Új privát üzeneted érkezett!

Hű, Krisz, remélem, nem lesz semmi komoly!

Hablaty, szerintem ne izgulj, ha azt mondták, jó az eredmény.

Nálatok is hisztisek a törpék, vagy csak az én fiamnak van rossz napja??? Több mint két órája csak akkor nem sír, ha cici van a szájába, vagy a kezemben van, de egyébként bömböl. Kicsit leronygyolta már az idegeimet...
danann
 
 


Esetleg a fog megint???
Ma kivételesen (kopp-kopp) nálunk nincs hiszti.
Csak visítozás ezt nyomjuk mostanság, de úgy, hogy a múltkor a postás néni megijedt (kihallatszik) és mondta, hogy bizti leesett a baba.
Mondtam, hogy nem , csak operaáriákat ad elő. :lol:
Csak a gyámügyis erre ne járjon......

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Remélem, hogy tényleg (csak) a foga! És azt is remélem, hogy nem szenved vele sokáig, hanem hamar kibújik végre. Fura, mert mindig oldalt masszírozza az ínyét, pedig logikusan a felső metszőknek kéne következniük, nem?
Sikolyok megint vannak nálunk is, reggel, amikor még jó a kedve :-) Nálunk főleg az a vicces, amikor a konyhában van velem és ott adja elő, a lichthof 'segítségével' szerintem mind a 10 emeleten visszhangzik :lol:
Délután 2től kb fél7ig tartott a hiszti, kb 15 perc alvással, aztán fél7től 50!!!percen át lógott félálomban a cicin, úgy csönd volt. Aztán hazaért apa, és utána már jókedvű volt a hisztis béka, jellemző, én meg magyarázhatom, hogy de tényleg, mostanáig üvöltött...
danann
 
 

 
 

Hahó, mi a szokásos mókát játszottuk el megint, délután nem aludt, aztán elaludt, de nagy hisztivel, majd hajnal 3-tól fél 5-ig szintén fent volt, verte a cumival a rácsot, és reggel 6-kor felkelt.
Reggel szintén hiszti, kajálni sem akar, bármit adhatok a kezébe, semmi sem jó, eldobja.
Nekünk a fogunk lesz, az tuti, alul felül az ínyek duzzadtak.

Kép
fridus
 
 


Sziasztok!
Hát, ma ízelítőt kaptam abból, min megy keresztül Fridus nap mint nap, bár finomított változatban, Samu sehol sincs Balu kapitányhoz. Fél10 után tudtam letenni, felkelt éjfélkor, fél2kor, 3/4 4kor, és aztán persze s szokásos 6kor. Szerencsére 5-10 perc alatt vissza lehetett altatni, zombi üzemmódban, enyhén tántorogva sétálgattam vele, 6kor meg ugye cicizés-szundikálás majdnem fél8ig, de az már nekem nem túl pihentető, a derekam-hátan teljesen kikészül tőle minden nap, mert nem lehet kényelmesen feküdni. Elszoktam már az éjszakázástól, na, mit szépítsem. Eddig meg ugye kényeztetett a gyerek ebből a szempontból. Ha hozzáveszem a tegnap délutánt is, akkor tuti nekünk is fog lesz ez, másra nem tudok gondolni.
Ma este megyünk étterembe, nekünk most volt 5-én a házassági évfordulónk, remélem, ma is elalszik 9kor, ahogy egyébként szokott, mert ha nem, és csak még később tudunk menni, akkor ez után az éjszaka után tuti bealszom ülve mire kihozzák a főételt. Csuda romantikus lenne! :lol:

Legújabb szokása, hogy próbálja megenni a habtapiját, mostmár, hogy van mivel elrágni :D
Kép
danann
 
 


hú,Lívi habtapi-rágás nálunk is van,és a hideg futkos a hátamon,mikor nyikorgatja a fogaival :twisted:
Elizám még mindig nem mászik rendesen,csak kúszik meg pörög-forog,viszont ha meg tud kapaszkodni feltérdel,meg feláll :shock:
Vendég
 


és könnyesre tudom magam nevetni,mikor zenét hall,és elkezd táncolni-rugózik-...
Vendég
 


Szerencsére neki még nem csikorog, viszont annyira leerőszakolja a szélén azokat a pöcköket, hogy öklendezik tőle, meg fintorog, ne az istennek nem jön rá, hogy akkor talán ki kéne köpni :-)
Édes lehet Eliza, annyira tündériek ezek a picik, amikor a pelusos popójukat rázzák a zenére :-) Alig várom, hogy Samu is eljusson idáig! És nagyon ügyes, hogy feláll!
danann
 
 


Krisz : kérdésedre sajnos nem tudok pontos választ adni , mivel a vérleletek értékelése az orvos feladata, igy sokat nem tudok róla.
Általában az emelkedett fehérvérsejt , lymphocyta szám valamilyen fertőzésre utal ami a szervezetben zajlik , vagy már lezajlott.
Ez vonhatja maga után az emelkedett értékeket.
Mi süllyedést is vettünk ilyenkor, amely kimutatta hogy jelenleg van-e valamilyen gyulladás a szervezetben.

REmélem minden rendben lesz , és hamarosan megnyugtató választ kapsz az orvosotoktól.

:wink:
nadimo
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hosszu 7végét!

Lemaradtam,mivan Kriszéknél?kinek van baja a vérvételével?és mi?

MI szerdán megyünk ujra a szokásos vérvételre,remélem akkor megemelhetem az anyatejcit is....bár most sem kap keveset,200ml táp,és 400 körüli anyatej,és már 5kg vagyunk!!! :P
Ádám köhög,van valami jo ötlet a mézen és a Cvitaminon kivűl valakinek?slejmeset köhög tehát már felszakadt.
Szonja az utobbi napokban hason sokkal jbban alszik mint a hátán,most aludt 2 orát,én meg néztem a filmet ahelyett hogy vele aludtam volna...... :?

Kép
Kép
nuncili
 
 


Halihó, van valakinek jó ötlete, hogy kaphatnám vissza azt a régi gyereket, aki aludt egy hétig ?
Tegnap egész délután nem aludt, ahogy szokott, és levittem 3/4 3-kor, hátha elalszik, de csak nevetgélt, mikor a cimbijével összetaliztunk, már a tescot is megjártam, még mindig semmi.
Feljöttem 5 felé, nem evett, akkor bealudt kerek 37 percre, aztán este fél 9-ig semmi, persze a fürdetést kikövetelte fél 7-kor.
Kicsit evett, aztán cici, semmi alvás, majd a gyerekhordozót megint elővettük, ringatás orrba szájba, majd végre szundi. Aztán éjjel 5-6-szor felkelés, mert sírt, abból 2-szer cicizett, többi csak azért, hogy a szájában legyen a cumi, vagy segítsek neki oldalra fordulni, hogy úgy aludjon. Kapott simiket, jóéjt puszikat... Aztán fél 6-tól fent van az egész család.
Most is visítozik, mert elgurult a labdája, ő még nem olyan ügyes, mint a kis Eliza...

Kép
fridus
 
 


fridus tudom,hogy nem vigasztal,de mostanában nekünk is pocsék éjszakáink vannak :evil:
Eliza egész éjjel cicin lógna :?
Napközben szerencsére semmi baj. Kristóf is szarul alszik mostanában. Képzelhetitek,mikor 4-en fekszünk egy ágyban :(
Ráadásul Kristóf két hét múlva éjszakára sínt kap a lábaira,még rosszabbul fog aludni. Hogy mi lesz,nem tudom,de néha már alig látok ki a fejemből :cry:
Vendég
 


nadimo egy kérdésem lenne: jelent az valamit,hogy Eliza sokszor dugdossa ki a nyelvét? Nem kicsit,hanem amennyire csak bírja Olyan,mintha zavarná a nyelve :shock:
Vendég
 


Cseriani!

Korai kamaszkor szemtelenkedéssel???? :lol:
na viccet félretéve, nem lehet,hogy éhes?

Fridus!

ez nagyon kemény, hogy ennyire sz...ul alszik Balu.
Nem gondolkodtál még azon, hogy elvidd egy alváslaborba? Sztem a kis szervezetének kicsivel több alvásra volna szüksége.
Nadimo Te mit gondolsz erről?
Vannak ilyen extrém pasik?

Nuncili!

Semmi extra, csak vérvételre kellett mennünk és én szokás szerint bolhából csinálok mamutot.
Megy a drukk nektek szerdára!!!

Lívi+

Samu olyan méreggel harap abba a micsodába, hogy az csak na....
mi nyáladzunk ezerrel, rágunk, hisztizünk, de fogatlan banyák vagyunk még....

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Kriszta nem éhes,nem szomjas...annyi mindenre gondoltam már. Hogy nem-e a torka fáj,de hát annak lenne más jele is,gondolom,adtam neki enni,inni,szopit...én még a fogára tudok gondolni. Nincs a szájában afta és társai,tehát passz.
Vendég
 


Igazából nem mérges, hanem éppen már sikerült a pöcköt letolni a torkára, és azért vágja a pofákat :-)

Fridus, nem próbáltál homeopátiás cuccokat Balunak? Ha jól tudom, akkor a Chamomilla 5CHt szokták adni, állítólag szuperül megnyugtatj a babákat, és jobban alszanak. De azért kérdezz meg valami dokit, meg szerintem Nadimo is tudja, hogy van pontosan.
danann
 
 


Cseriani!

Fül-orr-gégész???? Ha megnézi, az még nem gáz, de legalább kiderül, hogy ott sincs gond. Allergia vagy ilyesmi.

Lívi!

Én is akarok majd olyan szőnyeget venni, Ti hol vettétek?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Krisz, anyuéktól kaptuk, szerintem vagy Auchan, vagy Tesco. Fridusék ha jól emlékszem az Auchanban vették, de szerintem a legtöbb játékboltban meg babás helyen lehet kapni. Arra figyelj majd, hogy szerintem inkább betűset meg számosat vegyél, mert ebben az állatosban, ami nekünk van, túl sok a pici darab, apa izgul is, hogy megtanulja kiszedni és lenyeli. Ja, meg amikor arrébb akarom tenni, akkor atomjaira hullik, de a másik fajtákban jobban benne maradnak talán a darabok.

Cseriani, az egyik barátnőm kislánya is nyújtogatja a nyelvét, először ők is mindig azt hitték, éhes, de a dokinéni adott valami magyarázatot, nem emlékszem, mit, de a lényeg, hogy nem jelent semmi különöset. Csak úgy nyújtogatja.
danann
 
 


Köszi Lívi!

Azt hittem, hogy a tescos vagy auchanos -ak nem jók, így azt nem mertem megvenni.
Hugom kisfiának vettem anno ilyet, de már nincs meg nekik.
Nagyon szerettük, mert könnyű tisztítani, érdekes a manóknak, és szőnyegként is jó, meg cipelhető is.

Reklámdíjakat kérném utalni..... :lol:

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Nem mind gagyi ami óccó! :-)
danann
 
 


Na hahó, én a szőnyeget az Ausanban vettem, de még akarok egyet, de nem látom kirakva. Annó 800 ft volt. A tescoban van betűs valami dupla csomag 2-3000 ft.
Kapott homeopátiás bogyeszt, na ma aludt is, reggel és délután és este is szépen, én is tudtam volna aludni, ha ma nekem nem megy a hasam... :-)
Szörnyű, hogy mindig közbejön valami. Párom még nem javul, hol lázas, hol nem, fáj a feje, de nem fújja az orrát, meg semmi ilyen, a doki is augmentint írt fel neki, mert ő sem tudja mi baja lehet, meg elküldte a neurológiára.
Persze 16.-ára kapott időpontot.
Bár, ha így haladunk, már 3 hete megvan neki ez a fejfájása.
Azóta nekem is dupla a munka. Mert eddig legalább fürdetet,sétált néha a gyerekkel, most meg oda is én szaladgálok.
Sebaj, majdcsak meggyógyul.

Kép
fridus
 
 


Fridus!

Jobbulást a pasiknak! Annak meg pláne örülök, hogy Balunak legalább használa a homeós bogyesz.
Egyszer eljön az az idő, amikor Balu alszik, neked nem megy a hasad és tudsz egy picikét alukálni.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Domi, te boszi vagy. :-)
Tegnap átmentem a gyerekkel Kispestre az anyukámékhoz, a gyerek már a délutáni alvását is meghosszabbította, mert majdnem 2 órát aludt, valamint este 20.40-től 3.43-ig egyhuzamban aludt, az márpedig 7 óra egyben.
Ilyen még nem volt, este pedig nem kapott bogyeszt, csak reggeli után.
Szóval nincs okom panaszkodra.:-)

Kép
fridus
 
 


Fridus!

Nalátod!!! Megmodtam!!! Fogadjunk egy ezresbe, hogy a hirtelen ajándékba kapott időt nem is tudtad alvásra fordítani.... :lol:
Remélem ez nem fog változni!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Kép

Így szeret fürdeni

Íme egy paradicsomos krumpli "sikeressége"

Kép

Valamint egy barackos verzió:

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Sziasztok!

én is lemaradtam mostanában,mert tegnap volt Lara-baba keresztelője és arra készültünk.

Krisz!
remélem nincs semmi komolyabb baj Domival! nagyon édes a kis mosolyalbum :lol:

Cseriani!
Eliza nagyon ügyes, gratula neki :lol:

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Jól gondolod, forgolódtam az ágyban, hol melegem volt, hol fáztam. :-)
Van egy kis hintája Balunak, egy barátnőmtől veszem át, olyan édesen nevetgélt,mikor meglöktük, majd ezeket a fotókat is felteszem.

Kép
fridus
 
 


Sziasztok!
Krisz, jók nagyon a maszatos képek! :-)
Fridus, csak így tovább, szerintem lesz ez még jobb is! :wink:
Én is hoztam egy képet. A fiúk ma sétáltak egyet, apa a babaerszényben vitte Samut, aki elég hamar bealudt. Ennyire nagyon:
Kép
danann
 
 


Ma 5 óra 30 percet aludt egyhuzamban, de már fent van 4 óra 30-tól. Nem aludt vissza, csak mászkál az ágyon körbe-körbe, meg kitúrt engem.
Addig nem aludt jól, még be nem adtam neki a bogyókat. Kiitta este 23 órakkor. Örültem neki, mert előtte óránként felkeltem.
Ez a bogyó lesz a kapocs. Jó, hogy még van itthon egy dobozkával, mert este csak 2 volt az üvegcsében, azt itattam meg vele.
Jó kedvű, játszik,csörömpöl...

Kép
fridus
 
 


Hát, úgy látszik, Balu rossz alvókáját részben sikerült idevarázsolnotok Samunak. Este is úgy aludt el, hogy miután elaludt, még van másfél órán át többször felébredt, sírt, apja altatta, de volt, hogy a cicimet is be kellett vetnünk. Reggel meg ő is fél5kor kelt, cicizett egy fél órát, ringattam még 15 percet, úgy tűnt, elalszik, de csak 1 percig tartott. Annyira nem akart aludni, letettem én is játszani, de persze az is csak 5 percig volt jó, aztán cici sem kellett, nagy nehezen addig ringattam, míg elszundított, de megint felkelt, megint ringattam... most megint úgy tűnik, elszundított, de szerintem ez sem tart sokáig... remélem, tényleg csak valami fog jön megint, mert ha végleg elromlott a jó kis éjszakai alvásunk, az nem lesz valami jó. Nappal sem lehet tőle semmit se csinálni, éjszaka sem alszik, nekem meg nincs pénzem bejárónőre meg szakácsra, hogy elvégezze a dolgokat itthon...
danann
 
 


Hűűű lányok!

Nálunk tegnap szintén ordítás volt. Nem kaptam chamomilla bogyeszt, de ma adok majd neki, olyan jól bevált Friduséknál is.
Nagyon nagy pukli van az ínyén, a dentinox nem használ.
Apa ujja a legfinomabb, az húsosabb. Anyáé csontos, arra ha ráharap akkor botrány van.
Tegnap semmise volt jó. :cry:
Úgy látszik vége a jó alvásoknak, belépünk Fridus és Balu klubjába.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


csajok,én le sem írom az éjszakánkat inkább :evil:
Már nem tudtam mit kezdeni vele,sírt,üvöltött,visított,és ezeket felváltva tette hajnalig. Akkortól 4-en aludtunk 1 ágyban reggel fél 7-ig. Elvittük Kristófot oviba,és mióta hazaértünk folyamatosan cicizik,nem tudom letenni,mert akkor üvölt. Érzik talán a meleget? :shock:
Vendég
 


annyira édes samu úgy összecsomagolva :lol:
Képeslapra való kép,komolyan...
Vendég
 


Cseriani!

Ne ijesztgess ezzel, Apa már így sem bírja a folyamatos ordibálást. :shock:
A bogyók sem válnak be?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Kriszta a kisasszony általában véve jó alvó,ezt csak pár napja kezdte,így eddig nem kapott semmit. De ma veszek neki bogyót. Te is a chamomillát adod? Mennyit és hányszor egy nap?
Vendég
 


Cseriani!

Még nem adom, mert iratni kellett a gyógyszertárban. Azt fogom, napi 2-3 x 5 golyócskaként adni.
5 golyócskára cseppentesz forró vizet, abban feloldódik és megitatod vele.
Homeos, tehát nem árt, ha nagyon nyűgi akkor mehet 3x is egy nap.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


tudom,nem árt,én használok homeót allergiára több-kevesebb sikerrel :?
Kristófnak is adtam náthára,torokfájásra...
Remélem beválik majd :shock:
Vendég
 


Sziasztok!
Cseriani! Csavarogsz, csavarogsz? :P :wink: Én tudom mi baja van Elizának! :wink: Meglátott vasárnap egy csodaszép kislegényt, és hiányzik neki :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt a csodaszép kislegényt Dominiknak hívják :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


Cseriani! Szegény Eliza, lehet érzi ezt a meleg frontot, vagy a fogacskák?

Danann! Nagyon édi az erszényes kép, tényleg ilyet látni a babás képeslapokon, olyan harapnivaló!!4 :lol:

Lányok!Melyik Chamomillát adjátok ? (A vulgaris 15 ch-t vagy a 9 ch-t?)

Kép
timesz
 
 


Én ezt a bogyót reggeli után adom, mégis aludt tegnap előtt.
Mindjárt altatás lesz nálunk.

Kép
fridus
 
 


Nahát!

Kibontakozó szerelem van láthatáron Cserianiéknál? :lol:

Fridus!

Nyomj egy bogyeszt Balunak, majd jól bealszik tőle. :lol:

Timesz!

Már hiányoltalak! Hol voltál? a 15 ch-t

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


most komolyan,mielött valami roszat veszek-igaz,a gyógyszerésznéni is ért hozzá...a chamomilla 15 ch-t adjátok?
Hali dadomi :D
Csavargok,persze :lol: tudod,annyi rengeteg időm van. Csajok,tudjátok,milyen gyönyörűséges szemei vannak dadomi két nagyfiának? :shock: Egyszerűen vonzza mindkét gyerkőc szeme az emberek tekintetét :P
Most láttam,ahogy belestem a szájába(erre legalább jó,ha üvölt),hogy alul is kinnt van még egy foghegy,de lehet alul már a negyediké is,azt nem láttam rendesen. De felül egyszerűen nem látom :?
Vendég
 


Igen Chamomilla vulgaris 15 ch

Szép szemek??? Akkor a topic pasijainak fel kell kötniük a gatyáikat!
A a topic csajainak kell gyúrniuk???
Télen meccselnek a hóban a két gyönyörű szemű hapsi kegyeiért?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Köszi Kriszta, nem tüntem ám el, olvastalak titeket, csak annyi időm már nem volt hogy írjak is valami érdemlegeset. Olivér kiszívja minden erőmet, annyira eleven, egész nap csak kinnt lenne az udvaron és már szaladna, ha bírnák a lábacskái, eszméletlen.....

Kérdés: az mit jelent, hogy állandóan kaparássza a fülét? Már tiszta sebes belül, de csak a jobb, a bal füle nem. Talán a bennt lévő, de kívülről nem látható fülzsír piszkálja? Nem tudom. Tényleg, ti milyen rendszerességgel és hogyan tisztítjátok a fülecskéjét???????

Kép
timesz
 
 


Timesz!

Vidd orvoshoz!!!!! Az a biztos, ha ő is látja.De lehet, hogy csak rossz szokást vett fel.
Féloldalra nem billenti a fejét?

A fül öntisztuló, csak olajos pálcikával szoktam a fülkagylót a látható részeken áttörölni, utána meg tiszta pálcikával. A fülzsír kijön magától, bele nem szabad nyúlni a fülbe.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Kriszta, én is így tisztítom a fülét. Nem, oldalra nem billenti a fejecskéjét. Holnap úgyis megyünk tanácsadásra, majd megkérdezem a dokinőtől, védőnőtől.

Kép
timesz
 
 


Jó reggelt. Na, ma kétszer 4 órát aludt, aztán egy óra virgonckodás hajnalban, majd szintén másfél óra alvás.
Nem a bogyótól alszik ez a gyerek. :-)
Megragadta a porszívó csövét, jaj, még a végén kitakarít nekem. :-)
Szerintetek mikor jönnek ki a fogacskák, ha már hónapok óta szenvedünk velük ?
2 alul ugye tisztán látszik, de a többinek hűlt helye... A szájába nem enged kotorászni,így nem tudom, felül van-e vagy sem.
Hol érezzük, hol nem, mint a mesében.
Én sem bántom a fülét, a múltkor olyan adag zsír jött ki, csodálkoztam nagyon, tegnap, meg a nadrágján lógott valami, azt hittem, hogy valami szöszmösz, de egy száraz takony volt. :-)
Nem engedi szívni, nagy hiszti van sokszor, mikor cseppentünk, és szívunk.Akartam is kérdezni, hogy nektek, szokta csinálni a fejrázást?
Kérdezek tőle valamit, és rázza a fejét, olyan, mintha értené, amit mondok... Nevet és rázza. nem nem...

Kép
fridus
 
 


Fridus!

Nálunk fejrázás még nincs. De ahogy a makacs apját és magamat elnézem, biztosan lesz.
Ma nem aludtatok valami sokat megint.
Én úgy tudom, hogy 2 éves korára fejeződik be a tejfogak kibújása. Addig minden benne van a pakliban.
Dominak valamelyik nap borsónyi dudli volt a foga helyén, én gondoltam, hogy majd most akkor ki is jön a fogacska. De neeeeem.
Szóval ez nem valami bíztató, tudom.
Most mondok valami marha okosat. semmi sem tart örökké!!!! :lol:
Biztos bazi hasznos is volt a mondanivalóm.... :?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Cseriani!

Elizának boldog hófordulót kívánunk!!!!
Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


sziasztok...
Eliza köszöni :lol:
Méreckedni voltunk,8010g,és 69 cm a drágám :)
Mi is elég jól aludtunk,tegnap kapott már bogyót,lehet attól? :shock:
Orrszívás néha nálunk is visításba torkollik,de muszáj,és kész.
2 éves fogstátusz az 16 fog,a maradék 4-nek 3 éves korra illik kijönni hivatalosan. Kristófnak meg volt a 20 2 éves korára,kiváncsi vagyok Elizára :roll:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: