Új privát üzeneted érkezett!

Gili!

Az én fiam volt :lol: Darabokra szedi a habtapit.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó, nagyon sajnálom, remélem gyorsan kilábaltok!!! Bronchitis??? Sípol, zörög, csattog???? Nekem ugye már írtam BArni volt az, remélem már csak volt, és többet nem jön elő. A doki nem írta fel azokat a dogokat amiket kellett volna, kórházba kerültünk, és a sokkminden mellett tüdőgyuszis is lett. Hörgőtágítót, ventolint is kell, vagy annyira nem vészes? Egyemmeg, nagyon rossz lehetet szegénykémnek, kúpotok van, rectodell? Próbáld sokat itatni, meg talán sót tenni a tápijába. Remélem gyorsan túl lesztek rajta.
Az én páromnak is pont olyan repedfazék hangja van, és egyszerűen nem akar javulni, pedig szed antibiotikumot :? remélem minket nem fertőz le.
20kg???? áááá az nem annyi hanem 30kg! :evil: :evil: Kitartást a 90 naposhoz, hétfőn én is csatlakozom, aztán majd meglátjuk meddig jutok. :?

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Manó!!! Húúúú de gáz, kaptál volna köhögéscsillapítót,?? :evil: Nem summamedet kaptatok, vagy mi a neve???

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 

 
 

elküldtem, mert amilyen béna vagyok, tuti kitörlöm amikor megirtam a kisregényt, aztán mérgemben megint nem irnék egy darabig :roll:

nyelvtanulás: nálunk ez elég egyértelmű, mivel belgiumban élünk belga bölcsibe kerül, ahol franciául fognak hozzá beszélni, nekem elég furi lesz, hogy a kis pöttöm gyerekem idegen nyelven karattyol hozzám, de tudom hogy neki előnyére válik majd ha hazamegyünk :) amúgy szinmagyar család vagyunk, igy itthon nem fog más nyelvet hallani, én azzal értek inkább egyet, hogy ha már nyelvtanitás, akkor anyanyelvű beszéljen hozzá, az, hogy anya vagy apa magyar akcentussal angol szavakat tanit, én nem hiszem hogy sokat ér..

kaja: mi azért kezdtük el a hozzátápit, mert júliustól megyek vissza dolgozni, igaz csak fél napra, meg eleinte csak minden másnap, de azért nem akarom, hogy majd hirtelen kelljen elkezdeni szoktatni, főleg mert láttam, hogy eleinte nagyon nem ment neki a kanállal evés (egyébként szopizik)
most már ügyes, ezért nem is kap sokat, csak napi kb 50 ml pépes cucc, leginkább répa-krumpli-alma, sütőtök, cékla amig volt
most gondoltam hogy kap őszibarackot, mert láttam hogy már van, vettem is neki egy szemet, de elbizonytalanodtam, hogy talán mégsem kéne primőrt adni :roll:
csak azért gondoltam, mert elég ritkán van kaki, talán az őszi kicsit meghajtaná.. de talán inkább veszek boltit, az veszélytelenebb
amúgy tényleg szörnyű, hogy az ember már nem bizhat meg a gyümikben, zöldségekben, mert lehet többet árt mint használ :(

na, hát ennyi tellett tőlem igy estére, bocsi hogy személyesen nem szólitottam meg senkit, de hirtelen túl sokat olvastam vissza, eléggé kavarog már a fejemben ki mit irt..

azt egyelőre nem kérem, hogy a táblázatba betegyetek, mert nem merem megigérni hogy rendszeresen tudok jönni, lehet megint eltűnök a balfenéken (mentségemre legyen mondva most sokáig magyarországon voltunk, rokonlátogatás, stb, igy nem nagyon volt időm netezni), de azért igyekezni fogok, azért itt egy kép Esztiről, hogy valamennyire tudjatok minket társitani :)
jó éjt!! Kép

Kép
gili
 
 


De, az, sumamed.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


És nem igazán mondanám hogy recseg meg ilyesmi, szerintem csak enyhe MÉG. Ezért is vittem vissza, mert már nem hittem benne hogy elmúlik gyógyszer nélkül, mert csak romlott, hogy aztán ez a gyógyszer elég lesz e vagy sem? Mást nem kaptunk. Rectodelt nem csak kruppra van? Amúgy van itthon.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Hörgőtágítót nem kaptunk és az már nincs is itthon, mert lejárt, Emmának sosem volt ilyesmi baja, a hörgőtágítót egyszer felírták neki de ki sem nyitottam.

remélem nem lesz olyan beteges mint én voltam, nekem fél és 1,5 éves koromban is tüdőgyulladásom volt.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Rákerestem erre a bronhitisre és azt írják fogzás környékén hajlamosak rá a gyerekek :o

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Beteszem, mert bár ne legyen rá szüksége senkinek de nem árt tudni


Kiszáradás tünetei: Mérsékelt esetben a gyermek kevésbé foglalkozik a környezetével, és nem nagyon játszik, könnyek nélkül sír, száraz a szája, és kevesebb, mint 2-3-szor van vizelete naponta. A súlyosan kiszáradt gyermek aluszékonnyá vagy elesetté válik.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Nekem adtak kúpot, és mondták ha gáz a helyzet, be a popóba és irány a kórház. Akkor jó, ha nem gáz még. Nekem asszem 10 hós volt amikor először volt ilyen nem tudtam mi, és csak furcsáltam a sipolós légzést. Hétvége volt, és az akkori dokit nem értem el, és így mentünk be a kistarcsai korházba. Ott kapott inhalálást, egy napig kellett bent maradnuk akkor , és utána úgy enegdtek el, hogy írtak fel spiropentet. Köptetőt szedtek? Ill. volt ventolinunk is, később vettem hozzá babyhallert is. Na meg ez is olyan tudod, ha sípol akkor írány a levegőre, meg nyitott ablaknál aludni. Édes istenem mikor másodjára mentünk kórházba, akkor 1 hétig voltunk, azt hittem már sosem jön rendbe, csak zörgött, meg recsegett, nagyon durva volt. Nem tudott szegény elaludni, én kinnt a teraszon éjszaka róttam vele a kilómétereket babakocsiban, de nem tudott aludni. Nagy nehezen beájult, akkor betoltam, rányitottuk az ablakot, én meg ott feküdtem rádőlve a babakocsira, hogy ha lerugja a takarót, betakarjam, nehogy megfázzon, ha nincs rajta. Remélem Ti hamar rendbe jöttök, tessék pozitívan hozzá állni!!!! És nem lesz beteges, ilyet ne tessék mondani!!!!! Ez parancs!!!!! 8)

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


:-) gondoltam, legalább 10 féle antibotikumot szedett már Barni, egyikre sem akart regaláni a makacs szervezete :? Na megyek, gyerekek alszanak, de api még fennt van :wink:

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Nem, ennyire nem gáz még...Emma egyszer krupp gyanús volt azért kapott rectodelt-et. Berti nem ilyen csak hurutosan köhög. Amikor épp nem köhög nincs semmilyen hangja csak be van dugulva az orra folyamatosan hiába szívom, csöpögtetem. Most kapott szemcseppet és azt is kell az orrába csöppneteni az orrcsepp mellé...mindíg tanul az emebr, ezzel amegoldással még nem találkoztam.
Érdekes , mert magamtól én is adtam neki hét elején köptetőt, de azt mondták kedden nem kell. Most is mondtam a dokinak és nem mondta ő sem hogy kellene. Hát nem tudom, lehet holnaptól adok neki.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Igen, a kiszáradástól én is féltem, hányt, ment a hasa. De ivott, sóztam, cukroztam. A dokinénit én is kérdeztem mikor kijött hozzánk, uezt mondta. És mondta, hogy amíg a babataxit tologatja, addig nincs baj(akkor már ment).Pá

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Manó, nekem a klinikán mondta a nő, egyetemi docens, hogy mindíg adjak, ameddig csak köhög. Attól baja nem lesz. És igen, ő volt az első doki, aki nekünk is adott semcseppet, hogy cseppentsük az orrába. Ez az orrmandula kivétel megelőzésre is van. Sok gyereknél akkor szűnik meg a bronchitis ha kiveszik az orrmandulát.
na mostmár tényleg megyek, mert bealszik apa..... :)

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Sziasztok!

Még nem olvastalak vissza benneteket teljesen, csak írni akartam néhány sort.

Era
Nagyon jók a képek!
Tetszett, hogy azt írtad cicibetyár. :lol:
A gyümölcsökbe is tehetek anyatejet? Arra gondoltam, hogy anyatejjel higított almával kezdeném, vagy répával, mindegy gondolom. Melyik jobb?
Egy csomó kérdésem lenne, a jövő héten találkozom a védőnőmmel. 3 hónapja nem beszéltem vele. Nagyon bízom benne, mert 3 gyermeke van és okos nő.
Ha az orvos nem látta vérszegénynek Balázst, akkor biztos nem az, vagy enyhe ami elmúlik. Én is ebben bízom. Esetleg, ha gond van kap majd gondolom vascseppeket.
A spenót miért csak egy éves kor után adható? Bár állítólag úgy tartalmaz vasat, hogy a szervezetbe nem szívódik fel. A cékla jó lesz. Én most egy hónapon keresztül nem akarok adni csak almát, répát, sütőtököt, burgonyát és őszibarackot. És ha lehet először nem kevert dolgot.

Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Manó

Jó hogy észrevetted a gyógyszertárban a tévedést!
Bertinek jobbulást, nagyon sajnálom, hogy megbetegedett.
Apor egyszer volt beteg 3 napig, ami orrdugulás volt, piros torok és hőemelkedés. Azóta szerencsére semmi. Nagyon rosszul viseltem. :)
Mi lett volna, ha nagyobb baj van.

Jaj, mesélnem kell valamit. Eddig nem akartam, de muszáj megosztanom veletek. Leesett Apor egy hete az ágyról. Alacsony ágy volt és szerencsére picit ütötte meg a fejét, de rettentően megijedtem. Egy percre kiszaladtam a nadrágomért. Ő feküdt hanyatt az ágyon, majd hasrafordult és hátrafelé lekúszott. A férjem felkapta a földről, kb. 2 percig sírt, aztán nevetett. Azt hittem, elájulok az ijedségtől. Azóta soha nem hagyom egyedül. Ti se hagyjátok egy pillanatra sem.

Én is szeretnék diétázni hétfőtől.

Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kép


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Huh, Manó, még jó hogy ilyen szemfüles voltál a patikában. Mondjuk elolvashatta volna a patuikus a recepten, hogy mekkora gyereknek lesz. Bár nekünk meg 3 hónaposan a külsőfül gyulladásra írt fel olyan gyógyszert a gyermek fül-orr-gégész szakorvos, amire az volt írva, hogy 6 éves kortól adható (antibiotikum). Úgyhogy nem is csepegtettem Csabi fülébe egyszer sem. Kár volt kiváltani.

Gyógyulást kívánok Bertinek! Talán ilyen szép tavaszi időben könnyebben meggyógyul.

Gili, hát látszik, hogy Belgium azért más: ott lehet fél napra visszamenni dolgozni. Itthon ez nagyon nem jellemző. Egy holland nő is hasonlót mesélt egyszer: amikortól gyerekei lettek, minden másnap dolgozott ő is. Nálunk meg csak a főállásúakat szeretik a legtöbb munkahelyen.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Én még itt, Emma kidőlt a társulat végére pedig meg akarta nézni :lol: berti meg felkelt enni, most itt ülök mert fél órát fogtam az ölemben azt hiszitek büfizett? Nem merek elmenni fürödni nehyogy hányjon :roll:

Anita!

Emma is leesett annak idején, de azt hiszem írtam is mikor tém avolt régebben hogy van aki picit ott hagyja a pelenkázón a babát amíg elszalad valamiért. Sok baba leesik, erre én is akkor jöttem rá mert persze gyyorsan rákerestem a neten és szerencsére általában csak egy kis ijedtség van. De azért nagyon kell vigyázni. Barátnőm kislány ameg legurult babakocsistul a teraszról :roll: Olyan gyorsan megvan a baj. Na aludni kéne amíg lehet, nem akarom elkiabálni de olyan jobbnak tűnt Berti, legalábbis a vállamon egész nyugodtan szuszogott.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Szopiztató-fogyókúrázó anyukák. Olvastam róla a 90 napossal kapcsolatban,, hogy amíg szoptatsz, addig nem szabad diétázni, mert mikor fogyózik az ember, akkor méregtelenít a szervezet és olyan méreganyagok szabadulnak fel, ami átmegy a tejcsibe. Lehet, hogy hülyeség, de lehet Banyus, hogy ezért nem fogadta már el Barni a cicit, mert más lett az íze.

Leesés. Én is mindig otthagyom az ágyon (alacsony) Hannát egy-egy pillanatra, de mindig bennem van, hogy nehogy akkor induljon be lusti kisasszony... ugyhogy most már én is úgy vagyok vele, hogy ha lehet, akkor inkább beteszem a járókába.
Férjemet a tesója lökte le babakocsistúl a teraszról mikor kicsik voltak. :D Két év van közöttük és tök jó tesók, de mindig azon nevetünk, hogy akkor lehet féltékeny volt nővére a férjemre és azért lódította le :) Szerencsére semmi baja nem lett, de ha bolond a férjem mindig mondom neki, hogy azért csak valami ütés érhette akkor :D :D :D

Bertinek jobbulást Manó! Szegény kicsike :( Úgy sajnálom ilyenkor őket mikor betegek :(

Hanna most (kopp-kopp) jól van, sztem a foga volt a bűnös. Akkor egy nap volt ilyen magas láza, aztán azóta semmi. Remélem nem jön vissza. Olyan rossz volt az én mosolygós tündéremet ilyen bágyadtnak látni :(

A hozzátápitól én kész vagyok. Ez a nő semminek nem örül már amit adok, mindenre fintorog, a tápit szereti a legjobban :shock: Fura ízlése van, Tusival kezet foghatnak a tápi-szeretet miatt :lol: Tényleg Tusi még mindig lefetyeled te is ? :D

Akármit adok Hannának, max egy fél üveg és utána nem kell. De van amiből pár kanál és szorítja össze a száját és nyüszög (bár megjegyzem ilyenkor annyira édes :) ). Gyümiket még úgy ahogy megeszi, de a főzelékek... Sárgarépa, borsó egyáltalán nem kell neki.
Finomfőzelék. Áááááá.... nagyon utálta! :lol: De most már a sütőtök sem kell, burgonyás dolgok sem. Amit én csinálok azt meg alapjaiban felejtsük el.
Nagyon nehezen fogadja el az új ízeket...

Manó! Elég nehéz a leírás alapján megmondani, hogy most beteg vagy kiszáradt a gyerek. Hanna is ezeket a tüneteket produkálta most, de tuti nem volt kiszáradásos, mert a reggeli és esti fosáson kívül megmaradt benne a kaja. Nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi olyan baj Bertivel, hogy kórház legyen a vége. Bnőmék pont emiatt bekerültek kórházba (kiszáradás veszély) és horror amiket mesélt, hogy mi folyik ott... :(

Képzeljétek, Hanna ma reggel fél 6-kor evett először este 10 után! :) Nagyon ügyes kislány volt! :) Bár ennek az a hátránya, hogy viszont én ilyenkor meg már nem tudok visszaaludni... :twisted:

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Jaj Anika!
Új adat. 6 hónapos. 6700 g és 66 cm. (bár ez az én mérésem, sztem nem jól mérem, mert a 68 rugik már épphogy jók)

Kép

KépKép
babuci99
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Írtam egy csomót ,visszalapoztam és eltűnt!!!!!

Kép
vargaviki
 
 


Szóval, akkor újra:

Anita: miért vagy ilyen óvatos? Miért adsz majd csak ennyi mindent Apornak egy hónapig?
Én Manóhoz hasonlóan nem voltam az az egy-két kanalas és semmi probléma nem volt belőle. Nyilván nem nagy adagot evett először meg, csak annyit , amennyi jól esett neki. Aztán szépen egyre többet. Figyelni kell a babát, és akkor azonnal meglátszik, ha valamitől baja lenne. De szerintem ezektől nem igazán lehet baja, hiszen azért ezek az ún. elválasztós kaják, mert ezek a legkönnyebben emészthetőek, semlegesek, stb.
Úgy tudom a cékla is az elsők között adható zöldségek között van.
Én almával kezdtem, aztán két napra rá jött bele a banán, azt már nagyon szerette.

Spenót/sóska: valaki írta az egy éves kort. Nekem azt mondta a védőnő, hogy már lehet neki adni. (3 hete kezdtük a hozzátápit)
Jövő héten salátafőzit kap majd, mamámnál már van friss fejessali.

Banyus: miért nem reszelsz neki egy kis almát almareszelőn? És utána kaphatná a vegyes cuccot.

Üveges krumplikra én mérges vagyok, mert a 5-ből 4ben burgonyapehely van és nem burgonya!!! Úgyhogy inkább főzök neki. Nem tart semeddig, aztán be a turmixba.

Manó: úgy sajnálom Bertit!!! Jobbulást Neki/Nektek!

Kép
vargaviki
 
 


Nyelvtanulás: azért gondolom nem túl jónak ezt a mutogatósdit, mert nem látom sok értelmét. Mit érsz el azzal, hogy a babának megtanítasz 20-30 angol szót? Ráadásul a saját magyaros angolt. Nekem ezzel van problémám. Amikor ezeket az angol szavakat, amiket mutogatással meg tudsz tanítani (labda, könyv, anya , apa, pár gyümi esetleg, kutya, cica...), egy-két hét alatt megtanulja a gyerek később. Teljesen alapszavak.
Ha jól értelmeztem a Helen Doron-t, akkor azokon a foglalkozásokon sem tanítják így a gyerekeket, hanem végig angolul beszélnek hozzájuk, angol szöveget hallgatnak, stb. és a foglalkozás közben "jönnek rá" maguktól, hogy melyik szót mihez kell társítani. (javítsatok ki, ha nem így van) Ez nekem sokkal szimpatikusabb. Az én kiejtésem nem lesz igazi sosem. Éltem kint Angliában egy ideig, de még ott sem lett "igazi" a kiejtésem. Miért keverjem akkor ezzel meg a gyereket?
Én a későbbiekben azt szeretném, ha egy anyanyelvi tanártól tanulná az angolt, az sokkal többet jelent.

Vettünk etetőszéket. Végül nem a hintás lett. Azt hittem , hogy az ülését lehet hintáztatni, de nem, hanem a talprészénél lehet átállítani valamit. És így nem olyan tuti. Úgyhogy a "Pinta" fantázianevű széket vettük meg. A férjem választotta a színt, hát elég vad lett.... :) Élénk lime-zöld szürkével :D.

Kép
vargaviki
 
 


Anita: táblázatba: már nem csak tej a táplálás, hanem vegyes (tej + gyümi/zöli)

Kép
vargaviki
 
 


Sziasztok!

Csajócák nagyon félelmetesek ezek a betegségek. Még olvasni is rossz ezeket a történeteket. Na meg ahogy kenitek-vágjátok ezeket a gyógyszereket...
Bertinek gyógyító puszit és simit küldök!

Kép


Banyus! Nagyon jó lett a hajszined! A bedőlős kép írtó szupi, olyan mint egy kis modell!

Gili! Jó, hogy jöttél és tettél képet Esztikéről, csudiszép hajasbaba!

Anika! Gondolom, hogy megijedtél. Én is állandóan ettől rettegek, hogy lezuhan a pelenkázóról vagy az ágyról. Olyan hirtelen és váratlan dolgokat tudnak művelni, hogy hihetetlen.
Nagyon aranyos az alvós kép, úgy szeretem ezeket. Én nagyon ritkán tudok Lilláról alvósat csinálni, mert egyszer-kétszer már felébresztettem a géppel, úgyhogy inkább nem próbálkozom.

Tegnap mértük Lillát és pont kétszerese a születési súlyának. 7400 g.



Ez egy kicsit régebbi, de ez a kedvenc alvósom: Kép

Kép Anya segíts!

Kép Fülbevalót kaptam
Vendég
 


Jobbulást beteg babók!
Milukának mekkora már a súlya?
Viki spenótot én úgy csináltam, hogy fél kg spenótot megfőztem, váltott vízben, két teáskanál cukrot tettem bele, meg egy főtt krumplit. Így is vad lett az íze, úh tettem bele két kanál tápot, mikor adtam neki. kettő adag le lett fagyasztva. Akkor ízlett neki, mikor keverve volt sütőtökkel. Mikor simán kapta azt is megette, de kicsapta kicsit a nyakát...Úgyhogy ami le van fagyasztva, azt nem most fogja megkapni. Gondolom tápi helyett nektek lehet hígítani anyatejjel. aki írta, hogy egy évtől a spenótot...az a konzervre vonatkozik, mert tejszín és margarin van benne.

Kép
nyafi
 
 


ja és összeturmixoltam a főzőlevével, mikor kész lett.

Kép
nyafi
 
 


Anika!

Egyszer én is elküldtem neked priviben az adatokat. Még nem raktál ba a táblázatba. :( A változás annyi, hogy legfrisebb adatok: 6200 g/64 cm. ( Már közel állunk a duplázáshoz!! :))Ja, és vegyes kaja. Zöli+gyümi az anyatej mellé.

Hobbim: utazás, utazás bárhova bármikor, mindig pörgök, plusz imádok olvasni, vszínű ekkor pihenem ki sok pörgést. :)

Viki! Az etetőszéket nem a Pesti út végén vettétek? Mi ott vettük a Fabulát, ugyanez a család, és nagyon szeretjük. Annak is szokni kellett a színét, erős napsárgát választottunk, de mindegyik erős volt, ez ilyen fajta. Ott láttam azt a hintásat is, amit feltettél.
Ja, és mindig jelöld ki a szöveget másolásra, ha ellépegetsz, akkor tuti nem vész el! :)
Én is éltem kint Angliában 3évet, úgy tényleg nem tetszene nekem sem a nyelvtanítás, ahogy leírtad. A Helen Doront igazából én vetettem fel, mert én sem ismerem, hátha vki ismeri. Azért is iratkoztam fel próbaórára, ott majd eldöntöm, szimpi-e, sőt, megkértem a fickót, hogy megnézhessek egy olyan csoportot, ahol mondjuk 1,5-2 éves gyerekek vannak, és la. 1 éve járnak, ott szerintem még jobban kiderül, van-e értelme. Még azon is elgondolkodtam, hogy ha tényleg beválik, akkor elvégeznék egy ilyen tanfolyamot, és megpróbálnám tanítani, de persze ez csak távlati terv. Én tanítottam egyetem mellett gazdasági angolt magántanárként, és hiányzik a tanítás, meg az angol is, sokat felejtettem.

Fesan! Nem a tanárra, az ortopédusra gondoltam! :lol: Azt hittem, őt ismeritek, én csak őt tudom, mint magándokit a városban, minden picit hozzá visznek. Az Ószőlő melyik részén laktok? Társasházban? Mi az erdő felőli utolsóban laktunk. Én is imádtam. :) Ma is voltunk babauszin, kivételesen vasárnap, mert tegnap kerítést kezdtek építeni a fiúk. Jaj, annyi meló van még itt, kész szerencse, hogy még nem jár Lizike, remélem addigra már rendbe pakoljuk a kertet, bejárót, stb, mire elindul.

Manó! Jobbulást Berikének!

Gili! Jó, hogy jöttél, gyere gyakrabban!

Megyek hajat mosni, mert du. hivaltalosak vagyunk a férjem keresztfiának a szülinapi partijára. (4 éves.)

Szeretem a pünkösdöt, pünkösdkor jöttünk össze 4 éve, és tavaly is direkt akkora időzítettük az esküvőt, csak 2 héttel későbbre esett. :) Mindenkinek szép napot!

Drienn

Kép
drienn77
 
 


Anika!

Még neked akartam írni, hogy pont múlt héten esett le a barátnőm Lizivel egyidős kislánya is az ágyról ő is nagyon megijedt, aztán minden ok volt. A másik Lizivel egyidős gyerek is esett már le korábban, és az ő társasházukban 3 pici baba van, már mind leesett. Ez sajnos tényleg gyakori. Azért remélem, nem mi jövünk. :) Nekem inkább a földön van, ágyon szinte sosem.

Drienn

Kép
drienn77
 
 


Sziasztok!

Most csak annyi, hogy Drienn ne haragudj! Megnézem azonnal, de gyakran nem jön meg a privát üzenet. Megnézem és ha ott van, akkor kérlek ne haragudj!


Lehet gyümölcsöt anyatejjel keverni?
Voltam a boltban, találtam Hipp barackot, de tartalmazott cukrot és glutént. Asszem az első napokban készítek neki almát. És amikor már nagyobb adagot enne veszek normális bébiételt otthon.

Most mennem kell, jövök még!

Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Szerintem lehet gyümit keverni anyatejjel Ani.

Nyaf, köszi a leírást.

Igen, a Pesti út végén vettük a széket. Pont most állította össze az Uram, tök jó! :)

Kép
vargaviki
 
 


Sziasztok!

Drienn!

Azóta én is rájöttem, hogy valószínű az ortopédusra gondolsz. Mi Szabó Évához vittük, ő műtötte apát és anyát is, családi jóbarát. VAn magánrendelése is a kórházban szerdán és csütörtökön a gyerekrehabon.
fesan
 
 


Helló csajok!

Köszi a kedves fogadtatást :)
szerintem az anyatejet mindennel lehet keverni :D én még a szemébe is cseppentem, mert eléggé csipásodik, és azt mondták segit..
nézegettem a babáitok súlyát a táblázatban, és megnyugodtam, hogy akkor mi is jók vagyunk, Eszti 2740 grammal született, egy hete mértem, 7060 gramm volt :)
na, már mennem is kell, mert délutáni nyűglődés van :roll:

Kép
gili
 
 


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Remélem most jó a táblázat! Drienn valóban ott álltak a levélben az adatok, ne haragudj. :oops:

Viki
Én úgy tervezem, hogy a kiskönyvben levő táblázathoz igazodok. Valahol azt olvastam, ha valaki 6 hónapos korban kezd enni, akkor a 4 hónapos korban ajánlottakkal kell kezdeni. Spenót , banán sokkal később adható. Igazából szeretnék az orvosommal és a védőnőmmel is beszélni a fél éves kontrollon. Lehet, hogy ők mást fognak mondani.

Babuci, diéta
Nem tudom elképzelni, hogy igaz amit a diétáról írtál. Szoptatás alatt sok vizet kell inni. Ha sok vizet iszol tudtommal , akkor is méregtelenít a szervezet.

Esküvő

Én azért nem tettem fel esküvői fotót, mert nekünk még csak önkormányzati esküvőnk volt. :oops: Azt pedig nem tartottuk valami nagy dolognak. Úgy néz ki a keresztelő napján fogunk esküdni templomban szeptemberben. Nyáron már sok a program.
Engedélyt kell kérnünk, mert a katolikus egyházról van szó és ott merevebbek a szabályok.

Etetés
Akkor holnap eszünk almát anyatejjel néhány kanállal.

Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Na végre sikerül kitúrnom a férjem a gép elől, ez a pasas még nálam is százszor függőbb :twisted:

Anika!
Sok sikert, az első etetéshez, nagy élmény lesz meglátod. Nálunk eleinte inkább játék jellege volt, mint evészet :D
A táblázathoz annyi, hogy már mi is vegyesen eszünk és még mindig Zizi a legfiatalabb, mert ő 16.25-kor született, Dániel pedig valamikor hajnalban, ha jól emlékszem.

Viki!
Hogy szól az a tuti recept a sült csirkecombhoz? Sóskát, hogy főzöd? Nem kell túl sok cukor bele? Alapból annyira savanyú. :x Gondolom rendes sóskából csinálod, nem mirelitből...
Erről jut eszembe, hogy a dokim mondta, hogyha édesíteni szeretnék vmit a babának, akkor ne rendes cukrot, hanem szőlőcukrot használjak, az sokkal*sokkal jobb. Vettem is a gyógyszertárban, lehet a teámba is azt teszem, majd kipróbálom.
Mondjuk és megpróbálok majd inkább gyümivel édesíteni.

Költözés!
A legjobbkor kérded. 1 hete alig alszom, tiszta ideg vagyok miatta, direkt nem is írtam róla nektek, de ma este megnyugodtam. Szóval, 99.9%, hogy szombat lesz a nagy nap. Bonyolult lesz, mert előbb mi költözünk Zuglóból Palotára, majd apum a XVIII. kerből Zuglóba. Plusz még lesz egy kör a szeméttelepre is, mert apunak több régi rossz bútora is van, ami kidobásra van ítélve. Én maradok Zizivel a palotai lakásban pakolászni, majd sajnos nekem is kell mennem a XVIII-ba, mert a vevő akkor adja oda az utolsó részelét a lakásnak, szóval muszáj ott lennem, ez bosszant a legjobban. Hullák leszünk estére az tuti. És könnyen lehet, hogy csak előző nap pénteken tudjuk kifizetni a mi eladónkat, így nemhogy festeni, de még kitakarítani sem lesz idő a költözés előtt. Akkor fogunk festegetni, amikor már ott lakunk. Ez van, ebbe már bele is nyugodtam, a lényeg, hogy így vagy úgy szombaton mehessünk, mert aput mindenképp ki kell költöztetnem a panelból. És nem annyira szeretném ide a 37nm-be hármunk mellé, apán iszonyúan horkol... :oops:
Ja és egy ideig nem lesz ott net, mi lesz velem?! Lehet, hogy pár nap elvonástól tikkelni fog valamim :D


Nyafi!
Milyen az a váltott víz? Közben leöntöd róla, és újba teszed bele?

Manó!
Gyógyulást Bertikének. Meg vagy te áldva ennyi hányós gyerekkel.
Mi a habtapinak a rendes neve? Kihajítottam amit múltkor vettünk, és sűrgősen szeretnék egy másikat, és nem tudok keresni rá a neten.
Milyen az a diéta, leírná valaki, vagy inkább adnátok egy linket. Rajtam csak 2-3 kiló van, de betonbiztosan, és mivel én 158 cm, vagyok, rajtam ennyi is nagyon-nagyon látszik. Ugyanakkor a hasam, mint szülés után két héttel :evil:

Banyus!
Tyúkanyó! :D Milyen jó ötlet a saját játszócsoport! Én is mennék, kár, hogy messze vagytok. Ilyet lehet én is fogok majd szervezni, igaz nálunk nincs kert, de majd télen szervezem, akko senkinek sem fog feltűnni.
Gratulálok a fél éves lovagodhoz! Kis vigyorex.

Babuci!
Ójesz, még mindig bírom a tápszert, kontrolálnom kell magam, hogy ne járjak rá 8) Por formájában bírom a legjobban. De Zizinek spec tápja van, eleinte az nem ízlett, de mostmár sokkal jobbnak találom, mint a hagyományosakat, azok túl édesek :) A bébiételek is fincsik, bár gondolom az nektek is bejön, vagy nem? Végülis sima gyümik pépesítve, örülök ha hagy nekem Zita egy-két falatot :D Mondjuk a sütőtök pürét mindig is nagyon szerettem, a húgom még most is vesz magának rendszeresen (27 éves)
Ja és a lányaink dekára és centire egyformák! Épp ezeket az adatokat mérte pár napja a védőnő Zitánál is.

Lafie!
Bűbáj képet raktál fel akis hercegnőről. Az alvósan nagyon édes a kis farmerruhájában, és azon a képen van benne egy csepp Zizi is :)

Lányok! Nem vagyok egy-két napig és ti közben elüldözitek itt nekem Dyt-t?! Persze csak viccelek, de ahogy olvastam egy valóságos dráma bontakozott ki előttem. Remélem Dyt jön még, nagyon helyes a kis Bonita és Dyt is olyan klassz vidám és szeles nő, színfolt itt a topikban. Nem szabad ennyire érzékenynek lenni, nagylányok vagyunk már...

Na megyek hunyni, remélem ma már nyugodtan el tudok aludni, és nem kattogok a hülye költözés körül.
Bemutatkozást majd legközelebb írok.
Kép Kép

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!

Tusi, egy kalappal a költözéshez! És nem lesz interneted? Szerintem ha lenne se lesz rá időd pár napig, nem is fogod észrevenni, hogy nincs. :lol: És jók a fotók, főleg amin a lépcsőn ülsz a lányoddal! Zitát el nem tudnám képzelni, hogy néha rossz napja is van, úgy vigyorog minden fotóján.

Anika, a diétákról nem tudom, hogy mennyire méregtelenítenek is egyben, de az viszont tény, hogy vannak kifejezetten méregtelenítő kúrák, és azokra tényleg igaz, hogy nem szabad se terhesen, se szoptatósan, mert a sejtekből felszabaduló méreganyagok mielőtt távoznak a szervezetből, egy ideig a vérben vannak, és onnan akárhová eljutnak. Tehát átmenetileg több a méreganyag a vérben, mint előtte, vagy utána.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Sziasztok!!!!

Nagyon-nagyon édik a srácok-lányok. Anika, Apor olyan az alvós képen , mint egy kis angyal. Hú, gondolom rögtön a frász jött rád. És még szegények mennyit fognak majd még esni-kelni.
Lilla, cumibefogósa nagyon tetszik, és a kissapis Zizi. Ez a kedven sapi fajtám, amikor megyünk vhová megjegyzik, hogy jöttek a K&H-s gyerekek:-)
Tusi, jó kis móka lesz, én írtózom már a költözést:-) Pedig fontolgatjuk mi is nagyon a dolgot, ma megyünk telket nézni. Biztos lesznek elvonási tüneteid:-)
Babuci, na nemtom, akkor marad a hús-zöli dolog, az csak nem árt. BArninál azért nem tom mi volt a gond, mert akkor meg is jött... meg ugye mindent evett, és az jobban bejött neki. Nemtom...

Viki, nem vonz az az alma amit itthon van, meg nincs is almaerszelőm :oops: és még a botmixert is úgy elpakoltam hogy nem találom :oops: Tegnap kapot almás-őszibarti, 1/2 üvel simán benyomott, még evett volna még, rá 60 tej, és kész volt. Na ezt azért tudom, mert én Barnival mentem úszni és apival maradt itt.
Annyira jó volt együtt menni Barnival, nagyon rég volt ilyen. Kétgyerkőcösök Ti is így vagytok vele??? Kicsit kettecskén, szupppi volt, na volt amikor kistökkel maradtam egyedül, az is szuppi volt:-)
Na szóval tegnap sztár volt Barnikám, egyem meg, úúúgy imádom, hogy vele mindent lehet csinálni a vízben. A kamerás srác kész volt, nagyon sokáig lent tud maradni a víz alatt. Ő mondta,hogy hagyjam még bírja:-) :lol: Volt minden hátabukfenc, vízalatt palacsinta, karikás feladatok, együtt átúszás karikán, lábközött alagút, csúszdás merülés, deszkás merülés, vizijárgányról beugrás, delfin, közös merülések, vízalatt úszás, merülős karika összeszedés, szörf... szóval minden, és imádni való volt, vigyorgott a víz alatt:-) már nagyon várom, hogy kész legyen a DVD, ez messze jobb lesz, mint a múltkori.
Mára lebetegettünk, még jó hogy nem tegnap. BArni is repedt fazék, köhög, dől az orrából a cucc. Egyedül még Bazsi bírja, de ugató juhászkutya legyek ha Ő megússza.

Manó Ti hogy vagytok???? Remélem jobban, és csak azért nem írsz.

Lafie, köszi a bókot, nagyon kedves vagy:-) Végre október óta eljutottam fodrászhoz, és nem ilyet akartam, de rábeszélt, aztán mondtam neki azt csinál amit akar :wink:
Sajnos mi voltunk már párszor betegek, úgyhogy csak azért tudom, remélem neked, és a többieknek nem kell megtudni...

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Kép Kép
Amikor egy kutya nem elég :lol: :lol: :lol:

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Banyus!
Próbáltam összeszámolni, 12 kutya van körülöttetek? Annyira viccesek mindig a kutyás képek. Meg úgy általában a legtöbb kép, amit fel szoktál tölteni.

Kidőlt a csapat itthon, csak én vagyok talpon. Én képtelen vagyok nappal aludni, akármilyen fáradt is vagyok. Csak a szülés utáni első 2 hétben tudtam nappal aludni piciket, de az ugye vismayor helyzet volt... (így kell ezt írni? :? )

Az én bemutatkozásom.
Én bő 10 éve foglalkozom kiadványszerkesztéssel, reklámanyagokat, csomagolást, könyveket, újságokat stb. tervezek. Grafikusnak mondanak, de ez nem teljesen igaz, mert nem végeztem képzőt vagy ipart (nem vettek föl), és nem is nagyon rajzolok, bár régebben hobbi szinten sokat rajzoltam, jártam tanárhoz is, de már pár éve nem foglalkozom vele. Mostanában a lakberendezés érdekel rettenetesen, ha újra kezdhetném belsőépítésznek mennék. Sebaj majd Zitát odaküldöm! :D (viccelek, nehogy komolyan vegyétek). Amúgy nekem nincs kifejezett hobbim, közhelyeket meg nem akarok írni, mint olvasás, meg bringázás, azt mindenki szereti. Ja a szakmámra visszatérve, 4 évig tanítottam fiataloknak, mellette mint szabadúszó dolgoztam, amiből most is maradt vissza egy-két ügyfél, mint pl. a múltkor, amikor egy kiadó megbízott egy könyv tördelésével. Ha jártok könyvesboltban "Carla is Nicolas" a címe, Sarkozyről szól a francia elnökről, mondjuk csak egy sima könyv, képek sincsenek benne, ami most jól jött, mert az ilyen könyvet nagyon egyszerű megtervezni és betördelni, Zita mellett nem is szívesen vállalnék bonyolultabbat. A férjem is szakmabeli, így szeretnénk majd idővel teljesen önállósodni, ami azért nehéz, mert nagyon sok ilyen profilú cég van, és ezért nehéz munkát-ügyfelek szerezni és megtartani.
Sulik: egészségügyiben érettségiztem és felnőttképzés-kommunikácón diplomáztam fősulin. 34 leszek pár hét múlva, de Isten bizony nem látszik :twisted: Amúgy még főzni szeretek, de csak mióta együttélek a férjemmel, mert neki minden ízlik :D

Ágnes!
Szerencsére ritkán vannak rossza napjai a művésznőnek, de ha mégis, azt nem fotózom :lol:
Erről jut eszembe, ma vettem észre hogy jön a második foga is alul, de nem nyűgösebb vagy nyálasabb, egész nap vigyorog mint a tejbetök, valami nagyon pozitív front van, mert már fájnak az arcizmaim annyit mosolygok vissza rá :) Imádnivaló kiscsaj, ez van na.

Elmentünk ma délelőtt sétálni, olyan klassz idő van, és itt Zuglóban annyi de annyi a zöld, és tök szép régi meg új házak vannak, imádjuk nézegetni őket, és elképzelni, hogy melyiket hogy alakítanánk át (álmodik a nyomor egy zuglói kertes házról...) remélem az új helyen is lesznek ilyen klassz sétálós helyek. Készítettünk képeket is, Zizi talpig rózsaszínben volt.
Kép

Kép
Kép
tusimi
 
 


Kép

Kép
Kép
tusimi
 
 


Szeretnék új vonalzót, de nem tudom melyik kis képet tegyem be Zitáról. Ezt is a jellemrajzomhoz írhattam volna, hogy ilyen súlyos kérdésekben nehezen tudok döntést hozni :D, fél órája bámulom őket, segítsetek:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!

Tusi!
Mindegyiken nagyon aranyos Zita, de nekem a második tetszik a legjobban, olyan édi. Mindig mosolyog. Büszke lehetsz rá!

Drienn!
Mi társasban lakunk a 112-ben. eGy fogorvos rendel a házban, a priváttal majdnem szemben. Ezek tégla lakások a panellal szemben. 90m2, úgyhogy van mit takarítani. Ti hol laktok??


Nekem sincs igazán hobbim, szeretek főzni, ha van időm, sütni, beszélgetni (azt nagyon).
Egyébként tanár vagyok. Nyíregyházán végeztem földrajz-töri szakon, majd Debrecenben az egyetemi kiegészítőt is elvégeztem földrajzból. Államvizsgán már a hasamban volt a kismanó. Illetve szeretném még a törit is megcsinálni egyetemi szinten, de ha minden igaz, azt már itt Nyíregyházán is megtehetem. Ez nagyon jó lenne. A férjem is tanár, ő matekot tanít.

Üdv Niki
fesan
 
 


Sziasztok!

Tusi, ha még mindig nem döntöttél, akkor szerintem az első két kép valamelyikét tedd a vonalzóra!

Era, nem semmi az a rengeteg kutya! Nagyon édik, ahogy körberajonganak titeket.

Egy kérdés: nekem azok az etetőszékek tetszenek, amiket rá lehet erősíteni egy normál konyhaszékre. Illetve hát ezt találnám praktikusnak a mini konyhánkba, mert az asztalunk egy pult, ami magasabban van, mint az asztalok általában, így bármilyen normál etetőszéket vennénk, a gyerek lényegében az asztal alól nézelődne csak, amit hosszú távon nem hiszem, hogy tetszene neki. Itt van egy fotó, hogy milyenre gondolok. Valakinek esetleg van ismerőse, aki konkrét jó, vagy rossz tapasztalattal rendelkezik ilyen jellegű székről? Félek ugyanis kicsit, hogy megveszem, aztán egy héten belül rájövök, hogy nem használható normálisan.
Kép
Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Lafie! Era! Tusi!

Ismét nagyon cuki képeket tettetek fel! Én nagyon el vagyok maradva képekkel, amióta a laptopon netezek, mert a másik gépre töltöttem fel eddig a képeket Liziről. Na, majd a 7en összeszedem magam. :)

Era! Ha még nem túl késő, akkor leírom én hogy vezettem be a kajákat. Ez azért vicces, mert mégiscsak te vagy a tapasztaltabb anyuka, én meg csak úgy a leszűrt infók alapján próbálkoztam. :)

Szóval 2 napig csak üvegreszelővel reszelt almacikket kóstoltattam vele a délelőtti szopi után nem sokkal. Ez volt az első és utolsó "saját készítésű" :) próbálkozásom eddig. Aztán jól jött a Hippes ajándékcsomag pici üveges sima almája a 3. nap, az pépesebb volt, mint amit én csináltam. A második íz a sima sütőtök volt fél-fél üveget adtam 2 napig. Utána talán egy üveg alma-sütőtököt adtam 2 napig. Majd vilmoskörte ugyanígy, utána sárgarépa, majd őszibarack. Tehát egyszer gyümi aztán zöli 2 napig. Kb. 2 hét után, amikor már ismert néhány ízt, akkor adtam ezeknek keverékét. Alma-körte, alma-őszibarack, sütőtök bármivel, stb.. És kb. 1 hónap után most ott tartunk, hogy de. szopi után kap fél üveg bármilyen gyümölcsöt, koraeste pedig szintén szopi után fél üveg zöldséget, ezért tart minden 2 napig. Mivel még sok ízt nem próbált, húst sem, én már eléggé kezdem unni a felhozatalt. Ő még nem. :) Meg ugyanaz a problémám, ami Vikinek, hogy sok íz nincs magában. Na, majd ezt áthidalom valahogy.

Fesan! Mi a Május 1. térről (pont a Privát mögötti 4 emeletesből) költöztünk ki Lizi születése előtt 2 nappal a Westsik Vilmos utcára, ide építkeztünk/zünk :), ez a Vasvári folytatása Nyírszőlős felé. Erről már írtam korábban. Szóval jó közel laktunk egymáshoz. :) Egyébként sűrűn járok vissza, mert eddig albérlőink voltak, most pedig úgy néz ki, eladjuk a lakást. Én is nagyon szerettem ott lakni, minden 5 perc sétára volt, erről is már meséltem korábban, de azért összeségében itt sokkal jobb! :) Azért ha gondolod, talizhatunk ott, ha legközelebb megyek arra. Majd jelzek valahogy!

Ma egész nap olyan fáradt voltam, pedig sokáig aludtam, de tegnap fél 7-től hajnal 1-ig egyhuzamban fent voltam. Reggel a babauszi miatt keltünk korán, este pedig még a szülinapozás után átjöttek az öcsémék társasozni, és hajnal 1 előtt lett vége. (Közben persze volt egy szopi is.:)) Egyébként kb. havi szinten megejtünk egy ilyet, nagyon szeretem ezeket az estéket. Nemsokára kel Lizike szopizni, addig jobb, ha le sem fekszem. :) Mindenkinek jóéjt!
Még annyit, hogy ma velem fürdött, néha szokott, és azt vettük észre, hogy ilyenkor annyit mozog, majdnem mint babauszin, fél óráig hülyéskedek vele, hogy rögtön utána jó mélyen elalszik, ha kiskádban fürdik, akkor nem. Apával meg szokott néha zuhanyozni. Ezt is az uszin vettük észre, hogy nagyon szereti, ha a hátára megy sugárban a víz, szinte kacag.

Apropo. De jó, hogy eszembe jutott! Tegnap a nagyimnál, mert oda is elsétáltunk (tök véletlenül a férjem nagyija, plusz fél rokonsága, meg az én nagyim, plusz fél rokonságom ugyanabban a faluban lakik :)), szóval elmentünk a dédihez, és ott a hátsó udvaron a kutya ugrált fel a kerítésre, mikor meglátott minket, mint idegeneket, na ezen a kislányom nemhogy megijedt volna, hanem hangosan, göndören kacagott. Ezek után mondanom sem kell, fél óráig ugráltattuk a blökit, amíg ki nem merült, és az én kislányom végig kacagott! Nagyon jó élmény volt! Kár, hogy nem volt nálunk kamera. :cry:

Na, ébredezik. Jól rászóltam az előbb. :) Legalább lelövöm magam.

Drienn

Kép
drienn77
 
 


Tusimi! Igen, első forrás után leöntöm.
Add majd meg a telefonszámod, én is küldöm priviben, majd legalább addig sétáltatunk együtt tücsköt, Vikivel, s akkor majd értesítést kapsz mindenkiről, hogy nehogy lemaradj, amíg nincs net. Habtapit mi betüset Auchanban vettünk 880ért, bár még nem bontottam ki…
Jelentem én nem tartom közhelynek a bringázást, mert nem tudok. 2es kép a nyerő nálam. Én nagyon megsirattam a kislakásom, nem tom mondtam e már, hogy zuglóban ebben a lakásban 10évet lehúztam. Most is megvan, de már albérlőké…Itt nincs annyi zöld, viszont vannak szép kertes házas részek, ott szeretek sétálni, meg még a katolikus templomnál. De zugló, az zugló sajnos. Ja, ja ahhoz, hogy ott lakjak egy kertes házban csak 50milla kell…
Hobbi: imádok olvasni, két helyre is járok könyvtárba, de mostanában max 1 könyv 1 hó alatt, mert tanulok sokat, de már csak két vizsgám van, ha a múlt heti sikerült. Nagy hobbim még Nyafi kutyám, bár szegénnyel kevesebb időt töltök most, hogy van Abigél.
Bemutatkozás: 15 éves koromtól én tartom fenn magam, pultos kislány voltam 27 éves koromig. Tudjátok az az igazi csöcsöt ki, nagy mosoly…Ebből tudtam egyedül megélni, úgy hogy nem lettem kxrva. De sajna nem voltam sehol bejelentve, így a férjem azt mondta, ha gyereket akarunk, menjek el a mekibe, vagy a burgerbe. Így lettem Burger Kinges üzletvezető helyettes. Amíg vendéglátóztam megcsináltam estin az érettségit, meg egy szakács, pincér, vendéglátó menedzser sulit is végeztem, így lett 3 szakmám. Most a Szie Gate szakára járok, 3. éves vok, mint HR menedzser. Bízom benne, ha visszamegyek már nem üvh leszek, hanem központban Hr-es. Ha nem vesznek fel akkor mennem kell máshova. Nem azért járok suliba, hogy továbbra is ez legyen a szakmám. Abból a szempontból jó, hogy bármi történik velünk, vendéglátóba bármikor visszavesznek, s így nincs pénzkiesés. Nem nagyon szerettem üvh lenni, ezért ahogy letöltöttem a két évet azonnal terhes lettem és elmentem veszélyeztett terhesnek. Mondjuk nem unatkoztam, mert a terhesség alatt összehoztam egy esküvőt, két félévet letettem, egy nászutat, és egy nyelvvizsgát.
Kinek hogy telt a hosszú hétvége? Én tegnap strandoltam, addig Gábor itthon volt Gigivel, mosott, meg főzött tejberízst. Hát nem isteni a férjem? Lányok mikortól vigyem a kiscsajt strandra? Már nagyon szeretném, s láttam is ott egy két tücsköt. Szombaton meg voltunk babauszin és utána Surányban ismerősöknél, vasárnap meg sétáltunk nagyot, ebédeltünk anyósékkal, aztán én átnéztem barinőmhöz, míg Gábor volt edzeni.

Kép
nyafi
 
 


képek hétvégéről! Tusi küld már el az utca címét, hogy meg tudjam nézni az utvonaltervezőben, ahova költöztök... Kép Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Nekünk is jól telt a hétvége, csak sajnos nagyon hamar eltelt!!! Szombaton usziztunk, aztán etetőszék vásárlás, aztán fűnyírót és szegélynyírót is vettünk. Majd napernyőt keresgéltünk, de sajnos három áruházban sem találtuk meg az igazit :(. Aztán vasárnap itthon tevékenykedtünk. Hétfőn elmentünk kirándulni a fóti dombságba, nagyon jó volt! Benő is jól bírta, hogy lényegében 3 órán keresztül kendőben volt :). Aludt is közben, úgyhogy nem lehetett olyan rossz.

Tusi: szerintem az első kép a legjobb :). Küldj telefonszámot! Szívesen segítünk bármiben , ha tudunk így a költözés körül.

Kép
vargaviki
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: