Új privát üzeneted érkezett!

Némóka: igen, amióta nekünk is van digi gépünk, mi is alig hívunk elő képeket! igyekszünk a top nem tudom mennyit előhívni csak. pláne, h a párom nagy őrült fotós és mindent és mindenkit fotóz, egy 2 hetes nyaralás min 600 kép! de volt, h Japánban volt 1 hetet és amikor tehette munka után ment városnézésre, ott 1 hét alatt lőtt el 600-t!
éljen a digi korszak!! :lol:
de azért csak lesz kb 20 fotó, amit el tudsz hozni magaddal!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


De nem hiszem, hogy fél ember leszek akkor, ha nemkapok másik telefont, csak olyan jó álmodozni róla :roll:
Álmodozásban nagyon jó vagyok, mondjuk a horoszkópom szerint (halak) az alaptermészetem álmodozó...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Esküvői képeket én is viszek, az legalább elő van hivatva. Aztán majd nézek olyat ami elő van, mert hát nekünk is a gépen van szinte az összes...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Valaki, aki közel lakik, hozzon laptopot! :wink:
Mi meg visszük pendriveon az anyagot. :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szerintem szinte mindenkinek gépen van.... vinni kellene egy laptopit, és akkor pendrive-ról megnézhetnénk mindenkit.... :)

Én most elballagok tenni-venni valamit, mert már egy órája itt ülök, és még nem csináltam semmi különöset....

hofeherke
 
 


Kép

hofeherke
 
 


Bumi: Egyre jár az agyunk :)

hofeherke
 
 


Ok,én bevállalom,hogy hozok gépet.

i.kata
 
 


Nem lehet titeket itthagyni mert teleírkáljátok a lapot!
Már nem is emléxem mire kell reagálni annyi mindenről volt szó!
Egyre azért emléxem, hogy Kata milyen suprahitses fotót rakott fel magáról.

Ha ezek után még egy nyafika elhagyja a szádat a külsődet illetően, nem tudom mit csinálok veled. Egyszerűen tündéri vagy, nagyon szép kis mosolygós csajé!

Ez annak ellenére mondom, hogy láttam rólad egy másik képet is amit priviben küldtél nekem.

Amúgy van erre egy történetem.
Nem is egy.
A tesóm főleg a szüléseknél mindig ingadozott súlyilag. Volt, hogy nagyon vékony volt, zörögtek a csontjai, volt hogy könnyebb volt átugrani mint megkerülni.
A férjének mindenhogyan tetszett. Még az sem érdekelte, hogy amikor vékony volt, nagyon picik lettek a mellei. Mindig azt mondta, hogy kis tenyérbemászó. Aztán amikor meg duci volt mindig kinyilvánította, hogy ez a "hűbazdmeg" kategriájú cicik állati izgatóak!
Amúgy az én exem úgy ismert meg, hogy akkor még tökéletes volt az alakom. Mellette 30 kilót sikerült felszednem. És ennek ellenére ő ugyanolyan szépnek látott, sőt nagyon tetszett neki, hogy azon a bizonyos ponton is milyen jó husikás, nem bírtam soha úgy öltözni-vetkzőzni hogy végig ne asszisztálta volna, pedig legszívesebben elbújdokoltam volna a hájaimmal.
Aztán úgy voltam vele, hogy felvállalom, és ahogy elfogadtam magam, úgy fogadtak el mások is. A Norbizást saját magam miatt csinálom, és főleg az egészségem miatt. Ja amúgy ma már kevesebbet mutatott a mérleg, mert tegnap nem vittem túlzásba a kajálást és ma is csak két barna zsömle csúszott le. Talán nem úgy fogok a júniusi talira begurulni, hacsak addig nem történik valami, bár akkor sem gurulnék, csak pár hónap múlva. :wink:

Milyen képekre vagytok kiváncsiak?
amik kimondottan rólunk készültek, mondjuk gyerekkori, vagy esetleg család ilyesmi? Összeszedek néhányat! Mostanában nem sok kép készül rólam, nem is nagyon engedem.

dita75
 
 


Dita,
de rám leginkább az a kép jellemző, amit neked küldtem priviben. De mindegy, vagyok, amilyen vagyok, úgyis meglátjátok hamarosan.
Szerintem olyan képeket vigyünk, ami vagy nagyon kedves valamiért, vagy valami jó poén fűződik hozzá. Vagy csak amit szívesen megmutatnátok.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Voltam ma UH-n, és a 4 tüszőből eddig egy sem repedt meg. :cry: 21,22,23,25 mm-esek, nyálkahártya megnőtt 9-re, de nem repedt. Holnap újra inszem. Csütörtökön UH, hogy végre megrepedtek-e. Frászt kapok, hogy itt növesztek ennyi tüszőt, és ha nem reped meg, akkor meg már reménykedni sem lehet :cry: De meg fog repedni, meg kell neki!!!

Évi,
nekem Hashimoto thyreoditis-em van. Kapok rá gyógyszert. Vagyis ugye meggyógyítani nem tudják, sajnos úgy néz ki örököltem anyukámtól, de a kieső hormontermelést pótolják Lethrox-szal.
Anyunak is a születésem után lett, valószínű nekem is a szülés hozta elő. De a jó, hogy ettől még lehet baba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


KATA
Nem nekünk kell, hogy tetsz. hanem a párodnak! :wink:
Amúgy meg a szerelem és a szeretet megszépít mindenkit.
Amikor apusomat először láttam úgy elmentem mellette mintha ott sem lett volna. Hónapokig így volt, fel sem tűnt, hogy létezik. Aztán megkapta a raktárosi posztot, és többet volt bent a telepen. Akkor sem tetszett jobban, sőt még únszimpatikus is volt egy darabig. Külsőre meg egyáltalán nem jött be.
Aztán ahogy teltek-múltak a napok, hetek, egyre többet voltunk együtt, és úgy két hónap múlva már nem tudtam úgy lefeküdni aludni, hogy ne ő járt volna a fejecskémben. Reggel alig vártam hogy láthassam, és már nem tudtam mekkora kivágású pólót vegyek fel, hogy elcsábítsam. Már majdnem kint voltak a mellbimbóim :oops:
Amúgy ez minden pasinál bejött, gondoltam rá is hatással lesz :oops:
Na az egészből annyit akartam kihozni, hogy:
Miután szerelmes lettem egyre szebb volt a szememben, és a mai napig mindig mondogatom neki, hogy mennyire szeretem a bőrét, a nagy terhes-pociját, na meg egyebeket :oops: és persze minden porcikáját.
Sokáig hülyén néztek ránk a dolgozóban, meg féltékenyek voltak.
Némelyik kerek perec megmondta,hogy nem érti mit eszek a páromon, hogy jöhet össze egy ilyen bomba csaj egy ilyen fickóval?
Amúgy nem értem miért tartanak sokan bombának, vagy a dudák miatt lehet, vagy azért mert a kisugárzásom állítólag nagyon sexi.
Persze nem mindenkinél értem el a kívánt hatást, mert pl. aki kimondottan a vékony lányokat szereti, azokat a pasikat teljesen hidegen hagyom.
Most már persze teljesen mindegy, mert nekem csak az a lényeg, hogy apának tetszem, na és magamnak, és nem érdekel mások véleménye.

dita75
 
 


Lina
Pedig szép kis tüszők. Mnyh is rendben.
Hogy-hogy nem repedtek meg? Kaptál egyáltalán tüszőrepit? ezek szerint nem, mert akkor megrepedtek volna!

dita75
 
 


Linácska,
egyik sem repedt meg??? És mehgint kaptál tüszőrepesztő szurit? Vagy mitől remélik, ha az előzőtől nem repedt meg, akkor holnapra meg fognak???
Még nem is hallottam ilyet.

Dita,
a páromnak tetszem, azzal nincs gond. Magammal nem tudok kibékülni, de tudom, hogy ez csak elhatározás kérdése lenne.

i.kata
 
 


Bent voltam a suliban és megnéztem az egyik zh. eredményét, és az a köcsög tanár 125 emberből több, mint 80-at megvágott. Köztük persze engem is. Kedden lesz pótzh., de nem tudommikor tudok tanulni rá. :evil:

i.kata
 
 


Kata
Hát ezt nem hiszem el!
Tanár monnyon le! :twisted:

dita75
 
 


Kata,

hát tényleg köcsög tanár... Ez az a zh volt amelyikre annyira szorítottunk neked?

Dita,

igazad van neked is és Katának is. Mert az jó dolog, hogy a párom engem is elfogad úgy ahogy vagyok, de én magamhoz képest 15 kg-ot híztam, és így sem vagyok kövér, de én látom magamon és ez zavar engem.
Életem 23 évét nádszál karcsún töltöttem, így szokatlan 5 éve a nem annyira nádszál karcsúság.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na, jól hazaértem és mindeki eltűnt :cry: Ez az én formám...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
ez volt az, és ráadásul végig olyan kérdések voltak, amire azt mondta, nem érdez olyat, mert tudja, hogy nem lehet és nincs is értelme megtanulni.
Én sosem voltam vékony, de mióta megismertem a páromat, még híztam is 20 kg-ot, szóval... Én kb. akkor kezdtem el hízni, amikor először menstruáltam. Köcsög piri már akkor sem volt szívesen látott "vendég". :evil:

i.kata
 
 


Monic
Itt vagyok, csak közben vacsiztunk!
Meg a másik topicról várok egy privit, na meg a húgomtól is de egyik sem akar jönni! Lehet, hogy kivágom ezt a freemailt.

:twisted:

Kata
Látom te már a kezdetekben sem voltál jóban pirianyóval.
Én csak azért nem vagyok vele jóban, mert sosem tudtam mikor várhatom egyáltalán, mert össze-vissza volt. Tudod mennyire idegesítő volt éveken keresztül a bizonytalanság, hogy most mi van?
Amúgy holnap megyek uhura és szerintem nem lesz tüszőm, mert semmit nem érzek, pedig már a 14. nap van, három nap és pé-nek kell(ene) lennie, ilyenkor már erősebb szokott lenni a folyásom, nem mondom, hogy tojcsi, mert nem teljesen olyan mint aminek ti leírtátok. Illetve k.....ra feszülni szokott a pocim, de most semmi. Hiába esik hétvégére a pé, ha nem is lesz pém!
Ilyen az én formám! Pech a köbön.
De majd holnap meglátjuk hányas a cipő!
Meg is iszom a cickámat hátha segít valamit!

dita75
 
 


Kata,

Nem hiszem el, hogy ilyen szemét tanárod van. Nem szeretem, ha valaki nem korrekt a diákokkal. Attól nem hiszem, hogy jobbat aludt éjszaka, hogy ennyi embert meghúzott.

Én akkor kezdtem rohamosan hízni amikor 5 éve kivették a pajzsmirigyem egyik felét. Hiába kapok hormont és a hormonszintem is mindig tökéletes, de ha ránézek egy szelet sütire már hízok is 2 kg-ot. És annyira elegem van abból, hogy mindig meg kell gondolnom mit és mennyit egyek. Régen azt ettem amit akartam és nem híztam soha.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Holnap lesz a : szinte mindenki dokihoz megy a tpociból nap :wink:

Én szerencsére nem megyek, ezért vállalom, hogy mindekiért szorítok.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Egy pár percre eltűnök, mert átülök a laptophoz és gyors összedobok magamnak egy melegszendvicset. Apa már evett, így elmarad a közös vacsi.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,
én nem kaptam tüszőrepit, spontán repedést várt a doki. Decemberben egyszer spontán ciklusban kaptam tüszőrepit, aztán jól becisztásodtam, nem is repedt meg tőle. Most 4 domináns tüszőre nem mert adni (pedig mondtam, hogy felneveljük őket :lol: ), ha egy tüszőm is cisztásodott, azt mondta, hogy a 4, ráadásul ekkora méretben már tuti ciszta lenne. Spontán szokott repedni, remélem most is fog. Múlt ciklusban is a 18. napon repedt, remélem ez most is megtörténik. Ma a 17.
Milyen zh-d nem sikerült?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

akkor hajrárepedés! Bízbi kell és akkor minden rendben lesz! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata: fujjj -fujj Nekünk a mehanika tanár volt ilyen, meg az egyetemen a programozás! Mondjanak le!

Monic: Csatlakozom a többiekért szorításhoz :)

hofeherke
 
 


Elmentünk telcsit venni az uramnak, mert elromlott az övé, és én is fogok kapni újat :) 990 Ft-ért... nem egy hűűű de vagány, de nekem nagyon tetszik. Samsung M300

hofeherke
 
 


Mara,

de jó neked! Meg hát apának is. Az én párom is nemrég vett telit, amit most én használok mert az enyém már több mint 2 hete szervizben van...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara,

nekem az elektrotechnika tanáromat hívták úgy, hogy Vágóné, de a háta mögött mindenki Kivágónéként emlegette. Gondolm érted miért :? Életemben nem örültem még úgy 2-esnek mint amikor nála elértem... (persze nem rögtön indítottam ezel a szépen görbülő jeggyel :oops: )

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Most jöttem a szomszédtól aki szülésznő, és azt ígérte, hogy beadja nekünk a gynevac szurikat. ÚGyhogy csütörtökön fel is iratom.
Marha kivi vgyok holnap milyen tüszim lesz, mert a pocakom nagyon hallgat, egy kis feszítés nem sok de annyi sincs. ilyenkor már elég intenzíven érezni szoktam a kellemetlen feszülést. :shock:
Azt mondta a szomszédasszony, hogy 26 éve van a pályán de ennyi meddő párral még nem találkozott mint mostanában. Rengetegen vannak, és főleg a férfiaknál van bibi újabban nem is a lányoknál.
A sok tartósítószer, méreg amit megeszünk, belélegzünk, cigi, pia, egészségtelen életmód, stressz. Asszem holnap felmondok és elmegyek Tibetbe! :roll:

dita75
 
 


Dita,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Add majd át üdvözletem a Dalai Lámának! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Úgy látom pihentek vagytok! :)

hofeherke
 
 


Linácska,
akkor hajrá spontán tüszőrepedés! :lol:
A karót környezetvédelemből kaptam. Most megint tanulnom kell, de annyira nem érdekel az a baromi sok kormányrendelet, amire azt mondta, úgysem kérdezi... :roll: Aztán mégis...a köcsög!!!

Monic,
nálam is érik a telefoncsere, mert sokszor azt jelzi a hívónak, hogy ki vagyok kapcsolva, vagy ha sikerül elérni, akkor szaggatva hallom a másikat... De én most bicót szeretnék, úgyhogy lehet, hogy párom régi telefonját fogom használni, de az 3x akkor, mint az enyém.De gyakorlatilag az is új, mert kb. 2 hónapig használta, utána céges telcsit kapott.

i.kata
 
 


Ditus,

a szerezetesi életmóddal nem nagyon lehet sszeegyeztetni a gyermeknemzés műveletét nem? :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

nálunk csak én szerintem érik a telefoncsere :wink: Még apát is meg kellene erről győznöm :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
most sajnos nem vagytok elég kreatív, hogy tippeket adjak a telefoncseréhez.
Annyira összesűrűsödtek a dolgaim, hogy azt sem tudom, melyikhez fogjak...Ilyenkor általában rágódok egy jó darabig, minek lenne több értelme, aztán jól elmegy az időm...

i.kata
 
 


További jó eszemcserét lányok! Most megyek elteszem magam holnapra! Szasztok!

hofeherke
 
 


Mara,
jó éjt!

i.kata
 
 


Linácska!

Nálam is Hashimoto :( Én Euthyroxot kapok.
Természetes tüszőrepesztő hatás érhető el a guggolással. Tuti repednek a tüszők, próbáld ki, nekem bevált. Ennyi gyönyörű tüsző ne vesszen már kárba :)

Kata!

Köcsög tanár :evil: Monnyon le!

Monic!

Ilyen laptop nekem is kellene, amivel össze lehet dobni egy melegszendvicset :twisted: Bocs, ezt nem tudtam kihagyni :)

Dita!

Drukk neked is a dokihoz! Nekem se felejtsetek el szorítani légyszi 9-től :wink: Köszi :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Monic
Átadom az üzeneted. Csak addig leszek ott, vagy leszünk amíg kitisztul a szervezetünk. Hát jó lenne elmenni valahova néhány hónapra valami nyugis helyre. Asszem hétvégén megint meg kell voodooznom a lottókat, de most már jobban mint a múltkor.

Én régebben telefonmániás voltam, folyton cserélgettem jobbnál jobb típusokra a mobilokat. Most már két éve ugyanaz a telcsim van, egy sony e. W300 walkman-mobil. Tök bevált, pedig randa egy darab, de egy hétig bírja az akksi, ha buszozok csak előveszem a fülhallgatót, és nyomhatom az mp3-at vagy a rádiót.
Szóval ez bevált, már nem érdekel annyira a dolog mint régen ezzel is lehet telefonálni. Reggel egy vicces mondókára ébredek, és ha kikapcsolom akkor is ébreszt, a samsungok erre képtelenek voltak! :shock:

Mara
Jóccakát Néked!

dita75
 
 


Évi,
szorítunk neked is.Nekem majd 15-17h között kell szorítani.

i.kata
 
 


Dita,
nekem is sony van és ha lecserélem is az lesz. Nekem W880i van.

i.kata
 
 


KATA
A sony e-k jók, csak nem valami szépek kicsit fiúsak, viszont nagyon jók.
A samsungok tetszenek, de viszont annak meg a funkciója nem vált be.
Nem ébreszt kikapcsolva, sms- és ébresztőhang csak a beépített van és még sorolhatnám ami nem tetsz. benne. Külsőre viszont szépek.

Mindenkinek szorítok, én 8 körül megyek, de kb. lesz 9-10 mire sorra kerülök az uhu-n amin úgy sem fognak semmit látni, mert lemerem fogadni ,hogy egy nyavalyás tüszőm nem lesz ami normális méretet öltött volna.
Már nagyon kivi vagyok el is teszem magam, mert korán kelek holnap.

ÉVI
Az én laptomommal tegnap éjfél után már lehetett volna melegszendvicset készíteni annyira forró volt szegénykém, hiszen reggeltől estig, azahogy éjszaka közepéig függtem. :oops:

dita75
 
 


Ja és jóccakát mindenkinek!
Holnap csak du leszek, de úgyis mindenki dokinál lesz kivéve aki nem! :D

Monic
Majd holnap du bepótolom a képeket, oksa! Te hiányoltad, nem?
Én is szürkének éreztem magam, de sok dolog vót, meg a másik topic elolvasásával is végezni szerettem volna ma.
Ami délután 6 után végre sikerült, már kigúvadtak a szemeim!

Jó éjt mégegyszer!
Pussy

dita75
 
 


Dita,

nekem Samsungom van és az ébresztőt és az sms-t is be lehet állítani nem gyárira. Én pl most is egy mp3 zenére kelek amit én töltöttem fel.
És kikapcsolva is ébreszt, mondjuk az enyém csúcs készülék, azt nem tudom, hogy az egyszerűbbek ezt tudják-e...

Évi,

:lol: :lol: :lol: Látod, nem is vettem észre, hogy ennyire poénos is tudok lenni :wink:

Kata,

rágódni és is szoktam sokat, de azért szeretek álmodozni is. Apa az előbb közölte, hogy talált egy olyan telefont amilyet szeretnék negyed annyi áron, de hát az nem is olyan márka... A férfiak ezt nem érthetik...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


DIta, Évi,

nektek drukk délelőttre!+++++++++++++

Kata,

neked drukk délutánra++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Évi,
csupa 2-es ma a lányod :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Dita, Évi és Kata!

Drukk a dokihoz! Várjuk a jó híreket!

Kata!
Tanár k...a be!

Párom kidőlt a csatasorból, eléggé beteg. Ma itthon fogtam, kúrálom.
Fél 6ra megyünk 4 D-re (megint ), drukkoljatok, hogy ez a kis szarmadzagunk megmutassa a pofiját végre.

Nekem motorollám van, sokadik. Nagyon szeressem.
20150601134430
 
 


Viki,
el is felejtettem, hogy ma mész 4D-re, valamiért a csütörtök rémlett! Nagy szorítok, hogy ne csak a kukacot mutogassa Lackó :wink: Nekünk is érdekünk, mert mi is látni szeretnénk, szóval hajrá!!!

i.kata
 
 


Kata!
Mondtam a kölöknek, hogy majd nagyot mosolyogjon a kamerába! ;)
20150601134430
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: