Ani,
köszi a cd-t nagyon aranyos vagy, hogy ezért külön bejöttél!!! Az apás torna klassz volt, San jól meglepődött mi mindenre kell majd figyelnie. Voltunk utána a praktikerben, ahol nem kaptam levegőt, mert nem volt... erre ő nyugodtan, léggömb légzés, végy jó mélyet és fújd ki lassan
Van humora, remélem a szülőszobán is elemében lesz
Örülök, hogy minden rendben veletek és hogy a vérnyomásod is jó. Úgy tűnik, még egy darabig ki kell húznod, de hát messze is van még 27-e
Ildi,
annyira azért szerintem se vedd komolyan, de nem árt odafigyelni. A zsírszegény felvágottakon rajta van, de a Norbis általában mind az
. És van zsírszegény kemény sajt is, ami tök fini
. No meg diabetikus joghurt, nekem az is nagyon izlik. De szánj rá időt, mert az eladók nem tudnak segíteni, én is mindent úgy kapirgáltam össze magamnak!!
Nálam egyébként nem a "sok felszedett kiló" volt a gond, hanem hogy 4 hét alatt jött fel 4 és az a toxémia előjele lehet, ezért kell odafigyelni.
Alexa,
sokat jártok kirándulni? Azért szeretnéd a kullancs elleni védőoltást?
Én Mazsival rendgeteg járok a parkba és mindig előttem össze is szedi őket. 4-5-öt le tudok szedni róla, de sajna 1-2 mindig bennemarad, amit csak később veszünk észre. Annyira félek, hogy egyszer valami baja lesz, de nálunk nincs sajna oltás és azt mondják, jobb ha a kutyába megy, mint belénk... Szegény kutyus
Tündi,
szerintem tisztázzátok a helyzetet, mert tényleg nem mindegy, mire számithatsz. A főnököd nem kérdezte meg, hogy meddig szeretnél otthon maradni?????
Ildi,
nálunk egy hónap különbség lesz a név- és szülinap között... Majd valahogy túléljük
Ma nálunk volt egy kollégám a 3 hónapos kisfiával, babáztunk és felszenteltük a babakocsinkat. Annyira jóóóóóóóóóó érzés volt Marcikát tologatni benne. Olyan büszke voltam, pedig nem is Bencus feküdt benne
Ani,
kívánom, hogy ma éjszaka jobban tudj aludni!!!!
Már mi is újra együtt alszunk Apával két éjszakája
Tűri a horkolásomat, úgy látszik, csak a megfázós időszak volt számára túl sok