Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok! Jöhetek még közétek? Itthon nincs gépem átmenetileg, meg időm se sok, a boltban meg egy percem sincs, a vevők rohama miatt!

Szerdán találkoztam Juttával Gödöllőn, Dorka tündéri! Tényleg, Jutta, milyen a sárga gatya? Aztán szülőin voltam, csütörtökön anyák napján ismét. Jövő szerda megint szülői, még jó, hogy csak két ovis kölköm van. Péntek meló, de. meló, utána auchanban voltunk majd ebédelni hármasban Marcival. Gyerekek apuéknál, még pár percig élvezzük a csendet, Marci meg alszik!

Igyelszem visszaolvasni, de rengeteget irtatok!

Adtam Marcinak joghurtot (naturt), gyümivel meg kekszel.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Mogyo: hogy sikerült a pacalpöri?:)
Kevesen szeretik, de mi nagyon:)

Timi: szépek a lányok, gyönyörű hajuk van. Tőled örökölték?
Vendég

Sziasztok!
Pacal? Na, azt nem! :lol: De akinek igen, annak jó étvágyat!
Mogyó! Sztem nem szégyen a munka! Ez sem! (A barátnőm anyja pl. remekül megszedte magát a családi takarítócéggel! Ma már nyugdíj mellett nyomja, annyi melója lenne, h nem győzi. És még élvezi is! :wink: )
Jolka, ment a pü!
Jaj, kiket nem dicsértem, már nem is tudom! Pl. Nadint, Andi ikreit, Bibust-Maját...
Nadin az utolsó képen tiszta apja (bár én csak fotóról ismerem), legelésző ikrecskék cuki (retro majális Andi :wink: ), nkátai strand? (Tényleg, ott nem futunk össze?)
És Timi, olvastam a g-t is, szerintem nyilvános megalázás! Az kéne nekik! És nem kötözködni akarok, de biztos, h Majának most jégrémet kell ennie? Amúgy Bibus haja, király!
Hajnali szoptatás? Na b*ccatok ki... ma majdnem én is nyomtam. Úgy tele volt a cicim, h asszittem megdöglök, kőkemény lett! Pedig csappan rendesen, amúgy!
Biztos akartam még valamit!
Ja, Zsu! És Ti hová mentek május végén? Ugye nem titok? Vagy g-mail? :wink:

Kép
ermoni

Helllllóóóóóóóóó! ördi bördi a kezemben garázdálkodik úgyhogy csak gyorsan.
Jolka!!!!!!!! édes vagy köszi asszem túl vaok a nehezén, de azért tök jó hogy Ti mindannyian itt vagytok és segítetek még ha távolról is. Korábban nem hittem volna h működik de nekem bevált. Úgyhogy Mindnyájatoknak köszi Csajok hogy kirángattatok mielőtt elmerültem volna. :lol:

Anyuval főztünk töltött káposztát (nem tett jót a leadok pár kilót projektnek :oops: ) de az íze..... 8) Vettünk etetőszéket semmi extra sima Brevi. Nekem bevállt az elsőszülöttnél is. :wink: Ja és tom hogy Ti egy páran ellene vagytok de kapott a csaj kompot is. muszály valahogy kibirnia nélkülem legalább fél órát napközben még mindig túlélésre játszunk todod Timi :wink:

Zsu!!!!!!! Vivi még csak körbe kúszik de azt se nagy intenzitással . Viszont szépen ül egyedül. állni nem áll magától csak ha tartom de ez nem jellemző. hát sajna nagyjából ennyit tudunk. nem tom ez kevés-e :roll:
na megyek nagyobbiknak vacsi van, kicsinek fürdés lassan. még benézek....puszi

kikuka

na mondom itt a kezemben ennyi elütést..... :oops: :oops: pedig szakmailag 10 újjal és vakon is tok gépelni nade egy kézzel.... :oops: :oops:

kikuka

Móni: én nem szégyenlem mert pont annyit kapunk ami a lakáshitelt fedezi amugy!

Edit: fú nagyon jó lett!
És madártejet csináltam az is fincsi lett!

Egyénként terveztem/em ,hogy kellene valami takaritó vállakozást nyitvni!

Kép

Kép
mogyoland

Kikuka. nállunk is kompol a csaj és imádja ugy tud vele kavarni már nagyon figyelni kell!
Nállunk is kb. fél-1 órát van benne két részletre elosztva!

Kép

Kép
mogyoland

Én meg félholtra zabáltam magam Rákóczi túrósból..annyira fáj a hasam:)
Léni kapott járókát, már aludt is benne, de mivel átláltszó, állandóan stírol mindenkit, így nehezen kerül "alfába".
Vendég

Baby kompon mi is gondolkodunk, hatalmas a konyha és az ebédlő, de van néhány bukkanó, a küszöbök. Azon át tud hajtani egy kompozó baby:)? A kertben gondolom felborulna vele...:)
Vendég

hi

tökre kifáradtam ma,szereztünk be sóoldatot és Bibus szobájába raktuk a két lány ágyát,olan lesz mint egy sóbarlang :-)

Móni
gondoltam rá hogy baleset lesz a spájzba és véletlenül összetörik az összes pia

ne is mond ezt a jégkrémet,Maja mindig kap a cukiba a nénitől tölcsért,gondoltam majd kiegyezünk egy kis kenek rá jégkrémet,de kihisztizte,eddig megúsztam ,de nagyon kívánta már,így az alját megkapta.

egyébként a dokinőnk bár tudom nem 100 szerint jót is tesz egy kicsi a gyulladt toroknak,mandulának

Edit
asszem Ági mondta hogy Ádi ugrat a komppal :-)

nekem is és apának is dús,gyorsan nüvő hajunk van és erős

Kikuka
nekm is fáj a hasam,chilis babtől :evil:

Jolka
nagyon klassz lesz a kéró nektek
Vendég

Sziasztok!

Timi: csuda szépek ezek a lányok és egyre jobban hasonlítanak egymásra. Mostmár végre szívesen megnézném őket élőben is! :wink:
Vajon Bibukának is olyan szép haja lesz, mint Majcinak?
Kriszti: Nadin csaj létére irtó csibészes.
Hálózsákot miért nem használtok már? Nálunk még mindig az van. Egyébként 20 percenként takargathatnám be Ádit. És vékony rugiban alszik. Ha pizsibe lenne, zoknit biztosan adnék rá . (érdekes, hogy nekem is a napokban jutott ez eszembe :D )
Mogyo: ez a bébikomp dolog ... mindenki maga dönti el mi a jó a gyerekének.
Hajrá takarító vállalkozás.
És mit ténykedsz ennyire, hogy ritkán jössz?
Kikuka: Vivi is felül egyedül? Ügyes! örülök, hogy jobban vagy!
Jolka: tényleg csak remélni tudom, hogy idővel anyásabb lesz Ádika.
Andi: Petrának a kalapja annyira aranyos. Nameg Ő is benne.
Nagyon tetszettek a majálisos képek.
Mi is túl vagyunk az első hintázáson (sajna itthon maradt a fényképezőgép). Ádinak nagyon tetszett. Mikor kivettem, hogy indulunk haza sírt, hogy Ő még hintázna. Olyan édi volt.
És megvolt az anyukás beszélgetés is. Andi, nem is volt olyan rossz! :wink:

Kép
Kép
gabcii

Jaaa, és kiül egyedül Ádi, ugyan még kitámaszt. (csak egyszer fordult elő, hogy nem támasztott a kezével)
És feltérdel, bár még ez sem 100%-os, mert csak akkor csinálja, ha a kanapén van és meg tud kapaszkodni Apa lábában. Ki kell találnom vmit a szobájába amit elér és fel tud rá kapaszkodni, mert lehet, hogy ezért nem csinálja olyan gyakran.

Na, nézem g mailt.

Kép
Kép
gabcii

Kikuka, örülök, hogy jobban vagy! Szinte mindenki volt már ilyen depis hangulatban, tényleg jó ilyenkor is a fórum, nekem is sokszor segitett már!
Ha ez megnyugtat, Panka is ennyit csinál. Pont tegnap irtam, hogy ő is csak körbe-körbe teker, ülni már ül régóta, de csak ha felültetem. Kezdi a kúszást, küzd vele rendesen, de még nem megy. Olyan édes, ahogy igyekszik :D

Pacal? Meg nem enném, de hát izlések és pofonok :wink:

Jolka, jól nézhetsz ki 2 foggal :lol:

Ma váratlanul bejelentkezett egy barátosném délután, igy jót dumcsiztunk meg sétáltunk Pankával a jó időben. Holnap nem nagyon leszek, szülinapozunk.

Panka nagyon cifrázza a dumát. Legújabbak: adide, gyagya, didi, gigi. :)

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jolka, szupi a ház, már amennyi igy látszik belőle és jól álltok már! Nagyon sokat fog dobni rajta, ha bent lesznek a nyilászárók. Milyen szinű lesz? Hány szoba van? Lesz a fiúknak külön szobájuk?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Csináltam ma néhány képet (a hintaágyban hintáztak apával)...
Kicsit hamiskás a mosoly... már most...
Kép
Gyere ide! Belekapaszkodom a hajadba!
Kép
Na, milyen színű a szeme?
Kép
Vicuska, ismerős a kalpag? :wink: Szanditok is van hozzá? (Jankának van :wink: , menő, mert ügyel a részletekre!)
Hát én nem tudok "dumcsizni" a barátnőmmel...épp Londonban csavarog az urával... de jó neki! 8)

Kép
ermoni

hellóbelló
hát mi kicsináltuk ma magunkat: felkötöttük a két gyereket és irány a normafa, aztán pedig a jános hegy, ott ebéd, és le libegővel, aztán még egy kis séta a városban 8) déltől 6ig plusz 9-10 kilóval kb... nem mindennapi élmény ;)

Gabcii, Ádi a kiságyban nem tud megkapaszkodni? nálunk a nagy segítség az ajtó széle, a játszószőnyeg tornáztatójának az íve, egy pelenkásdoboz, Hubának Petra, Petrának Huba :lol: meg minden és minden más (szegény nyomtatóm sajnálom csak igazán) a kötényemtől elkezdve a fürdőkád oldaláig minden 8)

Ciripke, ok, h adtál Marcinak joghurtot, de mit szólt hozzá?
a rizs, Csajok, az ikreknek NAGYON bejött. csak úgy falták az ebédet. csak ajánlani tudom. szintén gluténmentes, ha jól tudom.

Jolka, ugye tudod, h minden változtatást fényképes dokumentáció kell, h kísérjen? 8) :wink: szuper lesz a kégli! látom, Manó már teper az udvaron!

Zsu, tudom, h nem vagyok egy romantikus alkat, de ha már romantika, akkor legyen este. hajnalban én vízszintben szeretek lenni (v buliban őrjöngve, de az sem most votl/lesz) :lol:

Timi, chilis bab? jó ötlet! :lol: és a madártej is, Mogyó (nagyon belelendültem ebbe a főzés-dolgoba... vajon meddig tart a lendület? :roll: )

pizsi: nálunk body és hálózsák van. zokni nincs :oops:

Kép
an°°di

Jolka!

Nagyon tuti lesz a ház ha elkészül!!!

Timi: írtam a piszkozatokba!

Kép
Kép
gabcii

Móni, képeket ilyen gyakorisággal ezentúl, lécci! micsoda nőszemély ez a Janka! a középsőn, esküszöm, félelmetes... tépi a hajad? én már nagyon rosszul viselem :?

Kép
an°°di

Tépi a hajam! Naná! És! Ma egy kicsit cipeltem hátihordozóban... és onnan meg szabályosan simogatta. :lol: Cuki volt, csak qrva nehéz :roll: :?
Képet meg azért raktam most is, mert megkaparintottam a masinát és gondoltam legyen jó kép is a lánykámról! (A férjem lecsapna, mint a taxiórát, ha engedném olvasni neki a babanyetet! :lol: )
Kinek is olvassa? Gyula olvassa még? Meg Kati férje? És még? :lol:

Kép
ermoni

Ja, Andi! Nem alszanak éjfélkor az ikrek? :shock: Komoly? (Nálunk már csend van! Ja és hálózsák és rugdalozó/pizsama. Kriszti, mér' nem jó Nadinnak a hálózsák? Janka hálózsákban kutyázik is, ha kell... :wink: )

Kép
ermoni

Andi: atya ég! A derekatok hogy van? :shock:
A kiságy és a járóka rácsaiban nem kapaszkodik meg Ádi. Mutattam neki, hogy lehet, de amíg nem önállóan fedez fel vmit, addig nem pálya.
Milyen rizst adsz az ikreknek?
És jól emlékszem, hogy biokölest is esznek?
Timi és aki még azzal dúsítja a gyümülcsöt. Babakeksz összetörve, vagy háztartási keksz?
Móni: Janka úgy néz bele a világba, mint aki már most teljesen tisztában van vele mit akar! :)

Nem is mondtam. Ma megint KISLÁNYNAK NÉZTÉK ÁDIT! :twisted:
OKés, hogy bordó kapucnis pulcsi volt rajta, de még így sem volt lányos az öltözéke (sztem).

Kép
Kép
gabcii

Móni, dehogyisnem alszanak. Huba f8 óta, Petra 8 óta. ez és általános jeelnség. a hajnali szopit érthetted félre, vagy...? :roll: Gyula mostanában nem olvas (könyvet a kádban, de az más 8) )

Gabcii, én, bevallom, sima rizset adtam nekik. miután kiderült a k**va drága biokölesről, h zab, árpa és tönköly, azóta lazázok. de vettem kölest is, csak h legalább kipróbáljuk.
milyen rizst kellene adni? van babarizs, gondolom, de nem voltunk boltban mostanában, csak piacon

Kép
an°°di

Móni: Janka szeme...ööö... szürkés-zöldes-kékes... nem tom :?
Ádinak is meghatározhatatlan, csk más a színkombináció. Övé zöldes-szürkés-barnás. :)

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Kikuka, Dorka ennyit se csinyál! Forog, és próbál kúszni. Ülni csak ölben és kész! Nem kapkodja el!

Komp, tényleg mindenkinek a saját dolga, ha a túléléshez ez kell, akkor ez kell!!!

Jók a képek mindenkiről!

Ma elég kaki napunk volt... Dorka alig aludt, Apa sétált vele (úgy se igazán aludt, de legalább nem nyüszített), pukizik ezerrel... meg jön a foga... mintha Panka is akkor pukizott volna, amikor a foga jött! Zsu ugye ezt írtad?

Tehát mégegyszer fogak: a középső kettő van kint fent is, lent is. Ez ugye 4, és 2 tuti jön, másik 2 talán... 1 hónapja jött ki az első foga, belehúzott a csaj! :shock:

Ciripke, sárga gatyó még csak kimosva van, és mivel 74-es még nagy lesz ránk szerintem. De 68-ast már nem veszek. Marci is édes volt, már amit a nagy alvá közepedte láttam belőle! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Móni, nagyon is ismerős a kalap! Hú, hát én cipőcskét nem vettem mellé! Ezt a felelőtlenséget! Bepótlom! :lol: Amúgy nem tudok mást írni, mint hogy Janka gyönyörű, a szeme pedig nekem olyan zöldes, és igéző! :)

Timi, milyen szépen ül Bibus! Annyira szép ő is!!

Naggyon tetszik Nadinról a sorozat! Amúgy az egyik kedvenc nevem a Nadin! Ha valaha lesz még lányom jó eséllyel indul ez a név!

Lányok, úgy látom Ramikám jól le van maradva! Valamennyire ül kitámasztva, de mászni nem mászik. Azaz valamit próbál de inkább elterül és vár. Állás? ÁÁÁHH!! Közelében sincs!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

ja, és hátihordozó(ka)t én is akarok. nézek is vmi használtat.... a derekunk amúgy szuperjól van. nekem a hátam fáj kicsit (van egy rossz kis csigolyám), Gyulának a csuklyás izom durrant be. hátha a céleszköz jobb lenne :roll:

Kép
an°°di

Andi!

Asztem van babarizs és azt eszik. Semmi bajom a sima rizzsel.
Sőt, a darált háztartási kekszel sem lenne, csak Apa nem engedi bele rakni a gyümölcsbe.
Vagy télleg nem kéne még???

Kép
Kép
gabcii

Andi, a rizs engem is érdekelne... főként hogy meddig főzted? Meg hogyan passzíroztad? Vagy simán?

Jutta

KépKép
jutta

rizs: megmostam, háromszoros vízbe raktam, addig főztem, amíg el nem főtte, aztán letakartam, h jól megpuffadjon vagymi, aztán almával bele a turmixba. ennyi. nagyon finom volt egy kis hússal

mi a baja apjuknak a keksszel? (én sem adok még mondjuk..)

Kép
an°°di

Vicuska: ma olvastam, hogy a kúszás egyen értékű a mászással és ha egyik/másikat nem csinálja a baba, akkor sem marad ki mozgásforma. És a körbe-körbe és hátrafele kúszás is okés.
Egyébként sztem Ádika is el fog tekinteni a mászástól. Elég régóta kúszik , mostmár térdelget, de mászás seholse...
Jutta: Dorkának ez már majdnem fogsor. Jól belehúzott.

Kép
Kép
gabcii

Móni, miért néz Janka ilyen szúrósan? :D Ngyon helyes.

Andi, tényleg azt irtad, hogy éjfélkor fekszenek csak le az ikrek :shock: Ez nekem is fura volt.
Hogy te hogy birod energiával ikrek mellett! Én ma nem másztam meg a normafát, csak a saját kis hegyünket, és csak 1 gyereket szórakoztattam, de kivagyok mint a liba. Minden nap kivagyok, mint a liba :D

Jutta, hogy fogzáskor pukizna? :shock: Hát erre nem emlékszem, Panka mindig pukizik :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na akkor én is elmesélem, h Janka mit "csinál". Ül, kitámasztás nélkül (és már nem "bólogat"), ha esik belőle, akkor hasra profin! Fordul (hátról hasra, de csak az egyik irány preferálja, bár a másikba is fordult már, hasról hátra is, de ez is ritka, mint a fehérholló), négykézláb lóbázza magát, hátra csúszik, és előre próbál "kúszni", de ez még kezdetleges. Ja, és sikítva hisztizik a fürdőkádban, ha kiveszem a kezéből a fürdőkönyvet! :lol:
Szal, nem nagy a repertoár!
És köszi a dicséretet a szürkéskékesbarnás szemű nevében (is).

Kép
ermoni

Andi!

Konkrét okot nem mondott mért nem, egyszerűen idegenkedik a háztartási keksz adásától. Még a babakekszet sem nézi jó szemmel a gyümölcsben. Nem értem én ezt...

Kép
Kép
gabcii

Rizst teljesen szét kell főzni, legalábbis tanácsadáson azt mondták, hogy nem elég annyira, mint ahogy mi esszük. Én aztán összeturmixolom a zöldséggel/gyümölccsel.

Gabci, egy ismerősünk most mesélte, hogy a lányuk csak azután kezdett mászni, hogy felállt. Addig csak kúszott, úgyhogy biztos Ádi is fog!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

ÉN fekszem le általában éjfélkor, héééjjjjj
feküdnék, nem feküdnének
más sem hiányzik!
ne fessétek itt nekem az ördötö a falra!!! :twisted: :twisted: :twisted:
:wink:

Kép
an°°di

Móni, akkor a 'lusták' együtt haladnak :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu! Azért néz Janka ilyen szúrósan, mert gyakorolt az esti Uri Geller bulira! Nézi valaki? Én bevallom láttam majdnem egy egészet! És bevallom, nagyon jókat röhögtem rajta... Pedig nem vagyok érzéketlen az ilyen dolgok iránt, de ez egy vicc!

Kép
ermoni

Gabcii: na és ha bordó az a kapucni!! Lassan kiakaszthatunk a babakocsira egy: "fiú vagyok" táblát :wink:
Pacal: jujj, nagyon szeretem. főleg anyósom csülkös pacalját! Mondjuk nem vagyok ott, amikor főzi, állítólag az fertelmes!!! De én minden gusztustalanságot megeszek, ami étel :lol: Bár asszem bogarat nem ennék!
Móni: ajka mint a cseresznye! Cemecínét nem tudom! Nagyon édi! Asszem pü-t küldök, mert lesz benne hangyányi politika!
Andi: most akkor 3 mag, vagy kölespép? Sima rizst adtál? Hogy? Szétfőzted? Én pont a múltkor vettem a dm-ben vmi bio rizst, babarizzsel én még nem találkoztam, de nem csodálnám, ha lene :wink:
Jolka: szupi a ház! Itt el fogtok férni, az bizti :lol:
Zsu: meglesz az a kúszás, ha már küzdelem van, szerintem!

Ma Szentendrén voltunk a banyákkal! Noldi jól elvolt! Nekem egy kis kikapcs, mexikói étterem, meg móka kacagás :lol: És a barátnőm 4 hétig volt Amerikában, nyugaton, San Fr, Los A, Santa Monica, Las V meg ilyen helyeken, és olllyan jó képeket mutatott, hogy csak na! Gyönyörű helyeken jártak! Oda akarok menni!!
:arrow:

KépKép
1macsek

Móni!

Janka is belehúzott mozgásfejlődésben!
Hmm, ma Ádika egyszer a parkettát koccolta le halántékkal, egyszer meg a gardróbszekrény fiókjának foganytyúját kapta el homlokkal. Sírt, bár valszeg én jobban megijedtem.

Kép
Kép
gabcii

A lusták lustán "ballagnak" a sor végén... Sebaj! 3 hete még semmit nem csinált, így én dagadó mellel (jaj, nem olyan jó hasonlat ez ide! :lol: ) nézem csemetém mozgását! És jókat kuncogok!
Öööö, lehet nem tudok olvasni, Andi! De bárkit meg tudok tanítani rá! :lol: Van róla papírom! :wink:

Kép
ermoni

Jutta: Dorka hamara letudja a fogakat, úgy látom! :wink: V-nek még csak 1 foga van bal oldalon. Így ő csak egy Sü..

KépKép
1macsek

hű, Gabcii, és még mik lesznek. én is előre félek. Petrának már van lila foltja is a homlokán :( de egyre gömbölyűbben esik. csak nem mindig sajnos

Macsek, már léptél is ámerikába? pont úgy néz ki a :arrow: miatt :lol:

Kép
an°°di

Macsek!
Vilkót is lánynak nézik?
Kellenek is a csak csajos napok. Nem tudom nekem mikor lesz ilyen.
Zsu: engem ez kivételesen nem zavar, hogy nem mászik Ádi. Ma volt a játszótéren egy 11 hós kisfiú. Olyan ügyesen tólta a babakocsiját egyedül. Anyukája csak biztosításnak volt mellette.
Na, ezt mi (ill Ádi) 11 hósan bizti nem fogja csinálni.

Kép
Kép
gabcii

Gabci, nem olyan biztos az! Azt mondják, hogy onnantól kezdve, hogy felállnak, hamar el is indulnak.
De ma is eszembe jutott, hogy nem kell siettetni az időt, majd csinálják, ha akarják. Igy is olyan gyorsan repül az idő, hiszen még csak most születtek, aztán már milyen nagyok, mi mindent csinálnak!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

nagyon félek ezektől az esésektől. Persze az sem tezs jót, hogy eléggé meg tudok ijedni és persze, hogy ráteszek 1 lapáttal, és persze, hogy a gyerek ezért is ordít.
Jajjj, Petra lila foltja.

Nekem egyértelmű volt, hogy Andi fekszik éjfélkor. :P :D

Kép
Kép
gabcii

Zsu!

Nálunk ez a mozgásfejlődés igen megfontoltan zajlik. Egy vmit sokáig gyakorol Ádi és a következő lépcsőnek nehezen ugrik neki. Viszont ha megvan a mozdulat, nagyon profin csinálja. felállásnak nyoma sincs még, de nem is zavar. Ha úgy érzi itt az ideje, feláll és elindul. Akkor lesz aztán jajjjjj. :D

Kép
Kép
gabcii

Na, kívánom a jó éjszakát. Nagyon éhes vagyok és inkább lefekszem, minthogy egyek vmit.
Bár, a mostani igen csábos alakomon már nem rontana túl sokat.
Épp ma beszéltük meg a barátnőmmel, hogy így 30 fele, már nem illik/illene jól kinézni, mert még jól megirigyelnék a tenágerek és igazán nem akarjuk őket frusztrálni. :D
Na el :arrow:

Kép
Kép
gabcii

Jelentem, Marci semmit nem csinál, ha ültetem eldől. Gyorsan megnéztem Barnuról a feljegyzéseket, nyolc hónaposan egy héten belül produkálta a következőket, felállt, onnan leült, majd mászott! :shock: Tök jó volt visszaolvasni, feljöttek az emlékek is!

Timi, gondolom a lóvét is lesz@rnád, ha legalább egyéb segitséget kapnál tőlük, nem :twisted: pl. vigyáznának néha a gyerekekre

Szuper lesz a kéró, várjuk folyamatosan a képeket róla!

Joghurt: gyümibe tettem keveset, az bejött, legközelebb babakekszel csináltam, picit fintorgott, igy felturbóztam még némi gyümivel és ette. hétvégén túrót akarok egy picikét. Betti annó háztartási kekszet kapott, most megjátszom magam a drága hippes babakekszel, de egy dobozba még nem rokkanunk bele

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

babarizs? mit ki nem találnak.

Ennyi jó csajszit? Janka, Bibi, Majci...

Na jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

ja, nemtom, van-e babarizs. sztem van :wink: ha nincs, csináljunk! :twisted:
lépek én is. jó éjt!
:arrow:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: