Sziasztok!
Bercel alszik, ugyhogy gyorsan irok amg fel nem ebred. Orultem nagyon, mert jo sokat irtatok, igy viszont reagalni mindenre tuti nem lesz idom, de azert igyekszem mint mindig!
A vonatut egesz jo volt, 1 orat elvolt a kezemben, meset olvastunk, meg "maszkalt" egyik szekrol a masikra, meg evett, aztan aludt egy orat, aztan megint elvolt egy orat, es vegulis csak az utolso ora volt neccesebb, de az is csak azert, mert a foldon akart maszni, amit persze nem engedtem meg neki... De alldogalni alldogalhatott, egy darabig azzal is beerte...
Na de mindent egybevetve egy kis tunder volt, ugyhogy buszke voltam ra!
Igaz, en ugy lefaradtam mint allat, allandoan szorakoztatni, mondokakat mondani, enkelni... de nem vagyok telhetetlen, orulok hogy meg aludt is...
Agi: eskuvovel kapcsolatban: en voltam olyan eskuvon, ahol a kislanyuk ott sertepertelt korulottuk a szertartas alatt, es szerintem tok aranyos volt!! Persze ha sirt volna, vagy azt akarja, hogy az anyja felvege, stb. akkor valoszinuleg zavaro lett volna, mert hat megiscsak az ifju pare ez a nap...
De ha csak ott elboklaszik, all melletettek, es "elvan" magaval, az szerintem tok cuki, hiszen mar o is az eletetek resze... de ez az en velemenyem
Esetleg ra lehetne allitani vmelyik rokont, hogy azert figyeljen ra fel szemmel, es ha vmi gond van, akkor kapja fel vagy nemtom.
A mi eskuvonkon en viszonylag kissebbet akartam, Oliver meg a fel vilagot meghivta volna. Aztan en "engedtem", mert lattam hogy ez neki mennyire fontos... igy mi egy csaladi ebeddel kezdtunk, amin a legszukebb csalad volt jelen (a Trofeaban - imadom azt az ettermet!
) 70 fo!
Erdekessegkeppen: az en reszemrol 55 , Olivererol 15 fo...
De nalunk tenyleg ennyi a legszukebb csalad... aztan utana volt a szertartas, kihivtuk az anyakonyvvezetot, es volt kis musor is, pl. tesomek enekeltek stb. es utana volt egy allofogadas, na ezen a reszen mar kb.180-an voltunk
De jol sikerult, en jol ereztem magam!
Igaz, enni alig volt idom, pedig fincsi kajak voltak!
Ugyhogy egy jo tanacs Agi: jol kajalj be az eskuvo elott - hehhe.
Bea: szerintem sem gond, hogy Rozi mar azt eszi amit ti. Nalunk ez meg nem kivitelezheto, ugyan masfel hete kibujt a felso 2 foga, de meg igy is csak 4 van, nem szereti meg a darabos kajat...
Egyebkent en azon gondolkoztam, hogy igen, regen hamarabb kaptak a gyerekek mindenfele kajat, de azert ha megnezzuk, hogy akkor mibol allt az etel, meg most mibol all, akkor eg es fold a ketto...
Pl. en is anno legtobbszor mamam kertjeben termett paradicsomot ettem, nem innen-onnan importalt meleghazi akarmit, aminek nincs is paradicsom ize, stb. Mas vilagvolt na
Szoval szerintem nekunk sokkal jobban oda kell figyelni...
A paradicsom onnan jutott eszembe, hogy megprobaltam bevezetni Bercelnel, de kis pottyos lett az arca meg a kze egy-ket helyen. Most nem tudom, hogy ez attol van-e, mert csak picit adtam neki, vagy a melegtol...