Új privát üzeneted érkezett!

Timci: Nagyon elegáns ez a kiskoma!!

Ennn: Micsoda kalpagja van Bercikének! Haláli!!! :lol:
Vendég
 


kriszta-köszönöm nagyon szépen.Igen,voltunk kint egyet sétálni.És muszáj ráadjam a szép kis alkalmi rucikat is igy hétköznap,mert nagyon hamar kinővi őket,és mindig sajnálom eltenni,h.csak alig volt rajta 2x,azt máris kicsi. :roll: A gatyót azt az unokanővérétől örökölte,az ingecskét meg a TESCO-ba vettük tavasszal,a hires Cherokee.Nekem nagyon bejön az a babamárka.Szuper árui vannak és viszonylag olcson.
Hát Azizka is nagyon sármos.Óriási változás.Egyre jobban hasonlit a faterra,de a szeme még mindig atied. :wink: Nagyon dögleni fognak érte a nők az biztos,főleg idehaza. :lol: Hát tudod,szülinapos rucira nem is gondoltam,de most küldött egy pár ruhát anyós,ugyhogy azokból válogatok valamit.Majd teszek föl fotókat a zsurról.Igen én szeretnék tortát sütni neki,de úgy hogy Attila segitsen,hisz Ő cukrász.Én még sose sütöttem,ugyhogy elkel a segitség.Te nagyon ügyes vagy,ha Azizka mellett még 2 tortát is tudsz sütni,meg még kaját is készteni.Atticy nagyon jó baba,de nekem sose megy a főzés meg takaritás,ha ébren van.

manofalvi-neked is nagyon köszönöm!Hát tudod,ebbe a korba már rengeteget változnak egy hét aladt is.Én is csak néha elgondolkodom,mikor pocakos nöcit látok,h.bezzeg tavaj ijenkor még én is nagy pocival jártam,és most meg már van egy gyönyörű,egészséges egy éves kis Tündérkém. 8) Nagyon szalad az idő,és ezért próbálok minden szabad percet vele tölteni.Ugyhogy nem jövök már olyan sűrűn,de azért igyekszem.
Biztosan te is szoktál nosztalgiázni,ugyhogy te is észreveszed a babádon,h.hétről hétre mennyit változik,és,h.milyen gyorsan fejlődik és okosodik.


nagbri-köszönöm neked is. :wink:

Szép álmokat!


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


:lol:
Vendég
 

 
 

Kép :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Mág élünk, de már nem sokáig, mert hétfőn elkezdődnek a kínzatások! :roll:

Nagyon édesek a babák!!! Olyan jó Őket nézegetni, mekkorák már!!! :D

Igazándiból a nagy hírt láttam meg, miközben olvastalak Benneteket!
Brigi! Jól látom a 3. vonalzódat?!!! :D HATALMAS GRATULA HOZZÁ! Nagyon ügyesek vagytok!!! Majd írj, ha mégy dokihoz, hogy mi volt, milyen idősre saccol, de tuti, hogy Andris szülinapjára leszel kiírva! :wink: :D

Puszika Mindenkinek! Majd jövök vizsga után!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Adri: Édes vagy nagyon!
Kedden megyek dokihoz, és majd akkor minden kiderül! :D
Vendég
 


Brigi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon sok szeretettel gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!! A válasz a privire e-mailben ment!!! Meg erre is! :-)))))))))))) Nagyon örülök!!! Nagyon boldog vagyok!!!! Hú, de klassz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Falevél!
A buborékfújót én is beszereztem, de még nem próbáltuk ki. :-) Talán majd ma. :-))) /Estére annyira fáradtak voltunk, h inkább csak "túl akartunk esni" a fürdetési procedúrán, aztán aludni. /
Csak TE kaptad meg egyébként a képeket, mert a többiekéről visszajött!

Tehát!
Norri, Kocsisandi, Emőke!!!
Légyszi, ürítsetek a ládátokból és újra megpróbálom!

És érkezik majd a második levél is, amit ígértem, de napok óta nem tudom utolérni magam. Bocsi. Türelem! :-) :oops:

Mogyo!
Bátrak vagytok ezzel az úttal, de persze, érthető. Ágika tündéri!!! :-)

Manó!
Bende is nagyon aranyos! Már áll is???

Kriszta!
A Te pasijaid is cukik nagyon!!!

Ennn!
Bercike is tündéri!!!


Olyan jó mindenkiről nézegetni a képeket!!!

Mandula!
Várunk a vizsgák után!


És egy kis magunkról:
Bálint már tempósan, ügyesen mászik és jön utánam!
Én meg a nyári ruháimat "selejteztem" a hétvégén, mert ugye, tavaly terhescuccokat hordtam és már nem is emlékeztem milyen ruháim maradtak a korábbi nyárról. Hát mit mondjak. Többet kellett félretenni, mint ami használható... kb 60-70 %-ot. Próbálom poénra venni és nem összeomlani rajta. De valami szoknyaszerűséget muszáj beszerezni, mert abból túlzottan megcsappant a készlet... :-)
Ja! És most vasárnap megyünk Szerbiába. Sztem már szombaton sem leszek, de vasárnap tuti nem, lehet, h hétfőn is még utórendezkedek. :-)))


Brigi!!

Téged meg továbbra is ünnepelünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Brigi:itt is gratulálok!!!!!!!!!!!

Noémi: biztos azért kaptam meg a képeket, mert a gmail-nek nagy a tárhelye... Köszönöm! :D

Úgy látom többen kedvet kaptatok a buborékozáshoz! :D Sárának nagyon tetszik, mondjuk jó dolog, egyszerű és látványos... :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Lányok! Köszi mindenkinek! Később jövök!
Vendég
 


nagbri-ez már döfi!Nem hiszem el!Ez igen.Hát szóhoz se jutok.Te aztán beválalos vagy!!!!Hatalmas GRATULA!!!!Minden jót és szépet kivánok nektek!!!! :wink:

nóémi-jó utat nektek és vigyázzatok magatokra!Majd kérünk jó sok fotót!!!! :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Brigi: hát itt is nagy grtula!

A sogórnőmnek is jan.19 a szülinapja!

Hát valszeg szeptember de még pontosat nem tudunk majd bratyóval kell még egyeztetni!
Hogy akkor tényleg meg ,hogyan stb.stb...

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Brigi!! Hatalmas gratula! Sokszor eszembe jutott, hogy mikor kerül ki Nálatok a vonalzó! :D :D Csodálatos érzés mikor egy kis élet növekszik bennünk. Most várhatod, hogy orvoshoz menj, aztán, hogy halld a szívdobogást, aztán, hogy megtudd kislány-e, aztán, hogy megmozduljon...... Tisztára elérzékenyültem. Imádtam terhesnek lenni, és most nagyon "irigyellek"! :D :D

Köszi lányok, örülök, hogy tetszik Nektek Aziz, egyre arabusabb a gyerök, szép barna, remélem jó pasi lesz nagykorában, és valami tuti szőke kék szemű lány fut utána. :lol: Dehát a ti pasijaitok sem panaszkodhatnak!!! :D

Mogyó: szerintem nagyon jó alkalom a család miatt, így én is belevágnék az biztos. Van kint ismerősünk, szakács, rommá kereste már magát, haza sem akar jönni...

Timcike: ja, akkor férjeddel biztos menni fog valami szuper torta! :lol: Főzni én nem fogok, mert azt majd másképp oldjuk meg. A torta meg nagyon egyszerű, 1 óra alatt összevágom. Tegnap is csináltunk egyet Azizzal. Ő ott áll mellettem, és brúg a mixerrel. :lol:
Ja, mikor van szép rucim, én is ráadom, mert olyan hamar kinövi!

Manó: el is hiszem, hogy büszke rá az apukája! :D

Noémi: milyen ügyes akkor már Bálint! Hamarosan visszafogysz, és megint horhatod a ruháid! :wink: Biztos jó lesz Szerbiában, jó utat majd Nektek!

Mandula: nagyon ügyes legyél, majd gondolunk Rád! :D

Most mennem kell, majd még jövök!

K.

Lilypie Maternity tickers


Noémi: hát én is mostanában vásárolgattam rucikat, mert a terhes ruháimat nem akarom hordani,mert akkor mindenki megkérdezi, hogy csak neeem??? a régiek meg már kikoptak.

Manófalvi, Noémi, Norri: jó volt látni titeket! Jó fárasztó lehetett a babafoglalkozás, mert mindhárom kislegény kidőlt utána... :lol:

Én Sára szülinapjára nem veszek tortát, szerintem én sütök egyet, vagy csinálok joghurttortát sok gyümölccsel, az biztos ízlene neki... :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!
Vettünk autóba való „biztonsági gyermekülést”. Tegnap voltam először a boltban, megnéztem a választékot. Elvárásom az üléssel szemben, csak annyi volt, hogy későbbiekben ülésmagosítóként is használható legyen, tehát, legyen szétszedhető. És persze, ne túl drága.
Boltban 3-at ajánlottak:
1) 16000Ft. Továbbiakhoz képest „gagyinak” tűnő. Az autó övével rögzíthető. Van két pohártartója, ami az ülés alá, befordítható. Kartámláján, nincs borítás, felhajtható. Szövetborítás, szivacsnak tűnik.
2) 18000Ft. Előzőhöz képest annyi csak a különbség, hogy masszívabb, erősebb az anyaga, szövetborítása lukacsos, talán szellőzőbb emiatt. Kartámlája fix, ezt nem borítja szövet.
3) 21000Ft. Az autó övével rögzítem az ülést. Ülésnek van, külön öve ezzel rögzítem a gyermeket. Ha pedig, ezt kinövi, akkor az előző két üléshez hasonlóan, az autó övével rögzítem a gyereket. Pohártartója nincs. Masszív erős ülés. Szövet borítása ennek is lukacsos, szellőző(-nek) mondják. Kartámlája is szövettel borított.
Én, a második mellett tettem le a voksot. Tegnap zárás előtt jártam üzletben, készpénz nem volt nálam, (még jó, így utólag) mondtam, majd ma nyitásra ott leszek, és elhozom a kettes számút. Ha lett volna nálam, el is hoztam volna. Eszembe sem jutott megkérdezni, hogy, hogyan is kell szétszedni.
Mentem is ma. Volt üzletben másik vásárló is. Levették nekem az ülést, mondtam, nyugodtan szolgálja ki a másik vevőt, én ráérek, körbe nézek kicsit az üzletben… És gyönyörködtem, leendő ülésünkben... és néztem, hogy is kéne szétszedni. Hát nem jöttem rá. Mielőtt fizettem volna, mondtam eladónak szedje már szét. Mutassa meg, hogyan kell, levenni háttámlát, ha egyszer csak az ülés magosítóra van szükség. Hát, ő sem bírta. Felhívott valakit, aki mondta, hogy ez a típus nem szétszedhető. Erre mondja az eladó, hogy pedig sokat eladtunk már ebből, úgy, hogy azt mondtuk szétszedhető.
Hát ez ciki.
Ezt az utolsó mondatot, lehet, hogy nem kellett volna mondania.
Aki vásárlás előtt áll, annak legyen tanulságos ez a történet.
Végül a „3-as számút” hoztam el. Férjem szerint jó. De majd este megnézi rendesen, mert most a munkahelyén erre nem volt igazán mód.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Sziasztok!

Én nem szoktam erre járni, de most úgy döntöttem bekukkantok!

Érdemes volt!

Brigi: teljes szívemből gratulálok a babához! Én is imádtam kismama lenni, és irigyellek is egy kicsit, hogy azt a sok klassz dolgot újra átélheted. Jó egészséget az egész családodnak!

Noémi neked jó utat!

Timi, neked meg jó tortasütögetést!

Kép
Kép
kisévi
 
 


Bocsi, hogy az előző , kicsit hosszúra sikeredett. De talán ha elad valamit, akkor nem ártana, érteni hozzá. Mert így félre informálja a vásárlót.
Na mindegy.

Nagyon szépek a gyerekek, mindenkié.

Mogyó! Ez tök jó. Remélem jól fogjátok érezni magatokat.

Noémi! Én rövid ujjú badyt adok, meg nadrág, zokni.
Nem rég értünk haza, és így is vizes volt a ruhája, az izzadságtól.

Amikor következő alkalommal mentek babafoglalkozásra, ringatóra, ha kérhetném, szólhatnátok előttwe. Akkor mi is elmennénk.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


nagbri! Gratulálok, a sikeres fogantatáshoz!

Noémi! Jó, és baleset mentes utat!

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Kisévi, Kriszta, Timci és Erika: Nektek is köszönöm a gratulációt!
Azért tutira biztos csak akkor lesz, ha doki is látja, és minden rendben! Na jó, meglepődnék, ha mégsem lenne ott!
Vendég
 


Brigi,[/b] itt is [b]gratulálunk! Nagyon örülök neki! Már én is kíváncsian vártam, mikor derül ki, hogy ott lapul az a kis baba a pocakodban! Remélem, jövő héten minden ok lesz a dokinál! :D Ilyenkor annyira jó érzés, amikor megtudod..... Ezek azok a pillanatok, amikor én is eljutok odáig, hogy de jó lenne..... :D :D :oops:

Kriszti,
nem semmi, hogy ilyen gyorsan összedobsz egy tortát! :D Elképzeltem Azizt, ahogy utánozza a mixert..... :lol: :lol:
Köszi! :wink:

Mandula
, nagyon ügyi legyél!! Reméljük, utána sokkal töb időd lesz majd jönni...

Noémi, Nóri, én sem férek bele sok ruhámba.. A téli azért jobb volt, mert ápolt és eltakart. :wink: :lol: Persze most még mellben is egy csomó ingem szűk! :wink: :lol: :lol:
Szóval ruhatár frissítés nekem is nagyon kellene.... :D Turiba készülök már egy ideje, de valahogy nem jutok el odáig. :roll:

Timcike
, így könnyű lesz, ha apa cukrász! :D
Azt hiszem, majd én is sütök valamit, de még arra ráérek kitalálni, hogy milyen torta legyen. Gondoltam muffinra, és akkor egynek a közepébe teszek 1 szál gyertyát, és az lesz a szülinapi mini torta! :lol: :lol:

Nóri, igen elég fárasztó volt a foglalkozás, de szerintem most mi jobban elfáradtunk, mint a gyerkőcök! :wink:

Erika
, akkor szerencsétek volt! Azért ez minősíti a boltot, az eladót is... Na meg azt is, aki úgy árulja, hogy szétszedhető.... Már mi is jártunk így, hogy ezt meg ezt tudja, aztán, amikor ki is akartuk próbálni, kiderült, hogy még sem tudja.... :roll:
Mi ma baba-mama tornán voltunk (Norri, Noémi, és mi). Ez a Vak-Bottyán u-ban van. a neten is meg tudod nézni őket, de Noémi szerintem több infót tud majd mondani: www.frankenberger.hu
Ez a baba-mama torna ma volt először, bemutatkozó óra. Szerintem jó lesz, ha a babák is többet tornáznak, illetve a szoptatós anyukáknak nem kell lehasalniuk! :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Amúgy minden OK? SEmmi rosszullét, vagy ilyesmi? Aluszékonyság? :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Hát, pisilés van ezererrel, Andris közölte is velem, hogy már megint törpe vízierőművet játszom! :lol:
Rosszullét még nincs, de ami késik nem múlik, szerintem.
Igen, izgalmas érzés. Meg ugye egyből tervezget az ember, mi kell, stb. Pedig még olyan messze vagyunk tőle!

Azért irigyellek benneteket, mert a városban csak több a lehetőség. Mondjuk én így is állandóan megyek, szóval már nem is tudom ilyen programokat hogy oldanék meg! Na meg kettővel?
Vendég
 


Brigi: én is gratulálok!!!! :D :D :D Noncsi már reggel mondta, együtt örültünk, mintha nekünk jönne egy újabb picurka. És én is nagyon irigy vagyok! Imádtam várandósnak lenni, minden nehézségével együtt.

Manó: érzem is a hátsómban a tornát, úgyhogy tényleg hatott. Zalán meg ebéd után bealudt, ő is elfáradt, és végre nem volt olyan kis nyafis. Bár most mi sokáig aludtunk, 8-kor ébreszteni kellett. Bocs mindenkitől, akinek még nem alszik éjszaka a babája.

Erika: jó, hogy írod a gyerekülést, nálunk lassan aktuális lesz, mivel 9 hóig jó a babahordozónk. Én majd a babadiszkontban akarom megnézni a Kandóval szemben, Noncsiék is ott vették, nekem az nagyon tetszik.

falevél: de jó ötlet, igazad van, tényleg 1 évesnek még felesleges rendelni tortát, főleg csokisat. Joghurttortát meg már ő is ehet.

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Brigi, igen, erre a sok pisi-járatra még emlékszem.... :lol: :lol: :lol:
De a lényeg, hogy ez már akkor jót jelent.... :D

Norri, valamit én is érzek, de lehet, hogy az nem a tornától van... persze lehet.... :lol:
Gyerekülés: nekünk is hamarosan időszerű lesz. Noémi, a tiétek milyen is, és mennyiért vettétek? Azt a boltot én is néztem már, de lassan el is jutunk oda. :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Nem tudok belépni az anyatanyára... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :twisted:

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nóri, én seeeeeeem! :x

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Még mindig nem tudok belépni..... elvonási tüneteim vannaaaaaaaaaaaaaaak!!!!

Holnap megyünk babaúszásra! :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Hát én sem tudok belépni!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Én se tudok belépni!!!!
Vendég
 


Kép

Foggal!
Kép

Kép


Kedvenc képem!
Ma igy voltunk kint a levegőn!
Kép

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Így mezítlábasan? Én meg harisnyában és rövidgatyóban vittem ki! :lol: Amúgy ez a kép szenzációs! Nagyon tetszik!
akkor nektek is kint van az a fogacska! Helyes!!! :wink:
Vendég
 


Hát mikor kivittem akkor egy zokedlit húztam a lábára!
De egyébként 26 fok volt!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Szegénykém nagyon izzadat a rugiban meg bodyban!
Izzados fajta mint az anyja!
De egyébként lassan elő kell venni a szoknyákat hétvégén nem is tudom mi lesz a 30 fokban szerintem elég lesz a pelus! :lol:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Hát azért csak óvatosan azzal az egy szál pelussal! Lehet meleg van, de a szellő még hideg tud lenni! Ha sokáig van meleg, akkor oké, de szerintem még azért egy kicsit kevés a pelus! De nem szólok ám bele! :D
Vendég
 


Norri, Manó: és mindenki : Ez a bolt ahol én az ülést vettem, szerintem az amit ti is említettetek. Bethlen körúton van Baba bolt, és bizományi. . Új és használt dolgok is vannak. Eladó egy fiatal csajszi akinek 3,5 éves kislánya van, valamint egy nála idősebb hölgy van.

Valójában nagyon kedvesek, és segítőkészek voltak. Azt mondták, ha nem tetszik a színe a kislánynak, visszavihetem és kicserélik. Nem ismerem őket közelebbről, csak tegnap nem volt másik vevő a boltban, és kicsit beszélgettünk, többek között arról, hogy mwekkora gyereknek akarok ülést venni. És ekkor mondta, hogy annyi idős a lánykája, mint az enyém.

Csak tanulságként írtam, amit írtam.

Egyébként, az ülés tetszik a csajszimnak. Apa szerint is jó.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Ágibaba nagyon bájos!!!!!!!!!!!!!!!

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Mogyó, szenzációsak a képek! ÁGika nagyon tünemény! :D
Tényleg jó kis forró vérű lehet, ha már most ilyen lengén öltözik.... :lol: Mi lesz a 35C-ban????? 8)
Gratula a fogacskához! :D

Erika, köszi az infót. Örülök, hogy tetszik az ülés a családnak! :D Az a legfontosabb! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Erika: Én is örülök, hogy jó lett az ülés! Nálunk Dana megörökölte Bencéét, neki meg vettünk egy ülésmagasítót!
Vendég
 


Manó, Mogyo, Nóri: Megy a tanya!
Vendég
 


Bálint tegnap délutánra lebetegedett. Köhög. Elszaladtunk Vele az orvoshoz, azt mondta, semmi komoly, de azért kapott gyógyszerkéket. Nagyon megdícsért minket, hogy ilyen gyorsan észrevettük, hogy más szülő ilyenkor még nem veszi észre, ha baj van.
Egyébként a kedélye, étvágya jó, láza nincs, nyugodtan aludt ma éjszaka is. Én bent aludtam Vele, persze, óránként fent voltam. :-)

Így most a vasárnapi utazást sem tudjuk. Holnap kell visszavinni a Kicsit, akkor ad választ a doktor néni, hogy elindulhatunk-e Vele.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Egyébként a tegnapi a meglepetések napja volt!
Brigi babája, Bálint betegsége és...
este újra megjött a mensim először a szülés óta!!!!!!!!!!


Na, próbálok mindenre reagálni!

Norri és Manó!
Remélem Ti jól vagytok és még csak véletlenül se ragasztottunk Rátok semmit!!!

Mogyo!
Ágika nagyon cuki, meg kell zabálni!!! Igazi csaj!!!

Brigi!
Írtam válaszokat e-mailben! Már régóta akartam azt is írni, hogy nagyon cukik a fiúk az egyensapiban!!! :-)))

Manó!
Mi is ott vettük a gyerekülést, ahol Erika. Azóta megbántam, hogy nem néztem kicsit jobban körül. 30 rugó volt, másutt ugyanez 25-ért volt, aztán az interneten láttam még olcsóbbért. Szóval, nem nagyon javaslom őket. Kissé nagyon drágák, és még egy éve elégedett voltam velük, de ma már nem. A Vörösmarty u-n nyílt egy új bababolt, Zsebi baba kuckója névvel, esetleg ott is érdemes körülnézni. Az ülés egyébként 9-25 kg-ig van.

Hát, a ruhakérdés tényleg érdekes... :roll: :roll: :roll:

Kriszta!
Neked mi is lánykori vezetékneved? Nem lehet, hogy az Édesanyád szerepel az eheti Nők Lapjában??????????????? SOS-gyermekfalu. Ha igen, megvegyem Neked???

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Brigi!

Nem akartok testvérkocsit venni? Olyan klasszak vannak!! :-))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: Bálintnak jobbulást! Küldöm a gyógypuszikat!

Ma megyünk babaúszásra. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Sárának hogy tetszik... :wink:

Kép

Kép
falevel2
 
 


Bálintkának jobbulást hát még mi is szivjuk a csaj orrát!


Egyébként én is mindig felöltöztetem a csaj és rám szól apa ,hogy melege lesz nagyon és mindig igaza van!
De én még mindig body, rugi hive vagyok múltkor inkább lejebb húztam a rugin a cipzárt ha nagyon izzadt!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

sajnos én is rossz hirekkel szolgálok.Atticy elkapta a hülést az apjától.Egész éjjel nem aludtunk.Szivtam a nóziját,csöpögtettem neki,de ugy is keveset tudott aludni.Ma reggel bevittem Kecsóra a dokinénihez.Kaptunk egy csomó gyogyit.Remélem hamarosan meggyógyul. :roll: :cry:

Nóémi-jobbulást nektek! :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: nektek is jobbulást!
Hát sajnos szerintem ez most inkább a levegőben van!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Noémi: Szerintem Kriszta anyukáját láttad a nőklapjában... :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Atticynek és Bálintnak is nagyon-nagyon gyors jobbulást kívánok!!!

Noémi: Hát, az attól függ mennyibe kerül, mert nem tudom Dana mennyi ideig marad majd meg a babakocsiban.
Most testvérfellépőn gondolkozom, én már kitaláltam hogy kéne megcsinálni, aztán majd a férfiak megvalósítják, remélem, de ha elküldöd nekem a linket róla, azért megnézném! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Reagálni akartam mindenre de míg visszaolvastam Lili felébredt! aludt 1 órát. :evil: Most egy kézzel gépelek.

Minden kis betegeskedőnek mihamarabb gyógyulást.

A képek nagyon jók én is szívesen nézegetem a babákat.

A legfontosabb: Brigi gratulálok!!!!!! Így volt tervezve?

Nóri

Babaúszás milyen volt?Hol voltatok?

Nem tudok így gépelni mindent nyom, szétszed, fészkelődik.
Remélem holnap jön a felmentősereg délután, apa személyében.

Kép
emoke27
 
 


Emőke: Igen, tervezett volt!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?