Új privát üzeneted érkezett!

Szep a Bamberoo-d Kriszti, no meg a pocak is! :D
smzsgalf
 
 


Zsuzsa, kb 50 perc.

kamcsatka
 
 


Zsuzsa: akkor mi is megyünk :) csak hogy növeljük az egy négyzetméterre eső benjáminok számát :)

laeres
 
 

 
 

éljen! Akkor lehet, hogy még nagyobb pelus-stash-t fotózunk???:-))
(stash=gyűjtemény, készlet)

kamcsatka
 
 


Kép Lívia-féle Mei tai

Sziasztok,

hosszas vívódás után úgy döntöttem eladom a babaközelbenes mei-taiomat,ha valakit érdekel és szeretne még képet róla,írjon privit(ez a budaörsi klubban készült rólunk,a lányom csak dekoráció :D )

Szép napot mindenkinek:Jucus



[/img]

KépKép
KépKép
Jucus
cassyo76
 
 


Na, sikerült apával délben összehozni a fiunkat :) És egy kis rövid sétát is tettek az erdőben! A férjem szerint kényelmes, csak a derekát vágta. De túl alacsonyan volt a gyerek plusz szorosra húzta, pedig szóltam.... Na, még gyakorolják, de menni fog.
És: Tomi is azt mondta, hogy "jó bót" :D, egy percet se hisztizett, mint nálam szokott. Tényleg apának találták ki!!! Tök jó lesz majd igy kirándulni, én a kicsit viszem kendőben, Tomit meg a "papikája"...:lol: :wink:

kriszti

Kép Kép

KépKép

KépKép
kkriston
 
 


Kriszti, mondd meg Apunak, hogy nem meghúzni kell a derekán, hanem épp hogy csak kényelmesre csomózni!!!!! Ez klasszikus hiba! Ettől vágni fog. Szerintem azonban Tomi nem ül alacsonyan, én legalábbis úgy látom a képen.

kamcsatka
 
 


Hahó!

Kriszti csini a pötyid rajtad is, meg a zuradon is! De már nem haragszom, hogy lenyúltad előlem, mert nekem ezzel a vállpánttal nem is tetszik. Nekem azzal a barnával tetszik, amilyen Kamcsatkáé.

Köszi a képeket, megnyugodtam :wink:

Kép
beszilva
 
 


OK, köszi Orsi! Gyakorlunk....Nekem annyira tetszik ám!!! És még hogy világosabb, az is! Beee, Szilva! :) ;)

Azért gondoltam, hogy alacsony, mert az én hátamon magasabban van. Jobban kilát, de ha csipőn van, nem is olyan kényelmes talán, nem? Igy pocak felett kötve tök jó ám! És keresztezve is! Komolyan azt hittem régen, hogy az én 85H-s cicimen nem lehet keresztezni, de ez a MT tök szupi kényelmes igy is. A kendő kevésbé!
Szóval jó vétel volt! :idea: :lol:

Ja, még kérdésem, hogy a kezét nem nagyon akarta kivenni Tomi, de mintha nem is tudta volna, mert mintha túl magas lenne body? Vagy csak még túl merev lenne és ezért nehezbb kitennie? Végülis nem panaszkodott... Az ivet elég nehéz nekem is lehajtani, még be kell törni, gondolom.... (remélem, érthető voltam) :oops:

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston
 
 


Fura, h mennyire masok vagyunk! en pocakosan egyszeruen NEM TUDTAM ELVISELNI sem pocak felett sem alatta a pantokat, fajt, es ereztem, h nyomja a babat...

A klub miatt irigy-irigy! :)

Orsi, mennyivel mesz az autopalyan :?: :!: :!:
saara
 
 


Kriszti, nagyon szép ez az MT, már Orsi képein is tetszett:) és nem mondod, hogy az otthonotokból fényképezve készült az a kép az erdővel a háttérben :o :) És próbáljátok meg, hogy egyet hajtotok a derékpánton felkötés előtt, így akkor a derékpánt szélességének megfelelő mérettel csökken a body rész hossza, akkor biztos kifér Tomi keze kényelmesen, épp a hónalja alatt megy majd a body felső széle :wink:

Kati


Matyi 2005.04.08.
Borci 2007.03.24.
maminti78
 
 


Kriszti,

nagyon szépek vagytok az új szerzeményben :)

Móni
norsi
 
 


Kriszti: szerencsére nem vagyunk egyformák! Szívből örülök, hogy ennyire tetszik Neked, így még jobb helyen van! PL Zsuzsána kegyátalán nem tetszik ez a pöttyös minta,- hát én meg szerelmes vagyok belé. (némileg plátói, de remélem már nem soká)

Kép
beszilva
 
 


Kriszti, igen, ha úgy gondolod, magas a body, hatjsd fel egyet. Bár nekem háton Kamillának pont jó felhajtás nélkül is, simán kiteszi a kezét, ha akarja, ha meg fáradt, visszahúzza. (emlékszel a majmos képekre, ahol a hátamon van? Ott kint van a keze, és a body eredeti hosszúságban van hagyva. Tomi meg még magasabb is, mint Kamilla. De kísérletezzetek csak! Szerintem Tomi bent AKARTA tartani a kacsóit:-)
A keresztezésen csodálkozom, nekem nem kényelmes elöl keresztezve mellkason.
Az ív direkt ilyen, hogy megfelelően támasszon akkor is, ha fel van hajtava. De majd ha többet hajtod, kicsit puhul, de a funkciója ugyanúgy megmarad.
Sára, és még alullőttem az időt... régen dolgozós koromban sokat jártam Győrbe, nagyon untam és 170-nel mentem végig, akkor 40 perc volt. Jó, mostani kismamás-saját autós-büntetős időkben persze csak 110-120-szal megyek:-)

kamcsatka
 
 


Off: Hú, az én kocsim 160-ig bírja, utána nem tudom mi van, de asszem nem is akarom. (18 éves opel, de sose kopel)
Mivel jártál Orsi, volvoval? :lol:

Kép
beszilva
 
 


Lányok használt már valaki közületek babazsákot?,5 hónapos gyereket is lehet benne kényelmesen cipelni? Ismeri valaki a bohém mama félét?

Jucus neked nem vált be a mei tai? Pedig nagyon szép. Én még csak szemezgetek vele.

Ancsurka

KépKép
ancsurka77
 
 


ma teszteltem az ellaroo-t megint. érdekelt, hogy pár hónap Lanás tapasztalat után milyen.
Szóval annak ellenére, hogy dög beteg vagyok, elmentem nagybevásárolni. Iván cirka 3 órát öltött egyhuzamban a hátamon.
tapasztalatok:
- az egyszerű háti kötést nem lehet igazán kényelmesre kötni.
nagyon vágja a vállat és gondolom gyerkőc lábát is, bár ő nem panaszkodott, aludt vagy 2 órát. eleve úgy indult, hogy felkötöttem a hátamra, szokásos aprólékosággal, hiszen tudtam, hogy sokáig ott lesz, de már 15 perc után újra kellett kötni, mert nem volt elég szoros.
ez attól is lehet, hogy ez is egy gyűrődős kendő és a felső szegés alatt túl sok felesleges anyag gyűrődött fel, ami aztán kilazuláshoz vezetett. de attól is lehet, hogy az anyag nyúlik használat közben, mint mondjuk a lenvászon nadrágok.
miután újfent szorosra kötöttem, már kényelmesebb volt, de vágott. a derekamon is szorosra kellett húznom, különben folyton lazult. ez se túl kényelmes.
miután egy óra után meguntam, hogy a gyerek összevissza lógatja a fejét alvás közben, átkötöttem BWCC-re(körülkötött háti). ez sokkal kényelmesebb volt. a vállon jól eloszlott a súly. én viszont utálok a melleimen keresztezni egy szoros anyagot, ezért a melltartós variációt választottam, amikor a kendő szárait széthúzod a melleden és úgy néz ki mint egy woodstock-i melltartó. ez talán még jobban fokozta a kényelmet. az se mellékes, hogy amikor a gyerek fejét tartja a kendő, akkor eleve könnyebbnek tűnik(Lanával is).

szóval összefoglalva: nem rossz kendő az ellaroo, de nehezebb gyereknál már trükközni kell a kötésekkel, hogy kényelmes legyen.

Kamcsatka, újszülötthöz elöl keresztbe biztos hogy tökéletes. Ági egyszer azt mondta, hogy ahhoz szinte minden kendő jó. de az az igazság, hogy bár szerintem ez a leggyönyörűbb kendő a világon, és finom puha vékony, a lanához képest horzsol.

teszteltem csípőn is, de csak rövid ideig, azalatt úgy tűnt nincs vele baj.
van viszont egy előnye a lanával szemben: könnyű!!!!! ez nem mellékes, amikor a játszótérre menet a válltáskámban cipelem.

Kriszti, jól mutatnak apáék a bamberoo-val :D

KépKép
savitri
 
 


Kriszti,
gyönyörűek vagytok!!!! és Apa is nagyon vagány!! a pöttyös nekem is nagyon bejött! :wink:

Budaőrs-Győr, táblától tábláig 110 km körüli, sztem is az 1 órán belüli idő nem ördögtől való terv.. :lol:
mondjuk mi múlt héten szerdán mentünk és a Győr felőli oldalon Bicskéig állt Budától a sor 3 sávban.. pedig baleset sem volt.. szóval van lutri tényező :roll:

Kamcsatka,
azért a 40 perc nem kispálya! :wink:

Savitri,
micsoda összehasonlítás!! mondjuk a fotókon gyönyörűek az ellarook!!!

Beszilva,
drukkolok, hogy hamar "beteljesüljön" a szerelmed a pöttyössel!!

Nagyon jó volt nézni a klubbos fotókat és olvasni a beszámolót!! mi is megyünk ám júniusban már!!

lenyomtuk az első 2 órás túrát a zsír új, gyönyörű bamberoonkban, szuper volt!! megvettük a fórumos könyvet is végre! :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép
Kép
gyuzso
 
 


Kriszti: apának nagyon jól áll ez a bamberoo (?), gratula hozzá. Jucus, ez a bordó mei-tai is nagyon szép!
Tegyetek még képeket, olyan szépek!

Livi, Nóri (3), Sári (1.5), Peti (2008.10.23.)
liv731
 
 


Sziasztok,

Ancsurka szó sincs róla,hogy nem vált be az MT,csak elkapott a bamberoo-láz,és tegnap bevásároltam Orsinál,így a régi(amúgy tényleg gyönyörű és amúgy szeretett darab) immár feleslegessé vált -kedves, jó gazdit keres :P

Majd teszek fel képet,szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
Jucus
cassyo76
 
 


amúgy,amúgy,amúgy.... :oops:

KépKép
KépKép
Jucus
cassyo76
 
 


Na várjatok csak! Orsinál lehet Bamberoo-t venni???? Jól értettem? Én is akarok! :roll:

kisvic
 
 


Lehetett :D Legközelebb tán 2 hónap múlva(?) Képek majd blogon (még nem)

Savitri, azért ha CSODA történik, jönnék megvenni Ellát... :D Nagyon-nagyon megfogott...

kamcsatka
 
 


Fórumos könyv????????????

kamcsatka
 
 


Lányok mi a különbség a Bamberoo és a MT között a különbség?

Ancsurka

KépKép
ancsurka77
 
 


Közben rájöttem. Az is MT. És mitől ennyire jó? VAgyis a többihez képest mivel jobb?

Ancsurka

KépKép
ancsurka77
 
 


HÁt, köszi lányok a sok kedves hozzászólást! Én (előre! ) és apa és még TOmi is meg vagyunk naggggyon elégedve a Pötyinkkel! Örülök, hogy beruháztam és ezt vettem egy másik féle helyett. Persze a többi MT-vel nem tudok hasonlítani, de ez szuper! Egyszerűen kényelmes könnyű felvenni, a gyerek is jól ül és többféleképpen használható. Én pl. hosszútávú túrákra simán el tudom képzelni, TOmit is akár (a férjem vinné :D )...De nemsokára teszteljük!
Az tényleg lehet, hogy a fiam nem akarta kitenni a kezét, mert mivel Kamillánál nagyobb, biztosan ki tudná rakni...Azt gondoltam, hogy kisebb gyerekkel érdemes lehajtani a bodyt, ilyen nagy culával nem... ?
Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston
 
 


Kriszti, szerintem nem kell Tomival rövidteni!!!
Épp ma próbáltuk egy alig 3 hónapos babával, nagyon jó volt! Gyönyörűen tartotta, támasztotta, körülölelte.

kamcsatka
 
 


Szia!
Mennyiért szeretnéd eladnia mei taiodat?

Nelli
kisnelli
 
 


Orsi,

A fórumos könyv tippem szerint a Liedloff könyv lehet :)
Megerősíteném, hogy a pici jót szunyált a Bamberoo-ban, még a vasalásnak sem álltam neki, csak ültem és gyönyörködtem :)
Aztán a nagyot sem lehetett kihagyni belőle!

Íme a kis hordozott hordozó :)
Kép Kép

Móni
norsi
 
 


Mennyiért vesztegetik most a Bamberoo-t?

Móni, akkor manduca nem lesz? Szépek vagytok! :lol:

kisvic
 
 


Csakis Liv kérésére :mrgreen:
A friss, ropogós Hoopedizem :)

Kép

Kép

KépKép
livus
 
 


Livus,

szépek vagytok és milyen vidámak!

Laura

Kép
tabajd
 
 


Sziasztok!

Bekukkantottam. :)

Livus, asszem nekünk nagyon egyezik az ízlésünk csíkügyben: a sálad (a lilypie-os képen), a pulcsid, a kendőd... nekem is pont ilyen cuccaim vannak/ilyenek tetszenek. Én is ezt a hopp-ot választanám!

Savitri, a klubból hazafeléutat mi is ultragáz szinten megszívtuk, osztyapenkótól a móriczig (BAH csomópont érintésével, mert ott adtam fel a próbálkozást, hogy hazamenjek és inkább a szüleimhez mentem) másfél óra. Azt hittem megőszülök. Szerencsére Félix aludt, csak a végén ébredt fel. (mindig jól lestrapálja a klub :D )

Jelentem nekünk is van Bamberoonk és imááááááádjuk! (Szerintem Félixnek jobban bejön mint a kendő... és lehet hogy nekem is... :shock: )
Kép

kattix
 
 


:oops: Bocsánat az óriásképért, rohantam szoptatni, és előnézet helyett a küldésre nyomtam. Elnézést!

Laura: :) köszi!
Kattix: Éljenek a csíkok, igen! :) Na, jó: meg a majmok is :lol:

KépKép
livus
 
 


Livus, ne kerj ma' bocsanatot! legalabb latunk is valamit a kepen. Szepek vagytok tenyleg! Timbuktu milyen??

Ugy latom "kicsit" elkapkodtak a bamberoo-kat :D
egyik szebb, mint a masik! bar bevallom, nekem a csikok utan a pottyok tetszenek a legjobban :lol:

Savitri, halas koszonet az ellaroos beszamoloert. egy jo ideje szemezek vele (az tetszik, ami neked van)...

Ma kiprobaltam Marti (23, nem Cerceluska Marti :)) Lanajat, nagyon tetszett. Lehet azert, mert uj viszonylag, de jobban tapad, nem olyan csuszos, mint katja.

Tenyleg, Eszter (Safrany), beszamolsz majd az uj szerzemenyedrol?? Lana vs Didy, kivancsi vagyok nagyon!

Kattix, erdekes, amit irsz, idonkent berakom Pirot a bamberoo-ba, de ugy erzem o meg kicsi hozza, a kendo jobban tartja - egyelore. De ugy remlik, Felix nagyobb nala.

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Hű, mennyi új s még újabb hordozó! Szépek, szépek :D

mai hordozós történet: majdnem 5 évesemmel voltunk ma az országos beszédjavító intézetben úgymond állapotfelmérni. Nagyon aranyos volt a hölgy aki játszott-beszélgetett velünk, azaz felmért. Sok kérdést tett föl, meddig szopott a fiúm, mikor lett szobatiszta, hogy indult a mozgása, beszéde, stb. Ezek közül van, ami fontos, van, ami teljesen irreleváns szerintem, pl a szoptatás. Ami viszont életbevágóan fontos, az a hordozás. /és nálunk ráadásul itt is volt a kutya elásva szerintem :( / NNNNNa, nem lepődtem meg, de ezzel kapcsolatban egy sort sem jegyzetelt a doktornő. Ez nem érdekelte. Mondom, nagyon kedves, nyitott, naprakész (pl nem lepődött meg, hogy 4 évig szopiztunk, meg ilyenek) volt, de a hordozás nem tört még be ide. Pedigpedig..... :( (Bocs, hogy sokat szövegelek, de ezt mással nem tudom megosztani. Köszi, hogy meghallgattátok :? ))

Valaki kérdezte, hogy a bohém mama jó-e még 5 hónaposnak. Namost azt nem tudom, 5 hónaposnak milyen, de mi másfél évesnek vettük, apával abban utazik, és 20 kilós majdnem 5ünket is abba viszi apa ha kirándulunk. Szóval ha az a kérdés, hogy nem túl nagy-e hozzá, akkor tapasztalatom szerint nem :D

Livi, a blogodban olvastam a szerelembe esésedről. Nagyon megható, édes történet, legyetek boldogok Timbuktuval! (Bevallom, pár hete, amikor beköltözött hozzánk Lana, én bizony vele aludtam. :oops:) Nanduddal mit csináltál? Az enyém érintetlenül hever a polcon azóta is, és nagyon rosszul érzem miatta magam :(
banya
 
 


Jajj, Livus, döglesztőek vagytok!!!
Nagyon jó választás volt! :D

Livi, Nóri (3), Sári (1.5), Peti (2008.10.23.)
liv731
 
 


A bamberoo-k is nagyon szépek, Mónié is és Kattix-é is. (A férjemnek annyira tetszene a Kattix-féle minta!) :D

Livi, Nóri (3), Sári (1.5), Peti (2008.10.23.)
liv731
 
 


Livus, olyan derűs anya vagy, maga az élet! Jó látni.

MI A BAJ A NANDUVAL? Mindig kiderül (indirekt módon), hogy nektek nem annyira jön be. Én már a második gyerekkel használom, jól. És persze vannak szebb csíkozások, puhább anyagok is, de úgy vagyok vele, hogy ha nem próbálok ki mást, nem is merül fel, hogy nem olyan jó (tudatlanság, szüzesség, boldogság?). Valami ilyesmit gondoltam, amikor hordozó-Áginak írtam.

De lehet, hogy divatokokból veszek én is egy másik mintájút/típusút, egy ünnepit. Annyit hordjuk, szinte ruhadarab.

Tegnap voltunk kicsi Julival kórházi kontrollon, a (rém jó fej, hozzáértő, okos) főorvos megint lebeszélt a hordozásról: nem jó a gerincének (sehogy se, pedig most direkt máshogy kötöttem fel, bölcsőpóz helyett függőlegesen, hogy lássa, adunk a szavára), legyen sokat a levegőn, de babakocsiban/mózeskosárban (na, az milyen praktikus!), a testközel úgyis inkább az anya igénye. Rászoktatjuk, aztán nehéz lesz leválasztani, meg kell tanulnia egyedül elfoglalnia magát, elnézelődni magában. Mondtuk, nekünk bevált, mert a szoptatások között sokat sír, de ha kendőbe kötjük, angyali mosollyal mindig elalszik. Kérdeztük azt is (Juli hathetes), mikortól kell kezdeni a leszoktatást, rögtön rávágta: tegnap. Egyéves koráig rettentően el lehet rontani egy gyereket! Ő is másképp csinálná már a gyerekeivel, ha újrakezdhetné, de ez persze nem orvosi tanács. ???

Anyám szerint is csak a kendőket akarják eladni ezekkel a szövegekkel. Szerintem inkább a babakocsi-travel system-autósülés a lobbimaffia, az árakat elnézve.

Ha legközelebb jöttök kocsival a klubból, a negyvenes busz vonalán menjetek Gazdagrétig, ott föl, Törökbálinti út, Farkasrét, Hegyalja/Németvölgyi út, sokkal dugómentesebb!

é
évuska
 
 


Banya: szerintem a szopizás kérdése fontos a beszédfejlődés szempontjából. Mert pl. a cumi igencsak el tudja deformálni a szájpadlást, ami beszédhibákhoz vezethet.

A Nandumat szépen gondosan összehajtogattam és a cipőtartóra helyeztem. Én nem érzem magam rosszul miatta. Őszintén szólva nagyon eszembe sem jut :oops: Bele vagyok habarodva a Hoppsba :lol: De komolyan! :)

Liv: köszi :) Épp visszaolvastam ma a fórumon, és láttam, hogy neked is a Timbuktu tetszett a legjobban a H-ek közül ;)

Évus: Nanduval nincs baj. Továbbra is fenntartom, hogy a célnak megfelel, jó az anyaga, jó a szövése és az ára :) Én Nandun kívül a Lanát és a Hoppedizt próbáltam. Ezek jobbak. De ettől még a Nandu nem rossz.

KépKép
livus
 
 


Livus! Nagyon szepek vagytok, szuper a Timbuktu :)

Bamberoo tulajdonosak is nagyon tetszettek :)

Évuska! :shock: :twisted: Nem nagyon tudok mint mondani erre. Ne hagyd magad! Jol csinalod!
smzsgalf
 
 


Évus: egy klasszikus laikus érv jutott eszembe a dokinak: hogy az afrikai lányok, akiket az anyjuk folyamatosan hordoz, mikor maguk is anyává válnak ugyanúgy hordoznak. Nem valószínű, hogy gerincproblémáik vannak. Nem hiszem, hogy évzredeken át fennmaradt volna a hordozás, ha a hordozottak gerince kárt szenvedne :roll:

KépKép
livus
 
 


Sziasztok Kismamik!

Én még nagyon "mazsola" vagyok hordozás ügyben :oops: (is), addig jutottam, hogy kimostam és kivasaltam a vadi új Nandu kendőmet :oops: (ezt az oldalt visszaolvasva látom nem is rajong érte senki :( ...én meg eddig azt sem tudtam, hogy van más is :oops: ...na, mindegy, most először ezt próbálom ki)

Na, szóval még el sem kezdtem a hordozást, máris lenne egy kérdésem hozzátok: a közel 6 hetes picúromat ugye csak fekve köthetem még bele? Vagy nem jól gondolom? Ha igen, akkor mikor lehet elkezdeni az ültetett pózokat?

Visszanézegetve a képeket látom, hogy milyen jó kis hordozóitok vannak :shock: nagyon jók a minták! Ezeket hol lehet beszerezni? Szerintetek milyet érdemes nekem 0 tapasztalattal vennem?

Bocsi, hogy most csak ömlesztem ide a kérdéseket, de azt mondták minél hamarabb kezdjem el a hordozást ha tényleg azt szeretném...jó, jó...de hogyan is :roll: ?

Segítségeteket KÖSZI előre is!

Üdv. Mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Szia Évi!
Egész pici babákat is lehet függőleges pozíciókban hordozni, arra kell figyelni, hogy a lába megfelelő pozícióban legyen és tartkónál jól tartson. Ha hagyja, rá lehet húzni a fejére az egyik kendőszárat az elöl keresztezett (zsebes-kersesztezett) pozíciónál.
Nandu: egy tök jó kendő :) A mienk már 6 éves lesz lassan, a második babát szolgálja ki. Szvsz már ő is tudja magától a kötéseket :wink: annyit nyűttem.
Mivel a vastagabb kendők közé tartozik, nagyobb (tizenpár kilós) babák hordásánál jobban érezhetőek a kis kötési hibák is. Azért én Gergőt még órák hosszat tudom hordozni benne, ha olyanja van.

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Livus, kösz a laikus érvet! De nem vitázom a dokival, csak én szeretnék bizonyosságot nyerni.

Csatlakozon Borstshoz, én is szeretem a Nandut! Egyre puhul.
évuska
 
 


Borcsa!

Köszi az infót, azt hiszem ma ki is próbálom :wink: Hú! Ide nekem azt a kendőt, ami tudja magától a kötéseket :lol: nálunk még "ő" is kezdő :wink:

Évuska!

Köszi neked is a pozitív tapasztalatot. Akkor majd sokat használom és mosom, és akkor a miénk is puha lesz egy idő után :wink:

Azért lehet, hogy jövök még kérdésekkel, esetleg majd képekkel is ha bizonytalan leszek 1-1 pozíciót illetően...Ugye nem gond :roll: :?:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


A Nandumat én is szeretem. Öt évig hű társ, felnevelte a gyerekeimet :D . Most megajándékoztam magunkkat a csúccsal. Ennyi. Van jó, jobb, s legjobb. Tényleg, ti kendőben tudtok jobbat, ha teszem azt a nandu tök jó kendő, a lana, hopp, stb legjobb kendők, akkor hol a jobb? vatanai? de hát az is biopamut, nem? Nemtom.

Benettke, szerintem gyere nyugodtan a kérdésekkel, mindenki szívesen olvassa-válaszolja őket. (Ha ráérzel a kendőre, kis gyakorlás után csak nézelődni jössz majd szép hordozókat, de le nem cserlénéd a tiéd semmi pénzért. ///ezt egy kendőagyú mondja, igen, tudom, meitai fejek most felszisszentek :D/// De majd meglásd magad. Addigis örömteli gyakorlást! (ha még nem jártál itt, sztem ez alap. sok kérdést gyönyörűszépen, egyszerűen, nagy hozzáértéssel mesél el neked: www.hordozo.hu)

Livus, nálad a pont a szoptatást illetően, valóban, megint rámutattál, minden mindennel öszefügg. Azt azért tartom, hogy mivel nálunk motoros hátterű a beszédhiba, a hordozásra -hogy (nem) hordozásra nagyobb hangsúlyt kellett volna fekteteni, de legalább én átgondoltam, és azt hiszem látom, hol rontottam.... :(
banya
 
 


Evuska,
[quote]
írta:
Rászoktatjuk, aztán nehéz lesz leválasztani, meg kell tanulnia egyedül elfoglalnia magát, elnézelődni magában.


tapasztalatbol tudom, h ez hazugsag (szandekosan nem azt hasznalom, h nem igaz)

Biobaba
biobaba
 
 


Évuska, ide is felteszem ezt a képet, Lívia-féle (állati jó) rugalmas kendő, benne 6 hetes babával. A csípőultrahangos dokinál is így jelentünk meg, és azt mondta, olyan, mintha kengyelben lenne a gyerek (jó értelemben) békában a lába, közben 4D-ben, szóval tök jó! Így lakott rajtam a gyerek 'oszt egész normális lett! :D Ne dőlj be, orvosoknak is tetszik-némelyiknek.
Kép

Livi, Nóri (3), Sári (1.5), Peti (2008.10.23.)
liv731
 
 

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?