Új privát üzeneted érkezett!

ÓÓÓÓÓÓÓ Gyerekek!!!!!!!!!!
Nagyon sajnálom!!!!!!!!

Niki!
És tud Kata a benti körülmények között aludni?...Hányan vagytok egy szobában? Ugye te is ott fekhetsz vele???? Jobbulást a Picinek!!!!!! Gondolunk RÁ!!!+++++

Dorka!
:cry: És mitől, megfázott volna a füle?....Hord sapit, nem? Különben is a Kis DártVéder stramm férfi meg se fog kottyanni! Nektek szülőknek kitartást!!!

fanna3

Sziasztok!

Voltunk turizni, igaz az újban, a zöld házban nem találtunk semmi jót, és ahoyg hazaértem, éppen akkor telózott Niki..

jaj annyira sajnálom a szegény Katuskát!

Dorka!
Melegítsétek ezerrel, és akkor bizti javul! ++++++Szabinak is..

Fanna!
Niki bent "aludt" egy sámlin, mert nem ülhet rá a másik kiságyra.... Éjszaka Katus sem sokat aludt, mert a bekötött infu miatt nem tudta felvenni kedvenc alvóspozícióját, de már nincs láza, én remélem, hoyg ha fokozatosan jobban lesz, akkor már hamarabb hazaengedik őket...
(Niki, remélem nem baj, hoyg leírtam....)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szegéyn Kata! :( Jobbulást!!!! ++++++++++ Niki nektek is!!! ++++++++ :(:(
szilbee

Dorka! Antibigyót kapott Szabi? Ha igen, akkor mit? A sapit jól viseli? nem akarja levenni?
szilbee

Szaisztok,

nah, így du-ra megen láz...MOst alszik Szabi, uzsizni sem akart, kezd egy kcsit elsettebb lenni így estére. Még az elején elkaptuk a fertőzést, vírusos, nem látott a dokinéni bakteriális felülfertőzést, így nincs antibogyó sem.
Szilbee, sapit nem kaptunk, 4 helyen néztem, végül még jó, hogy mondtátok, hogy zselét (vagy mit) vegyünk külön, mert így azt be tudtam szerezni, és varrtam egy "fejpántot" gyorsan, azt meg beleöltöttem egy sapkába, így oldjuk meg. Elinte le akarta venni magáról, aztán már tűrte hősiesen a kis drága... Úgy sajnálom... :cry:

Niki, nektek is jobbulást, meddig kell bent maradnia Katusnak?
Mai napotok hogy telt? ÉS Dorka???
Szerencsére nem szúrták, remélem nem is kell, ha nem megy le a láz, akkor vissza kell vinni, amúgy jövő héten ellenőrzés az SZTK-ban.

Anna, még akkor is volt rajta sapi, amikor sokkal ksebb babók is koprin nyomták... Valahol elkpahatta, bár én arra is gyanakszom, hogy néha "szörcsögött" a taxitól, amit ha percekig szívtuk az orrát, akkor sem jött ki neki, és az szépen ráhúzódott a fülére.... :cry:
Amúgy meg a mai nap folyamán is jókedvű volt, élvezte a rövid sétát, néztünk menyasszonyokat a Kossuth téren, csak most kezd jobban kitörni rajta...

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
Úgy is hatásos az, nekünk sincs sapink, a múltkori kép Letiről is oylan nagy kendő, és úgy egy tavaszi sapi a kettő közt a zselé... hat az úgy is....

ma volt a városi gyereknap, nagyon jól érezték magukat a lányok! Találkoztunk Évivel is, és a kis góllövő bajnokkal is természetesen...nála vannak képek, ugyanis én már megint nem vittem fényképezőt, pedig cuki koronát fontunk virágokból, és göcsörtös fűzből...

többiek mit csináltatok? valaki pünkösdölőn volt valahol?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka! Tök ügyesen megoldottad. Én is beteszem Dave füléhez a kis "patront" sapi alá, zokniban csavarva, mikor dáthás... teljesen jó az úgy! Most már azért megindult a taxi? És doki mit ajánlott rá.. nyákoldásra? Azért az jó jel szerintem, hogy anitbigyót nem kell szedni. :) Bár így is elé ijesztő egy nyavaja ez ... :(
szilbee

sziasztok!

szolkata!

te szerdán voltál uh-n?
nem volt benn tanuló mikor csinálták a vizgála tot?

holnap irok magunkrol

puszika

Kép
kbernadett

Csak egy gyors bekukk

Dorka, most olvasom, hogy a kis barátunk milyen beteg! Ó de sajnálom, jobbulást! Remélem, már nem lázas! Pedig tegnap délelőtt még semmi nem látszott rajta. Írj majd, hogy alakultok. Zsófi is puszilja, meg én is.

Niki, hát akkor Nektek is kijutott megint a jóból :( Jobbulást Katusnak, félelmetesen hangzik ez a 40 fokos láz. Gyógyuljon meg mihamarabb!

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!
Végre nálunk nyugi.

De hát nem túl jó hírekre jövök.... Kata és Szabi gyors gyógyulást kívánok Nektek...anyáknak, apáknak kitartást!!! Írjatok, hogy vannak a gyerkőcök!

Betti: szerdán 12.20-kor, és mint ha lett volna bent tanuló, de annyira hirtelen ért, hogy várakoznom sem kellett kint, hogy teljesen szétszórtan estem be. Te voltál bent? Térdműtét?

Bbj: gondoltam, hogy nem lesz túl jó ez a turi, tavaly tavasszal én is így jártam. Azért sajnálom.

Katlina: mi finomat főzöl ma?

Balwin Judit: megen mamáztok?

Szilbee: hogy van Levente? Ugye már tud egy kicsit apukátok is pihizni?

Kép

Kép
szolkata

Kata! Szia! Hát Levente még taknyos... Ed meg még mindig nem tud pihizni... de már én is kezdek megzakkanni... Lehet ma a du-i szunya után elmegyünk vhova kiruccanni... Tőserdő / Szilvásvárad jött egyenlőre szóba.

Dorka! Niki! Gyerekek hogy vannak?

No menek dolgomra... Pussz! Szép hétvégét Mindenkinek! Betegeknek gyógyulást!!
szilbee

Sziasztok!

Tegnap találkoztunk BBJ-vel, majd mindjárt teszek fel képet.

Ő mesélte, hogy Nikiék kórházban vannak, Dorkáéknál fülgyuszi...jaj, de sajnálom a csöppségeket!

Niki remélem gyorsan kijöttök onnan, majd mesélj hogy van Kata, mielőbbi jobbulást kívánok!

Dorka, hogy telt az éjszaka? Jobban van már Szabi?

Én tegnap fél 9-től fél 2-ig focikupán voltam, majd irány T.miklós. Csongit ott hagytam, de előtte felmentünk megnézni a keresztfiamékat, néptáncban versenyeztek. Itt találkoztunk Judittal. És képzeljétek egyből felismertük egymást :wink:
Csongi és Gréti együtt vattacukroztak :lol:

Este szülinapi buliba voltam hivatalos. Hát elég lájtosan sikerült, a barátnőm lánya egy hónapja költözött el (18 évesen, összevesztek), így ez rányomta a hangulatra a bélyegét.

És akkor jöjjenek a képek:

Kép Judit Letivel

Kép Gréti kosárforgózik

Kép Repülés

Kép Egy focis

Kép Ez a repülőfutás:)

Évi és
Kép
csongianya

Sziótok!

Niki, hogy vagytok??? Mesélj majd, ha lesz időd-energiád, sokat gondolunk rátok!!!

Ditke, köszi a puszikat, remélem segít! :) Ti jól vagytok? A nagy közös hintázásban Zsófi remélem nem kapta el!

Judit, ez a Zöld házas akció akkor lefújva jövőre... Akkor én sem hajtok rá majd, ha lesz legközelebb.
Nagyon jók a képek, eza kosárforgó nekem nagyon tetszett, már Szegeden is láttuk, annyira ötletes, egyedi!

Szilbee, De jó, egy kis kirándulás!! Biztos jól fog esni mindannyiótoknak!

Kata, hogyan alakulnak a napjaid? Így második babóval is jársz 4 hetente az SZTk-ba, terhesgondozásra? Ki az ottani orvosod?
Nekem mákom volt, Dinya volt a terhesgondozóban is, egyszer volt csak Zoboki.

Évi, kicsi futballsztárod nagyon jól nyomja, lehet, sima farmerben meg sem ismerném, már úgy "hozzánőtt" a focimez! :)

Köszönjük az érdeklődést, mi még minidg betegek vagyunk, éjjel 39 fok volt megint a láza, elég zűrös volt az éjjel. Képzeljétek, hűtőfürdő, lázkúp után alig egy fokkal ment csak lejjebb Szabi hője, és 2 óra múlva már megen magas volt. A Nurofen meg leviszi... Ezt azért írom, mert a kórházban le lettem b@szva, hogy "mikor tanulja már meg, anyuka, hogy magas lázat csak kúppal lehet lehúzni,a szirup nem ér semmit!" Húú, égett a pofám, erre tessék! Kúp nekünk nem is jött be.... :roll:
így melegítettünk fület
A nappalok - mint látjátok - jó hangulatban telnek, étvágya is kezd visszajönni, csak ez a fránya láz... Szerencsére nincs fülhözkapkodós-sírós pillanat, ebből arra gondolok, hogy remélem nem jár Babónak nagy fájdalommal.

Mindenkinke szép délutánt!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Honnan tudnátok... nem is volt még ilyen magas láza Szabinak! ... Egyébként érdekes, de van hogy a paracetamol tartalmú kúp nem hat (Leventénél). :shock: Ilyenkor vetjük be az aminophenazonum tartalmút...

Nem tudja vki, hogy ez mitől van? Mármint hogy egyik hat a másik nem...

Judit! Évi! Naggggyon jók a képek!! :D
szilbee

igen kata én voltam benn.

S azt hiszem hogy két 12 hét körüli kismama volt egymás után ezekszerint az egyik te voltál:-D

Hát kedden reggel nyolcra kell mennem.... nagyon parázok már...délután elkezdem összepkaolni ami kell.
Majd irok utánna hogy mi volt bár lehet hogy június lesz mire ide érek mert vizsgaidőszak a nyakamon s még egy kukkot nem tanultam.

puszilok mindenkit

Kép
kbernadett

Holle!
Látom, Mindenki fagyizik a Zagyvában... :lol:

Én délelőtt elkezdtem a fűnyírást, most meg Bence mellől ébredtem.

És azon gondolkodtam, hogy Szilbee, hogy lehet du-i szunya után még Szilvásváradra kirándulni... akkor mikor értek haza? (Egyébként B. meg még alszik)

Betti: Sajnálom, hogy olyan rohanásban voltam...fel sem néztem.. majd legközelebb remélem megismerkedünk. Majd szorítunk Neked a műtéthez, meddig leszel bent?

Dorka: Szerintem nem fogok 4 hetente járni SzTK-ba, bár most például 5 hétre hívtak vissza, úgy jön ki az AFP. Balogh Artúr az ottani doki, szeretem nagyon, ....sose felejtem el, hogy még fenn voltam a szülőszobán, valamikor odajött hozzám (mint ügyeletes) és megkérdezte, hogy van-e szükségem valamire, és jól vagyok-e. A szülésznők meg egy pillanatra sem le se sz@rtak. És nem is baj, hogy ott nem Dinya van, sőt vele meg is beszéltük, hogy uh-ra a kórházba se hozzá menjek... szerintem is jobb, ha többen látnak.

Bbj, Évi: nagyon jók lettek a képek, aranyosak a gyerkőcök :D

Kép

Kép
szolkata

Nem megy a terhes vonalzóm, tegnap a 13. hetet töltöttem. Miért?

Kép

Kép
szolkata

Hali,

Betti, gondolunk rád, nem lesz gond, ne izgulj! :) +++++

Kata, B. Artúrról én is sok jót (sőt, csak jót) hallottam. A vonalzó ugrását nem értem én sem.. Talán Szilbee, BAlwin tud neked választ adni!

Szilbee, ez a kúp, ami nem hatott, a noraminophenazoni (vagy mi). Érdekes... amúgy a Nurofennek is van már kúpja, ha jól tudom.

Niki, hogy vagytok???? Mi újság a csajokkkal??? És veled, pároddal?

[/i]

Kép
Kép
dorkáék

Kicsi Katáról tud vki vmit? Jól van már? Hazamehettek a kórházból?

Vonalzó.... hmmm 1 párszor én is amiatt cseréltem le a női vonalasat...

Mára ennyi, mert hzlla vok.

Szép Napot!

Pussz!
szilbee

Sziasztok!

Ma apa a délelőttös, most jöttem haza az éjszakai műszakból. Vittem be polifomot, plédet, így valamit tudtam is aludni.

Kata javulgat, magas láza már azóta nincs, mióta bevittük, de hóemelkedése igen (egyébként nekünk sem a hütőfürdő, sem a kúp nem vitte le, bent az algopyrin szuri vitte le). Orra folyogat még, kedve változékony, valamikor nagyon nyűgös (nem csoda, mozgáshiánya van, be vagyunk zárva egy kórterembe). Egyébként mandulagyulladása van, bakteriális. Szerencsére egyedül vagyunk a szobában, az egész olytályon talán 3 magyar gyerek van.
Ami rosszabb hír, hogy pöttyös lett a hasa, háta, arcocskája, a nővérek szerint melegkiütés, de doki még nem látta.
Dorka is taknyos kicsit, valamelyikünk mindig Vele van, vagy a mami, ha mi kicsit pihenni akarunk. Kicsit zaklatott, hiányzik Neki Kata biztos.

Haza leghamarabb holnap jöhetünk, de inkább szerdán vagy csütörtökön (antibiotikumot kap vénásan, meg javulni kell a laboreredményeinek).

Szabinak további gyógypuszik!

Szép napot mindenkinek!

Niki

Kép
Kép
csni

Hali...

Micsoda hírekre jövök :shock: Szegény kisbetegek! :cry: Remélem gyorsan túlesnek a bacikon! Niki, nektek meg kitartást a kórházi napokhoz :(

Kata, igen, mamáztunk, de most csak ketten - Atti melózott. Meg most is kelünk nemsoká útra :roll: Nem bííírunk a seggünkön megmaradni :mrgreen:

Reagálni esélyem sincs...majd jövök...valamikor.

Judit
Kép

Kép
balwin

Betegek!
Jobbulást!
Magas láz!Nálunk már kétszer volt nálunk a Nurofen nem jött be csak a kúp,de van egy ismerősünk akinek meg a kúp nem jött be,de mi is hiába hűtőfűrdőztük nem akart lemenni!
Kórházba meg bele sem merek gondolni,nem tudom mi lenne ott izgő mozgó Robimmal!

Képzeljétek ha mondjuk neki hogy adjál puszit cuppnat eggyett a levegőbe,olyan édes!

Kata!
nem főztem anyósom itthon van ilyenkor ő a konyhatündér!

Képek nagyon jók!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Én is vagyok pillanatnyilag!
A kis betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!
Én ma kijevi csirkemellet készítettem petrezselymes újkrumplival, meg pulykamájat rántottam, mindenki jót evett az ebédből.
Betti! Kitartás, remélem hogy gyorsan túl leszel a műtéten és utána a lábadozás időszaka is jól telik majd. Hány éved van még a suliból vissza?

Kép
Kép
bmárti75

Betty!

Szorítunk Neked is!

A többi kisbetegnek is megy a +++++++++++++++

Márti!
Milyen az a kijevi csirkemell? megy pü!!!!!

Judit!
Hol voltatok?
Valami pünkösdölőn?

tegnap láttam a szentendrei skanzent a tvben, nagyon jó progik voltak, majd egyszer, ha fele ennyi lesz a gond, akkor el kellene oda menni! Volt már valaki?

Van egy új szavunk, illetve kettő Géti és Gege( Gergő a szomszéd kisfiú) érdekes, de Gréti is elég hamar mondta, ja és a főbb testrészeket is megmutogatja magán( fül, orr, száj, pocak punci, cici, kéz, láb) a legfontosabb a köldök, édes, ahogy gyúrja a kis hurkáit, hoyg meglássa!

Judit,
Kép
Kép
bbj

na... sehol senki? :?

Judit,
Kép
Kép
bbj

még mindig senki?????? :shock:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki!
Kata hogy van???

Dorka!
Szabolcs?????

Olga!
Te sem írsz mostanában!!!

Anikó!
Nekünk teában csak a Mecsek tea jött be ez jó volt hasfájásra,meg az Angolvíz de az egy hónap után adható csak
Volt Babamosoly teánk is de az nem jött be!

Többiek???????
Mindenki napozott ma?
Olyan barana a kezem mint a cigányoké,a lábam meg vírít mellette hófehérkén
:D

Kép

Kép
katlina

Hella :)

Hát mosse fogok kisregényt írni :roll:

Judit, nem Pünkösdöltünk, Pécsre mentünk, Apa csináltat valamit a gitárján. Hunci hősiesen bírta az utat...egyemismeg :D
Én voltam a Skanzenben, de még gyerekkoromban :oops: Úgy rémlik, tetszett :wink:

Most gyüttünk a Cora-ból...hát asszem 7 után nem mozdulok ki többet a gyerekkel - akkoranagyállat szúnyogok vannak :shock:

Jah, és láttam a Szilvási család felét: Apukát Leventével :D Ők már kifelé haladtak a parkolóba, mi meg akkor értünk oda...előttünk mentek át a Zúton :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!
Bbj! A kijevi csirkemellet eredetileg jércéből kell csinálni, de lehet hogy akettő ugyanaz. A lényeg az hogy a kifilézett csirkemellt hosszúpengéjű vékony késsel felszúrom és vajas-sajtos töltelékkel megtöltöm, a szokásos panírozási módban duplán bepanírozom, majd kisütöm.Részletes receptet majd írok.
Hogy vannak a betegek?
Mi szombaton voltunk családi napon a tűzoltóságon, délelőtt a Kunszenti bányatóban horgásztunk, és a karomat nekem is felkapta a nap, természetesen rövidújjú poló volt rajtam.Lehet hogy szoliznom kellene egy kicsit. Kép Nem a lilaakác közben lakom és nem vagyok egy született feleség, de a lilaakácot nagyon szeretem.Még idejében sikerült lefényképeznem, a május elseje-i eső előtt. Kép Angéla a horgászat kezdetén

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Hogy van Kata? Kiengedték már?

Szabi jobban van?

Márti, azta, a lányod is szeret horgászni? Nem semmi :lol: Gyönyörű a lilaákác :lol:

Balwin, ne is mond a szúnyogokat! Ma hetek óta először úgy döntöttem, nem csinálok munka után itthon semmit, lemegyek a játszóre pletyizni. Hát esküszöm, már 5 órakor szúnyogokat kergettünk :?

Katlina, én szombaton égtem meg érdekesen a focikupán. Napszemüveg volt rajtam, sehol árnyék. Hááát, rendesen meglátszott a napszemcsi helye :wink: Igen jól néztem ki :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Ja, BETTI, nagy drukk holnapra a műtéthez! Gyógyuljon meg a térded gyorsan!

Évi és
Kép
csongianya

Hali,

BEtti, gondolunk Rád, ne izgulj, nemskára meggyógyul a térded!

Niki, hogy vagytok??? Milyen Katus közérzete?
Dorka?

Anna, ti már messsze-messze, Érezzétek jól magatokat!

Márti, a képek nagyon szépek, köszi, hogy felraktad őket!

Katlina, a mi kezünk is parasztbarna, most már jöhetne a láb is!

Szilbee, hogy vagytok??? Fiúk?

Judit, Pécs az gyönyörű, biztos szép lehetett! De jó nektek!

Mi már jobban, ma már nem volt lázunk, csak az étvágya is elmúlt Szabinak... a 2 üveg imádott almaszósza helyett 3/4 üveget sikerült nagy nehezen megennie ebédre...

Judit, Leti de édes lehet!!!!! :) Már én is várom, hogy dumcsizzon babó! Bár ma megtanította az apja puszit adni, azaz fújni! :)

ÉS tesóm írt, a krumpli eredményéről, bemásolom:
"nagy valószínűség szerint csírázásgátló. Erre széles körűen használják az alfa-naftil-ecetsav metilészterét, ami felszívódik, az ecetsav miatt pedig jó eséllyel savanyú.
Esetleg lehetett gombásodásgátló, ez viszont a cinktől kezdve kismillió elemet és vegyületet jelenthet, és nem is biztos, hogy felszívódik."

Nah, így vásároljunk ződccséget...

Kép
Kép
dorkáék

Húúúú na végre egy kis olvasnivaló!

Márti!
A felszúrni azt jelenti, hyog bevágni? Jaj de szép a lilaakác! horgásztok? és fogtatok valamit, vagy csak a bot végét szorongattátok? :wink: És a gyerekek is ilyen ügyik? nekem sose volt hozzá türelmem, bár ócsóbb, mint a szoli.. asszem én is benevezek egy bérletre, még a tavalyiból is van pár alkalmam....

Dorka!
Hátha idővel visszatér az étvágya is! Húú továbbra is nagyon gáz ez a krumplis ügy! Most már minden krumplipucolásnál ez van az eszembe! :?

Judit!
Pécsett már nagyon régen jártam... oylan rendszerváltás környékén akkor nem jött be, így visszagondolva nagyon szocreál volt, legalábbis nekem ez maradt meg...de gondolom azóta sokat szépült!

Szúnyogok?! Itt még nincsenek! remélem még kihúzzák egy ideig....

Betty!
Holnapra sok szerencsét! és nyugi!!!!

na micsoda csókos pasik vannak itt kérem szépen...

A mai napi eszmecsere:
Grétit mostanában nagyon izgatja a születés dolog... úgy gondolja (vártam, hogy maga fogalmazza meg a gondolatait, és elég érdekes dolgokat hallottam.) hogy az anyuka pocakjába beszállunk lélek formájában, bár a lélek szót nem mondta.. valamint kiderült a lányom hisz a lélekvándorlásban, (én is hiszem, hoyg van élet a halál után) konkrétan megfogalmazta, hoyg ha meghalunk újjászületünk. (ezekkel a szavakkal,)és akkor lehet, hyog leti hamarabb fog megszületni, mint ő...)ilyenkor kezdem azt hinni hoyg a gyerekeknek tényleg megvan a harmadik szemük... érdekes volt, amit mondott, bár egy kicsit borsódzott a hátam... mint amikor hetekig mosolygott a plafonnak, (mellesleg Leti is) kérdezgettem a szomszédokat, hoyg ugye nem akasztotta fel magát előttünk itt senki)

na szóval hihetetlen mit gondolnak/tudnak? ezek a manók... úgyhogy, ha megint felhozza, legközelebb kifaggatom, hátha megtudok valamit, amit már én elfelejtettem, vagy soha nem is tudtam....

na jó éjt...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Ez mikor volt?

[quote]m írta:int amikor hetekig mosolygott a plafonnak, (mellesleg Leti is) kérdezgettem a szomszédokat, hoyg ugye nem akasztotta fel magát előttünk itt senki)

Réka 3 hónapos koráig gyakran vigyorgott a hálónk egy bizonyos sarkába illetve ugyanott a plafonra. (Az a sarok tök üres, semmi néznivaló nincs benne, rajta) Már el is felejtettem, de most hogy ezt írtad...Nekem ugyanez jutott eszembe, mármint hogy vajon az előző lakó hogy is halt meg? És főképp hol....

Kis betegekbek jobbulást! [/quote]
jaimee1

Nálunk asnnyi a szúnyog hogy napközben árnyékban is támadnak,pénz meg ninaz írtásra!!!!!

Hát nem semmi Judit amit a csajod mesélt!!!!!

Örölük hogy Szabi már jobban van az étvágy is majd visszajön!

Betti!
Megy a drukkk!!!!

Kép

Kép
katlina

Betty!
+++++++++++++++++++

Jaimee!

Ja. de sztem mi tovább nézegettük pont a lámpa mellé fókuszált. kezdetben azt hittem, hoyg a lámpát nézi, az mégiscsak színes, aztán észrevettem, hoyg dehogy azt, hanem mellé....még van, hoyg oda-oda néz... és emlékszem, még mosolygott is neki, meg gagyarászott.... a barátnőmnek van egy látó ismije, bár ő nagyon fél attól amit lát, és úgy tesz, mint aki nem lát semmit, de kíváncsi lennék, hoyg érzékelne-e itt valamit/kit....szegény csaj állandóan költözik, mert mindig észlel valamit

na jó a realitások talaján maradva nem vagyok hülye, csak kíváncsi....és imádom a rózsa vérét! tényleg nincs meg valakinek ellen rimbauer naplója?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Hú, Judit, ez nem semmi. És vajon honnan vette Gréti ezeket a dolgokat? Mert gondolom, nem te meséltél neki a lélekvándorlásról. Én is mindig vártam Csongitól valami hasonló dolgot, de úgy néz ki, hogy nem fogékony rá.
Olyan viszont történt nálunk, hogy nem volt otthon, anyuéknál volt, és bekapcsolt a szobájában a tévé... azóta sem értem, mitől lehetett...

Dorka, örülök, hogy Szabi jobban van, az étvágya meg majd visszajön hamar. Igyon az a lényeg, aztán meglátod, majd bepótolja a nem evést gyorsan!

KicsiKatáról tud valaki valamit????

Évi és
Kép
csongianya

Judit: Hm...na igen. Apa azt mondta, hogy el sem lát még egészen odáig, amiről mi azt feltételezzük, hogy ott néz valamit...Ugye akkor még 2-3 hónapos volt. Fene tudja. Csak fura volt, hogy bármely napszakban olyan jókat mosolyog és gügyög a nagy semmibe....Hányszor felmeresztettem én is oda a szemem.... :) A volt lakó ágya ott állt valóban, abban a sarokban, de ő él, fitt és fürge szerencsére....
jaimee1

Évi!
Kérdeztem tőle, hoyg ezt ki mondta, merthoyg a hittan, bár az a feltámadást hirdeti, és nem hinném hoyg óvodás gyerekeket ezzel traktálnának, azt mondta, hoyg senki, magamtól tudom....

érdekes ez a tv bekapcsolós dolog is....

Katusról csak annyit tudok, hoyg talán ma du-án hazajöhetnek, bár ez még hétfő esti info... de remélem így van....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!
Mindenki tavaszi punnyadás alatt van. Bejött a meleg és most lehet, hogy mindenkit ez visel meg?

Dorka: Szabi hogy van ma?

Niki: Kata?

Bbj, Jamiee, Évi: elég érdekes amit írtatok, a kiválasztott című műsorban is mindig azt hangsúlyozzák, hogy a gyerekek érzékenyebbek az ilyen megmagyarázhatatlan dolgokra. ....Én mondjuk azt nem tudom sehogyan sem megmagyarázni magamnak Bencével kapcsolatban, hogy mi a jóégért rohan el tőlem és soha többé nem áll meg... :roll: :twisted: Nem tudok vele mit kezdeni...így futok utána.... anyám szerint szigorúbban kellene fognom...pedig ha tudná...sokszor már én sajnálom.

Márti: egy kis kijevi csirkemellet ide is küldhetsz :lol:

Katlina: tegnap mi is megismerkedtünk a szúnyogokkal...Nagykörűben, a napon is millió van... ma reggelre jól ki is kapirgálta B. a csípéseket. Ki mivel szokta kenni? Rázókeverék jött be nekünk eddig legjobban. Esetleg az Antivakarin (esetleg aki még nem hallott róla, tényleg van ilyen, nem nevetni ) :lol: A Fenistil gélt a nap miatt nem kenem B.-re. Egyéb?

Ja, voltam tegnap megen Dinya dokinál. Családostul bevonultunk, Ketteske integetett a kezével a Nagytesójának, meg olyan ugra bugrálást leművelt... még a hossztengelye körül is megpördült...aztán mondtam neki, hogy jó lenne kicsit pianóba állítaná magát, mert a végén öngyi lesz a köldökzsinórtekergetés miatt... :twisted: Az meg csúnya baleset lenne... :roll:

Szilbee: tessen már jó kedved lenni!!!! Közben valamilyen titok folytán vasárnap váltott a vonalzóm..

Ditke, Dorka.... nem ám csak itten kettecskén(négyeskén) sétálogni..ide meg nem írogatni....

Betti: biztosan túl vagy a műtéten... talán a nehezén túl vagy...

Szamóca: a hétvége elmúlt... vagy nem ....?! :roll: :lol:

Kép

Kép
szolkata

Fanna: neked most jó.... :lol: Élmény beszámolót várunk...

Anikó, Virág: hogy vannak a legkisebbek?

Balwin Judit: ne tessék már annyit lófrálogni... :roll: :lol:

Kép

Kép
szolkata

Olga: tudtam, hogy valakit kifelejtek... :oops: Miért vagy eltűnve? Hogy vagytok...és a tesód, aki kismama?

Remélem most már mindenki megszólíttatott...

Kép

Kép
szolkata

Betti izeni:

Nah túl vagyok rajta. Már ehetek, de nincs étvágyam. Majd most nemsokára jön elméletileg Runder doktor, hogy elmondja, mi volt. Nem sokra emléxem a műtétből. Puszi!
szilbee

Sziasztok!

Annyira fel vagyok dobódva.. egy gyönyörű szoknyát sikerült Grétinek turizni, zöld extrapörgős, és barna hímzések vannak rajta! nagyon csajszis! majd holnap fotó! fényképezkedés lesz holnap az oviba, és azt veszi fel, van hozzá egy gyönyörű fehér r.ujjú blúzunk! tralalaa

Szolkata!
Jól összeszedtél mindenkit! :wink:

Szilbee!
Írd meg, ha van időd, hoyg gondolunk rá a nehezén már tényleg túl van!

és magatokról semmi???????

Többiek???? mire megint jövök, ugye olvashatok pár sort? nem a magamét gondoltam!

Kati74! Te már tényleg ezer éve nem írtál, és Szami, az élménybeszámoló? amit nem hallottam? :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szabi füle mér majdnem meggyógyult, ma voltunk az SZTK-ban...
jó 80 percet vártunk, pedig időpontra mentünk, ma nagy volt a csúszás...
Megen tanultam újat. láznál csak max. 1 fokot szabad lehúzni a lázán... Hát, én ezt nem tudtam... PEdig annyi könyvet olvastam, de ez nem ragadt meg... ÉS megint én égtem a dokinéni előtt, mondta, hogy ezeket lassan meg kell tanulnom... :oops: de gáz, megint süllyedtem vagy 3 emeletet....

Héj, ma vannak hófordulósaink!! Puszi nekik!!!!

Betti, kitartást, drága, pihengess! Gondolunk rád!

Szilbee: ti is mindjárt almáztok????? Hűűűűűha, nagy pillanat! Az első szilárd(abb) kaja!

Kata, láttál minket??? Szinte minden nap összefutunk Ditkével, meg a kis menyasszony-jelöltünkkkel, pedig sosem beszélünk meg talit!
Már integet ketteske?? Hogy rohan az idő!!!!! TEsó hogy fogadjaa dógokat???

Ditke, napernyő-akció?? Sikerült? Épségben fel- és leértetek?

OLga, Virág, Anikó, Szami! Merre vagytok???

Kép
Kép
dorkáék

Judit, én írtam-írtam...

Szoknyi szép lehet! Én is kinéztem egy szép pulcsit Evcánál, 800 pénz... De várni kéne még hozzá v.mit...

Kép
Kép
dorkáék

Drágabogyóm így kifáradt az SZTK-ban, kidőlt egy 20 perce:
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Hófordulónkat nem vette észre senki, úgyhogy kollektív feketepont! :( :D

Judit: Gratula a szoknyához!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.04 15:25-kor.
jaimee1

Sziasztok!

Kis betegeknek jobbulást!Bettinek mihamarabbi gyógyulást,lábadozást!

Védikével ma voltunk a kórházban uh-n minden rendben de behívott a Kadhami doki vagy hogy hívják és csináltatott máég vérképet valami nagyon tutit.Szegénykémnek olyanok a vénái hogy két csepp vér jön belőle szóval kétszer kellett szúrni :cry:
Ez a doki nagyon alapos most elküldött kardiológiára is mondtam neki hogy én Hídvégihez nem viszem mondta hogy van egy pasi a Retkes Tamás nem tud róla valaki valamit?Hol rendel ilyesmi?Hozzá akarom vinni bár még az elérhetőségeit tekintve elég információszegény vagyok :oops:

na dörög az ég össze vissza Védike is elkezdett sírni majd még jövök!

KépKép
viragb88

Judit, engem nagyon érdekel ez a téma, csak momentán írni nem nagyon tudok...vagy úton vagyunk, vagy Huncival foglalatoskodok. Olyan sajtkukac lett, hogy ihaj :shock:
Sztem a gyerkőcök még emlékeznek az előző életükre :) Gratu a szoknyához! :lol: Én is úgy tudok örülni egy-egy fajin darabnak :)

KicsiLetinek Boldog Egyévesháromhónapos Fordulót! :D

Virág, ezt találtam Dr. Retkes Tamás elérhetőségéről.

Jaimee, a miénk is szokik kicsit feledésbe merülni :) :( :roll:

Utólagosan, de annál inkább Boldog Hófordulót kívánunk RékaPopiBabának! :D Írjál már rólatok is valamit lécci! A naplót nem tudom rendszeresen olvasni :oops: Meg már a másik topicot se...

Kata, elmúltak mán a rosszullétek? Nah, csakmeglódult a csigabigád :wink:

Szilbee, köszi a tolmácsolást :D Fájdalommentes lábadozást kívánok Bettinek! Te meg írhatnál magatokról :oops: :D

Láz: én is csak a napokban olvastam, hogy nem kő azonnal lázat oltani; a bacik a magas hőfokon pusztulnak el.
Dorka, szégyellni meg nem kell magad, inkább az a jó, hogy még nem vagy gyakorlott ilyen ügyekben... Meg amúgy is annyi írás, szóbeszéd van a gyerekbetegségekről (nem is mindig ugyanazt, ugyebár...), előbb mondják meg, mit érdemes elolvasni, megjegyezni, aztán lehet baszogatni a szülőt :?

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?