Új privát üzeneted érkezett!

Kata: te már érezted a mozgását...de jó lehet...én is épp gondolkodtam azon, hogy mit vesznek mozgásnak..amit beirnak a füzetembe? már a kiss pillangó...féleség is annak számit..nem ugye? :roll:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Szia Mindenkinek!

Hamar elment ez a 3 nap, pedig megmondom őszintén, semmit sem csináltam :lol: Csak pihi, vásárlás, kaja, tévé.

Dalma - én csak felsőket vettem eddig, azok sem tipikus terhesruhák, mind boltból+turiból vannak, csak ugye most ez a divat, viszont nacim még nincs :? Egy gatyóm jó rám a régiek közül, de az a baj, hogy szerintem a tipikus terhesnadrág még lecsúszna, mármint a gumis részt nem tölteném meg. Viszont gondolkoztam bandázson, ajánljátok? Valakinek van? Megéri venni?
Mert már csomó régi nacimon a cipzárat sem bírom felhúzni, úgy is jó a bandázs? És attól nem csúszik le a naci?

Én ma reggel éreztem 5 percen belül 3 nyomást nagyon alul középen, és tuti, hogy a baba volt, ilyet most éreztem először.

Bocsi, de átcsúsztunk új oldalra, nem tudok reagálni, a boxolós bébi kép nagyon-nagyon cukika, arra határozottan emlékszem! :lol:
Jaj, holnap már meló, megyek pihenni tovább :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Dalma!Én Zsófit akkor mertem mondani mikor már határozottan rugott.Zsebi még kis gyengéd ő csak nyomta magát a hasamhoz és azt éreztem.Olyan 20hét körül éreztem Zsófit és azt diktáltattam be :D Hol dolgozol?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, kipihente magát és élvezte a csodáklatos napos hétvégét.

Dalma - Szerintem ne foglalkozz a kilókkal. Majd lemegy, ha itt lesz az ideje.

Ildi - A boxolós kép tulajdonosaként köszönjük az elismerést. :D A bandázsról: az egyik kolleganőm pont egy hónappal van utánunk, ő használja és szerinte nagyon jó. Én nem próbáltam. Viszont olyan nacikat vettem, amiknek nem csak az a vastag pamut pánt van derekukon,a mi felér még a melltartómig,a zért minidg visszahajtogatom egy kicsit :oops: , hanem a derekába fűzött gumi állítható. Teljesen kényelmes és biztosan kitart végig.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Kata: Van egy kisokos kolleganőm, 45 körüli (kb meg azt sem tudom...igazából a főnők felesége)..ő mindekinál mindent jobban tud...szavajárása is lett majd meglátod...most még könnyű, aztán majd meglátod... :evil: na és ő kérdezte valamelyik nap, hogy érzek már valamit, én nagy boldogan mondom, hát még csak valami nagyon enye, mindha korrogna a kasam, meg egyszer szurt, mint Ildi ahogy irta...errefel rámförmedt, hogy hát milyen buta vagyok, hát az mar a baba ( nem mindha nem tudtam volna :x )és hogy melyik nap volt, mert azt kell beirjam...
szerintem nem azt kell!!! ezért kérdeztem :roll:

Egy irodába dolgozok, árubeszerzés, szállitás, kiküldés, soförök uttervezése, egy ideje a titkárnői munkát is én végzem....nagyon okosak körülöttem...a fax nagy szó egyeseknál még mai nap is :lol:

Sz bettyna:köszi a nyugtató szavakat, én is ezt mondom, hát ..képes leszek rá (akaraterő hiányom az nincs, hálistannek :wink: ), de azért mindig nagyon jól esik aki azt mondja, hadgyam ne idegeskedjek...mert biza vannak eggyesek...jól hizol...de kedves...már csak elvből sem mondanám senki hogy hizik, van elég más baja

na jó hosszúra sikerült...ma ugylátszik porul jár aki kikezd velem, mindent kimondok :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Szép napot mindenkinek!

Jó hétvégétek volt? remélem jobb, mint nekünk :( .
Valahogy nem sikerült jó hangulatúra, biztos nektek is van ilyen, hogy minden van, jó idő, család együtt, programok, mégis olyan, mintha hiányozna valami...nem tudom, jól fogalmazom-e.

Lényeg, tegnap átmentem a gyerekkel a barátnőmhöz Budakeszire, ott is egy kislány (+ kisfiú, aki most épp nem volt otthon) , és kicsit helyretette a hangulatomat.
Biztos velem volt a baj, nem tudom!!! Apa is el van a maga gondolataival, dolgaival én is a magaméval...nem szeretem ezt, de ilyen is van :? Sajnos.
Na mindegy, Barbival mi jól elvoltunk, de olyan volt, mintha férjecskémnek nem lett volna szórakoztató a mi társaságunk. :cry: De lehet, hogy én éreztem csak így, mondjuk nem marasztalt, amikor kaptam magunkat és átmentünk egész napra a barátnőmhöz.

No DE érzek valami mocorgásfélét - néha - este... :lol: :lol:
Olyan jó lenne, ha egy picit erősödne az érzés!!! És képzeljétek, elkezdett nőni a hasam is! (Lehet, hoyg apának ez a baja: torzulásnak indulam :wink: )
Én úgy örülök neki. Most már nekem is kell egy két cucc, mert igencsak szűkek a gatyáim, és a felsőim is "mellesleg" kicsik!
Irány a C&A és a Promod, láttam, Ti is oda jártok. Én időszámításunk előtt vettem magamnak bármit is, leginkjább turiba jártam az elmúlt években, (bár tök jó cuccok, imádok túrni!) most megérdemlem az újat, nem? Mikor, ha nem terhesen...
Apropó pocaknövekedés: alig mertem ráállni a mérlegre tegnap reggl, és lássanak csodát! Ugyanannyi, mint volt. Maradt a 2,5 kiló plussz. Olyan boldog voltam, hogy 2szer is fagyiztam tegnap!
:P :P :P :P Boldogsághormon!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Mindenkinek szép napot!
Nagyon lemaradtam az olvasással, csak röviden bejelentkezek, minden ok velünk jól vagyun k és örömmel olvasom hogy Ti is.
Úgy néz ki hogy eléggé divat a "kismamafelső" a szezonaban, úgyhogy szerencsénk van. Jeans Club-ban is találtam jó dolgokat.

Mindenki aki nem megfelelő ráérzéssel áll a babatémához ha szóbaáll az adott kismamával (bicebóca-főnökfelesége sztori pl), az bunkó. Bunkó embernek azt hívom, aki észre sem veszi mit művel a bántó viselkedésével, gyakorlatilag körülveszi egy burok, amitől sérthetetlen és vak is lesz. Nem kell ezekkel különösebben törődni.

a.

Kép
ancsa123
 
 


Dalma!Az ilyen "kedves"embereket hallgasd meg és egyik füleden be másikon ki.Amúgy honnan tudnád Zsófinál én sem voltam biztos csak mikor már kirugta az oldalam.Pár hét és olyan határozott lesz,hogy tutira tudni fogod. :wink:

Ildi!Gratulálok a mozgáshoz :lol:

Én ma voltam 18hetes uh.Na ami itt van 2órát vártam a beutalóért au Uh gyorsabb volt.Zsombor tényleg Zsombor és jól van a buksija 46mm a súlya 322g.Érdekeség Zsófiaval 18+3naposan voltak akkor volt 276g és a buksija 43mm.Vasgyuro fiam lesz :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bettyna - majd megpróbálok én is olyan gatyót nézni, amit már most használhatok és aztán végig, de az a baj, hogy nagyon sokallom az árukat :? De muszáj lesz vásárolni, mert egyre nagyobb a hasam.

Dalma - le kell tojni az ilyen kollégákat, de komolyan! Amúgy pedig természetes, hogy ebben a másállapotban kikerekedik az ember (kivéve Rubint Rékát), nekem is mondják bent, hogy az arcom milyen kisimult lett, én tudom, hogy kikerekedett, mint egy kölyökgólyának, de szépen, finoman is meg lehet ezt jegyezni!
Eddig 3 kg-ot híztam, akinek nem tetszik, az :P

Andi - felsők esetében ajánlom az Aboriginalt és a New Yorkert, én nagyon cuki felsőket vettem elég jó áron, mert most ez a kismamatípus a divat :wink: Én is imádok turizni, ott is találtam vagy 5-6 szupcsi felsőt a Bajcsyn!

Kata - gratula az UH-hoz, és a jó erőben lévő Zsombihoz! :lol: De jó neked, hogy már tudod, hogy kisfiú! Mi jövő hét kedden megyünk, de már szeretném tudni én is nagyon!!!

Amúgy rólam annyit, hogy megvagyok/unk, a munka ma nagyon durva volt, 10-től nem tudtam enni semmit majdnem 2-ig, mert annnyi ügyfél volt, eléggé kivoltam már.
Tegnap pedig 8-kor elaludtam és 10-kor keltem, hogy nem vagyok jól, rá fél órára hánytam :? Valakinél még előfordul ez mostanában? Égett a gyomrom is, nem tudom, mi jött ki, de nagyon pocsék volt, mert már 2 hete nem volt ilyen és azt hittem, már nem is lehet, de ezek szerint lehet??? :shock:

Hát ennyit rólam, szép estét!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk Noszvajról, baromira elfáradtuk, de megérte! Ki tudja mikor lesz újra lehetőségünk elmenni. Az idő is tök jó volt, egyszer áztunk el, de az is jól esett, mert már baromira melegünk volt.
Voltunk Szilvásváradon, a Kékesen és Hollókőn is. Meg persze Eger minden mennyiségben! És olyan finom borokat kóstolt a párom...meg egy kicsit én is! :oops: :lol: :lol: :lol: De mint tudjuk, a száraz vörösbor nagyon jó keményedésekre. Nem mintha keményedne a hasam, de biztos ami biztos...megpróbáltam megelőzni. :lol: :lol: :lol: Ja, és tök jókat ettünk, híztam is legalább egy kilót, de inkább többet... :oops: De tudjátok mit? Nem érdekel! Ez az időszak nem szólhat a fogyókúráról (na arról nem is szól... :lol: :lol: :oops: ) Ma viszont már szigrúan csak salátát vacsorázok (némi kis szénhidráttal persze :lol: ) És az összes mérleg bekaphassa!

Nem nagyon tudok most reagálni, de majd rakok fel képet.

Kiv.
Zsuzsu
Nem tudom a nő nevét. Nincs fenn a honlapon? Mi a baj? Megkaptad a papírt? Én csak ma kaptam meg. Ugye nincs vele semmi gond?

marek
 
 


Írtatok a mozgásról. Háááát én még mindig nem érzem. Pedig már mindenki azt kérdezi, hogy mozog már? Azt meg fel se fogják, hogy naná, hogy mozog, csak én még nem nagyon érzem. Persze van amikor tudom, hogy ő volt az, de én mozgást attól számolom, amikor már biztos vagyok benne, hogy nem csak képzelődtem.

Ildi
Én már sokszor írtam a bandázsról. Nekem egy gatyám se csúszott le, mondjuk én a jó öreg gumis módszert alkalmazom alatta. Viszont van aki azt mondja, hogy így lecsúsznak a gatyái, de "szerencsére" nekem van csípőm, ami megfogja... :lol:

Ja, és ma ismét vettem két felsőt a Promodban :oops: már tök ciki, mert nemsokára ki fogom hízni őket, de akkor is kellett... :roll:

Dalma
Nekem is mindig azt mondják, hogy jó nagy már a hasam. Én meg magamban anyázok, mert ez bunkóság. Szülés után 3 hónappal teherbe estem. Hát mi a franctól lenne kicsi a hasam??? :shock: És a vicces az, hogy én egy kisvárosban élek, ahol mindenki tudja, hogy mi történt velünk, tehát tudják, hogy most szültem. Már meg se mondom, ha kérdezik, hogy mikor fogok szülni, mert ha megmondom, elkezdenek ájuldozni, hogy milyen óriási hasam van... :twisted: :twisted: :twisted:

Andi
Remélem már jobb kedved van!!! Ha nincs, akkor javasolnák még egy fagyit! Az mindig segít!

Kata
Gratula az uh-hoz. Én csütörtökön megyek. Már nagyon várom. Remélem most már nekem is meg tudják mondani, hogy fiú vagy lány, mert ugye nekünk az első uh-n fiú volt, a másodikon meg inkább lány... :lol:

Asszem magamban beszélgetek, úgyhogy megyek is!
Lehet, hogy még előtte rakok fel néhány képet...nem mintha bárkit is érdekelne, úgyhogy csak a magam szórakoztatására...

marek
 
 


Sziasztok!!

Csak gyorsan pár szó!

Marek!
NINCS GOND!!!! Én is ma kaptam meg, amiatt izgultam, mert ma mentünk a dokimhoz. Nálunk a Down kór 1:2600 hoz az Edwards kór kevesebb mint 1:50000. Negatív. A dokim is egyetért, nem kell magzatvízvétel.

A dokimnál minden rendben volt, zárt a méhszáj. Kicsit vitatkoztunk, mert nem értette meg, h 13-14 óra körül nem tudok UH-ra menni ugyanis akkor alszik Ábel. Ha pedig nem alszik, akkor én kínlódok vele egész nap. Nagy nehezen megértette, így reggel csinál UH-t. lehet, h korai még na meg vastag a hasfalam, de akkor ismétlünk pár hét múlva.
Lécci szorítsatok kicsit!! Köszönöm!!!!!

ábel jól van, de iszonyat hisztis. Nem érti meg, h 30 fokban nem lehet a Napon homokozni és nyomja a hisztit. Holnap megpróbálok kivinni egy nagy esernyőt árnyékolónak. Lenne neki árnyékban homokozó, csak tele kéne hordani homokkal a traktorgumit. Én nem merek cipekedni, elég nekem Ábel. A férjem meg mindig dolgozik és nincs ideje. Bocsi, kicsit lepadlóztam :cry:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, mert iszonyat mennyiségű tanulnivalóm van.pénteken 3 vizsgám lesz egy nap, azt hiszem ki fogok készülni...
na, de ez a kis pindur már ugy ficereg idebennt, hogy már a férjem is érzi...Mindig azt mondja, nyúl a zsákban.
egyenlőre nekünk semmi különös vizsgálat nem lesz, majd csak juni közepén a terheléses cukor.remélem minden ok lesz, nincs semmi panaszom.azon kívűl, hogy tanulnom kell...:-)

Marek!

Mindnden elismerésem, hogy ilyen kis korkülönbséggel bevállaltátok a 2.babát. nem semmi. A pocakoddal meg ne törödj.Olyan amilyen, senkinek semmi köze hozzád.cseréljenek veled pár napra, főleg mikor megszületett a kicsi is, és akkor majd megtudják....szóval ne izgasd magad.

Ildi!

Én hallottam már a barátnőimtől, hogy hetekre elmult a gyomorégés, meg a hányinger, aztán hébe hóba egyszer egyszer visszatért.De aztán ez is elmúlt.

üdv mindenkinek, szorítsatok nekem pénteken.
emmalena
 
 


Sziasztok!
Képeket nem sikerült feltennem tegnap, mert kissé béna vagyok. Most sem tudom megcsinálni, mert a férjem gépén vannak, ő meg dolgozik.

Lányok!
Én annyira megfáztam! Rengeteget utaztunk, nagyon meleg volt, ezért ment a klíma a kocsiban. Hát meg is van az eredménye. A délelőtti óráimat le is mondtam, délután is csak négy lesz, így azért valahogy túlélem ezt a napot.
Holnap meg 5-kor indulunk Pestre ultrahangra, úgyhogy megint olyan leszek, mint a mosott.... . De legalább végre láthatom a picurt!
Most beszéltem a szülésznővel, sajnos vele nem tudok találkozni holnap, mert nem ér rá, de majd legközelebb. Mondjuk nagy meglepetést nem okoztam azzal, hogy terhes vagyok, mert a doki már mondta neki... :roll: Úgy látom nemcsak nálunk terjednek gyorsan a hírek... :lol:

Zsuzsu
Örülök, hogy nincs gond! Csak egy kicsit megijesztettél...

Emmaléna
Megy a drukk péntekre!

többiek merre?

Még egy kérdés... Nektek is szokott vérezni az orrotok? Nekem állandóan. Ráadásul allergiás vagyok, a rengeteg fújás meg még ront rajta... :twisted:

marek
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi! örülök, hogy jó a leleted!!! Szuper!
Ábel IS hisztis? Azt hittem, csak a lányok hisztiznek folyton! :roll: van, hogy már reggel 9-kor azon kapom magam, hogy veszekszem...Az öltözésen, a fésülködésen, a reggelin, a cipőhúzáson, mindenen megy a durca. Próbálok nem figyelni, de most biztos én sem vagyok olyan türelmes. Azt már nem is mondom, hogy a bölcsi után, dög fáradtan miket ad elő néha....kegyetlen!

Marek!
Köszi, jobb a kedvem, tegnap már kommunikáltam Pató Pállal...így azért jobban esik az élet, mégha ugyanolyan hajtós is.
Neeeeeem! Azért fagyiból is megárt a sok! sajnos!

Orrvérzés: még nincs, de én is allergiás vagyok, meg is kérdeztem a dokim, hogy Kálcium-Sandozt lehet-e inni, hogy túléljem a nyárfa virágzását...Lehet, de sajna nem segít. Most valahogy jobban folyik orrom-szemem, mint valaha. :cry:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi
Sokat nekem sem segít a Calcium, de legalább nem görcsöl a vádlim. Sterimar orrspray-t nem próbáltad? Sokat nem segít, de azért jobb mint a semmi...

marek
 
 


Nem, nemismerem! Az az igazság, hogy 12 éves korom óta szenvedek ettől, de még arra sem vettem a fáradtságot, hogy kivizsgáltassam magam, hogy egyátalán mi a sz@rtól ömlik a taknyom-nyálam (bocsánat!)
Így aztán soha semmilyen szert sem próbáltam. Ezt a Calcium-Sandozt is csak mondogatták mindig, hogy szedjem, de ezt is elodáztam mindig. Most azért jutott eszembe, mert én szinte bepisileg minden tüsszentésnél (hajrá Kriston Andrea!!!),és próbálom ezt legyőzni....nem túl sok sikerrel.
Tegnap is rettenetes dolog történt velem a metrón. Tök nagy tömeg, utazom, próbálom asz iszonyú tüsszentésem visszatartani, amitől aztán folyt a könnyem :shock: (gondolom tudod, miről beszélek :cry: ) és a vége ez lett, hogy picit bepisiltem :oops: Ne mondd el senkinek. Majdnem elsírtam magam a nyomoromon...

Szóval köszi, megpróbálom memorizálni, és veszek, ha tudok. Vényköteles?

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andrea!

Tavaly nekem is kijött az allergiám mint az állat, azt hittem meg is pusztulok, el is kezdtem szedni vmi gyógyszert(amit kismamáknak nem lehet)de egy idő után immunis lettem rá, és semmit nem használt.Akkor felhívtam egy allergológus ismerősömet, aki azt mondta, nagyon jó hopeopátis szerek vannak az allergiára. Vettem is, és tényleg használt.A nevét nem tudom, de ha bemész a patikába, és elmondod mi van, meg hogy kismama vagy tuti fogják tudni, hogy miről van szó. Szóval sezrintem megéri. Nekem még nem jött ki, majd augusztus környékén, de már előre félek tőle....
emmalena
 
 


Sziasztok!
Kicsit eltűntem, tegnap sok melóm volt.

Marek! Örülök, hogy kikapcsolódtatok! (az érkezls utáni mailedre gondolok, nem a megfázásra)
Orrom nekem is szokott vérezgetni, de nem vészes, inkább csak fújásnál.
Csak egyszer volt nagyobb mennyiség - pont hisztiztem valamin, apa kiabált már-aztán meglátta a véres zsepit, hirtelen döbbent csend és vigasztalás... :lol:

Bettyna! Grat. a felsőkhöz! Most már tényleg el kell mennem a Soroksárira....jó, hogy 4 hónapja tervezem. :)

Andi! Bicebóca! Vigyázzatok ám az emeléssel (Bicebóca főleg a fent leírtak alapján nem kimélte magát)

Emmalena! Kitartást a vizsgákhoz. Mennyi van még?

Ildi! Enni kell a hnyinger megelőzésére. Nem lehetnek az ügyfelek fontosabbak. Meg kell érteniük. Persze ha gömbölyödsz jobban, tuti elnézik.

Mai kismama-élmény: Suzuki szervíz, műanyag pöcök-alkatrész kellett (le akar esni a lökhárítóm). Pasi kedvesen kijött a kocsihoz, megnézte mi kell, és ingyen odaadta...sűrű kezit csókolomok közepette. :) Azt hiszem jól áll a felsőm 8)

Hétfői uh (pont ügyelt a dokinőm, jöttek is utánam még privát betegei): szép, feljett baba (290 gramm gép szerint), teljesen hozza a korát (feje persze 4-5 nappal megelőzi a többi testrészt :)
Kuki-ügy: (idézem a dokinőm): "Semmi olyat nem látok, ami egy fiúnak van" . de persze a köldökzsinór sem látszott, és az is ott van....
Újabb adalék lány-irányban, kedvesem már nem hogy 100, hanem 1000 százaléknak veszi. Pedig ő is meghallgatta a doki 10 perces monológját, mennyire nem 100%, hogy lány. Büszke apuka.
Tegnap találkoztam egy volt kolléganőmmel, tavaly született a lánya- csak 6 hónaposan mondták neki biztosra a lányt. Addig hasonlókat, mint nekem.

A lényeg, hogy minden nagyon szép, jó, gerinc, koponya, szív, vese, hólyag, bél rendben. :)

Na, jó hosszú lettem. Lassan Ti is mentek a 18 hetes uh-okra! Remélem mindenki hasonló jó híreket kap!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Peva!

Pénteken 3 lesz, aztán rá egy hétre még 1 és utána ha minden jól megy már "csak" az államvizsga. De gondolom nem árulok el titkot, hogy mennyire elegem van már...:-((((((((((((((
emmalena
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon volt időm sokáig beugorni,...csak olvasó módban.

Kata, Peva, Zsuzsu: Gratulálok a jó eredményekhez.
Kata: szóval akkor nállad már tutti marad a fiucska :D

Emmalena: Jó tanulást! nekem is most vannak az utolsó vizsgáim...eddig jól ment, és holnap már az utolsó...s az lezser lesz :lol:

Andi: hihi - nállunk is vol kis mosolyszünet hétfőn..éjjel kettőig tartott a kiengesztelés..(még szerencse hogy aznap mert másnap "ünnepelhettük" volna a második házzassági évfordulonkat :roll: DE mindig elmúlik előbb vagy itóbb rendeződik...egy időre (ztán újból kiborulunk.. és ők ilyenkor..Hát most mi van ??két napja én is sokszor tűsszentek...és össze is kell kucorodjak..nekem nyilalik a hasamba ilyenkor


Marek: Az orrvérzés, nekem is van, de csak mikor fujom az orrom...az elég gyakran viszont, mert folyton bevan dugulva az orrom. Mesélj majd holnap miket láttatok..és jobbulást kivánok,

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


elfelejtettem: holnap reggel megyek vérvizsgára...másodszor...tudjátok az eredményeim a multkor nem voltak olyan jók (negativ, de azt mondta a doki biztos ami biztos, csináljam ujból).
Azt hiszem erre mondjátok ti AFP...talán...
na de, hátha most biztatobb lesz 1: 420-hoz képest...hátha, igaz az eredmény 1 hét mulva lesz meg csak.

Marek tegyél fel képet ha sikerül, érdekel :lol:

Jó éjt!!

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Jó reggelt!
Már akinek jó így fél ötkor. Mindjárt indulunk uh-ra. Örülök, hogy a dokim csak ilyen korán csinál uh-t a kórházban, így legalább a délutáni óráimon leesek a székről a fáradtságról.
Mondjuk asszem egy kicsit korán keltem, csak fél óra múlva indulunk... :roll:

Andi
Bepisilés? Ne is mondd! :oops: :lol: :lol: Az allergia nagyon hasznos tud lenni terhesen... :lol: Ezért megyek Kriston Andreához a hétvégén. Remélem ér valamit.
A Sterimar csak tengervízes orrspray. Kismamák csak ezt használhatják. Ha rendszeresen használod, akkor azért ér valamit. Mondjuk erre a nátha-allergia mix-re már szart se ér... :cry:

Peva
Gratula az uh-hoz!

Akik viszgáznak, azoknak továbbra is drukk, a többieknek meg jó munkát. Megyek, mert még le kéne tusolnom, mielőtt indulunk.

Majd este benézek

Szép napot.... :arrow:

marek
 
 


Sziasztok!!

Kata!
Nálunk Ábel igazából akkor érzi a legjobban magát, ha hármasban vagyunk. Érdekes, h az apa szót előbb mondta, mint az anya... :) Néha azt érzem, h un engem és örül, ha apucival lehet. Mostanában kezdett el úgy rendesen hízelegni, szóval IMÁDJUK!! :lol:
Nálunk tegnap este nagyon aktív volt kistesó, rugdosta apát Ő meg könnyezett :oops: :lol:
Gratula Zsomborhoz és a kiváló eredményekhez!!!! :)

Dalma!
Nekem most írta be a dokim a mozgást a kiskönyvembe. Én azt nevezem magzatmozgásnak, amikor már mindennap, rendszeresen érzem....

Ildi!
Sajnálom a rosszullétet! Esetleg a munkahelyed váltja ki??? Javulást kívánok!!!!!

Emma!
Gondolok Rád holnap, biztosan sikerül a vizsga!! Hajrá!!!!!!

Marek!
NAGYON ARANYOS VAGY, de ne ijedezz!!!! Bocsánat, h nem irtam világosan!!!! Jobbulást Neked és várom a képeket!!!!!!!!

Nem vagyok allergiás és nem szokott vérezni az orrom. Orrvérzés lehet a sok orrfújástól, de a vérnyomás is okozhat ilyet....

Andi!
Sorstárs! :D :D :D Ábel kb. 11 hónapos kora óta hisztizik.... Amikor előszőr csinálta ( Szeged, sétálóutca) dobta magát a földre én meg azt hittem csúszik a cipője... :lol: :lol: :lol:
Mostanában főleg az a baja, h egész nap kint lenne. Sajna úgy kell becipelnem a lakásba, de ott éppen csak rendbe tudom tenni alig eszik dől is el és 3-4 órát alszik délben.
Tudom butaság, de én szégyenkezem, ha az utcán fetreng és bőg.... A szomszédasszonynak pont egy évvel fiatalabb a fia és "epésen" megjegyezte, h rosszul nevelem, azért hisztis. Kíváncsi leszek pár hét múlva náluk mi lesz .. káröröm ... :lol: :lol: :lol:

Peva!!
Nagyon örülök, h minden rendben!!!!! MINDEN KISLÁNYT VÁRÓ ÉDESANYÁRA IRIGYKEDEM!!!!!!!!!!!! 8) 8)

Mi:
Tegnap reggel Uh. Uge kikönyörögtem a reggeli időpontot. 5-en vártuk a dokimat.... Szerencsére első voltam. Sajna tényleg vastag a hasfalam és nehezen látta (én konkrétan alig és nagyon megnyomkodta a vizsgálófejjel a pocakom, fájt rendesen). A lényeg, ha amit látott ott minden rendben. 1 héttel kissebnek irta a gép. (megnéztem a táblázatba és tényleg 18 hetesnek felelnek meg az adatok). Súlyt nem becsült. A BPD 48,1.... Nézegette a lába közét is. Előszőr azt mondta, tuti kislány, de visszatér rá. Visszatért... tuti fiúcska....... nem tudom mit higgyek, de barátkozom a fiúsanyuka léttel. Ábelnél én választottam nevet, most apa fog. Jelen pillanatban a Konstantin Bence tűnik befutónak. Apa szerint méltóságos a Nagy Konstantin név....Elfogadom, mert a jelentése is jó...szilárd, állhatatos...
Azért nem mondtam le, h kislányom születik. Jól kibőgtem persze magam. Főleg amiatt voltam elkenődve, mert tudom, h a férjem szeretne kislányt és Ő annyira jó ember, h nagyon megérdemelné. Kicsit bánt, h nem vagyok képes lánnyal megajándékozni. A férjem persze vígasztalt, az a fontos, h egészséges és jöhet a harmadik.... :oops: :wink:
Jövő szerdán megint Uh, újra megnézi, hátha jobban lát mindent. (persze nem a lábaközét kukkoljuk, sokkal inkább a szívét, arcát)

Bocsi, a litániáért!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Szépjóreggelt!

Marek - de jó Neked, hogy ma mész az UH-ra, jó korán keltél :lol: Mindenképp írj, hogy mi volt, hátha kiderül, hogy fiú vagy lány!
Amúgy orrvérzés: nekem akkor van véres váladék benne, amikor kifújom, egyébként úgy spontán nem indul meg vérzés, úgyhogy akinek igen, annak kitartást!

Emmalena - kitartást és sok erőt a tanuláshoz és már előre is sok sikert a holnapi vizsgáidhoz, le a kalappal előtted, hogy képes vagy tanulni, de komolyan! Légy büszke magadra emiatt, én a mh-en sem bírom összeszedni magam :oops:

Peva - gratula az UH-hoz és a majdnem100%-os lánykához :lol:
Nekünk jövő hét kedden lesz a 18. heti UH! Nektek is mondta a doki, hogy teli hólyaggal menjetek??? Nekem mindig pisilnem kell, nem tudom, hogy bírom majd ki, hogy ne menjek el, amikor kell :?

Dalma - kitartást a vérvételhez, majd jelezz, hogy mik az eredmények!

Andi - nem ciki ez a bepissentés, néha alig bírom tartani én is, és később már úgy tudom, főleg a 3. harmadban, hogy ilyen többször előfordul majd :wink:

Rólunk annyit, hogy megvagyunk, a meló kemény és őrültekháza van a bankban, minden ügyfelem gratulál a babához, kollégák toleránsak, segítenek, pl. a fiúk hozzák-viszik a fémládámat (amiben a mani van), de azért elég megterhelő és stresszes, amikor hazaértem, elég kemény volt a hasam, aztán fél óra fekvéstől elmúlt, viszont 9 előtt bealudtam, annyira húzós volt a nap. Párom meg is kérdezte, hogy kell-e ez nekem, de hát kell, mert otthon ülni ennyi ideig nem bírnék! :?
Ma megyek du. védőnőhöz, eljövök 3-kor a mh-ről, előtte benézek a C&A-ba a bandázs miatt, remélem nekem is beválik!

Szép napot Mindenkinek!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Zsuzsu - egyszerre írtunk :lol: Már nemtok reagálni, mert készülök a melóba, de majd du!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi!
Rendben, puszi, szép napot, nyugis ügyfeleket!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jaj de bocsiiii lányok, még azt szerettem volna kérdezni, hogy mit lehet bevenni arra, ha a vádlimba majdnem beleáll a görcs? Ma reggel az ágyban nyújtóztam és majdnem beleállt, tudom, hogy az iszonyat rossz, szedem amúgy a MagneB6-ot, de mit ajánlanak erre?
A másik: kaptam egy béres cseppet, azt lehet vajon szedni ebben az állapotban?
Köszi, na most már tényleg sziasztok! :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Peva,Zsuzsa!Gratulálok az jó uh eredményekhez!!!

Peva!Ha eddig nem nöt ki akkor már nem is fog a kuki :wink: És mi lesz a neve?

Dalma!Igen most már két Uh szakember egymástól függetlenül is fiút mondott.Te mikor mész a kórházi uhra?Jó ez a vonalzod csak nem látom a heteket :oops:

Zsuzsa!A szomszédod kapja be.A gyereknek vannak hisztis korszakai.Zsófi alapból nyugodt de néha földhz vágja amgát úgy hiszizik de ez ilyen korszak.Ja és jól nevelni szerintem lehetetetlen mindig bakizunk valamit de hát emberek vagyunk.Kiderült,hogy Tirza baba van-e a pociba?

Marek!mi volt az uh-n?ÍRJ!!!!!!!!!!!!

Ildi!Magne b6 jó a láb görcsre nekem is ezt javasolta a dokim.Nekem is szokot meg néha a kezem :? Normális nyugodt ügyfeleket neked.Nem mész el tápénzre?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Minden rendben! És vagy fiú vagy lány.... :lol: :lol: :lol: Nem akarta megmutatni magát, de szerintem lány, legalábbis szívultrahangon azt mondta a doktornő, hogy szerinte inkább lány. Két hét múlva újra megyek szívultrahangra, hátha akkor már látszik...

Ildi
Nekem a Calcium pezsgőtabletta nagyon bevált a lábgörcsökre.

Most megyek, lefekszem egy kicsit, mert rövid volt az éjszaka.
Képeket nem felejtettem el, csak most megint nincs itthon a férjem (+a gépe).

marek
 
 


Sziasztok

Én jelenleg 16 hetes kismama vagyok.Pontosan október végére várom a babámat.
Sajnos nyitott a méhszájam, C:2100 így fekvésre vagyok ítélve.
Most nagyon izgulok, mert minden pillanatban azt várom, hogy mikor mozdul már meg a picur.
Igaz, ez a 3. terhességem, de ennek ellenére ugyanolyan izgatottan várom, mint az elsőt.
Nektek melyik héten mozdult meg előszőr?

Vigyázzatok magatokra és a picurokra!
ancsa2727
 
 


Szia Ancsa!

Mióta fekszel? Nem lehet egyszerű, főleg két gyerek mellett. Én először a 16. héten éreztem mozgást, aztán sokáig nem, úgyhogy lehet, hogy az sem az volt.

Most viszont én is kérdeznék mozgással kapcsolatban. Így a 18. héten hol lehet érezni a mozgást? Mert éreztem már olyat, hogy kaptam egy nagyot az oldalamba...egyértelműen rúgásnak tűnt, csak nem hittem el, mert azt hittem, hogy még csak a has alján lehet érezni. Szerintetek? (bocs, ha hülyeséget kérdezek, csak olyan béna vagyok.... :oops: :oops: :oops: )

marek
 
 


Szia marek

6. terhességi héttől fekszem, sajnos.
Tényleg nem könnyű 2 gyerek mellett, öszintén megmondom elhanagolom az otthoni teendőimet, csak így tudom megoldani.

Ha éreztél egy rúgást az oldaladba, az biztosan a babóca volt.A 18 hét körül már a köldoköd fölött van a méhed teteje, tehát nyugodtan érzhetted az oldaladba a rúgást :lol:
Most jelenleg hány hetes terhes vagy?

Vigyázzatok magtokra! NAGYON!
ancsa2727
 
 


Ancsa!Üdv köztünk!!Vigyázz nagyon magadra.Mekkorák a gyerekek?

Marek!Szerintem az már a baba volt.Nekem is volt vasárnap olyan mint ha a ködököm körül nyomná magát és simán lehet.Nem hizsem,hogy a belek igy mozognának.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre. Nagyon nem tudtam visszaolvasni, mert rengeteget írtatok.

Remélem minden kismami és picurka jól van.

Május 5-én voltunk dokinál és szerencsére minden rendben van nálunk is. A kis pocaklakó nagyon mozgott, a doki alig tudta megmérni. :)
Április 29-től már határozottan éreztük a rúgásait, még apa és Máté is. Egyre többet és jobban rúgdos már.
A nemét nem tudta megmondani, de végülis mindegy mi lesz :) tényleg a közhely: csak egészséges legyen.

Puszi mindenkinek!

Melus
Kép

Kép
melus071
 
 


Sziasztok Lányok!

Már nagyon régen nem jeletkeztem, de egész hétvégén keretet és kerítést építettünk, aztán meglett az AFP eredményem, ami nem lett túl jó. A nagy izgalom miatt a dokim tanácsraelmentünk egy 4D ultrahangra, ahol megállapították, hogy a bébi kb. 2 héttel idősebb a tudott koránál, tehát valószínűleg rosszkor lett az AFP-hez a vér levéve, és ezért a rossz eredmény.
Összeségében elmondható, hogy semmi baj nincs a kicsinek, se nyitott gerinc, se más velőcső záródási probléma, nagyon jól elvan. A melső fali méhlepény miatt nem nagyon érezhetem a mozgását, majd 1-2 hét múlva. Ja, és kiderült, hogy fiú a szentem!!!!

Nagyon örülök, hogy semmi baja nincs, tényleg lényegtelen volt, hogy mi. J
öv. héten megyek a SOTE-ra, majd kiváncsi leszek ott mit mondanak. Remélem nem javasolják a magzatvíz vételt a rossz AFP miatt!!!!

Kép
kalózlány
 
 


Sziasztok, a nyári babáktól vagyok, és elkedztem feltenni a mégsem jó kismmaruháimat, nézzétek meg, hátha....

http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=284619

potyka
 
 


Szia kata84 és persze mindenki más.

Lányom szeptemberben lessz 8 éves, a fiam pedig decemberben lessz 6 éves.
Neked már mocorog a babád?Hány hetes terhes vagy?Mikor mozdult meg előszőr?

Én már nagyon izgatottan várom a mocorgásokat.Minden pillanatban szinte a hasamat lesem, várva a nagy pillanatra.
Drukkoljatok nekem légyszi!
Én is drukkolok minden kismamának és picurkának! szisztok.
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Először is, üdv köztünk Ancsa és gratula a 3. gyerekhez :lol: Kitartást a fekvéshez, nekem is kellett majdnem 1 hónapig feküdnöm egy vérömleny miatt, le a kalappal előtted, hogy ezt te gyerekek mellett oldod meg, kitartást a továbbiakban is!
Amúgy én kb. 1,5 hete éreztem először, hogy bent gereblyézik a gyerek+mint régen a robbanós cukorka, úgy pezsgett bent a hasam, a héten pedig már többször éreztem a mozgását.

Zsuzsu - édes lehet Ábel, ahogy hízeleg, bár amilyen gyönyörű angyalka, akkor is az lehet, ha morci és hisztis! :lol: Régen nem raktál már fel róla képet, jöhetne még ha lehet!
A rosszullét, mármint a hányás hétfőn volt, tehát nem hiszem, hogy a mh. miatt volt, hiszen előtte levő 2 nap pihi volt, szerintem a palacsinta túl olajos volt és már 2 napos, talán az lehetett a baj, azóta nincs hányás, de azért estefelé már nem vagyok tökéletesen jól, pedig egész nap semmi bajom, fura. :?

Kata - nem szeretnék táppénzre menni, jó hogy végre dolgozhatok, élvezem, csak néha besűrűsödik a nap és akkor húzós, viszont az ügyfeleim úgy örülnek nekem és a babának, ez kárpótol. Persze visszavettem a tempóból, de megmondom őszintén, anyagilag is nagyon húzós volt, hogy nem voltam 1 hónapig, és amíg jól vagyok, megyek, júli végéig szeretnék dolgozni, de ezt majd az élet hozza, meg a bébi ugye!

Marek - gratula az UH-hoz és a fiú-lányhoz :lol: Azért jó lett volna tudni 100%-ra, nem? Én nagyon szeretném jövő héten megtudni, remélem már látni fogjuk, annyira kíváncsi vagyok, egyébként fura, de van egy olyan érzésem, hogy fiú lesz, nem tudom miért. Kolléganőm azt mondta, hogy a hasam alakjából ő fiúra tippel.
Képet várjuk!

Kalózlány - bizti megijedtetek, de most már nyugodj meg, nem hinném, hogy gond lenne és a magzatvízvételt is csak indokolt esetben csinálják!

Én ma voltam a védőnőnél, eljöttem 3-kor a mh-ről, elmentem még a C&A-ba a bandázsért, de nem volt az én méretemben, csak a legnagyobbakban, szóval nem vettem semmit, talán holnap. Aztán mentem a védőnőhöz, sajna vagy 25 percet kellett várnom, de aztán ott hamar végeztem, megmérte a haskörfogatomat és 87 cm volt, az milyen szerintetek? Nagy vagy kicsi? :) Néha úgy érzem, hogy tök nagy a hasam, bár reggel mintha lelappadna, lehet, hogy a kajától telek így meg? :shock: A vérnyomásom 88/54 lett, elég alacsony, főleg hogy amióta terhes vagyok, nem tudok kávét inni, pedig régen mindig ittam napi kettőt.
Szóval ez van, szép estét mindenkinek!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


<a href="http://babafalva.hu"><img src="http://babafalva.hu/tickers/to7.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/></a>
ancsa2727
 
 


Kép
ancsa2727
 
 


Ancsa - illeszd be a profilodba ezt a linket az aláíráshoz, akkor megjelenik majd minden írásod alatt!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Na, jókor szólaltam meg :lol: Ügyi vagy, gratula 8)

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ancsa!Én most vagyok 18+2 és ha jól emlékeszem május 2-án mozdult meg elöször de határozottan most vasárnap :D Nyugi minden rendben lesz!!!!És mit szertenél 3.babának?Piheny sokat!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Zsófiknak BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, zűrösek voltak az elmúlt napok. Kedd du. a Nemzeti Bank Látógatóközpontjában voltunk az 5.-eseimmel. Nagyon élvezték! Vertek maguknak pénzt, nyomtattak Fabatkát a saját arcképükkel és megtudhatták, hogy mennyit érnének, ha súlyra akarnánk őket megvenni. :lol: Hány db 100 Ft-os 1 Euros stb jönne ki belőlük. Jó poén volt. Bezzeg hazafele akkora volt a dugó a városban, hogy fél hatra értünk a sulihoz. Onnan mire én még haza....
Tegnap pedig az 1.-ős anyák napi műsor volt napirenden. 5-6 + még mire visszapakoltuk a termet, rendet raktunk stb. Nagyon édesek voltak! Volt sírás is, nevetés is. De megint öreg este lett mire hazaértem.
Egyébként jól vagyunk. :lol:


Marek - Mozog már témára. A nagybátyám volt nagyon édes. Hétvégén tátott szájjal nézte a család a 4d-s dvd-t. Még sose láttakmilyet, mert amikor mi születtük, akkor még nem volt ugye. A nagybátyám totál kész volt, hogy milyen virgonc ez a gyerek. NEki mindig azt mondták, amikor a gyerekeiket várták, hogy majd amikro félidő táján megmozdul... Ebből kiindulva meg volt győződve róla, hogy addig a gyerek egyáltalán nem mozog odabent. :lol: Nagyon édes volt,a hogy kiült a döbbenet az arcára. a képek igenis érdekelnek, úgyhogy próbálozz csak! :lol: Orrvérzés - Néha a zsepit összemaszatolom orrfújás után, de nem vészes.

Zsuzsu - Ugye ezt a nem tudom lánnyal megajándékozni dolgot te sem mondod komolyan!!!! :shock: Ugye csak a horomanid szórakoznak a hangulatoddal! Mert ugye tudjuk, hogy a pasilon múlik a baba neme, a petesejt semleges!!! :wink:

Ancsa - Üdv köztük! Gratula a 3.-hoz és kitartás a fekvéshez!

Emmalena - Egy jó nagy kalappal holnapra!!!!

Gratula mindenkinek aki volt uh-n! Jó volt olvasni, hogy mindenkivel minden ok! Én kedden megyek. Már alig várom!
Bocsi a kisregényért! :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Üdv mindenkinek

Kata, én most kislányt szeretnék nagyon.nagyon várom már, hogy a 18 hetes ultrahangon kifog-e majd derülni vagy sem.
Szeretnék elmenni 4D ultrahangra is, van tatabányán? én csak pesten tudok :wink:

szia sz.bettyna :lol:
de jó neked, hogy már láthattad a picurt 4D ultrahangon.
Gondolom nagyon édi volt :lol: És tudod már hogy kisfiu vagy kislány lessz?

Vigyázzatok magatokra :lol: kitartást mindenkinek :lol:
ancsa2727
 
 


Ancsa - Sajnos nagyon szégyenlős volt, így még nem tudjuk van-e fütyije vagy nincs. Talán majd kedden. Megpróbálok "beszélni" vele előtte. :D Szerintem biztos van T.bányán is 4d. Az egyik legjobb bartánőm tbányai. Én meg eredendően tatai vagyok. :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Nekem nem javul a náthám, hanem romlik. :shock: A torkom iszonyatosan fáj és már köhögök is. Ez hiányzik a boldogsághoz... :evil: :evil:

Ildi
Engem egyáltalán nem zavar, hogy nem tudom, hogy fiú vagy lány. Nekünk már minden cuccunk megvan, vásárolni nem kell, mondjuk ha kiderülne, hogy lány, valószínű vennék néhány "nőcis" cuccot is... :lol: A szobája sárga-kék, az simán jó kislánynak is.
Érzelmi okokból persze inkább fiút szeretnék, viszont mindig szerettem volna egy kislányt, úgyhogy bármi lesz hurrá... Most már van fiú és lánynevünk is, úgyhogy ha végig nem derül ki, akkor se leszek elkeseredve... :lol:

Bettyna
Most akkor neked mekkora osztályod van? Elsőseid vannak, és nagyoknak is tanítasz angolt? Vagy hogy van ez? Hogy bírsz a nagyokkal? Én sajnos annyira kiábrándultam a tanításból. (mármint a közoktatásból) Januárban otthagytam az iskolát, mert nem bírtam elviselni a viselkedésüket. Neked nincsenek ilyen gondjaid? Lehet, hogy már volt erről szó, csak gyorsan felejtek... :lol: :oops:

Most megyek, bár nem hiszem, hogy tudok aludni ilyen betegen.
Jóccaka :arrow:

marek
 
 


Sziasztok!!

Csajok!
Nem kergültem meg! :lol: :lol: Csak tudjátok az az ember vagyok, aki magában keresi a "hibát". Most úgy éreztem, h rajtam múlt a baba neme -holott tudom, h nem-, mert azon rágódtam, h sokat voltunk együtt a fogantatás körül és biztos a mohóságom volt a bibi... PErsze ez az "állapot" csak addig tartott, amíg kibőgtem magamból a feszltséget, aztán visszatértem a hétköznapokba és nagyon örülök, h egsészséges a pocaklakóm.

Mutatnék képet a fiamról, de a fránya babanet nem teszi fel :o :o :evil:

MINDENKINEK SOK SIKERT AZ UH-KHOZ, JÓ EGÉSZSÉGET!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?