Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem voltam orvosnál. Úgy döntöttem, hogy csinálok egy LH tesztet, ha még negatív, akkor tuti ráér a holnap, ha meg pozitív, elmegyek. Már van rajta két csík, de az egyik még valamivel halványabb, úgyhogy a holnap reggel mellett döntöttem.

Kislibus,
írj egy e-mail címet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kislibus, a verset nem én írtam...csak átírtam kicsit... kölcsönvettem olyantól, aki hasonlóan járt, mint én.

Jaj, csajok, annyira fáj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Nem szoktam nektek irogatni, másik 2 topicnak vagyok állandó ,,lakója". Olvasni viszont egy ideje szoktalak titeket, és Luca, csak annyit akarok mondani, hogy nagyon sajnálom, együtt érzek veled, tiszta szívemből!
Bár én is írhatnék ide is, hiszen velem 2 hónapja történt meg a szerencsétlenség, 10 hetes voltam...
Mindenkinek fel a fejjel, itt a tavasz, a babáknak is jönniük kell!!!!

Kép
jenny29
Mór

Kedves Luca, talán még emlékszel, hogy a nevemet is töröltem innen a második veszteségnél, pedig nekem nem volt ennyire szörnyű.
Muszály volt visszajönnöm, mert itt nem okoskodásokat kaptam hanem bíztattatok.Örülök hogy te is jössz remélem jobb lesz így.
A lányodnak nagyon sok sikert kívánok, kemény időt élnek most át a gyerekek.
A fiam szombat reggel lett rosszul, lefordult a székről, tulajdonképpen nem volt magánál.Annyira beszartam hogy azt el nem tudom mondani, mivel szivvel műtött azonnal a pulzusát néztem, nem találtam, hideg lett és vizes.
Aztán elkezdett hányni, ment a hasa, egész nap aludt amikor épp nem hányt.
Hétfő du. a párom jött haza előbb munkából, úgy vezetett haza hogy alig látott, elkezdett hányni , ment a hasa, én még 4 órakor azt mondtam tök jól vagyok, fél hétkor én is elkezdtem hányni, este fél héttől éjjel 3-ig, már epe jött csak belőlem, akkor megnyugodtam, másnap viszont ugyanúgy erőlködtem, öklendeztem megpattant valami a gyomromban, mert vérest hánytam.Tegnap reggel már lementünk a boltba, estére teljesen jól voltunk.
Persze nagyon féltettem a babámat, elmentem szívhangot hallgatni, hál'Isten nincs baja, mocorgott, a szive tökéletesen vert, de nagyon féltettem.Megjött az AFP eredménye, teljesen rendben van.

Kislibus, hidd el én nagyon szivesen adnék valami szupi tanácsot, de sajna nem megy inkább csak annyit mondok hogy nagyon szorítok.
Lina druuuuuuukkkkkk

Kép

Kép
napsugár035

Luca,

annyira megölelgetnélek.... :cry:

Teljesen elszántátok magatokat abban az értelemben, h nem próbálkoztok többett...? :oops:

Tegnap anyukám elvitte az összes gyerkőt, és nála aludtak, reggel Ő vitte suli/oviba őket. :lol:

Így most itt ülök pizsiben, össze kellene szedni magam...
:roll:

A nagyfiamék osztályában tegnap volt az anyáknapi műsor (enyhe fázis késés)
és annyira bömböltem, h nem bírtam abbahagyni.
(többen + is kérdezték, h : na, dolgoznak a hormonok?)
mondjuk én alapjáraton is bőgőg vagyok... :oops:

Ja, és azt kérdezte majdnem mindenki, h ekkora hassal h h nem szülök de most rögtön??? :x

Azt álmodtam, h futkosok a faluban a H&M-es kalapkával, amit Zsombornak vettem és újszülötteket tologató anyukákat üldözve próbálgatom a babák fejére a fejfedőt... majd diadalmasan rohanok haza a férjemhez, h igenis jó lesz a kalap... :shock:

Ez már a vég?!? :evil:

Kép
zmimi

bőgőg=bőgős

Kép
zmimi

Sziasztok!

Juca,
Ez az ágy nagyon kafa! 8) Én is elfogadtam volna gyerekként. Azért lásd be, ennyi leesésgátló mellett igen kicsi az esélye a legurulásnak.
Beni ágyát láttad, imádja, tavaly nyáron kapta, de ő már 1 éves korától fotelágyon aludt, mert nem maradt meg a kiságyban.
Szerintem Kinga imádni fogja!

Luca,
Nagyon megható a vers. És szerintem teljesen érthető, hogy szarul vagy, de nagyon reménykedem, hogy már nem sokáig!!!! Olyan jó lenne ha tudnánk segíteni!!!
Hihetetlen, hogy ekkora lányod van! :shock:

Sugi,
Úristen, vigyázzatok magatokra!!!!

Lina????

KépKép
dreika

Mimi :lol: :lol: :lol:

KépKép
dreika

Luca!

Sírj csak.

Azt hittem most érettségizik, de ezek szerint igazából jövőre.
Melóhelyváltásban gondolkodsz??? Jó lenne, ha nem a nyúzómalomba kellene visszamenned. Azon meg végképp ne gondolkodj, hogy a házidokinál nem voltál szofisztikált, sokkal több is beleférne.

Dreika!

Olyasmit néztünk, csak az IKEA is elég drágán adta újonnan. Aztán voltunk barátoknál, és teljesen beleszeretett ezekbe a magasabbakba. ÉS most lehet ufonak nézni, de én is!!! Méghozzá azért, mert szeretném, ha éjjel nem mászkálna át, erről meg azért nehezebb (vagy nem majd kiderül :twisted: )

Torna bejött?

Sugi!

Jaj ez a görény vírus még mindig tombol???

Mimi!

Teljesen érthető az álmod. Én is ilyeneket, meg még ilyenebbeket álmodok. 8)

Lina!

Mikor mész uh-ra?

Jenny!

Helló. Én egyszer nyáron vetéltem el, egyszer karácsony előtt. Utáltam a jóidőt, és utáltam a karácsonyt. Persze mindenki másként dolgozza fel a bánatát, de tény, hogy nekem nem segített a hurráheppi környezet ebben. Remélem Neked igen, és hamarosan bebabásodsz!!!

Ma vagyok 28 hetes, azaz elkezdtem a 29-ket röpül az idő.

tjuca

Juca,
hát én is odalennék egy ilyen ágyért. De tényleg. :)
Miénk is Ikeás, 7990Ft volt. Most nézem, már nincs is fent a honlapon. Meg persze + a szivacs + sátortető. Az is Ikeás.
Majd éjjel nagy csúszdapartikat rendez. :lol:

KépKép
dreika

Dreika!

Igen, fél éve én is annyiért láttam. Most a legolcsóbb 14 ezer, ha jól láttam. +matrac+ágyrács... ez meg tokkal vonóval volt 37 e. Nem mondom, hogy hú de olcsó volt, de a kategóriájában nem rossz. És ezekhez általában a csúszda külön egy 10-es. Az ágy olyan 40-50, + csúszda, meg állítólag ez a torony+ függöny is vagy 5-6 ezer, plusz a matrac.

Egyébként érdemes lehet hozzájuk be-benézni, ha érdekel valami, mert tiszta fa cuccaik vannak, ugyan használtak, de szerintem jók.
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=275189&page=1

Most egy kicsit gyűjtenünk kell, mert ez a járulékosdi agyoncsapott átmenetileg, de később kell majd szekrény is. :wink: Máshol is megnézem, de itt is nézelődök majd.

tjuca

Sziasztok!

Voltam UH-n reggel. Van egy 16, 17, 18 és 21 mm-es tüszőm. Meg több 10-14 mm-es. A méhnyálkahártya sajnos továbbra is csak 5mm, igazán növeszthettem volna még egyet. Remélem azért ebbe is bele lehet kapaszkodni.
Na de a lényeg: holnap reggel 8-kor inszem. Fél a doki, hogy a vasárnap már késő lenne, mert ma leesett a hőm, pozitív az LH, szóval inkább megcsinálja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Jenny!

Üdvözlünk a csapatban!

Csajok!

Tegnap nagyon mérges voltam az oviban. :evil: Ellpoták a Petike oviszsákjából a váltó ruháját. :evil: Nem tudom, hogy milyen lelkivilága van az olyan embernek, aki képes egy kisgyermek holmiját ellopni! :evil: Szegénykém olyan szomorú volt!

Petrácska gyönyörűen gyarapszik.Szerdán voltunk a védőnéninél, 4600gr. Minden rendben van Petrácskával. Anyatejet kap 1000-rel. :lol: :lol: :lol:

Luca!

Annyira sajnálom ami Veled történt! :cry: Annyira megölelgetnélek! :cry:
Vendég

Lina,
hűűűűű de izgi! Drukkok 1000-rel!!! :D

Ppetike,
abszolut értem mit érzel... nekünk anno a bölcsiből tűnt el egy kedves kardigán+ még más gyerekek más holmijai... :cry:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés, nehogy Zsuzsu aggódjon. :wink: :lol: Marcellnek esze ágában sincs beilleszkedni, két lábbal tapossa a rekeszizmomat kockáztatva ezzel, hogy itt fulladok meg a jó levegőn. :roll: Minden jel arra mutat, hogy még egy darabig nem szülök. :?

Alíz! Petra csodaszép kisbaba! :lol: Az óvodai tolvajláshoz hozzá sem tudok szólni. :twisted: Az is szép még, amikor magatehetetlen betegektől lopnak a kórházakban. :twisted:

Lina! Nekem is 5mm-es nyh-m volt a 14. napon és látod a kis Búvár Benő hogy belefúrta magát! :lol: Hajrá inszem!! :lol:

Juca! Nagyon jó a kiságy! A macis lesz a tesóbabáé? Egy szobában lesznek?

Luca! Írjál minél többet, mégha csak magadat tudod ismételni akkor is. Nekünk elmondhatod százszor is, hogy mennyire fáj. :cry: Aztán ha van erőd, írd meg a részleteket is, mindig ami éppen belefér. Minél többet megosztasz velünk, annál könnyebb lesz a te vállaidnak a teher.

Mimi! Én úgy emlékszem, hogy a bakonyi kirándulás után is pihenésre lettél intve! :evil: Vigyázz magadra, nem kell, hogy Zsombor ilyen korán megszülessen, had kapjon még egy kis husit magára odabent!

Kislibus! Hogy áll a ház projekt??

Nitácska ma ment dokihoz ha jól emlékszem. Mi lehet vele?

Napsugár! Gyógyulást az egész családnak!!

Többieknek is erőt és kitartást a mindennapokhoz! Szép az idő, lehet menni kirándulni. :lol: Mi is megyünk, de csak lightosan, mert már nem nagyon bírom. :?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Lina,
ez szuper! Biztosan talál egy kis ágyat a Kistesó(k?:))
Drukk holnapra!

Monti, Mimi,
nagyon izgi! :)

KépKép
dreika

Montana,
nekem a 10. meg a 13. napon is 5 mm a nyálkahártya, nem nő. De ugye nagyjából egy hét még, hogy aktuális legyen a beágyazódás, szóval még növeszthetek addig, nem?

Most már csak az a lényeg, hogy repedjenek szépen azok a tüszők. Csak én úgy tudtam eddig, hogy 24 mm körül repednek, a 17, 18 meg 21 attól még messze van. Mondjuk végül is a sperma is kibír pár napot...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, drukkolok nagyon!

Nita? Mi volt a dokinál?

Dreika, te jó ég, lassan neked is afp, aztán félidő, stb, nagyon halad az idő!

Mimi, vicces álom :lol:

Monti, nagyon kíváncsi vagyok mikor, és hogy indul meg. De szerintem te kivárod majdnem végig.

Juca, nagyon király ágy! Petinek is bejönne szerintem :D

Alíz! Lopás :shock: :shock: :shock: No comment!
Örülök hogy jól vagytok!

Petrácskánk jól van, mindegy mi történik vele, csak engem lásson. Amint nem lát elkezd sírdogálni. Megható ez a ragaszkodás :lol:
Vendég

Hoppá, laptető!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina! Nálam úgy volt, hogy a 14. napon volt 18 mm-es tüsző és 5 mm nyh, a 17. napon éreztem a tüszőrepedést, 18. napon újra uh, ahol látszott, hogy tényleg megrepedt és akkor volt 6 mm a nyh. Tehát túl sokat nem vastagodott. 20. napon kellett elkezdeni a Duphastont. Szerintem az vastagított rajta annyit a beágyazódásig, hogy ne lökődjön ki.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Monti,

igen, a bakonyi-kaland óta pl. már nem úszom és tornázom, ellenben hízom mint az ... majdnem csúnyát írtam... :evil:

Szóval akkor is visszább vettem, de attól még 3 gyerkőc van itthon a háztartással együtt, azokból nem nagyon tudok lefaragni, bár most hanyagolom a takarítást, és nem főzök minden nap, +hegyekben áll a vasalnivaló, mert csak apránként vasalok.

Na, úgy is úgy lesz, ahogy lennie kell, nem idegesítem magam. Most kicsit megnyugodtam, h minden okés lesz, bárhogy alakul. :D

Kép
zmimi

hát csak nem törik már meg az átok? :cry: :cry: :cry:

tjuca

Sziasztok!

Nita! :cry:

((((((Luca))))))

Monti! Kisfiad biztos jól érzi magát odabenn!!! Olyan sokat vártál rá, hogy kismami légy, hát most "élvezd" ki! :twisted: :D :wink: Ezt persze remélem még kamatostul visszakapom... :wink: :wink:
Ház: Várunk a bankra. Már volt kinn az értékbecslő, várjuk a bírálatot. csuriba kezem-lábam...Eldöntöttük, hogy külső lépcsőházat épittetünk- ez még szép kör lesz - addig meg beköltözünk a szoba konyhába... Átnéztük a konstruma kinálatát is, hát nem volt túl meggyőző.... De ezen még ráérünk agalni, előbb legyen meg a ház.

Zmimi, Juca! Én ennél cifrábbakat is álmodok és még csak terhes sem vagyok!!! De ahogy olvastam, jót rötyögtem... hát igen, megláttstik mi foglalkoztat titeket mostanság :lol:

Apropo... Daru tetején szült már valaki??? :lol:

Lina! Tudod valami szöget ütött a fejembe: Ha akcióztok is az inszem mellett és megfogan a baba, akkor honnan fogjátok tudni, hogy nem-e feltornászta magát mégis az egyik stramm spermium??? Tehát honnan tudjátok, hogy a baba az inszem, vagy mégis a szerelmetes együttlét eredménye??? :oops:

Szurkál a petefészkem, de mégcsak most ért véget a mensim. Péhez még korai... Na mindegy nem agyalok...

És nem mondtam a nap hírét: Lesz egy 14 azaz tizennégy vagyis TIZENNÉGY éves terhesünk.... 5. osztályba jár.... Most ilyenkor mit monnyak????

Kép
kislibus

Kislibus,
hát őszintén szólva, ha ott lesz(nek) a pocakomban a lakó(k), akkor már nem nagyon fog érdekelni, hogy inszemből lett, vagy másból :lol: Egyébként majdnem biztos, hogy az inszemből lesz, mert ugye most előtte nem lehet néhány napig, hogy megfelelő minőségű legyen a sperma. Holnap meglesz az inszem, de megbeszéltük, hogy azért hétfőn ráteszünk egy lapáttal, biztos, ami biztos. Viszont kedden szeretném megnézetni, hogy tényleg megrepedt-e. Azzal biztatom magam, hogy akkor sincs baj, ha vasárnap, vagy hétfőn reped, mert a spermák csak élnek ennyit. Az LH tesztem még nem igazán pozitív.
Nemsokára megy a mail, csak lassan töltődik. Majd le kell mentened.
14 éves terhes, ráadásul 5-es?????????? Szép.

Nekünk meg szépül a kertünk, szerda óta csinálják.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kislibus,
elment a mail.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok.

Linácska az elsö inszem lesz?
Nagyon szurkolok nekem egy sem sikerült anakidején pedig három naponát csinálták es egy hétig a klinikán voltam.
Remélem neked sikerül én drukkolok :P :P :P

Kép
v.e.judit

Judit,
miért kellett nektek 3 napon át csinálni? És hány volt összesen? Nekem első lesz, és remélem sikerül. Ugye nekünk azért kell, mert idő előtt legyilkolászom a spermákat. Remélem, ha átjutnak a nyákon, onnantól nem lesz gond. Végül is kétszer már lettem terhes.

Képzeljétek, este Srable-ztünk a férjemmel (ketten vagyunk itthon, de mást most nem lehet :cry: ), és egyszer csak a nagy semmiből ki tudtam rakni a KISMAMA szót. Komolyan, közöltem, hogy én ez leszek holnap, és majdnem elsírtam magam. Hülye vagyok? Olyan igazi jelnek éreztem abban a pillanatban :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok,
szerintem tegnap valamikor megrepedt a tüsző, legalábbis a hőm szerint: http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8
Ugye nem lesz késő a mai inszem??????? Max. kisfiú lesz...

Inszem után elutazunk, de majd mobilról pár szóban megírom mi volt, csak ott nehéz szerkeszteni a szöveget. Vagyis nem lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!!!!!!

NAGYON SOKAT GONDOLOK RÁD!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Lina, szorítok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nita, sajnálom... :cry:
Vendég

Nita!

Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Linácska!

Szorítok 1000-rel Neked! Sokat gondolok rád! A klinikán csinálják Neked az inszemet?
Vendég

sziasztok lánok.

Nitácska nagyon sajnálom és sokat gondolok rád. :(

Linácska: nem tudom nekem mért tartot három napig de minden nap vittek uh-ra megfigyelni .Sok szerencsét és sokat pihizél :P

Kép
v.e.judit

Aliz, nekem Kecskeméten csinálták az inszemet. Amúgy eddig minden ok,úton vagyok Bécs fele. Luca majd integetek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nita :cry: :cry: :cry:

Lina,
mennek a drukkok a következő 2 hétre! ++++

Mi holnap lemegyünk Balatonra legalább 1 hétre. Mindenkinek jó pihit!

KépKép
dreika

Lina!

Kép

tjuca

Sziasztok!
Jaj 2 napig nem voltam, de látom megy az élet!

Ppetike!
Ovadai lopás sajna nálam is ismerős, de én a másét tuit nem tudnám elvenni, hogy ráadjam a gyerekemre.

Jenny!
Örülök, hogy veled bővült a topik. Üdv.

Lina!
Hajrá és addj a katonáknak még, hátha tényleg sikerül.

Kislibus!
Én még 14 évesen anno azt se tudtam mi az a szex, nemhogy terhes legyek!!! Hát igen más világ volt anno.

Nita!
Nagyon- nagyon sajnálom, kitartás!!!

Rolam: Semmi kül. 9.-én volt a jonás,de ennek ellenére az lh nega. Viszont menszi még van.
Képzeljétek csüt. hajnalba el akarták lopni nálunk a pénzautomatát!!!!
encike 2

Sziasztok!

Nita, :cry: :cry: :cry:

Lina, hajrááááá!!!! De jó, Bécs! :D

Libus, erre nem lehet mit mondani... mármint a tini-mamira... :roll:

Kép
zmimi

Lina! Megnéztem a videót, itt :cry: -ök a gép előtt olyan édes!!!!! Sok sikert még egy ilyen drágasághoz!!!! :D

Kép
kislibus

Az ilyen lányokkal az a bj, hog tulajdonképp nem is ők nevelik a gyereket, hanem az anyjuk. Van két 16 éves anyukánk is, hát a gyerekeik minden tekintetben jobban kötődnek a nagymamáikhoz, de nem is tudják ezek a leányzók még azt se, hogy kell megfogni a gyereket.... És az ilyeneknek ad az Isten.... Meg annak aki megy elvetetni... Bolond világ ez... Én meg itt szenvedek és a magasságos oda se bagózik rám... :cry: Legalábbis e tekintetben, de minden más meg mit ér gyerek nélkül...

Kép
kislibus

sziasztok.jöttem hozzátok,de nagyon nehéz most!komolyan az életkedvem is elment.Én ezt már nem bírom!iszonyat nagy fájdalom van bennem!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Nagyon-nagyon sajnállak! :cry: :cry: :cry:
Vendég

köszi.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, megértelek... :cry:
Vendég

köszi luca te vagy most aki nagyon átérzi mit érzek!
mára elköszönök,kicsit pihenek!
puszi jóéjt mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó éjt!
Vendég

Nita!
De azért gyere jo sokszor!

Van egy ismerösöm, akinek évek ota nem jön össze a baba. Nemrég csináltak náluk többféle vizsgálatot és minden eredmény jo. Azt mondta a doki, hogy terheseknél nincsennek ilyen jo eredmények annyira jok. De baba, akkor miért nem jön össze????
encike 2

Nita, sajnálom hogy megint..... :lol:

Lina, Neked meg drukkolunk nagyon!
Vendég

Vera, ma megint csak 36.0 a hőm. Lehet még nem is repedtek meg mégsem. Az inszemes kiskatonák is élnek pár napot, ugye?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?