Új privát üzeneted érkezett!

Beron -Szia! Ahogy én tudom nem kell köztisztviselőnek lenned. Én is csak közalkalmazott vagyok,de ezt a kutya se kérdezte meg,a mikor először mentem. Az orvost sajnos nem ismerem.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Szfgabi-- Hogy vagy??? Változás???
:) :) :)

Kép
iroko
 
 


Beron- Ha ott van orvosod,akkor mehetsz bátran az ÁEK-be, én úgy tudom.

Ági

Kép
iroko
 
 

 
 

Ági- Köszönöm a gratulációt! Viktornak fogják hívni, mint az apukáját. 29 hetesek, és 6 naposak vagyunk! Már nincs sok hátra-legalább is ezt mondogatják azok, akiknek elképzelésük sincs arról, hogy mennyire lassan telik az idő, amikor az ember várakozik valami igazán nagy dologra! :D
marcsi0503
 
 


Marcsi - Gratula a kis kukishoz :) Mi 8 hete voltunk 4d-s uh, de még mnindig gyakran megnézem a felvételt, pedig a pofiját nagyon takargatta, csak egyszer látszik. De olyan jó nézni :)

Iroko - A Daubner az egy nagyon jó cukrászda (hálózat?) Pesten

Beron - még nem kell közalkalmazottnak, vagy köztisztviselőnek lenned szerintem. Én egyik sem vagyok, és a kutya meg nem kérdezte ezt tőlem.

Tudja már valaki, hogy mi lesz a szülők iskolájában szerdán?

Rozsaag, Gabi - remélem már mindketten babáztok!! :)

dytke
 
 


Sziasztok!
Nincs sok időm, csak egy képet hoztam, Samu az apukáján szundikál a babaerszényben. :-)
Remélem, mindenki másnak is ilyen remekül telt a mai nap, illetve az egész hétvége!
Kép
danann
 
 


Samu :) édes! :)

remélem, Rózsaág jól van, már biztosan megszületett Míra... jó lenne hírt kapni róluk :)
Gabi?

jó éjt!

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Sziasztok!

Ági - Köszönöm az ünnepeltek nevében is a köszöntést! Az öcsikém békefentartóként van kint. Annyira nem veszélyes, mint Irak vagy Afganisztán, de nem is unatkoznak. Szerencsére ott már béke honol, csak őrizni kell. :) Persze bármikor bármi történhet, ez benne van a pakliban, de ez már a 3. missziója, így kezdünk hozzászokni.
A Daubner az egyik, ha nem a legjobb, cukrászda Pesten. Illetve Budán, mert ott vannak.

Lívia - Nagyon-nagyon cuki ez a kép!!!

Mára kidőltem. Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Dytke-péntek óta már mi is rongyosra néztük a dvd-t, és szerintem ez még így is fog menni egy darabig! De talán így is a normális!

Azt álmodtam, hogy Rózsaág, és Gabi is írta, hogy meg van a babájuk! Remélem tényleg így van!

Kép
marcsi0503
 
 


Sziasztok!

Lívia- milyen jó dolga van ennek a kis hercegnek! :D Nagyon szuper kép! Büszke lehetsz! :D

Marcsi- én nagyon hiszek az álmokban, remélem igazad lesz, kíváncsi vagyok mi van velük,mert Gabi sem jelentkezett már 2 napja!


Gratulálok a 30. héthez!!!

Ági

Kép
iroko
 
 


Köszönöm a Daubner-es ismereteket, már megint okosabb lettem. :D :D

Kép
iroko
 
 


Sziasztok!

Felhívtam az ambulanciát, hogy meg tudják-e mondani, milyen téma lesz a szülők iskolájában holnap, de nem tudták megmondani :( Annyit mondtak, hogy az első részen kívül (ami a szülésről szól) biztosan más lesz, mint múltkor, mert mindig más.

dytke
 
 


Ja lemarad a dícséret. Samu imádnivaló ebben a babaerszényben. Meg hát amúgyis :D

dytke
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvége. Mi sis szülinapoztunk, bográcsoztunk, szalcsit sütöttünk. Rózsaag és Gabi remélhetőleg babáztak. :)

Danann,
Nagyon édes Samu a képen. Nagyon boldog baba. nekünk is van ilyen babaerszény, de én nem mertem használni, pont azért mert úgy össze gömböyödik a gyerek benne. Az jól van úgy?

Sapkáról szeretnélek kérdezni titeket. Ilyen jó időben kell e sapka a gyerekre. És mennyire kell felöltöztetni? Tegnap Kristófon csak egy hosszú ujjú body volt egy kis nadrággal meg zokni. Sapkát sem adtam rá, mert teljesen szélcsend volt, és nagyon meleg. Ti hogyan öltöztetitek ilyen időben a babát?

Amúgy továbbra is átalussza Kristóf az éjszakát, ma pl. 6 órakor kelt fel. Este 8 körül szopizik utóljára és reggelre majd ki pukkadnak a cicik. Fog ez változni? Ez is beáll idővel?

Kép
Kép
susytunder
 
 


Susytunder - örülök, hogy Kristóf nem csak a mézesmadzagot húzta el előttetek a múltkor, hanem továbbra is jól alszik

Bár én még nem vagyok gyakorló anyuka, de szerintem egy vékony sapkát ajd rá jó időben is, mert a piciknek érzékeny a bőrük, nehogy leégjen a kis feje, vagy napszúrást kapjon. Emiatt fontos nyáron is egy kis vékony sapi. De majd a többiek biztosan ellátnak tanáccsal :)

dytke
 
 


Sziasztok!
Én is nagyon várom már a jelentkezést a lányoktól:)!

Marcsi gratulálok a fiúcskádhoz!!!

Samu és az erszény!! Hát igen :D :D !

Velünk: Ábel szépen gyarapodik :)! Lassan átállunk a két óránkénti szopiról a két és fél - három órára :shock: 8) ! Imád fürdeni :) , egyébként meg kis fagyos, mindent egybe véve mosolygós(!), kedves kis fickó!! Panna nagyon aranyos vele, de most hebrencs-kata korszakát éli :wink: ! Vannak nehezebb napok, de őszintén mondhatom, hogy nagyon jól vagyunk :D !

Egy kis illusztráció :wink: :
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


sziasztok,

először is mindenkinek gratulálok a babájához !! :)

Ildi vagyok :) új felhasználó vagyok, bár december óta látogatóként olvasom a hozzászólásokat :D

segítsetek kérlek abban, hogy hány órakor van a szülők iskolája ! és hova kell menni pontosan :roll:

július elejére várom a babát, de most derült ki, hogy az ÁEK-ban lesz a szülés, mert a dokim átment oda ... és a kórháhaz nem igazán ismerem ... :shock:

köszi szépen előre is,

ildi
ildi1981
 
 


Szentpyr - nagyon szépek a gyerekid :) Panna igazi kis hercegnő :)

Ildi - A szülők iskolája este hatkor kezdődik. A Podmaniczky utca felől kell bemenni, és ott abban az épületben a második emeleten lesz. Meg fogod biztosan találni, mert sokan szoktak lenni, és kint az előadó terem előtt szoktak várakozni. Én is ott leszek, majd így ismeretlenül találkozunk :)

Ha írsz egy mailcímet, küldök neked egy tájékoztatót a szülészetről. Van benne néhány hasznos infó. Lehermitte küldte el itt sokmindenkinek, ott kapta valakitől a kórházban szülés előtt.

dytke
 
 


Susy,
Sapi ilyenkor is kell, hogy ne égjenek le. Persze nagyon vékony nyári, inkább kalap féle.

Szentpyr,
Gyönyörűek a gyerekek :D Panna igaz nő :lol:

Dannan,
Nagyon édes Samu!!! Helyes kisfiú :wink:

Ildi,
Szülők iskolájában nem tudok segíteni, de a kórház miatt nem aggódj, szerintem jó helyre kerültél, én elegedett voltam vele. Kisfiú, kislány?

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Pandácska - jó, hogy tettél fel képeket. Nagyon tündér kislány :) Néha ha van időm a blogodat is megnézem :)

Ildi - esetleg Te tudod, hogy mi lesz ma a téma a szülők iskolájában?

dytke
 
 


Pandácska,
igéző a tekintete ennek a kis Tündérlánynak!! Látom azért anya őt is jól tartja :wink: édes kis toka-manó :lol: !

Susy,
tényleg nagyon nehéz ilyenkor jól öltöztetni a babákat!! általában az az ököl szabály, hogy egy vékony réteggel több, mint amit magadra vennél és igen, a kalap az tényleg jó ha van!

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


sziasztok,

Pandácska -- azért köszi szépen :)
odamegyek és mindent kiderítek :)
kislány lesz, ha minden igaz, Zsófi :)

és köszi a bíztatást

Dytke -- köszi az útbaigazítást
ott leszek 6-kor :)
sajnos nem tudom, hogy miről lesz szó, már annyi mindent olvastam, hogy képben legyek, de biztosan hallok új infot :) leginkább az izgat, hogy milyen a hely, a szülészet, stb :)

Oksi, akkor ott találkozunk :)

ildi

Ildi
ildi1981
 
 


Dytke, most hogy említed a leégést, eszembe jutott, hogy a babáknak is kell naptej. vajon melyiket érdemes venni? Vajon van a gyógyszertárban is? :roll:
Most, hogy ennyire meleg van/lesz lekerülnek a hosszú ruhák, ki lesz kezecskéje, lábacskája gondolom be kell kenni, nagyobb babás anyukák, mit használtok?

Én is mutatok új képeket Kristófról.
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
susytunder
 
 


Szentpyr,
Nem panaszkodhat, éhezést nem ismeri :lol:

Dytke,
Köszönöm :D

Susy,
Csodálozom, hogy még nem zabáltad meg Kristófot :lol:
Vendég
 


Ildi - biztosan hallasz új infót. És a végén a szülőszobát is megmutatják, úgyhogy biztosan hasznos lesz.

Susyutnder - a babázó anyukák biztosan ajánlanak naptejet, ebben én még nem tudok segíteni. Inkább majd én is segítséget kérek. Kristóf is gyönyörű baba. Olyan jó, hogy tesztek fel képet. Jó nézni őket :)

dytke
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a képek, szépek a babák :lol:
rozsaagról van valami hír? :oops:
Vendég
 


Susy,
Naptej...én először (3 éve) a gyógyszertárban vettem, kb. ötven faktoros Vichy-t (lehet, hogy rosszul írom, de tudod melyikre gondolok). Ez akkor "csúcs" faktor szám volt. Ezzel (és az összes többivel) csak az a baj, hogy egy idényre szól a szavatosságuk és hát tuti nem fogy el egy ilyen csöpp gyerekre (sőt, még úgy sem, hogy én is azt használtam;) )! az ára viszont ehhez képest elég borsos! Tavaly már nem vettem külön a Panninak, hanem egy közös, jó minőségű, sooook faktorosat az egész családnak. Szóval nem csapok sok felhajtást, de mindig odafigyelek, hogy mikor(!) van kint a gyerkőc, sapi a fején, fedetlen részei bekenve és ha lehet árnyékban játszon. (persze a picurkánál az árnyék egyértelmű.) ennyi...

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Susy, vannak babáknak való naptejek, többféle gyártótól is. Szerintem mindegy, Nívea pl? Amúgy pedig vigyázni kell, hogy árnyékban legyen, még akkor is, ha bekented, dehát ez sétánál nem mindig megvalósítható.

Rózsaág
már biztos babázik, ejnye, apuka nem írt nekünk! :)

mtunde
 
 


Lányok!
Az Alexandrában ( ha neten rendelsz) minden könyv péntekig 40 % kedvezménnyel vásárolható meg. Rengeteg mesekönyv van, szebbnél- szebbek, de vannak más kategóriában is.

Köszi a naptejes tippeket. én is úgy gondoltam, hogy gyógyszertárba veszek valami neki valót.

Pandácska,
Mindíg mondom Kristófnak, hogy megzabálom, meg hogy össze gyöntölöm, és ha puszilgatom anyakát, akkor hangosan nevet. Olyan édesek mindannyian, úgy megszépítik, megszinesítik az életünket.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Lányok!

a pénteki uh leletre azt írta a doktornő, hogy fejvégű fekvésben helyezkedik el. Egyik ismerősöm szerint viszont még ez nem tuti, hogy így is marad, szerinte még jópárszor meg fog fordulni! ez tényleg így van? Engem eléggé meglepett ezzel a kijelentésével, de hát nyilván lehetséges! De érdekelne, hogy ti mit tudtok erről!
Köszi előre is!

Kép
marcsi0503
 
 


Susy!
Mi használunk vékony nyári sapit vagy kendőt (nektek ugye ez nem aktuális).
Mi DM-s babanaptejet használunk, nálunk muszáj, mert Lillu nagyon fehér bőrű.. mi tavaly is ezt használtuk. Van krém és spriccelős folyadék is.
üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ja, a másikat már majdnem elfelejtettem! :D Az ultrahang szerint még csak 28 hetes, a méretei alapján. így az uh gép 2 héttel későbbi időpontot számolt a születés várható időpontjára! Szokott ilyen nagy eltérés lenni a változtatásoknál? Aztán végül megkérdezte a doktonő, hogy a párom és én milyen súllyal ls cm-vel születtünk, és mondtuk, hogy én 3 kg voltam 50 cm-vel, párom meg bár időre jött, nem volt egészen 2 és fél kg, és csak 48 cm volt, utána mondta, hogy akkor lehet, hogy az egész csak genetika, és ő is ilyen kis falatka lesz!

Kép
marcsi0503
 
 


naptej téma nálunk is hasznos lesz, hiszen babácskát júliusi születésűnek várjuk! Én azt hittem, rögtön lehet alig ruhácskába öltöztetni, hiszen meleg lesz - még jó, hogy szóltatok :)

A babafordulás engem is érdekelne, mi babánk csücsül és nem fordult fejre, de remélem még megteszi :) amúgy én is úgy gondolnám, hogy még van helye egy-kétszer megfordulni, bár lehet ha már beállt a "rendes" helyére, akkor ott is marad. Szülők iskoláján azt mondta a doki, hogy az utolsó órákban is megfordulhat.

Csajok, nagyon helyesek a babák! :) úristen, nem is hiszem el hogy hamarosan a miénk is itt fog mosolyogni :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Marcsi,
Nekem Kristóf 32 hetesen még farfekvéses volt. Mikor legközelebb mentem, már megfordult. Többek szerint azt észreveszi az ember. Nekem van egy tippem mikor fordult meg, mert ha valóban kihat az emberre, akkor tudom mikor volt. Aznap nem tudtam magammal mit kezdeni, sehogy nem volt jó. És valóban még a szülőszobán is megfordulhat.
Nekem az ultrahang 2 héttel előre jósolt. Nekem nagyon bejött, mert az ultrahang szerint 1 nappal született hamarább, és a méreteit is jól saccolta a doki bácsi, csak 5 dkg-ot tévedett, mert azt ugye tudjuk, hogy ezek mind mind csak feltételezések. Ismerek olyat, akinek teljesen más sulyú baba születet, mint mondták.

Szalamandra,
Mi újság doki ügyben???

Kép
Kép
susytunder
 
 


Susytunder.én is sejtem, hogy mikor fordulhatott fejre, mert a hasam kidudorodott, és tett egy félkört, nagyon fura volt, mert nem így szokott mozogni!

Bizony Szalamandra, lassan már nem csak az uh képet nézegethetjük éjjel-nappal, hanem egy édes kis tündér fotóját tölthetjük fel ide, hogy mindenkinek megmutassuk!

Kép
marcsi0503
 
 


Sziasztok!
Segítséget kérnék az ügyben,hogy érdemes-e szülésznőt is választani/fogadni?
Mi a tapasztalat?
Üdv:Krisz

Kép
krisz67
 
 


Sziasztok!

Naptej: Piciknek 2 év alatt, mindenképp 50-es faktor ajánlott és akkor is érdemes bekenni, ha árnyékban, babakocsiban stb van, mert az uv-sugárzás a felhőkön is átjön! És kenjétek Őket délelőtt-délután, mindegy, mikor vagytok kint! Nekünk a Nivea baby 50+-a jött be nagyon, se illata, se alkohol és gyorsan beszívódik, utána már nem kell várni, rögtön lehet napozni! Amíg picik, érdemes akár egész nyáron ezzel kenni őket! Én a nagyokra a Nivea Kids 30-as sprayt használom, amikor pedig már csokik, akkor a 20-as faktorút, ugyanebből. Bőrgyógyásztól tudom, hogy nem lehetünk ezzel elég óvatosak! Az uv sugárzás akkor is árt, ha épp egyáltalán nam pirult meg a bőrük! És fehér napkalap a fejükre!

Babafordulás: Ha már a 30. héten befordul, azért ritkán fordul vissza, készülődik kifelé! :lol: Persze képesek forogni, de akkor még általában a helyüket keresik. A barátnőm kislánya pl. a 40. hét végén fordult be, aztán meg is születet szépen 60cm-rel!

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Szülész-gondom van. Tavaly szültem kislányomat a BM kórházban, és ha minden igaz ismét terhes vagyok. Mivel nőgyógyászom nem jött át az ÁEK-ba, kénytelen voltam új orvos után nézni. Kinéztem magamnak Dr. Kazár Tibort, de a kórházban időpontot legközelebb csak júniusra tudnak adni a rendelésére. Helyette dr. Atalay Katalinhoz jegyeztek elő, róla viszont nem hallottam jókat. Tudnátok infóval szolgálni a doktornőről? Ugyanakkor Kazár doktorról sem tettem le. Hallottam, hogy a Népfürdő utcában rendel. Tudja valaki, hogy pontosan hol? (cím, telefonszám érdekelne). És persze a tarifa!!
Segítségeteket előre is köszönöm
Zsuzsi :)
Vendég
 


Gyonyoruek a babaitok!!!! csodaszepek tenyleg

ma vagyok eloszor egyedul a 3 gyerkoccel, egy 2 es fel oras oruletet leszamitva jol ment, a kislanyom hiszti-dackorszak-feltekenysegkorszakaval kell "csak" megbirkoznom, :D a tobbi megy 8) es hat azert ma is volt min. 2 ora, amig mindharman egyszerre aludtak
csak a jatszoterrol hazajoves-lakasba feljoves-ebed-altatas okozott egy kis nehezseget

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Krisz,
Nekem mindenképpen ajánlottak szülésznőt, mert elvileg ő van veled végig a szülés alatt. Bár én császáros voltam, nem bántam meg, hogy volt szülésznőm. Bármiben bizonytalan vagy, bátran hívhatod, és a végén már ctg-re is járhatsz hozzá. Én választanék a helyedben, de persze ez az én véleményem.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék menni holnap az előadásra, de nem tudom pontosan hova kell menni. Kérlek, segítsetek! Azt tudom, hogy a Podmaniczky u. felől, de ott van 2 épület is, nem? Én az egyikbe járok a 6. em.-re rendelésre, ott lesz, csak a 2.-on vagy másik épületben? Ha másikban, akkor az merre van? Ma voltam arra és kérdeztem a portástól is, de nem tudott segíteni.
Márti! Te talán tudod mit kérdezek, hiszen ugyanabban az épületben van az orvosunk. Megköszönném a segítségeteket!
Ja, és meddig tart kb? Ugye nem kell fizetni?

Köszi a válaszokat!

Ildi

Kép
Kép
kincsesi
 
 


Krisz,
Érdemes, én mindent a szülésznőmnek köszönhetek, nagyon jó, hogy ott volt velem.
Vendég
 


Sziasztok!

Marcsi- Nekem anno azt mondta a doki, hogy ha 30-32-ben is farfekvésben van,akkor elbeszélgetünk a császárról. :shock:
Persze megfordult 29-ben. :D Bár én nem éreztem, ezt így utólag kicsit sajnálom. Amúgy, úgy hallottam, hogy a 2 hét eltérés teljesen természetes,bár elmagyarázni már nem tudom.

Naptej- Nálunk tombol a hercegnő és barátai láz (Szentpyr gondolom szintén :D ) úgyhogy kizárólag Arieles Disney által kiadott horror árú termék jöhetett szóba,pedig nagyon keményen küzdöttem ellene. :oops: De azok a bociszemek.... :roll:
Na de nem bántam meg, spriccelős,ami külön tetszik a lányomnak és 30-s. 2 éves koráig én is 50-t használtam,de már nem emlékszem sajna hogy mit. :oops:

Bonca- Nagy szó, hogy így birod a "kedves terhelést", nagyon ügyes vagy! Emlékszem az egyke lánykám hiszti rohamaira. :?


Gyönyörűek a babák!! :D :D :D

Ági

Kép
iroko
 
 


Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ a kérdésemre, akkor ezek szerint van esély... Igazából a kórházról még nem sokat tudok, de érdekelt, hogy ha dr Krammerhez mennék, befogadnak-e a kórházban. Mert ha nem, akkor ugye eleve másik orvost kell választani. Szóval, köszi még egyszer!
Beron
beron
 
 


lldi!

Én is megyek holnap! Nem az az épület, hanem az előtte levő, üvegfalú, ahova rámpa és lépcső is vezet fel. bent van portás, ha pocakos kismamát lát 18h körül, kérdés nélkül mondja, hogy 2. emelet! :lol: Ja, az előadás elvben 1, gyakorlatban legalább 1.5 óra+utána a szülőszobalátogatás kb. fél óra, mert 2-3 csoportban viszik ba az érdeklődőket!
Írj légyszi, hogy mi volt a dokinál! Minden rendben? Jók az esélyek a spontán szülésre? Mit mondott a szülésznőre? Már tűkön ülök, nagyon izgat, kit javasol!

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!

A lányokról még mindig semmi hír????????

Örülök, hogy mindenkinek jól telt a hétvége, mi is kirándultunk kicsit, de csak módjával, mert nem nagyon bírom már. Mi Szentendrén jártunk.

Marcsi - gratulálok Viktorkához! Nekem is korán befordult Zoló és szerencsére úgy is maradt, de tényleg bármi lehet még a szülésig.

Beron - én nem vagyok sem közalkalmazott, sem köztisztviselő és senki nem is kérdezte.

Susy
- örülök, hogy Kristóf ilyen jól alszik, nagyon édes a képeken!

Samu, Ábel, Panna és Dorka tüneményesek, rakjatok fel máskor is, sőt gyakrabban képeket. Olyan jó nézegetni őket!

Zenzsu - sajnos nem tudok neked segíteni, nem ismerem őket.

Krisz
- én pont ma kértem fel a szülésznőmet. Szerintem válassz, mindenki azt mondja megéri!

Kincsesi
- Márti jól leírta az előadásról a tudnivalókat, én is csak ennyit tudtam volna, talán még annyit, hogy ingyenes.

Ildi - gratulálok Zsófihoz!

Mi jól vagyunk, ma voltunk NST-n, szép görbét produkáltunk és sikerült beszélni a szülésznővel is. Ez egy szép nap volt, boldog vagyok! Holnap megyünk az utolsó laborba és strepto negatív!

Mindenkinek szép éjszakát, remélem hamarosan lesznek híreink a lányokról!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Megnéztem a DM-es naptejünket és spray-t is, mind a kettő 50-es és 3 évig jó a szavatossága!

Marcsi, nekem Lilla stabilan fejfekvésű volt a 20. héttől. A Viktor szerintem nagyon szép név lesz neki!

Szülésznőt szerintem is megéri választani!

Bonca Te egy hős vagy és ügyes, hogy ilyen jól boldogulsz! :D

Már nagyon kíváncsi vagyok én is az új babás hírekre!

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


jó reggelt mindenkinek ! :D

Mankabi,

Szentendre nagyon szép hely, én itt lakom :)
és nagyon finom a lángos a korzón :)
szereted ?
én sajnos nagyon ... de igyekszem egy másik úton hazamenni és akkor nem csábulok el :)

ildi
ildi1981
 
 


sziasztok!
Köszönjük a sok bókot Samu nevében :-)
Pandácska, az a fityisz nagggyyyoon kemény! :lol: Samu is szokta, bár nála inkább a fenyegetőzés megy, a mutatóujját tartja el.
Susy, Kristóf a középső képen olyna, mintha Samut látnám, amikor szopizás közben elpilled. Pont így áll a szája, orra, még a hajuk is nagyon hasonló színre, hosszra, sűrűségre :D Az erszényről: igazából úgy indult, hogy csípőn 'ülve' mentek el a fiúk sétálni, de aztán elaludt a fiatalúr, és akkor lett így becsomagolva, de nem zavarta, boldogan durmolt tovább. Itt van egy jó leírás, hogyan kell használni, és mit kb meddig lehet, de persze ez gyerekfüggő is, melyik mit szeret.
Hú, a többiek dícséretére most nincs időm, apának kell a gép, de majd visszajövök és elmondom, amit akartam! :D
danann
 
 


Ildi1981,
Szentendre tényleg szép hely, én meg mellette éltem, 18 évig :wink:

Dannan,
Hú nagyon tetszik ez a zsák, hány kilóig lehet használni?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?