Új privát üzeneted érkezett!

Viki,
én símán maradtam a kecskeméti kórházban. Elég sok gondunk van, amiért lehet, hogy nem jön a tesó, de úgy voltam vele, hogy egy-két próbálkozást még megér itt helyben. A legnagyobb baj, hogy negatív lett a penetrációs tesztünk, ezért próbálkoztak inszemmel. Már van egy lányom, tavaly nyáron 2. hónapban terhes lettem, mikor akartuk, csak sajnos nem maradt meg, de azóta semmi. Hormonjaim most jók, férjem jó, átjárhatóságot nem néztek még.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


A francba megint elszállt az irományom! :twisted:

Linácska
Tündéri a kis cumis Törpillád! :D

Mara
Mondtam, hogy eltűnök mert előkészítettem az ebédet.

Amúgy senkitől nem fogadok el semmilyen kifogást, kibújót, nyertem és kész.
Ide a lóvét. Csak semmi cicó nálam van a slukker! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira nem bírom az ilyet, ahogy a mamáéknál hozzászoktatták a két fiút, hogy délben kaja, akkor is ha nem éhesek enni kellett. Nekem simán 2-3 óra körül is megfelelne, mert addig nem vagyok éhes, és ők sem, mert kb. 9 körül reggelizünk, és délig folyamatosan tömik magukat fornettival, vagy valami mással. De azért jó gyerek módjára 12 00kor odaülnek az asztalhoz az ebédre várva.
Direkt megkérdezem éhesek vagytok? IGEN! Erre a levest is alig bírják megenni. Ennek ellenére kiszedik a másodikat, de egy rakással és belenyalnak, majd egy az egyben otthagyják. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nagyon mérges vagyok emiatt, és ez megy már évek óta!
Aztán meg néz nagy szemekkel, hogy miért nincs már a számlámon pénz!
Semmi más okból csak kajahegyeket dobok ki a szemétbe! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Az nem elég indok?

dita75
 
 


Megyek lehűtöm magam hideg vízzel, mert felrobbanok!

Tök jó hogy a fél délelőttöm az ebéd készítésére megy el ami a végén a kukában landol, vagy a szomszéd kutyájánál. Ők is úgy néznek ránk mint a dilinyósokra, hogy mekkora husikat, meg még sütit is kidobunk!

Aztán napozok, már nem tűz olyan nagyon a napocska.
A gyereket már hazatranszporálta apa, inkább levitte kocsival, hogy el tudjon menni pecázni a haverjával. Tehát most egyedül leszek estig, de nem is baj, mert legalább napozok nyugiba, hajat mosok, szőrtelenítek, kifestem a körmöcskémet, meg ilyesmi.

No meg függök egy kicsit!
De látom megint csak magamban!
Úgyhogy puszi
Este még felnézek!
Addig is jó pihegést mindenkinek!

dita75
 
 

 
 

Dita,
köszi, csak lassan az a cumi nem kellene a szájába :lol:
Reggel fél 6-kor is közölte a lányom, hogy akkor most már játszunk, én azt sem tudtam, hogy hol vagyok, de ahogy kapott cumit a szájába, még 8-ig aludt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lináncska!

De kis édes ez a Lilibaba! A hétvégi hajnali meseáradatokat pont ezért találták ki. Bár az én unokahúgomat ez hidegen hagyta. Ha nézte is a mesét akkor nem a szobájában, hanem a szülei hálójában. Még szerencse hogy a nővéremnek jó alvókája van, én nehezen alszom a tévé mellett.
Amúgy ő a cumit kiköpte egy idő után és rákapott hüvelykujjára, de azt elég sokáig
csinálta. Már teljesen bibircsókos volt az ujjacskája alig bírták leszoktatni róla.
Lili spontán babóca?
Mit jelent az, hogy a penetrációs tesztetek negatív?
Én tök hülye vagyok az ilyesmihez?
Mióta próbálkoztok a tesógyártással?

dita75
 
 


Dita,

akkor nekem vagyon nagy szerencsém van a férjemékkel. Mert ők csak akkor esznek ha tényleg éhesek, például ma délután 2-kor ebédeltünk. És jó is így szerintem. Én nem bírom ha tele kell zabálnom magam.
Így meg megettem az ebédet, ha lefekvés előtt netán megéheznék eszek egy joghurtot és kész.
Állj a sarkadra és töröld ki belőlük ezt a rossz szokást.
Nekem anyukám azt tanította mindig, hogy ha valamit megtezel egy férfinak akkor azt utána élete végéig elvárja majd. Mondjuk az én párom is el van kényeztetve, de annak a lehetősége, hogy én mondjam meg mikor eszünk megmaradt. Mivel a főzés az enyém, ezért minden ezzel kapcsolatos dologban én dirigálok.

Linácska,

meglátod, lesz baba, csak sajnos várni kell rá. De lehet az is, hogy neked már ott van a pocidban :wink: [/i]

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ahová felkiáltó jelet akartam tenni oda is kérdőjelet tettem, én ökör! :oops:
Tehát nem kell rá válaszolni senkinek, tisztában vagyok vele, hogy hülye vagyok! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

dita75
 
 


Hali Monic

Ez nem elkényeztetés kivételesen, csak 38 éven át ehhez szokott hozzá, így nőtt fel. Ezért szedtem fel + 10-15 kilót mellette, mert ha már megcsináltam a kaját én is ettem, pedig sokszor nem vagyok éhes, vacsit pl. régebben nagyon ritkán ettem, de apa mindig eszik valami hideget, parival, paprival, hagymával, retekkel, és ezeket annyira szeretem, hogy nem bírom megállni, hogy ne egyek én is. :oops:

Mit csináltatok ma ebben a gyönyörű időben?

dita75
 
 


Dita,
Igen, Lili spontán. Vagyis 3 hónapig szedtem Merckformint, mert az állítólag jót tesz a peteérésnek, és össze is jött. Amúgy ő is egy év után, de akkor még nem volt annyira "sürgős".
Aztán tavaly márciusban azt mondtuk, hogy most akkor jöhet a kistesó, mert mire megszületik 2 éves már lesz Lili. Áprilisban össze is jött, de sajnos üres volt a petezsák. Megműtöttek.
Kiderült, hogy egyrészt örököltem anyu autoimmun betegségét, másrészt csökkent glükóz toleranciám van. Végül is ezek mellett lehet baba, csak azért nem nagyon kedvez neki. A penetrációs teszt az meg olyan, hogy összeeresztik a spermát a méhnyákkal mikroszkóp alatt, és nézik, hogy egyátalán átjutnak-e rajta. Na nálunk belepusztultak szegénykék. Kiderült, hogy a férjem 2 féle bacival is fertőzött volt, ami ellen én (szerencsére) ellenanyagot termeltem, és nem csak a bacit, a spermát is pusztítottam. Na most a férjem már rendben van, csak ez a kialakult védekezés akár fél-egy évig is megmaradhat. Ezért volt az inszem, hogy átjussanak a méhnyakon. Remélem elzáródva nem vagyok a műtét miatt, mert azt nem nézték. Pont jó napon mentem a dokihoz, el is kezdte a stimulálást, nem akartunk még egy hónapot halasztani.
A legnagyobb bajom, hogy csak decemberig van munkám, addig nagyon jó lenne, ha összejönne a kistesó.
Bízom benne, hogy összejött most, bár félek, hogy nem is repedtek meg a tüszők. Holnap UH, akkor kiderül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Végeztünk a festésel, kivagyunk.. de gyönyörű lett :lol:

szerintünk :lol: :oops: :wink: Kép
Vendég
 


Linácska,

nagyon köszönöm,hogy leírtad ezt,mert nekünk senki nem tudott arra magyarázatot adni, hogy miért alakult ki az ellenanyag termelés, annak ellenére,hogy már van két kislányunk. A férjemnél is találtak bacikat,de mind a kétszer megkapta az antibiotikumját és utána nem törődtek a dologgal. Sajnos nekem az együttlétek után pár órával jelentkezik egy furcsa,égő,kellemetlen érzés,de a dokik nem tudják,hogy ez kapcsolatban áll-e ezzel a dologgal.Mindenesetre elég deprimáló és nagyon el vagyok keseredve miatta.
f.ancsi
 
 


Ancsi,
nekünk rögtön mondták, hogy a bacik miatt alakult ki az immunitás. Még szerencsére, és én nem fertőződtem meg. Egy méhgyulladás annyira nem hiányzott volna. És azt is mondta a doki, hogy ha bacimentes lesz hosszútávon a férjem, akár spontán is összejöhet, de az ellenanyag sokáig megmarad, emlékszik rá a szervezet. Most ugye inszemmel átjuttatták a nyákon a spermát, remélhetőleg bentebb már nem pusztítom. Mondjuk nekem van egy gyógyíthatatlan autoimmun gyulladásom is, ami a pajzsmirigyem pusztítja, mondta a doki, hogy lehet, hogy nem csak a pajzsmirigyem, és ennek is köze lehet a vetéléshez, spermapusztításhoz, de nagyobb a valószínűsége a baci miatti ellenállásnak.

Lányok,
még egy kérdés: kicsit aggódom a tüszőrepedés miatt, gyanús, hogy még nem is volt, a hőm nagyon lent van. Szóval: meddig élnek bent inszem után a spermák? Ha épp egy-két nappal később repedtek volna, az még jó?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita,

én ma főztem, aztán módjával dolgoztam, délután aludtunk egy nagyot, most meg kutyát sétáltattunk és fagyiztunk. Aztán megyünk a kedves károkozóhoz mert ki kell tölteni a kárbejelentőt, és holnap vagy holnap után leadjuk az autót szervizbe. Apa azt mondta, hogy ne várjunk a javíttatással június végéig, meg kell most csináltatni. Azt nem tudom, hogy majd mivel fogunk járni ha az én autóm sem lesz, de ennek megoldása legyen az ő gondja.

Amúgy az én párom is olyan jóízűen tud enni, hogy 15 kg-ot híztam mellette mióta együtt vagyunk. De tény, hogy előtte nádszál karcsú voltam, a formám most is megvan, csak nem nádszál, hanem fatörzs :lol: :lol:

Linácska,

én sem tudtam , hogy a bacik miatt is kialakulhat a PTC.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

nem gond, ha egy-két nappal az inszem után repednek a tüszők, mert a katonák ott várják a petét. Max nagyobb az esélye annak, hogy fiatok születik majd...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni,

nagyon szépséges lett a fetés, igazán ügyik vagytok! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska!

Égő érzésed nincs az együttlétek után? Nekem van,már spermaallergiára is gondoltak. De aztán elvetették ezt az ötletet.A kenet negatív nálam,de a normál( Döberlein) flórámmal sokszor van gond(néhányszor nem is találtak).
f.ancsi
 
 


Boni!
Tutkó lett!
Monic!
A fatörzs alakodon jót nevettem, nemsokára lekáderezzük egymás fatörzsét, mert nemsokára itt a június!
Az én fatörzsemen van két hatalmas nagy púp is!
Linácska!
Ahhoz képest, hogy vadi új vagy köztünk már rengeteget tanultam az esetedből. Az én apumnál is találtak két bacit, de persze nem volt ilyen vizsgálatom mint neked, hogy kiderüljön, hogy ellenanyagot termelek-e, bár én már nagyon régóta nem védekezem, és hát ha nem is sűrűn de váltogattam a pasikat míg rátaláltam apusomra. Az nem lehet, hogy mindegyik bacis lett volna, szóval biztos nálam van valami bibi. Annak ellenére, hogy egyszer már sikerült teherbe esnem, de az is egy "pornófilmforgatásnak" köszönhető. Ne gondolj rosszra, csak a csajokkal szoktunk így hülyülni annyi a lényege, hogy két hónapon keresztül szinte ki sem keltünk az exemmel az ágyból. Naponta min. 5 alkalommal voltunk együtt. :shock:

dita75
 
 


Ancsi
Nekem szokott közben és utána is égő érzés lenni. Sőt apa kipöttyöződik az együttlét után. Nekem sokszor van hüvelygyulladásom, gombás fertőzésem, és ez ping-pong szerűen oda-vissza adjuk egymásnak, mert nem kezelik megfelelően.
Pont emiatt fogok feliratni a dokival csütörtökön Gynevacot. Ha baba nem is lesz, de legalább megszabadulok ezektől a fránya fertőzésektől. Apa is kapni fog egy adagot. Ebben és az inszemben nagyon bízok!
Istenemre mondom én nyáron már pozitívat fogok tesztelni, elhiszitek?
Én el! :wink:
Minden az agyban dől el! Majdnem minden!

dita75
 
 


Dita!

Én is azt hiszem,hogy nyáron neked sikerülni fog!
Nálam is vannak Apán pöttyök....,hát ma sokat tanultam Tőletek.
Én kaptam Gynevacot,de Apa nem,lehet,hogy ez volt a bibi.
f.ancsi
 
 


Na mi is hazaértünk a bográcsolásból, és holnap megint mehetek dolgozni..
Kép

Hogy mennyit tudtam meg me is. Akkor az ellenanyag termelés az uram bacijaitól volt nálunk is? Naháát.... Az én párom viszont az antibiotikumok mellett sem lett bacimentes, úgyhogy nálunk ez még mindíg tart.

Most ezt olvastam miközben keresgéltem:
"Postcoitalis teszt:
A nemi aktus után 6-12 órával mintát vesznek a méhnyakat boritó nyákból. Ha ebben nem találnak élő, mozgó spermiumokat, akkor:
* Vagy immunológiai összeférhetetlenség van a párnál (azaz a nő immunrendszere "megvédi" a szervezetet az általa tévesen károsnak itélt spermiumotól, és elpusztitja azokat)
* Vagy valamilyen súlyos nőgyógyászati fertőzés van a méhnyak területén."

Pöttyöződés nálunk csak az első néhány eggyütt töltött alkalom után volt, meg hámlott is szegénykém, de utána elmult. Lehet, az is azért volt, mert "allergiások" vagyunk egymásra?

Fertőzésem nekem eddig még nem nagyon volt, de már 3-szor kaptam gombát. Érdekes módon mindíg hüvelyi UH-k után... bár lehet én vagyok paranoiás....

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a Gynevacot mi is bevetjük. Nem tudja valaki, hogy stimu alatt lehet-e csinálni a kúrát? Ezt már kérdeztem, de nem emlékszem a válaszra...

Most megyek, mert még hajat kell mosnom...

Sziasztok!

hofeherke
 
 


Dita,
pöttyök nálunk is vannak néha, de nem mindig.
Amúgy nekem nagyon gyorsan ment ez az inszem dolog. Elmentünk ahhoz a dokihoz, aki Kecskeméten ezt csinálja, 11. napon voltam, mondta, hogy akkor kezdjük ugye apa vizsgálatával, meg ezzel a penetrációval, és ha a 11. napon vagyok, akkor mondjuk holnap reggel. Még szerencse, hogy épp táppénzen voltam a lányommal.
Aztán kiderült a baci, kikezelték, újra tenyésztés, és pont a következő ciklus 3. napján voltam, mikor eredményünk lett, úgyhogy a kórházból irány a gyógyszertár, kaptam Clostyt, Gonalt, és most szombaton már csinálták is. Visszamondtam egy állást a baba miatt, úgyhogy muszáj sikerülnie :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita,

én is púpos fatörzs vagyok, de kelene már a hasamnál is egy púp :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lina, Dita,Mara!

Ma többet tudtam meg,mint eddig egy rakás orvostól. Én is beadatok megint Gynevacot,ha lehet a stimuk alatt,most már tényleg a megoldást kellene megtalálnunk,mert úgy utálom,hogy ez sokszor elrontja az együttlét örömét.
Jó éjt Nektek!
f.ancsi
 
 


Monic
Hát én is szeretnék egy jó nagy púpot, de kicsit lejjebb a mostaninál.

Csajok
Én elkezdtem olvasgatni a Gynevac topicot, és teljesen meg vagyok gajdulva, alig várom, hogy megkapjuk ezt a szurit, pedig sok ellenjavallat is van, de viszont nem lehet véletlen, hogy egy csomó lánynak meg bejött.
Egy csomóan lettek szinte azonnal babásak, sokuknak pedig megszűntek a hüvelyi panaszok.

Ancsi
Köszi én 100 %-ig hiszek benne, és nem csak mondom, remélem ez a + hozzáállás még pluszban hozzásegít a sikerhez. :wink:
Örülök, hogy megosszátok velem, velünk az ilyen kényes kérdéseket, pöttyös apukák, és satubbi, mert rengeteget lehet tanulni, és összehasonlítani az eseteket.

Én azt olvastam stimu alatt is lehet beadatni.

Lina
De jó neked, hogy igy pörögnek az események, én január óta várok arra, hogy végre legyen az első inszemem, ami még közel sem biztos, hogy meglesz július előtt, mert még ahhoz apának bacimentesnek kell lennie, ezért is igyekszem a Gynevac felírásával, remélem csütörtökön már kapok receptet, de lehet, hogy már holnap feliratom a háziorvossal és egyből be is adatom magamnak, apának meg a szomszéd szülésznő be tudja adni este.

Jó éjszakát lányok, álmodjatok a leendő babáitokról, és az álmotok mielőbb váljon valóra!

dita75
 
 


Már órák óta olvasom a Gynevac oldalt és még csak a 7-en járok! :shock:
Asszem holnap ne számítsatok rám mint teljes értékű emberre mert kb. van 5 és fél órám, hogy kialudjam magam, ami persze még ha megszoroznám kettővel akkor is kevés lenne! Kikapcsolom a gépet, ugyan nincs álom a szemeben, mert izgalomban vagyok, de muszály magamra erőltetni az alvást!
Tehát ismét jóccakát mindenkinek!

dita75
 
 


Jó reggelt!

Nagyon jó kis tere-fere volt itt tegnap. ;)

Lacimat elkapta a takonykór, nekem meg tegnap és ma reggel is ment a hasam. Szép kis hétkezdet.
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Viki jobbulást Nektek! vigyázz magatokra!

Lányok
:ha esetleg össezférhetetlenek avgytok, tehát "Kinyirod" párod katonáit, az inszem erre direkt jó, hiszen áthidalják...
Gynevac Én is be akartam adatni magunknak, el is mentünk személyesen a Gynevac mamához, aki eléggé unszimpi volt, így úgy döntöttünk nem...viszont hallottam sok olyant, akinek a Gynevac kúra beadatása hozta meg a sikert... de olyant is aki beadatta 2 éve már és azóta se semmi

Mindenkinek szépséges napocskát!
Vendég
 


Jó reggelt!

Üdv köztünk Linácska! Kívánom, hogy mihamarabb teljesüljenek a vágyaid!

Viki,

Jobbulást nektek! Kép

Boniko,

Szép lett a baba-szoba színe, ezt a színt én is nagyon szeretem!

Ma beadtam az első decapeptylt, úgyhogy elkezdődött a menet... Ja, és megtudtam Nellikétől, hogy amikor már a merionalt is kapni fogom, akkor kétnaponta kell majd járnom vérvételre, és UH-ra. Izgalmas lesz mi? :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


nemone de legalább odafigyelnek rád, enm az van, hogy adják a cuccot, oszt semmi uh, ellenőrzés...
Vendég
 


Hát, igen. Még jó, hogy normális a főnököm!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
A 2 naponkénti uhu tényleg izgi lesz!
Majd szugeráljuk a tüszőket, hogy nőjenek és sokasodjanak!

Nellikét puszilom!

Úgy tűnik megmaradok. :oops: Vszínű vmi nem ízlett hétvégén.
20150601134430
 
 


Képzeljétek a BMC-s fórumon, ha jól számolom, akkor pár hét alatt már a 3. lány lett babás! Nagyon-nagyon bíztató, hogy így beindult a BMC-ben a babeső!!! :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Viki örülök hogy megmaradsz :wink: babaszoba berendezve már?babakocsit megvettétek?
Vendég
 


Nemone Májusi aranyeső = Májusi babaeső :lol:
Vendég
 


Boni!
Velünk lesz a Kölök egy szobában.
Ágyikót már kinéztem, csak fenyőben kellene még megrendelni. Kocsit majd apjukkal együtt nézem, mert ő a műszaki szakellenőr ezen a téren.

Némóka!

Ahogy mondják: Májusi babaeső aranyat ér!
Kép
20150601134430
 
 


Kép

Viki!
Remélem már jobban vagy! Apa allergiás esetleg a nyárfára?
Vagy miféle takonykór önti el az embert nyári melegben?
Hol lehet ilyen zuhanyfejet venni, azonnal kicseréltetem az otthonit. Lemondok a masszázsfunkióról is ha kell! :D

Némóka!
Akár oda is költözhetnél az intézetbe! Nem egyszerűbb?
Most sem tudom mást mondani, mint hogy őszintén remélem elsőre sikerülni fog neked. ++++++++++++++

dita75
 
 


Ditus!
Sztem Apjukom a hideg Fosterre vagy a jégrémre lett "allergiás". :D
20150601134430
 
 


Én a mai napra vagyok allergiás! Miért nem kezdődik a hét mondjuk péntekkel? :D
Annak ellenére, hogy már jócskán elmúlt éjfél miután végre lefeküdtem aludni már hajnali 4.30kor fent voltam, mert apa kereste a munkászoknijait amit én elfelejtettem betenni a fiókba. :oops: Ott figyelt a lavórban a vasalódeszkán!
Persze mindenre volt időm, csak a ruha elpakolásra nem meg hogy a munkáskabátját megvarrjam, pedig a jó szándék bennem volt, mert elővettem a varrósdobozt, és utána úgy elfelejtettem, hogy csak na. Egy nap alatt el akartam olvasni a Gynevac fórum "tartalmát" de hát nem jött össze, még igy sem, hogy minden mást félretettem! (és elfelejtettem) :oops:

dita75
 
 


Viki!
Akkor most kicsit távolabbi pontjára húzódjatok az ágynak egymástól nehogy elkapd a kórt apudtól! Pocak Lackó nekiállna tüsszögni a pocakodban az elég érdekes lenne! :shock:

dita75
 
 


Ditus!
Így érzed magad?

Kép

Én rövid időre elköszönök, felgurulok a városba! Puszi addig is!
20150601134430
 
 


Jó reggelt mindenkinek! :)

Fúj, de rossz volt ma dolgozni jönni!

A 3. ciklusnapon vagyok, elkezdtem a Clostit. Most pedig próbálok időpontot szerezni ultrahangra.

Kata!

Te is? Úgy látom, összeidőzítettük a ciklusunkat. :)
akszinya
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Viki,

jobbulást nektek!

Dita,

most te lettél az éjjeli baglyunk?

Kata,

mi újság? Rég hallottunk már felőled.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok LÁnyok,
bocsi, de csak az utolsó oldalt olvastam el!

Linácska: üdv közöttünk!

Viki: jobbulást nektek!!

Némóka: hajrá szurik!!!++++++++++!!

Mónic, Dita: púpos fatörzsek???? :lol: :lol:

Kata:???

hulla vagyok, nincs kedvem semmihez!! és durcás vagyok. moziba akartam menni a hétvégén lánybúcsú gyanánt és sem az öcsémék, sem a párom nem vitt el, pedig csak ennyit kértem! ráadásul ma reggel hajnalba kellett kellnem. vérvétre kellett mennem , ami nem is lesz meg csütre, mikor megyek a dokihoz.
legalább egy jó dolog történt a hétvégén, meglett a menyecske rucim. azonban még kell vennem dolgokat: fülbevaló, fehérnemű. még nem tudom,h mikor ....

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Jó reggelt!

Tegnap elolvastam az összeférhetetlenségről írtakat, és nekem gyanús, hogy esetleg nálunk is van ilyen. Bár én csak ritkán érzek égető érzést, és gombám sem volt még, de a páromnak nagyon ritkán szoktak lenni pöttyei, de az általában akkor, ha éppen beteg. Eddig betudtuk annak, hogy legyengült a szervezete...

Czinki,
úúúú, már csak 4 nap, annyira jó nektek! :lol:
Párodnak milyen volt a legénybúcsúja? Elárultak részleteket?

Akszinya,
tényleg jól összeegyeztettük a ciklusunkat. Csak én még nem tudok ma gyógyszerezni, mert csak holnap megyek a dokihoz receptért. Nem gondoltam, hogy csak 23 napos lesz a ciklusom :roll:

Szerintetek gáz, ha nem a 3. napon, hanem az 5-en kezdem a stumut?

i.kata
 
 


Viki,
Nektek pedig jobbulást! Lehet, hogy az a sok kaja feküdte meg a gyomrodat, amit itt emlegetni szoktunk.

i.kata
 
 


Kata: nem gáz az 5. cn kezdeni a stimut. de uh-t mindenképp kérjél! fura, h ilyen rövid volt a ciklusod.
igen már csak 4 nap , de most olyan kaki kedvem van, h csak nagyon! a párom legénybúcsúja jól sikerüt, de így is sírt és elégedettlenkedett, h ő volt a házigazda, és a barátai nem vetettek be mindent.
uh kicsit kiverte nálam a biztosítékot, h még ő sír, mikor elvolt bowlingozni a barátokkal, hívtak neki táncsoscsajt, én meg készítettem a bulira fr salit, kaszinótojást, sonkatekercset. én még egy moziba sem voltam, mert az öcsémék más programot csináltak, a párom meg a tegnapot végig aludta. mondtam is neki , h nekem ne sírjon, mert nem fogom sajnálni. nekem 2 pasi is ígéretet tett, de egyikse tartotta be , amit ígért!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,
de genya, még neked panaszkodott, amikor kiteszed a lelked, hogy legyen kajájuk is, és te el sem tudtál menni sehová?! Mit szerett volna még???
Sajnálom, hogy nem volt lánybúcsúd, de cserébe mindenképpen raboltasd el magad szombaton :wink:
Ne szomorkodj, ne is gondolj a hétvégére, vagyis cak a múlt hétvégére! Inkább a méghiányzó dolgokra koncentrálj, ok? :wink:

i.kata
 
 


Kata: az, h nem tudtam elmenni sehova, az az én hibám, mert nincsenek barátnőim , rajtatok kívűl!!!
ezért kértem meg az öcsém és a barátnőjét, h vigyenek el moziba, mert amúgy is otthon leszek anyuéknál, h párom otthon rendezhesse a legénybúcsút (máshova nem tudtak menni). erre öcsémék más programot csináltak , hoppon maradtam. de a párom megígérte, h ő elvisz hétfőn. erre ő meg végigaludta a napot 13-18,30ig, és hulla volt, majd 19kor sajnálkozva mesélt a búcsújáról. na ekkor lettem pipa! 1000* jobb napja volt, és még ő panaszkodott, pedig engem 2 pasi is átvert!
na mindegy ! majd ezen is túlteszem magam! most kidühöngtem magam!
de ha tudom, elmegyek egyedül moziba, cukiba...!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke,

Igaz, nem ismerjük egymást jól, de ha akarod holnap este elmegyek veled moziba! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Czinki,
tényleg "riaszthattál" volna minket, szívesen csináltunk volna valami jó kis programot.

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: