Új privát üzeneted érkezett!

Hajrá Lola baba! :lol: :lol:
A hasfájás az jót is jelenthet. Az unokahugom végig görcsölte az elejét. :wink:

skrisz72

Köszönöm,már jobban vagyok.
Krisz!
Ügyes vagy a szurikkal,pénteken megmondják hány darab van,és mekkorák,és az alapján még adnak szurit,vagy ha már nagyok,akkor kapsz majd egy vagy kettő tüszőrepesztő szurit,aminek megmondják a pontos!!! idejét,hogy mikor kell beadni,általában este 10-11 vagy 12 körül,attól függően,hogy hány órakor lesz a punkció.Az a szuri egyszerű,előre töltött fecsi,nem kell semmit csinálni vele,csak beadni.Légteleníteni sem kell,viszont hűtőben tartandó.Vigyél magaddal pénzt,a Kaáliban ki is tudod váltani.Tüszőnövesztő drukkokat küldök.
Zsu!
Mi újság?
Dezsi!
Köszi a vonalzót,de leveheted.Örülök,hogy hátad meggyógyult.
Petne!
Köszi,holnapra nagy drukk!
Hanna!
Akkor megtennéd,hogy leírod,hova és hogyan kell menni,tudod olyan szájbarágósan.És sok babaragacs!!!Úgy olvastam,a május a te hónapod.
Katica!
Jobbulást kívánok.Mikor lesz így a hiszteró?Ha legközelebb javítod a táblát,írj át 31 évesnek.Köszike.
Lola!
Hajráááááá!Jó lenne már itt egy spontán baba.Dezsi,ez neked is szól,meg Zsaninak is!!!
Vendég

sziasztok!

köszönöm a kedves szavakat. én igyekszem meggyógyulni, csak még nem sikerül.

nyuszi: nagyon sajnálom :cry: ölelést küldök neked.

hanna, krisz, zsu: drukk++++++

petne: már csak 1 nap :wink:

lola: drukk++++

rólam: holnap be kell mennem a klinikára, megbeszélni, hogy végülis mikor legyen a hisztero.

katica
katica30

Nyulasz, basszus, már olyan rosszul állunk anyagilag ebben a hónapban... :? ha még kapok további szurikat éhenhalunk... :roll:
A tüszőrepesztő is nagyon drága? Legutóbb 34000 Ft-ot fizettem a szurikért. Az egyik ismerősöm azt mondta, örülhetek, mert már levitték az árát. Állítólag volt, hogy több mint 60 ezer Ft-ba kerültek.

Katica, mik az esélyek, szerinted kb. mikorra várható a hisztero?

skrisz72

krisz: nekem bő 100 ezerre jött ki a vége. valószínűleg kb. másfél hónap múlva lesz hisztero. miután a ciklus adott időintervallumában végezhető el ez a vizsgálat, így nagyon ki kell találni, hogy mikor legyen. igaz, a klinikán adnak egy időpontot, mindegy nekik, hogy nekem hogy van a ciklusom :?

katica
katica30

Sziasztok!
Segítség kellene !!!!!
7 napja volt az inszeminációm!
VALAKI mondja el hogy normális tüneteim vannak?????
p.eva30

Katica, ez csak hisztero, vagy lapar is?

skrisz72

Nyulasz! Este megírom. :)

Éva! Üdv itt! Nem tudjuk, milyen tüneteid vannak, így nehéz segíteni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

krisz: ez csak hisztero, dokim szerint egyelőre felesleges a lapar.

eva: üdv. tünetek?

katica
katica30

Hanna!
Pusszantás!
Eva!
Bármilyen tünet lehet jó és nem jó,és a tünettelenség is lehet jó vagy nem jó.Persze azt azért leírhatnád mit érzel,de szerintem ilyenkor maximum cicifeszülés,de az sem kötelező.Azért drukk,hogy jót jelentsen.
Vendég

Katica, az én dokim szerint meg jobb együtt a kettő. Így nem kell kétszer bemenni, ha az egyik mégsem elég. (Persze így is kétszer kellett mennem, mert ugye az első alkalommal nem sikerült bejutni a méhüregbe) :? Emlékszem, hogy jó pár héttel ezelőtt, mikor először szóba került, nagyon féltél tőle, hogy lapart is kell csinálni. Hát nem egy kellemes dolog. Meg tudlak érteni.

Szia Évi, üdv itt! Mik a tünetek?

skrisz72

krisz: a dokim szerint semmi sem indokolja a lapart jelenleg. feleslegesen meg nem akar vágatni, ill. mélyaltatni. de mondta, hogy idővel lehet, hogy meg kell majd csinálni ezt is. bár remélem, megúszom. egyelőre a hiszteron jó lenne, ha túl lennék.

katica
katica30

Jól van Katica, akkor drukkolok, hogy mielőbbi időpontot kapj!

skrisz72

Sziasztok!

Megyek visszaolvasok, csak annyit mondok most, hogy ma éjfélkor tüszőrepi szuri, aztán péntek punkció. :lol: Hétfőn pedig ET.:lol:
Köszi szépen a tüszőnövelő energiákat, eddig nagyon jól sikerült.

Megyek olvasni. Nem tudom, ma még tudok-e jönni, mert a szüleimnél vagyok, holnap megyek haza. Otthonról majd többet tudok jönni.

Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu, ez nagyon jó hír!!! Drukkolok péntekre! Tudjuk, hogy hány darab tüszőcske van?

skrisz72

Petne :D

Köszi a tüszőnövelőket, jól jöttek. HOgy vagytok?

Nyulasz :D

NAgyon sajnálom, nem is tudom mit mondjak. :cry: :cry: :cry: :cry:
Remélem már jobban érzed magad.

Most mennem kell, holnap ígérem délután jövök. Pusz

kobzoszsu

Zsu,
Hajrá szorítok!

Lola,
hajrá spontán babák!
Vendég

hanna!
gratula a 3 babóhoz és mennek a babaragacsok++++++

Mást nem emelek ki bocsika!!!
Rólam:
Megérkezett a VUK család tegnap hajkurásztam őket rendesen ma már jobb enni nem nagyon kell inni is csak modjával kicsit puffadok.Ha valakinek van ötlete írjon.
ma voltam a védőnőnél 62kg ról indulok :shock:
mindenkinek szép estét :wink: :D

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok,

Mennek a drukkok!

Bellanitta,
Remélem az örökbe nem fogadod a róka családot!:) Sajnos nem nagyon tudok mit mondani, én azt olvastam másik topikokon, hogy valakinek a cola jött be, de sajnos nem volt még szerencsém kipróbálni.

Egy kis humor:
Férfi: Mit szólnál egy gyors menethez?
Nő: Miben különbözne a szokásostól?

Férfi: Nem értem, miért hordasz melltartót. Nincs is mit beleraknod.
Nő: Te is viselsz alsónadrágot, nem?

Férfi: Azért szeretsz, mert az apám egy vagyont hagyott rám?
Nő: Semmi esetre sem, drágám... Akkor is szeretnélek, ha más hagyta volna
rád.

Férfi: Öt centivel hosszabbal király lehetnék...
Nő: Öt centivel rövidebbel pedig királynő.

Pap: Nem hiszem, hogy talál még egy olyan férfit, mint a megboldogult
férje.
Özvegy: Hülye lennék keresni!

Férfi: Lapos a melled és borotválnod kell a lábadat. Nem néznek néha
férfinak?
Nő: Nem... hát téged?

Férfi: Miért van az, hogy ti nők mindig a külsőtökkel, nem pedig az
értelmetekkel próbáltok hatni ránk?
Nő: Mert nagyobb az esélye annak, hogy egy férfi hülye, mint annak, hogy
vak.

Férfi: Menjünk szórakozni ma este.
Nő: Nagyon jó, de ha korábban érsz haza, mint én, hagyd égve a villanyt a
verandán.

Férfi: Miért nem szólsz nekem soha, ha orgazmusod van?
Nő: Szólnék, de sosem vagy itt.
Vendég

sziasztok!

hanna, krisz, zsu: drukk++++

bellanita: kitartást róka komához!

bella : :lol: :lol: :lol:

petne: uh?

rólam: ma voltam benn a klinikán, a hisztero új időpontja június 24.

katica
katica30

Katica, az jó, akkor kevesebb mint másfél hónap! Addig egyél vitaminokat, nehogy megint lebetegedj!

Hogy van Hanna baba? :lol:

Bellanitta, tarts ki, próbáld a folyadékot pótolni. Mindig csak egy kicsit. Az fontos, kell a sejtképződéshez!

Petne, várunk!!

Bella :lol: :lol:

Brumi, eltűntél! :roll:

skrisz72

Sziasztok!

Lola, remélem, az akciótok sikeres volt :wink:

Hanna, mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu, drukkolok a pénteki punkcióhoz. Meg lehet kérdezni, hogy mennyi tüszőcskét láttak?

Bellanitta, gratulálok a védőnénihez, és a 62 kilóhoz! Vuk család biztosan nagyon rossz, de gondolj arra, hogy a baba védelmében érkezett (persze könnyű mondani :? )

Katica, nagyon sokáig kell várnod, de az talán bíztató, hogy utána legalább minden rendben lesz.

Krisz, nekem 185 ezer körül volt a vége a lombiknak. Szerintem egyébként attól függ, milyen protokollod van, és milyen gyógyszereket, injekciókat kapsz. Én pl. találkoztam olyan lánnyal, aki 2 hétig szúrta magát 2 féle injekcióval, amiből az egyiknek darabja 10.000,-Ft. Ahhoz képest én áldottam az eget!
Drukk a holnapi uhuhoz, és ne felejtsd el megkérdezni a sok kiló lóbázását

Rólam: van egy 2mm-es csöppség a pocimban, nagyon boldogok vagyunk :lol: :lol: . Legközelebb a saját orvosomhoz kell mennem, (a BMC-s dokim szerint majd csak 2 hét múlva érdemes). Hát nem hiszem, hogy kibírom addig :D .

Kép
petne

Felraktam egy új vonalzót, és aszerint már 4-6 mm-nek kellene lennie a csöppségnek. Azt mondta a doktor bácsi, hogy kicsinek indult (4 sejtes), azért ilyen picike. Nem baj, majd jó nagyra nő, mint az anyukája és az apukája :wink: :D

Kép
petne

Petne, HURRRRRÁÁÁÁ!!!! :lol: :lol: Szívből örülök nektek! Tessék szépen hízlalni azt a csöppséget! :wink:

Megint van egy hülye kérdésem: a tüszőérés ellenőrző UH az hüvelyi, ugye? Elkezdtem a Klion kúpos kezelést is. Viszont holnap délelőtt mennem kell UH-ra. Akkor inkább kihagyjam az esti adagot?

skrisz72

Petne,
Gratulálok!

Krisz,
Én bevallom őszintén, hogy akkor előző nap este kihagytam, semmi nem történik. Kicsit kellemetlen lett volna, ha akkor kezd el kifolyni stb.
Vendég

Sziasztok!
Jövök ma este, csak olvasni tudtam egy pucurt, egyik helyről rohanok a másikra. Adóbevallás plusz beteg a párom... jövök este rendesen!
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz!
ölellek! Apacséknak is ötödikre sikerült :wink: Nektek is sikerülni fog!

Petne!
gratulálok!!!

Hanna!
drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella!
nagyon jók a viccek! :lol:
dezsina

Dezsi
hogy van a derekad?

Mi lehet Apacs családdal?
Vendég

Sziasztok!

Most tudom folytatni. :D

KAtica :D

Köszönöm a drukkokat és a táblicskut.

Brumi :D

Köszi neked is. Augusztus sajnos még egy kicsit messzebb van, de hip-hop el fog jönni.Addigra a vasad is jó lesz. :wink:

Ditke :D

Utólag BOLDOG SZÜLINAPOT! Már nagyon várom a holnapot. :wink:

Krisz :D

Ügyi vagy a szurikkal. ÉS gratulálok az első helyhez! MA mi volt az Uh-n?Engem is érdekelne a nyertes fotó. :wink:

Hanna :D

Gratulálok a 3 babóhoz, vigyázz nagyon rájuk. :lol:
Miért nem vagy jól???

Petne :D

NYugi-nyugi, ott van veled, nagyon kapaszkodik. :wink: Jó az új vonalzód. :D Most olvasom, gratulálok a 2mm-es csöppségedhez.

Dezsi :D

Jó, hogy meggyógyult a derekad. Elhiszem, hogy nagon várod már az utazást.

Bella :D

NAgyon jók a viccek. :lol:

Rólam:
Voltam hétfőn is és kedden is uh-n. Keddi uh-n 13mm-es endometriumot, bal oldal 4x18mm, 4x17mm,3x16mm; jobb oldal 3x18mm, 4x17mm és volt még 1x15mm és még 3 v. 4x16mm tüszőket láttak.
Elég sok, remélem holnap sokat leszívnak. Tegnap megkaptam a tüszőrepi szurimat, ma majd szét szakad a hasam.
Viszont ma a Wc papíron volt egy kis rózsaszín.Ez normális? AZóta viszont nincs.

Holnap csak este leszek, mert délután kb 3 után engednek ki, s mire hazaérünk..... :roll:
De majd jövök a hírekkel. 8)

kobzoszsu

Off: már az agyamra megy a nyugtató babamuzsika. Valahányszor frissítem az oldalt, elölről kezdi a nyekergést... :? Tudom, vegyem le a hangot a gépről... de hát nem lehetett volna másképp megcsinálni ezt a hülye hirdetést???? Ezt a cd-t biztos nem veszem már meg a gyerekemnek...

skrisz72

Zsu, holnap megyek UH-ra, csak valamiért azt gondolja a vonalzóm, hogy ma megyek. :lol: Pedig azt állítottam be, hogy 16.

Neked nagyon szurkolok holnapra! Legyen sok-sok tüsző! Babaeső!!!!

skrisz72

petne: gratulálok :lol: :lol: :lol:

brumi: gyógyulást a párodnak!

zsu: mennek a drukkok+++++

krisz: drukk az uh-hoz!

katica
katica30

Sziasztok!

Ma voltam terhesgondozáson, a baba jól van, nekem viszont pihennem kell, keményedik a hasam még mindig, de már sokkal ritkábban, meg egy picit meg van nyílva a méhszáj is. Elkezdtük a felújítást, a szobából babalakot csinálunk, de nekem most nem lehet semmit csinálni, még szerencse, hogy van aki segít.
Mindenképpen császár lesz, mert a doktor bácsi biztonságosabbnak látja, meg a baba is úgy fekszik(medencevégű).
A lábam is dagad, de azt mondta a doktor bácsi, hogy ez még belefér :shock:
Legközelebb 3 hét múlva(június 5.-én) megyek és utána kezdődik a nagy hajrá uh-k, vérvételek, ctg-k, lesz mindig valami, addig pihi.

Petne, Bellanita:
gratula a picurkákhoz

Hanna:
drukkok mennek ++++++++++++++++++++

Nyulasz:
sajnálom :cry:

Krisz, Zsu:
hajrá, hamarosan ti is kismamijelöltek lesztek

Most egyenlőre ennyi fejből

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Lola, hajrá! :) Esti összebújás növeli az esélyt :) Az én párom most mosott kaka, levegőt is alig tud venni, allergia a köbön asztmával... Pedig pont középidőben vagyok. Majd meglátjuk :)

Nyulaszka, igenis apacséknak 5-re sikerült, és talán Vikimiéknek is, nem? Apacsék gyertek egy picit, olyan jó lenne egy kis beszámolót olvasni!

És Julika is! Képet küldj nekünk kérlek, sok erőt tud adni egy egy szép babakép! :) Hogy vagytok, apuka még mindíg olyan kisajátítós? A bölcsőt szeretni a kicsi leányka?

Katica, köszi a jókívándságot azurammal kapcsolatban! :) Örülök, hogy meggyógyultál. Egy picit akkor most kellene pihizni, élvezni a jó időt, uszi, miegymás! :)

Krisz, azok a piszkos anyagiak... hát igen, sokba kerül... Te jársz Kósához egyébként?

Zsu, drukkolok nagyon holnapra! gyere a hírekkel!

Bellanitta, jó gömbölyödést Neked! :)

Petne, szuper! :) Pici szive is ver már, mily csodás :)

Krisz, szerintem is jobb, ha már nem teszel kúpot, nekem volt, hogy reklamált a doki, hogy alig lát valamit a kúp miatt.

Zsu, aranyos vagy, hogy így bíztatsz. Szedem is a vasat rendesen, és próbálom élvezni az életet.

Heni, csak vigyázz magatokra! Jó, hogy jöttél, gyere picit gyakrabban :) Pociképet lehet kérni? :)

Hanna, enyhültek a görcsök? Hogy vagy?
Vendég

Szép jó estét!

Vonalzót kellene cserélnem. :roll:

Krisz :D

Én a vonalzódat néztem. :D Akkor holnapra drukkolok, hogy lássanak sok szép tüszőt. :wink:

Heni :D

Pihenj sokat, s a szobakialakítást pedig csak szóban. Vigyázz magatokra, már lassan a végén jársz. De jó neked..... Mekkora már a pocid?

Brumi :D

Bátorítás szerintem mindenkinek jól jön néha. De tényleg itt lesz hamar augusztus. Kósához amúgy én járok. :wink: De lehet, hogy Krisz is?

MEgyek megpróbálok aludni, bár most nagyon izgulok a holnap miatt.Majd jelentkezem.Jó éjt Mindenkinek!

kobzoszsu

Lecseréltem a vonalzóm is, hátha szerencsét hoz.

Most már tényleg megyek aludni. 8)

kobzoszsu

Sziasztok!
Ma megjött ez a fránya piri.Pedig tegnap még teszteltem is,mert hétfőn vettem be utoljára duphastont,és tegnap még nem jött meg.Persze nega volt a teszt,ma meg már niagara is van.

Brumi!
Igen,Apacséknak is 5.re sikerült.Lehet akkor már kijárnak az ikrek?Vikiéknek 4.re.Jó lenne tudni,engem az sem érdekelne,ha még nyolc lombikot kéne csinálni,ha azt mondanák,akkor tuti a siker.De ilyen ugye nincs.Néha jobb,néha elkap a szomorúság.De gondolom ez mindenkinél így van.Csak ne lenne ez a hosszú várakozás,én már holnap elkezdenéma szurikat,dehát nem lehet.
Ti mikor mentek a fagyibabykért?
Dezsi!
Most itt mindenki előtt megfogadom,és csapjatok agyon ha nem tartom be,hogy legközelebb a 12.napon tesztelek először.Már megbántam,hogy elkezdtem tesztelgetni,bár tudom nem ezen múlik a siker,de nagyon rossz,amikor az ember már a 9.napon feladja,mert akkor azért már lehet valamit látni,ha van valami.Én már annyi negatív tesztet láttam,annyira szomorú látvány.
két hét,és mentek apukáddal,nagyon irigykedem ám.
Bella!
Jók a viccek.Jól vagy?
Hanna!
Babaragacsokat küldöm,és remélem már jól vagy.
Petne!
Gratulálok babókához,biztos nehéz még 2 hetet várni.De kitartás,most már egyenesben vagy,és kívánok problémamentes pocaknövesztést!
Zsu!
Ez igen,mennyi tüszőcske.Nagyon irigykedem,én alig mozdulok meg a szurikra.Akkor biztos majd neked is elviszik 5 napig,micsoda esélyek!!!
Heni!
Kérünk pocakfotót.Pihenj sokat,tartsd be amit a doki mond.Már nincs sok hátra,bár a meleget nem úszod meg.
Krisz!
Mára nagyon sok szép tüszőt kívánok!!!!
Katica!
Nyomasd a vitaminokat,most már nem jöhet közbe semmi.
Belanitta!
Üdvözlöm Vukkot!Kitartás.Sokan várjuk már,aztán majd mi is szabadulnánk tőle.Utró megy még?

Katavirág,Julika,Viki,Hajnoca,Apacs,Zsani,Pandus jöhetnének fotók a babákról,kéne egy kis ösztönzés.
Lmami!
Benézhetnél,mi újság.Végül volt redukció?Hogy vagytok?
Kis-csillag!
Minden rendben?Nagyon eltűntél.
Gizmix!
Te is jelentkezhetnél.
Lola!
Mikor tesztelsz?Hajrá!!!
Zsani!
Na,megjött már?Vagy még mindg várod?Homeót nyomatod?
Vendég

Sziasztok,

Mennek a drukkok!

Heni, Petne
vigyázzatok magatokra

Zsu, Krisz
nagyon szorítok

Nyulasz,
köszi kérdésed voltam már jobban is

Mindenkinek szép napot kívánok!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek a sok-sok gratulációt :D

Mivel a gépem ismét a munkahelyemen van, az otthonit pedig a férjem bitorolja (mostanában hajnalig dolgozik), így csak napközben a munkahelyemről, vagy esetleg lopva otthonról tudlak olvasni Benneteket, írni viszont otthonról sajnos nincs idő. :(

Hanna, mennek a mai napi drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Dezsi, már csak 2 hét a nagy utazásig :D

Zsu, nagyon drukkolok neked a mai punkcióhoz, hogy jó sokat leszívjanak, aztán hogy jó sokan elkezdjenek osztódni ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Majd gyere este a hírekkel!

Krisz, majd Te is mesélj, hogy mit láttak a tüszőkukuccson!

Heni, jobbulást, és főleg kitartást a hátralévő 70 naphoz! Feküdnöd is kell, vagy csak pihizni?

Hajrá Lola :wink:

Bella, nálatok mi újság?

Nyulasz, sajnálom pirit, és hogy ezzel bizonyossá vált a dolog :cry: :cry: . Remélem, azért már jobban vagy lelkileg.

Én is hiányolom a kismamikat és az eltűnteket!

Kép
petne

Petne!
...hol jobban,hol nem jobban.
Bella!
Én is voltam már jobban,bár gondolom ez egy csöppet sem vígasztal.
Vendég

Itten vagyok. Jelentem jobbra és balra is vannak tüszőkezdemények. Bevallom, néztem az UH-on, de nekem egy nagy szürke pacának tűnik az egész. A kis fehér foltok lennének a tüszők? :oops: :oops:
Kaptam még Gonalt 450ml-t három napra. Hétfőn újabb UH, és Szmati csinál egy próba katéterezést is, hogy biztosan rendben menjen a punkció. Tudjátok, nekem volt egy méhnyak tágításom is, mert az is össze volt tapadva. Ha minden jól megy, jövő hét vége felé szerintem összejöhet a punkció. De addig rengeteg tüszőnövelő drukkokat kérek!!! :lol: :lol: Úgy izgulok!

Nyulasz, nagy ölelés neked, és hajrá előre! Előbb-utóbb mindenki megkapja a maga babáját.

Zsu!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

sziasztok!

hanna, krisz, zsu: drukk+++++

heni: próbálj sokat pihenni! időnként azért gyere közénk :wink:

brumi: még nem gyógyultam meg teljesen, de azért halad a dolog. :wink: urad hogy van?

nyuszi: ölelést küldök.

bella: mi újság nálad? mi a baj?

katica
katica30

Krisz,
nyugi minden rendben lesz!

Kati,
semmi különös, visszamaradt depi a sikertelenség után
Vendég

Sziasztok lányok,

szoktalak olvasgatni Benneteket, rengeteg hasznos tanáccsal látjátok el a "kezdő, tudatlan" sorstársakat.
Mindenkinek nagyon drukkolok, akinél folyamatban van a lombik, és a már kismamiknak is csodás terhességet, boldog babavárást kívánok.
Mi most kezdtük az első lombikot, és az lenne a kérdésem, hogy átl. 33 naposak a ciklusaim, és szerdán kellett volna megjönnie, persze hogy még nem jött meg, és így ma már a 16. adag Suprefactot szúrjuk. Ugye ezt a 20 egységet az, akinek normál 28 napos a ciklusa csak egy hétig szúrja, én már a 2 hetet is túlléptem, és nem tudom jó-e ez így. Normális ez? És az is hogy késik? A hormonok okozzák a késést?
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm.
lapulevélke

Sziasztok!

MIndenkinek köszönöm a drukkokat. :D
Hazaértünk végre. 12 petesejtet tudtak leszívni, holnap hívnak, hogy mennyi termékenyült meg.
Az altatást túléltem, utánna kicsit kóválygós volt a fejem, de hamar kitisztultam. Viszont utánna nem tudtam aludni semmit. :shock: A párom aludt helyettem a széken. :lol:

Normális, hogy feszül a hasam? Ez meddig lesz így?
Lepihenek, holnap jövök valszeg.
Jók legyetek!

kobzoszsu

Krisz, szerintem éppen hogy a sötétebb foltok a tüszők.
Drukkolok hétfőre!

Bella, fel a fejjel, legközelebb sikerülni fog!

Katica, hogy bírod a várakozást?

Üdv köztünk Lapulevélke :) A Superfact-ban nem tudok segíteni, én olyat nem használtam, de a lányok biztosan okosabbak nálam.

Zsu, a 12 nagyon sok, remélem, jó sok osztódik holnapra! Az normális, hogy fáj a hasad, ilyen sok tüsző mellett ez kicsit sem csoda. Nekem a 7 után is feszült 1-2 napig. Igyál nagyon sok folyadékot, és tömjed magadba a fehérjét, az segít.

Kép
petne

Sziasztok,

Petne gratulálok neked!

Zsu 12 szép termés :D Drukk a randihoz :wink:

Krisz, nyugi, megnőnek a tüszőid, ne izgulj.

Lapulevélke, milyen protokollod van? Nekem shortom volt, bár hosszúra nyúlt....Suprefact nekem csak 3 napig ment. Anno azt mondta az orvosom, hogy a menzesz nem befolyásolja a stimut, ha megjön fogigátló után, ha nem, kezdjek el szúrni. Az első szuri napján jött meg. Dokid mit mond?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Szia Lapulevélke!
Én is kaptam Suprefactot, de csak négy napig szúrtam. Nekem 28 napos ciklusaim vannak, és a fogigátló abbahagyása után az 5. nap meg is jött. Szerintem beszélj a dokiddal.

Petne, látod milyen hülye vagyok... :oops: Na majd hétfőn megnézem jobban és megkérem a dokit, hogy számolja meg. :lol: Mondom én, hogy szürke paca... :lol: :lol:

Aranyos volt a nővérke, kérdezte, hogy érzek-e valamit. Mondtam, hogy semmit a világon, csak egyszer viszketett a bal cicim. Jót mosolygott rajtam. :lol: Szmati is azt mondta, nem baj, ha nem érzek semmit, attól ő még láthat valamit az UH-on. Még jó, hogy ő látja. :lol: :lol:

Zsu! Az egy tucat! :wink: Nem semmi! Gratulálok. :lol:

Hanna eltűnt. Hol vagy?? Minden rendben?

skrisz72

Sziasztok!

Nyulasz, én is így érzek, hogy akár 8at is végig csinálnék, ha megmondanák, hogy egyszer tutira sikerül. Hát, nem tudom, de ha nem sikerül nekünk a következő, lehet hogy elindfítjuk az örökbefogadást.

Zsu, gratulálok a rengeteg petesejtecskéhez!

Krisz, Szmati nagyon tapasztalt, ne aggódj! :)

Petne, kár hogy te sem tudsz gyajkran jönni...

Lapulrvélke, drukkolok az első lombikhoz! (Kívánom, hogy második csak a kistesónál legyen! :) Sőt, akkor csak beültetés. stimu nélkül!

Hanna, tényleg, hogy vagy?
Vendég

Katica, jobbulást neked! tulajdonképpen mi a baj, hogy hogy ilyen hosszúra nyúlik a gyógyulás?
Nekem jobban a párom, köszi az érdeklődést. Még spontánozni is tudtunk. :oops: Allergia, de durva, már tavaly nálunk az utcán rég levágták az utifüvet, most meg hagyták virágozni. Megpróbáltam kihuzgálni, és 3 perc után el kezdett dagadni a torkom. Rohantam be a házba. Eddig nem voltam allergiás semmire. Remélem nem volt túl nagy az adag, mert akkor mostantól allergiás leszek.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?