dokinéninél és minden rendben, a vérképem jó, bár akkor voltam náthás, így az látszik rajta, de amúgy minden tökéletes, a cukrom is. A dokinéni kérdezte, hogy mozog-e a manó, hát én erre nem igazán tudom a választ, mert mozog, de nem tudom, hogy mennyire kéne. Valamikor jobban mozog, de vannak olyan napok, amikor alig mozog, gondolom ez normális. Nincs összehasonlítási alapom........., de biztos minden rendben és épp annyit mozog amennyit kell, meg persz eha dolgozik az ember és másra koncentrál akkor nem figyel fel minden rugira.

Még jövök, de rettentő sok dolgom van és elolvasok mindent :)

Ritus

Ja igen: nektek ajánlottak szülésznőt az Istvánban, vagy benyomás alapján döntötök?

Ja és még valami, most jutnak eszembe a dolgok: Őssejt: megkérdeztem a dokinénit, aki azt mondta, hogy ez a levett minta kb 40 kilóig jó, a mintát mindíg jól leveszik, de ha nem vennék le jól, vagy a szállítás altt valami van, vagy bármi hiba történik, akkor visszaadják a pénzt, de mondta, hogy hívjam fel őket, mert ezt mind elmondják a sejtbankban.
Na most tényleg ennyi, bocsi ha sok voltam

Ritus

Kép
rituspoc

Annyit írtatok az elmúlt napokban, hogy én is csak átfutottam az elmúlt napok terméseit, bocs, ha nem reagálok mindenre.

Mecsi!
Szerintem is vagány a babakocsi színe, abszolút uniszex. :-)

Akik megégették magukat
Jobbulást, biztos nem lesz a babáknak semmi baja.

Julcsi!
Tök jók a nyári ruhák, és érezzétek nagyon jól magatokat Cipruson.
Én tegnap este próbálkoztam bepréselni magam a régi nyári csípőnadrágjaimba, de nem ment. :( A csípőcsontom is szélesebb lett, és nekem alul is nőtt a pocim, esélytelen. Pedig hízásban 5 kilónál tartok, a haskörfogatom pedig 88 cm, szóval nem ezen múlik.

Niki, Szuszu!
Köszönöm a bíztatást a kiskönyvvel kapcsolatban, de ha egy hét alatt nem került elő, szerintem már nem is fog. Csak a védőnő és a doki elérhetősége volt benne, de arra gondoltam, hogy az újba beleírom az enyémet, hogyha ne adj Isten megint elhagyom, és éppen segítőkész illetőhöz kerül, ne ezen múljon. :D

Panna!
Ma reggel Picike is elég aktív volt, reggel felébresztett a postás, mert az Éva magazinomat nem lent tette be a postaládába, hanem az ajtón levő nyíláson bedobta kettéhajtva. Egy nagy csattanásra ébredtünk... Picike most nem rugdalt, hanem itt-ott kinyomta magát, bukfencezett. Szóval kész tornagyakorlatsort adott elő!
Aztán mikor Danim is felébredt, és rátette a pocimra a kezét, rögtön elkezdett rugdosni! Biztos apás lesz a szentem! :)
A mocorgást egyébként most is folytatja, csak kicsit ritkábban, mint reggel, amikor folyamatosan mozgott.

Mindenkinek nagyon aranyosak a pocakfotói!

Beus

Kép
félhold

Szia Beus!

Ha jól látom, pont egy időre vagyunk kiírva. Neked is az első babád lesz? Kisfiút vagy kislányt vársz?

Kép
felicia

Szia Felicia!Üdv közöttünk! :lol: Elvileg(menstruáció szerint,nov.15) én is aug 22.-re vagyok kiírva,de az első 3 uh-n kb.10-12 nappal nagyobbak voltunk,igy talán megszülhetek aug elején. :wink: Nem fogom bánni már,gyanítom....

Már mindenki gyakrabban jár dokihoz,mint eddig?Csak mert nekem most is azt mondta,hogy egy hónap múlva menjek legközelebb.Elég laza ez a csávó,remélem nem lesz gond belőle! :roll:

binyek

Szia Felicia, üdv közöttünk!

Igen, első baba, de még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, elég szégyenlős. Csütörtökön megyünk legközelebb dokihoz, talán akkor megtudjuk. :)

Biztos valamit rosszul állíthattam be a vonalzómon, mert én aug. 28-ra vagyok kiírva, nem 22-re, mint te. Gondolom a szokásos 25 hetes vagy 25. hét miatt lehet az eltérés. :)

Beus

Kép
félhold

Nos, megint ettem, mert ugye azt nem lehet kihagyni, és ennek következtében megint úgy érzem, hogy befeküdnék az asztal alá szundítani egy picit. :lol:
Próbálok magamra erőltetni egy kis életerőt, mert be kéne ma fejeznem a tegnapi feladatokat.....

Múlt héten bementem az önkorinkhoz, (ahol nem tudták, hogy 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell) és rákérdeztem erre az önkoris egyszeri támogatásra....hát eléggé kerek szemekkel néztek rám. Ilyenről ők még nem is hallottak, de ha rászorult leszek.....mondtam nekik, hogy ezt nem azon az alapon adja néhány önkori, hanem lakóhely szerint. Szóval nem nyert nálunk az ügy. :? De úgy szeretem, amikor ilyen felkészültek. Kérdezték, hogy hol van ilyen, mert nem akarták elhinni, hogy nem álmodtam a dolgot.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok Lányok!

Már 2 hete nem voltam, és jó sokáig tartott mire visszaolvastalak Benneketek! :D

Mecsi szerintem szuper a kocsi színe, én biztos nem variálnék rajta, ha minden másban megfelel. Kíváncsi vagyok, hogy döntötök?

Holnap megyek a céges bérszámfejtő nőhöz és majd megírom miket tudtam meg a TGYÁS és GYED ügyben. Nekem sem lenne mindegy, hogy az utolsó 180 napot, vagy a tavalyi évet vennék alapul. Nekem a tavalyi sokkal jobb lenne, mert főnököm igencsak rendes volt mikor megtudta a babavárás hírét és még év végén megkaptam az összes idei évre járó jutalmamat. Még decemberben hívtam az OEPet ezzel kapcsolatban és ők mondták, ha augban szülök, akkor a 2007.01.01-2007.12.31i kereset számít.
Majd holnap minden kiderül...

Én még júni 15ig dolgozom, de már néha nagyon nem akarok itt lenni. Lassan költözünk, kicsit és jó lenne már azzal foglalkozni.
Pénteken megrendeltük a kiságyat és a pelenkázót, de majd csak júni közepére lesz meg. Igaz még nincs is hová tenni. :D

Ja és babaruhákat is vettem már egy nagykerben. Nem volt annyira olcsó, de legalább minden nagyon jó minőségű. Meg a kiskád is megvan már.

Dokihoz majd csak 2 hét múlva megyek. Engem még mindig 4 hetente hív vissza. Remélem nem lesz ebből baj.

Na befejezem, mert kicsit hússzú voltam. Bocsi érte!

Cs

Kép

Kép
csimby

nem akartam pánikot kelteni a sűrűbb orvosi vizsgálat miatt, lehet, hogy azért hívott engem most hamarabb, mert mondta, hogy a 7,5 kg hízás sok, mivel amúgy sem voltam kis termet, szóval lehet, hogy a cukor miatt aggódott, de amúgy azt is hozzátette, hogy tőlem függ, hogy mikor megyek. én viszont akkor szeretnék menni, amikor mondja, hogy menjek, mert szükséges, se előbb, se utóbb!

na, végre kaptam időpontot az új védőnénihez! jövő pénteken megyek hozzá 1/2 8-ra, fincsi, mi? :)

amúgy most értem haza a centrumból... voltam bent a városban, hát, majdnem eltévedtem, de végül nagyon jó voltam, és hazaértem még éppen időben! eléggé furi egy olyan helyen mászkálni, ahol még életedben nem jártál, és konkrétan térképed sincs :P de bevállaltam egy 0,5 literes viz társaságában! és sikerült! szóval most nagyon büszke vagyok magamra!

kicsit pakolászok, meg ebédelni is kellene! aztán jön a redőnyös, meg az üdítős! tök jó, lehet házhozrendelni italt, igaz, csak CocaCola termékeket, de ugyanannyiért hozzák házhoz, mint pl. az Auchanban, és még cipekednem sem kell, mert felhozzák az emeletre, oda teszik, ahova mondom! úgyhogy most kipróbálom! sajnos csak a XII. kerületben és itt Szigetszentmiklóson szállít!

jó étvágyat az ebédhez, aki még nem evett volna! illetve egészségetekre!

Aproo, hát igen, egy bicaj nem ártana, de mondjuk nekem most az is kiesik, így kb. tök mindegy! :)

sophie27

Haladok, mint a szélvész. Már csak egy előterjesztés és kész vagyok. :)
Talán be is fejezem időre.
Zsófi, nem is mostanra gondoltam a bringát, hanem majd szülés után. Akkor elugorhatsz azzal is a boltba ha nem kell sokminden. Illetve később majd kisüléssel a babával is kerekezhetsz. Itt van az önkori mellett pont az ovi és nagyon sok anyuci jön így dél körül a gyerkőcért.
Erről jut eszembe: Az iroda ablaka az ovi kertjére néz, így délelőttönként néha igen nehéz koncentrálni, de annyira édesek, úgy megpuszilgatnám őket. A hangos besértődések, a fiúk rivalizálása, a lányok hajgumicsere-beréje itt folyik pont az ablakom alatt és annyira élvezem!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

szerintem az teljesen normális, ha havonta hív vissza kontrollra a doki. És nem is mindig kell belső vizsgálat ilyenkor, csak ha valami konkrét panasz van. Én is két hét múlva megyek majd vissza.
lei

tökre kész vagyok! reggel volt itt a vízes, mert a mosogatót, ahogy bekötötte múlt héten, valamiért az illesztésnél eresztett, de nem csöpögött, vagy ilyesmi, csak egyszerűen látszódott, hogy ott a tömítésnél felgyűlt a víz... erre megcsinálta, 3x teliengedte a mosogatót vizzel, majd kihúzta a dugót, sehol semmi! tök száraz minden. gondoltam, hogy ebéd után pakolgatok kicsit, erre kinyitom a konyhaszekrény ajtaját, mit látok!? hát igen, a szitu ugyanaz... nem csöpög, mert vödör van alatta, de megint ott áll a víz az illesztésnél! én már nem tudom, hogy mitévő legyek, de tök ciki megint kihívni őket, mert biztos engem néznek hülyének... :( bocs az offért, de ezt most le kellett írnom! ti amúgy találkoztatok már ilyesmivel?

sophie27

szerintem mindenképpen hívd ki mégegyszer őket, nem baj, ha hülyének néznek. Nekünk egyszer eldurrant a mosogató alatti flexi cső és nem voltunk otthon. elázott az egész lakás, plussz leáztattam alattunk 3 emeletet. Ne tudd meg, hogy ki voltam borulva..... azóta mindig mindent ellenőrzök töbször is, elzárom a mosógépnél is a vizet minden mosás után...stb. Szóval jobb félni, mint megijedni. mert a károk utána nagyon durvák tudnak lenni.
lei

hát igen, az biztos! mondjuk arról nem is beszélve, hogy ez a kis móka-kacagás 13.000 Ft-ba került nekünk... a mosógépnél én is mindig elzárom!

sophie27

Sziasztok!
hát én 6 hetente járok orvoshoz!
És szerintem nincs ezzel semmi gond!
szerintem mindenkit úgy hívnak ahogy ott terhesgndozási protokoll megkívánja!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Na ma én vagyok az éjjeli bagoly annyira boldog vagyok majd kiugrom a bőrömből pedig ma nagyon elfáradtam.
Apukám már majdnem kész a festéssel már csak két fal van azt holnap befejezi mert az más szinű lesz aztán takaritás visszapakolás. Persze főztem jó kiadós kis vacsit tárkonyos csirkeragulevest és paprikáskrumlit a melósembernek :) nehogy megszólja a háziasszonyt.
Aztán elmentünk megnézni a babakocsit és IGEN MEGVETTÜK!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D KIRÁLY KIRÁLY KIRÁLY! Kép
azóta ráfagyott a mosoly az arocmra ! Halgattam rátok lányok! Köszi a biztatást van eredménye!:D :D
A színe inkább bordós mint lilás Retro GRACO felirat van belehimezve és tényleg vadi új 55ért kaptuk meg , probáltam még alkudni de inkább adott még plusz ajándékba egy brevi pelenkázótáskát, egy philips szoba és vizhőmérőt, meg egy bebecomfort hőmérőt. szóval igy tutira megérte. Sose volt még ekkora szerencsém. Nem hiába vadászok egyfolytába a wiwen meg a vaterán. Az uram már kivan tőlem , de most belátta hogy van értelme.
ha valakit érdekelne van még nekik eladó utazóágy és egy römer king autósülés 9kgtól ezt inkább már nagyobbaknak.Majd küld róla fényképet és felteszem.
ja igen és szentimrések Molnár Gabi Kecskeméti Vera, Fantha Zsuzsa szokott favorit lenni, megkérdeztem a szentimrés kórház topikosokat, őket ajánlották.

jó pihit mindenkinek Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

A Zsófiáknak Nagyon Boldog Névnapocskát! Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Ma voltam UH-n, minden oké a babóval. A súlybecslés alapján már 1470grammot nyom, és most is kislányt mondott a doki )kaptunk is egy 2D-s képet róla- alulnézetből :lol: .) Tök véletlenül összefutottam a dokimmal, és szerencsére volt annyi ideje, hogy megvizsgáljon, így délután már nem kellett a csúcsforgalomban bearaszolni a Ferenciek teréhez. És még egy jó hír: a méhszájam ne mutat rosszabbodást, vagyis ugyanúgy 2100-ast kaptam, mint 3hete. :lol: :lol: :lol: . Megnyugodtam, hogy azt a pár hetet mégiscsak itthon tölthetjük (legalábbis most úgy néz ki, de remélem gy is marad).

Nagy örömömben elmentem vásárolni, bevetettem magam a C&A-ba. Vettem egy oár felsőt, meg 2 rugit Rékusnak. Csíkosak, nagyon édesek.
Yuyu Próbáltam azt a zöld kockás rucit is, amilyet te is vettél, de rajtam katasztrofálisan állt, így gyorsn lemondtam róla.
Bementem a Kenguru Goldba is, felvettem a Felicitas-csomagot is. Van benne egy Aventes kis tárolópohár, egy cumi, egy pelus, babavíz. Meg persze sok reklámanyag... Minden esetre tök jó, hogy kapunk egyáltalán vmit ingyért...

Ja, és a Christina Modában is beszereztem egy lenes hosszú fehér nacit, mert mostanság már kezd meleg lenni a farmer...
MOst este még elugrottam a kosárcsapatom meccsét megnézni, és tök izgi volt, 1ponttal nyertek. Gondoltam Réka meg hadd szokja a labdapattogás hangját. Idejében el kell kezdeni az utánpótlás-nevelést :lol:

Na befejezem, aludnom kellene már. Jó éjt nektek is!
Panna

panna1

Ma délután utazunk Erdélybe, kb. két hétre. Ha visszajöttünk jelentkezni fogok.

sziasztok!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Hű!
Megint nagyon sokat írtatok.
Panna, Mecsi!Nem tudtok aludni? Vagy ez már edzés az éjszakázásra?
Párom hazahozott valami nyavalyát, most mindketten köhögünk és fájó fejjel kóválygunk. Jól emlékszem, hogy néhány Mebucain elszopogatása nem árthat?
Minden útrakelőnek sok-sok pihenést, problémamentes nyaralást kívánok. És irigykedem. Nekünk valószínűleg egy hosszú hétvége sem fog összejönni:(
bende

jó reggelt mindenkinek!

Bende: Amikor kórházban voltam a szobatársam megfázva jött vissza, másnap a reggeli viziten mind a 4-en kaptunk egy levél mebucaint a vizitelő orvostól. Ugyhogy tutti nem árt :)

nicike

Jó reggelt!! :)

Apróka és Zsófi!! Isten éltessen Benneteket erőben, egészségben!! :)

k.a.t.i.c.a

Boldog Zsófi-napot!!! Már ha most tartjátok, mert szeptemberben is van egy ;-)

yuyu79

Szép reggelt!

Nagyon köszönöm a jókívánságokat és Isten éltesse a druszámat is!

Nagyon szép utat Erdélybe, most irigykedem!

Azt hiszem, én is elmegyek a c&a-ba, hátha kifogok valamit.

Betegeknek jobbulást, ez a mostani vírus igen kitartó. nekem már 9 napja megvan, és igazából már nincsen semmi bajom, de mégis fújom az orrom még mint a fene.

Panna, akkor nagyon jó híreket kaptál, szuper hogy otthon lehetsz!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok! nagyon kedves Tőletek a köszöntés, bár én igazából szeptemberben ünneplem, de úgy gondolom, hogy ez az idei szeptember egészen másról fog szólni ;)

Aproo, nagyon sok boldogat Neked is, na meg persze a Szonjáknak is, ha van a közeletekben!

én ma végre kb. 9-ig tudtam aludni.

jól esett, mert mostanában észrevettem, ha lefekvés előtt bekajálok, akkor bizony elég erősen hányingerem van, így hajnalban már ébredek is.
nem tudom, hogy pontosan melyik pózokban, de többször éreztem már, hogy na, ez így most biztosan nem jó... gondolom, hogy Beni terjeszkedik egyre feljebb, szóval semmi kóros, csak picit kellemetlen!

Aproo, Te mikor mész 4D-re és hova is? Halásztelekre? mennyibe kerül? vagy, ha tudsz linket, akkor bemásolnád? köszi előre is!

sophie27

Bende! dehogynem tudok aludni. Én bármikor, bárhol... :lol: Csak most ez így alakult. De egébként eléggé későn fekvő vagyok.

Boldog ZSófi napot Zsófik!

A C&A-ban egyébként én eddig semmit nem a kismama-részlegen vettem hanem az egyéb cuccok közül találtam kedvemre valót. Azok a kismama cuccok valahogy nagyon gázul néznek ki rajtam, úgy állnak, mintha egy zsákot húznék magamra. Azt egyébként nagyon felháborítónak tartom, hogy a kismama-részlegen 5000,-Ft alatt semmit sem lehet találni. Úgy érzem, ki akarják használni a kismamák ruhailag megszorult helyzetét. Szerencsére most a "sima" női részlegen is sok megfelelő ruhadarab van, ami divatos is, és jól is áll, és feleannyiba kerül.
De ez csak az én véleményem, és kikívánkozott belőlem....

panna1

Rita!
Jó utat nektek, vigyázzatok nagyon magatokra.

Bende!
A Tantum Verde kicsit erősebb torokgyógyszer, nem is kell belőle annyi. Kifejezetten írja a tájékoztatója, hogy kismamák is bevehetik.

Aprooka!
Nagyon boldog névnapot!

Panna!
Az én C&A-s tapasztalataim hajszálra egyeznek a tieiddel. :) Rajtam is katasztrofálisan állnak a kismama cuccaik, én is inkább a normál részlegen szoktam vadászni. És hozzá kell tennem, hogy a normál méretem 38-as, de ott gyakran a legkisebb méret is nagy rám.
Tegnap egyébként végre eljutottam a Vörösmarty-térre a H&M-be. Nem is jöttem el négy felső nélkül, ebből kettő volt kifejezetten kismamáknak való - egy fekete és egy fehér egybecsomagolva 5.500 Ft-ért, meg két normál, vékony pántos, de elég hosszú derekú, ennek 1.300 Ft volt darabja. A "sima" részen egyébként rajtam kívül más kismamák is keresgéltek (többen, mint az emeleten), a próbafülkénél hárman álltunk sorban egymás után. :D

Beus

Kép
félhold

Sziasztok!

Boldog Zsófia napot!!

Tegnap én is voltam dokinál, minden ok, 4 hét múlva kontroll. Szerinte meg 25-26 hetesek vagyunk. Ki érti ezt? Én már nem tudom követni,h melyik mit mondd... :x :shock:
Kaptam engedélyt lelépni Gyulára is... :) No meg a mérlegelésen is túl vagyunk: 5 kilónál tartunk . (kb) 6,5 hónaposan szerintem enm sok.

Hrk jó utat és sok pihenést Nektek!!

Betegeknek jobbulást!!

Szép napsütéses napot....
makadu

Még mindig köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok!!!
Gyerekkoromban én is szeptemberben ünnepeltem, de az túl közel volt a szülinapomhoz, így áttettem mára. Persze a család évekig nem bírta megjegyezni, így meg lettem gyanusítva, hogy mindkettő előtt azt mondom, az az igazi nap így kétszer akasztom le az ajándékokat. :lol: Na, nem mindtha így lett volna, de mindenkinek mondtam, hogy aki nem bírja megjegyezni, az magára vessen én meg továbbra is szeretem a csokit és a virágot, szóval jó helyre kerül.... :wink:

Zsófi, itt a webcímük:
www. miniklinika.hu , Szgethalmon van, Lakihegytől kb 5-6 km. Indulhatsz Halásztelek felé is, meg a városon (Szszm) keresztül is. Talán Nektek rövidebb Gyártelep felé. Ahogy átmész a Szigethalmi HÉV-nél, ott van jobbra a buszpályaudvar és az azt követő utca rögtön jobbra. Ott is az utca legelején.

Egy kicsit drágább, mint benn, mert külön zseton a cd, ami kicsit lenyúlásszagú, de mi azt számolgattuk, hogy az utazással a városba még több pénz elmenne, így viszont 5 perc alatt ott vagyunk.
Csak szombaton van 4D babamozi, de rögtön következő szombatra van már hely. A védőnénim szerint kb 2 percet kell várni, annyira hosszú időre tesznek be egy embert, így nincs csúszás, tényleg kitöltik a fél órát és, hogy eddig csak azt hallotta, hogy nagyon kedvesek.
Remélem így lesz, majd leírom a tapasztalatokat szombaton. Már nagyon várom! :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, nem jött össze a webcím. :oops:
Szóval jobb ha bepötyögöd, mert a zsenialitásom ezen a téren felülmúlhatatlan. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tényleg! Istvánosok! Hallott valaki valamit Diószegi Éva szülésznőről? Őt ajánlotta a dokim, de nem sok jót olvastam róla a neten... :roll:
Szerdán ki jön a tanfolyamra? Mi valszeg megyünk.... :)
makadu

Makadu!
Azt hiszem eltévedtem. Mármint számtanilag. Azt írod 6,5 hónaposan. A vonalzód pedig 09.01.-t mutat. Én 08.01-re vagyok kiírva és magamat számoltam 6,5 hónaposnak. ????????
bende

Szisztok lányok!

Én már alig bírok magammal, mert ma megyünk 4D-re, 17:30-ra! Jaj már tegnap tűkön ültem. Sőt kicsit ciki, de odatelefonáltam, hogy mi 4-en mennénk, mert a két mama is jönne, meg persze apa és nem akartam, hogy rossz szemmel nézzenek ránk, de tök rendes volt a csaj és mondta, hogy persze nyugodtan menjünk. Kicsit űgy érzem, hogy kellemetlen lesz így bevonulni, mint valami ......... család.
Kitti: én biztos ott leszek az Istvánban szerdán és úgy tudom, hogy Niki is tuti jön!

Szép napot nektek!
Ritus

Kép
rituspoc

Bende azért írtam a kb-t elé, no meg eredetileg 08.18-ra vagyok kiírva, csak mindig mást mondnak a dokik.... :lol: :lol:
makadu

Ritus szerintem ne feszélyezd (vagy feszéjezd?) magad miatta, főleg így,h előre szóltál!! nekem az anyukám a szülőszobára akar bejönni :roll: :? , de lebeszéletm róla, legalábbis igyekszem :D
makadu

Sziasztok!

Én is boldog névnapot kívánok a Zsófiáknak!
Leinek üzenem, hogy a székpárnát a Thuasne gyógyászati boltban vettem az Erzsébet körút 15. szám alatt (Wesselényi utcai 4-es 6-os megállónál) és elszámoltam egészségpénztárra. 7990 Ft volt, ha valakinek elég a kisebb átmérőjű is (nekem sajnos túl nagy a popsim), akkor csak 6990 Ft. Most azon ülök és nagyon jó a derekamnak.
Lányok, ha lenne verseny, hogy ki a legnagyobb zokni agyilag a terhesség miatt, akkor én vinném a pálmát. Tegnap otthon dolgoztam, mert vártam a redőnyösöket és sikerült kizárnom magam az erkélyre, ráadásul úgy, hogy a szuper biztonsági bejárati ajtóban is benne hagytam a kulcsot belülről. Szóval hiába kiabáltam le egy járókelőnek, hogy hívja fel a férjem telefonon és küldje haza, mert közben rádöbbentem, hogy a férjem sem fog tudni segíteni nekem ott a negyedik emeleti erkélyen, mert nem tud bejönni a lakásba. Képzelhetitek mennyire ki voltam borulva, hogy most mi lesz. Tudtam, hogy vagy az ajtót kell bezúzni (falbontással) vagy az erkélyajtót betörni (az is biztonsági, műanyag nyilászáró). Csomót bőgtem, meg cibáltam az erkélyajtót, aztán próbáltam lehiggadni és végül minden erőmet összeszedve valahogy (a mai napig nem tudom hogy) sikerült egy műanyag virágkaróval benyúlni a bukóra nyitott erkélyajtó résén és lenyomni a kilincset. Így megspóroltam magunknak vagy 200 eFt-ot, mert sem új ajtót, sem új ablakot nem kellett venni. Szóval a tegnapi napom katasztrófa volt.

szuszu

Aproo, azt szeretném megkérdezni Tőled, bár lehet, hogy priviben kellett volna, hogy Te a szszmiklósi önkormányzatban dolgozol? igazából azt szeretném megtudni, hogy olyan helyi térképet, amin utcanevek, meg minden egyéb van, hol tudok beszerezni? van ötletetek? illetve, hogy hol is vetted a babakocsit?

ma bent a városban betértem egy kismama boltba, de ami megdöbbentő volt számomra, hogy kb. ugyanolyan árakon vannak cuccok, mint bent Pesten... ez kicsit lehangolt! :( miért kerül egy láthatóan nem gyári, hanem varratott nadrág 8000 Ft-ba? :(

ki tud esetleg itt a környéken valami jó boltot, ahol lehet normális áron kapni kismama gatyát! a farmer már nekem is túl sok, viszont a többi nagy méretű lennadrágom is bevág már a hasamon! :(

sophie27

Szuszu, hát ez durva! azért vigyázz magadra, még, jó, hogy ennyivel megúsztad, és nem kellett kint éjszakáznod! :/

sophie27

ááááááá! nektek is folyamatosan megszólal ez a bach új cd reklám!? hogyan lehet ezt hatástalanítani!? segítsen valaki, mert megőrülök...

sophie27

Rita!

Jó utat, jó pihenést nektek!

panna1

Szuszu!

Ez igen hátborzongató lehetett. Még jó, hogy feltaláltad magad!!!

Lányok! Az lehet, hogy nem minden beírás jelenik meg mindenkinek? Már többedszer tapasztalom, hogy valamelyikőtök olyan dologra reagál, aminek nincs előzménye (nálam)

Zsófi, írok inkább privit, jó?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szuszu!
Szegénykém, még jó, hogy sikerült szerencsésen megoldanod a helyzetet.

Sophie!
Jobb alul, a dátum mellett van a hangszóró, ott kattints rá, és némítsd el. Engem is zavart, pedig nálam az asztalon van a füllhallgató, és csak akkor teszem fel, ha hallgatni akarok valamit

Beus

Kép
félhold

Boldog Névnapot a Zsófiknak!!!

ritus, hova mentek 4d-re?
mi ma 18.00-ra megyünk a 4D genesisbe:)

megyünk jövő szerdán a párommal mi is, találkozhatunk az N épület előtt. Nekem a dokim ajánlotta a Lómenné Mária szülésznőt, egyelőre nagyon szimpatikusnak tűnt a hangja alapján....

képzeljétek, ma váratlanul kijött a védőnő terepszemlére. Reggel 9-kor ébresztett telefonon, hogy jönne, ha nem gond. A lakás meg szaladt minden irányba, így gyors takarításba fogtam, mire ideért ragyogott a lakás. Kb. 15 percet volt nálunk és már ment is;)
de legalább kitakarítottam:)

na mentem, mert szétfő a húslevesem és a dokim is vár 15.40-re

puszi nektek!

sniky

szegény szuszu, sajnálom, hülye egy szitu lehetett...

sniky

köszi a tippet, de azt hittem, hogy van ennél kicsit praktikusabb módja is, pl. hogy csak ezt a hangot ne halljam! ;) de oké, lenémítottam, mert már az őrületbe kerget!

sophie27

Aproo, oké, várom! ;)

amúgy az általad felvetett kérdésre, hogy nem minden bejegyzés jelenik meg esetleg mindnekinek a gépén, már én is tapasztaltam, hogy volt olyan hozzászólás, ami sehova sem illett, legalábbis az általam olvasottakba semmiképp, de mindig azzal magyaráztam, hogy biztos csak figyelmetlen voltam, és ott volt az a kérdés, amire az a bizonyos válasz érkezett, csak én vagyok vaksi, de akkor lehet, hogy mégsem!? :)

sophie27

Niki!

Mi a Brendonba megyünk, mert ott voltunk a múltkor is és az van nekünk közel, meg persze jár érte csomó pont, amit utánna le tudok vásárolni!

Ritus

Kép
rituspoc

Zsófi, a böngésződben az eszközök/internetbeállítások v. böngészőbeállításokban ki lehet kapcsolni a felugró ablakokat és a reklám ablakokat, akkor nem fog megjelenni elméletileg.

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Mi párommal holnap megyünk a SOTE I-re a dokihoz vizsgálatra, meg terheléses cukortesztre. Remélem kibírom étlen-szomjan addig, és a tömény cukor sem lesz borzasztó. Nagyon izgulok, nehogy találjanak valamit, már rám férne pár sima hónap az eddigiek után.
Jövő héten pénteken pedig (akkor leszek pont 27 hetes), 4D ultrahangra megyünk szintén a SOTE I-re. Nem kell vinnünk semmit, CD-t, fényképet mindent adnak, persze 12.000,-Ft az ára.

Üdv Mindenkinek!

Kép
felicia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?