Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nita, sajnálom, ami veled történt!

Hanna, szorítok, hogy egy-két sejtecske jól megkapaszkodjon!

Csucsu, az nagyon jó érzés! Nem dobsz egy-két képet?

Zsuzska, remélem jól telt a "szabadnapod"!

Sirki, Babszi, ti most mindketten nagyon szép élmények elé néztek, legyen mindkettőtök számára felejthetetlen! Babszi, bulizzatok jól a nagy napon!

Tegnap én is egész nap suliban voltam, négykor indultam és este fél kilencre értem haza. sajnos már két napja kötőhártyagyuszim van és tegnap ráadásul mellém ült a suliban egy bronchitiszes nő, úgyhogy tőle is összeszedtem valamit. Szerencsére hugom kijött értem az állomásra, hazavitt és még egy jó órát sétáltunk a Dunaparton (merthogy én is szingli voltam).

Kép Kép Kép
datolya

sziasztok.milyen vizsgálatokra gondolok?és azok milyenek? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elteszem magam,jóklegyetek,puszi,jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
nagyon sajnálom, pedig úgy reménykedtem, hogy rendben lesznek a dolgok, légy erős, lesz még ott kistesó! Ölelés! :(

Hanna,
megadrukkok holnapra!

Datolya,
kösz, aranyos vagy! :lol:
sirkici

Datolya: Nagyon jó volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neteztem, néztem szerelmetes filmecskét, teli engedtem kádacskát illatos vizecskével és aludtam egy nagyot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babszika!
Ha elküldöd a címedet, akkor holnap feladom neked a bogyót :wink: Bocsi, hogy nem voltam tegnap, de a netem nem engedett fel :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!

kuzsanna: nagyon jó a görbéd, látom, hogy a 7. naptól felugrott megint, ami nagyon jó jel ám. :wink:
Vendég

Picuranyu!
Tényleg? Ennek nagyon örülök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szorgalmasan iszogatom teácskámat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Sirki!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, már csak 1 nap! :wink:

Zsu!
Írtam msn-en.

Datolya!
Itt ül a párom is és azt mondta, h mondjam meg, nagoyn köszi és tök rendes vagy :)
Pihenj sokat és gyorsan gyógyulj meg!

Csucsu!
Semmi gond, ne viccelj!!!!!!!!

Csajok!
Kívánok nektek nagyon szép napot és jó pihenést!
Mi hazamegyünk Gyulára és csak holnap este jövünk.
Kép

babszika

Babszi,
remélem! :lol:
Jó pihenést a lagziig! :lol:
sirkici

Szép jó estét!

Látom termeltetek rendesen :D Igyekszem követni az eseményeket én is.. :) velem/velünk semmi extra nem történt a hétvégén, a babaproject megy.. :P

Hanna! Remélem, sikerrel fog járni a beültetés, drukkolok neked! :) +++

Datolya! Remélem már jobban vagy!?

Kép
szöszke.

Még bekukkantok lefekvés előtt. :)

kuzsanna: tényleg nagyon ígéretes ám az a hő. :) Szorítok.

hanna: drukk!!
Vendég

Jó reggelt, Sziasztok! :)
Vendég

Most látom, én voltam az utolsó és az első is. :)
Vendég

Sziasztok!

Picuranyu!
Én voltam sztem az utsó este, csak nem írtam, mert már senki nem volt fent. :roll:

Most is csak bekukk, mert megyünk intézkedni. Gyulán hétágra süt a nap, úgyhoy gyönyörű időnk van.
Ilyen szép napot kívánok nektek is!

babszika

Jó reggelt!

Mindenkinek mennek a drukkjaim.

Sirkici! Extra drukk!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szép napot mindenkinek!

Képzeljétek, voltam ma vérvételen és a prolactin szintem 185 :!: :!: :!: :!: lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szedem Bromo-t folyamatosan, kaptam Betadine kúpot. Ha kezdek pecsételni, el kell kezdenem a kúpozást. Amíg pöttyözök, addig kell használnom és a piri végén mikor már alig van meg, akkor megint újból.... aztán amikor megjön, be kell jelentkeznem uh-s átjárhatóságira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát lassan haladunk előre :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Látom zajlanak az események!

Sirkici:
Mi újság? :D Remélem babóca hamarosan kibújik! :D

Babszi:
Már csak 11 nap! Legyetek nagyon-nagyon boldogok!

Zsu:
Hip-hip hurrá! Remélem pocaklakó beköltözik hamarosan!

Velem semmi különös. Tegnap barátnőztem, de nagyon lehangolt, amit láttam. Annyira útálom azt a helyzetet, amikor látom, hogy valami nagyon nem stimmel, de nem tudok segíteni! Látom, hogy barátosném elindult a lejtőn lefelé, és nem tudom, hogyan akadályozzam ezt meg!
:? :cry:

Kép
anda81

Kuzsanna! Ez ám a jó hír!!!

Anda! Hát, ja... Az a legrosszabb, amikor nem tudsz segíteni. Szülei?

Kép
hanna30

Hanna:
Először is hatalmas drukkokat küldök neked is! :D

Nem, a szülei, hanem a férje! Hogy is fogalmazzak. A srác iszik. Nem törődik sem a barátnőmmel, sem pedig a két gyönyörű gyerekkel (Jutocsa - 6 éves -, Taksony - 2 éves) A barátnőm egész nap a gyerekekkel foglalkozik, mert sajnos mindkettő gyenge inmunrendszerrel született. A nagyobbik egyszer majdnem belehalt egy lázgörcsbe, a kisebbik pedig állandóan beteg. Asztmás, arc- és homloküreg gyulladása van állandóan, és sokszor lesz tüdőgyuszis. Szóval nem lehet könnyű két ilyen kicsi gyerekkel otthon, apa meg b...szik a világra (már bocsi, hogy ilyen vulgáris vagyok, de nem tudom másképpen elmondani), és ha ez még nem lenne elég egy alkalommal meg is pofozta a barátnőmet!

Kép
anda81

Anda! Köszi!

Én úgy értettem, hogy a szülei nem tudnak segíteni? Nem semmi egy ilyen pasi. Ahogy magamat ismerem, már nem élne...

Kép
hanna30

Hanna: Drukk továbbra is!!! :wink:
jaimee1

Zsu,
ezek aztán a jó hirek! Szépen haladtok előre! :)

Anda,
rossz nem tudni segiteni, hogy lehet ilyen egy ember... :twisted:

Csajok köszönöm a drukkokat, egyenlőre még semmi jele szülésnek, pedig ma lenne a napja, de a kis huncutnak jobban tetszik egyenlőre odabenn, bár remélem mostmár hamarosan megindul!
sirkici

Sziasztok!

Nitácska: sajnálom nagyon :( Sok erőt neked, és azért ne szomorkodj sokáig, mert összejön az a babuci hidd el!

Sirkici: valahogy tudasd majd velünk, ha eljött a nagy nap, hogy tudjunk drukkolni :)

Babszika: ügyes vagy, hamar belejöttél azért az új melóba!

Zsuzska:
jó hírek, és olyan jó, hogy ilyen pozitív vagy, megérdemelnéd már a babát igazán!

Képzeljétek, ma van az egyéves házassági évfordulónk :)

Lányok, Nóri, Arikon ha olvastok: puszi nektek. Remélem jól vagytok!

Judit
Kép
sonny

sziasztok!
sirkici várjuk ám a híreket mikor szülsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sok sikert és nagyon sok boldogságot kívánok!!!!!!!!!

sonny köszi,hogy ezt mondod én is remélem,hogy lesz majd kistesója a Máténak!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Tegnap nagyon beteg voltam, de ma mintha kettévágtak volna. Hogy mi volt velem?
Ma volt anyáknapja az oviban, olyan édesek voltak!!!

Ma vagyok a 7. cn-on, ugyhogy már indul a project!

Mindenkinek szép napot!
encike 2

encike hajrá a babához!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elteszem magam jók legyetek.puszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jo pihenést Nita!
Mindjárt mi is fürdünk. Ma napoztam és most kezd égni mindenem.
encike 2

Sonny,
ok, és előre is köszi!
Nektek pedig nagyon boldog házassági évfordulót!!! :D

Nita,
neked is kösz! :D
sirkici

Lányok, köszönöm a kedves szavakat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sirki, drukk nektek..... mikor kell menned ellenőrzésre??

Sonny, Nagyon boldog házassági évfordulót nektek!!!!!

Encike, mindent bele!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Sirkici:
Még 2 in 1 ? Na de már nem sokáig! Hamarosan a kezedbe tarthatod pici babádat!

Zsu:
Druuuuuuukkkkkkkkkk!!!!

Sony:
Nagyon boldog házassági évfordulót, így utólag is! Kívánom, hogy nagyon-nagyon sokáig legyetek együtt boldogok és egészségesek! :D

Enci:
Apára fel! :D

Velem semmi különös, ma délután megyek dokihoz, de előtte még rendbe teszem a kamrát. Teljesen kipakolom, kifestem. Na majd meglátjuk, hogy milyen lesz!

Kép
anda81

Sziasztok!

Igen, még 2 in 1, holnap megyek ellenőrzésre, de remélhetőleg arra már nem kerül sor! :D
sirkici

Sirki!
++++++++++++++++++++++++++++++++

Anda!
Jó festést Neked!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

SZiasztok!

Sirki!
A babád jól érzi bent magát :lol: :wink:

Zsu!
Tök jó, h ti is haladtok előre! Az eredményhez grat!!!

Sonny!
Így utólag is gratulálok!!!

Én lassan emgyek megint dolgozni. Már alig bírom ezt a pár napot :oops:
De ugyanakkor örülök is, mert feri adott egy pé-t a 19. napra! :roll:

babszika

Jó reggelt!
Én ma vagyok 7DPO-nál, nagyon reménykedek, hogy megtörtént a fogantatás, és kezd a kicsi beágyazódni. :oops:

Sirkici: drukk. :)

Encike: hajrá! :lol:

Sonny: boldog házassági évfordulót! :)
Vendég

Mindenkinek kösz a drukkokat!

Babszi,
gratula a pé-s naphoz! :D

Picuranyu,
drukk! :D
sirkici

Sziasztok!
Nitácska, sajnálom, ami veled történt! Nem lehet könnyű, de hidd el lesz még kistesó!!!!

Babszi, már csak pár nap és bekötik a fejed!!!! Annyira szép leszel, és olyan jól fog sikerülni az a nap, hogy csak na!!!!!

Picuranyu, már csak pár nap és kiderül!!! Mennek a drukkok!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

sirkici, gabi: köszönöm. :) Még 7 nap. ... De olyan nagyon lassak telik az idő. ...
Vendég

Babszi: Még 10nap:) De jó :)

A másik kis aránk hol van Babszi? Nem látom mostanában itt. Már nem szeret minket??

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot! Én Szentendrére megyek. A tegnapi festés jól sikerült.

Doki:
Bal oldalon van egy szép 24mm-es petécske, a nyálkahártya rendben. Jövő hónapban másképp kell szednem a clostit. Azt mondta, hogy ha nyár végéig nem jön babó, akkor készülhetek az inszemre. :roll: Nagyon bízom benne,hogy a nyári napsugarak megteszik hatásukat!

Kép
anda81

Sziasztok!

Első problémám:
halálra idegesít ez a babaneze vagy mi! Nem lenne vele semmi gond, de állandóan újrakezdi, mikor csinálok vmit.... vagyis csak ezt az egy dalt játsza egész időn keresztül! :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x

Anda!
Szép mretes tüszid van! Hajrá hozzá!!!!!!! :wink:

babszika

Csucsu:de igen, csak most a házunk ügyében rohangálunk folyton és félreraktam a gyerek ügyet.De majd visszatérek egyszer.Fél szemem rajtatok azért! :wink:

Sonny:köszönöm az érdeklődést és utólag boldog évfordulót! :wink:
Vendég

Csnóri: Most mi is pihentetjük a babatémát. De azért jövök kiváncsi vagyok a sok aránkra meg a többi lányra.:)
78nap és házas leszel:) Hipp hopp itt van aztán mehettek a csodás nászútra:) :)

Kép
csucsu05

gabi én is remélem,hogy jövőre lesz már kistesója a Máténak!

sirkici kivel üzenh ha jön a babó????? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Sirkici:
Még mindíg 2 in 1 :?: Nagyon izgulok mááááááááárrrrrrr értetek :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81

lányok mára én ucsúzom mert a nap kiszívott nagyon és majd elalszom!
puszi,jóéjt mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én még mindig 2 in 1 és úgy néz ki egy ideig még igy is marad, lehet, ha hétfőig semmi, akkor az már 1 hét túlhordás lesz, befektetnek a kórházba, és majd meglátjuk mikor inditanak?!
Majd apa fog irni ide is egy üzenetet, ha lesz valami, aztán meg majd ha hazajöttünk jövök! :D
sirkici

Sirkici: Apát akkor nagyon várjuk már a jó hírrel:) Kitartás már nem kell sokat várnod a babára:)

Kép
csucsu05

Sirkici, nahát, Te még itt? Nem máshol lenne dolgod? :wink: Na, jó ez elég hülye poén volt. Tudom, hogy az utolsó utáni napokon már nagyon türelmetlen az ember lánya. Én ebben a helyzetben már listákat írtam mindenféle kitalált tennivalóval és pipáltam, amit megcsináltam, de úgy sem ment gyorsabban az idő.

Anda, milyen szép méretű petécske! Legyen belőle ugyanilyen szép méretekkel rendelkező baba!

Nóri, jó, hogy néha bekukkantasz! Hogy haladnak az esküvői előkészületek?

Babszika, nem csodálom, hogy türelmetlen vagy már! Lenne egy intim kérdésem: Tudom, hogy nem túl kellemes, ha az ember az esküvőjén menzeszel, de túl lehet élni. Megéri felborítani a ciklusodat fogigátlóval? Vagy "azokon a nehéz napokon" rosszul is szoktál lenni?

Picuranyu, drukkolok a zebrádért!

Encike, mindent bele!

Nita, Csucsu, puszi nektek is!

Megyek tanulni, mert holnap vizsgázok.

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Datolya!
Valójában 2 dolog miatt nem örülnék pirinek:
1. nem érzem túl jól magam azokon a napokon (sőt)
2. menyaruciban elég neéz patront cserélni!!!! :?

Drukk a vizsgádhoz!

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?