Új privát üzeneted érkezett!

Hű, de nagy itt a csend.

Gabi, a 12. heti UH nekem is az egyik legnagyobb élményem volt, itt látni először, hogy olyan kis emberszabásúak, s ahogy írtad,olyan megható, hogy van kezük, lábuk :lol: Örülök, hogy jók lettek az eredmények!

Apa megvette a homeos bogyókat, ezek ilyen méhszájpuhító, fájásszabályozó meg vajúdássegítő cuccok, megkérdezte a patikust, hogy kell szedni, mire a válasz: " Ahogy a gyerekek!" :shock: :lol:

Dobok egy múltheti képet, még lesz frissebb is, amíg még lehet :D

Sirkici, a táblába, ha gondolod, jövő hétfő május 12. NST.


Kép
Vendég
 


Bibi,
ok, beirtalak!
Még mindig milyen csini pocid van, szép kerek (egyébként már nekem is kerekedett, nemtudom mitől, talán lejebb ment, és a válla kitölti az űrt... :roll: ), és éppen az tűnt fel, hogy neked is ment egy kissé lejebb, nem?!
Emigy érzel valami szülésre utaló jelet?
sirkici
 
 


Na és akkor a tábla:

Kép
sirkici
 
 

 
 

Sziasztok!
Bíbi, nagyon csini vagy!
Sirki, már csak pár nap!!! Drukk nektek!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Köszi lányok.Háááát, apa mondogatja egy ideje már, hogy szerinte lejjebb ment, de én mindig tiltakoztam, a tükörben egyszerűen nem úgy tűnik...viszont a fényképeken tényleg mintha...

Jelet? Semmit! Nálad van valami?

Többiek hogy vagytok, hol vagytok?
Vendég
 


Gabi,
köszi! :lol:

Bibi,
hát nem tudom, mostmár annyit nem is keményedek, mintha inkább visszafelé menne a folyamat, vagy csak én vagyok már nagyon türelmetlen... :oops: :D Most éppen úgy érzem örökre terhes maradok! :D Más jel nálam sincs, pedig elvileg még csak 4 nap lenne, tudom, a szülés úgy jön mint derült égből a villámcsapás, de akkor is, jó lenne valami jel, amiből biztosan tudom, hogy szülni fogok (pl. elmehetne a nyákdugó)!
sirkici
 
 


Na, Sirkici, szerintem ez már egy jel, sokat hallani, hogy mindenki úgy érzi előtte, hogy örökre terhes marad! :lol: :lol: :lol: Ez izgi! :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

Csak gyorsan bekukkantok, egy hétig nem volt gépünk, elszállt a c meghajtó, újra kellett telepíteni a windowst. Egy csomó proginak annyi lett, mindent újra fel kellett tenni.

Viszzaolvasni még nem tudtam, de ígérem pótlom amint lesz időm, csak annyi, hogy élünk, jól vagyunk.

Bambikának,

[b]ÓRIÁSI GRATULA A KIS GERGŐHÖZ, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS MÉG TÖBB TEJCIT KÍVÁNOK.[/b]

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Bibi,
remélem is, hogy jel... :wink: :lol: :lol: :lol:
sirkici
 
 


Sirki, Bíbi anyu: Millió drukk nektek! :D
jaimee1
 
 


Sziasztok Lányok,

Tegnap voltam ruhapróbán, jól állt, picit látszik benne a pocakom, de az nem is baj, nem akartam én dugdosni. Amúgy teljesen jó. Most már tényleg izgulok, egy hét mulva bekötik a fejem :D :wink:

Sokan így már majdnem 20 hetesen még mindíg megkérdezik tőlem hova bújt az a gyerkőc bennem, mert alig látszik valami :D én azért látom, hogy növöget szépen a pocakom.

Tényleg nagy itt a kihaltság.......

Sirki, remélem most már nem kell sokat várnod a kis Nikire!
Bíbi neked is mennek a drukkok!

Na megyek kertészkedni.....

Jó hosszú hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
mirci74
 
 


Helló JAIMEE mami!
Pont egyszerre írtunk :D :wink:

Kép
Kép
mirci74
 
 


Jaimee,
kösz! :lol:

Mirci,
remélem én is! :lol:
És biztos nagyon szép leszel a ruhádban, tényleg nem látszhat nagyon a pocid, sőt, és ha látszik jól mondod, az sem baj, hisz örülsz ennek a babának, nincs benne semmi dugdosnivaló! :D
Drukk nektek az esküvőhöz!!!
sirkici
 
 


Sirkici: tuti jó jel, mert én még nem érzem, sőt, egyáltalán nem érzek semmit! :lol: :lol: Ha kibírom ezt a napot apa meg szülés nélkül, kicsit megnyugszom, mert legközelebb csak jövő szombaton kell elmennie, de akkor is csak ide a közelbe, szóval holnaptól majd másfél hétig bármikor jöhetne a bébi! :lol:

Hú, Mirci, már biztos nagyon izgulsz Te is, biztos gyönyörű leszel, de kiváncsi vagyok, várjuk majd a képeket!
Vendég
 


Na, a nagy fenéket!!! Most nézem apa naptárát, jövő pénteken megint vidéken van egy fellépése! Kellett nekem zenészhez mennem! :twisted:
Vendég
 


Bibi,
hát igen, a zenészek már csak ilyenek! :wink: :lol:
sirkici
 
 


Kis helyzetjelentés: voltunk tegnap NSTn, minden oké de nagy-nagy semmi, ha nem történik valami addig, akkor jövő hétfőn megyünk újra.

Tik hogy vagytok?
Vendég
 


Jó reggelt!

Hogy van mindenki?

Sirki, Bíbi???

Mirci: Aszta, mindjárt itt a nagy nap! :D

Chris: Szopi megy? Ciciügy megoldódott?

Anyukák???????
jaimee1
 
 


Jó reggelt mindenkinek,

Sirkici,

MA VAN A NAGY NAP.


Hogy vagy??? Hogy érzed, lesz ma babóca???

Bibi,

Már neked sincs sok hátra.
Örülök, hogy minden rendben van veletek. Láttam a pociképeket. Hát nagyon szép formás kis pocakod van. :lol: :lol: :lol:

Jaimee,

Utólag is Boldog Hófordulót Réka babának.

Megyünk ma 1-re a védőbe súlyt és hosszt mérni. Kiváncsi vagyok mekkora lett Barbika, mert már a 68-72-es rucikat hordjuk. Visszaadtam a mérleget így már nem tudom méregetni.

Ja és még annyi, hogy Bazsi fiam első helyezést ért el szombaton a Széchenyi István horgászversenyen. Még az újságban is szerepel.

Ezt kapta.

Kép

És ez volt a nyeremény.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sirki, nagy a csend!!!! Millió drukk neked!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Judy, Bazsi fiadnak hatalmas gratula!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Halihó!

Még mindig itt vagyok, nem érzek én semmit, legalábbis csak annyit, hogy ÖRÖKRE TERHES MARADOK! Pedig jöhetne már a babóca, ha ma sem lesz semmi, akkor holnaptól már túlhordás, és ezt nem akarom, de hiába, nem tudom rábeszélni, hogy jöjjön már ki, jobb lenne neki idekinn! :? :D

Jaimee,
én is boldog hófordulót kivánok Rékacicának igy utólag! :D

Judy,
Bazsi fiadnak nagyon nagy gratula!!! Ügyes volt! Gondolom most nagy az öröm, főleg még az újságban is benne van, szuper! :lol:
sirkici
 
 


Sziasztok!

Azért ide írok, mert csak tudatni szeretném, h. nagyon sokat gondolok Rátok (Sirki, Bíbi) és szorítok, drukkolok, h. beinduljon a szülés, és könnyen kipottyanjon a babóca!

Sirki,
nagyon sok kitartást, és hidd el, h. NEM MARADSZ ÖRÖKRE KISMAMA!! Csak olyan jól érzi magát odabenn a babócád, h. nem akaródzik kijönnie. :)

Bíbi,
Neked is már csak 1 hét!! Őrületes ahogy pörög az idő!! :shock:

Hanna,
remélem ide is be szoktál kukkantani, mert csak üzenem, h. drukk-drukk!

Velem semmi különös nem történt. A nyaralást intéztük, és már ki is fizettük: Törökországba, azon belül Alanyába megyünk június 16-23-ig.
Puszilok Mindenkit, és most már néha bekukkantok a babanetre, mert hiáááányoztok!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Sirkici!
Mennek a drukkok! Nem maradsz örökre terhes ne izgulj! Nemsokára már babázhatsz. Olyan hirtelen történik majd minden, hogy el sem fogod.

Jaimee!
Sajnos szopi ügy még mindig nem oldódott meg. Cicimet megultrahangozta a doki, azt mondta szerencsére nincs benne folyadék, ezért valószínűleg csak egy bagyulladt rész, majd talán elmúlik. Szerintem a semicilintől lett sokkal kisebb, de azt már nem szedem, mert lejárt az 5 nap. Mellgyulladásom szerencsére elmúlt, de a tehem nem nagyon akar visszajönni. :cry: :? 3 óránként szopizunk 30 grammot, utána tápszer jön 90 gramm. Amitől sajnos szorulásunk van, és minden este csak kuppal tudunk kakilni. Ezt az akciót pedig végig kíséri egy olyan sírás, amitől először csak elvörösödik, utána elkékül a buksija, majd már levegőt sem kap. Szóval most éppen nem könnyű az élet. Viszont napközben és éjjel is jó baba. Nem sír , csak este. Éjaszaka is 10-kor már alszik, és 3 körül, vagy 5 körül ébred enni, utána is alszik 8-9 ig. Ma megyünk a doktornénihez, és tápszert cserélünk. Remélem attól nem lesz kaki gondunk. Bár a legjobb az lenne, ha vissza jönne a tejem.

Lányok!
Van valakinek ötlete, hogyan kell visszahozni a tejemet? Hogy kell tejet "csinálni"? Már annyira el vagyok keseredve miatta. :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sirkici,

Ne aggódj, ezt még csak terminus túllépésnek hívják. Túlhordás a 42. héttől van.

És nem maradsz örökre terhes, lehet már este ki fog kívánkozni a babóca. :lol: :lol: :lol: :lol: Szorítok, hogy így legyen.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Remélem mindenkinél minden ok. Sajnos nem volt időm visszaolvasni. De remélem a napokban rendeződnek a dolgaink és sikerül végre visszaolvasnom, és leírnoma szüléstörténetemet is.

Addig is Puszi Mindenkinek!

Sirkici! Bibi!
Mennek a drukkok! Ügyesek legyetek! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Chris: Szoptass 1,5-2 óránként!!! Ha tejválság van, sok a 3 óra szünet. Én óránként is fejtem, amikor gondom volt. Illetve egyik órában szoptattam, a másikban fejtem. Igyál sokat, ne stresszelj. És ne add fel, vissza fog jönni!!!

www.lll.hu

Ajánlom egyébként hogy hívd fel az LLL-es szoptatási tanácsadót, a honlapjukon biztosan találsz olyat, aki a ti megyétekben illetékes. Nekem is segített, ingyenes, ha gond van, meg is látogat.

Köszönjük a hófordulós köszöntőket! :D
jaimee1
 
 


Arikon,
köszönöm! :D
Jó, hogy benéztél! És milyen jó lesz nektek a nyaraláson! A babanet pedig tényleg függőséget okoz... :wink: :D

Chris,
kösz neked is, és tudom, hogy hirtelen fog történni, de mikor lesz már az a hirtelen??? :wink: :oops:
Sajnálom, hogy nincs elég tejed, de hogy emigy jó baba Klárika annka örülök. Egyébként én még nem értek hozzá, de úgy hallottam, hogy ha fejsz, akkor termelődik a tej, akkor lesz sok, ahogy Jaimee is irta!

Judy,
kösz! :D
Elvileg azt nem értem, hogy ha tudom, hogy mikor volt pé, stb. akkor hogy van, hogy vannak túlhordások? Szóval, ha pontosan tudjuk a pé időpontját, akkor sem lehet biztos az ember benne, hogy ennyi napig kell bent lennie a babónak, és akkor kibújik? Mert én azt hittem, hogy megvan, hogy hány nap és anál több nem lehet. Bár, ez lehet, hogy hülyeség, de tényleg úgy hittem... :oops:
sirkici
 
 


Sziasztok!

NIKI: Hogy vagytok? Mekkora Domi?
CHRISSYY: Milyen volt a keresztelő? Képek? Miket eszik már Martin?
HENI: Nagyon édes lehet Alexi, ahogy produkálja magát! Ülni bőven ráér még, kb. 8 hónapos kortól szoktak, persze ez egyénenként változó. Könnyen elfogadta Alexi az új ízeket? Mikor miket eszik?
OMNIA: Mi újság Veletek? Friss fotók Dóriról?
JAIMEE: Hogy vagy? Látom Réka szépen növöget. Tündéri kislány!!!
OLIK: Édesek a gyerkőcök. A kis Stradivari meg főleg! Zozi bilizik újra?
BARBI: Merre vagy??????
JUDY: Nagyon ügyes Bazsi. Hatalmas gratula neki! Miket fogott? Az én Bazsi „fiam” (=férjem) is pont most szombaton volt horgászversenyen, de ő csak 6. lett (kb. 60-an indultak). Az apukája „fertőzte” meg Bazsit? Mikor kezdett el érdeklődni a horgászat iránt?
CHRISTELL: Ahogyan Jaimee is írta, minél sűrűbben szoptass, fejjél, igyál sok folyadékot (napi 3 liter), ne idegeskedj, vissza fog jönni a tejcsi. Nekem is kevesebb lett, de visszahoztam, pont ezekkel a módszerekkel.
BAMBIKA: Gratulálok Gergő érkezéséhez, utólag is boldog névnapot neki! Hogy telnek a napok 3 gyerkőccel? Tesók hogy fogadták az öcsikét? Nagyon szép fiú Gergő..
GABI: Nagyon jók a sztár fotók, örülök, hogy minden rendben volt az UH-n.
MIRCI: Felejthetetlen esküvőt és nászutat kívánok Nektek! Majd várjuk a fényképes beszámolót!
GYABLONKA: Hogy vagy? Töki bogyó sokat rugdos?
BIBI: A pocakod szépen gömbölyödik. El sem hiszem, hogy már csak bő 1 hét van hátra Neked a szülésig (vagy még annyi se). Alig marad kismami..
GITKA: Egyben vagy még?
SIRKICI: Csak eljött ez a nap is. Minden készen áll? Niki tudni fogja, mikor induljon el! Lehet, már csütörtökön nem is kell CTG-re menned.. Drukkolok, hogy gyors, sima, könnyű szülésed legyen!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 12:59-kor.
Vendég
 


Hát Betsy, egyelőre nincsenek szavaim, csak ennyi:

((((((((Betsy és az egész család))))))))))))))
jaimee1
 
 


Megjöttünk a védőből Barbika 5930 gr és 62,5 cm hosszú. Ezért nem jók már a 62-es rucik. :lol: :lol: :lol:

Betsy,

Hát nem semmi amin keresztülmentetek. Csak kórházba ne kerüljön az ember. Gyereket meg egyértelműen nem szabad otthagyni. Én is mindig maradtam velük. Inkább kifizettem az anyás szobát, de nem hagytam egyedül őket. Borzalom, hogy mi van ott. :evil: :evil: :evil: :evil:

Nagyon szépek a fiuk, Bence baba még mindig egy kis mosolygós jókedvű babóca.

Bazsit apukám fertőzte meg a pecával kb másfél éve. Azóta ha tehetik mennek. De ennek nagyon örülök, már olyan mint egy kis négus. Mindig kint van, meg a víz is visszaveri a napsütést és barnítja a pofiját.

Sirkici,

Igen ezt én sem értettem soha, ha az ember tudja a fogamzás dátumt miért van az, hogy sok babó nem akkor jön, hanem később. Bár a dokim mondta, hogy a születést nagyon sok minden befolyásolja, kezdve a lepény minőségétől a baba állapotáig. Szóval tuti csak jól érzi magát odabent és ha itt az idő ki fog jönni. :lol: :lol: :lol: Jó meleg fogja idekint várni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Betsy: Na lehiggadtam....A rota az nem jár magas lázzal?


Döbbenet, hogy mik vannak. :evil: :evil: :evil: :evil: Az itteni kórházban is áldatlan állapotok vannak a gyermek fertőző osztályon (IS). A szülő csak akkor maradhat benn a babával, ha az szopik, egyébként nem és el lehet képzelni, mit törődnek ott a gyerekekkel. Nagyjából semmit. Hagyják őket sírni egyedül, betegen... :( :(

No, a lényeg, hogy a srácok gyönyörűek és meggyógyultatok! :wink:

Azt néztem, hogy Bence 2-3 hónapos kora között jó nagyot nőtt! Húztátok, vontátok, nyújtottátok? :lol:

Rólunk: most volt az 5 hós vizsgálat, jó kis hurkásak vagyunk, 6830 g Réka és 65 centi.
jaimee1
 
 


Bíbi dobjál már valami életjelet? Nincs kedved írni? :(

Gitka?? Babázol?
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Micsoda hírek!!!!!

Betsy: nem is tudok mit írni...iszonyat ami a korházakban megy. A képek viszont tényleg gyönyörűek és az a lényeg, hogy minden rendben van. Tökibogyó rugdos rendesen, néha oxigénsátor is kell, pedig hol van még a nagy meleg!!!!

Jaimee: Réka már nagyon nagy baba lett ám!!!! És milyen szép...

Judy: gratulálok a kisfiadnak, jó kis botot kapot ajándékba! Gondolom volt nagy örörm.

Sirki, Bíbi: drukkok mennek ezerrel!!!!!

Christell: tejcsihez sajna még nem értek, pedig segítenék, ha tudnék. Azért remélem rendben lesz!

Mirci: képeket szeretnék majd nagyon!!!!!!!

És végre megvan a nevünk: BENEDEK lesz a csepp fiúnk!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Betsy,
köszi! :D
A kórházak pedig tényleg nem semmik, borzalmas! :twisted:

Judy,
pedig én már a helyébe rosszul érezném magam odabenn... :wink: :D

Gyabi,
kösz neked is! :D

Bibi?????????????

Gitka?????????
sirkici
 
 


Ja Betsy az lemaradt, hogy gyönyörűek a fiúk, nagyon sokat fejlődött Bence! :)
sirkici
 
 


Judy: gratula a nagy Ho-ho-ho horgászhoz, büszke lehetsz rá!

Arikon: aranyos vagy, hogy benéztél, köszönöm szépen a drukkokat Neked is! És hurrá nyaralás!

Chrisstell: remélem, megoldódik ez a tejcsi dolog hamar!

Betsy: ez egy horror, olvasni is szörnyű volt...
Szépek nagyon a srácok, és tetszik a táblázat is nagyon!

Jaimee: Van kedvem írni, csak épp a könyvemen dolgozom :lol: Az jutott most az eszembe, hogy Csiribébi nem fog addig jönni, míg be nem fejezem a hónapok óta halogatott dolgaimat, amiket szülés előtt terveztem elvégezni: pl. adóbevallás, a könyv, a végleges kórházi pakk, meg mindjárt megyek összedugom a légzésfigyelőt meg megvetem a kiságyat :lol:
Már 5 hónapos volt Réka! Hát öregszik, nincs mese!

Gyabi: A Benedek szééééép!

Sirkici: nyugi!!!! :lol: :lol:
Vendég
 


Gyabi: Benedek nagyon tetszik!!!!! Jó választás.

Bíbi: Navégre....
Ez ismerős. :lol:
Hm....lehet benne valami. Nekem is volt egy listám. Mire végére értem, tényleg mehettem szülni. :shock: :shock: :shock: :shock:

Sirki: Te listáddal mi a helyzet?

Na nyomok egy "elküld"-öt, mielőtt a babám nyom egy delete-t.... :D .Rékám is forog pörög mellettem a szülői ágyban. Felébredt, ahogy hazajött az apja.

Judy: Aszta, jó kis méretei vannak Barbinak. :shock: A kupához nagy gratula Bazsinak!
jaimee1
 
 


Ezen a lista dolgon én is gondolkodtam, de én azt hiszem mindent megcsináltam, amit gondoltam, hacsak nem felejtettem ki valamit! :D

Lányok,
hogy néz ki az a nyákdugó? Azt vettem észre tegnap este és éjjel kétszer, hogy mintha valami szivárogna belőlem, de szintelen viz, úgyhogy biztos nem magzatviz gondolom, meg nem állandóan van, csak pár óránként egy kicsi, meg a lényeg, hogy éjjel a wc-papiron volt egy kis darab kocsonyás valami, mint a tojásfehérje, de egy kissé sárgás volt. Na, most az mi volt? Lehetett a nyákdugó, vagy annak kötelezően barnás-véresnek kell lennie? Emigy minden rendben, nincs fájás, semmi, a derekam fájdogál egy kissé, de az sem vészes, azt leszámitva teljesen jól vagyok! Nem akarok menni a kórházba, mert ebből még akár két nap is lehet, gondolom én, csak hátha valakinek volt még ilyen sárgás izéje?! :oops: :D
sirkici
 
 


Hű, Sirkici, ez nagyon izgi!!!!!! Szerintem simán lehetett a nyákdugó....és nem lehet hogy a magzatvíz folydogál? Ha igen, nemsokára lesznek fájások is! De jóóóó, akkor mégsem maradsz örökre terhes!:lol: Nagyon drukkolok! Ha vagy még, mesélj, mi a helyzet reggel óta?
Vendég
 


Sirki:
Nem tudom, nekem véres, rózsaszínes kocsonyás izé volt a nyákdugó, de a magzatvízzel együtt jött, úgyhogy egy az egyben a nyákdugóval nem találkoztam. A nyákdugó úgy is elmehet, hogy nem is veszed észre...

A magzatvíz viszont színtelen víz!!!!!! És olyasmi, mint a pisi, csak nem tudod szabályozni a folyását. Nem az folyik belőled, te??!

Én felhívnám a dokimat...Ha tényleg színtelen víz folyik és nem bő folyás, akkor kórház. Írjál majd, mi van!!!!!! Jujj, de izgi!!!!
jaimee1
 
 


Jaj, mit akartam még....A nyákdugó miatt nem kell kórházba menni, az hét héttel is elmehet a szülés előtt és pár órával is. DE! Ha magzatvíz akár csak szivárog, akkor kórház mindenképpen!!

Küldök priviben mobil számot, hogy szólni tudj akkor is, ha nem leszel net közelben!

Drukkdrukkdrukk! :wink:
jaimee1
 
 


két héttel, nem HÉT héttel, én állat...bocsi. :oops:
jaimee1
 
 


JAIMEE: A Rota járhat magas lázzal, de nem törvényszerű. Szerencsére itt maradhat a szülő a gyerekkel, fizetni se kell. Mindenképp én maradtam volna Petivel, ha az apukája nem lett volna beteg. Friss képek Rékáról? Szépen növöget ő is! Almán kívül kóstolt már valamit? Ha sétálni mentek, szoktál neki vinni valami folyadékot? A vizet megissza?
JUDY: Jó nagy már Barbi! Még a végén lehagyja Bencét hosszban! Fiúk meddig járnak suliba? Mennek valahova tárborozni?
GYABLONKA: Nekem is tetszik a Benedek név. Egyik barátnőm kisfiát is így hívják! Jól választottatok!
BIBI: Milyen könyv? Mesélj csak! Napló? Vagy valami más?
SIRKICI: Szerintem is hívd fel a dokid, és mindenképp nézzen meg! Nekem is így kezdődött. Valami folydogált, és kiderült a magzatvíz volt az. Ahogyan Jaimee is írta, az színtelen! A kocsonyás valami pedig lehet a nyákcsap (nyákdugó). Petinél a szülés napján lökődött ki, és nekem nem volt véres, hanem sima tojásfehérjeszerű. Lehet, ma kibújik Niki? Drukkkkkk!!!!!!
Vendég
 


Kukuccs? Sirki sehol? Hm...lehet, hogy már a kórházban vannak???

Nagyon drukk!!! Baba lesz itt nem sokára!! :D

Betsy: Blogra szoktam feltenni képeket, de majd hozok ide is. :wink: Egyelőre almát kóstolgatunk csak, azt sem kap minden nap. Az almalevet különösen szereti. Inni nem iszik semmit, vizet még sosem próbáltam, a teáktól pedig csak fintorog és nem fogadja el. Kivéve ha fáj a hasa, mert akkor megissza az édesköményt.
jaimee1
 
 


Betsy: Amúgy hogy vagy? Ha ezt a kórházas sztorit én élem át, biztos rémálmaim lennének még hetekig... :? :?
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Segítséget sezretnék kérni tőletek.

Megvolt a pé-m. 2.dpo-n állítólag tankönyvi hőleesésem volt, ami szuper és nagy esélyekkel pályázok egy megtermékenyülésre.
Hát ennek fényében érdeklene az, h mivel segíthetném a beágyit, mert én progit nem kapok, de jó lenne megtartani, ha mégis sikerült!
(tegnap óta apró kis izomösszehúzódások vannak a méhemben, ami bár gőzöm sincs, h mi, de remélem, h a babához van köze :roll: )

Köszi a válaszokat!

Kép :roll:

babszika
 
 


Jelentem még itt, persze fájások nélkül továbbra is, csak keményedek, de nem vészes! Próbáltam egy kicsit feküdni fehér törölközőn, hogy hátha most is folydogál valami, de reggel óta semmi, a derekam még mindig fájdogál, igy most várok valami nagy bummra!
Ezek szerint a nyákdugó volt az, hisz Betsynek is sima tojásfehérjeszerű volt, tehát akkor gondolom az volt, nem kell kötelezően barnának lennie.
A magzatvizre pedig azt hittem, hogy rózsaszines, az tévesztett meg, csak legalább szivárogna már megint, akkor cselekednénk valamit, de igy minek menjek a kórházba, ki tudja mikor indulnak be még a fájások, lehet, hogy majd csak éjszaka, vagy akár holnap.
A drukkokat köszönöm, mindenképpen jelentkezem ha megyünk a kórházba!
sirkici
 
 


Babszi,
talán palástfű tea? Vagy az igy már nem használ? Nekem ez lenne a tippem, mást nem tudok rá! De mennek a drukkok! Milyen szép ajándék lenne az esküvőtökre! :D
sirkici
 
 


Babszi. igen, igen, palástfű tea!

"A palástfü segíti a méhnyálkahártya felépülését a medence vérellátásának serkentése által és ezzel pozitívan támogatja a beágyazódást. Különösen alakalmas túlsúllyal küszködök (mint PCOS-ban szenvedök) ciklusának szabályozására.

Tea formájában fogyasztható a ciklus második felében a tüszörepedéstöl a mensig napi 2-3 csészével."

Nagyon drukkolok!

Sirkici: ez akkor is szuper, valami csalk elkezdődött!
Hogy is van ez a lepedő dolog? Mikor marad meg a folt?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?