Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsófi

Honnan tudod hogy két darabos tesztet vettem? :lol: :lol: :lol:
Kép Kép

Gizi, Vicuska, Susy!

Bezsebelem a drukkokat, remélem segíteni fog!!!! :wink: :D

Vicky

Nagyon örülök hogy jól érzitek magatokat! :D 20-a mindjárt itt van! :D Meglátod most már csak jó jöhet! :wink: :D :D :D

Zsu

Drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Mami drága

Te és a kis manóid hogy vagytok? :wink: :D

Gizi

Egy kis vásárlás engem is mindig feldob! :D
Vagy nézegetem a Keresztlányom képeit és attól is jobb kedvem lesz! :D
Azt hiszem a Te leadott kilóid ide jöttek hozzám!!!! :wink: :lol: A hormonoktól nőtt a hasam, meg combosodtam! :? De a cél érdekében mindent!!!!! :lol: :lol: :lol:

Edinka

Tessék sűrűbben jönni és akkor pörögni fognak az események itt is!!!!!! :D
Vendég

Sziasztok! :lol:

Edinka!
drukk hogy piri ne gyüjjön meg 8)
hogy megy az evés az oviban? :roll:
mikor kezdesz melózni?

Zsu!
igyál sokat!!!!!!!!!!!!!!!!! :D (vizet! :oops: :P )

Ditke!
most ne foglalkozz a kilókkal!elvégre kismami vagy te is :wink:

Vicky!
szija!hogy vagy kismama!vigyázz magatokra 8)

Kukac :P
Boldog szülinapot! :lol:
bontottam egy pezsit az egészségedre :wink:

Kép
Vendég

Ditke! :lol:

Sok Boldog Szülinapot! :P

Kép
Vendég

Vicuska

Köszönöm szépen! :D Honnan tudtad? :wink: :lol:
Vendég

Na, látom mindenki hosszú hétvégézik valahol távol, és azért nem ír senki :P .......remélem :shock: :roll:

nekem tegnap 1 cn, szóval holnap megyek Tapolcára 3.napi vérvételre+viszem apa katonáit :oops: :lol:
oda kell érnem 1,5 óra alatt :shock: ha megállít a rendőr gyorshajtásért elmondom neki mi a szitu :wink: :wink: :wink:
Vendég

Ditke!
csiripelték a madarak :lol:
Vendég

Vicus

Akkor hajrá!!!!!! Biztos megértő lesz a biztosúr!!!! :lol: :lol: :lol:

És végre kezdődnek a kivizsgálások!!!!! :D Drukkolok!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D
Vendég

Topik, vagy iwiwes madár volt? :lol:
Vendég

iwiwes :oops: 8)
Vendég

Vicuska

Végülis közszemlére tettem! :oops: :wink: :shock: Gröni is felköszöntött, nagyon aranyos!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ditke Drága!
Nehogy kimaradjak a jóból! Èn is minden jót kívánok neked szülinapodra! De elsösorban egy pocaklakót!!!! :wink: :wink: :wink: Kép

Mikor tesztelsz???

Vicuska!
Csak ügyesen a mintával! :lol: :lol:

Nálunk már napok óta 26 fok körül van. Tiszta nyári idö! Most megyünk kicsit sétálni, délután meg grillezzünk az urammal! :P Olyan rossz , hogy itt nincsenek barátok, így marad a kettecskén! :(

Vicky!
Megnéztem a fotókat, valami gyönyörüek!!!! Jó lehet nektek ott! :lol: :lol: Mikor jöttök haza? Ès te is vigyázz magatokra!!!
susy75

Gizi!
csak pozitívan, ha kérhetlek :lol:
apjukodnak drukk holnapra :D

Zsu!
ma mész UH-ra?majd gyere beszámolni :lol: szorítok hogy sok szép tüszőcskéd legyen :wink:

Susy!
klassz kis program :D azért kettecskén se rossz :oops: :wink: 8)
Vendég

Kép
:lol: :lol:
Vendég

Susy

Neked is köszönöm a jó kívánságot! :wink: :D

Tesztelni a kimaradt menzi után fogok, mert a gyógyik+szuri biztos kitolja most! :shock: Csak biztosra akarok menni! :wink: :D
Vendég

Sziasztok csajszik! :D

Itten vagyok, csak jöttünk-mentünk a hétvégén, meg közben jól le is betegedtem... este lázam volt, fáj a torkom, fejem, jó gyenge vagyok és folyik nagyon az orrom... :evil: :(

Susy :D Örülök, hogy nőtt a pocaklakótok! :wink: Vigyázzatok magatokra! :wink:

Zsu :D Jó sok tüsződ érett, hajrá, mennek a tüszőnövelők! :wink: Igyál sokat! :D

Ditke :D Remélem plusz tesztet vettél! :wink:

Vicus :D Csak ügyesen a mintával holnap! :wink:

Edinka :D Pusszantás neked is! :wink:

Zsófi, Ditke :D Nagyon boldog születésnapot! :D :wink:

Gizus :D Hajrá a 40-es méret! :wink:

Nekem tegnap megjött, óramű pontossággal. És nem barnáztam egyáltalán. Úgy jött mint leánykoromban.... :lol: :lol: 28 napos ciklus, bumm bele piri. :wink: Már vártam. 8) :lol:

És képzeljétek, milyen jó hírem van! :D Ma nagynéni lettem, megszületett bátyjámék kisfia, Dániel. 48 cm és 3300 g. Egészséges és már szopizik. :wink: Csak egy baj van, hogy ezzel a göthömmel sajnos nem merek bemenni látogatni, nem akarok bacit becipelni a kórházba. Közben meg anyum is ugyanabba a kórházba megy holnap, szerdán műtik epekővel. Biztos majd felmegy unokázni az emeletre. :lol: Próbálom gyorsan kikúrálni magam.... :?

Puszikálok mindenkit! :wink:
fenci

Fenci

Éljen piri!!!!! :wink: :D Pont mint lyánykorodban!!!!??? :D
HA most + lesz a tesztem, rohanok és veszek mindenkinek aki még nem babás!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm neked is a szülinapi köszöntést!!!!!

Tesódéknak nagyon sok boldogságot kívánok!!!!!!
Felszabadult még egy zebra, az már hozzátok megy! :wink: :D

Zsu

Hol vagy már?????????????????????
Vendég

Drágáim!
Lehúzzuk a redönyt????????????? :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :evil:
susy75

Sziasztok! :lol:

Fenci!
gratula a nagynéniséghez :lol:
jobbulást a göthösségedből és éljen piri 8)

Ditke!
nekem szeptemberre vegyél zebrás tesztet :D

Susy!
én is ettől tartok :( :( :( pedig én minden nap írok... :? :roll: :shock:

megjártuk Tapolcát(egy barátnőmmel voltam, aki az ottani első vizsgálat után lett spontán babás 8) ):Melus :lol:
katonák odaértek, nem tom mennyire épségben, mert 2 órát tartott az út, olyan dugó volt :evil: , meg is voltunk 15 perc alatt, lecsapolták a véremet és kész :wink:
aztán ha már arra jártunk a Balaton parton mentünk visszafelé és sétáltunk Tihanyban, meg lángosoztunk Füreden.... :P
most meg vettem finom hideg sört és azt kortyolgatom :oops: :lol:
Vendég

Vicuska!
Igen, te szorgalmas vagy! :lol: :lol:
A kisfickók reméljük túléltek! :wink: Mikor lesz vér és katona eredmény? :P

Zsu!
Veled mizu? Punkció?
susy75

Susy!

szija :lol:
most csináltam uj vonalzót.jún.9. 9 óra, akkor lesz az eredmények összesítése és apácska urol.vizsgálata(ennek nem nagyon örül :oops: :shock: ) :lol: de már eccer túlélte :wink:

hányinger? :roll:

Zsu!

jelentkezz plííííííííz :lol:
Vendég

Vicuska!
Most már egyértelmü! :wink: :wink:
Hányinger hol van, hol nincs, változó! Szerencsére így elviselhetö! :lol: 8)
susy75

hali,

apjuk túlélte...de nagyon be volt tojva...
és hát a várakozás csak rontott :twisted: :twisted: :twisted:

remélem meglesz 7főre az eredmény, és már úgy tudunk a Szendeivel alkudozni :lol: :lol: :lol:

Zsu: mi volt?

Vicuska: megint 1 lépéssel közelebb vagytok :wink:
Melusnak üdv, jöhetne néha ide is!!!

Susy: mikor lesz fotó? bizti írtad már, de elfelejtettem. :?

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Ditke: hétfőn nem jársz a SOTE-n? :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!

Vicuska

Szeptemberre zebrás teszt megrendelve! :wink: :D
Nagyon ügyi vagy, hogy mégis sikeresen odaértetek! Szerintem a katonák kibírták! :D Erős kisfickók azok! :D :D Melust puszilom, jól vannak? :wink: :D

Susy

Husssss hányinger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Remélem elkergettem! :wink: :D

Gizi

Na csak túlélte a Párod! :D Biztos minden okés lesz!!!!! :wink: :D
Hát még nem tudom mikor kell mennem, abban maradtunk ha megjön azért, ha nem azért menjek!!!!! A jövő hét közepére nem várom pirit! De a gyógyi+szuri ki is tolhatja! :shock: Úgyhogy egyenlőre passz! 8) :roll:
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok én is, csak annyi volt a program a hétvégén, hogy nem jutottam a géphez. Úgyis ülök eleget előtte. Ja és tegnaptól tanulmányi szabin vagyok, az uram meg elvitte a laptopot, így még sutyiban sem tudtam jönni tanulás helyett. :lol: :wink:

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket!

Ditke!
Nagyon Boldog Szülinapot, így utólag is!!!

Viki! :lol:
Örülök, hog jól érzitek magatokat! Terhestünet? :lol:

Susy! :lol:
Hogy vagy? nem halunk ki ne félj!

Fenci! :lol:
Akkor most örülünk pirinek, aztán jól babásodj be gyorsan inszem előtt!!!

Vicuska! :lol:
Jó programotok volt tegnap és az idő is gyönörű volt. Melus jól van?

Kisgizi!
Hogy maradnál már egyedül??? Itt vagyok én is. Igaz még 3 hónapig nem jön piri. Megmondom őszintén jól megvagyok nélküle. :oops: :lol:

Zsu????

Remélem ne hagytam ki senkit! Mindenkinek csók!

KépKép
zsófikukac

Kép

Gzi!
apácskádnak gratula :lol:
drukk 7főre 8)

Ditke!
azért kell menned majd a SOTE-re, mert nem jön meg :lol:

Kukac!
csak nem vizsgaidőszak :roll: :shock: :evil:

Fenci!
Melus is a méhszájseb fagyasztás után lett babás :wink:

Zsu!
:?: :?: :?: :?:
adj életjelt 8)

Susy!
hányinger monnyon le :evil:
hol a kép? :roll:
Vendég

Vicuska!
Hogy jöttél rá??? :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok csajok! :D

Lassan mindenki felszívódik és már tábla se kell? :shock: Lassan 1 oldalon olvashatunk 1 heti termést, régen meg napi 3-4 oldal is volt sokszor... :oops: :shock: :roll:

K...va sok a melóm, ma nagyon besokalltam. :evil: Most van fél 10 és most hagytam abba. :evil:

De ma legalább beszaladtam a kórházba, megnéztem a 2 napos Danit - zabálnivaló. Anyumat is ma műtötték epekővel, még gyenge meg fáj neki, meg kicsit kómás, de rendben ment a műtét. :wink:

Velem semmi kül, rohadt sok meló miatt még nem volt időm hívni F-éket kontroll időpont miatt. Pedig jövő héten jó lenne bejutni már. 8)

Zsófi :D Tényleg? Melus is fagyasztás után babásodott? De jó! :lol:

Susy :D Remélem nemsoká hozzám küldheted az émelygést! :wink:

Ditke :D Nagyon drukkolok, hogy jövő héten ne jöjjön piri! :wink:

Vicus :D Ügyes voltál a katonákkal! :wink: Irigyellek a szép programért utána! :wink:

Gizus :D Ügyi volt apa, hogy túlélte! :wink:

Zsu??????? Mostanság volt punkció, ugye? Vagy ma már be is babásítottak? :roll: :lol:

Puszikálok mindenkit! :wink:

Sajnálom, hogy fogyunk...... :cry: :cry: :cry:
fenci

Halihó!

Olvastam Zsu-t a másik topikban, hogy pénteken punkció és hétfön ET. :lol: :lol: Zsu, tessék nekünk is írni!!!!

Fenci!
Nagyon szívesen küldöm neked! :wink: :wink: Akkor most natur spontán van! :P

Vicuska!
Bescennelem a képet ha gondoljátok, de tényleg nagyon homályos, alig látszik valami. :roll: Szerintem elég rossz a dokim gépének a minösége! :cry: :cry:

Ditke!
Remélem most már bebabásodsz! Drukkolok, hogy ne jöjjön meg. :lol: :lol:

Már nekem is eszembe jutott, hogy lassan nem lesz értelme a táblának se. :cry: :cry:

Mami!
Mi van veletek?

Mofly???? :?:
susy75

Kép

Fenci!
el ne temessen a meló :shock: :lol: anyudnak jobbulást(én anyumnak is 1 hónapja volt epekő műtétje) :roll:
én írtam, hogy Melus fagyasztás után babásodott :oops: :P

Susy!
a homályos képet is szeretnénk nézegetni :lol:

Kukac!
kis pihi neked is kell tanulás közben :wink:

Zsu!
tényleg?drukkolok :P de nekünk is adhatnál életjelt :shock: :?

Többiek?akik talán még nem tűnnek el végleg:Mofly, Edinka, Krisz, Mami, Vicky,Gizi... :roll:
Vendég

Sziasztok

Itt vagyok ám én is, nem szándékozom eltünni.

Vicuska: Május-29én kell mennem dolgozni, nem sokára itt van, semmi hangulatom és kedvem :?

Fenci: Ne tessék annyit dolgozni 8) Fagyasztáson túl vagy már? Az milyen fájdalmas? Láttom most spontánoztok, hajrá-hajrá

Zsu: Én is drukkolok neked :lol:

Én ma teszteltem egy atom negativat :evil: de már meg sem lepődtem, ez van, várom a pirit, vasárnap fog betoppani :D
Viktória nem volt ezen a héten oviba, megint össze szedett vmit, végig hányta az éjjeleket, borzasztó volt láttni :cry: :cry:
De ma már talán jobban van. De csak hétfőn megy oviba.
Képzeljétek eldicsekszem vele, hogy a lányom megnyerte a futóbajnokságot a legkisebbek közül. Kapott oklevelet is, meg egy üditőt és egy tábla csokit. Jövő héten meg a sportcsarnokba lesz a következő futam :lol: Csajok, úgy örült neki, még a könnyem is kicsordult.

Na, lépek megyünk anyucihoz be a kórházba, mert be kellett feküdni kontrollra.
puszika

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Fenci!
Vicus már javított, azt ő írta! De a lényeg, hogy babás leszel! :lol:

Edinka!
De édes lehetett Viki. Elhiszem, hogy meghatódtál, sok sikert a következő futamhoz. Tudod a nega teszt meg még semmit nem jelent.

Vicuska!
Igen-igen. :roll: Csak ilyenkor olyan gyorsan megy az idő. :lol: És én alig haladok. :roll:

Zsu!
Nagyon szorítok nektek holnap és hétfőn is!!!!!

Susy! :lol:
Én kérek táblát! :lol: Remélem majd jönnek a többiek is. Tavaly nyáron is volt olyan időszak, hogy kevesebben voltunk. :roll:

Én nem leszek a hétvégén, megyünk Faddra a Duna holtágra, ahol novemberben is voltunk. Igazából szüleim mennek, de van egy üres szoba, így betársultunk.Én a könyveimmel, az uram meg nagyon készül, hogy fog egy hatalmas harcsát. Olyan mint egy ovódás, úgy várja, hogy menjünk. :lol: :lol: :lol:
Szóval szép hétvégét Nektek is és én igazoltan leszek távol! :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

..."ma megint megjött"... :(

Vicuska: Az augusztus, szeptember jó hónap lesz! :wink:

Zsófi: Nagyon szép helyeken jártatok. Kolléganőm engem is csal, hogy menjünk Erdélybe. Lehet, hogy nyáron megmártózom a Medve-tóban. A sónak pedig reméljük meg lesz nálad a hatása.

Gizi: Megy a drukk hétfőre.

Susy: Innen már röpül az idő. Hamarosan többet láttok a kicsikétekből.

Nekem nem jött be ez a gyógynövényes teakúra.
Még nincs görbém ezért nem látjátok de még pé-t sem jelzett sehol és most, hogy megjött nem is csökkent. Egész hónapban 36.4 és 36,9 között mozgott a hőm.
Visszaszámolva a lehetséges napokon minden adott volt, de nem sikerült ismét.
Dokihoz megyek hétfőn ,vérvételt elkezdjük.

Most dolgozom, így elköszönök.

Mindenkinek szép napot!

kolibri
kolibri28

Zsófi!

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Mindenkit puszilok és akinek aktuális, annak drukkolok!

Zsu, Ditke!+++++++++++++++
gröni

Sziasztok!

KÖszönöm a drukkokat, s hogy ennyit hiányoltatok.
Bocsi csajok, hogy eltűntem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: , de hétfőn mentem Uh-ra, aztán ott még kicsik voltak a tüszők, majd kaptam egy elefántnak való adag szurit este, s kedden mentem újra Uh-ra, megint szuri. :?
Aztán hazamentem anyukámmal, mert neki dolga volt, s ugyebár ő adja a szurikat nekem, s csak ma délután értem haza.
Tegnap éjfélkor megkaptam a tüszőrepi szurimat, holnap punkció, hétfőn ET. :lol:
Keddi uh-n 13mm-es endometriumot, bal oldal 4x18mm, 4x17mm,3x16mm; jobb oldal 3x18mm, 4x17mm és volt még 1x15mm és még 3 v. 4x16mm tüszőket láttak.
Elég sok, remélem holnap sokat leszívnak. Tegnap megkaptam a tüszőrepi szurimat, ma majd szét szakad a hasam.
Viszont ma a Wc papíron volt egy kis rózsaszín.Ez normális? AZóta viszont nincs. Lmami :D Segíts léccciiiiii.

Ja a folyadék az megy, napi 4-4,5, néha 5 liter is bemegy. :roll: Éjszaka meg 3x-4x járok a Wc-re. :?

Holnap csak este leszek, mert délután kb 3 után engednek ki, s mire hazaérünk.....
De majd jövök a hírekkel. Remélem, feltéve, ha nem alszom el. :D

Pusz mindenkinek.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

KÖszönöm a drukkokat, s hogy ennyit hiányoltatok.
Bocsi csajok, hogy eltűntem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: , de hétfőn mentem Uh-ra, aztán ott még kicsik voltak a tüszők, majd kaptam egy elefántnak való adag szurit este, s kedden mentem újra Uh-ra, megint szuri. :?
Aztán hazamentem anyukámmal, mert neki dolga volt, s ugyebár ő adja a szurikat nekem, s csak ma délután értem haza.
Tegnap éjfélkor megkaptam a tüszőrepi szurimat, holnap punkció, hétfőn ET. :lol:
Keddi uh-n 13mm-es endometriumot, bal oldal 4x18mm, 4x17mm,3x16mm; jobb oldal 3x18mm, 4x17mm és volt még 1x15mm és még 3 v. 4x16mm tüszőket láttak.
Elég sok, remélem holnap sokat leszívnak. Tegnap megkaptam a tüszőrepi szurimat, ma majd szét szakad a hasam.
Viszont ma a Wc papíron volt egy kis rózsaszín.Ez normális? AZóta viszont nincs. Lmami :D Segíts léccciiiiii.

Ja a folyadék az megy, napi 4-4,5, néha 5 liter is bemegy. :roll: Éjszaka meg 3x-4x járok a Wc-re. :?

Holnap csak este leszek, mert délután kb 3 után engednek ki, s mire hazaérünk.....
De majd jövök a hírekkel. Remélem, feltéve, ha nem alszom el. :D

Pusz mindenkinek.

kobzoszsu

Mofly drága!

Neked szerettem volna még... Iszonyúan sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: Kár, hogy nem a drukkon múlik, mert akkor itt már mindenki babás lenne! Ez olyan igazságtalan! :cry:
gröni

Sziasztok,

Vicuska, köszi jól vagyok, én (még) igazoltan hiányzom! :wink: vasárnapig :wink:

Susy, örülök, h tetszettek a képek! :wink:

Zsu, 2 laptetű, tuti babás leszel! És ennyi tüszővel! Jaj nagyon gondolok Rád holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gröni, lehet, hogy igazad lesz a csodákkal kapcsolatban? :wink:

Edinka, nega teszt monnyon le! :evil: Vikire büszke lehetsz!!!!!!!!!!! :D

Zsófi, jó hétvégét, azért pihenj is, ne csak tanulj! És nagyon boldog névnapot! (És szülinapot, így utólag!)
Kérdezted a tüneteket, 3 napja elkezdtem émelyegni, napközben, de éjszaka is néha felébredek rá. Meg feszülnek a cickóim. Remélem ezek jó jelek :roll: :roll:

Ditke, neked is nagyon boldog szülinapot, így kicsit megkésve! Mikor is tesztelsz?

Kolibri, RMPPB! :evil:

Biztos valakit kifelejtettem, úgyhogy mindenkit puszilok és drukkolok!

Kép
vickybabe

Hahó!

Gröni!
Miért jössz ilyen ritkán?? Olyan jó lenne sürübben infó rólad!! :cry: :cry: Látom írogatsz a vetélösbe! Mi volt a dokinál????????????? :roll: :roll: :roll:

Zsófi!
Jó pihenést hétvégére. Ès persze hogy lesz táblánk!!! :wink:

Zsu!
Akkor neked millió drukk az ET-hez.++++++++++++++

Vicky!
Nemsokára itthon vagytok! De ugye utánna mész Svájcba és Németbe is. 8) Vigyázz magatokra!

Vicuska!
Lusta dög vagyok,de igérem felrakom a maszatkás képet. :wink:
susy75

Susy!

Minnyá írok privit! Ne hari! :oops:
gröni

Zsu Vazee

13 mm????????????az igen,,,ez tuti baba :) rózsaszin nekem nem volt de biztosan normális nem aggódni!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnapra egymilló drukkkk

ma már ne nagyon egyél igy este ivást is csökkentsd tuti nem leszel rosszul altatás után....

lányok velünk minden rendben van két egészséges szépséges babám, ne hari ha ritkán jövök bepótolom igérem :lol: :wink:
Vendég

hali,

Zsu: drukkok mennek holnapra!!! +++++++++++++++++++

Gröni: szijja, mizu?

Vicuska: nálunk is csak vánszorognak a napok :cry: de azért lassan haladnak :wink:

Mami: :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok csajok! :D

Vicus :D Bocsika... :oops: jó fáradt voltam/vagyok, ezért a kavarás... :oops:

Kolibri :D RMPPB! :evil:

Zsófi drága, boldog névnapot Neked! :wink: Jó Faddozást a hétvégére, addig már nem is gyüssz, vagy csak én dolgozom pénteken vazze??? 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Mami :D Örülök, hogy minden oké veletek! Gyere sűrűbben és dobjál képet, nehogymá ne lássuk a kicsiket! :D Ja és ne röhögj, de én életnagyságban még soha nem láttam ikres pocit, úgyhogy lécci a kedvemért tegyél fel egy pocifotót ha lehet. :oops: :wink: Kivi vagyok! :wink:

Susy :D Ha homályos, úgy is akarjuk! Ide vele! :wink:

Gröni :D Szia drága, mesélj, mizu veled, összevarrtak már? :roll: :wink: Hogy vagytok? :D

Vicky :D Úúúgy örülök nektek, ezek a tünetek nagyon jók! :wink: Várunk haza! :wink:

Zsu :D Neked millió egy drukk holnapra! :wink: Délután várjuk, hogy írj. Vigyi magadra és a petécskékre! :D

Csajok képzeljétek tegnap óta fáj a 2 hete kapott gynevacom helye. Hogy a francba? Eddig nem is éreztem belőle semmit. Jövő hétfőn kapom az uccsót, azt majd a másik oldalra kérem.
K...va sokat dolgoztam ma is, tele a t...m. Várom már a hétvégét.

Jóéjt mindenkinek! :D

Ja még azt akartam, hogy Susy, lehet mégis kellene tábla, akkor majd előkerülnek az elveszett báránykák! :wink:

Puszika Nektek!
fenci

Ja, el is felejtettem, hogy ma kaptam jövő csütre kontroll időpontot F-ékhez. Addig még kekszszünetet rendeltem el. Majd ha dokibácsi engedi, ráugrok emberemre, akkor leszek a 12. napon, még időben leszünk! :wink:

Na csok
fenci

Gröni!
Látod, hogy a többieket is érdekli mizu veled! Szóval tessék ide is írni néha! :wink: :wink:

Fenci!
Munka höse vagy! Mit dolgozol annyit? Tábla van, nem ikatattuk ki azért. 8)
susy75

Táblácskánk!
Ha valami nem stimmel, sikítsatok!!!

Kép

Vicuska!
Az tuti, hogy a te ciklusnapod nem jó! :oops: :oops:
susy75

Vicuska!
Rájöttem közben, hogy 4. vagy 5 cn-on vagy, ugye? Bocsi, javítom!
susy75

Suzy :D

Ma 14.cn-en vagyok 1 cn. máj.2-án volt(szuri kezdetét vettük a dokival 1.cn-nek), s Punckió és ET időpontja csúszott egy kicsit.

Lmami :D

Köszike. :lol: Félek a holnapi naptól(be vagyok tojva, de nagyon :oops: ), de nagyon várom is.
Örülök, hogy jól vagytok. Azért írj gyakrabban, hogy mi van veletek. Róka komával hogy álltok? VAn, vagy még elkerül?

Vicky, SUzy, Gizi, FEnci :D

NAgyon köszönöm a drukkokat, bezsebelem holnapra, még jól jönnek.

Megpróbálom eltenni magam, de nem nagyon ment eddig.Jó éjt Mindenkinek!

kobzoszsu

Jó reggelt! :lol:

Zsu!
millió drukk mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
pár nap és te is mami leszel :wink:

Vicky!
ezek bíztató tünetek :lol:

Lmami!
hogy vagy?pocifotót én is szeretnék :D

Fenci!
te se dógozz már annyit 8) szuepr hogy van időpont, aztán meg apára fel :wink:

én dögrováson vagyok 2 napja, ma tetőződött, még hőemelkedésem is van(37,2 :shock: ), először azt hittem vmi allergia, de már a torkom is fáj, köhögök és tiszta nátha vagyok.. :(
és úgy néz ki, most is ugrott a szabad hétvégénk, vagyis dolgozunk apával felváltva :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!
Közkívánatra rakok uh kepet a kismaszatról!:lol: :lol:
Az elsö ápr. 30-án készült, a második máj.9-én.

Kép

Kép
susy75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?