Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok. ma volt egy kis energiám jönni. Kicsit jobb a kedvem, talán már beletörődtem a várakozásba... Azért az nagyot könnyít a helyzeten, hogy nagyon jól érzem magam. Tele vagyok energiával és nem fáj semmi. Úgyhogy ebből a szempontból nagyon szerencsés helyzetben vagyok.
Holnap lesz eredménye az amniocentézisnek, nagyon kíváncsi vagyok, hogy tudnak-e valamit mondani. Szerintem nem nagyon fognak... amúgy fel vagyok már rá készülve, hogy még négy hetet kell várni. megbeszéltük a dokival, hogy a 37. héten indítja a szülést hogy ne kelljen tovább várni... És jó hír, hogy megfordult a bébi úgyhogy most csökkent az esély a császárra (most olyan megfontolásból szeretnék természetesen szülni mert sokkal hamarabb regenerálódok és sokkal hamarabb lehet újra belevágni...) Úgyhogy erős leszek és végigcsinálom. addig pedig reménykedem, hogy a kicsi bébi mindenkinek megmutatja hogy valamit félrenéztek és nincs is semmi baj... Most ebbe a reménybe kapaszkodom bár semmi esélye, de valami kell...

KépKép
muffin
 
 


Muffin!!
Olyan nagyon sokszor gondoltam rád!! Szerintem nincs nap,hogy ne jutnál eszembe!!!
Köszönjük,hogy jelentkeztél. Nagyon okosan gondolkodsz és hihetetlenül erős nő vagy!!!!
holka
 
 


Virág
De jó,hogy Kende meggyógyult!!!

Márti
Szép a kis pocakod!!
Aranyos vagy. Jól vagyunk,rengeteget programozunk. Mikor ilyen csodaszép idő van csak altatni hozom haza Henit és rendszerint én is alszom vele…
Furi mert egyrészt teli vagyok energiával másrészt ha ágyat látok 2 perc alatt képes vagyok bealudni

Odri
Már a 24. héten vagy!!! Hurrá!! Csak előre néz és mostmár merd élvezni a babavárást!!

Jenny
Szerintem is hamar sikerül babásodnod. Ideális a nyálkahártyád a befogadásra.

Magdolnam
Igaza van Virinek. Szülés után megszűnnek a panaszaid. Reumára nem sikerült elmenned?
Liza baba képe gyönyörű!
Ügyik vagytok,hogy kihasználjátok a kettesben tölthető időt!

Nati
Gratula a kis 5 centis babádhoz!!!
Nem lehet,hogy csak úgy érzed kevesebbet pisilsz ki mert gyakrabban teszed?
holka
 
 

 
 

sziasztok!

muffin!
sokat gondolok én is rád, és kívánom hogy tényleg az orvosok tévedjenek, és sok erőt mindenhez!

Jenny!
nem azért hallgatok, mert nem akarom megmondani a nemét, hanem mert a 20 hetesen is csak a fenekét mutogatta a picurim. jövő kedden megyünk ultrahangra, remélem megmutatja magát. ha nem akkor a 30.héten.
ma már úgy vagyok vele, hogy tök mindegy egészséges legyen.

ma voltam terhestanácsadáson, rendben vagyok, kaptam vastablettát, laborom még sehol... azt sem tudom rendben vagyok-e, de holnap telcsizek érte, a héten tuti meglesz a cukorterhelés eredménye is.
voltam csajok szemorvosnál is, és -5,75 dioptria mellett normálisan szülhetek, azt mondta a szemfenekem rendben van, és a szememnek sincs semmi baja.
a bevérzésekre meg azt mondta hogy ezzel jár nekem a terhesség.
hát én meg nem álltam le vele vitatkozni hogy én császárral akarok szülni, írjon róla papírt(mert a kollégáim közül páran ezt mondták).
de most csajok, ha valami baja van szülés közben a szememnek, akkor egyből visznek császárra, nem?
na midnegy, ez a téma titeket biztosan nem érdekel annyira, de örömmel venném ha valaki hozzászólna.

Igen a komódot már a babának vettük, ez még a kiságy meg a pelenkázó mellé befér, ha meg ütközik a babaszoba színeivel akkor kerül a nagyszobába, ott a szekrénynek is ilyen színe van.

majd még jövök

Kép
andyfekete
 
 


Muffin
Hihetetlenül erős vagy. Nagyon sokat gondolok rád. Kitartást nektek. Reménykedem én is benne, hogy a dokik tévednek, és az amnio eredménye jó lesz. Az tutira megmond mindent, ugye?

Andy
Dehogy nem érdekel a téma. Szerintem bízz az orvosodban. Ő szakember, jobban tudja, hogy milyen a szemed, mint a kollégák, meg testvérek. Örülök, hogy minden rendben van.

Kép
p__lilla
 
 


Ditta, Babett, Erika mi van veletek? Régen jelentkeztetek.

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Lilla, pont akkor jövök amikor hiányolsz? :D

Szóval az a helyzet, hogy totális le...om hónapot tartottam. Ami történt az elmúlt hónapban: férjem hazaköltözött(végre) nincs több utazgatás. Bár most még vissza kellett mennie erre a hétre, de aztán tényleg nincs több.

Aztán volt egy fantasztikus hosszú hétvégénk az Őrségben(máj 1-4-ig)

És ami a legfontosabb. Ma vagyok a 27. napon, és a reggeli terhestesztem egyértelműen +++++++++++++++++++++++

Szóval ez történt. :oops:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Ercsi
Csupa jó hírek. Tök jó, hogy a férjed hazaköltözött. A tesztedhez gratulálok! Akkor nektek bejött a leszarom hónap. :D :D :D
Vannak tüneteid?

Kép
p__lilla
 
 


de jó hír!!! Gratulálok Ercsi!

Muffin, remélem úgy lesz, ahogy szeretnéd! Egyébként hajlamosak a dokik nagyon felnagyítani a dolgokat, remélem nálatok is ez a helyzet. Kitartást és sok energiát kívánok

Holka, reumára csütin megyek, már várom mint a messiást!

Aszem vannak már ilyen jóslófájás szerüségeim :shock:
magdolnam
 
 


Erika, gratulálok a + teszthez... :lol: :lol:

Holka, köszi. Már merem élvezni a terhességet csak a vasárnapot kell átvészelnem és aztán hajrá. A baba nagyon mocorog és ez boldoggá tesz.. :wink:

Muffin, nagyon erős vagy. Kívánom tiszta szívből, hogy minden rendben legyen.
Irtam neked privit.

Andy, szerintem ha komplikáció lépne fel szülés közben a szemed miatt, biztos visznek a műtöbe. Nem hiszem, hogy ártani akarnának neked vagy a babának.

Kép
Kép
odri
 
 


Lilla!

Ez jó kérdés, hogy vannak-e.

Az egész gyanúm még múlthét csütörtökön, vagy szerdán kezdődött. Már nem emlékszem, és nem is gondoltam teljesen komolyan. Az egész csak annyi volt, hogy az unokanővérem rákérdezett, hogy nem vagyok-e terhes, mert nagynak látta a melleimet. Aztán szombaton anyukáméknál nem ízlett a krumplisaláta. Anyu szerint pedig nagyon finom volt, és én is nagyon szeretem, de most mégis volt valami utóíze, ami nem volt jó. Tegnap pedig valami isteni sugallat miatt elszaladtam a benzinkútra terhestesztért. Ma reggel amikor megcsináltam, akkor nem is úgy csináltam meg, hogy ez poz. lesz. És amikor megláttam a második csíkot, akkor nem is akartam hinni a szememnek. Igazából még mindíg félek, hogy az egész vaklárma, és meg fog jönni. Ma vettem még egyet. :wink:
És ami még van, olyan, mintha elrontottam volna a gyomromat. Éhes vagyok, de nem is igazán kívánok semmit. Amit meg mégis egeszek, egyáltalán nem esik jól. Szóval, ha így folytatódik, akkor ez kész fogyókúra lesz. :D Ja, és a fejem nagyon fáj. Már reggel óta. :?

Hogy a férjemnek hogyan mondom el, azt még nem tudom. Van 4 napom kitalálni. Igazából a lerágott csontú kiscipő vásárlást nem választanám. (elnézést kérek attól, aki így árulta el) Szóval, ha van ötletetetk, azt szívesen veszem. :D

Kép
Kép
cs_erika
 
 


lilla, te hogy nevezted át jpegbe???? Nekem nem megy :shock:
magdolnam
 
 


Nekem 2-3 hónapig migrénes fejfájásom volt :shock:
magdolnam
 
 


muffin:
Minden nap gondolok rád, és nagyon tisztellek benneteket, hogy ilyen erősek vagytok! Kívánom, hogy történjen csoda!
Velem történt, akkor mással miért ne? :?

Na én most olyan szarul vagyok, hogy megyek is lefekszem, hányingerem van, majd leragad a szemem.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Magdolnam
Lementettem a gépre, aztán a Microsoft Office Picture Manager programmal a képszerkesztésnél át kell méretezni 80 x 80-asra. Mozogni nem fog.

Kép
p__lilla
 
 


teljesen kész vagyok, miért engem hívnak fel a szüleim, ha baj van és tudják hogy rosszul reagálok a dolgokra???? Pláne terhesen? A kedvenc nagybátyám, aki 53-éves agyvérzést kapott -valószínű- mert nem mozdul. Tökre kész vagyok és mág a pocim is elkezdett fájni. Szerencsétlen. Mintha a történelem ismételné magát.... A papám is ezt kapott igaz 45 éves volt, de ő meghalt :( most várom a fejleményeket
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Muffin:
Nagyon-nagyon pozitívan állsz a dolgokhoz! Hatalmas energiáid vannak, amire én nagyon büszke vagyok, mert hasonló helyzetben én biztosan nem tudnám magam ennyire tartani. Nekem is eszembe jutsz mindennap, és sokat gondolok rád. Kívánom (a legerősebben ahogy csak tudom), hogy minden doki aki rosszat mondjon tévedjen, és a babának ne legyen semmi-semmi baja! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek!

Magdolnam:
Ez borzalmas hír! Kívánom, hogy a nagybácsi meggyógyuljon, és ne legyen semmi baja. Próbálj nem aggódni annyira, mert azt Liza is megérzi! Gondolj rá, és meríts most tőle erőt!

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!

Muffin, nagyon drukkolok, hogy a lehető legjobb eredményt mondja ma a doki! Nagyon tisztellek én is, hogy ilyen erős vagy, és végigcsinálod, akármi is lesz. Én is nagyon sokat gondolok rátok!

Magdolnam, nagyon sajnálom…
Remélem nagyobb volt az ijedtség, mint a baj, és meggyógyul a nagybátyád!

Erika, nagy nagy gratula!!!!! Látod, a fantasztikus hétvégék meghozzák gyümölcsüket. :)

Lilla, nem tudom, neked miért nem sikerül az avatar, nekem elsőre ment. És ha egy másikkal próbálkozol?

Kép
jenny29
Mór
 
 


Magdolnam:
Tudom mit érzel... Kitartás, és bízz! Azt mindig kell, különben az ember meghülyül.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


ááááááá meghülyülök, még mindig semmi hír. 7órakor volt az incidens, most vitték ct-re. Nem tud állítólag beszélni se :( a fiával beszéltem, de ő is szipog, inkább nem feszegettem a témát, mert az anyja most halt meg rákban.....
magdolnam
 
 


Jenny
Próbáltam többel is, de nem mozog. Mindegy, így is cuki. Megfelel nekem.

Magdolnam
Kitartás. Bízni kell, hogy jobban lesz.

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Magdolnam: én is azt éreztem, hogy nyugodt babám lesz. Hi-hi-hi. Van egy örökmozgóm :lol: :lol:
Sajna mi panelba vagyunk, így szegény kutyust nem tudjuk befogadni, pedig Kende hogy örülne neki.
Szerintem méhösszehúzódásaid vannak. Szedj egy kis magnéziumot és pihizz sokat!
Hú de jó kis meglepit csináltál apának. Gondolom örült nagyon.
Drukk a nagybátyádnak! Kitartást neked. Reméljük nemsoká jó hírt hallasz róla!

Lilla: http://www.fer14.hu/ itt találsz infót a ferről. Ez pasiknak étrend kiegészítő bogyó. Állítólag jók lesznek tőle a kiskatincsok. Apa dokija ajánlotta, de elég húzós ára van.
Aloés cuccokat meg itt találsz: http://distrib.foreverliving.com/market ... siteID=HUN
Jó olvasgatást.

Nati: sószegény étrend jó a vizesedés ellen. Azt nem tudom lehetsz-e allergiás az uhs géltől. Én nem tapasztaltam ilyet.

Márti: ti panelba laktok vagy kertesbe? És hány szobás a lakásotok?

Nati: örülök, hogy minden oké veletek :)

Odri: köszi a tippet. Lehet megnézzük ezt a búzacsíraolaj kapszulát is. Ezt hol lehet kapni? Apa már szedi az e vitamint :)

Lilla: itass apával acc-t is. Lehet neki is egybeállós a hadserege nem?

Muffin: drukk, hogy holnap jó hírt kapjál. Sokat gondoltam ám rátok!

Andy: Ha nincs gond a szemfenékkel akkor szülhetsz természetes úton. De ha szülés közbe bármi gond van, akkor azt a doki úgyis tudja és betol a műtőbe. Nyugi!

Erika: király!!!!!!!!!!!! Nagyon szuper hírrel jöttél!!! Nagyon nagy grat nektek!
Szerintem a + tesztet csomizd be neki és add át, mint üdvözlő ajándék. ;)

Jenny: te most hogy állsz a ciklusoddal?

Bocsi, ha valaki kimaradt. ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Erika!

ezt én festettem neked paintben: tuti láccik:
Kép

Kép
andyfekete
 
 


Lányok!

MIndenkinek nagyon szépen kszönöm. :D

Egy kicsit elkezdtem félni. Eddig attól féltem, hogy nem esem teherbe. Most pedig azt szeretném, hogy minden rendben legyen.

Már félig szétkürtőltem a családban. Nem tudom, hogy jól tettem-e, de nem bírtam befogni a számat. :oops: Most már tudja a barátnő, unokanővérem, anyukám, nagynéném.
A férjem arcát szeretném majd látni. :D

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Éjjel nagyon pörgött az agyam a nagybátyámon. Crying or Very sad Tegnap felhívtam az orvosát és nem sok bíztatóval kecsegtetett. Hatalmas felületet érintett a stroke, van egy jókora vérrög is hozzá, beszélni és mozogni nem tud. Mindehez tüdőgyulladás is társul. (3 napig volt így otthon, lebénulva az ágyban. Még jó hogy apám betörte az ablakát. Mi lett volna, ha nem megy hozzá???) Kérdeztem az állapotáról, és hát az én kis drágámnak kiritikus azt mondta, hogy reméljük 2 hétig nem fog semmi rosz történni. Mert ha azt túl éli, akár annyira is felépülhet, hogy önállóan -persze pici segítséggel- egyen, felüljön.
Teljesen kivagyok, mert ez egy ördögi kör... apámat -a testvérét iszonyúan megviseli, és ő is nagyon beteg és- féltem, a mama -az anyukája- még nem tudja, valami hülye storit találtak ki neki. Ha megtudja, belehal.Fogalmam sincs hogy hogyan mondjuk meg neki, hogy ne legyen semmi baja. Viszont, ha elkésünk vele és soha többet nem látja.... akkor.... na érttitek.... és megint csak visszaütközik apu. Imádja az anját. Azt meg végképp nem tudná feldolgozni, hogy ha lenne vele valami.
Megkértem apámat, hogy ha van valami negatív dolog akkor ne hívjon fel, mert ma egyedül vagyok itthon és ha rosszul leszek az idegtől??? Akkor mit csinálok. Hívja a férjem.

A mamit nagyon sajnálom, nem tudom mit mondjunk neki. Én személy szerint nem merek hozzá átmenni, mert a szívem szakad meg érte. Ráadásul érzi, hogy baj van!!!!!!!!!!!!
magdolnam
 
 


most nézem belépek holnap a 30-ba :shock:
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Magdolnám:
Nagyon-nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!!!!! Küldöm a pozitív energiákat neked és az egész családodnak!

Mindenkinek szép napot! Én Szentendrére megyek. A tegnapi festés jól sikerült.

Doki:
Bal oldalon van egy szép 24mm-es petécske, a nyálkahártya rendben. Jövő hónapban másképp kell szednem a clostit. Azt mondta, hogy ha nyár végéig nem jön babó, akkor készülhetek az inszemre. Nagyon bízom benne,hogy a nyári napsugarak megteszik hatásukat!

Kép
anda81
 
 


Muffin:
Ha tudsz valamit írj!!!! Az eszembe vagy mindig!!!!

Kép
anda81
 
 


Sziasztok lányok!
Egy gyors bekukk, mielőtt úszni megyünk.

Muffin:
nagyon sokat gondolok rátok, és kivánom, hogy jóra forduljon a sorsotok!!!

Kisvirág:
panelban lakunk 3 szobásban.Miért?

Magdolnam:
nagyon sajnálom ami történt.... :cry: Édesapám is igy volt, csak azért nem mindegy, hogy 83 éves valaki vagy 53 éves...Remélem felépül a nagybátyád! Az orvosok szerint az első 10 nap a legkritikusabb, ha ezt tuléli akkor nagy esélyei vannak a felépülésre...Legalábbis ezt mondják...

Anda:
szivből kivánom, hogy ne kelljen eljussatok az inszemig, hanem a nyáron bebabásodj! :wink:

ERIKA!!!!!!!
ÓRIÁSI HALK GRATULA NEKED!!!! UGY ÖRÜLÖK!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti, igen tudom a 10 napot, csak nem mertem leírni.... annyira de annyira rossz, mert a doki azt mondta, hogy nem akar jósolgatni semmit, hogy mik az esélyei :shock: erre azt mondtam hogy értem és nem reagált semmit. Remélem ez nem azt akarja jelenteni, hogy.... nem sok esélyt lát rá.
Ma +ként látom a napot és remélem azért mert legalább a tüdőgyulladásából a lázat sikerült lecsillapítani.

Köszönöm az együttérzést! Azt hiszem lehet hogy fel is hívom az osztályt mert már tűkön ülök
magdolnam
 
 


és mi a baj azzal a gyönyörű petével Anda??? Abból lehet méggyerek nem?
magdolnam
 
 


Magdolnam:
igen, az orvosok általában nem mondanak véleményt ilyenkor, de nem is nagyon lehet tudni, mert sokszor az emberi szervezet meghazudtolja az orvostudományt. Édesapámnál sem akartak mondani semmit, az orvosok, pedig annyit kérdeztem.Remélni lehet, meg bizni,ahogy Mágnes is leirta.Mindenesetre én szritok , hogy jóra forduljon...
Na, mostmár tényleg megyek mert rohannom kell a fiukkal ha nem...
Puszika!
Közben itt hallgattam a babazenét a babanet-en.
Szoktátok hallgatni??? Olyan jó! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


boszorkány vagyok!!!!!!!!!! Reggel pont mondta a férjemnek, hogy pozitív dolgot érzek, de nem tudom mi az. Felhívtam az osztályt, ahol a bátyuskám fekszik, azt mondták, lement a láza!!!!!!!!! Ennek örülök
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Erika: mikor is érkezik a férjed? Kitaláltad már hogy mondod el?

Anda: örülök, hogy jók az eredményeid. Az mit jelent, hogy másképp kell szedned a clostit?
Nekem mikor bejelentett a dokim az inszemet rögtön spontán terhes lettem. Ezt kívánom neked is! ;)

Muffin: várjuk a híreket! Ha van erőd gyere!

Magdolnam: nagyon sajnálom ami nálatok történik. Nagy drukk az egész családodnak!

Márti: csak azért kérdeztem, hogy mekkora a lakás, mert mi is három babát terveztünk, de nekünk csak 2 szobánk van. Arra voltam kíváncsi, hogy ha nektek is kettő lenne akkor hogy férnétek el, de így tök jól el fogtok férni. Bár a kertes lenne az igazi gondolom. Nem terveztek kerteset venni? Mi nagyon tervezzük, de hát sajna kevés a pénzünk. :( De ha mégis jön nálunk a két tesó akkor nekünk lakást is kellene cserélni.
Nekem meg van ez a babazene. De nem szoktam hallgatni. Kendének nem tetszett sose, így én se hallgatom.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!
Voltam ma uh-n, 3mm-s ülőmagasság, és ver a szíve
Korrigáltuk a szülési időt, nagy számolgatások után, becéloztuk a január 5-öt

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes!

De örülök nektek! :lol: Gratula a kis 3mm-es csücsülő csodához!!!! :lol: :lol: :lol: Most már egy kicsit fellélegezhetsz! :lol:

Kisvirág:
de mi is elszeretnénk költözni kertes házban, de nagyon,csak hát egyelőre nekünk sem lehetséges... :cry:

Erika:
már nagyon kiváncsi vagyok hogyan fogadja párocskád a nagy hirt! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


voltam a reumán! Annyira boldog vagyok már ettől is. Még szerencse, hogy a védőnő kikönyörgte a beutalót! Mint kiderült, a hapsi, akihez mentem az az egész intézmény igazgatója. Vigyorogtam neki mint a tejbetök és ő is tök jó kedvű lett és együtt vigyorogtunk. De egy nagyon komoly ember! azt mondta gyogyit nem ír fel szívesen, inkább krémet ad, amitől ne tartsak... ja és röntgenre is kéne menni. Úgy néz ki, izületes vagyok. Csajok, nem vagyok én ehhez egy kicsit túúúúúúl fiatal????

Apu ma mondja meg a mamának az igazságot! Drukkoljatok neki, hogy ne omoljon teljesen össze. mondtam, hogy előtte xaxozzák be! És ha valami gáz van, lehetőleg ne engem hívjanak....

Anyumat megkérdeztem, hogy előbb születtem e a kelleténél és azt mondta igen. Az orvosok is mondták, hogy ha én is úgy születtem, akkor valószínű Lizus is úgy fog.... minimum 4 nappal előbb jöhetne....

A védőnőnél is voltam, gyorsan megmutattam a papírt amit a reumatologus adott. Ő is megkönyebbült, és velem együtt örvendezett. Adott 4-5 kazettát a szoptatásról, meg egy rakás írásos anyagot is. Olvashatok :D Azt mondta ő is hogy ha nem köti össze a 2 lepényt semmi, akkor ikrek lettek volna :shock: Nem tudom miért, de ha ezt apa meghallja, teljesen kikel magából. De nem értem miért... lehet bántja?
magdolnam
 
 


Mágnes! :lol: :lol: :lol: hihi de jó! 3mm! én legelőször 2mm-esen láttam és beleszerettünk apával azonnal a kis pöttybe, vagy pöttyökbe? :roll:
magdolnam
 
 


Erika
Én tuti nem bírnám ki, hogy ne mondjam meg a férjemnek. Hívd fel telefonon. Már annyian tudják, csak ő nem. Biztos szuper meglepetés lesz neki, akár mikor mondod el. Mégegyszer gratula.

Mágnes
De jó, hogy minden ok a bébivel. Gratula neked is!

Anda
Szép méretű pecskéd van. :lol: Szeded a clostyt, ugye? És 1 db van tőle? Mekkora a nyálkahártyád? Lassan akkor "apára fel program" lesz nálatok. :lol: Drukkkkkk!!!!!

Kép
p__lilla
 
 


Gonosz disznó :twisted: lejövök kv-t inni látom, hogy nina döglődik csak a hátsó lábacskái lógnak ki, amit láttam. szólok neki. Semmi, odamegyek és oldalra dőlve, mint amikor kinyúlnak. kiabálok vele, mert már temetni akartam. megpöckölöm, erre a hölgyemény nagy kegyesen azt monjda: vuty :shock: jól átvert. napozott az életem. márcsak napszemcsi hiányzik neki....
magdolnam
 
 


Virág, férjem vasárnap este érkezik meg du.

Mágnes, én le is maradtam rólatok. :lol: Gratulálok. Én két héttel foglak követni. Ha minden igaz, jan.22.

Lilla, igazából nagyon nehezen bírom ki, hogy ne mondjam el neki, és sokszor küldeném a képet mms-ben a poz. tesztről. Lehet, hogy még meg is teszem.
Tegnap is majdnem elmondtam neki. Képzeljétek el, este 11-kor telefonált, amikor már aludtam. És amikor csörgött a telefonom félálomban lenyomtam, mert azt hittem reggel van, és az ébresztő szól.
A lényeg az, hogy kérdezte, van-e valami ami nyomja a lelkemet, és el szeretném neki mondani. Ma is megkérdezte. Az is lehet, hogy sejt valamit. :D

Valami más. Szóval tényleg lehet abban valami, hogy ha görcsösen akarod nem jön össze. Én egészen addig szerettem volna görcsösen, amíg haza nem költözött. Főleg azért, mert volt esély arra, hogy kiköltözzünk, és azt én úgy tettem volna, ha már terhes vagyok. Ezért nagyon szerettem volna teherbeesni. Hát persze, hogy nem sikerült.
És amint lenyugodtam, mert hazajött, azonnal sikerült.
Szóval fel a fejjel mindenkinek, Aki még próbálkozik. Akkor fog sikerülni, amikor nem is várod.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Hát feltettem egy babás vonalzót. :wink:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


még 71 nap :shock:
magdolnam
 
 


angyalkás vonalzó de aranyos!
magdolnam
 
 


Muffin
sikerült megkapnod az eredményt??

Magdolnam
szupi vagy!!! Már lassan jön a visszaszámlálás!! Ügyes vagy,hogy szinte minden kész Liza fogadására :D
Sok erőt kívánok most nektek...remélem nagybátyádról most már csak egyre jobb hírek érkeznek!!
Nagyon helyes,hogy voltál reumán...hátha enyhülnek majd a panaszaid....

Erika
Csodálatos hír!! Óriás gratula! :D
Amúgy igazad van...Henit már az esküvő előtti hónapokban is terveztük csak nem jött össze a baba...az első sikeres hónapunk az esküvő hónapja volt amikor persze nem tudtunk annyit foglalkozni a babatémával... :D

Lilla
szerintem nem szabad ilyet telefonon megmondani a férjünknek.Nem látod az arcát se...
Olyan kevésszer adódik az életben,hogy ilyen örömhírt lehet közölni...szóval szerintem meg kell adni a módját :wink:


Most megyünk játszóra,lefárasztom a kisédesem....végre felébredt Heni!!! 5 óra múlt!!! :shock:
Mikor fog este elaludni így :roll: :shock: ??!
holka
 
 


Mágnes
gratula a 3mm-es tesókához!! :D
holka
 
 


holka, de jó hogy jöttél remélem itt vagy még. kérdeznék
magdolnam
 
 


kérlek szépen válaszolj őszintén!!!! Inkább priviben írom
magdolnam
 
 


ment a privi, kérlek válaszolj rá!!!
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Lilla!
Köszi a hiányolást!

Mi megvagyunk, múlt héten 4 napot töltöttünk Erdélyben, nagyon jó volt! Majd teszek képeket.
Az émelygés is kezd valamelyest alábbhagyni....

Erika!!
Jaj, de jó!!!!! Tetszett az mms-es ötleted a tesztről, de tényleg úgy az igazi, ha szemtől szembe látod az örömét! :)

Holka!
Akkor nálatok már megy a mocorgás ezerrel...Mikor érezted először, hogy jelez a bébi?? Csak mert én most olyan bizonytalan vagyok.......a múlt szombaton tisztán éreztem többször is a matatást, de azóta semmi.... :?

Magdi!
Akkor jól rádijesztett az állatkád.......kitűnik a szavaidból, hogy mennyire megkedvelted őt is!

Na lassan pakolászom, megyek haza..(csütörtök, hosszú nap...)
De ha minden igaz, már csak egy csütörtököt kell kibírnom!!! :lol:

D.

Kép

Kép
ditta76
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?