Új privát üzeneted érkezett!

Ide is felrakom a régi uh képet..... ma nézegettem. Mintha látnék rajta valamit!! Vagy csak káprázik a szemem!!

Kép fiucska?

d.dodó

Dodo!
Ez nagyon úgy néz ki :lol: :lol: :lol: Bár én nem értek hozzá :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Ibici
Hátha nem lesz mencsi,nagyon drukkolok!Nálam a hónap végén derül ki hogy mi újság. :wink: Úgyhogy akkor tessék drukkolni! :wink: Viki hogy van?

Kata
Máté jól van,köszi,pénteken megyek vele vérvételre meg aneszteziológiára és jövő hét pénteken műtik,akkor veszik ki az orrmanduláját. :cry:

Viki
Jobbulást!Pihenj sokat (bár ezt könnyű mondani) :oops:

Dodó
Én nem látok semmit :oops: (mentségemre szolgáljon hogy nincs rajtam szemüveg) :lol: de attól még lehet ott valami! :wink:

Gabi
Hogy állsz?Kész vagytok már mindennel?

Magi
Nagyon eltűntél! :(

edoci

Ja,Kata szép nevet választottatok! :D

edoci

kata
ha valami csoda folytán fiunk lenne nekünk is zsombor lenne!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Dodó! Szerintem nem káprázik a szemed! Ez lehet........!!! :D :D :D :D

Csajok issza vagy itta valaki közületek a cickafarkfű meg a palástfű teát???? Mert én ma vettem, csak nem tudom melyiket kell inni pé elött és melyiket után! Segitsetek légyszi, ha tudtok!!!! :roll: Elöre is köszi!!!!

Kata! nekem tetszik a Zsombi!!!!! Szép nagyon!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Kata!
NEkem is tetszik a Zsombor :lol: :lol:

Nócika!
cickát péig, palástot pé-től kell inni. Én is iszom ám őket :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hajnalban felkel a megszállott horgász. A felesége így szól hozzá:
- Ne menj, kint esik az eső, viharos a szél!
De a horgász csak összepakol, fogja a botjait, és elindul. Kint ő is >észreveszi milyen rossz az idő, ezért visszamegy. Csöndben levetkőzik, isszabújik az ágyba, és csak annyit mormog:
- Pokoli az idő!
Erre a felesége:
- Tudom drágám, az a hülye férjem meg elment horgászni!

- Képzeld, három év együtt járás után Béla végre beszélt a házasságról.
- Tényleg, és mit mondott?
- Hogy a feleségét Beának hívják és van három gyerekük.

Hatalmas buli után így szól a férj a feleségnek:
- Nagyon berúgtam az éjjel, így nem emlékszem, hogy veled szeretkeztem a kamrában?
- Hány órakor?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Testhez simuló hosszú szoknyában a buszra készül felszállni egy szõke bombázó. De mivel a szoknya nem engedi, hátranyúl, hogy a zippzárt megigazítsa. Újabb próbálkozás de a szoknya nem enged, hátranyúlás,zippzár igazítás. Megint egy lépés felfelé, de a szoknya csak nem enged. A nõ újra hátranyúl, zipzárt igazít, de erre a mögötte levo férfi, megfogja a nõ formás fenekét és feltolja a buszra, mire a nõ felcsattan: -Mit képzel maga disznó, miért fogdos?? Erre a férfi:
- De hölgyem, mivel a sliccemet már teljesen lehúzta, azt hittem ennyit már igazán megengedhetek magamnak.

A szõke titkárnõt elsõ munkanapján elküldik kávét csinálni. Mivel még sosem fõzött kávét, lemegy a közeli presszóba egy termosszal.
- Elnézést, belefér ebbe a termoszba hat csésze kávé?
A pincér méregeti a termoszt egy kicsit, aztán felel:
- Igen, azt hiszem hat csésze pont elfér benne.
- Ó, ez nagyszerû! Akkor kérek kettõt cukorral, egyet cukor nélkül, egyet tejszínnel és két capuccinot.

- Pistike, hozzál a hentestől hurkát. De ne véreset!
A gyerek elképedve:
- Denevéreset???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cigányasszony hazavisz egy hazugságvizsgálót, ami sípol, ha valaki
hazudik.
A gyerek hazaér az iskolából:
- Hanyast kaptá fiam?
- Ötöst anyám! BIP
- Hármast! BIP
- Jó...egyest.
Anya:
- Bezzeg amikor én iskolába jártam, sose kaptam egyest! BIP
Apa:
- Bezzeg amikor én iskolába jártam... BIP
- Apa, nem jártál iskolába?
- Há ne szemtelenkeggyé fiam, az apád vagyok! BIIIIP

. . . . . . . . . . . .

A kannibálok cigányt sütnek nyárson. Pörgetik, mint az őrült, mire a
törzsfőnök azt mondja nekik :
- Lassabban, mert nem fog átsülni.
Mire a kannibálok :
- Próbáltuk ... de akkor lopkodta a krumplit!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

> A városban túlszaporodtak a galambok. Türhetetlenné vált a
nagy szemét és
> hordalék utánnuk.
> A polgármester úgy dontott hogy 1 milliót ad annak aki
kiírtja a
> galambokat
> a városból.
> Jött is egy vállalkozó és így szólt:
> - Én ennyiért elintézem a galambokat de van egy
feltételem, márpedig ,hogy
> senki nem fog kérdezni semmit, ha mégis akkor a dupláját
kérem.
> A polgármester beleegyezett.
> - A vállalkozó kivett egy sárga galambot a táskájából ,
elengedte és az
> összes galamb elrepült utánna az isten tudja hova.
> Ezt látván a polgármester megszólalt:
> - Tudom hogy ez most 1 milliónkba fog kerülni de meg kell
kérdeznem; nincs
> véletlenül a táskájában még egy sárga cigány is??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Koszonom a hianyolast.
Vagyok am, olvaslak titeket, de irni mar nincs erom.
Mikor szoptatok mindig itt vagyok, de irni felkezzel mar nem tudok.

Kata!
Gratulalok a kisfiuhoz es nagyon szep nevet valasztottatok.

Dodo!
Mar te is a vegen vagy. :lol: :lol: :lol: :lol:
En is fiut erzek.

A tobbieknek drukk, es kitartas!

Mi jol vagyunk.
Zoli egeszseges es nagyon jo gyerek es testver.
Semmi gond vele.
Katalin is jol van, no es hizik. Mar 4200 g es 60 cm.
Jo hosszu es kovoerke.
Jokat eszik, egyszer ebred ejjel 3-4 kozott, gyorsan eszik es alszik is tovabb. Este 8-kor fekszik es reggel 7-ig huzza.
Nappal meg 4x eszik. Reggel, delben, 4-kor es 8-kor.

En is jol vagyok, bar most nagyon aggodom, mert ketszer is egy jo nagy darab jott ki belolem. Raadasul akkor olyan furi lettem alul.
A latvany alapjan vagy meheloreesesem lehet vagy huvelykifordulas. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Holnap megyek vissza az orvoshoz, majd megmondja, hogy mi van es mi kell a rendbejovetelhez.
Amugy jol vagyok. Tejem is van boven.
24-en vizsgaznom kellene, de meg nem tudom, hogy fog menni.
Majd meglatom mi lesz.

Dobok nektek egy par kepet:

Ezt a ruhat mar kinottuk.
Kép

Ez meg jo! :lol:
Kép

Ilyen bongyorka a haja
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

MAgika!
De örülök nektek és a képeknek is!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reméle, hamar rendbe fogsz jönni :wink:
Tüneményes lánykád van ..... azok a fürtök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És a testvéres kép????Zabálni valóak mindketten :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lanyok!

Meg ami nagyon zavar, hogy anyosomek 2x voltak itt megnezni az unokajukat, miota megvan, pedig 5 percre laknak tolunk es Zolinal minden 2. nap jottek. Ha aposom nem is, de anyosom igen.

Magi
Vendég

Zsuzska!

Koszonom!
Vendég

Magi!
Akkora baj talán nincs tudod tapintani a hüvelyben a méhet?
Örülök hogy előkerültél!
Mert lennének kérdéseim de most nem zaklatlak ezzel nekem is öedemás és viszeres a hüvely körül és nagyon fáj is!

puszi!
gyönyörű a kis katalin!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Sajnalom a viszeret!
Kerdezz nyugodtan.

Nem tudom mi van, de nem ugy nez ki, mint regen.
Nem latom egyaltalan a huvelyem, mert ott van egy gomboc szeru valami, ami olyan, mint a huvely fala reces.
Gondolom beesett a huvely fala.
Ha megnyomom vissza megy a helyere.
Igaz nagyon nem mertem nyomkodni.
A ferjem szerint meg a mehem.
Szoval tok tanacstalan vagyok.
Majd holnap megmondja az orvos.
Egyikunk sem ert hozza es a neten sem talaltam ehez hasonlo kepet.

Magi
Vendég

Szia!
hát ez valószínűleg előboltosulás elől vagy hátul érzed inkább vagy pont középen egyformán
mert ahogy leírtad ez valószínűleg méhsüllyedés

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Viki!
Jobbulást neked!Hogy vagy?Van segítséged?

Edóci!
Megy a drukk neked a hó végére!!Szegény Máté :( vigyázzrá.

Magika!
Nagyon helyesek a gyerekek.Kíváncsi vagyok mit mond a doki,holnapig kitartást neked,nem lehet egyszerű :shock: :roll: Anyós:hát nem semmi.

Kata!
Aranyos a Zsombi kiejtéséban hasonlít a Zsófira becézéskor nem lesz összekeverhető?

Velünk helyzet nem sok,sajnos barnásodom,mencsi lesz belőle
:cry: :cry: :cry: Még van 2 nap majd meglátjuk,de szerintem most sem kerülel piri :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Magika! Nagyon örülök, hogy írtál! :D :D :D Én sajna a betegségedhez nem értek, de holnap a doki bizti mond valami egyszerü okot, hogy mi a baj!!!!! :roll: :roll: Katalin haja nagyon ari! Szép loknis hajacskálya lesz bizti!!! Puszi nektek vigyázz magatokra és ha tudsz gyere mond el mi volt a dokinál!!!

Lányok! A háziorvos tényleg nem küldhet el olyan vérvételre amiben nézik a prolaktint, toxoplazmát, pajzsmirigyet meg ilyeneket???? Én ezt nem értem! Számomra ez olyan hihetetlen hogy az csak na!!!! Most akkor csuszik a jövöhét keddi programom egy része! Titta ideg vok miatta!!! :oops: :twisted: :twisted: :oops: :evil:

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja Zsuzska! Köszi az infot!!! És mennyit iszol naponta?? Mennyi vízhez mennyi filter?? Bizti buta kérdés, de jól szeretném csinálni!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Én nem filterezem, hanem szárított teafüvet használok.... Két deci vízhez szoktam egy teáskanál füvet adni. Leforrázom az egy teáskanálnyi füvet (vagy neked a filtert) és 20 percig állni hagyom fedő alatt. Aztán ha kihűlt,megiszom. Egy pohárral reggel és eggyel este szoktam.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Zsuzska! Ma már csinálok is eggyet!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nagyon helyes!!!! Csak ízesíteni ne felejtsd el :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szejjjjjasztok! Na mi van!! Nagyon megállt megint a topik! Merre vagytok?????????? :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Voltam orvosnal.
Megfurdetem a gyerkocoket es jovok megirom mi volt.

Magi
Vendég

Magi!
egész nap vártalak!
így reméllem nincs baj ha tudzs várni az írással!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szia magi! Nagyon várlak!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

MIndenkinek köszönöm a bíztatást és a jókívánságokat! :) megvagyok, de még nem az igazi, sajna a hajolás, felállás, emelés eléggé nehézkes, és a fürdetés, meg a játszószönyegről felemelés, szóval hagyjuk :( de remélem már nincs sok vissza a gyógyulásig, mert már 1 hetem lejárt :wink:

És pár kép, hogy azért ne felejtsetek el, mert ritkán jövök :wink:

Megvan a kezem :D Kép
vigyori Peti
Kép Kép
fekve olvasok :wink:
Kép
ilyen nagylány vagyok már :)
Kép
v

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Magika!

Jobbulást!

Katalin nagyon csini! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok!

Gyerekek alszanak elpakoltam es most felkezzel fejek, hogy kibirjam az ejszakat.

Nos az orvos azt mondta, hogy tenyleg megereszkedett a huvelyizom, es a mehem megsulyedt.szerinte ez teljesen normalis egy 2x szulo nonel.
Intim tornat javasolt azzal ugy ahogy hejrehozhato.Mondta, hogy ez a gyors szules kovetkezmenye.

Nos ez van.

Meg azt is, mondta, hogy a hormonhiany miatt is rosszabb, mert most a szoptatas miatt nem termel noi hormonokat a szervezetem, ezert sem jon meg es ilyenkor olyan, mint ha klimaxolnek. Havissza jon a menses, akkor javulni is fog valamennyit.

Roviden ennyi.

Magi
Vendég

Viki!

Neked is javulast!

A kepek szupik!
Milyen nagyok vagytok mar.

Magi
Vendég

Hú Csajok én ma úgy megilyedtem.Reggel ota fájdogált a pocim és sokat jártam pisilni.Gondoltam mert sokat iszom mert tényleg, erre este majdnem 8-kor kicsit véres lett a papir vagy is a folyás de mikor másodjára megtöröltem már nem.Nagyon beparáztam rögtön hívtam a dokit mert ma rendel 20:45-re adott idöpontot.Ne mondjam nagyon féltem.Zsombi jól van és nem hüvelyi vérzés hanem holyaghurut gyuladásom van, kaptam gyógyszert és mondta a doki nyugodjak meg a baba jól van.Nagyon féltem,hogy baj lesz :cry:

Magika!de jó,hogy jelentkeztél!!A gyerköcök nagyon édesek Kata haja,Van a családba göndör haju?Érdekes én még nem is hallottam,hogy lehet ilyen szülés után.Pedig Zoli és Kata között nem is olyan kicsi a kor különbség :roll:

Viki!Édesek a te gyerköceid is és nagyon hasonlítanak!!Jobban vagy már?

Ibica!Pont az tetszik,hogy hasonló a nevük amúgy inkább Zsebizük Zsombit :lol: Mensi megjött?Remélem nem!!És tesék elmenni Doktor bácsihoz :!: :!: :!: :!:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Magi!
Örülök,hogy nincs nagy baj.Reméljük hamar rendbe jösz!

Viki!
Örülök,hogy jobban vagy.Még mindíg szépek a gyerekek.Nem felejtünkel ne félj :D :D Amikor tudsz megyre mindíg!!

Kata!
Jobbulást neked és vigyázz Zsebire :D :D ez így ari :D :D !!

Mencsi még mindig sehol,ha hétfőig semmi tesztelek!!Barnásodás az meg van.Úgy,hogy lehet nem kerülel.

GABIIIIIIII????????????????????????Mi a nagy helyzet??????????TESZT??????????????????????Gyere a beszámolóval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Ja és minden gond nélkül megittam a reggeli kávémat :( :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Tegnap túléltük Mátéval a vérvételt,nagyon ügyes volt Máté,beszéltem az anesztessel is.Most már csak a 16-át kell kibírnunk. :oops: Meg hogy addig ne legyen beteg.

Magi
Végre jelentkeztél! :D Nagyon jó baba Katalin! :D Remélem hamar rendbe jössz! :wink:

Viki
továbbra is jobbulást és kitartást! :wink: Nagyon jók a képek! :D

Kata
De jó hogy minden rendben Zsombival! :D Neked jobbulást!

Ibici
Nagyon drukkolok hogy ne jöjjön az a mencsi! :wink:

Mi lehet elmegyünk a Városligetbe,most van játék kiállítás a hétvégén,biztos tetszene Máténak.Apósom is eljött a hétvégére,itt van a sógornőm is,úgyhogy Máté tiszta dili,be van zsongva teljesen,nem lehet bírni vele! :twisted:

edoci

Na, bejelentkezek én is! :)

Magika, Viki!
Nagyon jók a képek!

Nekem egyre kevesebb erőm van bármit is csinálni! Tegnap még állni is rosszulesett....egy nap kb egy dolgot tudok megcsinálni, és ki is purcanok. Remélem kedden és szerdán sikerül a vizsgám, mert már az is nagy megkönnyebbülés lenne ha nem kéne mindennap a suliba eljárnom...nagyon kifáraszt, hogy egész délelőtt ott kell ülni! Na, de hát ez van!
Még a héten vasalnom kéne, meg fizu után megvenni még a maradék babacuccot (fürdetők, kenőcsök, pelenka...) meg nekem betétet.... aztán asszem minden meg is lesz!

d.dodó

Sziasztok! Vagyok ám én is!

Én ma nagyon kis lusti vagyok! Mondjuk már kimostam, de valahogy aminnyire szeretek főzni most annyira nincs kedvem! Apácska a kertben barkácsolgat én meg lustizom! Bár mondjuk most ugy is szabin leszek a héten tehát asszem meg is érdemlem kicsit! :oops: :P :P :oops: :P :wink: :wink: Én is ugy mennék valamerre! De hová? Van valakinek 1 jó tippje??? Lehet, hogy mondjuk elmegyünk ma is szolizni eggyet! Ilyenkor már rég járni szoktunk mert én ahogy napra érek egyből leégek, mert olyan marha fehér böröm van! Ma ugy döntöttem finike vacsit készitek magamnak mert lecsot fözök. Azt mondjuk a drágám nem szereti. Ugyhogy ő hideget fog vacsizni!

Magika! Örülök, hogy nincs nagy baj! Sok sok torna és akkor rendbe jössz!

Kata! Örülök, hogy nálad sincs nagy baj! Ne emelgess te se hanem pihikézz sokat! Szedd be a bogyot amit a dokibácsi adott és pikk-pakk rendbejössz! :wink:

Ibici! Nagyon szurkolok és drukkolok, hogy ne a mencsi miatt barnásodj!! :wink: :wink: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dodó! Nagyonsokat pihenj! Már nincs sok hátra! Már vághatod a centit! Nem hiszem, hogy akkora baj, ha nem csinálsz meg mindent 1 nap alatt! Kiméld magad! Vigyázz nagyon magatokra! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Edoci! Milyen ügyes nagyfiacskád van! Örülök, hogy a vérvételnél minden rendben ment! :wink: :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Köszi mindenkinek a jókívánságokat! Alakulok, lassan, de ez már valami! :)

Magika!

Jobbulást kívánok!

Nem is meséltem,milyen édes volt Peti tegnap előtt! Ülök a kanapén, és kártyáztunk. Egyszer Peti felpattan, és kiabál, hogy : anya, gyere!!! Mondom: hova Kicsim, tudod, hogy anyának fáj a dereka, és nem tud csak úgy ugrálni veled?
Erre ő:anya, megpróbálsz felállni?
én: persze, de mond meg előbb, hogy hova menjünk, jó?
ő: anya, ha mindig sokat eszel, meg iszol, és rendesen beveszed a gyógyszereidet, akkor meg fogsz gyógyulni.
Kicsordultak a könnyeim lányok, annyira édes volt, és hozzá az a nézés, a nagy kék szemeivel :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

Bocs a sok képért :oops: már megint! 8)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki! A kisfiad tényleg nagyon aranyos volt! És látod? Ahogy tanitod Őt, ugy tanusz tőle mindig te is! :D :D :D :D :D :D És nem baj, hogy sok képet raktál fel! Gyer és hozz magaddal mindig mert mi szívesen nézegetjük a kis drágáidat!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Vagyok én is!
Mostanában elég szar a netem, folyton ledob, most éppen műkszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apácska elment két napra túrázni a Mátrába barátjával, szóval szalma vagyok ma délutánig :roll: :shock: :shock: :shock:

Viki, MAgika!
Tündériek a gyerkőcök, hozzatok sok sok képet :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!
elfelejtettem mondani született kiskutyánk fajtatiszta labradorok!
Nem szeretne valamelykőtök igazán ideális gyerek mellé nagyon inteligens gyerekszerető fajta.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Köszi az energiákat! :) Ma már jobb, sokkal jobb :) Voltam is már sétálni a kölkökkel (persze Laci is jött, egyedül még nem mertem Petit bevállalni).

Betti!

Mindig is egy zsemle színű Labrador volt az álmom de szegénykét nem zárhatom egy lakásba :( Anyuéknál, ahol családi ház van, ott meg nincs kerítés, plusz az öcsém allergiás a kutyaszőrre :( :?
Gratula a kicsi kutyusokhoz, biztos nagyon édesek, majd teszel fel képet róluk? :oops:
Hogy vagy?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Köszi jól vagyok a viszereim fájdalmától eltekintve.
Sajnos nem tudok képet feltenni mert nem tudom lekicsinyíteni
Gyógyulást és sajnálom hogy nem tudok közelebb lenni már kitornáztuk volna a lumbágót .

Magi!
Ha tudok segíteni szólj urodinámiás szakvizsgám van.

Képzeljétek a 24 hetes cukorterhelésen minden kismama 12 hetesnek gondolt a pocakom alapján pedig hízni meg hízok rékát ennyivel szültem anno mint most vagyok és még hol a vége.
Bánt is rendesen de ez van.Már 6 kg híztam!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Esztivel nekem is sokkal kisebb pocakom volt, mint Petinél és csak 2 kilóval híztam most kevesebbet! És az a 6 kiló szerintem nem sok egyáltalán :wink:
Eredetileg én is gyógytornász akartam lenni, de a szüleim lebeszéltek róla, végül dietetikusnak jelentkeztem, de 2 ponttal lemaradtam :( így csak a 2. helyre vettek fel és környezetmérnök lettem, amivel meg nem lehetett elhelyezkedni '99-ben. :(
Amúgy tényleg kár, hogy nem vagy közelebb, megtaníthatnál egy-két jó fogást, mert nekem tényleg elég sokszor van ilyenem, csak amíg nem voltak gyerekek, könnyebben ment minden, mert pár nap fekvéssel megoldódott a dolog :oops: Amúgy meg még egyszer köszi hogy segítettél nekem Esztinél, mert tuti, hogy a sok torna miatt megy neki ilyen szépen, már képes hosszú perceken keresztül hason "olvasni" az elé felállított leporelló könyvet! :D és még néha mosolyog is közben :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

dodó!
Sürget valaki?Ne kapkoddel a dolgokat,mindíg azt csináld amit már nagyon fontos.Vigyázz a babádra!!

Edoci!
Milyen volt a játék kiállítás?Tetszett Máténak?Szorítok nektek 16.-ra.Biztos ügyes lesz Máté,ha a vérvételnél is ilyen bátor volt.

Viki!
Peti nagyon aranyos,ahogy vigyáz rád.Az én Vikim már mondjuk nagyobb,de ő is mindíg mellettem van,ha beteg vagyok.Kérdez percenként,hogy mit hozzon,jól vagyok-e?Tündériek a gyerekek és büszkék lehetünk rájuk,igaz csak azt adják amit kapnak és látnak tőlünk,megható pillanatok az tuti :wink: :D :D

Zsuzska!
Apa haza ért?Meg szeretgetted?? :lol: :lol: Mikor tesztelsz?Szorítok neked nagyon!!

Betti!
Kitartást a viszérfájdalmadhoz :? Mit tudsz csinálni vele,borogatod?

Többiek merre vagytok?

Gabi feltűnően elvagy tűnve!!Gyere helyzet jelentésre,ne csigázz bennünket!!!Pozitív a teszted ugye :D :D :D

Velem helyzet,hogy megjött piri,ezt már nem bírom :cry: :cry: :cry: semmi más extra.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!

Apácska tegnap szerencsésen haza ért és tornáztunk egyet ennek örömére az ágyikóban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerencsére egyenlőre elindult a hőm felfelé.

Ibici: Teszten egyenlőre nem gondolkodom.

Puszi mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Betti! Tök jó, hogy nem vagy hizékony! Írigykedem ám mert én tuti nagyon fogok hízni, mert most is nagyon könnyen tudok hízni! Ezért nekem 3x jobban kell majd figyelnem a dolgokra! :( :( :? 8) :?

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

köszönöm de pont ez a bajom hogy sokkal jobban hízom mint az első babámmal ott 60 kg val szültem és csak 8 kg híztam most meg már ott tartok és még hol a vége!

Lányok!
Olyan csúnya a lábam úgy bánt de mit tudok tenni így már tuti nem lesz 3 ik.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Bár én is már a súlyom miatt aggodhatnék! de szerintem Nálad Most a legkevésbe kéne a súly miatt aggodni, mert legalább, ha hizol is akkor is tudod, hogy a te kis manocskád rendben fejlödik! Én teljes szívemből szurkolok neked, hogy olyan egészséges manocskád legyen mint a makk!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?