Új privát üzeneted érkezett!

csucsu: a hormonvizsgálat mire jo? én 23-án megyek a dokihoz és ugyan tudom, hogy ez nem kívánságmüsor, de szeretném ha a lehetö legalaposabban kivizsgálna, mert nem szeretnék ujra ilyen "nagy kivizsgálást" egyhamar.
szerintetek milyen vizsgalatot "harcoljak ki", ha esetleg a doki hozzá állása a dologhoz nem lenne éppen tul jo.
Vendég
 


Sziasztok!

Csatlakozom Szilvi kérdéséhez! Ha minden igaz, akkor én holnap megyek dokihoz. Már összeirogattam, hogy mit akarok tőle kérdezni (sajnos dokinál olyan vagyok mint egy kisiskolás, mire oda kerül a sor egy csomó dolgot elfelejtek megkérdezni, és most már eljutottam odáig, hogy felirom)
Tehát, ami eddig eszembe jutott:
- éves rákszűrés
- mell UH-ra beutaló
- megnézni, hogy rendesen fejlődnek-e a peték a petefészkekben (Closti miatt) + méhnyálkahártya vastagság
- mivel nekem állandóan megy a hasam, ezért arra gyógyszert kell szednem, megkérdezném, hogy ez mennyire befolyásolja a dolgokat

még mit kérdezzek meg ezeken kívül?

Kép
anda81
 
 


Anda!

Miért kell mell UH? :shock: Lemaradtam valamiről, avagy csak feledékeny vagyok? És milyen betegséged van, hogy mindig megy a hasad? Sok sikert a dokihoz, haladjanak a dolgok, majd a többiek megmondják, mit kell még kérdezni, ebben nem tudok tanácsot adni.

Sziasztok amúgy :oops: :lol: , én túléltem a hosszú hétvégét. Sok helyen voltunk rengeteg program volt, állandóan korán keltünk és későn feküdtünk, úgyhogy pihenés az semmi nem volt. Majd most a munkás hétköznapokban pihenem ki a szabi megpróbáltatásait. :lol:

Szilvi!

Te is ügyes légy a dokinál, és reméljük segít, aztán mihamarabb babásak lesztek.

Kinga!

Pár nap piri, aztán újra durr bele a dolgokba. Én már meguntam a depis első piris napot, úgyhogy akkor jól lefoglalom magam és mire észhez kapok már el is múlt és érnek újra a petéim. Mindig meg tudom vigasztalni magam. Most a cél az, hogy az esküvő utáni hónapokban jöjjön össze a babó. Ha nem akkor is jó, legalább nem anyósékhoz születik. Szóval 3 évig még nincs kesergés, ugyanis arra tervezzük a költözést, ha csak utána jön a baba az sem baj, akkor tudjuk, hogy a mi házunkba szeretne jönni. Hiába...a külön szoba varázsa... :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 

 
 

Syrynx!

Rajtam már volt ilyen sarkú cipő én tudok az ilyenekben járni, de sajnos az a tapasztalatom, hogy nem olyan tartós az ilyen sarok. Legyen az bármilyen márkájú cipő, kerüljön bármennyibe, nálam mindig lesz valami baja a sarkának. Kezdve azzal, hogy hamar lejárom és állandóan vihetem sarkaltatni. De volt már olyan is, mint a reklámokban vagy filmekben, hogy letört az egyik sarka, úgy mentem el a cipészig és vártam ki egy széken, míg megcsinálja. :lol: De esküvőre nem akartam vastag sarkút, meg ezt rögtön megláttam, megtetszett olcsó is volt, de mégis bőr, úgyhogy nem hagyhattam ott. Majd esküvő után a hétköznapokban is csak ritkán hordom, nem lesz mindennapos viselet, így remélem sokáig kitart majd.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Mi is pihenni voltunk a párommal a hosszú hétvégén. Isteni volt!
A kisasszonyt megkapták a nagyik.

Látom, mindenkinél megjött a piri, akinek épp nem kellett volna :?

Jucus: sajnálom, hogy téged is átvert a mocsok, de hátha az átjárhatóságival kiderül a gond!

Kinga, Syrynx, Csucsu
: megkérdezhetem, h nektek az első gyerkőc mennyi idő alatt jött össze…és most mióta próbálkoztok? Én azért abban bíztam, h ha egy már sikerült, akkor a következő kicsit gyorsabb lesz.

Lyndee
: Én 14 hétig hánytam a lányommal, reggeltől estig folyamatosan vacakul voltam, aztán, amikor az elmúlt, jött a gyomorégés, de az már elviselhető volt. Az előnye: félidős voltam, mire visszanyertem a leadott kilókat, így a végére nem volt vészes a hízás….és nagyon nagyhajú lett a kiscsajszi. Mindenki a csodájára járt, nekem meg hízott a májam rendesen

Vettem végül LH tesztet. Jó drágán, de ez kazettás, hátha így pontosabban kimutatja. Nekem 25 napos a ciklusom, így az útmutató mára, a 8. napra tette az első tesztelés napját. Összesen 7 teszt van benne. Kíváncsi vagyok nagyon.
Ja, ma tök negatív lett.
cicma
 
 


Tabati: Mikor lesz az esküvő?
Látom, h 74 nap van még hátra, csak lusta vagyok kiszámolni.
cicma
 
 


Cicma: Máté nálunk elsőre összejött. A Kistesóval június eleje óta próbálkozunk.

Csucsu: miért kellett harcolni a hormonvizsgálatért?! Azt vérvétellel csinálják nem?

Szilvi, Anda: majd kérünk beszámolót,hogy mi volt a dokinál. Ha elmúlik a rohadék piri én is megyek dokihoz. Úgy döntöttem, hogy az Sztk-ba fogok menni.

Tabati: én is megnéztem a cipődet, nagyon szép. Biztos te is nagyon szép leszel. :oops: Tényleg mikor lesz a nagy nap? Ügyes vagy, hogy ilyen jól fogod fel, én most már nem is elkeseredett vagyok, inkább dühös. Ja, és minden héten tudomást szerzek az ismeretségi körömben valakiről, aki terhes lett. Ez még jobban frusztrál. Amíg nem akartam teherbe esni, senki nem volt terhes a környezetemben.

Lyndee: kitartás kedves! Állítólag még a gyömbér is jót tesz, bár én nem próbáltam.

Kép
németh
 
 


Cicma!

A hányás hogy függ össze a baba hajával? :shock:

Július 26-án lesz az esküvő.

Kinga!

Szerintem akkor is épp annyian estek teherbe, csak épp nem volt annyira téma nálad, így nem tűnt fel.

Kép
Kép
tabati
 
 


Igen, valószínűleg. :?

Kép
németh
 
 


Tabati: Nem a hányással, hanem a gyomorégéssel függ össze :D De ez is csak olyan babonaféle.
cicma
 
 


Sziasztok csajok!Jövőhéten kedden lesz az átjárhatóságim és szerda reggel jöhetek haza!Már nagyon izgulok!Szoritsatok!!!!Nagyon reménykedem már hogy ezután könnyebb lesz majd!Sok sok++++++mindenkinek a babóhoz!!!!

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


Sziasztok!

Tabati:
Mell UH azért kell, mert a nagypapám is rákban halt meg és most az édesanyámnál is kiderült, hogy rákos (mell rákja van, ami már gyakorlatilag mindenhová áttétes lett, az orvosok szerint kb. két évet nyertünk azzal, hogy a bal mellét eltávolították :cry: :cry: :cry: ) Amikor ez kiderült, akkor megkérdeztem a dokimat, hogy mekkora esélyem van arra, hogy én is rákos leszek. A doki erre azt mondta,hogy ha anyai ágon többen voltak rákos betegek, akkor sajna van rá 50% :shock: :shock: :shock: :shock: esélyem. Kérdeztem,hogy mit tehetek ellene, azt mondta, hogy az éves méhnyakrák szűrés mellett javasolja az éves mell UH-t, és természetesen az otthoni önvizsgálatot. Nem vagyok beparázva, mert ha jönni akar a betegség úgyis jön. De ha időben észreveszem, akkor gyógyítható!
Hogy milyen betegségem van amitől állandóan megy a hasam? Na ez egy jó kérdés, kb. az 5. orvosnál jártam, amikor feladtam ennek a dolognak a kutatását. Minden létező leletem negatív, a vérvételtől egészen a vastagbél tükrözésig. :?

Kép
anda81
 
 


Jucus:
Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen jövő héten veled! Melyik kórházba mész?
Nekem a múlt hónapban volt, hála Istennek azon szerencsések közé tartozom, akiknek nem fájt a dolog, csak nagyon kellemetlen volt. Kívánom, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel járjon a dolog! :D

Kép
anda81
 
 


Jucus!

Ez igen, gyorsan pörögnek az események, te aztán tényleg kézbe vetted a dolgok irányítását. :D Egy ismerősöm is azt mondta, hogy neki sem fájt, csak egy pici mensis fájdalom volt. De a dokija mondta, hogy lazítson, mert ha görcsöl, akkor jobban fáj. Úgyhogy csak lazán.
Mondom én... nekem egyszer a nyaki ereimet ultrahangozták, és alig bírták megnézni mi van, mert egyszerűen képtelen voltam ellazulni. Pedig az csak egy sima ultrahang volt. A nődoki is mindig mondja rákszűrésnél, hogy ne feszítsem a hasam. Pedig tényleg nem izgulok, mert eddig nekem még sosem fájt (hallottam olyat, hogy valakinek a rákszűrés is fáj, meg vérzik utána) nem tudom miért vagyok görcsös.

Anda

Sajnálom a nagypapádat, meg az anyukádat. Nekem apai ágon mindkét nagyszülőm rákban halt meg. De én azért nem aggódom e miatt, mert egyrészt állítólag az anyai ág számít tényleg, (ott a magas vérnyomás volt baj, amit sajnos én is örököltem, de ez még a jobbik szerintem :roll: ) meg ők rengeteget dohányoztak, és tényleg a tüdőrákot kaptak. Aztán mamámnak a méhére ment, papának az agyára. Na, az sokkal szörnyűbb volt.

Érdekes ez a hasmenés dolog. nekem is nagyon érzékeny a gyomrom, hasmenésem is szokott lenni, de én be tudom határolni, hogy pl. a tejtől, vagy a csípős dolgoktól. Tényleg semmit nem sikerült megfigyelned, hogy milyen élelmiszerektől van? Érdekes... Szerintem a háziorvosodnak kéne szólnod, hogy babát szeretnétek. Nekem is fel akart írni vérnyomáscsökkentőt, mert határeset vagyok, de amikor mondtam neki, hogy babáznánk, akkor rögtön mondta, hogy akkor semmiképpen nem ír fel.

Cicma!

Tényleg! :shock: Most hogy írod, mintha már én is hallottam volna, hogy akinek ég a gyomra várandósság alatt, annak a babája hajasbaba lesz. :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Cicma
nálunk Máté 9 hónap alatt jött össze, a tesóval meg 4-5 hónapja próbálkozunk. (januárban csak egyszer voltunk együtt középidőben, úgyhogy az nem is számít igazán, februártól húztunk bele igazán.) sajnos (vagy van akinek szerencsér), az hogy az első gyerek mennyi idő alatt jött össze, nem garancia semmire. van akinek az első hamarjön, van akinek a második, és van akinek mindkettőre várni kell. (asszem én ez utóbbi kategóriába tartozom.) de ha belegondol az ember hogy 12-24 óráig megtermékenyülőképes a petesejt, akkor már nem is olyan egyszerű a dolog... pont eltalálni azt az időt! :D :?

Anda
nálunk férfi ágon volt rák a családban. (Apukám vastagbélrákban halt meg, már utolsó stádiumban derült ki. 70 éves volt, úgyhogy végülis szép kort megért----48 éves volt mikor én születtem, második házasság volt, sőt van egy hugom is-----. Apu testvérei közül többen is szenvedtek ebben a betegségben, de náluk hamarabb kiderült.) a párom Anyukája 54-55 évesen halt meg tüdőrákban (nem dohányzott, nem ivott, nem volt elhízott), nem érte meg sem a nyugdíjas kort, sem az unokáját. :cry: :cry: szörnyű dolgok ezek. viszont rendszeres szűréssel sok minden megelőzhető, illetve időben "elkapják" a dolgokat.

Nekem is égett a gyomron a várandósság alatt. és Máté nem igazán lett hajasbaba. :? :roll: azt viszont megfigyeltem, hogy a szőke babáknak nagyon gyér a hajuk a megszületés után. a fekete -sötét hajúaknak viszont komoly bozontjuk van. (persze van akinek ki is hullik hamarosan és új nő helyette.)

Kép

Kép
syrynx
 
 


Syrynx:
Én nem igazán szeretnék a "mindkettő nehezen jön össze" kategóriába tartozni, de majd kiderül. A múlt hónap volt az első próbálkozás.

A hajjal igazad lehet. A lányom barna hajjal született.....de nem hullott ki :D most is gyönyörű; hosszú és sok :D

Jucus: Neked mennek a drukkok, h minden rendben menjen!

Nálunk senkisem halt meg rákban, viszont a mi családunk magas vérnyomásos, a páromé meg cukros...
cicma
 
 


Hát igen, sajnos a rossz dolgokat is örököljük nem csak a jókat... :roll: A cukorbetegség se semmi, mennyi gonddal jár... apósom is cukor beteg, de szerencsére csak gyógyszert szed, nem kell inzulinoznia magát.

Kép
Kép
tabati
 
 


Cicma
hát én se...de mivel már túl vagyunk a 4. hónapon, azt már nem mondhatom, hogy gyorsan összejött a kistesó. viszont általában azt tapasztaltam az ismerőseim körében, hogy a második baba hamarabb jön. (persze sajnos vannak kivételek. :cry: )

ne is emlegessétek a cukorbetegséget. :evil: :twisted: én is hajlamos vagyok rá. a terhesség alatt a 20. héten derült ki hogy gond van a terheléses cukorral. végig tartani kellett a 180 gr szénhidrát diétát (szerencsére az inzulinozást megúsztam). és most októberben is voltam dokinál, 5,9 lett az éhgyomri érték. 5,6-ig még jó. úgyhogy vigyáznom kell. :? amúgy kifejezetten cukorbeteg nem volt a családban. :)

Kép

Kép
syrynx
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek a szomszédban van egy 8 hónapos kisfiú, akire a szülei 4 évet vártak. A születés után nem akartak sokat vacakolni a kistesóproject belevágásába, hátha most is évekig kell várniuk. Erre most hallottam a hírt, hogy már 11 hetes kismama. Nem semmi! Vajon mi lehetett az oka, hogy anno olyan nehezen jött össze, most meg ilyen könnyen? Van remény! :D
cicma
 
 


Még azt elfelejtettem írni, hogy ugye ma is csináltam egy LH tesztet. Tegnap még teljesen negatív volt, ma meg már van egy kis halvány csíkocska. Készülődik odabent valami :D
Apa holnap elutazik 2 napra, remélem, nem akkor kéne akcióznunk :roll:
cicma
 
 



No, akkor én erről lecsúsztam :( Mármint én már gondolom nagyon nem vagyok a szülés utáni termékeny időszakban. 21 hónapos a lányom.
cicma
 
 


Vera: Minden tiszteletem, hogy be mertek vállalni még egy 5. kisbabát is. Az anyagi részére gondoltam.
Lehet egy hülye kérdésem? Ha Lenne már egy kislányotok, akkor is belefogtatok volna? Ha úgy gondolod, hogy semmi közöm hozzá, ne válaszolj! Semmi gond.
Egyébként szurkolok nektek nagyon :D
cicma
 
 


No, hát nekem nem jött be ez a vetélés utáni hú de nagy termékenység... :( Pedig mi csak egy mensit vártunk. De van doki aki azt mondja, hogy 3 hónapot is kell utána várni. Akkor miért, ha épp akkor lennénk termékenyebbek?

Kép
Kép
tabati
 
 


cicma
igen be. És ha ez végre lányka lenne attól még lesz egy gyermekem.

tabati
a lelki dolgok miatt. Meg ugye sokan a regenerálódás miatt mondják de nekem másfél hónapra rá lett a pém mert nekem nagyon hosszú a ciklusom és így volt ideje regenerálódnia meg a doki mondta hogy ha befogadó képes akkor az idő lényegtelen.
De azért van különbség a kaparás és a vákumos abortusz között. Mert a vákumos az humánusabb és nem sérti meg a méhfalat. Nekem vákumos volt.
De vegyük pl azokat akiknek csinálnak egy egészségügyit mert nem esnek teherbe és utána rögvest sikerül nekik.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Nem mondod!!! :shock: Én meg ott izgultam, hogy ne kelljen egészségügyi kaparás, mert elég sokáig tartottak benn megfigyelésen és szép csendesen vérezgettem. Egészen addig, míg nem tartották szükségesnek a kaparást, mert elég vékony lett a méhnyálkahártya. Mondanom sem kell, hogy hálát adtam az égnek, és tulképp még ma is örülök, hogy nem kellett hozzámnyúlni. Inkább hiszek a természetes dolgokban. :roll: De miért sikerül a kaparás után teherbe esni? Én nem is tudtam, hogy ha nincs vetélés akkor is csinálnak ilyet... :roll: Asszem abban a kórházban is vákummal csinálják, ahol én voltam. De ha nincs benn baba, akkor is lehet ezt a vákumost alkalmazni? Mert nekem ugye a petevezetőmben volt, s csak azért mondta a doki, hogy lehet, hogy kell, hogy ne vérezzek már. De most ahogy visszaemlékszem, kaparást emlegetett...azért is féltem tőle. Viszont a vákumos dolgot egy szobatársam mondta, akinek nem fejlődött tovább a babája. Talán egy kórházon belül ezt is meg azt is alkalmazzák, attól függ milyen típusú az eset?

Kép
Kép
tabati
 
 


Cicma: Talán te kérdezted mennyi idő alatt sikerült a lányom. Szóval ő az első hónapban első próbálkozásra. mert abban a hónapban egyszer tudtunk együtt lenni most nem irom le miért de a lényeg, hogy legelső alkalomkor össze jött.


Kinga: azért kellet kiharcolni merta doki ezt maguktól nem nagyon ajánlják fel hisz állítólag 30ezer ft egy hormonvizsgálat ára.
Nekem legalábbis a dokim ezt mondta.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek szép napot! Én Szentendrére megyek. A tegnapi festés jól sikerült.

Doki:
Bal oldalon van egy szép 24mm-es petécske, a nyálkahártya rendben. Jövő hónapban másképp kell szednem a clostit. Azt mondta, hogy ha nyár végéig nem jön babó, akkor készülhetek az inszemre. Nagyon bízom benne,hogy a nyári napsugarak megteszik hatásukat!

Kép
anda81
 
 


LÁnyok!

Szerintetek ha fogom magam és elmegyek az sztk-s dokihoz, hogy nézze meg érik e pete és hogy áll, szerinte kb. mikor fog megrepedni (van Uh a rendelőben), akkor nem néz majd hülyének, és simán megvizsgál?

Anda, csak rólad jutott eszembe, hogy milyen jó lenne tudni. Persze én nem szedek semmit, de emlékszem amikor a kórházból kijöttem, akkor is rajta volt a zárójelentésen, hogy melyik petefészkemben mekkora pete van épp. Ilyet lehet csak úgy csinálni? Mert én szívesen rászánnék egy két délelőttöt, hogy megnézze, mert mibe kerül? Olcsóbb, mint a lh teszt (most már vizitdíj sincs) és akkor jobban meg lehetne határozni a peteérést.

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: én "sima" sztk-s dokihoz megyek jövő pénteken. azt mondták minden kivuzsgálást megcsinál ezen a téren. nálam is és majd a férjemet is elküldi a megfelelő helyre.
ugyan ez még csak ígéret, de eddig nem csalódtam ebben a dokiban még. remélem most is rendes lesz.
Vendég
 


Sziasztok!

Hát, igen. Ez az LH teszt baromi drága :?
Vera: Te vagy ennek a szakértője. Honnan érdemes szerezni? Van valami oldal, ahonnan Ti szoktátok rendelni, ugye? Azaz neked most már csak múlt időben :D
Egyébként remélem nem bántottalak meg a múltkori kérdésemmel! Csak olyan nagyszerű dolog, hogy valaki mer a mai világba ilyen sok gyereket vállalni! Ti már a kezdetektől hatban gondolkoztatok?
cicma
 
 


Jaj, azt elfelejtettem kérdezni, hogy a mai LH teszt halványabb lett, mint a tegnapi, de a tegnapi sem tekinthető pozitívnak, mert halványabb a kontrollcsíknál. Akkor most mi van? Megvárom a holnapi eredményt is, akkor talán okosabb leszek. Az lehet, hogy a tegnapi azért erősebb, mert töményebb (sötétebb sárga) volt a pisi?
cicma
 
 


Sziasztok!

Tabati:
Én is elsősorban azért mentem el, mert a closti mellett muszáj, ha meg már ott voltam, akkor mondtam neki, hogy essünk túl az éves rákszűrésen is. Jah, egyébként megkérdeztem, hogy honnan tudom,hogy a jelenleg 24mm-es pete meg is érik és ki is szabadul. Azt mondta, hogy ha nem így lenne, akkor tele lennék már cisztákkal. Így tegnap is okosabb lettem valamivel.
LH-teszt, ezt is megkérdeztem, az volt a válasz, hogy aki hisz benne annak érdemes, de orvosi szempontból azért nem jó, mert ugyebár nem ad egyértelmű eredményt. És újra kihangsúlyozta, hogy az orvoslásban igenis számottevő az, hogy ki miben hisz.

Kép
anda81
 
 


cicma
Nemharagszom.
Az lh tesztet én itt pesten vettem egy egészség boltba http://www.vitani.hu nagyon szuper áron. De rendelni is lehet egy oldalról. Pl itt a babaneten is van egy topik a fogamzásba meg itt http://125769.homepagemodules.de/ ez a babatervezők honlapja és itt német országból küldik neked.

Nekem ilyen volt a babás lh tesztjeim. És kétszer volt pém vagy legalább is az első az próbálkozós volt.
ez az első széria a próbálkozós: http://files.homepagemodules.de/b125769/f8t726p66082n1.jpg
És ez a babás széria http://files.homepagemodules.de/b125769/f8t726p66082n2.jpg
és a folytatása
http://files.homepagemodules.de/b125769/f8t726p69341n1.jpg
Az az igazság hogy nekem a március 4-5-kei már jóstesztnek akartam a február 28-ikai feltételezett pé után de lám milyen jó hoyg lhztam mert így lett meg a mostani babóm. Tök véletlenül mert csak egyszer voltunk együtt 5-én február után.
Itt az akkori hőm.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


sziasztok lányok!

nekem már tényleg csak 1-2 nap és ovum lesz, mert ma reggel olyan tojcsis volt a nyákom is. meg a derekam is majd leszakad.
azt hiszem ma is elkapom apjukat meg 19-én hajnalban is, aztán úgyis szünet lesz egész jövő héten :(
Vendég
 


Sziasztok!

Anda:
Én ezt nem értem. Mi az, hogy az LH teszt hit kérdése? :shock:
Nem a peteleválás előtti hormonszint növekedésének kimutatására való? Hogyan tudnám én ezt befolyásolni azzal, hogy hiszek benne?

Szilvi: Apjukra fel! :wink:

Vera: Köszi az infókat!

Én kissé szomorú vagyok most. Lehet, hogy apa elutazása miatt most kisebb az esély a babásodásra. A teszt szerint csütörtökön (azaz tegnap) lett volna a nagy nap, de pont aznap reggel ment el és csak ma este jön haza. Tegnap este baromira fájt a bal oldalam, reggelre meg már semmi. Talán, akkor repedhetett meg.

Mondjuk a tesztet nem értem.
Kedd (8. nap): teljesen negatív
Szerda (9. nap): Csík van, de nem olyan erős, mint a kontrollcsík
Csütörtök (10.nap): csík még mindig van, de halványabb, mint az előző napi
Péntek (11.nap): tök negatív, azaz, ha akarom talán látok még egy halovány csíkot.

Vélemény? Mit gondoltok? Mikor lehetett a dolog? Volt egyáltalán tüszőrepedés?
Ma este jön haza apa. Érdemes még elkapni?
cicma
 
 


Szerintem veszteni semmiképpen nem vesztesz vele, ha még ma rástartolsz a dologra! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Cicma:
Az LH teszt természetesen nem hit kérdése, és arra szolgál, amit leírtál. A dokim csak arra próbált figyelmeztetni ezzel, hogy nem szabad nagyon görcsösen rákattani a témára. Ezzel az örökös tesztelgetéssel pedig szerintem nem tennék saját magamnak jót, mert ismerem magam. Persze ez nem azt jelenti, hogy más se használja! :D

Kép
anda81
 
 


sziasztok!

én lassan elköszönök lányok! szerintem leghamarabb jövő pénteken tudok majd írni!

addigis jó pocakosodást mindenkinek :D :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Szia Szilvi, várunk vissza! :D

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!
Egy kicsit én is szabadságolom magamat a babanettől, hátha jót tesz, ha nem foglalkozom állandóan a témával. Jövő héten megyek dokihoz, majd megírom, hogy mit mondott. Majd olvasgatok azért és szurkolok nektek!
Kinga

Kép
németh
 
 


Kinga:
Nagyon várunk vissza! A doki pedig csak jót fog neked mondani! :D

Kép
anda81
 
 


Hajjaj, látom mindenkinek nagyon sok a dolga! Vasárnap óta senki nem gyütt! :cry: :cry:

Kép
anda81
 
 


...mert mindenki szorgalmasan gyúr a bébire :D
Kivétel én, mert torokgyuszival küszködtem. :evil: Pihenés persze semmi, mert gyerek mellett arra bizony nincs idő.

Én is várok mindenkit vissza!
De babás hírekkel ám! :D
cicma
 
 


Hali!

Cicma:
Babás hírekkel sajna nem tudok szolgálni! :(
Sajnálom a torokgyuszit, remélem mielőbb meggyógyulsz!
Ha mindenki bébire gyúr, akkor igazolom a távollétet!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81
 
 


Gyúrunk ám mi is, most az a taktika, hogy ovlávió környékén (tehát mostanság) minden nap. Hátha ez bejön... :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Kinga
dokinál voltál? mit mondott?

Tabati, Anda mindhárman egy ciklusnapon vagyunk! :lol: jó lenne együtt babásodni is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
syrynx
 
 


sziasztok lányok!

én visszaértem kis hazánkba :D
de hulla vagyok :(
majd írok, ha kipihentem magam.

sziasztok!
Vendég
 


sziasztok lányok!

én visszaértem kis hazánkba :D
de hulla vagyok :(
majd írok, ha kipihentem magam.

sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok!

Syrynx, Tabati:
Hajrá, hajrá! Tök jó lenne, ha egyszerre látogatna el hozzánk a gólya!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: