Új privát üzeneted érkezett!

Jajj, de szépek a babák!
Nono, Toncsi, Lolka, Medina! Gratula hozzájuk! :D :wink:

Nono! Márk tényleg nem úgy néz ki mint egy 6 napos... stramm gyerek :D Szonja mit szól hozzá?

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


Köszönöm a drukkokat, ugyan még semmi, kis keméynedés, de ilyen már volt és abbamaradt meg nem is fáj igazán, de még hosszú a nap :wink: meg kiderült, hogy hiába minden próbálkozásom, anyám holnap idejön :shock: pont ez hiányzott :roll:

Zsuzsófi. jól megijedhettél amikor Kata is csatlakozott hozzátok :wink: de édes lehetett Liza :) :)

Én már ooolyan érzelmes vagyok, ha csak kisbabákról van szó, a képek láttán meg olvadozom, dehát most is olyan aranyos bébiket láttam: Márk, Hédi, Attila, Marcika Nagy gratula hozzájuk úűjfent, nagyon aranyosak, d enagyon :D

Bolygó: brutál ez a lépcsőztetés, lehetne tapintatosabb is a dokid. Nálunk csak a nővér/szülséznő kicsit meggyömöszöli a pocit (vagy nagyon, ha kell) és arra mozogni szokott a bébi, nem kell futkosni lépcsőn.
Azért ne félj, minden biztosan rendben lesz, ügyes leszel :wink:


Medina: klassz, hogy már otthon vagytok és hogy ilyen jól sikerült a szülésed :) Jók a képek :) édes Attila :) (jó a vonalzód is)

Lituka: jobbulást, remélem esetleg ha nem is jön ki hamar Máté azért jobban fogod érezni magad még a szülés előtt is! Utána meg biztosan :)
Köszi az időjárás-jelentős linket, hasznos, remélem, nekem sem kell megvárnom a frontot... :roll:


Lolka: nekünk most sem lesz légzésfigyunk (mármint Launál sem volt)

Ó, és találtam tök véletlenül egy nevet, ami tetszik, bár kicsit fura hangzású, de a jelentése "nagy béke" és ez olyan jellemző a kicsire, mert 9 hóig végig olyan nyugodt volt, úűgy néz ki, lecseréljük és ez lesz a 2. neve :D De még nem 100%

Kép Kép
celesztina
 
 


Teszek én is fel pár képet,mert ígértem!

Egyszerűen beleszerettünk a kis Milusunkba! Kép

Kép

Kép
mannogab
 
 

 
 

Lituka: Nekem a hátam,derekam szakadt le szülés előtt 2 nappal. ÉS tartott a szülésig. Szóval már nagyon közel lehetsz!

Szorítok Nektek!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Mannogab: Milán nagyon aranyos-szép baba :D
emberek, most jutott eszembe, hogy az előző telcsimben volt telszám, de azt elromlott és odalett minden szám :shock: :? , így most senkié sincs meg, megadná valaki? :?: előre is köszönöm :wink:

Kép Kép
celesztina
 
 


Szijasztok :)

Milyen édes kisfiúkákat láttam ma :) (ugye jól rémlik hogy csak fijúk voltak ma képen? :)) Neeeem, Toncsi Hédije is nagyon édes :)

Mannogab, nagyon édes MIlán :) Minden baba egy nagy szerelem :)

Celesztina, ja, annyiszor megfogadtam már, hogy befelé fordulva alszom, mert akkor prüntyi is belül van, Kata meg olyankor az apja oldalára megy, de ma így sikerült bealudni a szopiba :)

Bambi, enyém gyerek csöndben van. Lehet azért, mert mellettem alszik? Bár ha jól rémlik Kata is csöndben volt, pedig ő a kiságyban aludt...

Toncsi, nem, nem paráztatom magam a méréssel, csak este fürdés előtt mérem le. Amíg hízik, nem aggódok, és eddig minden nap hízott 2-5 dkg-ot. Ill egyszer volt hgoy nem hízott semmit, de az ne mgond, és leginkább akkor is a heti súlya a mérvadó.
De ha már van mérleg, akkor mérem naponta :)
Bár kicsi para van bennem, mert ma is már kb 10 perc alatt végzett mindkétt cicivel....de mivel utána elalszik, és ált. 3-4 óra múlva kér újra, ezért ezen se maggódom. Ha nem lenne elég, akkor vagy hamarabb kérne, vagy el se aludna...

Jah másik kérdésedre válaszoltam már végülis fentebb, de nappal 3-4 óránként kér cicit (ált. 3) éjjel meg csak 1x kel.

Lolka, én már ahogy hazajöttünk mentem a kicsivel, mivel Tamás aznap dolgozott, gyerekek meg bölcsibe, oviba voltak, muszáj volt értük menni... Tudta a dokink is, védőnőnk is, egyik sem sopánkodott. Az meg hogy mennyi ideig, számomra sose volt mérvadó, mentünk és kész :) Annyi volt az elővigyázatosság, hogy 2 hetes koráig mindenhova úgy mentem be vele, hogy le ovlt takarva textilpelussal. Tömegesebb helyre (hipermarket pl) még most is úgy viszem. De ennyi.


Hasonalvás: Liza vagy oldalt fekszik, vagy hason, ez attól függ, hogy én fektetem-e, vagy szopiba alszik bele. Háton sosem, csak a babakocsiban, ahol egy percre sincs egyedül hagyva. Én a fulladástól jobban félek mint a bölcsőhaláltól, gyakoribb halál sajna...

Az oldalfektetés a csípő miatt nem praktikus....egyébként a Bajcsy-ban sem fektetik hanyatt az újszülötteket sosem....sőt, a szobatársamra többször rá is szóétak hogy ne tegye le hanyatt...

Na mentem, mert a nagyok tépik egymást.....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Celesztina, 70/630-1115 :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Nagyon édesek a babaképek! Mindegyik pici nagyon szép!


Mi ma voltunk először sétálni, eddig csak az ablakban levegőztettük! 1 órát kint voltunk. És így 4 órát aludt egyhuzamban, pedig nem nagyon szokott aludni. Már azt néztem, mikor ébred fel.

Nálunk most az a szokás, hogy eszik, de nem eszi meg az adagját, és utána 1 órával kéri még a maradék adagot. Egyébként ma már 100-120 is megevett. Csak csodálkozom, hogy mekkora étvágya lett hírtelen. Sajna az éjszakákat is igy csinálja, hogy eszik, majd egy óra múlva jelentkezik újra, repetáért. Egyébként aranyos baba, néha nyöszörög de nem vészes. Tejci egyre több, de nem annyi amennyi neki kellene, nekünk tápszerrel kell pótolni.

Kép
blani28
 
 


Most ez a hason-oldalt-háton alvás nagyon gondolkodóba ejtett. Akkor most, melyik a jó. Mi általában oldalt fektetjük, a dokinő ezt mondta, nappal meg hanyatt van. Én hason nem merem fektetni, esetleg majd nappal, amikor figyelve van. Ki hogy van ezzel?

Kép
blani28
 
 


Néhány kép: Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
blani28
 
 


Na akkor most az egész oldal velünk van tele, úgyhogy háttérbe állok egy kicsit.

Kép
blani28
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:44-kor.
Vendég
 


Köszi lányok mindenkinek aki drukkol és próbál lelket önteni :)

Ma sétáltam anyummal másfél órát..majd szétszakadtam de azt mondták muszáj menejek csak...aztán lefürödtem és msot kicsit jobban vagyok..
mától mindennap lesétálomn ezt a távot...
mostmár bevetek mindent :) megmozgassam magam és csöppem...

pont ma irt volt o.társam hogy ápr. 2án szült..egész nap semmi aztán tüszentett egyet és elfolyt a vize..rá pár órára kinn is volt a kis pöcsöse :)

Celesztina..hát neked sem lehet könnyű...nem árulod el a nevet?? nagy béke :) vicces nekem is vmi ilyesmi név kelett volna kisfiamnak :) neki isten ajándéka a jelentése :)
istenke már meghozhatná :D

Mangogab: köszi :) énis ebben bízom..habár a meleg zuhi hatására nem erősödött de nem is mult el..majd kiderül :)

Blani: nagyon szépkissrácod van :)

Nono: tudom..csak látnám már a végét :) :) :) :)

na de be is kuss...megyek és szurizok..málnalevélteázok aztán meg homeózok majd fekszem..és várok :)

mindenkinek jó éjt...holnap jövök...
BOLGYÓ..CELESZTINA....és Anetto (aki sztem már simán babázik ) --+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Blani tündéri baba Kristóf:)

Zsu, most gondolkodóba ejtettél ezzel a fektetéssel...


képzeljétek bírtam fejni:) el sem hiszem. nem evett megint rendesen a gyerek és megint a bal cicből ( a jobbot olyan nehezen fogadja el és gondoltam megpróbálom. 40 ml-ig bírta a türelmem)

most akkor hogy is kéne fejni? mert a logikát nem értem

és akia fagyasztóban tárolja a tejet az hogy adja oda? mikróba be és kész? bocs, ha hülye kérdés...

lolka_zs
 
 


Én is küldök pár képet :)

Sok leszek, vigyázat :)

ZSu

Fürdök, és végre nem sírok közben :)

Kép


Anya szerint békára (olykor teknősbékára) hasonlítok :) Ugye nem? :)

Kép


Ekkora toppancsaim vannak :)

Kép

Sok-sok nagy, és tejcivel dugig teli ciciről álmodom :)

Kép

Mindjárt behúzok egyet a nővéremnek!!! Hogy mert olyan ruhát felvenni mint az enyém???

Kép

És egy utolsó :) ahol megtaláltam az ujjamat :)

Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a dícséreteket.Apa először csinált ilyesmit amúgy ő elektroműszerész.A mütyürök meg a fiókhúzó "gombok"lennének a legalsó teknősbéka! :D Közelről látszik egy-két baki de ahhoz képest h első és a párom nem bútorasztalos egész jó lett.
Lolka a tiétek is aranyos nagyon feldobja a szobát gratulálok én is!
A babaképek meg......na végre.Olyan aranyos babákat láttam.Babyteve eddig néha szerettem volna ikreket de most megijedtem.Lehet ez nekem nem menne. :shock: :D :D :D Nagyon szép babók!
Nono üdvözlöm a nagyfiút a nagyvilágban!Ja és jobbulást a derekadnak.
Zsuzsó a te lánykáid is már kész hölgyek!Aranyosak nagyon.Felírtam a számod me nekem se volt meg senkié,majd akkor neked üzenek ha nem gond.
A velem együtt váróknak kitartás az én hátam-derekam is leszakad vannak fájások de sztem csak jóslók.Csak nem tart két évig mint az elefántoknak!
Pumpóka nem foglalkozz a hülyékkel mondd meg h magadnak szültél ők nem féljenek ha újra szülni akarnál azt se nekik kéne eltartani ugyh semmi közük hozzá.
Mi most kaptunk fejmosást újabban minden hónapban leülünk anyósékkal megdumálni milyen szarul állunk(velük együtt)és após mindig nekem esik h miért kellett nekem ennyi adóssággal férjhez menni.Mintha köze lenne hozzá.Sose kértem senkit h fizesse helyettem a számlákat és mindent amit akarok meg tudok venni előbb-utóbb.Namármost ha én nem szólok bele senki életébe akkor az enyémbe mié kell?Igencsak felhúztam magam me mindig értetlenkedik de nem tom mi lesz ha ez így megy tovább.Félek az ilyenek miatt nem lesz tejem.Na lelövöm magam én is nem akarom kinyírni a topicot.
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Kicsit nyügisebb éjszakánk volt! Csak kettőnk között nyugodott meg a kis Atti. Pedig pont ezt nem akartuk! De annyira édes, hogy nem lehet kibirni.
A szopizásnál sajnos megint nyüglődünk. Annyira lusta, hogy az már hihetlen. De csak erre, mert egyébként már szinte mászik.
A védőnő a hasára forditotta, egyből megemelte a kis fejecskéjét és elkezdett előrefele kúszni.
Olyan kis erős!! Csak lusta!!

Na majd csak belejövünk!

Lolka: Nem fogadtam fel szülésznőt, hanem az ügyelet volt. De szerintem ott mindegyik szülésznő kedves. Legalábbis én úgy hallottam.
Nagyon meg voltam elégedve az orvosommal, meg a szülés alatt rám forditott figyelemmel. Mind az ügyeletes orvos, Demeter Attila és mind a saját orvosom Bán Zoltán nőgyógyásszal.
De ami utána jött! Jobban megviselt,mint a szülés!
Ez a gyerekágyas részleg valami borzadáj!!! A csecsemősök mindent elrontottak! Ha kértem valamit, csak húzták a szájukat. Nem segitettek a szoptatásnál, csak türelmetlenkedtek és megjegyzéseket tettek. A 3. napon volt csak egy kedves csecsemős, aki mindenkivel törődött.
Atti körme nagyon nagy volt és összekarmolta magát. Előre vittem, hogy vágják le neki. Erre 2 óráig ott volt a gyerek, amikor meg már mentem érte, akkor kezdték el levágni, de mivel már nagyon mocorgott, ezért inkább azt mondták, hogy túl rövid még a körme ahhoz, hogy levágják és visszaadták.
Még jó, hogy volt nálam kesztyű!
Ahogy hazaértünk, az volt az első, hogy levágjuk a körmeit. Érdekes! Sikerült! :evil:
Szóval az elrontott mindent!
És még szigoritás is lett, amiből te biztos kimaradtál. Túl sok lopás volt, ezért szigorúan betartották a 4-6-ig tartó látogatási időt. Aki előtte jött, azt elzavarták. A gyereket nem mutathattad meg, mert leorditották a fejedet, hogy intenzivre fog kerülni, még csak most alakul az immunrendszere.
Mondanom se kell mi volt ott látogatási idő alatt. 10 percet birtam kint lenni a vendégekkel, mert nem fértünk el és olyan hangzavar volt, hogy nem birtuk elviselni.
És akkor a fertőzésveszélyről ne is beszéljünk! :( Akkor nem kap el valamit a 620 ember között?? :evil: Hát elég idiótán oldották ezt meg!
Na de végre itthon vagyunk. Minden sokkal jobb!
Gondjaid vannak neked is a szoptatással??? Sajnos én is keveset tudok adni neki! Fejni meg max. 20 grammot tudok! Nagyon elkeseritő és bevallom, hogy egyszer kétszer kibuktam emiatt.
GYÖNYÖRŰ A KIS MARCIKA!!! Én is sokmindent tudok csinálni mellette!

Mannogab: A te babád is csodaszép! Én is két férfibe vagyok már szerelmes! :)

Egyébként én is kitettem tegnap a lurkót 3 órára. A védőnő is mondta, hogy ki rakhatom! Semmi baja sincs, csak annyi, hogy kint olyan jót durmolt, hogy éjszaka nyüglődtünk.

Blani: Szép a babód! Én oldalt szoktam fektetni kajcsi után, egyébként háton. Hasra még nem mertem!

Na jó hosszú lettem igy éhgyomorra. Lelövöm magam!!!

Edina


Kép
medina83
 
 


Ja és Zsuzsófi: Nagyon édes a kis tesknős békád. Főleg a fürdetős képek! Azok nagyon tetszenek!

Edina


Kép
medina83
 
 


Valakinek lenne valami tanácsa, hogy száraz bőr illetve kezek ellen mit lehet tenni?
A mosdókenőcs kell rá, vagy valami olaj?
Tapasztalt anyukák segitsetek légyszi!

Edina


Kép
medina83
 
 


Medina, köszi szépen :) Én is imádom a fürdős képeket :)

A száraz bőrre írass fel a dokival gyógyszertári testápolót, nagyon jó. Lizának is száraz volt, hámlott is, első alkalommal bekentem olajjal (jobb mint a semmi alapon) erre másnap még csúnyábban hámlott. De ez a gyógyszertári testápoló 2-3 nap alatt rendbehozta a bőrét..

Gitka, üzenj nyugodtan :) Persze hogy nem gond, hisz azért írtam ki :)

Ma nekünk is mozgalmas éjszakánk volt, elég sokszor kért cicit Liza, nemigen tudom mi volt vele... de magamtól se aludtam jól, szóval szerintem ugyanaz zavart mindkettőnket....de hogy mi? :)

Megyek is, most alszik, Kata függ a micimackón, úgyhogy gyorsan kitakarítok, meg főzök, hogy du mehessünk ki, ebbe a szép időbe :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Helló helló!

Zsu édik a képek...:)

mi még mindig nagyon jól vagyunk..megint mintha nem is lennék terhes..a hátfájás is elmult minden..ugyh feladom..ki érti már ezt..:D

Többiek 2:1 hogy vannak?

képzeld Celesztina ma megint megnéztem a orvosmeterológiát..mégsem lesz csütörtökön front csak szombaton..gyenge meleg :D vicces...

apa éccakás volt..ugyh végigialussza ezt a szép napot..:( :(

mindenkinek szép ünnepet..remélem csak azért haldoklik a topik..:)
Vendég
 


Sziasztok, jó reggelt!

Medina, nekem is ezek a tapasztalataim. Voltam egyszer ügyeleten Demeter Attilánál. hihetetlen kedves, szimpatikus volt. Nekem Hauzmann Erik a dokim, zsenális volt a szüléskor. Egy bicajtúra helyett vezetett szülést, mondta is, hogy számított rá, mert mondtam neki, hogy nem fekszem 2 hetet bent:)

Nekem vegyes volt a tapasztalatom a szülésznőkkel. Akik éjjel voltak furák voltak. nem volt velük baj, csak szartak rám..folyt köv...megjöttek öcsémék

lolka_zs
 
 


Zsúzsofi: Köszi a tippet! Holnap úgyis jön a doki és akkor feliratom.
Neki is hámlik, főleg a keze. Biztos szerepet játszik, hogy állandóan rágcsálja is.

Lolka: Várom a folytatást! :)

Edina


Kép
medina83
 
 


Sziasztok!

Zsuzsófi: aranyos Liza!

Medina: Nekem a védőnő a gyógyszertári fürdetőkenőcsöt ajánlotta, hogy fürdés után a száraz területeket vékonyan be lehet vele kenni.

Nálunk meg Kristófnak ki van csattogva az arca. Egyre csúnyább. Azt mondta a védőnő, hogy azért mert olyanokat eszek. Dehát már szinte nem is eszem semmit, nagyon odafigyelek, hogy mit egyek. Valakinek van ilyen gondja???? :?:

Kép
blani28
 
 


Ma vagyunk 3 hetesek. Annyira telik az idő. Szinte még most született, most folyt el a magzatvíz, és most rohantunk a kórházba.

Kép
blani28
 
 


Sziasztok!
Hű, annyi mindent akarok írni, de remélem nem vesztikek okoskodásnak... :oops: :roll:

Fektetés: én is hason altatom Lillust, úgy sokkal jobban szeret lenni, mint háton. Igaz, van légzésfigyelőnk, így nyugodt vagyok. Jobban, mint ha háton lenne, mert attól jobban tartok, hogy bukik, és belefullad... :shock: Meg amúgy is nagyon erős a nyaka, simán forgatja a fejét, úgyhogy remélem ebből nem lesz gond.

Hámlás:
nekünk azt mondta a védőnő, hogy nem nagyon kell vele foglalkozni, mert "levedli" a pocakos bőrét, és újat növeszt helyette, tehát teljesen normális folyamat. Tehát, igazából nem száraz, hanem hámlik. Persze attól még lehet kenegetni, hisz pl nekünk is viszket egy napozás utáni hámlás, csak ne aggódjatok emiatt! :wink:

Pöttyök: nekünk is van... Tele van az arca pattanásokkal. Ez meg állítólag az anyai hormonok miatt van. egyes vélemények szerint az anya által elfogyasztott tej miatt van, de annyit nem iszok, hogy ez bezavarhatna. Most bekentem pantenolos krémmel, hátha segít... Nekem azt tanácsolták, hogy a kamillás popsikrém jó rá, de azom nincs...

Na, ennyit az okoskodásról... :D

Olyan nagyon szép babaképeket láttam!!! Eddig ez volt a csini-pocakos-mamik-topikja, most meg ez a legszebb-babáké! (+a csini-mamiké is, csak ők fogynak... :wink: )

ercsi_3
 
 


folyt köv. Medinának:

Szóval az éjjeli szülésznők nem nyerték el annyira a tetszésemet, mint aki tána jött. határozott, kedves volt...valami Ági.
én is azt hallottam, hogy mndenki kedves, de nagyon éreztem a különbséget. szóval legközelebb biztos felfogadom Ágit.

Én voltam a kórházban a várandósosztályon, majd egy napot a nőgyógyászaton (első este nem volt helya gyerekágyon) és egyik sem volt annyira gáz, mint a gyerekágy. higiénia, hely területén pl.
olyan pici szobák vannal. nekem a csecsemősök segítettek. egy hosszú szőke hajú fiatal csaj és egy nagyon fiús rövid barna hajú volt z aki tényleg igazán segített. a többi tényleg hárított, pedig nekem is voltak gondjaim a szoptatással, alig akarta bekapni a cicit.
csaka segítségükkel sikerült.
a látogatás engem is meglepett, én is úgy tudtam akármikor lehet menni, mi sunyítottunk, sokszor jöttek nem látogatási időben is és csak egyszer kaptunk ki. de én az utsó szobában voltam, közel a csecsemősökhöz és ott kevésbbé szóltak be, mint a nővérek a másik oldalon.
a lényeg, hogy boldog voltam, hogy hazajöhettem végre.
szerencsére a szobatársai jók voltak nagyon.

nagyon szépek a babaképek:)

gitka sajnálom apósodékat. olyan rosz, amikor beledumálnak. egyszer van esküvőj az embernek, mi közük hozzá....:(

Lituka nem is tudom, hogy most örüljek vagy ne, hogy jobban vagy. inkább drukkolok egy mihamarabbi szülésre. menj mászkálj egyet a szép időben:) kár, hogy a párod alszik...

az enyém fürdőbe akar menni. mondtam is neki, hogy csak, ha legalább egy órát sétáltunk a picivel:)

hámlás: nekem bejött a napraforgóolaj, pedig csk néha kenem. egyszer rákentem a bepanthent is, az is segített,

lányok, akik fejnek!!!! hogy fejtek? mikor melyik ciciteket? és hány mellből adtok enni? és lefőképpen mennyit kéne ennie egy akkora manónak, mint Marcim? mert lemértem és 50-et evett. az elég???

lolka_zs
 
 


Lolka: köszi :) hát látod ezzel énis igy vagyok..tegnap 4 km-ert sétáltunk..ma is készülünk anyával...de majd csak 6 körül..egy óra séta mostmár mindennap...ennyit tudok tenni..meg várni kicsikémet..:D

most hogy olvasom hogy a kórházkban mik vannak..megmondom őszintén durván kórházparám van és volt mindig is..(anyum sokat volt benn mikor kicsik voltunk) és hát na..jobban parázok a bennt töltött napoktól mint a szüléstől :D

amugy Lolka olyan szép név a Márton...nekem tecett a Máté melett de apa Máté melett tette le a voksát..:)

Celesztina..Bolygó...remélem már babáztok csajok :D :D
Vendég
 


Lituka, most vettem észre, reggel írt Celesztina, hogy valószínűleg elindult Julinka, már 2 ujjnyi volt reggel. Ha még nincs meg a bébi, akkor drukkolunk, ha megvan gratulálunk :) Másik sms még nem jött.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:28-kor.
Vendég
 


medina

én fürdés előtt a testére kenem a fürdetőkenőcsöt és nem a vízbe teszem. bevált:)

lituka

már nincs sok hátra!!! mindjárt babázol.

Kép
marjan78
 
 


Most jutottam el odáig, hogy én is bejelentkezzem.

Celesztinának drukkolok, talán már meg is van a baba!

Szőlőnek és Gabónak pedig gartulálok a babákhoz!

Ja, és minden baba nagyon aranyos, jó hogy ilyen sokan tettek fel képeket.
(Inkább nem említek senkit név szerint, mert senkit nem akarok kihagyni, tényleg mindenki bébije tünéri.)

Én ma szerettem volna szülni, hát... úgy néz ki ebből sem lesz semmi.
Tegnap kezdtem csak el nyűglődni, eddig olyan, de olyan türelmes voltam. Most már nekem is dagad a lábam, a képem torzul, nyákdugóval még nem találkoztam, és a már megszokott keményedéseken kívül semmi sincs.

Nyolc hónapig azon paráztam, hogy nehogy előbb beinduljon valami, most meg azon, hogy nem szeretném túlhordani (szerintem már most is nagy Emma).

Lituka, engem is aggaszt, hogy a 33. hét óta nem volt uh, legalább kb-ra tudnám a paramétereit.

Szép napot mindenkinek, gyögyürű az idő, egyet szeretnék én is sétálni még ma.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Pumpi, én egy csepp tejet nem iszom, joghurtot sem eszem, csak néha sajtot (egyébként laktóz-érzékeny vagyok, meg utálom is a tejet), de Gergő is pöttyös...Mira viszont nem...erre mit mondanak az okosok? (Ezért is jó a két kölök, példát statuálni...mert aztán ugyanazt kapják :D ) Vhol olvastam, hogy mindent lehet, csak mértékkel..pl.epret is, keveset, ha kiüti a babót, akkor onnnantól kezdve nem...ha nem reagál, akkor emeled, ha még mindig semmi, akkor mehet nyugodtan...(Azért én ettől félek egy cseppet, de lehet, hogy kipróbálom, ha nagyon beindul a szezon..)

Lituka, kitartás, Celesztina, hajrá! Bolygó, Te se maradj ki! :D

Kép
babyteve2
 
 


Celesztina DRUKK...megéreztem én hogy tutkó baba lesz ma :D

Bolygó is nagyon eltünt..habár ő max holnap és tuti ANYA lesz :D

Anetto is sztem megszült :)

szóval...Atizka mindjárt mi jövünk :D

várom a híreket a csajokról :) ugy néz ki mégis lesz ünnepi baba :D

Pumpi semmi gond..én meg egész nap itt vagyok gép elött..már lelőhetne vki...mondjuk a kisfiam..:) elküldhetne már a szülőszobára..

Atizka: engem az is aggaszt hogy a fiam egész eddig nem mozgolódott..most 2 napja ficánkol(na) és sztem azért mert már nem érzi jól magát benn..hál istennek holnap megyünk végre nstre..tuti kikönyörgök vmi uh-t vagy vmit mégha jó a szívhang akkor is..legalább a vizet nézzék meg..
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:28-kor.
Vendég
 


Pumpó, most mondjam, hogy én meg tegnapelőtt frankfurtilevest főztem (ugyi kelkáposzta) és csak ma esett le, hogy ezt nekem nem kéne :) De szerencsére csak az én beleim lettek kész tőle, Lizának semmi baja...

Hallod, az enyim csaj is 50-70 között evett most (hülye mérleg ugye...) de alszik.... szerintem nekem sincs több. Neki akkor hogy elég???

Az anyatejes pöttyök szimplán az anyatejtől vannak ám (hormonok, ilyesmi,) nem attól hogy mit ettél... epret én már ettem, asszem fél kilót, semmi baja tőle a kölöknek, úgyhogy nem fogom visszafogni magam, mert az eper a kedvenc gyümim... egész évben ezt várom :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:29-kor.
Vendég
 


Pumpó, az előző havit kapjuk mindig. azaz júniusban a májusit. Az emelés is februárban jelentkeik először mindig...

De nem ezért jöttem ám :) :wink:

Celesztina írt :)

12,05-kor megszületett Julinka Velmira 3520g és 55 cm-el. Jól vagyunk, csak ágyam nincs még. Köszönöm a drukkolást!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Litu! Mégis van ünnepi topikbaba!

Celesztina! Sok-sok boldogságot kívánok nektek!
(Nekem nagyon tetszik mindkét név, a Velmira igazi különlegesség, még soha nem hallottam, de jó döntés volt a Julinka is.)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:30-kor.
Vendég
 


Celesztinának gratula!
sirkici
 
 


Celesztinának óriási gratulációm a babához! Sok boldogságot, egészséget és sok tejcsit kívánok Nektek! Érdekes nevet talált ki!

Sok szép babaképet láttam megint!

Én holnap találkozom a babámmal, ha minden igaz, bár ki tudja, még a mai napból is van pár óra...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Felteszek egy utolsó pocisképet, ma készült. :)

41. hét + 1 nap
A kertben:
Kép [/img]

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Most látom csak, mekkora a pocim. :oops: Hogy fog ez leapadni?

Intim dologgal kapcsolatban: Köszi a válaszokat, nekem sincs már kedvem hozzá, csak attól hátha beindulna... De most már mindegy, inkább nem fárasztom magam még ezzel is, örülök, hogy élek.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Pumpi, nem, de én csak 5.-én igényeltem meg.

Csajom üvölt, pedig 5-kor 80-at szopizott.... pedig szegénynek még üvöltenie kell, mert fektetem a nagyokat :(

Ez van, megyek is...

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Celesztina Nagyon Sok Boldogságot Nektek és Tényleg nagyon szép a pici mindkét neve :D

és tényleg nagyon szurkoltam hogy legyen pünkösdi baba...:)
Mátét is szerettem volna pünkösdre még anno..de tudtam h én erre esélytelen vagyok...:(

Bolygó: komoly poci :) nagyon szurkolok...mostmár TE jössz...holnap a TE napod...

mi anyuval ma is lesétáltuk a 4 km-ert..szétszakadok..de kb félóra és még jobban is vagyok mint annak elötte...mert jól megmozgattam magam :)

alig várom a holnapi babahírt is...

megyek pihenni..meg apa megy dolgozni..csinálok neki vacsit..meg nézem a szörny Rt.-t

szép estét
Vendég
 


Lituka: Köszi a pocidícséretet!

Megyek én is pihizni, készülök a holnapi nagy napra! Drukkoljatok! :D

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


hú Bolygó, nem semmi a pocid:)


Celesztinának gratulálok:)

terhesség alatt sem lehet epret enni? én volt, hogy eg kg-t bevágtam, előre tároltam a szervezetemben:) de én most is ettem 2-3 szemet é tervezem is, ha a baának nem lesz semmi

lányok, mondjátok meg mennyit kell ennie ennek a gyereknek? totál tanácstalan vagyok. fejek, mióta megtanultam fejni, de oda is kell adnom neki, mert a cicből nem lkik jól. a jobb mellemből eleve csak ritkán hajlandó enni. megőrülök! evett belőle és még egy csomót tudtam fejni. éhes maradt, de onnan nem eszi. miért van ez? bocs a nyavajgásért...

Lituka hogy vagy? sétáltál?

lolka_zs
 
 


ja bocs, órákig írtam a hozzászólást, már látom hogy vagy Lituka:)

lolka_zs
 
 


Celesztina,
Fogadd hatalmas gratulációmat! minden szépet és jót kívánok mindannyiotokanak!

Bolygó,
Drukk.

Lituka,
Szerintem Te is holnap fogsz...

Kép
1bambi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?