Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

rakok fel képeket, aztán egy ideig úgysem
Kép mit nekem autósülés Kép Betti rajza amivel 2. lett Kép Kép
Kép egyengatya Kép Pampussal (Após) Kép Szentlászlón a stégen Kép Kép Kép Kép Első fagyizás Kép Anyák napja

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ja, kiárusitották a szomszéd táskás boltot, ime az eredmény: Kép Kép Kép

plusz egy pénztárca, mindez 5000-ért

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok!

volt ám termés!

Ciripke: de jó a képek és mennyire hasonlitanak egymásra a gyerekek!

Janka: meg egy édes!
És tiszta anyja! :lol:

Nadinról a sorazat nekem is tetszett nagyon!

Gabci: hát ha apa itthon van akkor általában uralja a gépet!
De jó idő van igy sokat vagyunk kint a friss levegőn!
Amugy nagytakaritás olt a társasházbsan ahol takartitunk és én csináltak igy apci volt a csajjal!
Talán birok már jönni!

Mexikói chilisbabot én is imádom!
De talán meg kellne tanulnom kínait kajcsit főzni!
Van is szakácskönyvem de annyi minden kell bele ,hogy nem éri meg!

Én adtam már a csajnak sima babapiskotát és semmi baja nincs tőlle, meg túrórudit is evett és úgy izlett neki ,hogy ráharapott a kezemre azzal a fél fogával! :lol:

Dorka mininő jól belehúzott a fogzásba de talán ez a legjobb gyorsabban letudjátok!
Mászás.kúszás: hát a csaj is mindent el tud érni amit akar igy nem parázok!

Kép

Kép
mogyoland

Jajj, igen, Nadin sorozata! Tudtam, hogy valami kimegy a fejemből mire a végére érek!
Olyan szép kislány.

Az egyengatya azért van, hogy lássa mindenki, hogy tesók. Egyébként Marcit is gyakran nézik lánynak

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hali!

Kapott ma mininő Gripe Water és akkorát böffentett, meg pukkantott tőle, hogy ihaj... mindezt hosszas nyűglődés nélkül... majd az utcasarokig se értem és elaludt. Ha ez kell, hát ez lesz!
(bár 1x már próbáltuk a GW-t és nem láttam akkor hatást, remélem most bejön tartósan)

Ciripke, nagyon jók a táskák! gyerkőcök meg nagyon édesek!

Mogyo, takarító vállalkozás szerintem tök jó! Mondjuk én nem tudom hogy csinálnám... Kesztyűt nem bírom elviselni, anélkül meg az itthoni nagy semmitől (mondjuk állandóan mosogatom / mosom a csaj cuccait meg asszem már eszelős mértékben a kezem, hogy nehogy tőlem kapjon el vmit) is sebes lett a kezem! most vmi gyógyszertári krémmel kenem, így most jobb!

Amúgy szakmai válságban vagyok! A régi melóhelyemre nem akarok visszamenni, bankban amit csináltam nagyon strapás lenne gyerkőc mellett - nomeg ahhoz vissza kellene kavani vhogy - és fogalmam sincs mit csinálnék szívesen. Most 1-2 dolog eszembe jutott, de csak tépelődöm. Nem mintha nagyon aktuális lenne, de azért agyalok!

Jutta

KépKép
jutta

Hát az biztos ,hogy nehéz dolog lesz a visszamenetel én sem akarok semmi véle képpen a munkahelyemre visszamenni amugy is elakartam jönni!
Csak közbe kiderült jön a csaj! :lol:
Ezen agyalok de erősen mostanság !

Hát remélem beválik a GW.
És ezentúl jo lesz mostmár minden!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Ismét itthon.

Ciripke, a gyerekek nagyon szépek és mennyire hasonlítanak egymásra, no meg rád is!

Jutta, nyűgi nálulnk is van 1000-rel. Most vettem észre délután, hogy Léninek a bal alsó már kireszelte az ínyét és ha végigsímítom rajta az újjam akkor érzem, hogy jó szúrós! Hoppá van fogunk:) Mellette a jobb alsó, középső is szépen látszik, napok v. hetek? kérdése is itt van az is. Dorkának tényleg jó gyorsan nőnek a fogacskái, de lehet itt is ez lesz. Eleinte felül éreztem a dudorodásokat és tessék ripsz-ropsz az alsó jött ki először.

Mogyo, én is sokat godolkodtam a munkámon, ami szuper de nyáron a turisták miatt nem gyermekbarát, mert este 8-ig ott kell lenni az irodában és őket fogadni... :( Úgyhogy nem tudom mi lesz még, azt elég valószínű, hogy Léni jövő novembertől bölcsis lesz, sajna...Ha erre gondolok, összeszorul a szívem. Azon is agyalok, hogy egyenlőre csak 4 órára mennék vissza, de már előre tudom a választ vagy 8-ra vagy sehogy... Hmm...agyalok és agyalok én is, hogy mit lehetne kitalálni, hogy kicsit bővítsem a családi kasszát de ne legyek teljes állásban...

:cry:
Vendég

Na ideértem. Hát Csajok, látom nem tudtok aludni este. :lol: Vagy csak túl jók a Babák???? :P
Hát kipurcantam. Ma nagy vendégség volt nálunk, öcsém szülinapját ünnepeltük. Az azért nem igaz, hogy ünnepeltük, volt tortája, fénykép ennyi. Apu nélkül már semmi sem ugyanaz. :cry: :cry: Na mindegy. Szóval én voltam az ellátóegység. Tyúkhúsleves, sült csirkecomb, petrezselymes krumpli, meggyes csokis pite volt a menü.
Tökre paráztam, hogy nem jött meg a "vörös hadsereg" na délutánra ide is értek, leszakad a derekam, nyűgös is vagyok. :x :evil: A lakás kész káosz.
Most megyek romeltakarítást végezni, lányom együtt eszeget az apjával, majd talán még este. pusz

kikuka

Edit: hát igen sajnos!
Hát én 2 éves koráig mindenféle képpen itthon szeretnék maradni!
De talán ki megyünk németbe és akkor megoldodik minden!

Kikuka. pihenj azért!

Kép

Kép
mogyoland

Itt egy kis "pihentető" fotó a családomról :lol:

Kép Léni+Apa+Peppito dinó

ui:csak a pointer urunk hiányzik a képről, de bocsi a kedvetekért nem fektetem az ágyunkba :lol:
Vendég

Jajj Edit nagyon jó kép!
Nállunk most a csaj a macskát simizte meg és végül bedurvult! :lol: (mármint a csaj) :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Túlélte a macska:)?? :lol: :lol:
Vendég

Helló!

Délután Dorka 3 :!: órát aludt, egy rövid 10 perces megszakítással - amikor is pukizott egy sorozatott :roll: - és utána egy kipihent angyal volt!

Voltunk a kertben, meg sétálni, és a játszótéren a szomszéddal, beültettem én is Dorkát a hintába! Hááát majdnem kicsúszott, fogtam közben, de élvezte nagyon! :lol:

Edit, nagyon jók a képek! Hogy vki már ekkora korban plüssmániás legyen! :shock: :lol: 8)

Meglátjuk milyen lesz az éjszaka, remélem ehhez a naphoz méltó!

Kikuka! Pihend ki magad! Erre más gyógyír nincs! A lakás meg hagy szaladjon, sajna olyan gyors nem lesz, hogy meg ne várjon! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Edit, komolyan mondom Léni csúcs ezekkel a dínókkal :lol: Én megőszülnék mire elrendezgetném a cuccokat a kedve szerint minden elalvásnál :-) Én is a "túristabizniszben" dolgozom. Mindenképpen a volt munkahelyemre szeretnék visszamenni, de talán nem a régi helyemre, nem akarnék állandóan jönni-menni amíg Nadi kicsi, meg az állandó túlórákat is elfelejteném.
Andi, a holle féle bio kölesben van mégis három egyéb mag?? :shock: Ugye nem? Babarízst kellene feltalálni és forgalmazni, lehet milliomosok lehetnénk belőle :lol: Egész napos kiránduláson hogy oldottad meg a kaját??
Cirip, annyira szépek a gyerekeid. Az egyik képen Marci pont olyan, mintha direkt közelebb húzódna a tesókhoz, hogy beleférjen ő is a képbe :lol: Miért nem raksz sokáig képeket?
Zsu, a védőnőd nagyon jó kajás tanácsokat ad, bár az enyém is ilyen lenne! Ki fogom próbálni a szétfőzött rízst, és jövő héttől a husit is elkezdem. Csak az a r@hadt krumpli menne :evil:
Tejem már nagyon kevés van, a kaja nagyrésze tápi, hozzátápi meg alig, szóval nem lesz ez így jó :?
Jutta, Dorkának gratula a 4 fogához, és drukk, hogy a következők könnyen kibújjanak! Ha kell a GW, hát add neki! És mi lett a bélflóra-regenerálóval, azt is adod? (nem emlékszem melyiket akartad). És Te, Zsu, adod a Normaflore-t végül?
Kikuka, fel a fejjel, én csak azt tudom mondani (nem nagy segítség), hogy el fog múlni a depis korszak, és látod még nagyon más színben is ugyanezeket a szitukat!
Móni, jók Jankáról a képek! Tényleg olyan befélelmlítően néz a másodikon :lol: Állhattok neki vigyázba majd, ha úgy kívánja kénye-kedve :lol:

KépKép
kertikiri

Jajj még azt akartam, hogy kekszes süti szupi lett :lol: :lol:

KépKép
kertikiri

Hu mennyit irtatok! Nekem meg meg mindig nincs gepem...

Na, ami nalunk van, azt Edit leirta kb. 3 lappal ezelot: nyügi, egy kis nyügi, meg hogy el ne felejtsem, nyügi is van. Ja, es a nyügit mondtam mar???

Eszti ordít mindenért, enni nem akar, játékok fúj, séta fúj...

Megfázás: mindig viszek plédet, de most kevés volt. Mondjuk apais beteg, lehet, hogy valami vírus, szerencsére Eszti láytalan, az orra folyik csak, vettem neki nasivin, vagy mit, meg kap Oscillot.

Ami a kedvemet illeti, azt Kikuka írta le úgy 5 lappal ezelott... Valaki lőjön má' ki a holda!!! Mondjuk én se vagyok egyszerű eset.

Tököm kivan, de majd elmúlik, ezen a rohadt világon minden elmúlik egyszer.

Na, abbafejezem az önsajnálatot.

A gyerekek gyönyörűek.

Gabci, Ádi naggyon sokat változott! Nagyon jóképű még mindig. Ha lánynak nézik, vedd bóknak.

Kikuka, a fürcsis képen nagyon szépek a lányok.

Kriszti, Nadin nagyon kis huncut!

Ciripke, jaj, de jó képek ezek a gyerekekről (no a táskák se kutyák, egy kicsit elharapództak az elharapódznivalók, nem? :lol: )

Móni, Eszti szeme ugyanilyen, anyósom szerint ez KÉK, ám legyen, szela.

Timi, jaj Bibuka de szép, és Majcika is! Dobjál már ide egy kis gyorsan növö sűrű hajat, nekünk olyan nincs.

Jutta, remélem Dorka jobban lesz most már, jól hangzik ez a órás alvás, hajrá GW! És mivel szeretnél foglalkozni majd?

Andi, hű de strammok vagytok bár te nekem mindig is a sci-fi kategória voltál, ikrecskék, meg munka, meg költözés, meg fözés, áhhh, ilyenkor mondig olyan nullának érzem magam, aki még 1=egy gyerekkel se boldogul, és csak nyávog folyton, most is abbahagyom inkább.

Ami a mozgásfejlődést illeti, nálunk olyan nincs. Hasról hátra fordul, ha nagyon muszáj úgy 4 hónapja. Meg a habtapin próbál kúszni, de ebből az lesz, hogy a feje körül elforog a teste... Nem egy nagy spíler, na, de addig jó, amíg nem kell utána rohangálnom. Ha majd fenyeget a veszély, hogy lepereceli a konyhakövet, veszek oda is habtapit.

Na, szépjóccakát mindenkinek!

HOL VAN BEA?

Kép
waterlilly

Kriszti! Adok én mindent...
Soroljam?
Bélflóra javító cucc: Lactiv (ez hossszú távon hat)
Homeopátia: Chamomilla (kis dózis kis potenciál - ártani nem árthat alapon)
Böfögtető: GW (ez elvileg rögtön hat és ha javul a szitu, majd megpróbálom elhagyni)

Tegnapig csak a Lactiv volt. Most jött ez a sokminden egyszerre...

Kicsit olyan, mint Timi Maja mandulájával... Mindent adok amit ajánlott vki... :? Evvan...

Tényleg Timi! Mizu?

Jutta

KépKép
jutta

Anett, nem jön véletlenül Eszter foga??
Nyüszi és nátha is lhet tőle!

Mondtam ma a szomszédunknak, hogy Dorkának fáj a pocakja még mindig - vagy már megint - mire mondta, hogy ők minden fognál náthásak lettek, és hallott olyan babáról, akinek meg a hasa fájt... nos, Dora olyan tempóban nyomja a fogakat, hogy akár attól is lehet az utóbbi 1-2 hónapnyi hasfájás, mit tudom én!
De Eszti nem egy nyüszi típus, tehát néz be a szájába! (szerintem)

Jutta

KépKép
jutta

háálllóóóóó
én is kivagyok, mert utálok fordítani :evil: mindegy, csak vége lesz egyszer.
csak röviden, mert nem haladok

Kriszti, a holle köles az csak köles. csak nekem adott más fajta hollét a nőci. az nem köles, sőt, minden, csak az nem.

Anett, sci-fi. ja. csak hogy már a fejem is ufó. kívülről is :? :( :roll:
(jó ez a névkiemelős módszer. így ha nem érdekel más, értsd: nincs időm, akkor elég a nekem címzett dolgokat elolvasnom)

Ciripke, Betti rajza is szuper, de a ruhái!!! :D a mellény és a szivárványszínű szívemnek/szememnek különösen kedves! és hagyd már ezt a testvérparát! hüje ;)

nálunk ma vendégség volt (szüleim, nagymama, stb): hintázni is voltunk, relatív pihentető napunk volt 8) holnap megint menni akarok. sztem Margitszigeti piknik lesz belőle.

kaja máshol: üveges cucc, amit tuti szeretnek, olyat viszek (alma-banán, alma pulykával.. attól függ, h főétkezés vagy sem)

ja, és képzeljétek, nagyok rám a terhesség előtt jó halász/gatyáim :shock: pedig még mindig van rajtam 5 kiló plusz. én ég mindig a melleimre gyanakszom (bár a 95 c kezd nagy lenni, már a 85 c is elég :oops: :D )

Kép
an°°di

Jajj, szülinapozásnak vége, Panka úgy felpörgött, hogy még mindig nem alszik! Délután 1-től este 8-ig kint voltunk a kertben Pankával az anyuéknál, grilleztünk, hintáztunk, sétáltunk, jó kis nap volt!
Az előbb jelzett a bébiőr, hogy nincs adás, bemegyek, erre Panka lerángatta a kiságy tetejéről, kihúzta a kábelt belőle és azt rágta :lol:

Ciripke, olyan jók a képek, kár, hogy csak ritkán raksz! Mindhármuknak olyan szép szeme van! És ahol ketten vagytok Barnuval, ott ugyanúgy néztek! :D Betti meg nagyon csini az anyáknapi képen! :wink:

Jutta, ha eszedbe jut valami meló ötlet, szólj nekem is! A régi melóhelyemre nem akarok én se visszamenni, napi 10-12 órás munka mellett nem tudnék Pankával foglalkozni, pedig nem szeretném, ha babysitter nevelné. Bölcsibe én nem szeretném adni, apa azt mondta, hogy eltart. És hát kéne egy tesó is, szóval asszem még maradok a seggemen itthon pár évig. Persze azért valami agymunka kéne :roll:

Edit, Lénike olyan édi a kis dinójával!

Kriszti, Panka kapja a normaflore-t, pocak most ok, viszont fogzás van megint. Állandóan szivogatja az inyét, mint egy fogatlan mámi és úgy csinál, mintha nyuszipuszit adna, gondolom zavarja, hogy meg van duzzadva az inye, meg lehet, hogy fáj is neki.
Nem próbáltál rizspépet vagy tejpépet keverni Nadin kajájába? Nálunk az bejött a gyümölcsnél. A főzelékkel még mi is kinlódunk, azt hittem, hogy a semleges izű krumpli majd bejön, vagy a répa, amit kezdésnek ajánlanak, de nem. Viszont a cékla-alma ma egész jól bejött, és a paradicsomos krumpli is már izlett neki a 3. nap. Talán nekik más az izviláguk, próbálj ki minél több mindent, biztos van olyan, amit Nadin is jobban szeret.

Na közben csend lett, asszem elaludt a kis rosszcsont :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Anett, nem is rohadt ez a világ, szerintem olyan szép, hiszen gyönyörű, egészséges babáink vannak, akiket imádunk! Remélem nálad is elmúlik ez a depis hangulat hamar. Valszeg tényleg a fogak lesznek itt a ludasak...Ti hogy is álltok most fogilag?
A mozgást is nagyon befolyásolja a gyerekek hangulata, ha Eszti éppen fogzik és nyűgös, akkor lehet, hogy nincs kedve semmihez, csak anya ölében lenni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, en is azt hittem, hogy a foga, eleg duzzadtnak tunik az inye, de nem piros. Meg valahogy az egesz inye ugyanolyan tapintasra, nem erzem sehol, hogy kemenyebb lenne. Vagy csak en vagyok olyan balf@sz, hogy nem veszem eszre, hogy jon a gyerekem foga. :?

Kép
waterlilly

Anett, Hubának sincs egyáltalán bedurranva az ínye, de egy fog már kibújt (Prücsi, több fog nem jön, nemtom, Ábel kivel beszélt. sztem rossz számot hívott :lol: ). és hónapok óta a fogzásra fogjuk a nyűglődést. illetve a hátán lévő nyüszigombra :wink:

Kép
an°°di

Sziasztok!
Csak képeket jöttem nézni...Ciripke és Edit! :wink: Jók!
Munka? Nekem fogalmam nincs mit fogok csinálni, de majd csinálok valamit... vagy szakma, vagy akármi...
Hinta? Hát ma Janka a szobahintájában aludt el hintázás közben! :shock: :lol: (Mi se játszótérre nem járunk, se hintázni. Mert szerencsére van itthon...kertben stb.)
Ma elcsomagoltam a babafitneszcentert. Hát vége a kicsi baba korszaknak? 8) Azért én sajnálom... :cry:
Andi, hogy csinálod? Nekem sztem nagyobb a hasam, mint egy éve! Naggyooon gáz vagyok...de csak a pofám jár, nem teszek sokat ellene, csak sopánkodom! :evil:

Kép
ermoni

Nyüszi-fog-nyáladzik... már hónapok óta ez a sláger nálunk! Jankának nem jön a foga! Én figyelem, de nem... és már lassan átharapom a torkát annak, aki ezzel jön! :lol: Na, csak viccelek!

Kép
ermoni

Móni, otthoni tornán nem gondolkodtál még? Valami jó kis fitnesz dvd? Nekem is kéne már valami kis izom a punnyadt testemre, de igy is úgy kivagyok nap végére, nem tudom birnám-e. :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

De Zsu! Gondolok az itthoni tornára! :lol: És ezzel be is érem! :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Esztinek utólag is boldog hófordulót...asszem nem köszöntöttem tegnap :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni, akkor ne nézz tükörbe, és gondolj a 20 éves alakodra :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, otthoni tornaaaaaa :shock: :shock: :shock: a súlyemelésen, takarításon, vasaláson, főzésen, stb, stb kívül? :shock:

Móni, én most raktam vissza a tornáztatót: pont jó kapaszkodni. kissé instabil, de jót tesz az egyensúlyérzéknek :wink: :D hintát én is szeretnék, de nem tudom, hol nincs útban kettő :? 8)

Kép
an°°di

Zsu! Én már nem emlékszem milyen voltam 20 éves koromban... de inkább a 35-ös versenysúlyomat szeretném. Így meg kénytelen vagyok ruhákat vásárolni... és az úúúúgy fáááááj! :lol:
Fitneszbalhé bedobozolva... én má' elő nem szedem. (A lábamba is kiválóan lehet kapaszkodni... meg a macsekba... meg a kutya orrába... erre Samu odatartotta az oldalát! Na ilyen egy pointer! :wink: )

Kép
ermoni

Ruhavásárlás? Terhesség óta nem vettem egy göncöt se :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, szobahinta... tán a legolcsóbb, ami volt a Brendonban (mint az etetőszék...), mert ezek rövidtávú dolgok. Gondolom... Kinti hinta meg olyan mint Botinak (egyik fotón kisasoltam), meg asszem Bibusnak. És még duda(!) is van rajta!!! :lol:
Amúgy gyógytornász mondta, h sokat kell hintáztatni őket... Igyekszünk... (A hintaágyban is ücsörög mellettem, mondjuk, fogom, meg fekszik is, szal még a végén légtornász lesz! :wink: )

Kép
ermoni

Jaj, szegény Zsu! Nem vettél semmit? Az a baj, h én kényszeres vásárló vagyok (el sem mondom, h csak most mennyi nyári szandit vettem, szoknyát, stb.), pedig komolyan, kifolynak a szekrényből... De persze pont most mondtam a férjemnek, h nincs egy göncöm sem! :lol: Nyárra... :lol:

Kép
ermoni

Móni, és mindet hordod v megunod őket? és mit csinálsz velük, ha már nem férnek? :roll:
a vásárlás legalább nem hizlal. jobb, mint egy kényszeres evő vagy ivó :lol: :wink:

Kép
an°°di

és még mindig promod? :wink:

Kép
an°°di

szó nélkül leléptetek???? szép, mondhatom :evil:
akkor jóccakát. én még zuhanyozok és jövök vissza billentyűket ütni-verni :?

Kép
an°°di

Jó reggelt!
Mekkora élet volt itt este, legalább mint az A38-on :lol:
Tegnap este megvolt a koncert! Csak olyan rövid volt, de jó volt!! 9-kor elmentünk, éjfélre már itthon is voltam, és mivel V-t felébresztettem, mehettem is szoptatni :?
Szerintem a foga a ludas a mozgalmas éjszakákért, de már nagyon elegem van. :evil: Aludni szeretnék!

Én már egy hete pászkán élek, már 1 kg-ot fogytam :lol: :shock: Kicsit lassan haladok, nem?

Promodot én is kedvelem, főleg leárazáskor :wink:
Zsu: a múltkor pont akartam tőled kérdezni, lesz-e második gyerek? Mert nem emlékeztem, h erről hogy nyilatkoztál... Bár akkor még hasfájós volt Panka, mikor téma volt :wink: Hogy bírta Panka a vendégséget egyébként?
Edit: milyen édesen alszik Léni! :lol:
Mogyo: vhol lemaradtam, Németország? Mikor/hova?
Ciripke: Gyerkőcök gyönyörűek! Marci olyan nagyfiús, nagyon hasonlít Barnura!

KépKép
1macsek

Szép Pünkösd reggelt!

Hát az én vásárlási kényszeremet most kielégiti az, hogy Pankának vásárolok össze minden félét, ruhát és egyebeket. Persze kellene már nekem is ez-az, csak előbb elő kéne venni a nyári göncöket, a télieket meg elpakolni, hogy lássam, hogy mit lehet még felvenni a tavalyiak közül.

Macsek, milyen koncert volt? Ki vigyázott Vilkora?
Tesón gondolkodunk, a nehéz hasfájós idők már most feledésbe merültek, én már kezdeném előről. Mazohista vagyok? :roll: Azért a 2 év korkülönbséget tartani akarjuk.
Panka nagyon jól viselkedett tegnap, élvezte a kertben a hancúrozást, a kutyákat, a hintát, a sok embert, szóval nagyon kis boldog volt!

Ki hogy van a tesó kérdéssel?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, Macsek, és Vilko most hogy halad a mozgásfejlődésben? Miket csinál mostanában?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu: Na, szupi, h Panka így élvezte!! Ajándékot mit kaptál? Vilkó most kúszik, úgy, hogy a bal karjával húz, jobbal vetődik. Eleine csak egy kicsit haladt, és lassan, most látom, h felgyorsult! :o s mindent elér, amit akar, úgyhogy át kell rendeznünk itthon pár dolgot...

Ja, és Noldi vigyázott rá, Delerium koncert volt.
No, lépünk Budakeszire. Vagy Amerikába :wink: :lol: :arrow:

KépKép
1macsek

Szép jó reggelt!

Fú nem is tudom mikor aludt igy a csaj!Egész éjszaka meg sem mozdult úgy durmolt!
Már megnézetem lélegzik - e még mert az elmúlt hónapokban mindig sűrűn fent volt!
Hát az orrát szivni kell de amugy jól van .Szakadozik fel a cucc és szépen tisztul a légúta!
Délután én is kivittem már a kertbe kutyázni mert már nem fújt a szél!
Ma talizunk a tesómékkal meg a 4 csajjal!
4 hónapja nem voltak itthon !

MACSEK: tavasszal lehet ,hogy kimegyünk dolgozni vagy is apa de azt mondta ,hogy nélkülünk sehova, nem birná ha nem láthatna minket vagy is inkább a csajt! :lol:

Nézi a Vukot az apjával a csaj!
Fú azt hiszem nagy mozis lesz ő is ha nagyobb lesz!

Anett: hát igen szar a világ ugy általában!De nekünk nagyon jól dolgunk van benne!Azt hiszem!

Andi: hajrá a piknikre!

Móni: ruhavásárlás, hol ,mikor? :lol:
Én is úgy vagyok mint a Zsuzsa mindent inkább a csajnak!
Most tanuéókutyust és sütifaló bödönt akarok venni neki!Ja meg egy tanuló csiga-bigát!Kész örült vagyok ilyen téren!

Jutta: remélem tényleg ez a fránya fogzás az okozoja a dolgoknak!

Kép

Kép
mogyoland

SZIASZTOK!

Nekünk jól ment az éjszaka, 5kor evett Léni. Mint ahogy írtam, meg van az első fogunk, bal alsó, jó éles az tuti:)
Most avatja a járókát az ebédlőben, közben megy a rádió is. Hát hmmm tele van mindenféle állattal, majd lefotózom és nevethettek megint egy jót :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa: tesó ügy??

Hmm lehet, hogy most nevettek rajtam, de én nagyon félek a szüléstől!!! Nekem egyszer sem fordult meg Léni, így már a 7. hónaptól tudtam, hogy programozott császárunk lesz. Így nem parzáztam a gátmetszséstől és az órákon át tartó vajúdástól. Szerencsés vagyok, mert minden problémamentesen zajlott és nagyon hamar felépültem. Jó lenne, még egyszer ilyen sikeres császárral egy második babát is a világra hozni, természetesen egy kisfiút, naná!!!!
Ha arra gondolok, hogy 2. év betöltése után valami munkafélét kell kezdenem, ki vagyok állva teljesen, viszont szükség van az én kerestemre is. Na ha már most úgy áll a helyzet, hogy belekezdünk a babaprojektbe, akkor termszetesen nem megyek vissza melózni!

Mert minek várni oly sokat, így is 30 vagyok! Ha lesz tesó, akkor 2-3 év korkülönbség biztosan nem lesz köztük, mert nincs értelme várni! Úgyhogy ez van! :lol:

Többiek?
Vendég

Apropó, még a vásárlásal kapcsolatban annyit, hogy én is minden pénzünket Lénikére költöm:) Ha belegondolok, hogy szülés óta max. 5 ruhadarabot vettem magamnak, megáll az ész!! Bezzeg azelőtt:)
Léni szobájában a szekrénysor 2/3 része az én gönceimmel van tele:) Nem is tudom, mi lesz, ha utolér a lányom a ruhagyűjtögetésben.
Viszon két hét múlva osztálytali, na oda valami szépet venni kell, muszáj, mert "nincs egy göncöm" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hello-bello!

Hééé, lassan van napirendünk! (remélem nem kiabálom el!). Reggel 7 és fél 8 között kel mininő, 9 körül nyűgös, séta, elalszik - fél óra - óra szuszó, tízórai fél 11-kor, fél 1 kaja, majd alvás, fél 5 uzsi, fél 8 fürcsi, kaja, alvás!!! Szupi mi? kicsit még nyűgös Dorka, de északák jobbak - ma csak 5-kor sírt fel, de visszaaludt, ellenben nem én, hanem a párom hallotta meg :oops: - és nappal is jobban alszik (tényleg remélem nem most kiabálom el)...

Edit, jó hírem van! Kis korkülönbségnél császáros előzménnyel sok doki alapból műt! Tehát erre kell akkor játszani!

Macsek, vagány anyuka vagy! Az a szopi meg belefér! Lecsekkolt a kissrác, hogy megvagy! :lol:

Ma paprikás csirkét csináltam nokedivel! Hogy én miket tudok! (megrendelésre készült, szakácskönyv nyomán, elég jó lett.)

Jutta

KépKép
jutta

Mi is kapunk kölcsön egy babahintát! Kint a teraszon lesz felszerelve!

Jutta

KépKép
jutta

Néhány kép:

Kép Pelenkázz, ha tudsz! :)
Kép Nem kapok enni!
Kép Na végre! Kép Ez az alma?
Kép Séta

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hi-hi bugyiban vagyok!
Kép

Kis huncut! Kép

Kismanócskánk!
Kép

anyáknapi virággal!
Kép

Tündérke!
Kép

Tündérke1
Kép

Kép

Kép
mogyoland

De édesek ezek a kiscsajszik!

Panka nagyon tetszik, szép szemei vannak, hajaj a fiúknak:)
Ágikának édes a mosolya, látom nagyon jókedvű baba! Na Anya, te mekkora virágot kaptál első Anyák napjára!!!
Vendég

Zsu, mikortól lehet nyers almát adni a babucinak?
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?